Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4kom.pl

4kom.pl Opinie 4.6 (319)

Zamkowa 4
95-200
Pabianice
42 298 78 08
opinie 4kom.pl
speedtest
4.6
319
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-11-16 15:42:23
Antoni
uchwyt samochodowy do telefonu Joyroom otrzymałem w terminie i z zakupu jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2020-02-22 16:11:19
Liliana
Wszystko dotarło to co zamówiłem
5 / 5
2020-02-21 23:38:20
Celestyna
Jestem bardzo zadowolna przysyłka szybka i zgodna z opisem 🙂
5 / 5
2020-02-21 22:23:24
Arnold
Realizacja ekspresowa. Towar idealny. Bardzo przydatny. Polecam.
5 / 5
2020-02-21 20:18:52
Konstanty
Bardzo fajny towar , zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-21 06:58:21
Norbert
Futerał LoveMei jest genialny, chodź ten do p9 też nie odbiwga od oryginału 5m5
5 / 5
2020-02-21 01:53:02
Sabina
Wszystko jak zawsze profesjonalnie.
5 / 5
2020-02-19 10:09:38
Alfred
Wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem bardzo szybka dostawa. Polecam!!!
4 / 5
2020-02-17 18:52:15
Klaudiusz
Szybko, nawet za szybko - płatność BLIKIEM, przesłany numer przesyłki do monitorowania trasy.
5 / 5
2020-02-17 07:33:19
Ireneusz
Bardzo dobra jakość nadruku.
5 / 5
2020-02-16 13:55:09
Celestyna
Polecam szybka dostawa i wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-15 13:04:19
Grażyna
Wszystko w porządku gdyby nie firma kurierska która odesłała z powrotem mojego zamówienia do 4Kom nie mam żadnych zarzutów lecz pracownik firmy DPD zawiódł swoich zachowaniem
5 / 5
2020-02-14 12:32:52
Wacław
super obsługa, dobre ceny, duży wybór, szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2020-02-14 09:00:29
Leszek
Super, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
1 / 5
2020-02-13 22:27:48
Walenty
Brak możliwości projektawnia własną grafika
5 / 5
2020-02-13 13:28:52
Tymon
Bardzo szybka dostawa i towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2020-02-13 12:10:15
Józefina
wszystko ok - jak zawsze. Polecam
5 / 5
2020-02-13 10:16:43
Alberta
Sprawna obsługa. Wysyłka w najkrótszym możliwym czasie.
5 / 5
2020-02-11 19:39:12
Leokadia
Super, mega sprawnie. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-02-11 13:11:20
Tomasz
Bezproblemowo, szybko łatwo, polecam
4 / 5
2020-02-09 20:55:00
Grażyna
dosc dlugo czekalam na wysylke, poza tym produkt doszedl caly i niezniszczony.
5 / 5
2020-02-08 00:19:48
Honorata
szybko,sprawnie bez zadnych problemow,towar zgodny z zamowieniem,polecam!
5 / 5
2020-02-07 13:09:22
Łukasz
Trzeba uważać. Są bardzo szybcy i sprawni. Po zamówieniu ledwo zdążyłem po odbiór. { ; )
5 / 5
2020-02-07 12:49:17
Ryszard
Szybko i łatwo można zamówić dostępne akcesoria na stronie int. Jest dodatkowa opcja na zniżkę, co wyrównuje się z płatnością za przesyłkę.
5 / 5
2020-02-06 15:44:03
Ludwik
Szybka obsługa i paczka już w 2 dni 😊
5 / 5
2020-02-06 12:05:47
Marcel
Przesyłka zaraz następnego dnia od przygotowania została wysłana. Jakoś super! Gorąco polecam!
5 / 5
2020-02-05 15:43:28
Zbyszko
Kontakt przez net - sprawnie, - polecam
3 / 5
2020-02-04 18:23:30
Izyda
Zdecydowanie nieudane. Zamawiam pasek do zegarka a otrzymałam etui. Nie miałam możliwości wcześniejszego sprawdzenia co jest w przesyłce bo wówczas zainterweniowałabym w porę. Przesyłka przyszła szybko ale dzisiaj musiałam ponieść dodatkowe koszty i odesłać towar.
5 / 5
2020-02-04 13:37:50
Klemens
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia które przyszło już na drugi dzień. Bardzo mi na tym zależało. Zamówione etui było takie jak opisane na stronie. W przyszłości jeżeli będę coś zamawiać a będzie dostępne to zamówię w firmie 4 kom. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-04 12:28:52
Bożena
Polecam w 100%. Szybka realizacja, dobry kontakt!
5 / 5
2020-02-04 11:50:05
Cyprian
Wszystko w najlepszym porządku. Serdecznie polecam
5 / 5
2020-02-03 11:52:39
Klementyna
Bardzo udane zakupy, z pewnością nie osratnie
1 / 5
2020-01-31 02:16:58
Edward
Po 5 dniach czekania nie mam nawet informacji co sie stalo z moim zamowieniem
5 / 5
2020-01-30 22:30:15
Felicja
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM! >.
5 / 5
2020-01-30 12:53:22
Władysław
Wszystko było dobrze i towar się zgadzał
5 / 5
2020-01-29 16:06:40
Teodor
Częste promocje darmowej dostawy
4 / 5
2020-01-29 12:25:27
Lucyna
nie było w sprzedaży oferowanego artykułu (inny kolor)
3 / 5
2020-01-29 11:58:46
Kacper
Zakupy i transport ok kupiłem etui i szkło do xiaomi mi 9 etui ok ale to szkło porażka odradzam to całe alogy
4 / 5
2020-01-29 11:22:02
Marcelina
Bardzo dobrze szybko przychodzi przesyłka
5 / 5
2020-01-28 14:18:35
Sonia
Super. Polecam. Szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-27 14:35:18
Wiesław
Bezproblemowo i szybko. Wygodna aplikacja
5 / 5
2020-01-27 13:41:14
Julita
Все добре, було повернення товару, оскільки чохол до телефона отримала з телефоном від продавця, але роботою сайту дуже задоволена. Продавець дуже надійний
5 / 5
2020-01-25 12:58:33
Justyna
Zakup i zwrot przeprowadzony bez jakichkolwiek problemów.
4 / 5
2020-01-24 15:58:48
Jarosława
Brak koordynacji magazynu z platforma nernetową . Zakupuje się towar , którego nie ma już w magazynie bo został sprzedany.
5 / 5
2020-01-22 18:12:17
Bogusława
Towar super, wysyłka szybka polecam
5 / 5
2020-01-22 13:37:21
Ireneusz
Bardzo dobry sklep wszystko zrobione starannie
5 / 5
2020-01-22 12:28:36
Regina
Bardzo kompetentna obsługa sklepu. Przez pomyłkę zamówiłam za małe etui na tablet. Doradzono mi jak wybrać poprawne, jak zwrócić stare i wszystko bardzo szybko załatwiono. Szczerze polecam Sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-22 11:54:47
Kamil
Jak kiedyś założę sklep internetowy to napiszę do nich, żeby mnie nauczyli tworzyć systemy obługi klienta ;)
1 / 5
2020-01-22 11:47:54
Dariusz
Nie polecam projektować sobie etui na tej stronie, tło miało być szare a jest ciemno zielone i to jeszcze niejednolite, mega śmierdzi plastikiem a dziura na wejście słuchawek jest w lekko złym miejscu przez co musze zdejmować etui żeby je podłączyć. Zdecydowanie nie opłaca sie za 35 złoty.
5 / 5
2020-01-22 09:30:59
Agata
Doskonale zadowolona z tego zakupu
5 / 5
2020-01-21 15:48:58
Daniel
Szybka realizacja zamówienia, polecam :)
5 / 5
2020-01-21 12:10:59
Stanisława
Szybka wysyłka. Etui śliczne i dokładnie takie jak na zdjęciach.
3 / 5
2020-01-21 07:49:54
Wioletta
Wszystko jak w najlepszym porządku tylko jeden minus szybko ściera się etui za takie pieniądze
5 / 5
2020-01-20 17:06:28
Ludmiła
Szybko i sprawnie. Produkt bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2020-01-20 09:35:15
Aga
Ko tak bardzo dobry, wszystko bez problemów
5 / 5
2020-01-17 16:12:49
Jerzy
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Zamówione etui do iPhone 11 świetniej jakości, bardzo ładny design. W 100% polecam!
5 / 5
2020-01-17 15:42:13
Teodor
Szybko i bezpiecznie, polecam..
5 / 5
2020-01-17 15:41:43
Sabina
wszystko sprawnie, bezpiecznie i szybko, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-17 14:02:41
Luiza
sprawna i szybka dostawa towaru
1 / 5
2020-01-17 14:02:34
Marek
Źle czekam na reklamację produktu baterji do tel komórkowego produkt był nie wartosciowy więc został wysłany do sklepu z powrotem
5 / 5
2020-01-17 13:37:57
Sławomir
Sklep godny polecenia. Szybko i solidnie.
1 / 5
2020-01-17 13:27:38
Ignacy
Sklep anulował zamówienie, nie dostałem jeszcze zwrotu pieniędzy za dokonany przelew.
5 / 5
2020-01-15 16:05:38
Bartosz
Zakupy przebiegły szybko i sprawnie! Produkty jak w opisie! POLECAM!!!
2 / 5
2020-01-15 11:12:47
Teodor
Jakość adekwatna do ceny , szkło hartowane na obiektyw na drugi dzień już się odkleilo, nie polecam
1 / 5
2020-01-13 15:22:20
Wiola
Porażka, zero odzewu, mimo, że nie mają na stanie towaru, który sprzedają w sklepie internetowym. Sama musiałam upomnieć się co z moim zamówieniem. Oczywiście brak towaru i zamalowanie anulowano. Nie polecam.
4 / 5
2020-01-13 10:44:12
Mariusz
Długi okres oczekiwania usprawiedliwiam okresem świątecznym ale trochę za długo to trwało :(
5 / 5
2020-01-11 13:23:37
Izyda
bardzo polecam. rzetelny sklep
3 / 5
2020-01-10 18:18:08
Izydor
Krzywe wydrukowanie, krzywe dziury m. In. Do słuchawek.
5 / 5
2020-01-09 11:46:56
Kajetan
Ładnie zapakowane, etui i szkło w porządku.
5 / 5
2020-01-07 16:39:04
Katarzyna
Super wszystko profesjonalnie i zgodnie z opisem
2 / 5
2020-01-07 12:14:25
Bartłomiej
Oczekiwanie ma towar jest tragiczne ! Mimo oplaty kuriera na dpd na soboty od 24 grudnia dalej przesylki nie ma gdzie pokazane bylo ze dotrze do mnie 30 najpóźniej!
3 / 5
2020-01-05 06:58:34
Nina
zamówienie z dn 27.12 2019 r , w dn 05.01.2020 towar nie dotarł brak info .co dalej. sory negatywna.
5 / 5
2020-01-03 19:51:05
Jeremiasz
Super szybka idalnie pasuje na zakrzywione ekrany
5 / 5
2020-01-03 13:20:46
Kalina
Szybka sprawna obsługa, polecam bardzo 😊👍
5 / 5
2020-01-02 20:36:50
Brygida
Bardzo pożądany sprzedawca polecam
5 / 5
2020-01-02 14:14:11
Fryderyk
konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, bardzo polecam
5 / 5
2020-01-02 11:11:53
Sebastian
korzystałem ze sklepu już kilka razy i gwarantuję w oparciu o swoje doświadczenie pełen profesjonalizm i błyskawiczną dostawę znakomitej jakości sprzętu. Polecam.
1 / 5
2019-12-31 16:03:39
Fryderyk
Jestem nie zadowolony gdyż przysłali mi nie to co trzeba i przesto dalej nie mam etui na tel.
5 / 5
2019-12-30 13:36:43
Celestyn
Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-30 11:06:04
Franciszka
szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny
5 / 5
2019-12-30 10:42:32
Maria
polecam , bezproblemowo , szybko i sprawnie
5 / 5
2019-12-27 13:27:46
Apolonia
Wszystko jak najbardziej w porządku, żadnych zarzutów nie mam.
5 / 5
2019-12-26 21:48:14
Izyda
Sprawnie , profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-26 07:06:51
Teodor
Wszystko przebiegło bardzo szybko
5 / 5
2019-12-25 19:58:36
Herbert
Rewelacyjny zakup. Wszystko bardzo profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-23 14:19:43
Romuald
Zamówiłem w 4kom etui z nadrukiem i bardzo spodobała mi się jego jakość. Dla porównania miałem podobne zamówienie w innym sklepie, który przysłał je o wiele szybciej, ale jakość tego co dostałem była bardzo niska. Więc polecam jeśli chce się cieszyć oko czymś miłym, a nie tylko tego karykaturą.
1 / 5
2019-12-23 13:39:50
Wanda
Zamówienie złożone o 9 rano 15.12.2019. Po kilku monitach, przesyłka nadal nie nadana, 23.12.2019. Miał to być prezent na 24.12. Niestety, dziś mija 8 dzień od zamówienia i zero jakiejkolwiek informacji od 4kom. Nie polecam. Niepoważna firma.
5 / 5
2019-12-23 11:33:11
Patryk
Szyba realizacja w okresię Bożego Narodzenia to sie zawsze chwali.
1 / 5
2019-12-23 11:11:06
Sandra
Sklep ostatniej chwili poinformował, że nie dośle towaru, bo nie ma wskazanego koloru,nowy kolor został wskazany i od tego momentu sklep juz się nie odezwał, mimo, że za towar zapłaciłam . Bardzo niepoważnie to wygląda - dodam, że przy składaniu zamówienia wskazany kolor wyświetlał się w Waszym sklepie, jako dostępny !!!!!
5 / 5
2019-12-23 07:47:57
Marzena
Towar przybył szybko nic nie uszkodzony super polecam
5 / 5
2019-12-22 12:56:31
Renia
Polecam każdemu. Bieżąca informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-21 16:55:43
Wiktoria
Zdecydowanie polecam. Błyskawiczną realizacja, super kontakt ze strony Sprzedawcy.
2 / 5
2019-12-20 18:12:29
Bogdan
Towar otrzymałem. Cena miała byc tańsza - była droższa. Miała być darmowa dostawa a zapłaciłem kurierowi. To robienie z nabywcy w butelkę. Co innego proponują a co innego otrzymuje się. Już nic tu nie kupię i odradzam innym!!! 😠
5 / 5
2019-12-20 15:53:27
Jarosława
Szybka wysyłka. Bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-12-20 13:36:42
Jeremiasz
Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą, informacje na bieżąco o toku realizacji zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-12-20 11:16:23
Antonina
Tanio. Szybko. Wygodne śledzenie szczegółów zamówienia.
5 / 5
2019-12-20 10:30:28
Dariusz
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, towar dojechał w dwa dni robocze ( w okresie przedświątecznym !!!). Wszystkie produkty zgodne ze zdjęciami w sklepie oraz z opisem.
3 / 5
2019-12-19 18:05:42
Ireneusz
Bardzo dobra jakość usług i wysyłka natychmiastowa co daje bardzo zadowolony efekt kilejnta dziękuję.
5 / 5
2019-12-19 10:34:03
Fryderyk
Sprawnie, przejrzyście, polecam
5 / 5
2019-12-18 12:22:27
Olaf
Przesyłka dotarła ok...Tylko że z tym uchwytem telefonu jest coś nie tak...Te niby haczyki w uchwycie wchodzą to otworów z tylu tego futerały....Tylko że niechce sie trzymać....poruszyłem lekko ręką...I uchwyt wyskoczył z futeralu...Z tych otworów......To jakaś lipa...Pozdrawiam.
2 / 5
2019-12-18 12:03:28
Mieczysław
Szkło do Samsunga S7edge dostałem z wadą. Czarny pasek na dole nie pokryty czarną powłoką na zaokrąglonych rogach. Mam zdjęcia.
5 / 5
2019-12-17 13:53:20
Ewelina
Jestem zadowolony z etui a o to chodziło wszystko jest na swoim miejscu 😁
5 / 5
2019-12-16 18:13:55
Ada
Polecam, wszystko sprawnie i ok.
5 / 5
2019-12-16 14:14:56
Filip
Świetny kontakt, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-16 07:57:26
Seweryn
Wszystko zgodnie z zamowieniem. Polecam
5 / 5
2019-12-14 05:59:11
Józefina
Bardzo profesjonalna obsługa. Szczerze polecam
5 / 5
2019-12-13 21:27:03
Maciej
Przelew jak i transakcja przebiegły pomyślnie.
5 / 5
2019-12-13 10:35:14
Wera
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Tempo realizacji zamówienia można nazwać super expresowym. Towar wysyłany jest w dniu opłacenia zamówienia. Ponieważ nie są to moje pierwsze zakupy w tym sklepie mogę dodać że towar jest bardzo dobrze zabezpieczony przed ewentualna możliwością uszkodzenia przesyłki i jest w pełni zgodny ze złożonym zamówieniem. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-12 16:40:45
Mariola
Szybko sprawnie i profesjonalnie.
1 / 5
2019-12-12 16:30:29
Wiktoria
Bardzo źle, nadruk jest nadrukowany krzywo zero jakkolwiek jakosci!
5 / 5
2019-12-12 12:37:07
Marcin
Szybka realizacja zamówienia. Myślałem, że firma nie podoła temu zadaniu i obawiałem się co do przysylki. Ale firma się postarała i miło mnie zaskoczyła. Etui zrobione z dobrego materiału, a grafika wygląda tak jak powinna.
5 / 5
2019-12-12 10:15:57
Helena
Dobra realizacja zamówienia, nie mam żadnych uwag.
5 / 5
2019-12-10 20:01:20
Honorata
Błyskawicznie dostarczona przesyłka, w 100% produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2019-12-09 13:50:48
Celestyna
Sklep któremu można zaufać.
5 / 5
2019-12-08 10:48:08
Celestyn
To były moje pierwsze zakupy, ale nie ostatnie. Szybka realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczone zamówienie.
5 / 5
2019-12-06 19:34:58
Dymitr
Produkt bardzo solidny i ładny. Zdjęcie na etui identyczne z tym wprowadzonym. Nie jest to takie oczywiste w niektórych firmach. Mam nadzieję, że trwałość zdjęcia będzie równie dobra na przestrzeni czasu.
5 / 5
2019-12-06 09:41:09
Cecylia
Super sprawnie zrealizowane zamówienie. Bardzo dobra jakość zamówionego towaru.
5 / 5
2019-12-05 19:22:26
Ignacy
Szybka i profesjonalna usługa.
5 / 5
2019-12-05 15:30:24
Zygfryd
Towar otrzymałem taki jaki państwo opisali i zdjęcia zrobili na stronie. Wszystko się zgadzało i obudowa jest dobrze zrobiona. Polecam paczkomat. Pozdrawiam
2 / 5
2019-12-05 14:20:58
Genowefa
Witam, kierowana bardzo dobrymi opiniami o sklepie dokonałam zakupu słuchawek firmy APPLE, Jakież było moje zdziwienie kiedy otrzymałam owe słuchawki .Po pierwsze zakup niezgodny z opisem i zdjęciem na stronie sklepu.Słuchawki zapakowane w zwykły woreczek foliowy z zasuwką. Nie mam żadnej gwarancji że są oryginalne(oryginalne mają kartonik firmowy).Kupiłam je na prezent .Podarowanie komuś czegoś takiego to porażka.Mało tego sklep żąda zwrotu towaru na mój koszt.Jeden koszt przesyłki już poniosłam.Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-04 19:58:20
Antonina
Polecam z czystym sumieniem zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-12-04 18:29:18
Leon
Towary ładne, dobry kontakt że sklepem.
5 / 5
2019-12-04 15:17:47
Michał
bardzo fajny kontakt i super produkty paczka świetnie zapakowana ,miły liścik w środku:)
5 / 5
2019-12-04 14:58:15
Gabriela
Ekspresowa dostawa, towar zgodny z oczekiwaniami :)
1 / 5
2019-12-04 13:00:36
Sylwia
bardzo zle dotej pory niemam przesylki
5 / 5
2019-12-02 23:25:14
Julianna
Wszystko tak jak w opisie, bardzo dobry kontakt. Polecam jako stały klient
5 / 5
2019-12-02 17:23:25
Kaja
Wszystko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-11-29 16:57:04
Gabriel
Szybko i bardzo fajnie wykonane etui, polecam.
3 / 5
2019-11-29 14:31:42
Piotr
Sklep ok ale przesyłka szła 10 dni
5 / 5
2019-11-29 10:21:55
Arleta
Jestem bardzo zadowolona z zakupu Państwa i będę polecać
5 / 5
2019-11-28 18:41:49
Wioletta
Wszystko ok, etui dobrze dopasowane
5 / 5
2019-11-28 00:44:03
Wieńczysła
Bardzo ładne etui na zamówienie. Polecam
5 / 5
2019-11-28 00:33:59
Marina
pełen profesjonalizm, polecam
5 / 5
2019-11-27 10:45:22
Nastazja
Zaskakująca szybką przesylka
5 / 5
2019-11-26 15:13:00
Ignacy
Polecam. Dobry kontakt zamówienie gotowe następnego dnia.
5 / 5
2019-11-24 17:27:58
Albert
spora oferta, nawet rzeczy już trudno dostępnych, niewygórowane ceny, sprawna wysyłka
1 / 5
2019-11-23 15:40:21
Idzi
Nie wiem o co chodzi w email przyszło mi że paczka została doręczone A ja nic nie dostałem
1 / 5
2019-11-21 15:42:39
Sabina
Nie polecam zamówiłam etui 8 listopada przesyłka doszła dopiero 20 listopada, żenada!!
5 / 5
2019-11-20 22:10:55
Lucjan
Wszystko ok. Paczka na czas i wszystko bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-11-20 21:30:52
Aga
idealnie wszystko,towar pierwsza klasa,zamowienie tez,kontakt jak najbardziek.idealnie
5 / 5
2019-11-20 17:51:26
Wiesław
Świetna komunikacja z firmą. Dobra jakość.
5 / 5
2019-11-20 17:25:42
Albert
Szeroki asortyment, dobre ceny.
5 / 5
2019-11-19 10:01:48
Aleksander
bardzo dobrze. Kompetentna informacja
5 / 5
2019-11-19 09:48:16
Wiktoria
Wysyłka bardzo szybka po przez paczkomat z pełną opcją śledzenia towar zgodnie z moimi oczekiwaniami, wszystko przebiegło bardzo sprawnie sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-11-19 07:26:04
Kamila
Bardzo miła i profesjonalna obsluga
5 / 5
2019-11-15 22:25:02
Bogusława
Wszystko w porządku i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-11-15 17:20:57
Bogdan
Jakość towaru bardzo wysoka, obsługa klienta pierwszorzędna, realizacja oraz wysyłka błyskawiczna, genialny kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Świetna firma, gorąco polecam!
5 / 5
2019-11-13 17:20:24
Karol
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2019-11-12 15:08:18
Irmina
Zdecydowanie polecam. Szybko i konkretnie. Towar zgodny z opisem
4 / 5
2019-11-12 11:44:38
Marlena
całkiem spoko ale długo sie czeka
5 / 5
2019-11-12 11:08:24
Ziemowit
Etui z moją grafiką wyszło super. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-11-12 10:53:01
Marian
Bardzo dobrze. Już któryś raz korzystam
1 / 5
2019-11-08 13:56:49
Joachim
Nie mam przesyłki 8dni od zamówienia.DPD miało dostarczyć. Nawet dzwoniłem i też okłamał.Totalne dno to DPD
5 / 5
2019-11-08 12:53:42
Renia
Świetny i profesjonalny sklep. Zamowienie szybko zrealizowane,cena bardzo przystępna. Serdecznie polecam.
4 / 5
2019-11-06 17:50:16
Mieczysław
Dostawa przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolona z zakupionego etui.Polecam
5 / 5
2019-11-06 17:15:03
Marek
Szybko. Solidnie i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-11-06 12:03:57
Wioletta
Polecam, super towar, zgodny z opisem, szybka wysylka
5 / 5
2019-10-31 13:42:28
Hanna
Polecam, pełen profesjonalizm 😊
5 / 5
2019-10-31 12:37:24
Sofia
Wszystko zgodne z opisem, polecam!
5 / 5
2019-10-31 12:29:51
Edyta
Szybka do telefonu przyszła pęknięta ale sklep bardzo szybko rozpatrzył reklamację i dosłał nową.
5 / 5
2019-10-31 11:03:22
Jowita
Goraco polecam Wszystko sprawnie sie odbylo.
5 / 5
2019-10-30 22:43:58
Krystyna
Super towar zgodny z opisem i bardzo szybka dostawa
5 / 5
2019-10-30 18:51:56
Żaneta
Wyrozumiali ludzie. Bardzo w porządku.
5 / 5
2019-10-30 16:46:28
Beata
Super firma otrzymałam gwarancję paragon wszystko jak trzeba
5 / 5
2019-10-30 11:30:40
Włodzimierz
Bardzo dobra informacja o statusie zamówienia. Szybka dostawa, towar zgodny opisem, dobrze zabezpieczony. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-10-25 20:13:48
Sebastian
Świetna oferta etui na tablety.
5 / 5
2019-10-24 23:10:06
Mariusz
Bardzo dobry sklep, szybka dostawa, solidnie wykonany produkt. Serdecznie polecam 😉
5 / 5
2019-10-24 09:47:52
Remigiusz
Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam :)
5 / 5
2019-10-23 09:59:54
Stefan
Ekspresowa realizacja - polecam sprzedającego
5 / 5
2019-10-22 16:08:50
Łukasz
Rzetelna obsługa, szybka dostawa, można znaleźć produkt w atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2019-10-18 15:48:43
Ryszard
profesjonalnie i fachowo - polecam !!!!
5 / 5
2019-10-18 08:47:55
Remigiusz
Fajny sklep. Na pewno jeszczce skorzystam.
5 / 5
2019-10-17 22:47:00
Lilianna
Wszystko przebieglo bezproblemowo, szybko, b.dużo informacji dot.statusu przesylki, możliwość śledzenia, etui i szklo zgodne z opisem do danego telefonu, o wytrzymałości ciężko jeszcze pisac.
2 / 5
2019-10-17 07:21:13
Eleonora
Nie dość że za pierwszym razem zrealizowano złe zamówienie to gdy dostarczono dobre okazało się że case nie wygląda jak w zamówieniu to jest bardzo słabej jakości i druk zaczął się odryawać
5 / 5
2019-10-14 13:42:34
Marzena
Znakomita transakcja. Sybko, w dobrej cenie i dobrej jakości. POLECAM
5 / 5
2019-10-12 16:27:09
Fryderyk
Dobry sklep z doświadczoną kadrą
5 / 5
2019-10-11 14:53:32
Klara
Polecam firmę.Szybko ,sprawnie .Oferowane etui na tablet b.ładne.Szkło ok.
5 / 5
2019-10-11 09:01:37
Krystian
Sklep warty polecenia, bardzo dobre ceny, obsługa lepsza niż u niejednego sprzedawcy na Allegro. Polecam.
5 / 5
2019-10-10 12:08:53
Magda
Firma rzetelna, warta polecenia.
5 / 5
2019-10-09 20:11:31
Witold
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-10-08 08:21:59
Tomasz
Jestem zadowolony z tego sklepu
5 / 5
2019-10-06 12:54:21
Radosław
Dobra realizacja. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-10-04 07:38:32
Helena
Najlepszy towar i szybka dostawa.
5 / 5
2019-10-03 11:52:06
Mariusz
Jednego dnia zamówione, następnego dnia doręczone 😊. Szybko, łatwo, bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-03 09:51:25
Kamil
Zamówienie zgodne z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-10-02 18:41:35
Kinga
Polecam zakupy w 4komp.pl zamówiony towar dotarł ekspresowo
5 / 5
2019-10-01 09:21:39
Adam
Bardzo dobrej jakości towar. Jestem zadowolony
5 / 5
2019-09-27 18:52:41
Tadeusz
Szybko, miło i profesjonalnie . Polecam !
5 / 5
2019-09-27 10:38:23
Maksymilian
Duży wybór, łatwość w składaniu zamówienia. W razie niedogodności lub problemów technicznych szybka pomoc
5 / 5
2019-09-27 05:52:31
Łucja
Sklep który szanuje klientów. Polecam.
5 / 5
2019-09-26 19:24:51
Marzena
Sprawnie, bezproblemowo. Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie internetowym.
5 / 5
2019-09-26 16:23:49
Piotr
Sklep wysłał to co trzeba,, przesyłka była dobrze zabezpieczona. Bateria do LG g5 wygląda na oryginalną (a taką naprawdę bardzo trudno znaleźć). Zatem jestem zadowolony - sprzedano mi to co chciałem sprawnie i szybko mogłem odebrać przesyłkę.
5 / 5
2019-09-26 10:22:39
Sebastian
Bardzo dobry kontakt ze sklepem,przesyłka dostarczona szybko i dobrze zabezpieczona.Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-09-25 23:42:05
Edward
Sklep godny polecenia kupiłem już kilka etui do telefonu i inne produkty i zawsze było wszystko ok
5 / 5
2019-09-25 18:28:47
Jeremiasz
Wszystko super jakoś etui na tablet z własnego zdjęcia rewelacja polecam
1 / 5
2019-09-24 17:08:28
Jadwiga
Заказал чехол для mi 9T pro + стекло. В итоге приехал только чехол.
5 / 5
2019-09-24 15:19:36
Karol
Rewelacja. Transakcja wzorowa. wszystko w jak najlepszym porządku. bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym! Polecam sklep 4kom.pl
5 / 5
2019-09-24 14:54:03
Stanisława
super polecam, profesjonalnie.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-24 11:36:42
Józefina
Fajnie wszystko, tylko każdy kolejny raz po zakupie czegoś, atakują mailami żeby ocenić stronę itd..
5 / 5
2019-09-24 11:19:10
Franciszek
Profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia.

Rzetelne opinie o 4kom.pl