Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4instal.pl

4instal.pl Opinie 4.6 (67)

ŻÓŁKIEWSKIEGO 7
38-400
KROSNO
13 43 46 003
opinie 4instal.pl
speedtest
4.6
67
Opinii

Dobrze

5 / 5
2014-03-12 14:54:59
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-02 18:41:54
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 08:44:36
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie sprzedawca konkretny, wie czego kupujący od niego oczekuje zna się na tym co robi, żadnych niedomówień zasługuje na miano najlepszego sklepu gorąco polecam sklep na medal
5 / 5
2014-02-03 15:40:08
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 13:35:31
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kontakt ze sklepem bardzo profesjonalny! Polecam.
5 / 5
2014-01-27 12:46:53
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-25 21:49:29
Anita
Szybko, miło i bezproblemowo - jednym słowem IDEALNIE przeprowadzona transakcja.
5 / 5
2014-01-24 13:40:51
Oliwia
Osobiście mogę polecić każdemu zakupy towarów w tej firmie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Z zadowoleniem mogę powiedzieć, że towar został dostarczony w dogodnym czasie,wszystko zgodne z zamówieniem, o czym zostałam poinformowana e-mailem.Obsługa bardzo wykwalifikowana - Pan, który mnie obsługiwał poradził jaki ogrzewacz będzie dla mnie najkorzystniejszy. To były pierwsze moje zakupy w tej firmie i śmiało mogę stwierdzić, że nie ostatnie. Polecam, szybka i bezproblemowa obsługa, i błyskawiczna wysyłka.
4 / 5
2013-12-20 22:18:47
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-11 17:18:26
Ignacy
Na towar czekałem dłużej niż było to napisane na stronie sklepu.
5 / 5
2013-10-30 16:46:23
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 13:51:30
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-07 19:09:11
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 10:09:07
Damian
Dostarczono towar w ciągu jednej doby od zamówienia. Już po 3 godzinach telefonicznie zostałem poinformowany o wysyłce towaru. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 16:21:20
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-08-15 17:43:36
Danuta
Wydłuzony czas oczekiwania na towar.
5 / 5
2013-08-14 10:02:22
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-26 11:08:53
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie.Dostawa błyskawiczna. Polecam.
5 / 5
2013-07-19 13:58:15
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-26 20:36:34
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-18 15:23:57
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-06-15 07:54:30
Sara
Mimo zapłaty za towar i potwierdzenia, że jest w trakcie realizacji za kilka dni zamówienie anulowano. Odradzam kupowanie w tym sklepie.
5 / 5
2013-06-14 20:52:24
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 14:35:35
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-07 10:13:20
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-02 10:05:08
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-01 08:41:34
Oliwia
Jestem bardzo zadowolona! Po dostawie okazało się, że potrzebuję innego sprzętu - zwrot został bezproblemowo przyjęty, a nowy towar dostarczony błyskawicznie. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Bardzo polecam
5 / 5
2013-04-29 20:07:14
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 10:54:38
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie.Kontakt ze sklepem na 6. Towar dobrze zabezpieczony. Błyskawiczna dostawa. Małe nieporozumienie z kurierem dot. godz. dostawy, ale w efekcie towar został wniesiony na 3 piętro za co serdecznie dziękuję bo "wiekowa" już jestem :). Polecam.
5 / 5
2013-03-25 18:27:42
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 19:41:16
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-14 07:37:55
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-10 13:08:57
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-03 23:44:25
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-24 21:54:06
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-21 08:33:20
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-07 20:49:59
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 21:32:00
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie- znakomity kontakt. Sklep dbający ponad przeciiętnie o klienta. Polecam.
5 / 5
2013-01-28 19:34:56
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-28 11:39:53
Laura
Transakcja przebiegła profesjonalnie i szybko.Mogę spokojnie polecić ten sklep.
5 / 5
2012-12-17 13:48:26
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 19:53:16
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-14 21:48:31
Gracjan
Towar niezgodny z opisem co naraziło mnie na dodatkowe koszty. Sprzedawca uznał swój błąd ale nie zaproponował żadnej rekompensaty.Nie odesłałem towaru tylko ze względu na gabaryty i dla tzw świętego spokoju. Nie polecam.
5 / 5
2012-11-13 20:54:07
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-25 20:39:51
Piotr
Polecam sklep szczególnie za bardzo szybką realizację zamówienia jak również za przystępne ceny.
5 / 5
2012-10-24 11:11:50
Bernard
Błyskawiczna obsług, miły kontakt, świetne doractwo, ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie, polecam innym kupującym!
5 / 5
2012-10-14 22:54:47
Izabela
Nie mam zastrzeżeń co do zakupu towaru w tej firmie. Dostawa w terminie. Sprzęt dobry, nieuszkodzony.
5 / 5
2012-08-20 21:10:56
Ziemowit
Szybko sprawnie bez żadnych problemów,Towar zgodny z opisem dobrze zabezpieczony z czystym sumieniem mogę sklep polecić jako wiarygodnego partnera chociaż to był pierwszy raz. POLECAM!
1 / 5
2012-06-29 10:39:10
Aleksander
Zamówiłem ogrzewacz elektryczny. W ofercie sklepu stan określono jako "średnia ilość", w rzeczywistości sklep towaru nie posiadał. Zaoferowano mi sprowadzenie towaru od producenta (czas realizacji 5-7 dni). W rzeczywistości czekałem ponad trzy tygodnie, a po upływie tego terminu i moich kolejnych monitach sklep anulował zamówienie (ponoć kurier uszkodził przesyłkę). Otrzymałem zwrot pieniędzy, ale straciłem mnóstwo czasu i dobrą opinię u klienta. Reasumując: nie polecam.
5 / 5
2012-05-03 17:17:36
Celina
jestem zadowolona z transakcji,polecam ten sklep i życzę pomyślnych zakupów.
5 / 5
2012-04-06 21:30:06
Marcin
polecam, bardzo profesjonalna sprzedaż
5 / 5
2012-03-19 10:57:35
Władysława
Niestety zamówionego przeze mnie towaru sklep nie posiadał na stanie. Jednak bardzo szybko zostałam o tym poinformowana i ze zwrotem wpłaconych pieniędzy nie było problemu. Szkoda tylko, że przy wybranym przeze mnie produkcie nie było od razu infromacji o braku jego dostępności.
5 / 5
2012-03-08 16:27:51
Norbert
Mogę polecić każdemu zakupy w tej firmie.Bardzo szybka dostawa,kontakt mailowy i telefoniczny bez problemu.To były moje pierwsze zakupy w tej firmie ale na pewno nie ostatnie.Polecam
1 / 5
2012-02-09 07:56:18
Marcelina
jeżeli pisze się ,że towar wystawiony na sprzedaż jest pod dostatkiem to powinien być w sklepie.Nie oferowac klientowi który zapłacił ,termin aż wyprodukuje producent.
5 / 5
2012-01-22 11:13:05
Luba
I z towaru i z obsługi jestem zadowolony i polecam ten sklep.
5 / 5
2011-12-06 09:12:24
Dominik
Ogólnie jestem zadowolona z obsługi i dostawy. Mała uwaga: przy realizacji zamówienia zaznaczając opcję "dostawy przez kuriera za pobraniem" powinna w systemie pokazać się dodatkowa kwota (wspomniana tylko w regulaminie),co może być zaskoczeniem przy odbiorze przesyłki.
4 / 5
2011-11-29 10:16:49
Sabina
Szybkie dostarczenie towaru. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2011-11-27 09:37:42
Monika
Bardzo profesjonalna obsługa,krótki termin realizacji,dobry kontakt ze sklepem.Gorąco polecam
5 / 5
2011-11-26 19:16:35
Antoni
Zdecydowanie polecam ten sklep . Bardzo miły kontakt , towar oczywiście super , ekspresowa wysyłka .
5 / 5
2011-11-26 19:16:35
Apoloniusz
Zdecydowanie polecam ten sklep . Bardzo miły kontakt , towar oczywiście super , ekspresowa wysyłka .
5 / 5
2011-11-13 10:26:51
Dalia
wszystko ok sprawnie szybko i bezproblemowo!!!!!!!!!
4 / 5
2011-11-09 20:47:52
Amelia
Czas oczekiwania na piec był raczej zgodny z deklaracją (do 7 dni roboczych)Kontakt mailowy i telefoniczny dobry.Informacje o produkcie i stanie aktualnym realizacji zamówienia-zadowalajacy.Polecam
5 / 5
2011-11-07 19:51:43
Jolanta
Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt i szybka dostawa. Z czystym sumieniem polecam.
3 / 5
2011-11-03 14:03:49
Magdalena
Na plus:Dobry kontakt ze sklepem. Na minus: Towar miał być na magazynie a okazało się, że muszą go sprowadzić co przedłużyło czas oczekiwania o tydzień.
4 / 5
2011-11-03 07:11:20
Adam
Czekam na towar i nie mogę jeszcze nic powiedzieć o sklepie.
5 / 5
2011-11-02 09:59:25
Anna
Sprawna transakcja, szybka dostawa, bez zastrzeżeń.
3 / 5
2011-10-24 15:03:10
Wincenty
Do przesyłki pobraniowej doliczają % od wartości zamówienia, o czym dowiedziałem się dopiero z rozmowy telefonicznej.

Rzetelne opinie o 4instal.pl