Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4kidsPoint.pl

4kidsPoint.pl Opinie 4.8 (364)

BRODY, 79
43-450
Ustroń
575361914
opinie 4kidsPoint.pl
speedtest
4.8
364
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 20:12:29
Joachim
Bardzo dobry, sprawny kontakt, szybka wysyłka. Produkty wysokiej jakości. Polecam !
5 / 5
2020-02-20 20:12:29
Aga
Bardzo dobry, sprawny kontakt, szybka wysyłka. Produkty wysokiej jakości. Polecam !
5 / 5
2020-02-19 11:57:34
Włodzimierz
Szybką wysyłka, asortyment jak najbardziej odpowiada,,dobrej jakości
5 / 5
2020-02-19 10:21:24
Liwia
Duży wybór produktów dobrej jakości
5 / 5
2020-02-19 10:00:36
Aleksandra
Wszystko w najlepszym porządku. Dobry kontakt ze sprzedającym. Zamówienie sprawnie dostarczone.
5 / 5
2020-02-18 08:13:29
Błażej
Wszystko ok, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-17 11:22:28
Lidia
Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-02-14 10:59:21
Paula
Świetny wybór, zróżnicowany asortyment. Polecam
5 / 5
2020-02-13 12:19:00
Jakub
Zakupy bardzo udane. Wszystko przebiegło bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-07 13:54:21
Michalina
Wszystko super , szybka wysyłka . Piękny produkt
5 / 5
2020-02-06 12:46:48
Edmund
Duży wybór produktów, sprawne szybie zakupy
4 / 5
2020-02-06 11:59:33
Bożena
Kokardka na szczescie z Lullalove nie była zapakowana oryginalnie tylko luzem w woreczku strunowym co wyglada słabo bo miało być dodatkiem do prezentu
5 / 5
2020-02-06 11:57:53
Radomir
Szybko, dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2020-02-04 20:36:42
Sylwia
Wszystko w 100% zgodnie z opisem, ekspresowa wysylka
5 / 5
2020-02-04 20:36:42
Maria
Wszystko w 100% zgodnie z opisem, ekspresowa wysylka
5 / 5
2020-01-24 22:45:55
Szczepan
Szybka wysyłka i dostawa, goraco polecam sklep
5 / 5
2020-01-24 21:50:25
Marta
Szybki kontakt, miła i konkretna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-24 10:14:14
Sławomira
Jestem zadowolona z produktów i szybkiej wysyłki, zamówienie otrzymałam już na drugi dzień. Polecam
5 / 5
2020-01-21 16:42:56
Donata
Kontakt idelny ze sklepem.Zakupy bez zarzutów.
5 / 5
2020-01-09 18:29:48
Natasza
Super cena, sprawna obsługa , polecam :)
5 / 5
2020-01-08 07:45:34
Robert
Zdecydowanie polecam. Współpraca bez zarzutu
5 / 5
2020-01-08 01:49:54
Eliza
Bardzo szybka realizacja zamówienia z informacją na temat statusu przesyłki.
5 / 5
2020-01-07 10:25:30
Włodzimierz
Godny polecenia,dostawa przebiegla sprawnie,bardzo szybko mimo ze byl to okres ,,Mikolajkowy'' malutki minus za opakowanie,myslalam ze pluszak bedzie zapakowany w ladny,elegancki kartonik z logo firmy,
4 / 5
2020-01-02 22:11:38
Ilona
Sklep spełnił oczekiwania, co do zamówionych produktów.
5 / 5
2020-01-02 21:38:36
Celina
mega szyka dostawa w goraczce przedaswiateczej
5 / 5
2020-01-02 21:33:37
Bogdan
Super kontakt! szybka dostawa , wszystko jak najbardziej na plus +
5 / 5
2020-01-02 13:27:33
Renata
Trudno mi coś napisać ponad to, że byłam zaskoczona szybkością przesłania zamównienia. Szybko i bardzo sprawnie
5 / 5
2019-12-31 08:40:18
Ludwik
Wszystko ok, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-12-30 19:18:48
Sonia
Błyskawiczna i profesjonalna obsługa, sprawna realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam sklep 🙂
5 / 5
2019-12-26 23:30:20
Fabian
Transakcja bez zarzutu. Wszystko takie jak w opisie. Polecam.
3 / 5
2019-12-21 13:47:26
Luiza
W paczce były wszystkie zakupione rzeczy, przyszła terminowo, tylko była bardzo niestarannie zapakowana.
5 / 5
2019-12-19 11:16:20
Jan
Wszystko super, ekspresowa dostawa
5 / 5
2019-12-19 10:53:33
Wieńczysła
Szybko i profesjonalnie. Polecam każdemu!
5 / 5
2019-12-18 14:52:55
Szczepan
Szybko i sprawnie, mapa super!!
5 / 5
2019-12-17 13:00:38
Janusz
Bardzo szybka realizacja,polecam
5 / 5
2019-12-16 22:12:49
Damian
Super. Wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2019-12-16 21:57:31
Seweryn
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-15 15:00:32
Walentyna
Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-15 14:57:08
Łucjan
Wszystko w porządku. Jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2019-12-14 08:14:46
Norbert
Czas oczekiwania ,zbyt długo.
5 / 5
2019-12-13 19:56:25
Ryszard
Jestem zadowolona z jakości zakupionego towaru i sprawnej obsłudze.
5 / 5
2019-12-13 13:46:20
Michał
Zabawka dotarła, dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-12-12 21:45:39
Janina
Polecam zakupy w sklepie 4kidspoit.pl
5 / 5
2019-12-12 21:00:56
Patrycja
Bez problemów. Przesyłka dotarła szybciej, niż się spodziewałam.
5 / 5
2019-12-12 15:35:04
Walentyna
Szybka przesyłka, wszystko ok.
4 / 5
2019-12-12 09:59:21
Izolda
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2019-12-11 16:19:38
Iwo
Fajny sklep , miła obsługa, polecam.
5 / 5
2019-12-10 17:14:45
Piotr
Szybka dostawa , rzetelny sprzedawca
5 / 5
2019-12-10 12:41:20
Zdzisława
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-09 11:54:34
Mariola
Pomyłka przy wysyłce towaru, po zgłoszeniu na następny dzień był kurier na 'podmiankę' na właściwy towar, także pozytywnie :)
5 / 5
2019-12-09 11:32:45
Ziemowit
Ekspresowa realizacja zamowienia
5 / 5
2019-12-06 22:08:17
Edmund
Zamówienie się zgadzało, dodatkowo dostaliśmy upominek, za który dziękujemy.
5 / 5
2019-12-06 16:00:18
Edmund
Wspaniała i szybka obsługa! Wręcz błyskawiczna!
5 / 5
2019-12-06 16:00:18
Izydor
Wspaniała i szybka obsługa! Wręcz błyskawiczna!
5 / 5
2019-12-06 13:48:41
Cecylia
Profesjonalna i rzetelna obsługa, bardzo dobry kontakt. polecam!
1 / 5
2019-12-06 03:26:58
Żaneta
Pani że sklepu pomocna ale musi łam sama odebrać paczkę i jechać po nią 20km bo niestety sklep współpracuje z nie odpowiedzialna firma.czekam na zwrot pieniędzy za przesyłkę i złożenie reklamacji firmie dpd. Która nje dostarczyła paczki.
5 / 5
2019-12-05 13:45:41
Kaja
Wszystko przebieglo bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-04 19:45:18
Jeremiasz
Wszystko ok, ale dość długie czekanie na towar.
5 / 5
2019-12-04 13:41:44
Sandra
Sam sklep i zakupiony przedmiot oceniam bardzo dobrze, lalka jest prześliczna, dokładnie taka jak na zdjęciu i w opisie. Jedyna rzecz, która mi nie odpowiadała, to metoda dostarczenia, ponieważ chciałam wybrać paczkomat, ale z powodu jakiegoś błędu na stronie, po wyborze konkretnego paczkomatu dane nie zapisywały się i nie można było przejść do kolejnego kroku, więc ostatecznie zdecydowałam się na przesyłkę kurierską.
5 / 5
2019-12-04 10:22:02
Stanisław
Duża i ciekawa oferta, zakupy przebiegły bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-12-04 07:23:53
Roma
Przede wszystkim bardzo miła obsługa i poważne podejście do klienta. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie, na pewno nie są to moje ostatnie w 4 Kids Point.pl
4 / 5
2019-11-29 16:14:31
Romana
Jeśli jest jakieś nieporozumienie serwerowe, zawsze można liczyć na współpracę telefoniczną- działa bez uwag!
5 / 5
2019-11-29 08:48:50
Marcel
Sklep jest godny polecenia innym osobom. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-11-29 07:44:52
Oliwier
Bardzo profesjonalni i jednocześnie sympatyczni pracownicy obsługi, kontakt w przypadku jakichkolwiek problemów/braków, porady dotyczące zakupów. Na pewno wrócę!
5 / 5
2019-11-28 16:14:47
Tymon
Wszystko super. Produkty, zamówienie i czas realizacji zamówień.
5 / 5
2019-11-27 12:32:00
Malwina
Nie ma się do czego przyczepić
5 / 5
2019-11-24 10:51:21
Stefania
Szybka wysyłka, sprawny kontakt telefoniczny ze sklepem. Duży wybór produktów.
5 / 5
2019-11-22 11:18:03
Karolina
Bogaty asortyment, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-11-21 23:40:26
Sylwester
Przemiła obsługa telefoniczna. Ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2019-11-15 18:54:49
Wiesław
wszystko ok, przesyłka ekspresowa
5 / 5
2019-11-15 12:05:26
Zuzanna
Polecam. Szybko. Lusterko super!!!
5 / 5
2019-11-08 16:34:11
Lucjan
Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami. Pomimo małego nieporozumienia, które zostało błyskawicznie wyjaśnione, ponieważ kontakt że sklepem i obsługa klienta bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2019-11-08 11:44:03
Piotr
Super sprawa córeczka zadowolona 😁😁polecam
5 / 5
2019-11-05 18:55:00
Judyta
Bardzo dobrze bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-11-04 18:35:06
Kamila
Polecam nie bylo żadnego problemu z dostawa
5 / 5
2019-10-24 12:38:21
Sylwia
Polecam na 100%. Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-10-21 21:13:41
Inga
Wszystko idealnie, wysyłka szybka, towar dobrze zabezpieczony . Polecam, będę na pewno wracać do tego sklepu internetowego :) .
5 / 5
2019-10-21 12:38:05
Beata
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu 4kidspoint. Przed zamówieniem miałam trochę pytań, na które dostałam szybko rzeczowe odpowiedzi. Dodatkowo duży plus za szybkość realizacji zamówienia - zamówiłam łóżeczko, które dotarło do mnie już następnego dnia roboczego. Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Bardzo miła i pomocna obsługa. Nie mam żadnych uwag. Zdecydowanie bardzo polecam ten sklep. :)
4 / 5
2019-10-18 12:17:34
Martyna
Sam przebieg zakupów bardzo sprawnie i bez problemów. Niestety zakupiony towar przyszedł w pudełku, które było wcześniej otwierane przez co jest trochę rozerwane ale nie liczy się opakowanie tylko to co jest w środku. Jednak z uwagi na to, że zakupiona rzecz jest prezentem to nie otwierałam i nie sprawdzałam ale mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :) Zawsze jest możliwość zwrotu:)
3 / 5
2019-10-14 15:14:43
Róża
otrzymałam błędny kolor smoczka biuro obsługi klienta pisze bardzo niezrozumiale gdy złożyłam reklamacje
5 / 5
2019-10-10 14:02:02
Gabriela
Zamówiony produkt przyszedł na drugi dzień roboczy
5 / 5
2019-10-08 23:46:05
Teresa
W zamówieniu byla drobna pomyłka, która została szybko poprawiona darmowa ekspresowa wysylka z dostawa nastepnego dnia, solidna firma warta polecenia
5 / 5
2019-10-07 18:46:41
Jagoda
Świetny sklep! Bardzo duży wybór świetnych produktów najlepszych marek, szybka, sprawna wysyłka
5 / 5
2019-10-02 12:15:48
Grażyna
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka odpowiedz odnośnie kompletowania towaru. Polecam
5 / 5
2019-09-26 20:43:49
Roma
szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-25 12:44:04
Teodor
Sprawne zakupy i dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-24 12:45:11
Adam
Fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-09-20 10:42:24
Helena
Wszystko super szybka realizacja polecam
5 / 5
2019-09-19 22:09:44
Arlena
Polecam! Wysyłka nie była zbyt szybka, ale wynikało to z braku towaru na stanie o czym zostałam poinformowana. Zdecydowałam się zaczekać na jeden produkt, stąd opóźnienie. Ogólnie bardzo dobrze!
5 / 5
2019-09-19 13:25:19
Sebastian
kontakt dotyczący zakupów bardzo dobry, przesyłka dotarła szybko w stanie idealnym
5 / 5
2019-09-17 18:59:11
Eugenia
Szybko, sprawnie, uprzejmie. Polecam
5 / 5
2019-09-15 08:54:34
Paweł
wszystko płynnie i bez zarzutów
5 / 5
2019-09-03 10:48:39
Anita
Realizacja przebiegła ekspresowo,zgodnie z info na stronie.Prodykty zgodne z oczekiwaniem. Bardzo dziękuję. POLECAM!!!
5 / 5
2019-08-30 12:12:03
Weronika
Sklep polecam mimo pomyłki w zamówieniu (dostałam zły produkt) wymiana na prawidłowy przebiegła bardzo sprawnie dlatego sklep oceniam na 5 :)
5 / 5
2019-08-15 18:50:07
Inga
Wszystko przebiegało w porządku reklamacja telefoniczna załatwiona blyskawicznie
5 / 5
2019-08-10 04:46:53
Julian
Towar kupiony 29.07, wysyłka 31.07- mogłaby być trosze szybsza realizacja, poza tym ok.
5 / 5
2019-08-09 17:35:51
Sylwia
Świetny czas realizacji i super towar!
5 / 5
2019-08-09 15:55:01
Daniela
Szybko i sprawnie produkt bardzo dobry jakosciowo
5 / 5
2019-08-09 10:07:27
Ada
Szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-08-08 21:54:56
Luba
Super sklep. Błyskawiczna wysyłka - 3 godziny po złożeniu zamówienia. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam.
4 / 5
2019-08-08 08:02:05
Dariusz
Trzeba dużo zamówić do darmowej dostawy, aż 300 zł, w innych sklepach ten próg jest niższy. Sklep chyba nie podaje firmie kurierskiej adresu e-mail i nr telefonu, co skutkuje brakiem powiadomień dla klienta o statusie wysyłki, można go sprawdzić tylko na stronie sklepu, a tam status jest enigmatyczny „wysyłka zamówienia”- to jest status końcowy, nie wiadomo kiedy kurier zapuka do naszych drzwi od momentu takiego statusu. Jest to zwłaszcza uciążliwe przy wysyłce za pobraniem, bo nagle z nienacka pojawia się kurier, bez uprzednich powiadomień o terminie dostarczenia i oczekuje opłacenia przesyłki. Nie wiem jak by się skontaktował ze mną gdyby mnie nie było, skoro nie ma numeru telefonu.
5 / 5
2019-08-06 11:22:18
Sylwia
Dobry kontakt ze sklepem, szybka dostawa, towar dobrej jakości
5 / 5
2019-08-06 09:47:18
Mikołaj
bez żadnych komplikacji , sklep godny polecenia
5 / 5
2019-08-02 09:49:40
Zdzisława
Wszystko przebieglo prawidlowo, szybko ;) dziekuję
5 / 5
2019-08-01 22:38:19
Matylda
Polecam. Produkty spełniły moje oczekieania. Czas dostawy zgodny z informacją na stronie.
5 / 5
2019-07-30 09:26:16
Malina
Szybka realizacja, towar starannie zapakowany i zabezpieczony. Polecam!
5 / 5
2019-07-29 11:11:34
Gustawa
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Sprawna wysyłka. Wszystko zgodnie z ustaleniami
4 / 5
2019-07-27 21:20:26
Witold
Mimo początkowych nieporozumień firma stanęła na wysokości zadania . Towar zgodny z opisem , firma wykazała się elastycznością w podejściu do klienta.
4 / 5
2019-07-25 15:22:50
Beata
Wszystko ok, tylko wysyłka mogłaby być szybsza
5 / 5
2019-07-25 12:18:20
Celestyna
Polecam, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-07-24 21:15:53
Fryderyka
Bez zarzutu, szybko, sprawnie, mail z informacją na każdym etapie realizacji i wysyłki. Produkty zgodne z opisem i zdjęciami. Polecam.
5 / 5
2019-07-19 07:12:34
Helena
Szybka wysyłka. Realizacja bez problemu. Duże 5 gwiazdek.
5 / 5
2019-07-18 23:56:15
Idzi
Polecam. Wysyłka tego samego dnia co wysyłka. Kurier z dnia na dzień oczywiście darmowy.
5 / 5
2019-07-17 07:49:12
Luiza
Mimo iż zrezygnowałam z zamówienia, to kontakt z 4kidspoint rewelacyjny. Dzwonią, wyjaśniają niejasności, w razie problemów są gotowi pomóc i doradzić. Polecam 😊
4 / 5
2019-07-08 20:14:01
Roma
Sprawnie działają, kostka edukacyjna, którą zamówiłam dotarła, ale w złym kolorze, zamiast różu, niebieska. Paczka dobrze zapakowana. Generalnie jestem zadowolona,
5 / 5
2019-07-08 07:43:45
Celestyn
Świetny sprzedawca!! Po raz pierwszy w zyciu otrzymałem towar (do reki od kuriera) w czasie 22h od czasu złożenia zamówienia!!! POLECAM.
5 / 5
2019-07-07 07:12:08
Nastazja
sklep w porządku, nosidełko bardzo przydatne, możliwość regulacji, wiele możliwości, kolor super, dobrze zapakowane
5 / 5
2019-07-04 12:35:17
Izydor
Świetny kontakt z klientem i szybka wysyłka.
4 / 5
2019-07-03 12:13:55
Konstanty
Cóż, zakupy się nie udało, ale szybko dostałem info że nie będą możliwe, oraz równie szybki zwrot. Trudno. Ogólnie dobry kontakt, choć musiałem kupić gdzie indziej nieco drożej.
5 / 5
2019-07-03 10:14:36
Laura
Bardzo polecam. Dobrałam złe części wymienne do kubka niekapka, Pani zadzwoniła przed wysyłką by się upewnić czy na pewno taki jest mój wybór. Czyli duże zaangażowanie i chęć pomocy ze strony sklepu!
5 / 5
2019-06-28 08:07:07
Kajetan
Bardzo polecam sklep 4kidspoint.pl
4 / 5
2019-06-20 13:02:30
Aniela
Towar zgodny z opisem. Nie ma informacji na temat zamówienia i przesyłki.
5 / 5
2019-06-17 10:05:47
Zenon
Polecam serdecznie, szybka wysyła, zabawki zgodne z zamówieniem!
5 / 5
2019-06-11 13:40:11
Julianna
Produkty, transakcja, czas, cena- ok
5 / 5
2019-06-08 11:43:58
Bogdana
Towar zgodny z opisem, dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-06-07 07:44:38
Donata
Wszystko zgadnie z oczekiwaniami. Dziękuję.
5 / 5
2019-06-04 13:15:27
Sandra
Bardzo sprawna obsługa szybko towar zgadzał się z opisem
5 / 5
2019-06-04 12:38:37
Grażyna
Szybko , sprawnie , bez problemów
4 / 5
2019-06-03 22:29:41
Ernest
Brak potwierdzenia otrzymania zamówienia a potem wysyłki. Pozatym ok
5 / 5
2019-06-03 11:26:28
Paweł
Szybko, sprawnie i w dobrej cenie
5 / 5
2019-05-31 09:08:59
Aga
Super.skorzystam jeszcze napewno
5 / 5
2019-05-30 10:30:29
Julianna
Wysyłka zgodnie z informacją podaną podczas zakupów. Paczka dobrze zapakowana. Wszystko ok.
5 / 5
2019-05-27 10:21:18
Apolonia
Szybka realizacja i wygodne zakupy w sklepie. Dziękuję za rabaty :)
5 / 5
2019-05-24 18:19:34
Marcelina
Produkty zgodne z opisem. Skoczek pszczółka wygląda jeszcze lepiej jak na zdjeciu. Na pewno jeszcze tu wrócę.
5 / 5
2019-05-24 13:54:39
Kalina
Polecam, sklep służył pomocom, gdy zmieniałam zamówienie. Bez żadnych uwag
5 / 5
2019-05-23 17:48:14
Jeremiasz
Zamówienie realizowane zawsze sprawnie.
4 / 5
2019-05-23 12:36:40
Patrycja
Brakowało jednego z produktów i długo czekałam na towar. Po telefonie wysyłka rozłożona została na 2 części.
5 / 5
2019-05-16 13:39:50
Marina
merytoryczne załatwienie dostawy
5 / 5
2019-05-16 12:54:57
Klemens
Polecam. Wszystko bez zarzutów .
5 / 5
2019-05-16 09:55:35
Cyprian
Produkty wysokiej jakości i szybka wysyłka
5 / 5
2019-05-08 11:28:38
Urszula
Bardzo zależało mi na szybkiej wysyłce- po kontakcie ze sklepem zamowienie zostało wysłane tego samego dnia. Produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2019-05-08 10:48:17
Izolda
Ekspresowa wysyłka. Towar był przeceniony, ale w zabawę były stare baterie, które się wylaly. Nie uszkodzily zabawki, ale została na niej brzydka plama.
1 / 5
2019-04-25 13:27:46
Cezary
Nie polecam. Obsługa i proces realizowania zamówienia jak w średniowieczu.
5 / 5
2019-04-24 10:40:06
Aniela
Świetne ceny, niesamowity wybór i obsługa pierwsza klasa!
5 / 5
2019-04-23 19:31:36
Edyta
Bardzo polecam ten sklep. Zamówiłam hulajnoge ale po otrzymaniu przesyłki nie spodobał mi się kolor, sklep zorganizował sprawną wymianę, zabierając ode mnie hulajnoge a w zamian dostarczając nową. Bardzo miły i szybki kontakt. Polecam!
5 / 5
2019-04-21 19:19:39
Wera
Bardzo sprawne zakupy, szczególnie, że zrobiłam zamówienie w okresie przedświątecznym, nie spodziewałam się tak szybko dostawy.
5 / 5
2019-04-18 14:22:58
Roma
Dobry kontakt ze sklepem, jestem zadowolona.
5 / 5
2019-04-15 19:01:33
Karolina
Transakcja przebiegła bez zarzutu
5 / 5
2019-04-15 11:32:02
Sara
Były pewne komplikacje niezależne od sklepu z których wybrnął bardzo dobrze. Polecam
5 / 5
2019-04-13 09:40:27
Seweryn
Super wszystko jak należy , szybka wysyłka , produkt zgodny ze zdjęciami ☺️
5 / 5
2019-04-06 11:36:46
Celestyn
Zdecydowanie polecam sklep! Szybka realizacja, stały kontakt ze sklepem. Atrakcyjna cena.
5 / 5
2019-04-05 13:02:08
Sandra
Wszystko ok, realizacja ekspresowa, polecam!
5 / 5
2019-04-05 11:26:58
Dymitr
Super, szybko bez wychodzenia z domu.
5 / 5
2019-04-05 10:54:15
Stefania
wszystko w najlepszym porządku:)
5 / 5
2019-04-02 19:18:06
Bartłomiej
Jestem zachwycona szybkością obsługi
5 / 5
2019-03-29 18:30:13
Alina
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem. POLECAM ;)
5 / 5
2019-03-29 14:30:20
Felicjan
Szybka wysyłka, dobry kontakt. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-03-29 10:38:35
Barbara
Wszystko w porządku, zainteresowanie klientem, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!!!
3 / 5
2019-03-25 14:12:48
Lesław
Paczka powinna być lepiej zapakowana; produkty w kartonie latały luzem; nie były owinięte w żadne folie bąbelkowe czy jakoś zabezpieczone ; karton rozwalajacy się, dosłownie / tutaj pewnie wina również firmy kurierskiej... na szczęście w środku nic się nie stało z rzeczami...bardzo niemile zaskoczenie... jeśli zaś chodzi o samo zamówienie, produkty, itp- bez zarzutu.
1 / 5
2019-03-22 09:55:33
Agata
Większość moich zakupów odbywa się przez internet.Dawno nie zdarzyło mi się,zeby sklep nie podjął korespondencji i nie odpowiedział na pytanie/prośbę.Sytuacja wyglądała tak,że przy składaniu zamówienia podałam inny adres wysyłki,w podsumowaniu wszystko się zgadzało.Za to w potwierdzeniu mailowym adres dostawy byl taki,jak rozliczeniowy,czyli błędny.Moze sie zdarzyc jakis błąd w programie,więc napisałam maila z prośbą o zmianę adresu.Odpowiedzi nie otrzymałam,a paczka poszła na niewłaściwy adres.Miało to dla mnie o tyle znaczenie,że paczka byla pobraniowa za niemałą kwotę.Powinnam zrezygnowac z jej przyjęcia,ale byl to prezent,więc nie bylo czasu na takie rzeczy.Kurier na szczescie zgodzil sie przywiezc paczke w innym terminie,kiedy to pod danym adresem czekała kwota do uregulowania.Nie po to kupuję w necie,zeby robic sobie dodatkowy problem z bieganiem po bankomatach. Wysłałam do sklepu jeszcze raz wiadomosc,tym razem za pomocą formularzana stronie i też zero odzewu. Nie te czasy,żeby tak traktwac klienta,nie ten sklep to inny.
1 / 5
2019-03-22 09:55:33
Kamila
Większość moich zakupów odbywa się przez internet.Dawno nie zdarzyło mi się,zeby sklep nie podjął korespondencji i nie odpowiedział na pytanie/prośbę.Sytuacja wyglądała tak,że przy składaniu zamówienia podałam inny adres wysyłki,w podsumowaniu wszystko się zgadzało.Za to w potwierdzeniu mailowym adres dostawy byl taki,jak rozliczeniowy,czyli błędny.Moze sie zdarzyc jakis błąd w programie,więc napisałam maila z prośbą o zmianę adresu.Odpowiedzi nie otrzymałam,a paczka poszła na niewłaściwy adres.Miało to dla mnie o tyle znaczenie,że paczka byla pobraniowa za niemałą kwotę.Powinnam zrezygnowac z jej przyjęcia,ale byl to prezent,więc nie bylo czasu na takie rzeczy.Kurier na szczescie zgodzil sie przywiezc paczke w innym terminie,kiedy to pod danym adresem czekała kwota do uregulowania.Nie po to kupuję w necie,zeby robic sobie dodatkowy problem z bieganiem po bankomatach. Wysłałam do sklepu jeszcze raz wiadomosc,tym razem za pomocą formularzana stronie i też zero odzewu. Nie te czasy,żeby tak traktwac klienta,nie ten sklep to inny.
5 / 5
2019-03-20 21:33:26
Genowefa
Towar zgodny z opisem, wszystko na najwyższym poziomie, dobry kontakt ze sprzedawca. Polecam serdecznie!
5 / 5
2019-03-20 09:10:23
Aurelia
Polecam, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-03-18 12:26:08
Rafał
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej i sprawnej transakcji.
5 / 5
2019-03-18 10:51:54
Jacek
bardzo dobry kontakt, szybka realizacja sklep godny poecenia
5 / 5
2019-03-17 08:38:50
Klaudiusz
Zamówiłam, dostałam. Brak problemów
5 / 5
2019-03-16 11:54:18
Daniela
Szybko, sprawnie, bez problemu
5 / 5
2019-03-13 10:03:00
Milena
Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Łączny czas z zamówieniem i dostawą do domu to 2 dni robocze. Polecam
5 / 5
2019-03-12 09:36:49
Sabina
Realizacja zamówienia przebiegła bez zastrzeżeń dostawa również szybka. Firma godna polecenia.
5 / 5
2019-03-11 13:40:30
Diana
Jestem zadowolona z zakupów i poleciłabym sklep znajomym
5 / 5
2019-02-26 18:10:19
Wacław
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła obsługa. Na pewno wrócę ponownie.
5 / 5
2019-02-25 16:33:07
Brunon
Polecam ten sklep, zakupy w nim to czysta przyjemność 😊
5 / 5
2019-02-15 17:37:54
Ida
jestem bardzo zadowolona, szybki czas realizacji, fajnie zapakowane i towar z najwyższej półki
5 / 5
2019-02-14 13:37:29
Donata
Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, zakupy w nim to przyjemność 😊
5 / 5
2019-02-14 13:28:39
Liliana
Szybko i sprawnie, atrakcyjne rabaty
5 / 5
2019-02-14 07:23:49
Wiola
Sklep bardzo dobrze wyposażony.
5 / 5
2019-02-12 08:46:31
Malina
Bardzo szybka i sprawna obsługa
4 / 5
2019-02-08 09:44:27
Arleta
Bardzo szybka realizacja zamówienia, co mi się ogromnie spodobało, ponieważ zamówienie jest prezentem i dotarło naprawdę w tempie ekspresowym.
5 / 5
2019-01-31 12:44:20
Matylda
Pełna zgodność towaru z opisem, szybko - idealnie.
5 / 5
2019-01-25 13:38:49
Wieńczysła
Zamówienie i przesyłka przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-01-25 12:58:52
Konstanty
Szybki czas przesylki, produkty zgodne z opisem
5 / 5
2019-01-25 00:44:10
Laura
Dobra jakość c i fajne kne promocje
5 / 5
2019-01-22 12:31:08
Brygida
Bardzo dobry kontakt, uczciwi sprzedawcy. Polecam.
5 / 5
2019-01-18 18:58:07
Fryderyk
Wszystko przebiegało bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-01-16 19:58:43
Regina
Jestem zadowolona z zakupów w sklepie 4kidspoint.pl
5 / 5
2019-01-16 14:38:48
Juliusz
Bardzo szybki kontakt, sprawna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-01-12 19:33:49
Marek
Szybko, konkretnie. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam
4 / 5
2019-01-11 11:01:18
Pola
Polecam szybko sprawnie produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-01-09 13:22:55
Hanna
Szybkie i wygodne zakupy, żadnych problemów!
5 / 5
2019-01-08 13:14:56
Janina
Polecam. Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka
5 / 5
2019-01-07 21:23:09
Gabriela
Zamówione produkty dotarły do mnie, wnuczka zadowolona, polecam.
5 / 5
2019-01-06 18:17:51
Stanisław
Szybko i sprawnie, mimo okresu przedświątecznego:)
5 / 5
2019-01-04 20:52:32
Gerard
Jestem bardzo zadowolona. Informacja o statusie wysyłki była przekazywana na bieżąco.
5 / 5
2019-01-04 16:04:09
Felicjan
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-01-03 13:20:38
Marian
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia zamówienia
5 / 5
2018-12-29 22:55:08
Kajetan
Duży plus za aktualne informacje o stanach magazynowych na stronie. Na każdym etapie realizacji przychodzi email z informacją. Po złożeniu zamówienia przychodzi automatyczny email z informacją, czy na pewno sklep posiada wszystkie zamówione przedmioty. Pierwszy raz spotykam się z taką praktyką. Ogromny plus! Szczerze polecam.
5 / 5
2018-12-27 09:49:37
Irmina
Szybka wysyłka, dobra informacja o etapie realizacji zamówienia. Wróciłabym do zakupów w 4kidspoint.pl. Szkoda tylko, że sklep nie daje możliwości zrobienia zakupów bez rejestracji (taki drobny minus)
5 / 5
2018-12-21 21:52:58
Celestyn
Jeden zadowolona z zakupów,swietne oferta sklepu,polecam!
5 / 5
2018-12-21 15:55:52
Angelika
W 100 procentach godni polecenia.
5 / 5
2018-12-21 11:02:47
Beata
Po raz kolejny jestem mega zadowolona z obsługi i jakości zamówionych produktów.

Rzetelne opinie o 4kidsPoint.pl