Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4IP.PL

4IP.PL Opinie 4.9 (405)

Wiejska 21/5
81-068
Gdynia
585858000
opinie 4IP.PL
speedtest
4.9
405
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-19 11:15:58
Gabriel
Sprawna obsługa, rzeczowe doradztwo.
4 / 5
2020-01-27 13:09:13
Amelia
Wszystko w porządku, jedyny problem to kontakt telefoniczny.
5 / 5
2020-01-22 14:33:33
Ada
Profesjonalna i fachowa obsługa.
5 / 5
2020-01-22 13:30:04
Celina
Bardzo szybka realizacja zamówienia bardzo dobre słuchawki
5 / 5
2020-01-10 12:45:02
Irena
Super kontakt, bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-12-23 11:19:45
Ida
bardzo szybko otrzymalem towar
5 / 5
2019-12-19 11:27:54
Eleonora
Dobrze działająca strona internetowa, ciekawy towar, miła i kompetentna obsługa telefoniczna
5 / 5
2019-12-17 09:20:11
Tadeusz
Bardzo kompetentna obsługa, pan na infolinii dobrze doradził co kupić bo model, który sam wybrałem nie działaby u mnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-16 17:33:24
Eryk
Fachowe doradztwo. Potrzebowałem więcej słuchawek niż było dostępnych, nie było problemu.
5 / 5
2019-11-30 02:45:18
Ernest
Bardzo dobra obsługa, świetny kontakt telefoniczny co do wyboru telefonu oraz słuchawek, podpowiedzi przy wyborze telefonu. Telefon Gigaset SL450 + Sennheiser MB PRO sztos! Miałem oczekiwania dosyć wysokie co do sprzętu ale ten zestaw to czysta przyjemność w użytkowaniu. Polecam dla wymagajacych!!!!!
5 / 5
2019-11-29 17:25:20
Daria
Wzorowo! Brak jakich kolwiek uwag.
5 / 5
2019-11-29 13:41:53
Oliwia
Sprzęt w porządku, obsługa również, polecam 4ip.
5 / 5
2019-11-06 16:09:37
Ludwika
Polecam ten sklep. Pracownicy chętnie pomagają w dobrze asortymentu. Wysyłka odbywa się błyskawicznie :)
5 / 5
2019-10-31 11:41:42
Bożena
kontakt e-mailowy jak i telefoniczny bez zarzutów
5 / 5
2019-10-30 14:03:18
Kamil
Wszystko w porządku - szybka przesyłka, świetny kontakt, dobry jakościowo towar.
5 / 5
2019-10-28 12:19:31
Romuald
Bardzo kompetentna obsługa, pomogła mi dobrać telefon + akcesoria, które potrzebowałem do odpowiedniego działania. Polecam.
5 / 5
2019-10-16 11:55:07
Edmund
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-10-09 08:45:40
Paula
Zamówienie zrealizowane. Wszystko OK
5 / 5
2019-09-10 11:55:10
Teresa
Szybka dostawa i dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2019-09-06 11:45:18
Martyna
Bardzo fachowa obsługa. Zakup dokonany po kontakcie mailowym i poleceniu przez sprzedawcę. Produkt najwyższej jakości. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-09-04 15:56:22
Zygmunt
Wszytko bez zarzutu. Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-08-13 10:47:51
Irena
Bardzo fachowa pomoc telefoniczna w doborze towaru, miły kontakt, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-08-08 14:44:20
Walentyna
Polecam, profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-08-06 12:11:29
Cezary
Wszystko zgodne z opisem, przede wszystkim sprawie i szybko. Polecam bo mamy słuchawki od 5 lat w firmie i działają do dziś.
5 / 5
2019-08-01 13:36:11
Agata
Towar zgodny z opisem. Natychmiastową informacja na temat statusu zamówienia. Kontakt z klientem. Polecam
5 / 5
2019-07-18 11:36:24
Eleonora
Świetny sklep, dobre ceny i miła obsługa. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-07-11 14:42:11
Agata
Bardzo fachowa obsługa, pracownik potrafi dobrze dobrać towar do potrzeb klienta. Dobry kontakt.
5 / 5
2019-07-05 07:29:37
Miłosz
Profesjonalna, szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem.
3 / 5
2019-06-17 11:57:00
Stanisława
Mam mieszane uczucia co do sklepu. Po części spełnił od oczekiwania, po części nie.
5 / 5
2019-05-23 15:27:11
Marian
Super poleca, obsługę i asortyment!
5 / 5
2019-05-21 12:27:11
Honorata
Świetna profesjonalna obsługa .Znają potrzeby swoich klientów i reagują w sekundę . Szybka wysyłka . Polecam
4 / 5
2019-05-06 09:09:15
Dorota
Profesjonalne podejście do klienta. Fachowe doradztwo.
5 / 5
2019-05-06 08:47:56
Amelia
Cała transakcja przebiegła bez żadnego problemu.
5 / 5
2019-04-25 08:58:31
Arlena
Polecam, Sklep pomógł przy posłudze aparatu telefonicznego po zamontowaniu słuchawek. Nie wiedzieliśmy jakim przyciskiem odbierać połączenia, Aparat jest już wiekowy ale nie było problemu.
5 / 5
2019-04-24 08:36:22
Edyta
Super szybko , zgodnie z ofertą - profesjonalnie
5 / 5
2019-04-12 07:33:46
Apolonia
Polecam, wszystko poszło super sprawnie !!!
5 / 5
2019-03-28 13:47:37
Kornel
Bardzo szybka realizacja. Towar wysłany w dniu zamówienia, dotarł dnia następnego. Polecam.
5 / 5
2019-03-25 10:19:32
Bogusław
Wszystko w najwyższej jakości. Szczerze polecam!
5 / 5
2019-03-19 10:22:20
Regina
Super kontakt, bardzo profesjonalne podejście do Klienta. Dostawa na dzień następny. POLECAM
5 / 5
2019-03-13 10:45:17
Zofia
Towar spełnia nasze oczekiwania. Profesjonalna obsługa. Jestem stałym klientem i nawet nie zaglądam co ma konkurencja. Szczerze polecam
5 / 5
2019-03-04 13:16:10
Leopold
Solidny sklep. Rzetelna firma i obsługa.
5 / 5
2019-02-27 23:26:06
Przemysław
Bardzo ciekawy sklep. Na pewno w przyszłości zrobię w nim zakup.
5 / 5
2019-02-22 13:01:32
Zygfryd
polecam , szybko , sparwnie. Cała dostawa był monitorowana przeze mnie na kazdym etapie wysyłki.
4 / 5
2019-02-21 15:15:49
Emanuel
Fabrycznie nowych słuchawek jak się okazało nie było na stanie, mimo, że widniały na stronie jako dostępne. Przez to sprawa się przedłużyła. Po moim telefonie i normalnej i spokojnej rozmowie Doradca zaproponował zmianę sposobu płatności, na bardziej korzystną oraz darmową dostawę.
5 / 5
2019-02-09 12:45:58
Felicjan
Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. Polecam. :)
5 / 5
2019-02-09 12:14:04
Kamil
Bardzo dobra. W czasie rozmowy telefonicznej obsługa przygotowała specjalną indywidualną ofertę.
5 / 5
2019-01-23 11:23:45
Anita
Bardzo szybka dostawa , bez problemu. Przesyłka cały czas była monitorowana na jakim jest etapie.
1 / 5
2018-12-31 09:50:01
Jędrzej
To jakaś kpina jest zakupiłem poduszki do słuchawek o średnicy 5 cm dostałem jakieś małe gowna na małe słuchawki porażka nie polecam nikomu takiego sprzedawcy
5 / 5
2018-12-21 14:07:22
Mariola
Profesjonalna obługa telefoniczna, bezproblemowe uzyskanie szczegółowych informacji na temat produktów, Polecam!!!
5 / 5
2018-12-11 09:42:45
Wacław
Pozytywnie. Czekam tylko na przesyłkę jednak z powodu gorącego okresu (święta) wiem że może się wydłużyć.
5 / 5
2018-12-01 09:20:10
Donata
Szybka i sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2018-11-26 10:07:39
Karina
Szybko, bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2018-11-22 12:24:34
Violetta
Bardzo dobry kontakt i otwartość na klienta. W razie problemów sprawnie działają i doradzają. Towar doradzony działa sprawnie i bez zarzutu.
3 / 5
2018-11-08 07:50:29
Daniel
opis produktu nie zgadzał się z tym, co otrzymałam, nakładki na słuchawki wg opisu miały mieć 6 cm średnicy, miały tylko 5 cm, są do wyrzucenia
5 / 5
2018-10-25 08:45:36
Milena
Dziekuje, wszystko w porzadku.
5 / 5
2018-10-17 09:45:53
Kinga
Wszystko OK, sprzęt super. Szybka obsługa.
5 / 5
2018-10-16 11:25:04
Łucjan
profesjonalna obsługa, krótki okres oczekiwanna
5 / 5
2018-08-31 10:16:43
Jarosław
Bardzo szybka wysyłka i profesjonalna pomoc techniczna. Polecam!
5 / 5
2018-08-02 12:02:15
Gustaw
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji. Profesjonalna i uprzejma obsługa. Gorąco polecam sklep.
5 / 5
2018-07-03 09:17:45
Cezary
Fantastyczna, profesjonalna i miła obsługa! Świetny kontakt telefoniczny, pomoc w wyborze odpowiedniego produktu. Sklep godny polecenia!
5 / 5
2018-07-02 12:33:14
Leopold
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2018-06-19 12:59:57
Arkadiusz
Zamówiony produkt oceniam pozytywnie, wykonany solidnie, estetycznie, prezentuje się w sposób nowoczesny. Produkt uważam za funkcjonalny doskonały do potrzeb firmy doradczej.
5 / 5
2018-06-08 11:37:18
Liliana
Bardzo pomocne było dla mnie fachowe doradztwo na infolinii sklepu, które pomogło mi dokonać wyboru towaru.
5 / 5
2018-05-11 12:44:08
Eligiusz
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Profesjonalna i uprzejma obsługa. Gorąco polecam sklep.
5 / 5
2018-04-25 10:11:24
Jan
Profesjonalne podejście, chętni do pomocy
4 / 5
2018-04-23 12:26:26
Remigiusz
zamówienie zrealizowano szybko, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-04-05 08:49:40
Ludwika
Polecam każdemu kto potrzebuje coś z asortymentu proponowanego przez tenże sklep.
5 / 5
2018-03-29 10:27:22
Mirosław
Fachowe i rzetelne doradztwo, polecam warto dzwonić z pytaniami.
5 / 5
2018-03-21 15:53:14
Romana
Polecam, otrzymałam telefonicznie komplet niezbędnych dla mnie i rzetelnych informacji, od miłego pana. Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-03-21 11:57:13
Maciej
Z całego serca mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2018-03-19 13:02:18
Magdalena
Super. Wszystko Ok. Słuchawki nagłowna nowe życie . Polecam
5 / 5
2018-03-09 11:49:45
Sławomira
Szybko i sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2018-02-20 11:52:38
Aneta
Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie. Cała realizacja zakupów przebiegła bez problemów. W razie potrzeby artykułów proponowanych przez sklep bardzo polecam.
5 / 5
2018-02-20 09:39:08
Jakub
Można liczyć na fachową poradę. Nabyłem towar w pełny spełniający oczekiwania.
5 / 5
2018-02-13 14:24:32
Kacper
Realizacja błyskawiczna. Chętnie będę kupował w tym sklepie
5 / 5
2018-02-02 11:37:46
Aurelia
Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Faktura na maila. Polecam.
5 / 5
2018-01-29 13:07:31
Ksenia
wszystko było rewelacyjnie jak zwykle... polecam
5 / 5
2018-01-14 11:08:38
Benedykt
Bardzo miła Pani ze sklepu do mnie dzwoniła, żeby się upewnić co zamawiałam.
5 / 5
2017-12-28 08:29:49
Marta
Świetny sklep z dużym wyborem.
5 / 5
2017-12-21 17:19:15
Łukasz
Jest dobrze, co prawda nie przyszło to, co miało przyjść, ale problem został szybko wyprostowany. Profesjonalna i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2017-12-11 11:27:42
Janusz
Szybka realizacja zamówienia. Pełna informacja.
5 / 5
2017-12-07 07:05:34
Ksenia
Bardzo dobry sklep, duży wybór produktów o wysokiej jakości. Mili pracownicy, którzy potrafią pomóc w wyborze.
5 / 5
2017-11-30 08:55:16
Felicja
Dostosowują się do potrzeb klienta. Bardzo się starają. Rekomenduję zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-11-28 12:38:47
Maksym
Bardzo profesjonalnie i szybko. POLECAM
5 / 5
2017-11-21 09:36:08
Nina
nigdy nie otrzymalem szybciej przesylki! polecam
5 / 5
2017-09-22 09:51:47
Wioletta
Błyskawiczna obsługa zamówień.
5 / 5
2017-09-11 09:26:56
Albert
Fachowi doradcy, szybka dostawa (w c. 24 godzin od zamówienia)
5 / 5
2017-09-04 12:19:41
Marina
Rewelacyjny kontakt i szybkość realizacji.
5 / 5
2017-08-30 14:53:01
Przemysław
kupuje po raz kolejny. pelen profesjonalizm. słuchawki super. dzialają od kilku lat bez awarii. polecam.
5 / 5
2017-08-17 12:59:26
Joanna
Zamówienie zgodnie z planem. Terminowo, kontakt ze sklepem rewelacja. Polecam.
5 / 5
2017-08-17 12:00:18
Patryk
Kompetentne doradztwo techniczne, miła obsługa, szybkość realizacji, gratulacje!
5 / 5
2017-07-28 11:37:41
Maria
Wszystko zgodne z zamówieniem, solidnie zabezpieczony towar przed uszkodzeniem.
5 / 5
2017-07-28 08:35:45
Apolonia
Polecam. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-07-26 09:46:25
Cyprian
Wszystko sprawnie, na bieżąco informacje o statusie przesyłki.
5 / 5
2017-07-12 10:18:08
Roma
Sprawne zakupy. Towar wysokiej jakości.
5 / 5
2017-07-08 00:42:41
Lidia
Doskonała współpraca. POLECAM.
5 / 5
2017-06-04 08:31:34
Aleksander
Sprawnie obsłużone zamówienie. Na szczególną uwagę zasługuje obsługa z infolinii. Znakomite rozeznanie w gamie produktów, bardzo duża wiedza na temat branży i duże doświadczenie. W kilka minut dowiedziałem się tego, czego nie mogłem się dowiedzieć mimo telefonów do 3 innych firm... Polecam
5 / 5
2017-05-24 11:48:56
Anna
Bardzo rzetelna firma. Polecam!
5 / 5
2017-05-12 11:27:23
Apoloniusz
Godne polecenia kompetentny sprzedawca
5 / 5
2017-05-11 13:19:27
Marcin
Bardzo sprawna i szybka obsługa.
5 / 5
2017-05-05 14:58:42
Radomir
Bardzo dobry sklep. Posiadają sprzęt, który ciężko dostać w innych sklepach. Kompetentna i pomocna obsługa. Polecam
5 / 5
2017-05-02 12:32:06
Irma
bardzo rzetelne informacje udzielone o produkcie, możliwość zwrotu gdyby słuchawki okazały się nie spełniać wymagań
5 / 5
2017-04-05 09:37:55
Norbert
Jak zawsze profesjonalnie i szybko.
5 / 5
2017-03-31 12:57:38
Gustawa
Super obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2017-03-29 10:08:00
Edmund
B.dobry kontakt, rzetelne doradztwo , szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-03-13 13:27:24
Igor
Kolejne zamówienie w 4ip.pl, szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2017-03-06 07:23:30
Tobiasz
Sklep godny polecenia. Służą pomocą i radą.
5 / 5
2017-02-16 14:00:33
Cezary
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Przede wszystkim natychmiastowy kontakt telefoniczny co obecnie bardzo rzadko się zdarza.
5 / 5
2017-02-04 22:52:34
Michał
Świetni fachowcy, którzy rozwiązali mój problem techniczny.
5 / 5
2017-02-01 13:35:20
Benedykt
Wyjątkowo miła i sprawna obsługa klienta
5 / 5
2017-01-20 09:39:55
Irena
Bardzo dobry towar i rewelacyjna, perfekcyjna obsługa. Polecam.
5 / 5
2017-01-16 11:07:53
Jerzy
Przede wszystkim dobrze przygotowana strona sklepu, która przekonała mnie do zakupu właśnie tutaj, a nie u konkurencji. Dodatkowo pochwalę wsparcie telefoniczne, zarówno przed- jak i posprzedażowe. Po otrzymaniu przesyłki pojawiły się wątpliwości co do konfiguracji zakupionego sprzętu, jednak sprawa została uprzejmie i rzeczowo wyjaśniona przez sprzedawcę. Brawo.
2 / 5
2016-12-27 08:27:19
Romuald
Sklep handluje wirtualnym towarem (brak na magazynie)
5 / 5
2016-12-26 09:14:35
Witold
Szybkie i profesjonalne działanie.
5 / 5
2016-12-16 12:49:37
Bogdan
bardzo profesjonalne podejście do klienta!
5 / 5
2016-12-14 12:08:09
Kornel
godni polecenia jesteście !!!!!!!
5 / 5
2016-12-08 08:39:33
Walentyna
Dobry kontakt , mila i profesjonalna obsługa - 4ip.pl to dobry sklep !
5 / 5
2016-12-08 08:39:33
Filip
Dobry kontakt , mila i profesjonalna obsługa - 4ip.pl to dobry sklep !
5 / 5
2016-12-01 11:45:48
Wojciech
Fachowa obsługa, błyskawicznie odpowiadają na maile.
5 / 5
2016-10-19 11:07:49
Honorata
Latwa obsluga strony internetowej sklepu, blyskawiczna realizacja, szybka dostawa. Szkoda ze nie mazliwosci dostawy przez Paczkomaty InPost, ale to szczegol. Generalnie jestem zadowolony-polecam
5 / 5
2016-10-11 11:27:22
Roman
Zakupy przebiegły sprawnie. Informacje o statusie na bieżąco
5 / 5
2016-10-03 10:36:08
Irmina
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2016-09-16 11:01:13
Gustawa
Profesjonalny sklep internetowy, bogaty wybór w ofercie, kompetentna obsługa klienta
5 / 5
2016-09-02 12:03:16
Wiola
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, jestem zadowolony, polecam sklep
5 / 5
2016-08-22 11:01:35
Roksana
Polecam sklep oraz produkty wysokiej jakości
5 / 5
2016-08-22 09:45:22
Karol
Polecam. Przed zakupem mogłem uzyskać fachową poradę na temat sprzętu.
4 / 5
2016-08-20 15:13:19
Ilona
Dopłata za płatność online jest irytująca!
5 / 5
2016-08-18 10:56:40
Cyprian
Doskonała współpraca, stały kontakt. Polecam
5 / 5
2016-08-12 13:25:46
Longin
Bardzo dobry doradca, najlepszy jaki znalazłem
5 / 5
2016-08-05 10:15:53
Mikołaj
Polecam zakupy w tym sklepie. Dobry kontakt i obsługa.
3 / 5
2016-07-08 08:37:45
Jacek
towar nowy, ale brak polskiej instrukcji do urządzenia (nie polska dystrybucja)
5 / 5
2016-07-05 13:04:34
Sergiusz
Super! Gorąco polecam. Nawet zadzwonili przed wysyłką żeby się upewnić czy aby na pewno ten sprzęt będzie u mnie działał. Polecam!
5 / 5
2016-04-25 13:31:11
Zdzisława
Wszystko zgodnie z opisem i bezproblemowo... ;)
5 / 5
2016-04-14 10:19:34
Eugenia
Rewelacyjna i rzeczowa obsługa, polecam każdemu!
5 / 5
2016-04-10 18:14:24
Barbara
Bardzo fachowa obsługa, nie byłam pewna jaki produkt będzie dla mnie najlepszy a miły Pan pomógl mi dokonać wyboru :)
5 / 5
2016-04-08 13:13:00
Szczepan
Kompetentni, konkretni a przez to potrafiący świetnie doradzić pracownicy. Nie namawiający na niepotrzebny lub nie do końca pasujący sprzęt. Zakupy były dzięki temu wyjątkowo celne i udane a towar nowy i bardzo dobrze zapakowany. W innych sklepach takie cechy to zdecydowana rzadkość stąd z czystym sumieniem mogę polecić zakupy w 4ip.pl, które na pewno powtórzę. Aż szkoda, że w innych branżach trudno o takich specjalistów. Pozdrawiam i do usłyszenia.
5 / 5
2016-03-30 14:44:19
Krystian
Super sklep. Profesjonalna obsługa. Na pewno do nich wrócę.
5 / 5
2016-03-30 08:51:40
Anita
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Szybka realizacja i bardzo dobry produkt. Polecam.
5 / 5
2016-03-17 11:09:10
Fabian
Profesjonalna infolinia oraz pomocna obsługa, polecam!
5 / 5
2016-03-12 12:40:09
Leon
Pan który obsługiwał naszą firmę zna się na tym co robi i wie co sprzedaje, z mojej strony było krótkie pytanie i otrzymałem konkretna odpowiedź! Zapewnił mnie, ze słuchawka będzie idealna do mojego profilu działalności i nie pomylił się, warto było wydać prawie 700 zł. ZapieCKanki pozdrawiają.
5 / 5
2016-01-27 10:21:23
Danuta
Jak zawsze się nie zawiodłem,
5 / 5
2015-12-03 11:47:53
Stefan
rzetelny sklep; sprawna obsługa; rzeczowa informacja o produkcie I dostępności;
5 / 5
2015-11-20 15:28:47
Bogdana
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Sprzęt zabezpieczony wzorcowo. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-10-17 23:58:37
Sonia
Sklep godny polecenia, zamowienie zrealizowano szybko i sprawnie.
5 / 5
2015-10-17 23:58:37
Amelia
Sklep godny polecenia, zamowienie zrealizowano szybko i sprawnie.
5 / 5
2015-09-22 11:23:58
Celestyna
Szybko i sprawnie. Nie pierwszy to mój zakup w 4ip.pl i nie ostatni. Ceny ok, szybkość realizacji też ok. W razie problemów technicznych można też liczyć na fachową pomoc.
5 / 5
2015-09-16 10:45:36
Benedykt
Swietny kontakt! Bylem informowany na bieżąco o przebiegu zamówienia. Wszelkie moje oczekiwania zostały spełnione. Rewelacja. Gdy będę potrzebował sprzętu Yealink lub podobnych na pewno tutaj wrócę!
3 / 5
2015-09-15 14:45:56
Teodor
sklep informuje o 24 godzinnym ( godziny robocze) terminie realizacji zamówienia. Może to sugerować krótki termin realizacji zamówienia. Tymczasem składając zamówienie w niedzielę i dokonując równocześnie płatności ( w poniedziałek rano była na koncie Sprzedawcy), we wtorek po południu otrzymałem od Sprzedawcy czwartego maila z informacją, że moje zamówienie jest dopiero zatwierdzone. Pozostaje zatem czekać na kolejne i wreszcie wysyłkę towaru.
5 / 5
2015-08-07 09:42:47
Romana
Super obsługa! DUŻY PLUS za możliwość kontaktu telefonicznego.
5 / 5
2015-06-25 07:40:53
Wieńczysła
Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Polecam sklep.
5 / 5
2015-06-08 12:48:01
Katarzyna
Sprawne działanie, można polecić innym
3 / 5
2015-06-02 11:49:07
Karol
Drobna wpadka - po zaksięgowaniu przedpłaty zapomnieli wysłać, ale po przypomnieniu (przez telefon) (po dwóch dniach) zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Wcześniejszy mail pozostał bez odpowiedzi. W sumie OK
5 / 5
2015-05-08 15:19:03
Kacper
Sklep funkcjonuje sprawnie i na wysokim poziomie, mili sprzedawcy którzy dobrze doradzą. Ciężko się dodzwonić do nich to tylko jeden minus. Polecam
5 / 5
2015-05-07 11:32:58
Teresa
Sklep profesjonalny i godny polecenia
5 / 5
2015-05-06 10:44:03
Ilona
Profesjonalny doradca, szybka obsługa, konkurencyjne ceny - polecam zdecydowanie! :)
5 / 5
2015-04-03 09:39:22
Arkadiusz
Błyskawiczna realizacja zlecenia. Polecam.
4 / 5
2015-03-31 11:44:19
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 10:51:05
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-27 10:32:31
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Rewelacyjna obługa przedsprzedażowa !!
5 / 5
2015-03-25 12:56:20
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-09 17:16:38
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-02 09:19:56
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 19:52:25
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 09:13:52
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 16:42:13
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-04 16:19:45
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Został towar już wysłany i zostanie dostarczony przez kuriera. Obsługa jest wyśmienita. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 09:50:52
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miła obsługa, przesyłka następnego dnia. Polecam.
5 / 5
2015-01-31 14:40:27
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 23:08:37
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-23 15:30:26
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szkoda ze nie ma mozliwosci platnosci szybkim przelewm, a jedynie tradycyjnym. Wydluza to realizacje zamowienia.
5 / 5
2015-01-22 16:53:45
Mieczysław
Pomocna obsługa. Szybka wysyłka. Brak problemów.
5 / 5
2015-01-13 09:52:13
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-09 09:38:54
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzęt bardzo porządny. Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-01-06 10:20:32
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 19:16:20
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 14:49:05
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 15:06:56
Teodor
Duża wiedza sprzedawcy na temat produktu i umiejętność doradzenia. Elastyczność jeżeli chodzi o cenę :) Polecam zdecydowanie
5 / 5
2014-12-09 21:21:43
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 12:36:41
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-19 09:33:17
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 23:30:59
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie, pełna zgodność oferty z otrzymanym towarem. Serdecznie Polecam!
5 / 5
2014-11-03 18:08:19
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 10:39:08
Krzysztof
Błyskawiczna realizacja. SUPER!
3 / 5
2014-10-17 11:55:21
Benedykt
Poprawa komunikacji i będzie dobrze.
4 / 5
2014-10-14 21:12:48
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 13:28:24
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 11:37:59
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 09:57:53
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 15:26:48
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar doskonale zabezpieczony, dostarczony w terminie.
5 / 5
2014-09-09 20:32:15
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 08:36:19
Izabela
Miła i fachowa obsługa, doradzono mi dobry towar, jestem zadowolony. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 16:14:40
Judyta
Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Jestem naprawdę zadowolona.
5 / 5
2014-08-18 14:55:41
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super Profesjonalna Obsuga
5 / 5
2014-08-14 12:52:11
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Elastyczni i sympatyczni. :)
5 / 5
2014-08-08 09:29:00
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-01 12:01:47
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-29 11:14:33
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 11:47:46
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 10:52:03
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 11:28:05
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o 4IP.PL