Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4Hand

4Hand Opinie 5.0 (24)

WSCHODNIA 7/11
20-015
LUBLIN
081 468 00 32
brak obrazu
speedtest
5.0
24
Opinii

Doskonale

5 / 5
2011-11-23 00:13:16
Maria
Zamówiony towar był u mnie drugiego dnia od zamówienia.
5 / 5
2011-09-10 22:04:12
Julianna
100% satysfakcji. Towar zgodny z umową. Szybka bezproblemowa transakcja. Po prostu ok.
5 / 5
2011-07-31 22:19:35
Kajetan
Cała tranzakcja przebiegła profesjonalnie i szybko, nie mam zastrzeżeń!!! POLECAM
5 / 5
2011-06-24 11:56:42
Jakub
Towar zamówiony wieczorem, następnego dnia potwierdzenie i wysyłka, dzień później odbiór w domu- tak powino być wszędzie, towar wysłany szybko, dobrze zapakowany (oczywiście zgodnie z zamówieniem)
5 / 5
2011-06-24 09:06:58
Izolda
obsługa bardzo rzetelna, dostawa expresowa i mila obsługa telefoniczna.Zam. towar 1 klasa!Polecam gorąco
5 / 5
2011-06-14 22:38:48
Emil
Transakcja bezproblemowa i błyskawiczna, jestem bardzo zadowolony i polecam, oby tak dalej:)
5 / 5
2011-06-14 22:17:21
Jarosław
Wszystko Super!!! Dobra cena, jeszcze coś zamówię syfon do brodzika i wanny klik klak myślę że będą mieli !!!
5 / 5
2011-06-13 13:33:31
Regina
Jestem mile zaskoczony pod każdym względem.Przesyłka na czas ,towar zgodny z opisem ,no i w moim przypadku najniższa cena.
5 / 5
2011-06-12 18:10:01
Klaudia
komunikacja super, dostawa szybka, całośc OK!4
5 / 5
2011-06-10 09:23:13
Aniela
Szybka wysyłk, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Naprawdę polecam!
5 / 5
2011-06-08 17:50:27
Sylwester
Bardzo profesjonalna obsługa - towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka wysyłka i towar porządnie opakowany. Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-06-02 19:53:43
Zbigniew
Wszystko ładnie, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2011-06-01 23:43:04
Aleksandra
dobry kontakt, szybka wysyłka, konkurencyjna cena, świetny towar, polecam ten sklep
5 / 5
2011-05-24 12:23:17
Róża
Zgodnie z umową, jestem zadowolony, polecam
5 / 5
2011-05-07 08:36:11
Dawid
duży plus ekspresowa wysyłka szybki kontakt wszystko zrodne z opisem
5 / 5
2011-05-05 14:20:39
Albert
Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, w konkurencyjnych cenach.
5 / 5
2011-04-25 19:30:45
Judyta
Sprawnie. Profesjonalnie. Towar zgodny z ofertą. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2011-04-22 12:24:18
Teodor
wzorowa transakcja----100% zadowolenia----super jakość obsługi klienta----
5 / 5
2011-04-16 16:41:21
Tymon
Bardzo szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2011-04-14 21:39:58
Bartosz
Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2011-04-14 16:01:35
Regina
Bardzo dobry kontakt. Ekspresowa realizacja. Indywidualne podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2011-04-13 08:51:23
Sonia
Po prostu bajka, w poniedzialek kupujesz we wtorek rano masz. Piekna i wzorowa transakcja. Pozdrawiam
5 / 5
2011-04-13 07:20:31
Leokadia
Szybka, profesjonalna obsługa. Towar b.dobry jakościowo, dostawa w ciągu 24 h. Duży pozytyw! Polecam wszystkim.
5 / 5
2011-04-12 14:48:56
Milena
Wszystko przebiegło sprawnie, bardzo dobry kontakt telefoniczny, towar porządnie zapakowany - mogę polecić ten sklep

Rzetelne opinie o 4Hand