Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4iq.com.pl

4iq.com.pl Opinie 4.5 (335)

Ostródzka 54
14-200
Iława
668344818
opinie 4iq.com.pl
speedtest
4.5
335
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-15 09:49:12
Wioletta
Fachowa obsługa, kontakt telefoniczny bez problemu
5 / 5
2020-02-15 05:51:07
Andrzej
Zakupy udane, towar zgodny z opisem, szybko, bez problemów. Polecam.
5 / 5
2020-02-14 11:44:33
Bolesław
Kupiłem schody strychowe , chyba najtaniej jak się dało z darmową dostawą .
5 / 5
2020-02-13 11:34:04
Albert
Przedmiot dobrej jakości, szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-09 20:27:36
Herbert
Towar zgodny z opisem. Transakcja bezproblemowa. Polecam
5 / 5
2020-02-05 18:58:42
Regina
Zakup ok jakość schodów ocenie później
5 / 5
2020-02-03 23:43:40
Juliusz
Bardzo dobrze przygotowana strona z doradztwem dla laików, Powiadomienie o sprawdzeniu zamówienia, żeby uniknąć niepotrzebnych kosztów
5 / 5
2020-01-30 11:29:42
Alfred
Super zakup, świetna jakość
4 / 5
2020-01-29 05:58:28
Eryk
Przesyłka dotarła ale dopiero po tygodniu może dłużej. Sprzedającego nie mogę ocenić bo towar jeszcze w pudełku
5 / 5
2020-01-27 22:15:34
Honorata
Sprzedawca super, kontakt bardzo dobry, wszystko załatwione w 4 dni - trochę gorzej z jakością schodów, które są zmontowane na zszywki.
5 / 5
2020-01-24 09:47:35
Violetta
Jak na schody na zamówienie to wszystko przebiegło bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-01-22 15:40:38
Krystyna
Schody strychowe extrem 76mm. zamontowane polecam
5 / 5
2020-01-21 17:00:59
Malina
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
5 / 5
2020-01-15 11:36:00
Filip
Zamawiałem schody strychowe super jakoś są bardzo solidne i dobra cena. Dobry kontakt z działem sprzedaży, szybka dostawa polecam
5 / 5
2020-01-15 09:51:23
Joachim
Jestem zadowolony z transakcji i otrzymanej szybko pomocy telefonicznej
3 / 5
2020-01-13 15:31:11
Wojciech
Bardzo długo czekałem na dostarczenie mi przesyłki Sprzedawcę nie interesuje adres dostawy
5 / 5
2020-01-13 09:39:42
Izyda
wszystko super zarówno produkt jak i realizacja zamówienia.
4 / 5
2020-01-07 19:33:17
Stanisława
Sklep ok, towar dobrze opakowany. Wadą sklepu jest brak możliwości wyboru kuriera, tylko Pocztex Kurier24. Sklep mógłby podpisać umowę z porządnym kurierem np. DHL, DPD a nie tylko z byle jaką Pocztą.
5 / 5
2020-01-07 10:25:51
Stefania
super sprzedawca, pełny profesjonalizm
4 / 5
2020-01-03 14:29:07
Gabriel
Ogólna ocena w porządku, jak dla mnie na minus komunikacja o statusie paczki drogą sms a w systemie ani śladu. No ale może się czepiam...
5 / 5
2019-12-30 16:48:00
Sandra
Bardzo fajny sklep, super towar za niewielkie pieniądze.
5 / 5
2019-12-27 15:47:28
Tobiasz
Bardzo dobrze zorganizowana sprzedaż
5 / 5
2019-12-27 09:06:56
Iga
zakupy przebiegły bez zarzutu, dobra forma płatności,
5 / 5
2019-12-24 22:23:45
Wiesława
Błyskawiczną transakcja. Wszystko idealnie i bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-20 10:25:29
Olga
Dobry kontakt. Bardzo dobrze zapakowany towar. Polecam.
4 / 5
2019-12-17 13:56:16
Roksana
Towar był uszkodzony (odprysk w narożniku płyty schodów). Po dostawie trudno stwierdzić na jakim etapie nastąpiło uszkodzenie - czy u producenta czy w trakcie transportu. Opakowanie było dosyć solidne a towar wyglądał na dobrze zabezpieczony.
1 / 5
2019-12-16 15:46:36
Bogdan
Fatalnie. Przy wydaniu towaru zapakowanego nie byłem w stanie stwierdzić że ościeżnica jest uszkodzona i brakuje elementów do montażu. Podczas reklamacji zostałem spławiony bardzo szybko ponieważ odbierałem towar sam. Reklamacji nie uznano. Nie polecam. Nawet Leroy Merlin wycofał drzwi że sprzedaży.
5 / 5
2019-12-13 21:44:02
Gabriela
Wszystko Ok. Transakcja przebiegła szybko i bez problemów. Sklep Profesjonalnie podchodzi do klienta.
5 / 5
2019-12-13 19:14:40
Pola
NIECH INNE SKLEPY TAK DZIAŁAJĄ = POLECAM
4 / 5
2019-12-13 18:11:27
Wacław
Na stronie maja produkt dostępny a w rzeczywistości go nie mieli.
5 / 5
2019-12-10 20:59:56
Żaneta
Solidna firma. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam w 100%
5 / 5
2019-12-10 20:18:30
Radomir
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, schody jeszcze nie rozpakowane i nie sprawdzone.
5 / 5
2019-12-10 19:37:58
Helena
Super sklep, sprawna wysyłka.
5 / 5
2019-12-10 16:43:30
Inga
Świetne schody, bardzo masywne, są o niebo pewniejsze przy wchodzeniu niż modele fakro, na schodach austryjackie metki, i znaczniki z przejścia kontroli jakości, wszystko super:):):) jak ktoś je kupi i zamontuje - będzie zadowolony:)
5 / 5
2019-12-07 07:39:00
Ewelina
Szybka wysyłka, darmowa dostawa nawet za pobraniem, produkt bardzo dobrej jakości . Polecam
5 / 5
2019-12-06 15:35:40
Wacław
Jak najbardziej polecam pewna firma!
5 / 5
2019-12-04 21:00:32
Róża
Towar spełnia moje wymagania, jest zgodny z opisem. Polecam firmę 4iq.pl
5 / 5
2019-12-04 11:45:31
Zbigniew
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam w 100%.
5 / 5
2019-12-03 13:40:26
Justyna
Szybka realizacja zamówienia miła obsługa sklep ok
5 / 5
2019-11-29 21:01:38
Ludwika
Velmi dobrá komunikace se zákazníkem
5 / 5
2019-11-29 17:45:37
Roman
Bezproblemowe zakupy towaru przez internet, przesyłka bardzo dobrze zapakowana, pełna satysfakcja.
5 / 5
2019-11-28 17:28:19
Olga
Profesjonalna i miła obsługa
5 / 5
2019-11-28 09:13:11
Zygmunt
Szybko, zgodnie z zamówieniem. Informacja o realizacji zamówienia na bieżąco. Towar dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2019-11-27 17:15:54
Felicjan
polecam profesionalna obsługa
4 / 5
2019-11-26 14:52:43
Janusz
Trochę długo czas oczekiwania realizacji ale tak to Oki
5 / 5
2019-11-23 16:53:43
Karolina
Jestem bardzo zadowolony z zakupu w sklepie i polecam go wszystkim.
4 / 5
2019-11-20 13:48:40
Marlena
Ok. szybka realizacja. Drobna wpadka brak jednego elementu w przesyłce, a ujęta w zamówieniu dosłana oddzielnie
5 / 5
2019-11-20 12:45:33
Zuzanna
Wszystko ok, jedynie cena produktu mogłaby być niższa w porównaniu z konkurencją. 🙂
5 / 5
2019-11-19 12:05:04
Witold
Bardzo dobry kontakt i ekspresowa wysyłka
5 / 5
2019-11-18 23:30:57
Lucyna
bez żadnych problemów. towar dokładnie taki jak zamawiany. 100% polecam!
1 / 5
2019-11-14 11:10:57
Irma
Niestety brak towaru w sklepie. Na stronie internetowej nie ma informacji o braku produktów. Sklep podał odległy termin realizacji zamówienia- ponad 2 tygodnie.
5 / 5
2019-11-13 11:22:18
Daria
Szybka, bezproblemowa wysyłka.
1 / 5
2019-11-10 15:13:51
Szymon
Nie polecam. Drewno ma już slady pleśni, a miało być zaimpregnowane. Wiele nieoszlifowanych krawędzi, stwarzających niebezpieczeństwo dla dzieci.
5 / 5
2019-11-06 09:35:33
Lidia
Polecam, jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-11-04 16:51:23
Celina
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-10-31 19:16:15
Tobiasz
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka, towar ładnie zapakowany, dotarł bezpiecznie. Polecam!
5 / 5
2019-10-29 16:20:04
Antonina
Schody zgodne z opisem, szybka dostawa, wszystko ok.
5 / 5
2019-10-22 20:53:21
Jarosław
Bardzo dobra obsługa zarówno w zakresie informacji telefonicznej jak i statusu zamówienia. Nastąpiło pewne opóźnienie w realizacji zamówienia (o czym nastychmiast zostałe uprzedzony), ale zamian otrzymałem lepsze schody.
5 / 5
2019-10-14 19:33:52
Rozalia
kontakt super, podczas transportu ,zapewne, przesyłka została uszkodzona, Firma natychmiast zareagowała na zgłoszenie i problem został rozwiązany w ciągu paru minut. Oby tak dalej. Pozdrawiam i życzę sukcesów
5 / 5
2019-10-14 18:42:38
Sonia
Sklep bardzo dobry zamówienie wysłane bardzo szybko bardzo dobrze zapakowane
5 / 5
2019-10-04 23:24:47
Kalina
Bardzo szybka dostawa. Super kontakt z Panem ze sklepu.Podałam błędny nr tel i mimo tego kurier potrafił skontaktować się ze mną dzięki właśnie Panu ze sklepu! Dziękuję i
5 / 5
2019-10-03 12:11:44
Ksenia
Prośba o szybszy termin realizacji została wysłuchana :) Dziękuję pięknie i polecam jak nie wiem co!
5 / 5
2019-10-02 18:36:51
Renia
Bardzo sprawna realizacja, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2019-09-27 17:14:19
Marzena
Sprawna obsługa i szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-09-25 10:46:53
Włodzimierz
sprawnie zrealizowane zamowienie;
5 / 5
2019-09-25 09:08:41
Adam
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-24 20:57:21
Aga
Bardzo dobry kontakt przy realizacji zamówienia, jestem zadowolona, polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-09-23 07:27:32
Walenty
Szybko, sprawnie, bez problemów.
3 / 5
2019-09-20 11:34:49
Henryk
Tym razem dali ciała. Zamówienie z niedzieli dotarło w czwartek. W dodatku na adres fakturowania a nie na wskazany adres dostawy.
5 / 5
2019-09-12 12:01:53
Albert
Mój towar był akurat uszkodzony w transporcie ale sklep wyszedł naprzeciw problemowi i doszedłem z panem od reklamacji do bezproblemowego porozumienia , polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-09-11 13:22:09
Liza
Wszystko w najlepszym porzadku
5 / 5
2019-09-05 14:17:26
Eryk
Według opisu, sprawnie dobra informacja
5 / 5
2019-09-04 10:46:01
Jeremiasz
Ok. Domek Gucio dostarczony w nienagannym stanie. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-08-28 21:04:29
Ada
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, Domek, który wybrałam (Maria) bardzo fajny. Zdawałam sobie sprawę że na składanie domku trzeba poświecić dużo czasu ale instrukcja nie ułatwiała sprawy. Bardzo nieczytelna. Domek w środku miał piętro. Ale konstrukcyjnie zupełnie nie przemyślane. Trzeba było zrobić poprawki żeby piętro się utrzymało. Poza tym wiele część wymagało docinania mimo że w instrukcja nic takiego nie przewidywała . Zdecydowanie nie kupiłabym drugi raz.
5 / 5
2019-08-20 14:20:10
Anna
Polecam sprzedawcę. Towar dobrej jakości, solidnie wykonany.
5 / 5
2019-08-19 08:56:48
Fryderyka
Super domek. Wszyscy podziwiają
5 / 5
2019-08-15 16:38:17
Amelia
Szybka wysyłka, bardzo miła i pomocna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-08-15 09:49:17
Marcel
Wspaniała jest współpraca z tym sklepem.
5 / 5
2019-08-06 16:23:41
Zdzisław
Wszystko na plus. Czas realizacji i towar bez zarzutu. Nie miałem żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2019-08-05 19:19:43
Honorata
Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, bez najmniejszych zastrzeżeń :) polecam
5 / 5
2019-08-03 02:05:47
Daniela
Bardzo dobre informowanie o etapach zamówienia, strona www intuicyjna. Przedmiot super zapakowany.
3 / 5
2019-07-31 12:16:47
Justyna
Firma wysłała domek ogrodowy dla dzieci bez stosownego zestawu mntażowego.
3 / 5
2019-07-28 21:17:54
Fryderyka
Zamawiałam domek drewniany dla dzieci Maria. Elementy źle powycinane , trzeba było samodzielnie docinać deski bo niektóre były zbyt długie a i tak w niektórych miejscach nie dało się nic poradzić na braki np. 2 cm za krotkiego elementu albo za długiego . Papa na dach jakości zerowej , praktycznie sama rozrywa się w rękach niczym kartka . Gdyby nie szybkość dostarczenia domku moja ocena wynosiła by 1. Instrukcja montażu dostarczona na kartkach w wielu momentach nie jasna , dodatkowo zrbiony film na yt również nie przedstawiał szczegółów złożenia domku - wiele elementów na filmiku wchodziło bez problemu a przy składaniu rzeczywistym po pro'[stu nie pasowało i była luka 4 cm np. przy kukułkach na dachu .
4 / 5
2019-07-27 10:27:12
Eliza
Wszystko ok tylko szkoda,że towar który dostalismy już trochę leżał w skrzyni i był mokry,a w niektórych miejscach pojawiła się manetki pleśń na deskach. Jeszcze dodam,że nie wSzyszko że sobą idealnie pasuje,ale z tym sobie radzimy.
4 / 5
2019-07-25 15:29:44
Grażyna
akcesoria są stanowczo za drogie. Jeśli cały właz kosztuje czterysta ileś tam zł. a 60 cm metalowa poręcz w sumie wychodzi 60m to bardzo przepraszam, ktoś tu jest strasznie pazerny ...
5 / 5
2019-07-25 15:21:16
Ludwik
Firma ok ale mam zastrzeżenia firmy kurierskiej.
4 / 5
2019-07-25 15:07:15
Kalina
Pomoc, szybka obsługa, sprawna dostawa.
5 / 5
2019-07-24 12:34:49
Eligiusz
Bardzo miła obsługa. Standard najwyższej jakości.
5 / 5
2019-07-23 13:13:41
Wiktor
Polecam firme bardzo dobry kontakt i expresowa dostawa wszystko zgodne z opisem
1 / 5
2019-07-23 12:15:47
Marcin
Przed kupnem dostałem informację od sprzedawcy iść po zapłaceniu na towar czeka się do dwóch dni ja czekam od 17 do 22 czyli 5 dni i dalej nie otrzymałem towaru
4 / 5
2019-07-23 09:57:01
Sylwia
Na każdym etapie kontakt mailowy z firmą był bardzo dobry. Nigdy nie miałam szczęścia skontaktować się telefonicznie ale finalnie zawsze dostawałam wymagane informacje-mailem. Towar przyjechał kompletny chociaż jego jakość (mocno spękane belki) budzi wątpliwości. Parę otworów do siebie nie pasowało ale to detale. System został złożony i jak na razie nic się z nim złego nie dzieje.
5 / 5
2019-07-15 23:50:57
Klara
Świetny kontakt, na bierząco byłam informowana poprzez SMS-y o stanie mojego zamówienia. Cenię profesjonalizm, więc z czystym sumieniem polecam 5iq.com.pl
4 / 5
2019-07-15 09:59:42
Irma
Kontakt ze sklepem super. Sam domek natomiast moglby byc lepszy: - niespasowane elementy - kilka zwichrowanych desek - bledy w instrukcji
5 / 5
2019-07-10 09:29:11
Wiesław
Przesyłka dostarczona została w terminie, co było dla nas bardzo ważne z uwagi na dalsze wiążące terminy związane z montażem domku. Podkreślam bardzo uprzejmy kontakt telefoniczny.
3 / 5
2019-07-10 09:14:03
Marek
Za długi czas dostawy kurierskiej - 6 dni
5 / 5
2019-07-10 03:02:52
Władysław
Świetny kontakt, błyskawiczna dostawa - super współpraca. Plac zabaw jak w opisie, drewno w dobrym stanie.
5 / 5
2019-07-09 11:32:23
Beata
Zamówienie kompletne, dostawa do 7 dni roboczych. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolona z zakupu w sklepie. Polecam!
5 / 5
2019-07-09 11:19:13
Sandra
Jasna instrukcja jak zamówić produkt. Wszystko jest dokładnie opisane, dodatkowy kontakt ze strony sklepu w celu potwierszenia zamówienia. Póki co wszystko ok (czekam jeszcze na towar).
5 / 5
2019-07-08 10:10:20
Lech
Wszystko w porządku, transakcja szybka i profesjonalne, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-08 09:47:35
Jakub
Wszystko sprawnie, szybką realizacja zamówienia. Towar zapakowany zgodnie z informacją.
5 / 5
2019-07-04 08:46:31
Karol
dobry kontakt t, szybki termin wykonania
5 / 5
2019-07-03 18:37:17
Gabriel
Szybka wysyłka, dobra informacja . Polecam
5 / 5
2019-07-03 14:11:44
Alfred
Wszytko naprawdę profesjonalnie. Szybko i sprawnie. Mała pomyłka przy pakowaniu ale bardzo szybko i sprawnie naprawiona.
5 / 5
2019-07-03 08:50:23
Fryderyka
Przesyłka doratła kompletna w szybkim czasie. To już moje drugie zakupy, również udane, polecam serdecznie!
5 / 5
2019-06-30 10:25:33
Klemens
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Kupiliśmy domek Hubert z długim slizgiem. Domek spakowany na jedną paletę, wszystko ładnie przyciete, bezproblemowo dało się złożyć z instrukcją w 1 dzien.
5 / 5
2019-06-27 10:46:55
Stanisław
Polecam. Przed zakupami skontaktowałem się ze Sprzedawcą, który był pomocny i doradził jaki produkt wybrać.
5 / 5
2019-06-26 23:29:32
Wieńczysła
Wszystko w jak najlepszym porządku. Domek ładny i prosty w skręceniu. Zobaczymy jak przetrzyma trudy użytkowania. Jak na obecną chwilę wszystko ok.
3 / 5
2019-06-24 22:57:01
Felicjan
Towar otrzymałem po tygodniu. To dość długo. Sam zakupiony artykuł kiepskiej jakości. Źle spasowane listwy - duże szczeliny między klepkami w ścianach. Papa dachowa po taniości - zwykła papa podkładowa.
2 / 5
2019-06-24 00:19:09
Damian
Sam kontakt ze sklepem OK. ale wykonanie domku to pomyłka zrobiony chyba z resztek materiałów które po złożeniu domku wypaczają się pod wpływem słońca , elementy zmontowane na zszywki które wychodzą jak całość wysycha , w domu boazerię mam grubszą ,Za tą cenę producent mógł dołożyć więcej starań, a przecież to ma być dla dzieci . Ogólnie pomyłka , złożyć i nie dotykać a sam się rozpadnie.......
5 / 5
2019-06-22 16:38:48
Kaja
Dobra obsługa,szybka wysyłka.Jestem zadowolony
2 / 5
2019-06-21 14:00:02
Luba
Co do produktów wszystko ok ale pani która siedział w budce na magazynie porazka
1 / 5
2019-06-20 12:03:08
Seweryn
Domek wybrakowany i uszkodzony
3 / 5
2019-06-19 13:17:16
Benedykt
Na pierwszy rzut oka niby wszystko ok, ale jak się zacznie składać domek, to instrukcja niestety zawodzi i nawet nie wspomaga za bardzo też wideo-instrukcja, Na końcu składania domku brakuje śrubek, brakuje jednej małej części do dachu i zostaje 2 zbędne, na niektórych ścianach domku, spore ubytki, zobaczymy jak w praktyce to wszystko się sprawdzi... Poprawnie przygotowanej instrukcji polecam uczyć się u IKEI )
4 / 5
2019-06-17 22:48:48
Dariusz
Wbrew opisowi schody nie są gotowe do montażu, musiałem jechać 70 km aby dokupić śruby mocujące. Sprzedawca zbyt oszczędza kosztem klienta. Na dostawę czekaliśmy ok. 2 tygodni. Przynajmniej cena dostawy jest rzetelna i kurier pomocny przy transporcie do budynku.
5 / 5
2019-06-17 20:41:24
Stefania
Bardzo dobry kontakt i dostawa
4 / 5
2019-06-17 12:33:50
Ismena
Niektóre listwy były połamane przez źle zapakowany torar - linki dociągające uszkodziły część konstrukcji.
5 / 5
2019-06-15 14:32:51
Zenon
Co tu ukrywać - WAD brak same ZALETY Oby więcej takich sklepów
3 / 5
2019-06-14 16:15:19
Sara
Od ponad tygodnia czekam na zwrot kosztów wysyłki (w związku z odbiorem osobistym zamówienia).
5 / 5
2019-06-14 12:20:45
Malwina
Jest to sklep godny polecenia, kontakt bardzo dobry.
5 / 5
2019-06-13 12:30:36
Ida
Sprawna obsługa, dostawa zgodnie z ustaleniami.
4 / 5
2019-06-13 09:00:35
Liliana
Sklep jest bardzo dobry, natomiast firma kurierska zła
5 / 5
2019-06-12 11:44:55
Beata
Jeśli chodzi o samą obsługę przez sklep to wszystko super
5 / 5
2019-06-10 22:46:26
Bogdan
Bardzo szybka i sprawna realizacja
3 / 5
2019-06-10 12:42:47
Luiza
Bardzo miły kontakt telefoniczny w trakcie zamówienia oraz szybka wysyłka. Towar dotarł szybko i w dobrym stanie, natomiast instrukcja składania domku HUBERT to jakieś nieporozumienie. Instrukcja wskazuje inne numery elementów konstrukcji przez co znacznie wydłuża to czas składanie domku bo wszystkiego się trzeba domyślać, a nie o to w tym chodzi, tak więc instrukcja wymaga korekty. Brakowało jednej belki konstrukcyjnej.
5 / 5
2019-06-09 22:24:54
Maksymilian
Miły kontakt, szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-07 12:20:13
Karina
Jest to sklep godny polecenia. Zamawiałam dwa tunele foliowe i wszystko przyleciał spakowane idealnie. Jedynym minusem była brak wystarczającej ilości nakętek.
5 / 5
2019-06-05 17:25:18
Paula
Kontakt dobry, obsługa bez uwag co do zakupionego fotela alpha to wyjdzie narazie brak uwag wyjdą przy dłuższym użytkowaniu.
5 / 5
2019-06-05 11:20:29
Malwina
Dobry kontakt, domek łatwy w motarzu i bardzo ładny. Polecam
5 / 5
2019-06-04 14:23:17
Mariola
Polecam w 100%. Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-06-04 08:24:54
Aleksandra
wszystko zgodnie z zamowieniem
3 / 5
2019-06-03 22:51:41
Felicja
Sposób doręczenie pozostawia wiele do życzenia. W środę 29 maja przesyłka została dostarczona do Warszawy, ale do dzisiaj nie została doręczona.
5 / 5
2019-06-03 11:19:00
Liwia
SKlep bez zarzutu, zamówienie zrealizowane we wskazanym terminie. Zakupiony towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-06-01 09:10:48
Manuela
WSZYStko zrealizowane zgodnie z teminem,aktrakcyjna cena,darmowy przwóz.
5 / 5
2019-05-28 18:24:30
Lucjan
Sam zakup przebiegł bezproblemowo. Niestety jakość domku za tą cenę pozostawia wiele do życzenia.
5 / 5
2019-05-26 12:56:24
Leopold
Zamówiłem domek w niedzielę A w środę rano już do mnie przyjechał, solidna firma, wszystko jasno opisane. Polecam !
5 / 5
2019-05-23 12:58:57
Cecyl
Mile zaskoczony szybkością realizacji, spodziewałem się że będzie dłużej
5 / 5
2019-05-23 12:33:29
Antoni
Polecam, jedyny mankament to jedna niewymiarowa deska, która bez problemu docielismy na odpowiedni wymiar 😁
2 / 5
2019-05-22 20:30:18
Władysław
Zamawiałem ślizg, dostawa około 5 dni roboczych na pytania mailowe brak odpowiedzi, gdy ślizg dotarł był złego koloru, zapakowany był tragicznie w rozpadający się karton a folii bąbelkowej o której piszę nawet nie było, próbowałem dodzwonić się kilka godzin w końcu udało się pan powiedział że jutro wyślą poprawną niestety na wysłanie musiałem czekać kolejne kilka dni w między czasie brak kontaktu jakiegokolwiek ze sprzedawcą. Po tygodniu od reklamacji dotarł prawidłowy ślizg zapakowany już w trochę lepszy karton foli dalej brak (kłamstwo na stronie). Kontakt ze sklepem tragiczny.
5 / 5
2019-05-21 17:10:02
Aleksandra
Możliwość rozwiania watpliwosci przez wykonanie telefonu. Szybka realizacja i wysylka. Dziekuje
4 / 5
2019-05-21 12:07:16
Kamila
Kilka desek bylo peknietych. A poza tym bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-21 11:52:45
Marcelina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam sprzedawcę, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-05-21 10:59:15
Cezary
Świetna współpraca. Dobra komunikacja z pracownikami sklepu. Polecam
4 / 5
2019-05-20 14:38:48
Bronisław
Na etapie zamówienia wszystko przebiegło ok. Teraz czekam na kolejny etap czyli odbiór towaru.
5 / 5
2019-05-17 12:06:02
Liza
Wszystko przebieglo pomyslnie.
5 / 5
2019-05-17 11:37:48
Hubert
Był czwartek a mi zależało otrzymać przesyłkę przed weekendem, sklep zrobił maksymalnie wszystko aby nadać przesyłkę jeszcze przed południem. Dziękuję za takie podejście do klienta.
5 / 5
2019-05-16 11:37:16
Zbigniew
Jestem jak najbardziej zadowolony, polecam :)
5 / 5
2019-05-15 14:26:48
Jarosław
Wszystko zgodnie z opisem polecam serdecznie
5 / 5
2019-05-13 08:22:52
Gerard
Szybko, dobra jakość, przejrzysta instrukcja montażu.
3 / 5
2019-05-09 15:55:57
Marlena
Pierwsze zamówienie nie spełnione z powodu braku kompletnego domku i brak wiadomości, sama musiałam dzwonić i dopytywać. Po czym otrzymałam 10 procent rabatu na następny domek. Po tym zamówiłam domek jest super, wkręty niekoniecznie spełniają oczekiwania. Z wysyłka był pewnien problem aczkolwiek wynikało to z firmy kurierskiej.
5 / 5
2019-05-09 12:38:12
Bronisława
Domek bardzo ładny, szybka realizacja
5 / 5
2019-05-07 15:53:57
Antonina
Budowlaniec który montuje powiedział że wszystko ok.
5 / 5
2019-05-06 13:40:31
Aldona
U mnie również zakupy przebiegały bez zarzutu. Byłam informowana o statusie na jakim znajduje się przesyłka - także bardzo fajnie, bo Klient wie mniej więcej czy znajduje się już w połowie drogi czy na początku :-) Jeśli chodzi o całe zakupy, dostawę etc. to naprawdę szczerze polecam :-) Jeśli chodzi o towar, domek po złożeniu wygląda tak jak na zdjęciu - mogło by być więcej opisów co do funkcjonalności ale to już drugorzędny temat. Najwięcej zastrzeżeń miał małżonek, który został zmuszony do złożenia domku. Instrukcja w wersji prawie książkowej - ok. Natomiast niektóre rzeczy były do siebie podobne, wiele razu skręcał i rozkręcał elementy. Wg niego przy takim domku do samodzielnego montażu, elementy powinny być skatalogowane i ponumerowane a w instrukcji, że nr 2 (czyli rys...) wg wizualizacji skręcasz z nr 5 np. Czyli każdy element który znajduje się w zestawie powinien być ponumerowany. Dużo łatwiej i szybciej byłoby mu złożyć ten domek. Pewnie wystarczyłoby wtedy jedno popołudnie a tak...1,5 dnia się zeszło... Do tego drzwiczki wejściowe tego domu, powinny zamykać się na tzw. skobelek a tak, ciągle są uchylone - nie da się domknąć. Ot tyle ode mnie :-)
1 / 5
2019-05-04 00:42:23
Marcin
Bardzo słabe instrukcje do montażu, więc trzeba składać szklarnię metodą prób i błędów. Po kilka razy musieliśmy rozkręcać złożone już elementy. W opisie napisali składanie łatwe a w rzeczywistości, bez fachowca nie udałoby się szklarni złożyć. Szkoda, że nie pomyśleli o instrukcji w wersji filmu, być może klienci mogli by tą szklarnię sami złożyć, bez płacenia fachowcowi.
5 / 5
2019-05-03 16:48:30
Daria
Firma godna zaufania. Zadnych problemów z zamowieniem. Domek bardzo fajny😀
5 / 5
2019-05-03 13:17:58
Honorata
Wszystko bardzo dobrze przygotowane. Polecam
5 / 5
2019-05-01 10:23:47
Witold
Bardzo szybka wysyłka, domek idealny, polecam :)
5 / 5
2019-04-29 12:04:38
Tamara
Sprawnie i solidnie. Domek złożony prawie bez problemów.
4 / 5
2019-04-27 10:32:59
Jerzy
Nie wszystkie elementy domku dobrze się schodziły podczas składania. Deski na podłogę wyglądały jakby były pocięte przed wyschnięciem, przez to były krzywe. Poza tym domek piękny i dzieciom bardzo się podoba.
5 / 5
2019-04-24 11:18:02
Anita
Sprawna obsługa, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja.
5 / 5
2019-04-23 13:11:26
Anna
Czasem trudno się dodzwonić, ale to chyba mały problem. Reszta zgodnie z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2017-04-14 08:56:46
Herbert
Szybko, sprawnie, bez zarzutu.
5 / 5
2017-04-10 13:28:10
Lilianna
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. POLECAM
5 / 5
2017-03-29 12:30:16
Ilona
Sprawnie i szybko.Dobry kontakt. Brakowalo jednego elementu ale zostal w blyskawicznym tempie doslany.Polecam
3 / 5
2017-03-27 15:22:23
Emanuel
Domek dla dzieci Tomek - projekt ładny, domek bardzo zgrabny. Niestety jakość desek pozostawia dużo do życzenia, wiele desek posiada przebarwienia, sporo sęków, do tego bardzo duża wilgotność desek. Przedmiot albo bardzo długo gdzieś leżał, albo był niewłaściwie przechowywany. Przez to deski wymagają sporo pracy przed malowaniem - suszenie, szlifowanie, malowanie, znów szlifowanie i tak do skutku. Trzeba temu poświęcić więcej czasu, niż zakładałem. Pozostałem elementy OK - instrukcja bardzo czytelna, projekt przemyślany i stabilny. Mogłoby być więcej śrub, lub niektóre lepszej jakości - np. te do scalania ramy.
3 / 5
2017-03-24 22:46:47
Walenty
Interesuje mnie przede wszystkim towar , który dostałem w miernej kondycji - Domek Drewniany Tomek. Cały w wodzie., w ślizgu z 5 litrów wody. Waga przez to znacznie większa i nie wiem co się będzie działo z tym mokrym drewnem jak będzie wysychało , czy będzie się paczyło , pękało?, składowany b. długo bo bardzo duże odbarwienia i różne kolory drewna ( pewnie od wilgoci) Niestety dużo drobnych uszkodzeń , które po rozpakowaniu niestety muszę akceptować , bo : nie ma złamanego elementu , jest lekko pęknięty lub wykruszony , nie krzywy lecz lekko zdeformowany, nie docięty dobrze bo sprzęt był tępy ? W takim stanie nie bardzo wiem czy mogę go już składać, bo na słońcu pewnie zaraz elementy popękają . Proszę o radę czy już składać , czy czekać aż wyschnie?, bo spodziewałem się lepszej kondycji.
5 / 5
2017-03-21 21:08:04
Anna
Wszystko przebiegło bezproblemowo, dzwoniąc po więcej informacji byłam bardzo dobrze poinformowana o wszystkim .
5 / 5
2017-02-24 12:17:41
Damian
Sklep działa bez zarzutu, obsługa bardzo miła. Produkty powinny być w pełni wyposażone w zestawy mocujące i wykańczające.
5 / 5
2017-01-11 10:43:06
Sandra
Wszystko Ok. Zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2016-12-15 17:54:51
Ada
Z zamówionego towaru oraz realizacji zamówienia jestem bardzo zadowolony. Polecam.
1 / 5
2016-11-29 13:00:53
Przemysław
Tragedia, dziś mija 3 tygodnie od złożenia zamówienia. Przy zakupie zostałem poinformowany, że termin realizacji to 14 dni, nie było mowy o dniach pracujących, choć wspominany okres dni pracujących także został przekroczony. Praktycznie tydzień czekam na odp pracowników w temacie terminu dostępności ....
4 / 5
2016-11-21 06:33:49
Liza
Dotarła do mnie inna bramka niż zamawiałam. Jednak nie zrobiło mi to różnicy , ponieważ spełniała moje oczekiwania. Zatrzymała ją , a różnica w kwocie do zapłaty została mi zwrócona.
3 / 5
2016-11-04 21:37:56
Tomasz
Towar został dostarczony. Niestety producent nieodpowiednio zabezpieczył drzwi (tylko zwykła folia) i w transporcie zostały uszkodzone i porysowane. Wskazówka dla sprzedającego- zabezpieczyć towar przede wszystkim na wszystkich krawędziach styropianem lub kartonem.
5 / 5
2016-10-19 22:20:19
Ismena
Bardzo dobry kontakt z handlowcem. Towar zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2016-10-07 19:58:16
Błażej
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2016-10-06 08:45:16
Jan
Bardzo dobry kontakt. Dobry przepływ informacji nt. przesyłki. Towar dobrze zapakowany.
3 / 5
2016-10-05 10:11:34
Błażej
Zamówione 3szt drzwi zewnętrznych otrzymałem po miesiącu od daty złożenie zamówienia. Według wyjaśnień dostawcy dodatkowe opóźnienie wynikło z powodu awarii jednego z urządzeń produkcyjnych. Trzeba mieć pecha ponieważ handlowiec z firmy 4IQ napisał w mailu: ,,nie wystarczy tu wymiana jednej śrubki, a potrzeba znacznie większego zakresu prac, być może będzie potrzebna wymiana całej maszyny lub nawet kilku" i zaproponował rabat 5% lub rezygnację przeze mnie z zamówionych drzwi. Wybrałem rabat aby na zimę zabezpieczyć budynek, ale niesmak pozostał.
4 / 5
2016-09-30 22:45:44
Honorata
Jeśli chodzi o realizację zamówienia przebiegła szybko i bezproblemowo, również dostosowali termin dostawy do takiego jaki był dla mnie odpowiedni.
5 / 5
2016-09-15 17:20:57
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2016-09-15 13:58:13
Emilia
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Realizacja zamówienia szybka i zgodna z oczekiwaniami. Polecam wszystkim
5 / 5
2016-09-09 09:24:08
Anna
Dobry i rzetelny kontakt ze sklepem.
3 / 5
2016-09-08 17:43:03
Sandra
Brak wkrętów w zestawie do montowania schodów - problem z ich kupnem według zaleceń producenta.
5 / 5
2016-08-25 21:37:38
Przemysław
Zamówienie zrealizowano poprawnie i szybko. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2016-08-24 17:56:06
Kajetan
Zamówienie zgodne z opisem,wszystko załatwione sprawnie
5 / 5
2016-08-23 07:15:12
Sylwester
Działanie sklepu oceniam bardzo dobrze, natomiast wysłany towar nie spełnił moich oczekiwań. Zakupiłem schody strychowe (kacze) OSLO - niestety, żaden szczebel nie pasował do otworów w policzkach i trzeba je było zeszlifować przed montażem.
5 / 5
2016-08-15 22:56:10
Klementyna
Fachowa obsługa, dobry kontakt z klientem 😊
5 / 5
2016-08-15 21:52:13
Wiola
Bardzo miła i profesjonalna i fachowa obsługa. Gorąco polecam!
5 / 5
2016-08-11 15:31:51
Oksana
Rewelacyjna obsługa. Zamówienie złożone rano, wysyłka za moją namową tego samego dnia. Dostawa dnia następnego.
3 / 5
2016-08-11 10:12:02
Inga
Jakość towaru bardzo dobra, przedstawiciele firmy kompetentni, ale czas realizacji zamówienia bardzo wydłużony, brak możliwości decydowania o firmie dostawczej, zostałam ,,skazana" na Pekaes, być może inna firma kurierska wykonałaby usługę w krótszym czasie
5 / 5
2016-08-06 09:52:35
Sonia
Towar zgodny z zamówieniem. Dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2016-07-28 13:03:38
Joachim
Firma godna polecenia,miły kontakt
3 / 5
2016-07-24 23:49:44
Alfred
Zakup, płatności i cała otoczka jak najbardziej w porządku. Jedynie przedmiot zakupu (domek dla dzieci do ogrodu) gdzieniegdzie rozczarowuje, a najbardziej kwestie bezpieczeństwa dzieci. Wykonanie domku jest w miarę dobre, jednak wszystkie elementy drewniane są nieoszlifowane, co może kończyć się wbiciem drzazg. Jest o tym wzmianka w instrukcji do składania domku, ale brak jej w opisie produktu na stronie (czyli jak już klient wyłożył niemal 2,5 tyś zł, dopiero się o tym może dowiedzieć). Niektóre elementy łączone "zszywkami" (nie wiem jak to nazwać) sprężynują i te zszywki wychodzą z drewna na 4-5 mm, szczególnie w podłodze domku. Elementy łączone gwoździami - w paru miejscach ostry koniec gwoździa wychodzi poza drewno (wbity pod skosem). Zawiasy zastosowane do drzwi mają ostre elementy narożne o które dziecko może się skaleczyć podczas zabawy. Antresolka w środku domku jest montowana w sposób nie zapewniający wystarczającej nośności, brak słupka podporowego podpierającego dwa podesty (drabinka nie zapewnia wystarczającego podparcia). Te cztery przykładowe bolączki nie powinny w ogóle wystąpić w produktach przeznaczonych dla dzieci. Pozostaje kwestia estetyczna - okna domku zrobione są z pleksi (ok, bo bezpieczne) jednak pleksi zamiast być przezroczyste jest już lekko zmatowione, a na domiar zapylone od cięcia elementów drewnianych. Aby te szyby doczyścić, trzeba rozbierać konstrukcję okien. Drzwi do domku mają inne wymiary niżby to wyglądało z rysunku w instrukcji i otworu drzwiowego, co uniemożliwia poprawny montaż magnesów domykających drzwi (zgodnie z instrukcją powinno to być możliwe, a nie jest). Sama instrukcja zawiera parę błędów (trzeba czasem albo się domyślić, albo sprawdzić w paru miejscach szczegóły). Ogólnie po paru przeróbkach i udoskonaleniach domek jest źródłem radości dla dzieci, ale trzeba mieć na to czas.
5 / 5
2016-07-17 22:32:53
Inga
Szybka i solidna realizacja, polecam
2 / 5
2016-07-07 19:27:22
Tomasz
Ze złozonym przez mnie zamówieniem przez kilka dni się nic nie działo. Dopiero po moich dwóch teleofnach zostało zrealizowane. Nie było tez żadnej wiadomości, że towar został już wysłany. Kilka desek nierównych i wygiętych. Trzeba było siły żeby domek złożyć w całość
5 / 5
2016-07-06 23:06:12
Janusz
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Szczerze polecam zakupy.
5 / 5
2016-07-04 16:00:22
Elżbieta
Dobry kontakt z firmą. Udzielili odpowiedzi na wszystkie pytania.
5 / 5
2016-07-04 12:57:35
Konstanty
Towar w pełni spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2016-07-02 06:14:32
Lech
Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność Robiłem je po raz pierwszy i musze przyznać ze jestem mile zaskoczony,napewno dokonam ponownych zakupem juz wkrótce Polecam napewno warto,a obsługa klienta naprawdę pomocna i na poziomie W szczególności podziękowania dla Pani Katrzyny która bezproblemowo przeprowadziła mnie przez cały proces od zamówienia aż do momentu dostawy Pozdrwaiam
5 / 5
2016-06-29 09:59:14
Wiktoria
Bardzo miły kontakt, bardzo dobra obsługa, bardzo dobry towar :-)
4 / 5
2016-06-28 16:36:43
Stanisława
Dużo jest do dopracowania, częściowo towar dostarczony nieestetycznie.
4 / 5
2016-06-28 09:34:02
Bronisława
dokonałam zakupu placu zabaw i wszystko prawie ok do zestawu pyły potrzebne kotwy które dokupiłam, szkoda tylko że nikt nie poinformował mnie iż jeszcze muszę dokupić śruby bo nie ma ich w zestawie

Rzetelne opinie o 4iq.com.pl