Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4home.pl

4home.pl Opinie 4.5 (425)

Ul. Sygietyńskiego 8
58-508
UP 14 Jelenia Góra
+48 717 121 384
opinie 4home.pl
speedtest
4.5
425
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-02-02 11:00:18
Aldona
Zgodnie z zamówieniem, szybka dostawa
5 / 5
2023-01-31 15:01:45
Katarzyna
Zamówiony towar taki jak w opisie,paczka przyszła w czasie.
1 / 5
2023-01-18 05:46:40
Maria
Posciel na zdjęciu miała inny kolor. Niestety odsyłam.
1 / 5
2023-01-10 12:18:32
Teresa
Otrzymalam dzisiaj zamówioną pościel niestety nie tą którą zamówiłam...miał być prezent.Nie jestem zadowolona że dokonano podmiany bez konsultacji ze mną.
1 / 5
2022-12-27 09:58:27
Aga
Nie polecam. Otrzymałam zamówiony towar ale pudełko nie było oryginalne zapakowane, wewnątrz poszczególne elementy również nie zapakowane oryginalnie były uszkodzone z wgnieceniami, zarysowaniami. Na stronie nie było opisu, że towar pochodził ze zwrotów, ekspozycji lub był używany i pochodzi z Chin. UWAGA nie polecam sklepu.
5 / 5
2022-12-25 16:59:25
Maria
Zakupiłam zegar ścienny, który miał być drewniany, a jest z cienkiej płyty. Ale ze wygląda pięknie na ścianie, więc nie będę się czepiać i nie żałuję zakupu.
5 / 5
2022-12-22 08:00:04
Kamilka
Wszystko super - udane zakupy! Dotarły na czas! Dzięki!
5 / 5
2022-12-22 06:18:54
Jadwiga
Jestem bardzo zadowolona z zakupów - ręczniki piękne, starannie zapakowane, cena zachęcająca, szybka realizacja zamówienia (mimo okresu przedświątecznego).
1 / 5
2022-12-13 15:32:03
Barbara
Nie polecam. Pościel po pierwszym praniu rozpruła się. Nie była nawet założona na kołdrę . Słaba jakość materiału.
1 / 5
2022-12-09 05:19:58
Art
Brak towaru. Zwrotu kasy brak. Nie polecam!
1 / 5
2022-12-03 13:23:46
Karol
Niestety zamówienie zamówione 23 listopada do tej pory nie otrzymałem przesyłki. Zamówiony produkt był prezentem na Mikołaja. Nie polecam.
1 / 5
2022-11-22 16:27:06
Marzena
Przy zamówieniu nie można dodać odbioru w punkcie. Wpisywanie wg kodu pocztowego lub nazwy miasta bez efektu. Należy całą listę od a przesunąć aby znaleźć miejscowość.
5 / 5
2022-10-31 08:52:46
Iwona
Zakupiony kocyk świąteczny super cieplutki. Polecam sprzedającego.
5 / 5
2022-08-13 17:17:05
Bożena
Zamówiona pościel z kory śliczna bardzo starannie uszyta już zamówiłam następne. Jestem bardzo zadowolona paczka przyszła szybko, polecam zakupy bardzo udane
1 / 5
2022-06-27 12:21:45
Adrianna Roguska
Nie polecam. Brak informacji, że produkt jest wybrakowany (porysowany, nie domalowany, brak zaślepki w jednej z nóżek). Zakupiłam: https://www.4home.pl/stojak-metalowy-na-doniczki-spello-szary-51-x-20-x-44-cm/?gclid=Cj0KCQjw2MWVBhCQARIsAIjbwoPr_FZRUWz5vgVXMneq13O5bfA1lBfThlYNOuXfVXjEaAK9e6b9wIMaAlIiEALw_wcB
1 / 5
2022-05-09 17:11:38
Aleksandra
Wprowadzają w błąd opisami produktów, zwrot bardziej kosztowny od samej paczki, a nie z mojej winy
1 / 5
2022-01-10 01:44:18
EWA
NIE POLECAM POŚCIEL KIEPSKIEJ JAKOŚCI, ZDJĘCIA NIE ODDAJĄ STANU FAKTYCZNEGO. W ODSTĄPIENIU OD UMOWY KUPNA (FORMULARZ ZE STRONY SKLEPU) PODANE BŁĘDNE DANE TZ. KOD POCZTOWY
1 / 5
2021-12-01 08:02:35
Marzena
Nie polecam sklepu, zostałam zrobiona w konia. Na zdjęciu jest poszwa i dwie poszewki, a do mnie przyszłą jedna poszewka. To jest oszustwo i robienie ludzi w bambuko
5 / 5
2020-02-22 20:35:57
Apoloniusz
Zakupy bardzo udane,szybka dostawa,odbiór w paczkomacie.
5 / 5
2020-02-22 17:59:52
Daniel
Wszystko w porządku towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-22 17:16:18
Liliana
Super. Czajnik piękniejszy niż na zdjęciu. Polecam.
5 / 5
2020-02-22 12:23:38
Genowefa
cudowne kieliszki, elegancki kubek
5 / 5
2020-02-22 10:42:13
Irena
transakcja przebiegła bez problemowo godny polecenia
4 / 5
2020-02-22 08:10:51
Eliza
Dobry wybór, dobry kontakt ze sklepem,
5 / 5
2020-02-21 22:24:00
Dominik
Zakup spełnia moje oczekiwania i opis jest adekwatny do zakupionego towaru.
5 / 5
2020-02-21 21:58:48
Jonatan
Wszystko tak jak powinno być czyli super
4 / 5
2020-02-21 21:37:35
Donata
Bardzo dobry sklep. Otrzymałam dokładnie to co zmówiłam, niestety nie zupełnie mi odpowiadało. Sklep , co się nie często zdarza zwrócił pełną kwotę , łącznie z kosztem dostawy i bardzo szybko po wysłaniu zwrotu.
5 / 5
2020-02-21 19:58:44
Marcel
Jestem.zadowolona z zakupu. Wprawdzie 1 produkt został uszkodzony w czasie wysyłki, ale szybko i bez problemu wysłano mi ponownie produkt.
5 / 5
2020-02-21 18:48:31
Zbyszko
Dobre mam nadzieję jeszcze korzystać
5 / 5
2020-02-21 15:39:58
Otylia
Kontakt super. Reakcja szybka. Za 1 razem niestety produkt z plamą. Wymieniony wraz ze zwrotem kosztów za przesyłkę. Polecam
5 / 5
2020-02-21 14:08:58
Malina
Bardzo dobrze jestem zadowolona, produkt spełnia moje oczekiwania dobrze zabezpieczony Polecam 4Home !
5 / 5
2020-02-21 13:10:53
Dalia
Szybko miło i zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-21 13:09:53
Sylwester
Dobra, poważna firma. Warto robić zakupy. Szeroki asortyment produktów, dobrej jakości.
5 / 5
2020-02-21 12:27:38
Kalina
Szybkie i sprawne zakupy, duży wybór towarów.
5 / 5
2020-02-21 11:11:28
Albert
Kontak bardzo dobry sztbka wysyłka wysoka jakość
5 / 5
2020-02-21 11:07:50
Maciej
przejrzysta oferta, wysokiej jakości towar
5 / 5
2020-02-21 10:51:44
Maciej
Zakupy udane, transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-02-21 10:47:24
Zofia
Jestem zadowolona z dokonanego wyboru oraz możliwości zakupu w takiej formie. Z pełnym przekonaniem polecam ten sklep 👍
5 / 5
2020-02-21 10:30:13
Karolina
Kupiłam koc i pościel. Towar jak zawsze rewelacjyjny. Przesyłka błyskawiczna.
4 / 5
2020-02-21 10:26:44
Edyta
Otrzymałam piękne koce, dokładnie takie jak były prezentowane na zdjęciu przy zakupie.
1 / 5
2020-02-21 10:22:05
Marcelina
Przesyłka doszła szybko. Natomiast towar, który zamówiłam zresztą dwukrotnie absolutnie nie odpowiadał temu, który został przedstawiony w ofercie. Zamówiłam pokrowiec na fotel - kolor ecru - jak sama nazwa mówi to kremowy - taki też był na zdjęciu. Otrzymałam coś koszmarnego - brązowy - taki kolor jutowego work - straszny!!! Odesłałam - 2 razy, Poniosłam koszty przesyłki 2 x i odesłania 2 x - czyli 40 zł - a towaru nie mam. Już nie będę z nich korzystać.
5 / 5
2020-02-21 09:48:23
Szczepan
Bardzo dobre towary. Kupuje kolejny raz i jestem zadowolona. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 22:12:37
Jowita
Na siłę trzeba coś napisać..... pod tym względem słabo.
5 / 5
2020-02-20 20:42:43
Witold
Pojemniki na segregacji śmieci
5 / 5
2020-02-20 20:23:18
Leszek
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa. Gorąco polecam
5 / 5
2020-02-20 18:02:37
Beata
Jestem bardzo zadowolona z zakupu pokrowców , które wyglądają dokładnie tak samo jak na zdjęciu , towar został szybko wysłany.
5 / 5
2020-02-20 17:16:50
Janusz
Po prostu super. Strona internetowa dobrze działa, kontakt bez zarzutu. Wrócę
5 / 5
2020-02-20 15:07:13
Malina
Kupiłam pościel bawełnianą ,super jakość i jest śliczna.Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-20 12:22:09
Diana
Wszystko zgodnie z warunkami oferty
5 / 5
2020-02-20 11:17:22
Natasza
Dywanik bardzo ładny, dobra jakość. Polecam to nie pierwszy zakup w tym sklepie i nie ostatni .Polecam
5 / 5
2020-02-20 09:46:41
Elwira
Czas oczekiwania długi, ale towar zdecydowanie wart swojej ceny. Polecam
2 / 5
2020-02-20 09:10:37
Aldona
Otrzymałam wadliwy produkt,ktory zareklamowalam od razu po dostrzeżeniu wady. Po dwukrotnym wyslaniu reklamacji otrzymałam wiadomość, że nowy produkt zostanie mi wysłany. Minęło ponad 2 tyg, a ja nie otrzymałam paczki.
5 / 5
2020-02-19 21:27:30
Olga
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-19 20:22:14
Romana
Asortyment bogaty, niestety rzecz ktora zamowilam byla niedostępna, sporo czasu czekalam na nia - az pojawi sie od producenta. Jednak w tym czasie powiadomiono mnie telefonicznie o opoznieniu.
5 / 5
2020-02-19 20:09:41
Wera
Duży wybór towaru szybka realizacja i wysoka jakość obsługi klienta.Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-19 19:59:46
Maksym
Jestem bardzo zadowolona ze sposobu zamówienia i realizacji.
5 / 5
2020-02-19 18:48:53
Walenty
Polecam wyroby z podwójnego szkla-szkanki.,kubki
5 / 5
2020-02-19 18:08:21
Ada
Szybko Sprawnie i przyjemnie Wszystko tak jak należy POLECAM
1 / 5
2020-02-19 17:38:40
Marina
brak jakiegokolwiek kontaktu ,po zgłoszeniu iz nieotrzymałam zamówienia, dostałam informacje ze mam szukac sama gdzie jest paczka
5 / 5
2020-02-19 17:16:44
Edmund
Szybką i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z ofertą
5 / 5
2020-02-19 16:47:48
Matylda
Super produkty z najlepsza jakością i konkurencyjna cena
2 / 5
2020-02-19 14:38:14
Katarzyna
zakupiłam 3 pojemniki na smieci o poj. 50 l każdy iwszystkie przyjechały uszkodzone
5 / 5
2020-02-19 14:07:14
Patryk
Asortyment zgodny z zamówieniem dobrze zabezpieczony dostawa szybka
3 / 5
2020-02-19 14:01:15
Emanuel
Dostawa ok. Jednakże towar okazał się słaby i przy pierwszym użyciu rozleciał się. Drugi tydzień już czekam na informację co z reklamowanym towarem.
5 / 5
2020-02-19 13:00:41
Marina
Szybkowar bardzo przydatny. Polecam
5 / 5
2020-02-19 12:05:58
Apolonia
polecam, dobrej jakosci zakupiony koc
5 / 5
2020-02-19 11:23:28
Kajetan
jestem zadowolona, dostała kod rabatowy na następne zakupy
5 / 5
2020-02-19 11:20:32
Oskar
Świetnie! Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Polecam ten sklep 😁
5 / 5
2020-02-19 09:31:47
Szymon
Dobra jakość i szybka dostawa
5 / 5
2020-02-19 09:14:14
Aniela
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2020-02-19 08:18:07
Monika
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt dobrej jakości
5 / 5
2020-02-18 22:13:43
Lilianna
wszystko zgodne z opisem, dokładnie zapakowane
5 / 5
2020-02-18 21:22:05
Klaudia
Wszystko zgodne z opisem, dostałam to co zamawiałam.
3 / 5
2020-02-18 20:56:13
Leszek
Niska jakosc ramki na zdjecia za tą cenę. Spodziewałem się trwalszego rozwiązania
5 / 5
2020-02-18 20:50:01
Tamara
Szybko i dobrej jakosci artykul.
1 / 5
2020-02-18 20:47:22
Aleksandra
Nie otrzymałam towaru mimo ze wysłany podobno 4 dni temu
5 / 5
2020-02-18 20:22:34
Szymon
Sprzedawca godny polecenia.Towar szybko wysłany,ładnie zapakowany. Starannie uszyty, materiał gatunkowo dobry.Ogólnie wszystko Ok.
5 / 5
2020-02-18 19:51:37
Jarosław
Bardzo miły kurier,towar zapakowany rewelacyjnie bezoiecznie
5 / 5
2020-02-18 15:16:17
Eugenia
Zamówienie przez net, przesyłka od razu nadana. Polecam
5 / 5
2020-02-18 14:29:33
Igor
Płynnie i szybko, produkt taki jak na zdjęciach, polecam
1 / 5
2020-02-18 12:21:19
Sławomir
do dzisiaj towar nie dotarł więć nie mam czego oceniać. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-18 12:09:24
Paulina
Kieliszki 5 kompletów do wódki
5 / 5
2020-02-18 12:03:55
Celestyna
Wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-18 11:03:49
Anastazja
bardzo udane zakupy! szybko dostarczone i zgodne z zamówieniem. Polecam wszystkim!
5 / 5
2020-02-18 10:50:48
Franciszka
Proste zamawianie, dobry towar
5 / 5
2020-02-18 10:50:15
Hubert
Szybkie odpowiedzi, jasna informacja już przed zamówieniem o dostępności danego produktu
5 / 5
2020-02-18 10:43:27
Patryk
Kupilam szafkę na buty produkt wygląda super polecam
1 / 5
2020-02-18 10:12:44
Bolesław
Niestety kubki przyjechały potłuczone. Towaru nie mogłem zwrócić z powodu braku zdjęcia uszkodzonych kubków.
5 / 5
2020-02-18 10:05:57
Grażyna
Polecam zakup ręczników bambusowych :)!
5 / 5
2020-02-18 09:52:57
Magdalena
Profesjonalnie, szybko, bezproblemowo. Dziękuję i pozdrawiam.
5 / 5
2020-02-18 07:38:07
Ida
solidna firma produkty są ładnie zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem. polecam
5 / 5
2020-02-17 22:10:20
Łukasz
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-17 20:01:39
Bernadeta
Sklep pełna profeska. Rzetelnie doradzą, szybko wysyłają towar zgodny z oczekiwaniem oraz bez problemu załatwia się sprawy reklamacyjne. Polecam.
1 / 5
2020-02-17 18:41:25
Bogna
Kolejne zamówienie z tego sklepu. Nie otrzymałam informacji z paczkomatu i paczka przepadla
5 / 5
2020-02-17 11:21:07
Sofia
Bardzlo ładna i dobrej jakości narzuta. Polecam
5 / 5
2020-02-17 11:16:41
Teodor
Bardzo sprawnie przebiegał zakup. Towar starannie zapakowany i szybko dostarczony.
5 / 5
2020-02-17 11:15:06
Feliks
świetna informacja i komunikacja, towar zabezpieczony, dostarczony w terminie deklarowanym (nawet szybciej). Polecam!
5 / 5
2020-02-17 08:07:43
Emilia
Mimo, że nie mieli tego towaru na stanie to i tak można było zamówić. Czekałam dłużej na przesyłkę ale o tym zostałam poinformowana. Polecam
5 / 5
2020-02-16 20:43:30
Natasza
Wszystko było bardzo dobrze, cieszę się, że mogłam robić u Was zakupy.
5 / 5
2020-02-16 20:29:56
Łukasz
Polecam. Produkt zgodny z opisem szybka dostawa
5 / 5
2020-02-16 18:37:55
Daria
Towar zgodny z opisem, transakcja bez problemów.
5 / 5
2020-02-16 13:53:14
Paulina
Bardzo dobry kontakni szybka wysyłka. Pojemniki zgodne z opisem
4 / 5
2020-02-16 12:55:52
Anastazja
zamawiałam już wcześniej i byłam zadowolona ; tym razem dostałam uszkodzony wieszaczek
5 / 5
2020-02-15 17:47:21
Oliwia
Świetne zakupy, kupiłam koc z barankiem. Piękny, w róże, w promocji. Fantastyczny.
5 / 5
2020-02-15 16:25:08
January
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z ofertą, szybka wysyłka
4 / 5
2020-02-14 22:50:53
Kornelia
Przedmiot był średniej jakości.
5 / 5
2020-02-14 22:04:12
Michał
Asortyment bardzo dobrej jakości, ładnie wykonany, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry
4 / 5
2020-02-14 20:45:12
Włodzimierz
Jestem zadowolona z asortymentu i upustu jaki otrzymałam.
5 / 5
2020-02-14 19:27:23
Paulina
Towar bardzo dobrze zabezpieczony Szybka wysyłka Super
5 / 5
2020-02-14 17:03:08
Apolonia
Szeroki wybór towarów, przystępne ceny
5 / 5
2020-02-14 14:59:41
Alina
Jestem zadowolona z zakupu wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2020-02-14 14:19:43
Radomir
Polecam sklep. Bardzo sprawna obsługa, towar identyczny jak na zdjęciach, szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-14 13:38:13
Wiola
Polecam, szybka i sprawna tranzakzja
5 / 5
2020-02-14 12:19:05
Michalina
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-14 11:51:28
Cecyl
Wszystko super zgodne z opisem szybką wysyłkę polecam
5 / 5
2020-02-14 11:35:48
Klaudiusz
Szybka przesyłka, miała się ciut opóźnić natychmiast zostałem o tym poinformowany. Poważne podejście, polecam.
4 / 5
2020-02-14 11:06:34
Dymitr
Pościel bardzo ładna ,dobra gatunkowo ,polecam .
5 / 5
2020-02-14 10:47:09
Gracjan
Profesjonalna obsługa 100%. pościel przepiękna w dobrym gatunku i cenie.
5 / 5
2020-02-14 10:46:21
Longin
Rzeczy dobrej jakości, szybka wysyłka, duże rabaty.
5 / 5
2020-02-14 10:40:56
Ida
przesyłka zgodna z opisem.jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-14 10:26:41
Renata
Koc bawełniany spodziewałam się, że będzie bardziej miły w dotyku. Szkoda, że na zdjęciu jest widoczna tylko kolorowa strona, bo druga jest prawie cała czarna.
5 / 5
2020-02-14 10:21:21
Cecyl
Kontakt bardzo dobry,towar taki jak w opisie, dobrej jakości
5 / 5
2020-02-14 08:39:00
Irma
Cena adekwatna do jakości polecam!
5 / 5
2020-02-14 07:21:22
Dalia
Wszystko na najwyższym poziomie.
3 / 5
2020-02-14 00:39:21
Arleta
niestety pomimo zapłaty za towar przy zamówieniu i monitorowaniu w sklepie faktura wystawiona z opóźnieniem co na przełomie roku było bardzo kłopotliwe
5 / 5
2020-02-13 21:13:18
Renia
Patelnia do jajek idealna i faktycznie działa na indukcji
5 / 5
2020-02-13 12:13:56
Teodor
Wszystko super. Towar zgodny z opisem jestesmy zadowoleni z zakupu.
5 / 5
2020-02-13 12:05:11
Krystyna
Bardzo dobrze. Szybko. Zamowiona narzuta ładna i zgodna z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 12:01:56
Kazimiera
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-13 11:23:21
Liliana
Zakup pozytywnie bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-13 10:37:03
Seweryn
Polecam zakupy w 4Home, towar jest tam najwyższej jakości, zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-13 09:57:03
Antonina
Wszystko sprawnie, zgodnie z opisem polecam
4 / 5
2020-02-13 07:38:41
Paula
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Towar jak na zdjęciu, dostawa w terminie. Jest tylko jeden problem, nie wiem czy to już u producenta czy w sklepie towar został zabezpieczony do transportu. 3 pokrywy od pojemników zostały razem oklejone taśmą bezbarwną. Taśma nie do usunięcia - szczyt bezmyślności tego co to robił. Po najróżniejszych próbach usunięcia taśmy - kosztowało mnie to dużo nerwów, a ewentualny sprawca nie czuł by się najlepiej wiedząc co o nim myślę, dwie pokrywy udało się wyczyścić i nie ma śladu, ale trzecia ta najbardziej oklejona akurat biała niestety nie wygląda najlepiej. Wiem że to tylko pojemniki do segregacji śmieci, ale zamówiłam towar nowy i oczekiwałam, że będzie bez skazy.
3 / 5
2020-02-13 01:40:53
Zdzisław
na obecnym etapie oczekuje na towar - 3 dzień od wysłania
5 / 5
2020-02-12 22:56:22
Wiesław
Towar zgodny z opisem i zamówieniem
5 / 5
2020-02-12 22:27:06
Walentyna
Jestem bardzo zadowolona. Zamawiałam dwukrotnie mogę z pełną odpowiedzialnością polecić tą firmę.
5 / 5
2020-02-12 19:37:05
Sonia
Bardzo dobry sklep. Ciekawy asortyment, akceptowalne ceny. Bez problemów.
5 / 5
2020-02-12 16:37:26
Róża
Kupiłam narzute na kanapę. Stan towaru jak w opisie. Bardzo ładnie się prezentuje i świetny materiał. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 16:08:42
Liliana
Jestem bardzo zadowolona z zakupu ,odbyło się to bardzo szybko i sprawnie.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-12 15:30:34
Walenty
Super szybka dostawa !!! Towar zgodny z opisem. GORĄCO POLECAM !!!
5 / 5
2020-02-12 12:53:41
Irma
polecam, zamówienie zgodne z moimi oczekiwaniami, po zgłoszeniu reklamacji tzn, nadpęknięcie szkła filiżanki ( prawdopodobnie w transporcie) sprzedawca po otrzymaniu emailem zdjęcia przedmiotu z widocznym uszkodzeniem niezwłocznie przesłał mi zareklamowany towar. Rzetelna i na wysokim poziomie obsługa klienta.
5 / 5
2020-02-12 10:04:26
Zygfryd
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 08:07:42
Mariusz
Wszystko odbyło się prawidłowo.polecam
5 / 5
2020-02-11 22:51:06
Lech
z kontaktu jestem zadowolony. polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-11 21:54:39
Martyna
Towar zgodny z opisem.Piękne szklaneczki
5 / 5
2020-02-11 20:21:55
Pola
Produkty zgodne z opisem, dobra jakość, szybka dostawa
5 / 5
2020-02-11 20:20:19
Idzi
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie
5 / 5
2020-02-11 18:44:56
Halina
zamówienie szybko zrealizowane, towar porządnie zapakowaany, piękne talerze i ścierki kuchenne
5 / 5
2020-02-11 18:39:16
Irma
transakcja bez problemu, produkty zgodne z opisami
5 / 5
2020-02-11 17:30:45
Mariola
Towar super. Bardzo szybka wysyłka. Szczerze polecam
5 / 5
2020-02-11 17:07:11
Piotr
Wszystko wzorcowo. Jakość kubłów wysoka. Polecam.
4 / 5
2020-02-11 16:39:11
Oksana
Torba ok ale z kolorami ktoś ma ewidentny proble
3 / 5
2020-02-11 16:12:12
Henryka
Na zdjęciu towar wygląda dobrze. Pościel zbyt sztywna.
5 / 5
2020-02-11 15:30:41
Józef
Sam znalazłem ,sam wybrałem nikt nie pomagał.
5 / 5
2020-02-11 15:15:28
Kalina
Towar zgodny z opisem, obsługa w porządku, bezproblemowy zwrot.
5 / 5
2020-02-11 13:38:59
Beata
Fajne promocje, super kontakt i program lojalnościowy. Ceramika zgodna ze zdjęciami i bezpiecznie wysłana.
4 / 5
2020-02-11 13:31:27
Konstancja
Transakcja Ok, ale długi czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-02-11 13:07:37
Izyda
Super obsługa+ rabat na następne zakupy. Polecam!
4 / 5
2020-02-11 12:28:41
Bogdana
Kontakt ok , lustro trochę zniekształca przez co obraz trochę niewyraźny
5 / 5
2020-02-11 12:25:41
Filip
Strasznie namolni z oceną tej transakcji. Długa wysyłka
5 / 5
2020-02-11 12:20:53
Manuela
Kontakt rzeczowy zamowienie zgodne
5 / 5
2020-02-11 12:13:21
Arleta
Wyposażenie domu - produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-11 11:52:11
Tamara
Sklep poinformował mnie o dostępności towaru, który był wcześniej poszukiwany przeze mnie. Zakupy przebiegły bez problemów.
5 / 5
2020-02-11 11:47:33
Antoni
Rabat był tylko na jeden produkt, a drugi kupiłem bez rabatu. Jednak cena była niska i jestem zadowolony.
3 / 5
2020-02-11 11:36:07
Ryszard
Zamawiałem 4 szklanki z podwójnym dnem. 2 z nich wadliwe. Po tygodniu użytkowania zaczęły przeciekać do środka.
5 / 5
2020-02-11 11:28:33
Sylwia
Dla mnie bylo ok a przedewszystkim szybko
4 / 5
2020-02-11 10:15:58
Apoloniusz
Zakup noży na etapie zamówienie i dostawa wszystko rewelacja. Artykuł w postaci noży w tzw. "bloku". Blok i noże estetycznie ok !. Wykonanie mocowanie na noże z plastiku, podstawa plastik, wszystko dość giętkie. Stoi jednak dość stabilnie , obraca się 360 st. Eko brak, ale jeśli trwałość , czego nie ocenię jeszcze - gdyby na kilka lat to ? , no jako tako. Każdy sam powinien zdecydować.... ?
5 / 5
2020-02-11 09:48:35
Zdzisława
Szybka obsługa, dobra jakość.
5 / 5
2020-02-11 08:05:17
Sławomira
POLECAM! Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem oraz ze zdjęciem. Wszystko OK. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-02-10 19:10:05
Arlena
Jestem bardzo zadowolona, szybko i zgodnie z zamówieniem👍🏻
2 / 5
2020-02-10 19:03:15
Zbyszko
Dwie gwiazdki, bo szybko zwrocono pieniadze bez odsylania wadliwego towaru.
5 / 5
2020-02-10 19:02:55
Przemysław
Dobry kontakt, dostawa praktycznie na czas.
5 / 5
2020-02-10 18:45:10
Kaja
Bardzo dobrze, zrobiłam zakupy drugi raz i na pewno nie ostatni.
5 / 5
2020-02-10 17:36:37
Róża
Jestem zadowolona. Narzuta ma identyczny kolor jak na zdjęciu. Wykonanie doskonale. Wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2020-02-10 15:01:29
Eryk
Zamówienia dotarło w wyznaczonym terminie, płatności też wygodne, polecam !
5 / 5
2020-02-10 13:52:27
Kazimiera
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar dobrej jakości.
4 / 5
2020-02-10 13:32:21
Waldemar
OK. Przyprawniki mają za duże dziurki, jak sypnę solą lub pieprzem, to jest trochę nadto. A słoiczki do przypraw są słodkie ale maleńkie. Z opisu nie wynika jakie są duże.
5 / 5
2020-02-10 12:03:15
Greta
Zamówione kosze do segregacji śmieci super jakości. Bardzo szybka wysyłka, towar starannie zapakowany do transportu.
5 / 5
2020-02-10 11:46:29
Teodor
Jestem zadowolona z zakupów, ciekawy asortyment, 10% rabatu na imieniny, 15 zł za przyjemniaczki
5 / 5
2020-02-10 11:13:59
Jowita
Szybko, sprawnie i bez problemu.
5 / 5
2020-02-10 10:51:05
Lucyna
Zawsze jestem zadowolona z zakupów w 4HOME. To bardzo rzetelna i profesjonalna Firma, polecam.
5 / 5
2020-02-10 10:48:31
Henryk
Zamówiony towar zgodny z opisem. I bardzo szybka distawa. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-09 22:37:51
Andrzej
Prześcieradło na gumie. Super.
5 / 5
2020-02-09 20:37:32
Leokadia
Szybka dostawa.Narzuta spełnia moje oczekiwania,bardzo ładnie wygląda na łóżku..
5 / 5
2020-02-09 12:36:22
Gracjan
Fototapeta duża okno z roślinami, trochę słaba rozdzielczość ale to zapewne z powodu rozmiaru. Im większe powiększenie tym słabsza jakość zdjęcia.
5 / 5
2020-02-08 22:01:59
Klaudia
Super. Wszystko rzetelnie. Towar extra.
5 / 5
2020-02-08 21:52:57
Mieczysława
Nie były to pierwsze zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolona, z zakupionych produktów. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-08 21:15:36
Justyna
Nie mam uwag. Zabrakło mi odpowiedzi na maila, gdy czekałam na drugą paczkę, którą opłacilam pierwszą. Towar cały, zabezpieczony. Jakość bardzo dobra.
5 / 5
2020-02-07 21:29:18
Iga
Towar świetnej jakości, na pewno wrócę.
5 / 5
2020-02-07 17:57:59
Karina
Wszystko świetnie, zgodnie z umową.
4 / 5
2020-02-07 15:54:09
Patryk
Towar zgodny z opisem, zakupy odbyły się bardzo sprawnie.
5 / 5
2020-02-07 14:00:19
Bogdana
kupiłam poszewkę na poduszkę 150 x 50, szybko tanio w promocji.
5 / 5
2020-02-07 13:53:29
Jerzy
Bardzo solidna firma .Towar jakości na szóstkę.
1 / 5
2020-02-07 13:31:03
Elżbieta
Niska ocena związana jest z tzw. kontaktem telefonicznym z Państwa strony. Zakupiłam kubki na prezent, miała to być niespodzianka. W opisie zapytałam o możliwość zapakowania na prezent po czym Państwa przedstawicielka zadzwoniła do osoby do której miały być wysłane kubeczki i z pretensjami w głosie poinformowała, że ...NIE PAKUJEMY NA PREZENT! Nadmienić muszę iż podałam swoje dane z numerem telefonu oraz dane osoby do której miał być wysłany prezent. Towar zgodny z opisem, kubki piękne, niestety kontakt z państwa strony to totalne nieporozumienie.
5 / 5
2020-02-07 13:28:52
Magda
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa, dla tych Państwa nie ma problemu nie do rozwiązania, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-07 11:38:40
Martyna
wszystko w porządku. Szybko i sprawnie
5 / 5
2020-02-06 22:59:49
Alicja
Wszystko super, polecam sklep.
4 / 5
2020-02-06 19:57:58
Greta
Z towaru jestem zadowolony.Kłopoty z dostawą.Czekaliśmy około 2 tygodnie-powodów nie znamy
4 / 5
2020-02-06 18:02:58
Diana
Zamówienie przez internet, produkty zamówione zgodne z opisem, dostarczone terminowo. Polecam.
4 / 5
2020-02-06 14:11:25
Tamara
korzystałam z rabatu, towar otrzymałam, jest ok!

Rzetelne opinie o 4home.pl