Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4ŁAPY.PL

4ŁAPY.PL Opinie 4.9 (343)

Listopadowa 63
43-300
Bielsko-Biała
799 050 080
opinie 4ŁAPY.PL
speedtest
4.9
343
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 09:46:11
Ryszard
Potrzebujesz szybko dobrej karmy? Polecam zakupy w 4lapy.pl.
5 / 5
2020-02-19 12:45:45
Błażej
Szybka wysyłka, idealna obsługa i doradztwo, gorąco polecam
5 / 5
2020-02-19 09:36:33
Emilia
Polecam!Zakupy w sklepie robilam juz kilka razy i nigdy sie nie zawiodlam.Paczka suoer szczelnie zapakowana,produkty dokladnie te ktore zamowilam i co najwazniejsze skladam zamowienie jednego dnia,a nastepnego juz je odbieram ku radosci mojego kocurka,bo to dla niego zamawiam smakolyki i karmy.
5 / 5
2020-02-17 19:41:32
Marta
karma w bardzo dobrej cenie, szybka wysyłka towaru, serdecznie polecam
5 / 5
2020-02-17 09:51:40
Wincenty
Paczka na drugi dzień była już u mnie. Bardzo polecam
5 / 5
2020-02-16 18:10:05
Gustaw
Wszystko OK. Oceniam pozytywnie
5 / 5
2020-02-10 17:40:20
Remigiusz
Szybko, sprawnie, w rozsądnej cenie
5 / 5
2020-02-09 09:30:14
Sofia
Realizacja zamówienia w ciągu 2 dni.
5 / 5
2020-02-07 20:22:09
Daniela
Bardzo dobry sklep kupuję w nim od lat, nigdy najmniejszego problemu, wysyłka błyskawiczna, oferuje bardzo dobrej jakości produkty w atrakcyjnych cenach.
5 / 5
2020-02-06 22:10:11
Anna
polecam dobry kontakt miła obsługa szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-05 16:49:27
Zuzanna
Polecam, błyskawiczna realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-03 21:35:22
Filip
Jak zwykle wszystko sprawnie i szybko. Dlatego robię zakupy dla kotków w Waszym sklepie.
5 / 5
2020-02-03 12:43:27
Irmina
POLECAM ! najsprawniejszy sklep internetowy z karmą dla psów
5 / 5
2020-01-29 13:23:00
Włodzimierz
Bardzo dobry sklep. Świetna obsługa klienta. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 12:08:54
Błażej
To kolejny zakup. wszystko przebiegało bezproblemowo. W wypadku poprzednich zakupów był problem z dostępnością karmy. Kontakt telefoniczny ze sklepu pozwolił rozwiązać problem. Otrzymałem inną karmę w tej samej cenie.
5 / 5
2020-01-28 10:36:02
Tamara
Błyskawiczna bezproblemowa tarnsakcja. POLCECAM!
5 / 5
2020-01-24 18:16:44
Ludwika
Zawsze, od lat: szybko, uczciwie, w dobrej cenie!
5 / 5
2020-01-23 20:35:08
Konstancja
Pełen profesjonalizm: szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-01-23 12:24:17
Ludwik
Polecam, produkty w dostępnych cenach, szybka dostawa
5 / 5
2020-01-22 15:06:22
Kazimierz
Bardzo jestem zadowolona z zakupów w Waszym sklepie. Szybko i dobra cena.
5 / 5
2020-01-21 13:08:44
Matylda
Obsługa na bardzo wysokim poziomie, natępnego dnia otrzymałam towar. Jestem bardzo zadowlona.
5 / 5
2020-01-18 14:51:45
Fabian
Solidny dostawca wysokiej jakości, oryginalnych produktów.
5 / 5
2020-01-17 20:48:48
Cyprian
Super, profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2020-01-17 14:29:45
Fabian
Bardzo dobra obsługa, szybko i tanio
5 / 5
2020-01-17 11:20:51
Sabina
Polecam, bardzo profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-01-16 18:35:01
Otylia
Na taką obsługę liczylem nasz słodziak dzieki temu jest szczęśliwy
5 / 5
2020-01-14 13:11:37
Arlena
Bardzo miła obsługa bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-11 13:13:23
Aneta
Świetny sklep. Szybka przesyłka. Polecam!
5 / 5
2020-01-10 19:42:31
Brunon
Super sklep. Szybko,solidnie. Polecam
5 / 5
2020-01-10 18:56:48
Bernadeta
Szybka realizacja i duży wybór
5 / 5
2020-01-07 19:18:29
Helena
Bardzo dobre ceny, szybka wysyłka (I TO PRZED ŚWIĘTAMI!!!) oraz towar świetnej jakości - gdyby jeszcze mój koci potworek chciał wszystko jeść to byłoby idealnie:)
5 / 5
2020-01-07 18:29:57
Luiza
Szybka realizacja zamówienia. Zamówienie zgodne z opisem. Miła obsługa. Fajne promocje. Jeśli karma to tylko ze sklepu 4lapy.pl Dziękuję i polecam Wszystkim! :)
5 / 5
2019-12-26 09:30:36
Ludwik
Bardzo konkurencyjne ceny, ekspresowa realizacja. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-12-25 23:59:12
Cecyl
Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam!!
5 / 5
2019-12-23 19:22:02
Apoloniusz
świetny sklep, szybkie dostawy
5 / 5
2019-12-23 16:07:10
Michalina
Super szybka realizacja. Polecam! :)
5 / 5
2019-12-17 12:32:23
Stefan
Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-12 09:45:59
Anastazja
Jestem zadowolona. Towar zgodny z opisem, przesyłka kompletna. Konkurencyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2019-12-03 16:55:58
Mikołaj
Zakupy bezproblemowe, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-03 11:30:48
Tamara
Błyskawiczna dostawa, konkurencyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2019-12-02 12:14:31
Izyda
Szybko, zgodnie z zamówieniem i pomocą :)
5 / 5
2019-11-29 16:21:42
Manuela
Moje już nie pierwsze zakupy i z pewnością nie ostatnie, polecam !
5 / 5
2019-11-28 10:55:54
Herbert
Bardzo dobry sklep.Na pewno jeszcze nie raz zrobię tu zakupy.
5 / 5
2019-11-27 18:25:37
Renia
Super. Szybko, terminowo i profesjonalnie.
5 / 5
2019-11-22 20:21:22
Aneta
Doskonaly sklep.Towar dostarczony w imponujacym tempie.Brawo.
5 / 5
2019-11-21 16:45:24
Otylia
ŁATWY SPOSÓ ZAMÓWIENIA, TOWAR SZCZEGÓŁOWO OPISANY, BARDZO SZYBKA WYSYŁKA ZAMÓWIONEGO TOWARU
5 / 5
2019-11-20 17:11:15
Eryk
Zawsze szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-11-19 00:57:50
Wiola
bardzo szybko dostałam karme dla psa - zamówiłam ok 16-stej , a karma była dostarczona następnego dnia o 10-tej. Polecam
5 / 5
2019-11-15 06:41:00
Emil
Super sklep. Kolejny raz robię zakupy i jest OK. Polecam.
5 / 5
2019-11-14 07:05:44
Gabriel
Bardzo fajny sklep i maja karmę jakich nie maja wieksze sklepy
5 / 5
2019-11-12 18:58:13
Halina
Szybka i sprawna wysyłka mojego zamówienia.
5 / 5
2019-11-12 17:52:36
Ewelina
Dobry kontakt ze sprzedawcą, karma jest świeża, z długim terminem przydatności.
5 / 5
2019-11-11 14:13:53
Kacper
jeden z najlepszych sklepów wysyłkowych w okolicy
5 / 5
2019-11-06 19:56:01
Krystian
Jak zwykle - ekspresowo i solidnie, a towar najwyższej jakości. Zawsze można na nich liczyć.
5 / 5
2019-11-06 12:53:37
Lucyna
Super obsługa, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-10-21 10:39:36
Eryk
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-18 15:17:42
Daniela
polecam ten sklep. błyskawiczna realizacja zamówienia. wszystko ok. polecam.
5 / 5
2019-10-18 15:10:32
Luiza
Wszystko szybko, profesjonalnie
5 / 5
2019-10-18 08:51:40
Marek
Wszystko sprawnie i terminowo, bez żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-10-16 14:42:41
Karolina
Jestem zadowolony z zakupów i szybkości dostawy. Dziękuję Wojtek z Warszawy
5 / 5
2019-10-12 21:39:39
Magdalena
Wszystko przebiegało prawidłowo. 4lay to sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-10-10 14:16:11
Rafał
POLECAM! Błyskawiczna wysyłka, fajna strona, dobrze zapaowany towar.
5 / 5
2019-10-04 09:15:13
Judyta
to był mój pierwszy zakup i jestem zadowolona.
5 / 5
2019-10-02 12:35:46
Karina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka realizacja zamówienia, co jest chyba bardzo ważne.
4 / 5
2019-10-02 11:54:11
Klaudia
Bardzo lubię i zamierzam nie raz skorzystać.
5 / 5
2019-09-30 20:46:06
Edyta
Polecam, od co najmniej 3lat kupuję karmę w tym sklepie, nigdy nie było najmniejszego problemu.
5 / 5
2019-09-28 17:11:12
Aga
Bardzo dobry sklep , szybka wysyłka , bardzo dobry kontakt. Z zamówionego towaru jestem bardzo zadowolona. Polecam sklep. Miałam możliwość skorzystania z darmowej wysyłki co też jest na plus.
5 / 5
2019-09-24 20:52:27
Witold
Szybko, bezproblemowo, stosunek ceny do jakości na 5 gwiazdek
5 / 5
2019-09-20 13:43:33
Kazimiera
Współpraca z tym sklepem zawsze na najwyższym poziomie :))))
5 / 5
2019-09-19 15:48:19
Kamila
Polecam. Konkurencyjne ceny i błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2019-09-13 13:38:22
Hubert
Polecam, szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt .
5 / 5
2019-09-07 12:16:53
Anna
Błyskawiczna dostawa, oryginalne produkty w cenie lepszej niż w firmowym sklepie! Polecam.
5 / 5
2019-09-06 16:08:41
Celina
Bardzo rzetelna i profesjonalna obsluga
5 / 5
2019-09-06 14:20:58
Ada
To najlepszy sklep a zakupy sama przyjemność. Towar zawsze bez zarzutu i dostarczony szybko. Polecam😊
5 / 5
2019-09-04 20:16:23
Malwina
Szybko, konkretnie, bezproblemowo, bardzo dobry kontakt i fachowe doradztwo.
5 / 5
2019-08-29 19:06:55
Aleksandra
Super sklep, szybka wysyłka, dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-08-29 18:49:49
Oleg
Zakup sprawnie przeprowadzony. Polecam
5 / 5
2019-08-27 18:11:33
Błażej
SZybko zrealizowana przesyłka, dobrze zapakowana, polecam !!!!!
5 / 5
2019-08-23 10:45:06
Kinga
Rewelacyjny sklep polecam każdemu
5 / 5
2019-08-22 20:38:11
Piotr
Jak zwykle 100000% zadowolenia! Moje "n" te zakupy :)
5 / 5
2019-08-22 15:28:12
Tomasz
Bardzo profesjonalna i miła obsługa
5 / 5
2019-08-13 15:27:26
Aleksander
Wszystko w porządku, szybka dostawa.
5 / 5
2019-08-13 11:23:14
Tadeusz
Polecam. Sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2019-08-06 13:04:22
Wiktoria
Jeśli chodzi o karmę dla psa, to tylko kupuje przez sklep 4lapy.pl Zawsze jestem zadowolona.
5 / 5
2019-08-06 10:30:50
Faustyna
Dobrej jakości towar, szybka przesyłka. Polecam ten sklep!
5 / 5
2019-08-05 18:35:16
Bernadeta
Fajny sklep, dobry towar, błyskawiczna wysyłka, miły kontakt z klientem, zdecydowanie polecam !!!!
5 / 5
2019-08-03 17:16:37
Jolanta
Solidny sklep. Towar oryginalny z długą datą ważności. Bardzo szybka dostawa. Polecam wszystkim hodowcom.
5 / 5
2019-08-03 10:55:00
Ryszard
Kupuje już od jakiegoś czasu karmę i nie mam żadnych problemów z zamówieniem czy z dostawą :) Polecam :)
5 / 5
2019-07-31 14:12:40
Lucyna
Super Szybko Sprawnie Profesjonalnie
5 / 5
2019-07-31 11:52:58
Lech
Wszystko super ! Sprawna realizacja zamowienia. Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2019-07-31 04:07:35
Błażej
SUPER SPRZEDAWCA, SOLIDNA FIRMA GODNA POLECENIA
5 / 5
2019-07-26 12:38:17
Stanisław
Szybka dostawa. Bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2019-07-24 17:34:01
January
Wysyłka ze sklepu szybka, natomiast dostarczenie przez kuriera tragedia.
5 / 5
2019-07-24 16:06:17
Oliwia
Bardzo miła i konkretna obsługa, doskonały i rzetelny kontakt. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-07-23 11:38:43
Seweryn
Firma na medal. Czas i dostawa godna polecenia. Szybko sprawnie i dokładnie. Zamówienie złożyłem po raz drugi i myślę, że nie ostatni. Tak trzymać.
5 / 5
2019-07-18 14:34:28
Izabela
Najlelpszy sklep z karmami ! Błyskawiczna wysyłka i konkurencyjne ceny !!! Polecam
5 / 5
2019-07-16 11:19:10
Sylwester
Rewelacyjny sklep, zawsze jestem zadowolona po zakupach. Polecam w 100%pozytyw.
5 / 5
2019-07-16 06:53:42
Magda
Super szybko, super sprawnie...polecam ten sklep..
5 / 5
2019-07-13 19:23:42
Eugenia
POLECAM!!!! Zawsze tu kupuje i zawsze jest na medal. Szybko sprawnie z miłą pbsługą.
5 / 5
2019-07-11 20:59:44
Zenon
z przyjemnościa będę nadal korzystać
5 / 5
2019-07-11 18:49:37
Bolesław
Super sklep,korzystne ceny,będę korzystać z ich ofert.
5 / 5
2019-07-11 11:01:49
Monika
Błyskawiczna dostawa, przesyłka dobrze zapakowana.
5 / 5
2019-07-10 19:53:23
Kazimiera
Bardzo szybka realizacja zamowienia.
5 / 5
2019-07-09 15:10:56
Iwona
jestem z Was bardzo zadowolona i będę u Was zamawiała jedzonko dla swojego pieska
5 / 5
2019-07-08 15:11:34
Celina
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, polecam. Będę tam zamawiam po raz kolejny
5 / 5
2019-07-04 19:32:06
Wiola
Szybko, solidnie, towar świeży i wysokiej jakości.
5 / 5
2019-07-04 14:02:10
Magdalena
Wszystko szybko i jak należy 100%polecam
5 / 5
2019-07-04 13:52:40
Iwona
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami - polecam
5 / 5
2019-07-04 11:02:19
Konrad
Super szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
4 / 5
2019-07-01 21:46:02
Anita
Bardzo dobra obsługa klienta. Dzięki 😄
5 / 5
2019-07-01 16:11:17
Adrian
Towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2019-06-27 14:51:16
Lech
Polecam. Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-06-26 19:21:08
Emilia
Towar dostałam bardzo szybko. Na pewno w przyszłości skorzystam z usług tego sklepu. Dziękuję.
5 / 5
2019-06-18 23:12:07
Faustyna
To bardzo dobry sklep, szybka dostawa z mozliwościa darmowej wysyłki. Robiłam w nim zakupy kilkakrotnie i zawsze wszystko bez zarzutu, Polecam.
5 / 5
2019-06-14 08:03:01
Bernardeta
sklep ,oferta i szybkosc działania goraco polecam
4 / 5
2019-06-13 11:49:58
Violetta
Szybko. Sprawnie. Bezproblemowo.
5 / 5
2019-06-13 07:02:03
Mariusz
Nadspodziewanie szybka realizacja zamówienia. Zamówione produkty dostarczone następnego dnia. Polecam zdecydowanie zakupy wsklepie 4lapy
5 / 5
2019-06-12 19:50:35
Szymon
Swietnie, szybko , profesjonalnie, towar wysokiej jakości . Polecam
5 / 5
2019-06-11 11:39:44
Brunon
dobre ceny, dostawa błyskawiczna, dziś zamawiam jutro otrzymuję. Polecam
5 / 5
2019-06-10 11:59:30
Milena
Super, mega sklep. Wszystko szybko i sprawnie. Karma porządnie zapakowana. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-06-07 22:48:00
Kazimiera
Już kolejny raz robiłam zamówienie, wszystko super ! Przy kolejnych liczę na rabat 😉
5 / 5
2019-06-07 14:56:25
Kalina
Super sklep, błyskawiczna wysyłką, świetny kontakt z obsługą. Naprawdę polecam!
5 / 5
2019-06-07 13:52:52
Bogusław
Szybka realizacja, towar był u mnie drugiego dnia roboczego od zamówienia. Dobrze zapakowany. Informacja o statusie zamówienia na bieżąco. Wszystko bez problemu. Polecam.
5 / 5
2019-06-07 12:22:40
Wiktor
Najlepszy sklep z karmami ! Zamówienie jest zawsze realizowane w Mega szybkim tempie ! Rewelacyjny kontakt naprawdę polecam !
5 / 5
2019-06-07 07:24:31
Władysław
Polecam szybko sprawnie ładnie zapakowane i towar bez zarzutu
3 / 5
2019-06-05 14:46:19
Longin
Piłka dla PSA o wadze kuli do kregli.ŻENADA!.
5 / 5
2019-05-31 22:46:22
Mirosław
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Polecam
5 / 5
2019-05-31 14:33:22
Józef
Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Towar dobrze zapakowany i na czas.
5 / 5
2019-05-30 15:40:05
Ziemowit
Szybka, profesjonalna obsługa. Towar wysokiej jakości. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-05-17 21:47:26
Leon
Jestem bardzo zadowolony z obslugi.
5 / 5
2019-05-15 15:03:50
Romuald
Bardzo pozytywna opinia, transakcja bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-05-14 14:19:45
Celestyna
Polecam. Jestem stałym klientem
5 / 5
2019-05-12 16:05:31
Daniela
zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-30 13:30:13
Eugeniusz
Polecam sklep, zakupy szybkie, wszystko przebiega bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-29 12:09:31
Mirosław
Towar zgodny z zamówieniem, solidnie zapakowany. Ogromny plus za BŁYSKAWICZNĄ przesyłkę!
5 / 5
2019-04-25 12:54:49
Ida
To już nie pierwsze zakupy w tym sklepie. Za każdym razem przesyłka dociera w ekspresowym tempie i nienaruszonym stanie. Polecam!
5 / 5
2019-04-19 02:50:28
Edward
Jestem bardzo zadowolona polecam ten sklep
5 / 5
2019-04-18 12:48:56
Zuzanna
Drugi raz zrobiłam zamówienie, wszystko sprawnie. Dziękuję i polecam!
5 / 5
2019-04-17 09:52:13
Angelika
Byłam informowana mejlowo o wszystkim na bieżąco. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-04-13 19:17:47
Rudolf
Bardzo dobry sklep, wysyłka paczek natychmiastowo.
5 / 5
2019-04-06 18:02:49
Edmund
Wszystko Ok, szybko, sprawnie, polecam.
5 / 5
2019-04-06 11:54:17
Agata
Rewelacja wszystko na najwyzszym poziomie
5 / 5
2019-03-28 15:17:34
Gerard
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Zamówiłem, szybko przyszło. Towar zgodny, karma z długą datą ważności.
5 / 5
2019-03-28 11:43:42
Arleta
Bardzo dziękuję doskonale wszystko. I bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-03-27 16:15:57
Janusz
Bardzo dobrze polecam ten sklep. Zamówienie zrealizowano bardzo szybko
5 / 5
2019-03-23 00:17:41
Edmund
Sprawna realizacja. Ceny produktow na bardzo dobrym poziomie. Do poprawy funkcjonalnosc strony internetowej, bo lekko irytuje na roznych etapach wyboru czy realizacji zamowienia. Koniec koncow duzy plus. Polecam bez wahania.
5 / 5
2019-03-22 09:28:11
Józef
jeden z najlepszych sklepów z karma dla zwierząt bardzo polecam bez zastanowienia
5 / 5
2019-03-18 11:23:16
Sofia
Super sprawne zakupy i ekspresowo wysłane zamówienie
5 / 5
2019-03-14 10:45:30
Aniela
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-03-06 12:50:28
Seweryn
Bardzo szybka realizacja, karma dobrze zapakowana, bardzo dobra cena. Polecam.
5 / 5
2019-03-06 11:48:21
Renata
Polecam. dobra cena szybka wysyłka
5 / 5
2019-03-01 13:24:17
Izyda
Szybko,sprawnie i zgodnie z opisem. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-02-23 09:56:14
Nina
Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-22 16:37:06
Agnieszka
Bogaty asortyment, korzystne ceny a przede wszystkim bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-02-18 21:51:21
Leopold
Wszystko szybko ,serdecznie polecam
5 / 5
2019-02-18 11:13:11
Klementyna
Wszystko przebiegło ekspresowo.
5 / 5
2019-02-14 21:29:31
Gustawa
Bardzo szybka przesyłka, solidna firma polecam
5 / 5
2019-02-14 19:36:37
Karina
Sklep ma duży wybór artykułów dla zwierząt. Zamówienia są realizowane błyskawicznie. Profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-02-14 13:42:59
Natalia
GDYBY NIE TA FIRMA DOSTAWCZA..TO BYŁOBY BARDZO DOBRZE !!
5 / 5
2019-02-14 12:23:10
Izydor
Jestem pod wrażeniem ekspresowego tempa wysyłki. Idelnie zapakowane.
5 / 5
2019-02-12 20:43:04
Henryk
polecam - dostarczenie towaru przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2019-02-12 14:04:11
Jolanta
Bardzo szybka dostawa, dobrze opakowane, świeży towar, dobre rabaty - taniej niż w wielu sklepach internetowych, mila obsługa. polecam serdecznie.
5 / 5
2019-02-11 13:45:42
Remigiusz
Zawsze szybko, fachowo i rzetelnie. Polecam!
1 / 5
2019-02-08 11:33:46
Robert
Wszystko zgodne z opisem. Błyskawiczną wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-01-24 11:11:36
Hubert
polecam wszystkim szybka wysylka
5 / 5
2019-01-24 10:17:05
Zdzisława
Dobrze zapakowane i bardzo szybka dostawa. Polecam sklep w 100%.
5 / 5
2019-01-23 21:35:55
Malwina
Rzetelna firma, szybka dostawa, towar starannie zapakowany.
5 / 5
2019-01-23 11:14:04
Mieczysław
jestem bardzo zadowolona z transakcji. wszystkie informacje na bieżąco, bardzo szybka przesyłka bo już na drugi dzień była u mnie :)
5 / 5
2019-01-21 15:28:47
Marlena
Wszystko tak jak trzeba, polecam serdecznie
5 / 5
2019-01-16 18:57:06
Zbigniew
Szybko i sprawnie bardzo dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-01-14 18:16:43
Kacper
Szybko i sprawnie, żadnych problemów.
4 / 5
2019-01-14 11:23:39
Juliusz
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem
5 / 5
2018-12-31 14:34:41
Brygida
Bardzo sprawna obsługa, szybka wysyłka, informowano mnie mailowo o postępach realizacji zamówienia,
5 / 5
2018-12-28 22:27:07
Jadwiga
Obsługa klienta na najwyższym poziomie!
5 / 5
2018-12-20 16:07:16
Celestyn
szybka i rzetelna realizacja zamówienia
5 / 5
2018-12-12 17:47:57
Sonia
Bardzo fajny sklep i szybka obsługa
5 / 5
2018-12-08 20:56:06
Tadeusz
Bardzo szybka realizacja, atrakcyjna cena i towar na magazynie. Polecam
5 / 5
2018-12-05 14:53:48
Fryderyka
Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja zamówienia, duży wybór produktów Dla mnie jeden z najlepszych sklepów dla naszych pupili😀
5 / 5
2018-12-05 10:27:01
Katarzyna
Bardzo szybka relacja zamówienia. Polecam wszystkim. Pozdrawiam Sebastian
5 / 5
2018-11-27 15:05:43
Stefan
cena troszkę wyższa niż gdzie indziej ale za to można kupić to na co gdzie indziej trzeba długo czekać
5 / 5
2018-11-27 14:15:30
Herbert
Podsumował bym sklep 4lapy.pl bardzo dobrze
5 / 5
2018-11-14 12:07:34
Adam
Wszystko super, bardzo polecam sklep.
5 / 5
2018-11-14 10:51:53
Roman
Jestem mega zadowolony i z ceny oraz dostawy :)
5 / 5
2018-11-12 11:44:36
Aga
Zamówione produkty, otrzymałam natychmiast po ich zamówieniu. Bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2018-11-09 21:00:11
Albert
Zawsze mogą liczyć na bezproblemowe zakupu w sklepie 4lapy.pl, regularnie kupuje, polecam
5 / 5
2018-11-05 12:30:57
Faustyna
Najlepszy sklep wszystko na super express
5 / 5
2018-10-28 09:28:44
Bogna
Wszystko przebiegło pomyślnie dla mnie ok :-)..Polecam.
5 / 5
2018-10-27 12:27:06
Arleta
Szybka wysyłka, tranzakacja bezproblemowa
5 / 5
2018-10-26 11:59:57
Edyta
informacje na sms o stanie zamówienia - fajna sprawa.
5 / 5
2018-10-17 20:10:52
Roksana
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2018-10-15 13:11:57
Julianna
rewelacyjna obsługa jak zawsze :)
5 / 5
2018-10-12 14:01:20
Witold
Zgodnie z zamówieniem, bez problemu, szybko.
5 / 5
2018-10-12 12:56:36
Fryderyka
W sklepie mieli dostępny produkt który który rzadko spotykam w internecie(zazwyczaj stacjonarnie) dodatkowo w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2018-10-12 10:21:29
Kajetan
Polecam! Zawsze przystępne ceny, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i zazwyczaj dostępny.
5 / 5
2018-10-05 10:24:14
Romuald
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-10-04 21:22:48
Pola
Super obsługa, szybka realizacja. Towar zgodny z opisem. Rzetelny sprzedawca. Polecam
5 / 5
2018-09-28 16:29:08
Arkadiusz
Bardzo dobra szybka obsuga, towar zgodnu
5 / 5
2018-09-26 21:32:10
Lucjan
Jestem stałym klientem i jak zwykle SUPER :)
5 / 5
2018-09-26 10:22:24
Celestyna
bardzo szybka transakcja. Polecam
5 / 5
2018-09-09 21:01:37
Jadwiga
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo szybka realizacja. Polecam 🙂

Rzetelne opinie o 4ŁAPY.PL