Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4KIDS-Dystrybucja Sp.j.

4KIDS-Dystrybucja Sp.j. Opinie 4.5 (362)

Ul. Gromadzka 54
30-719
Kraków
698151828
opinie 4KIDS-Dystrybucja Sp.j.
speedtest
4.5
362
Opinii

Dobrze

4 / 5
2013-11-08 08:47:53
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 20:25:17
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 09:43:11
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-27 18:51:19
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 17:08:42
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 10:49:12
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 10:05:32
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-20 10:56:32
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 22:26:51
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 12:10:39
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-15 23:11:43
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-08 14:00:57
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 14:54:04
Urszula
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie 4 Kids. Na zamówiony towar czekałam tylko jeden dzień. Bardzo miły kontakt z pracownikami sklepu. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 09:48:23
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 11:59:10
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-26 15:35:25
Emilia
Pomimo faktu, że zamówienie zostało zrealizowane w dłuższym terminie jestem bardzo zadowolona. Pracownik sklepu kontaktował się ze mną telefonicznie i uprzedził, że realizacja może potrwać dłużej. Miałam możliwość zrezygnowania ale ciesze się, że tego nie zrobiłam ponieważ materac jest super. Polecam serdecznie
5 / 5
2013-09-26 10:06:52
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-26 10:02:02
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 13:05:09
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 15:21:42
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-09-12 09:16:17
Bogna
Zdecydowanie nie polecam. Brak towaru w sklepie, sprzeczne informacje odnośnie terminu dostawy towaru oraz problemy z komunikacją z personelem sklepu.
5 / 5
2013-09-11 11:20:35
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-09 17:01:03
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-05 12:11:15
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-09-03 12:07:00
Jagoda
Próbowałam zrobić zakupy w tym sklepie 2x z takim samym efektem, brak towaru na stanie, mimo wyswietlającej sie dostępności. Po 2 dniach kontakt ze sklepu o możliwości sprowadzenia produktów w ciagu 3-4 tyg. Zdecydowanie nie polecam.
5 / 5
2013-09-03 09:38:57
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 10:22:16
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 11:42:21
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-23 10:01:21
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Trzeba uzyskać dużą kwotę, aby otrzymać darmową przesyłkę - nie ma czytelnej widocznej informacji na ten temat przy składaniu zamówienia.
3 / 5
2013-08-21 11:18:11
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 09:58:59
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-18 20:21:40
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-15 13:06:16
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-13 09:39:56
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 21:56:17
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-05 13:25:39
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam wszystkim rodzicom
5 / 5
2013-08-01 11:46:38
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-30 17:42:18
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-29 09:41:17
Zygmunt
Jestem rozczarowany. Zamówiłem towar, który w sklepie internetowym miał status dostępny, natychmiastowa wysyłka. Na drugi dzień otrzymałem telefon, że towaru nie ma i nie jest już dostępny. Zapytałem dlaczego zatem zostałem wprowadzony w błąd. Otrzymałem odpowiedź, że sklep posiada bardzo dużo artykułów i statusy nie są aktualizowane na bieżąco. Moja odpowiedź na to jest taka, że jeśli sklep nie jest w stanie zapanować nad towarem, który sprzedaje to niech zmniejszy jego ilość tak, żeby nad tym panował. Straciłem tylko czas no i pieniądze, które do mnie wrócą, ale to oczywiście potrwa.
1 / 5
2013-07-28 16:09:10
Rozalia
odpowiedział na pismo przez długi czas, nie ma odpowiednich produktów w magazynie
1 / 5
2013-07-25 19:40:05
Liza
Nie polecam.Ten sklep to [...].Zakupiłam rzeczy za które zapłaciłam,a oni mi wciskają,że anulowali wpłatę,bo nie mieli na stanie moich zakupów.Pieniędzy niestety nie oddali,a jak zaczęłam pisać,żeby zwrócili to kontakt sie urwał.Nie polecam.Strata czasu i pieniędzy.
4 / 5
2013-07-23 10:13:24
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam wszystkim.
5 / 5
2013-07-23 09:32:59
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-07-22 11:48:10
Gracjan
Nie polecam. Czas dostawy bardzo długi i trudności w kontaktach ze sklepem.
5 / 5
2013-07-22 10:32:13
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-06 06:56:14
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-26 15:19:35
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-06-25 21:15:49
Diana
Zdjęcie produktu na stronie nie odzwierciedlało wyglądu produktu w rzeczywistości, w związku z tym byłam zmuszona zwrócić przedmiot. Poniosłam koszty wysyłki na z mojej winy. Sklep nie poczuwał się do odpowiedzialności za błędne zdjęcie.
5 / 5
2013-06-25 18:10:22
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-06-19 09:24:13
Liza
Nie polecam sklepu...jako klient zostałam potraktowana niefachowo. Sklep nielojalny wobec klienta przynajmniej w moim przypadku!!!
5 / 5
2013-06-18 09:54:33
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-17 20:40:09
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-17 19:38:51
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 10:07:22
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 19:51:10
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybka obsługa. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2013-06-11 17:41:01
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-06 11:01:58
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. NIe miałam żadnego problemu z kontaktem ze sklepem. Bardzo szybko dostałam odp na wszelkie maile i pytania dotyczące produktu, dostawy, itp. Bardzo polecam
5 / 5
2013-06-04 15:28:52
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 09:32:22
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-31 13:34:44
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towaru nie było na sklepie, od razu kolejnego dnia dostałem telefon z wyjasnieniem że będzie w przyszłym tygodniu i czy to dla mnie ok. Polecam.
4 / 5
2013-05-28 11:32:43
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-05-27 13:17:37
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie, ale na towar czekałam ponad tydzień.
5 / 5
2013-05-23 10:16:39
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-18 14:09:24
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-15 23:02:32
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-09 22:19:11
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-05-08 19:22:05
Liza
Sprzedawca nie aktualizuje asortymentu w sklepie internetowym. Nie posiadają na stanie produktów oznaczonych jako dostępne. Zamówiony przeze mnie towar oznaczony był jako dostępny w ilości 5 sztuk, więc od razu opłaciłam zamówienie za pomocą systemy PayU. Następnego dnia sprzedawca skontaktował się ze mną twierdząc, że nie mają zamówionego towaru. Poprosiłam o zwrot pieniędzy. Sklep nie potrafił prawidłowo zwrócić mi pieniędzy za pomocą PayU. Musiałam sama skontaktować się z PayU, żeby dowiedzieć się jakie kroki powinien uczynić sklep, aby pieniądze wróciły na moje konto. W efekcie czekałam na zwrot pieniędzy 8 dni. W dwóch słowach - brak rzetelności.
5 / 5
2013-05-08 10:16:19
Julita
Witam wszystko jak najlepiej, czekalam na towar o czym wiedzialam ale jak tylko przyszedl to w jeden dzien byl u mnie na miejsu, b. podobalo mi sie negocojowanie cen - co sie rzadko zdarza u sklepach
5 / 5
2013-05-03 18:23:32
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-01 08:23:25
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Mila obsluga, szybka realizacja, Panie bardzo pomocne potrafia b.dobrze doradzic w sprawled asortymentu. Duzy plus za znajomosc walasnego asortymentu.
5 / 5
2013-04-30 00:03:14
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-27 00:59:27
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 20:13:22
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 15:43:09
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 12:00:48
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 11:27:44
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-04-16 18:09:56
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-04-16 12:28:54
Wiola
Ze względu na braki w towarze (czego nie da się stwierdzić w czasie zamawiania), długo oczekuję na przesyłkę. Na 3 pozycje 2 są czasowo niedostępne. Jadnak, zostałam o tym poinformowana telefonicznie i w związku z tym, mam nadzieję na pozytywne zakończenie transakcji.
2 / 5
2013-04-14 13:41:53
Oksana
witam , kupiłam zestaw wozek stokke xplory 2 tygodnie temu , pytałam sie czy są jakieś promocje - pani odpowiedziała ze nie ma i że narazie nie bedzie , został sie tylko 1 wozek i następna dostawa tych wozków bedzie na koniec maja . mija2 tygodnie od chwili zakupu i pojawia się promocja cenowa- wozki juz sa - ponad 1000 zł mniej oraz dodatkowo fotelik samochodowy . dzwonie tam i sie pytam - przecież mialo nie być - pani odpowiada ze jest i koniec rozmowy . NIE POLECAM - NIE POLECAM .
5 / 5
2013-04-11 16:20:51
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-10 11:41:06
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-04-02 09:41:15
Joanna
Bardzo długie oczekiwanie na zamówienie, brak informacji ze sklepu czemu realizacja była tak opóźniona. Produkty niedostępne, choć nadal są widoczne w sklepie. Sklep nie wykazał się dobrą wolą i staraniem o klienta w sytuacji gdy nie mógł szybko dostarczyć zamówionych pierwotnie produktów - łaskawie zgodzili się na ich zamianę na inne! Na stronie sklepu brak informacji o pochodzeniu (kraj produkcji) produktów. Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2013-03-25 17:30:52
Arnold
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Wszystko idealnie. Polecam!
4 / 5
2013-03-22 08:24:01
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-20 12:01:56
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-03-20 10:55:57
Natasza
Niestety zawiodłam się na sklepie otrzymując towar niepełnowartościowy.
5 / 5
2013-03-20 09:55:23
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 19:37:25
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 05:57:16
Edyta
Jestem bardzo zaskoczona tak szybka realizacja, w innych sklepach na ten produkt czeka sie 3 tygodnie. Dziekuje i napewno skorzystam jeszcze nie raz.Polecam.
5 / 5
2013-03-17 10:08:29
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam szczególnie Panią Jolę która służy przede wszystkim cierpliwością i fachową pomocą.
5 / 5
2013-03-07 09:25:45
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-22 09:12:47
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-02-21 11:23:00
Helena
Po raz kolejny zawiodlam sie. Sklep oferuje produkty, których nie ma w magazynie, więc termin realizacji automatycznie sie wydłuża. Na ten sam produkt zamawiany w 4kids powiedziano mi termin realizacji 4 tygodnie, a w innym sklepie internetowym 4 dni! Dodam, ze w drugim sklepie rownież tego produktu nie było na magazynie. Poza tym sklep oferuje produkty, które okazuje sie , ze w ogóle nie sa dostępne w sprzedaży.
5 / 5
2013-02-21 09:12:01
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-21 08:41:28
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. pełen profesjonalizm obsługi. Polecam.
5 / 5
2013-02-18 09:36:55
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-17 15:31:26
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 13:32:06
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-02-15 13:01:34
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-13 10:23:22
Bronisława
Produkt kupiony po bardzo atrakcyjnej cenie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-02-12 15:51:32
Aurelia
Nie polecam. Sklep nie powinien wystawiać produktów, których nie jest w stanie zapewnić nawet w ciągu miesiąca! A jeśli deklaruje, że będą a okazuje się że jednak nie to warto byłoby o tym poinformować a nie czekać aż klient sam zadzwoni.
5 / 5
2013-02-10 11:33:55
Kaja
Bardzo dobry kontakt ze sklepem.Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 07:22:03
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-05 02:07:33
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-30 15:18:22
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. INTERAKTYWNA MAPA ŚWIATA dotarła w idealnym stanie i bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2013-01-30 12:21:23
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-29 03:29:09
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Po zakupie odrazu otrzymalem telefon z informacja kiedy moge spodziewac sie paczki, ktora dotarla w okreslonym czasie w 3 dni robocze. Jeszcze raz dziekuje i moge z czystym sumieniem polecic sklep!
5 / 5
2013-01-28 15:33:51
Ismena
Świetny sklep, godny polecenia, bogaty asortyment, a przy tym w ofercie produkty, których nie ma w innych sklepach. Bardzo dobry kontakt, szybka odpowiedź na zapytania mailowe, szybka wysyłka, bardzo fajna strona internetowa. Polecam i na pewno będę wracać na kolejne zakupy :-)
1 / 5
2013-01-27 10:51:53
Tymon
Tragiczna obsługa. Zero informacji ze strony sklepu. Trzeba się dopominać o swoje.
5 / 5
2013-01-25 13:38:35
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miła, profesjonalna obsługa. Polecam w 100%!!
5 / 5
2013-01-25 11:30:52
Cyprian
Bardzo szybka realizacja,bardzo pomocna obsługa,krzeselko tripp trapp super! W innych sklepach nie było a tu tak :-)
5 / 5
2013-01-25 08:03:07
Sandra
Z prawdziwą przyjemnością zrobiłam tu zakupy i na pewno jeszcze wrócę.
5 / 5
2013-01-22 08:14:17
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-16 18:22:06
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-14 12:40:12
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 14:55:56
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-10 12:31:10
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-06 13:10:22
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Panie z tego sklepu rewelacyjne,wysyłkę dopieszczają ,dzwonią,interesują się klientem,każdy szczegół jest dopracowany,towar rewelacja.
5 / 5
2013-01-02 11:31:27
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-02 09:46:46
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie i sprawnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2012-12-26 09:38:09
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep ma bardzo bogaty asortyment, ze względu na przejrzysty podział na kategorie bardzo łatwo szukać produktów. Dobry kontakt - szybka odpowiedź mailowa na pytania i bardzo szybka wysyłka. GORĄCO POLECAM, na pewno niebawem wrócę na kolejne zakupy.
5 / 5
2012-12-23 21:08:31
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jakość zabawki powyżej moich oczekiwań. Szczerze polecam.
5 / 5
2012-12-21 11:24:37
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-20 20:50:49
Teresa
Bardzo szybka realizacja zamówienia mimo okresu przedświątecznego! Zabawki są prześliczne. Mam nadzieję,że również spodobają się moim dzieciom. Polecam gorąco!
5 / 5
2012-12-17 09:45:25
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 23:26:33
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-15 08:23:43
Patrycja
Kontakt z personelem bardzo sprawny i rzeczowy, szybko przeprowadzona transakcja, jedynym minusem był brak instrukcji obsługi wózka w pudle.
5 / 5
2012-12-14 13:10:13
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-13 22:10:46
Dawid
Szybka przesylka. Towar w idealnym stanie . Polecam.
5 / 5
2012-12-13 21:13:25
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-13 20:35:42
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-13 15:43:17
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Brak instrukcji montażu w języku polskim - koniecznie trzeba to zmienić.
5 / 5
2012-12-13 13:31:21
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-13 11:56:41
Alina
rewelacyjny czas dostawy (następny dzień). Jednak z 3 zamówionych towarów, 1 dostałam nieco inny niż zamawiałam (inny rodzaj nożyczek do niemowlęcia, bez osłonki, która była na zdjęciu i ze względu na którą wybrałam właśnie te nożyczki). Co prawda nie zamierzam reklamować otrzymanych nożyczek, jednak napisałam w tej sprawie maila do sklepu, licząc na jakieś wyjaśnienie - pozostał on bez odpowiedzi.
5 / 5
2012-12-13 09:43:35
Dorota
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
4 / 5
2012-12-13 08:42:48
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kurier dostarczył towar, ale produkty nie były w idealnym stanie zarówno opakowanie (lub jego brak w przypadku jednego produktu), jak i sam produkt. Jeśli miały to być rzeczy na prezent, to wstydziłabym się dać i musiałabym kupić coś innego.
5 / 5
2012-12-13 06:49:22
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-03 11:21:44
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-25 15:21:15
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-16 10:25:06
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-12 14:43:15
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-08 14:34:50
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-04 21:32:45
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 18:27:13
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-22 17:29:46
Ryszard
Super kontakt, mila obsługa, jednym słowem pełen rewelacja :)
4 / 5
2012-10-15 00:53:56
Wiktor
Wszystko ok ale gdy pisalam maila nie mialam natychmiastowej odpowiedzi tylko po kilku dniach
5 / 5
2012-10-11 23:39:00
Lilianna
Miła obsługa, bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Bardzo szybka odpowiedź na zapytania mailowe, ponadto osoba z obsługi klienta dostępna pod telefonem, nie zdarzyło mi się żeby nikt nie odebrał. Udzielane informacje rzeczowe. Towar w stanie idealnym został dostarczony błyskawicznie.
5 / 5
2012-10-11 17:17:09
Kacper
Super blyskawiczna dostawa nastepnego dnia, blyskawiczny i bardzo mily kontakt ze strony sklepu. polecam. chcialoby sie tak moc robic wszystkie zakupy.
3 / 5
2012-10-10 09:57:46
Bartosz
Generalnie jestem zadowolony z zakupu, jednak nie zostałem poinformowany o braku towaru w magazynie.
1 / 5
2012-09-27 14:54:12
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-09-22 21:16:49
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-19 21:12:38
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Najlepszy sklep w sieci dla maluchów.
4 / 5
2012-09-11 12:16:53
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-08 14:44:25
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-07 19:41:56
Aleksandra
Bardzo dobry kontakt, szybko i bezpieczna transakcja
5 / 5
2012-09-07 18:29:46
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-08-18 13:49:55
Sonia
Nie powiino byc artykulow ktorych nie moga sprzedac
2 / 5
2012-08-18 11:55:51
Izyda
Wszystko co chciałam kupić w sklepie było niedostępne, mimo że widniało na stronie. poza tym nikt mnie nie poinformował, że wózek który zamówiłam jest niedostępny, dowiedziałam się dopiero kiedy zadzwoniłam zeby dowiedzieć się, czy wózek jest juz wysłany.
5 / 5
2012-08-12 21:37:18
Roksana
Kupiłam krzesełko Stokke Tripp Trapp i jestem z niego bardzo zadowolona, moje dziecko też :-) Obsługa klienta na super poziomie, szybka dostawa, zero problemów. Dobra cena. Polecam ten sklep innym kupującym!
5 / 5
2012-08-06 00:29:05
Cecyl
Nie ma co tu podsumowywać, cena rewelacyjna, towar super, przesyłka mega szybka, co więcej.
3 / 5
2012-08-02 11:45:51
Kinga
Brak dostępności towaru, podobno ma zostać doslany w ciagu dwoch tygodni. Takie informacje powinny być zamieszczane na stronie. Poza tym komunikacja ok (pod warunkiem, ze towar do mnie dotrze).
1 / 5
2012-08-01 22:14:41
Matylda
Po niemal dwóch tygodniach oczekiwania na realizację zamówienia poinformowano mnie, że towar u dostawcy będzie za .... dwa miesiące. Jak poprosiłam o zwrot pieniędzy, pani beztrosko poinformowała mnie, że i tak wrócą, bo ich pracownik nie zdążył odebrac przelewu i one po 5 dniach automatycznie są anulowane, więc nawet, gdyby towar był i tak musiałabym jeszcze raz zapłacić. Swoją drogą na stronie internetowej sklepu kojec nadal figuruje jako "dostępny".
5 / 5
2012-07-30 06:52:26
Oliwier
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Rzeczy są zgodne z opisem. Polecam!!
2 / 5
2012-07-26 15:40:51
Ludwika
Komunikacja ze sklepem była dobra, gdy chodziło o cechy towaru - o ile w sklepie stacjonarnym nie uzyskałam wyczerpującej informacji, to sklep internetowy nie zawiódł, obsługa rozwiała moje wątpliwości. Niestety z żalem muszę napisać, że jestem rozczarowana późniejszą współpracą ze sklepem i z doręczającą firmą kurierską. Towar zamówiony przed miesiącem jeszcze do mnie nie dotarł /choć przy zamówieniu podano czas realizacji 2-3 tygodnie/. Dopiero po mojej interwencji sklep skontaktował się ze mną, by wyjaśnić opóźnienie. W sklepie dowiedziałam się, że godzinę dostarczenia paczki można uzgodnić z kurierem, który skontaktuje się ze mną wcześniej - niestety dopiero w dniu planowanej dostawy ok.8 rano dostałam smsa z wiadomością, że paczka dojedzie między godz. 10 a 12. Takie godziny doręczeń są zupełnie niedostosowane do możliwości i potrzeb osób pracujących! Telefony do kuriera nic nie zmieniły, mimo że zwolniłam się nieco wcześniej z pracy - firma kurierska wykazała się zerową elastycznością i doręczenie paczki w wyznaczonym dniu nie było już możliwe. Mam nadzieję, że dotrze ona do mnie jutro i że towar - w odróżnieniu od całej procedury - nie będzie budził zastrzeżeń. W obecnym stanie rzeczy nie mogłabym z czystym sumieniem polecić znajomym sklepu.
5 / 5
2012-07-16 15:04:41
Jarosława
Na pewno wrócę jeszcze do tego sklepu. Zamówiłam między innymi łóżeczko, które nie było dostępne od ręki i z doświadczenia (w innych sklepach) myślałam, że będę czekać na nie dosyć długo. A tu miła niespodzianka, łóżeczko było gotowe do odbioru 2 dni po złożeniu zamówienia. Kontaktowałam się ze sklepem mailowo i nie było żadnego problemu. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-07-09 12:02:02
Kazimiera
PEŁEN PROFESJONALIZM CO DO OBSŁUGI KLIENTA ORAZ ZGODNOŚĆ TOWARU Z PREZENTOWANYM NA STRONIE. POLECAM.GWARANCJA W 100%.
5 / 5
2012-07-05 10:37:00
Eliza
Sklep zdecydowanie godny polecenia. Naprawdę szybki kontakt i wyjątkowo miła obsługa! Dostawa oraz kontakt na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim!
4 / 5
2012-06-27 11:33:38
Karol
Kontakt dobry, produkty również ale dbałość o zadowolenie klienta średnie.
4 / 5
2012-06-07 14:11:11
Oskar
wzstawiaja towar, ktrego nie maja
5 / 5
2012-05-29 14:03:12
Cecyl
Bardzo dobra obsluga, awlaszcza Pani Moniki :)
5 / 5
2012-05-18 10:54:38
Wiesława
Zamówiłam krzesełko Tripp Trapp Stokke, do zakupu przekonała mnie cena i darmowa wysyłka. Przesyłka dotarła w uzgodnionym wcześniej terminie. Polecam zakupy w tym sklepie.
2 / 5
2012-05-14 11:05:33
Aurelia
Dłuższy czas realizacji zamówienia niż obiecany podczas rozmowy telefonicznej. Brak reakcji na prośbę o wyjaśnienie przyczyn opóźnienia.
4 / 5
2012-05-12 09:33:16
Oskar
Zamówienie bez rejestracji w sklepie, za pobraniem, bez problemu.
5 / 5
2012-05-07 13:34:27
Magdalena
Sklep jest profesjonalnie prowadzony.
5 / 5
2012-05-07 12:49:48
Błażej
Bardzo miły kontakt, fachowa obsługa , możliwość negocjacji co jest ogromnym plusem tego sklepu!
5 / 5
2012-05-04 02:06:54
Emilia
Na pewno jeszcze zrobię zakupy w sklepie 4kids
5 / 5
2012-04-23 13:46:30
Błażej
Zamówienie zrealizowane w błyskawicznym tempie, towar zgodny z opisem, konkurencyjna cena,wszystko tak jak powinno być!!!
5 / 5
2012-04-22 20:33:54
Teodor
Miła obsługa, dobry kontakt - polecam.
5 / 5
2012-04-12 20:43:17
Klara
Bardzo profesjonalna obsluga, dobry kontakt, szybka dostawa!
5 / 5
2012-04-12 09:11:07
Marcelina
szybko ,sprawnie a do tego zostal udzielny jeszcze kilku procentowy rabat,polecam
5 / 5
2012-04-09 21:31:49
Ewelina
Polecam robienie zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2012-04-02 15:51:40
Wioletta
bardzo szybko otrzymałam odpowiedz na moje zapytanie mailowe,( mam porownanie do innych sklepow) ,rowniez kontakt telefoniczny bez zarzutu, a towar bardzo dobry ( wszystko zalezy co sie kupuje:)
5 / 5
2012-04-02 10:48:20
Zygfryd
Szybka wysyłka, super kontakt za sklepem, po prostu polecam!!!!!!
5 / 5
2012-03-26 15:57:04
Kacper
Brak aktualizacji na stronie z stanem faktycznym jest na minus, ale trudno coś więcej powiedzieć bo to mój pierwszy zakup w tym sklepie. Należy wcześniej sprawdzić dostępność, bo sam kontakt ze sklepem bardzo dobry i wszystko jest do uzgodnienia.
5 / 5
2012-03-25 09:41:25
Arleta
Dostawka do wózka sprawdza się doskonale. Przed zakupem skontaktowałam się z obsługą sklepu i miałam doskonałą fachową pomoc. Naprawdę polecam zakupy w sklepie 4kids!!
4 / 5
2012-03-16 08:06:44
Malina
Zamówiona niania została zamówiona specjalnie dla mnie, stąd dłuższy czas oczekiwania. Miseczki w wybranym kolorze nie było, o czym zostałam uprzedzona. Ogólnie wszystko w porządku, obsługa dzwoni z informacją o terminie realizacji, odbiorze towaru. Polecam!
3 / 5
2012-03-04 12:03:30
Aniela
3 na 4 zamowione produkty (wszystkie o statusie dostepny) okazaly sie niedostepne. Bardzo duze rozczarowanie sklepem internetowym, tym bardziej, ze zakupy w sklepie stacjonarnym tej Firmy zawsze przebiegaly na najwyzszym poziomie.
5 / 5
2012-02-25 22:11:49
Sylwester
Rewelacyjny sklep, rewelacyjny towar, unikalne marki, dobre ceny...
5 / 5
2012-02-23 15:54:54
Bogna
Jestem bardzo zadowolona, gdyż to sklep naprowadził mnie na świetną promocje, a kontakt mailowy był konkretny i bardzo szybki. Towar dotarł w następny dzień od zakupu w stanie idealnym. Osoba , z którą rozmawiałam wyjaśniła mi idealnie wszystko, o co pytałam. Bardzo polecam.
5 / 5
2012-02-20 12:54:40
Ida
Jestem bardzo zadowolona. Zamawiałam produkty, które były dostępne na zamówienie. Poinformowano mnie przez telefon, że produkty zostały zamówione, kiedy dotrą do sklepu i kiedy ostatecznie trafią do mnie. Przy zamówieniu produktów dostępnych w sklepie realizacja zamówienia była natychmiastowa.
5 / 5
2012-02-17 07:19:02
Ludmiła
fajny i dobrej jakosci asortyment dla dzieci.
5 / 5
2012-02-13 19:49:02
Judyta
Bardzo miła i fachowa obsługa. Informacja na bieżąco. Przesyłka doszła błyskawicznie.
5 / 5
2012-02-10 12:59:54
Liza
Nie wszystkie zamawiane przeze mnie produkty były dostępne, co wydłużyło czas realizacji. Jednak od pierwszego dnia po złożeniu zamówienia pracownik sklepu był ze mną w kontakcie telefonicznym i informował o jego statusie. Rewelacyjna obsługa. Polecam.
5 / 5
2012-02-06 12:54:11
Helena
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Produkt super i zgodny z opisem. Przesyłka bardzo szybko. Miałam czekać 7 dni na ściągnięci produktu od dystrybutora i potem jeszcze sama przesyłka - czyli ponad tydzień. W rzeczywistości złożyłam zamówienie w środę a w poniedziałek przesyłka była już w moim domu!!! To były już któreś z koleji zakupy w tym sklepie i zawsze jestem zadowolona!!!!
5 / 5
2012-01-26 21:11:50
Marta
Jestem naprawdę zadowolona z obsługi sklepu, co prawda czekałam na realizację zamówienia dłużej niż 7 dni, ale liczyłam się z tym, gdyż zamówionego towaru nie było w sklepie, a późniejszy odbiór był mi "na rękę".
5 / 5
2012-01-26 10:18:37
Antonina
Wszystko jest w porzadku, polecam kupowac w tym sklepie. Sa to zupelnie bezpieczne zakupy.
5 / 5
2012-01-25 06:38:43
Izolda
Polecam miły kontakt szybka dostawa :-)
5 / 5
2012-01-21 22:16:30
Teresa
Szybka realizacja, pomocna obsługa, zrozumienie dla potrzeb klienta, uwzględnienie szczególnych wymagań przedstawionych w uwagach do zamówienia.
4 / 5
2012-01-21 22:05:19
Jerzy
Polecam serdecznie, zamówienie zostało sprawnie przyjęte i szybko zrealizowane. Kontakt z sprzedawcą dobry.
5 / 5
2012-01-21 18:38:11
Aurelia
Bardzo miła,profesionalna obsługa!

Rzetelne opinie o 4KIDS-Dystrybucja Sp.j.