Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4MAX.PL

4MAX.PL Opinie 4.3 (710)

Ul. Petera Mansfelda 4
60-855
Poznań
22 53 84 000
brak obrazu
speedtest
4.3
710
Opinii

Dobrze

5 / 5
2014-07-25 10:27:41
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-24 17:46:46
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 09:57:16
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-06-20 23:21:03
Ireneusz
Do chwili obecnej nie otrzymałem towaru, za który zapłaciłem przelewem natychmiast po złożeniu zamówienia.Dzwoniłem do sklepu już kilka razy i ciągle słyszę, ze towar powinien już dawno trafić do składu w Gdańsku , gdzie ma być odebrany przeze mnie osobiście.Zwątpiłem ze go w ogóle otrzymam - takich dziwactw nigdy wcześniej nie było.Miałem otrzymać e-maila i sms-a na temat zakupionego towaru i jak do tej pory cisza.Myślę, że ktoś się tym w końcu zajmie.
3 / 5
2014-05-19 06:47:04
Agata
Jeszcze sie nie spotkalem zeby ktos nie potrafil wykolnac prostej traksakcji w terminie ktory sam okreslil, a potem zwracal pieniadze ponad tydzien i probowal wmowic klientowi ze zwrot opoznia sie bo ten podal bledny nr rachunku.... Jakis ponury zart....
5 / 5
2014-05-09 11:59:34
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 19:20:51
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 22:09:24
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 17:18:06
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-03-24 15:09:52
Gerard
PO CO REKLAMUJĄ TOWAR,KTÓREGO NIE MA?
5 / 5
2014-03-24 14:05:18
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-24 12:35:01
Renia
Odbiór osobisty w Poznaniu. Czekałam 10 dni na dosłanie zamówionego towaru z Łodzi do Poznania. Nie polecam.
5 / 5
2014-03-24 11:53:23
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-22 19:32:13
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-22 11:14:57
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka towaru. Polecam wszystkim ktorzy cenią terminowość i rzetelność.
4 / 5
2014-03-21 19:59:53
Andrzej
Towar dotarł z małym opóźnieniem (2-3 dni). Po zamówieniu i braku informacji co dalej dzieje się z zamówieniem(minął termin podany na karcie produktu) zadzwoniłem po czym dowiedziałem się że towar wkrótce zostanie wysłany i faktycznie tak było. Dzwoniłem jednak drugi raz, dostałem obietnice oddzwonienia kiedy Pan z BOKu dowie się co się dzieje. Następnego dnia telefon, iż towar został wysłany, i następnego był już u mnie. Sklep mogę polecić bo zaoferowano mi towar najtańszy (przesyłka gratis), znany był mi termin oczekiwania 3-5 dni, te 2, 3 dni więcej nie psują ogólnego dobrego wrażenia.
5 / 5
2014-03-19 18:14:19
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 12:55:57
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-03-18 17:03:17
Tomasz
Stanowczo zbyt długi czas realizacji, przelew internetowy zaksięgowano po 4 dniach roboczych.
5 / 5
2014-03-18 16:52:24
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-18 14:29:38
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jedyny minus to czas dostawy, ja czekałem 7 dni.
2 / 5
2014-03-18 12:47:48
Laura
Towar zamówiony w poniedziałek z odbiorem osobistym w punkcie. We wtorek dzwoniąc na infolinię dostaję informację, że jest szansa na dostarczenie towaru w środę. W środę dowiaduje się, że jednak kurier nie dowiózł i na 100% będzie na następny dzień (czwartek). Ok, nic się nie stało. W czwartek dostaję informację na maila, że towar dopiero został wysłany! No ale dobra.. skoro został wysłany kurierem w czwartek to będzie w piątek. NIE. Jest poniedziałek i towaru dalej nie ma. Tzn towar doszedł do punktu odbioru ale nie dosłali faktury i w punkcie odbioru nie mogą mi go wydać. Kpina i nie poważne traktowanie klienta. Rozumiem, że tyle może zająć przesyłka (chociaż w dzisiejszych czasach to trochę długo jak na sklep) ale po co to mydlenie oczu, że towar w drodze, że już będzie do odbioru? Wcześniej przyszedł mi mail z prośbą o ocenę sklepu niż towar. No to oceniam i nie polecam jeżeli komuś zależy na czasie.
5 / 5
2014-03-17 15:54:32
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-17 09:54:49
Nadia
Trudno ocenić transakcję, do której nie doszło.
5 / 5
2014-03-13 16:20:46
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Mogę dodać ,że BARDZO POLECAM.
4 / 5
2014-03-13 15:17:18
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 09:33:43
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 12:45:34
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 11:21:02
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 15:11:27
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-26 09:48:54
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-25 18:15:02
Manuela
Sklep naprawdę godnych polecenia :) 4max.pl jest spoko :)
5 / 5
2014-02-13 15:43:08
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 12:01:04
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybko, sprawnie, jak w opisie, nowy towar, nie ma się do czego doczepić.
4 / 5
2014-02-06 13:23:34
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 08:54:08
Nina
Transakcja była ekspresowa, w pełni profesjonalna
5 / 5
2014-02-02 13:07:33
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-30 09:34:57
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-28 11:43:09
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 13:53:19
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-25 00:55:21
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-01-13 18:21:56
Igor
8 dni oczekuję na toner. Nikt ze sklepu nie raczył poinformować mnie o terminie dostawy.Dwa razy dzwoniłem na infolinię z reklamacją i jak dotąd nic nie osiągnąłem.
5 / 5
2014-01-08 10:13:27
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-01-08 09:14:32
Remigiusz
obsługa sklepu fatalna. zakupiony towar został zamieniony przez magazyn bez wiedzy kupującego. oczekuję kolejny tydzień dokładnie 5ty na korektę i wymianę towaru!!! odradzam
1 / 5
2014-01-07 18:59:48
Cyprian
serdecznie nie polecam zakupów w tym sklepie1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2014-01-06 22:36:24
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-06 21:31:45
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 18:16:37
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-03 10:33:52
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-01-02 08:53:38
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-01 22:14:31
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka przesyłka w okresie przed-świątecznym za co sklep otrzymuje bardzo duży plus. Polecam wszystkim.
5 / 5
2014-01-01 19:15:34
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dostarczony w szybkim terminie, bez najmniejszych problemów. Nie było również problemów aby zmienić dane na fakturze, dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
3 / 5
2014-01-01 17:11:01
Jonatan
Towar zgodny z opisem. Faktura nie została poprawnie wystawiona (chyba wynika to z nie przeczytanej wiadomości "do sklepu")
5 / 5
2013-12-30 13:00:17
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-30 10:36:33
Cecyl
Słąbiutko... sprzedali towar którego nie posiadali, mieli zamienić i wysłać inny ale też im nie wyszło, do tego brak informacji z ich strony. O sytuacji dowiedziałem się po iluś-tam próbach kontaktu. Niestety przesyłka nie miała już szans dojść przed Świętami więc zrezygnowałem i prezentów musiałem szukać gdzie indziej. Nie polecam.
5 / 5
2013-12-29 21:37:54
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 00:48:12
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-28 10:13:05
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-28 06:05:05
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-27 21:33:45
Urszula
Transakcja nie została zrealizowana.Po wielu próbach /telefon,e-mail - prawie dwa tygodnie/udało połączyć się ze sklepem.I dopiero wówczas poinformowano mnie,iż zamówienie nie zostanie zrealizo- wane gdyż nie ma towaru.Nikomu nie polecam tego sklepu.Obsługa fatalna.
5 / 5
2013-12-27 17:49:28
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 15:38:06
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-26 22:47:31
Radomir
masakra !!! zamówiłem zegarek dla syna na gwiazdkę. po kilku dniach dzwonie do sprzedającego a on odpowiada że nie mamy tego towaru !!! towar oczywiście dostępny tego samego dnia na stronie. Pani poinformowała mnie że mogę wybrać co innego lub zwrócą pieniądze. To drugie chyba jasne prawda? Tylko mój syn wymarzonego zegarka nie dostanie na gwiazdkę prawda? Nie nie prawda , tata z mamą robią wszystko dla syna i zamawiają zegarek u innego sprzedawcy gdzie Pani grzecznie mówi że nie obiecują ale postarają się w 2-3 dni dostarczyć przesyłkę co oczywiście się stało !!! Więc nie polecam 4max.pl bo nie potrafią zadzwonić że nie mają zamówionego towaru. Sam jestem sprzedawcą, tak więc wiem jakie kanony sprzedaży obowiązują na rok 2013 ! ! !
5 / 5
2013-12-26 13:16:14
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-26 11:28:19
Mariola
Transakcja przebiegła wzorcowo. Bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sklepem !!! Polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2013-12-26 08:01:36
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-24 12:32:37
Edward
Dramat. Zamówiłem towar, wykonałem przelew od razu, czekałem na informacje kiedy towar zostanie dostarczony do punktu odbioru osobistego. Po ponad tygodniu ciszy napisałem maila z pytaniem o status, po dwóch dniach dostałem odpowiedz że zamówienie anulowano z powodu braku płatoności. Na dowód wysłałem potiwerdzenie przelewu i po 3 próbach kontaktu w końcu dostalem informacje że pieniadze zostana zwrócone. Podwójny smutek bo towar to miał być prezent dla bliskiej osboy pod choinke.
5 / 5
2013-12-24 11:30:40
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 11:25:56
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-23 22:15:33
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-23 21:57:58
Cecyl
Towar, który był dostępny i zamówiłam okazał się nieistniejący, o czym zostałem poinformowany kilka dni po wpłacie środków zaproponowałem, iż czekam na alternatywną propozycję i czekałem, czekałem,czekałem, itd. zadzwoniłem i szukali, szukali,szukali itd. W końcu zadzwonili zgodziłem się na jakie kolwiek baterie byle by w końcu wysłali i w końcu wysłali. Dużo pracy przed nimi w jakości obsługi.
5 / 5
2013-12-23 19:05:24
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-23 15:56:28
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 13:03:06
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-23 10:11:47
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-22 12:35:34
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-21 22:43:25
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-21 21:01:30
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-21 19:34:21
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-21 17:15:33
Sonia
Transakcja nie doszła do skutku, gdyż sklep w ogóle nie odpowiedział na potwierdzenie zamówienia, nie poinformował o ewentualnym braku wybranego towaru. Brak profesjonalizmu. Drugi sklep zrealizował takie samo zamówienie w ciągu trzech dni. Porażka!!!
3 / 5
2013-12-21 16:33:28
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie.
4 / 5
2013-12-21 14:35:37
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 19:09:11
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-20 15:28:41
Nadia
Towar był dostarczony szybko i w dobrym stanie, ale nie załączyli do przesyłki dowodu zakupu. Napisałam do biura obsługi klienta sklepu 3 e-mail'e, ale odpowiadał tylko automat. Dopiero, gdy postraszyłam Urzędem Skarbowym, przysłali krótką lakoniczną odpowiedź i po tygodniu fakturę. Dodam, że w karcie gwarancyjnej zakupionego przeze mnie produktu o wartości powyżej 500,- zł była informacja, że ewentualne reklamacje będą możliwe po okazaniu dowodu zakupu, a w regulaminie sklepu było napisane, że zawsze dołączają go do przesyłki.
5 / 5
2013-12-20 15:09:13
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-20 14:56:02
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 09:40:04
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 08:38:12
Jakub
Wszystko odbyło się szybko i tak, jakbym sobie tego życzyła, czyli bez żadnych problemów. Usługa na bardzo wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam!
1 / 5
2013-12-19 22:58:52
Zenon
Zapłaciłem za produkt i do tej mory (prawie 2 tygodnie) nie otrzymałem go. Kontakt telefoniczny nie działa a podany mail na BOK jest nieaktualny. Natomiast na mail'e bezpośrednio na firmę 4max.pl nie odpowiada. W najbliższy poniedziałek jestem zmuszony więc udać się na Policję celem zgłoszenia przestępstwa oraz do UOKiK by nałożyła na firmę odpowiednią karę. Omijajcie tą "firmę" szerokim łukiem!!!!!
5 / 5
2013-12-19 17:46:09
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-19 15:35:48
Fryderyka
Zwodzą wysyłką dopiero po kilku dniach, a kilka dni później okazuje się, że nie mają towaru. Strata czasu i pieniądze zablokowane przez kilka dni.
5 / 5
2013-12-19 11:09:18
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-19 10:42:13
Ewelina
Zdecydowanie odradzam ten sklep. Zamówienie zostało złożone w dniu 02.12.2013r., za każdym razem kiedy kontaktowałam się z biurem obsługi klienta otrzymywałam informację, że towar jest gotowy i jutro zostanie wysłany. Po ponad tygodniowym oczekiwaniu otrzymałam telefon, że część zamówienia uległa uszkodzeniu i w ogóle nie zostanie mi dostarczona, ale pozostałą część zamówienia sklep wyśle następnego dnia. Niestety po przeszło 2 tygodniach oczekiwania tj. w dniu 17.12.2013r. otrzymałam od sklepu informację, że pozostały towar nie zostanie mi doręczony przed 02.01.2014r. W związku z powyższym zrezygnowałam, bo zamówione towary-perfumy miały stanowić prezenty świąteczne. Żałuję, że dałam się nabrać na ofertę cenową tego sklepu, gdybym w innym sklepie zamówiła te same towary w niewiele wyższej cenie, nie miałabym dzisiaj kłopotu z kupowaniem prezentów w ostatniej chwili. Szkoda, że sklep nie powiadomił mnie o braku towaru 24.12.2013r!!! Całkowity niewypał!
1 / 5
2013-12-19 09:52:32
Krystian
Strasznie długo trzeba czekać czy na odpowiedź sklepu czy na samą przesyłkę.
5 / 5
2013-12-19 09:32:15
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-19 08:48:34
Malina
Generalnie polecam. Jeżeli komuś bardzo zależy na czasie to powinien sprawdzić czy dany towar jest na stanie (w moim przypadku dłuższy czas realizacji wynikał z "kompletowania zamówienia").
4 / 5
2013-12-18 22:36:07
Beniamin
Jest dobrze, choć do ideału trochę brakuje. Spodziewałem się dostawy trochę szybciej (zamówienie złożone w poniedziałek po południu dotarło do mnie w następny poniedziałek), a o numer listu przewozowego musiałem się upomnieć. I tyle marudzenia. Poza tym bez zarzutu i mogę sklep z czystym sumieniem polecić.
1 / 5
2013-12-18 19:11:12
Miłosz
Przeslano mi emailem numer konta do wykonania platnosci - numer zupelnie inny niz na stronie internetowej i bez danych do przelewu. Nawet nie bylo informacji na jaka firme zarejestrowany jest numer. Brak kontaktu ze sklepem pomimo kilku prób (email, tel). Zeby nawet na maila klientowi nie odpisac? Wygladaja na jakichs naciagaczy! Wielki negatyw.
1 / 5
2013-12-18 17:19:33
Marcel
Jest dzisiaj 18 grudnia ja zamówiłem perfumy 10 grudnia i oczywiście w tym dniu zapłaciłem za nie i do dnia dzisiejszego nie mam towaru nie można sie dodzwonić na telefony podane na stronie tylko kontakt meilowy na który i tak nie otrzYmalem odpowiedzi choć napisałem już dwa następna sprawa towaru brak do dnia dzisiejszego a już mam wypisywać ankiety na temat transakcji wiec pisze szczerze jak sprawa wyglada jak sie zmieni dam znać
3 / 5
2013-12-18 15:54:44
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-18 14:55:14
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Problemem jest dodzwonienie się do sklepu. Potem już z górki
4 / 5
2013-12-18 12:33:21
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 11:11:08
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 10:23:26
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-18 09:23:25
Kacper
4 z 5 zamówionych produktów były niedostępne, mimo zapewnień, że produkty są dostępne. Nie polecam.
5 / 5
2013-12-18 08:50:47
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-17 22:47:21
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-17 22:43:39
Eliza
Zamówienie zostało anulowane przez sklep
2 / 5
2013-12-17 21:18:01
Ludwik
Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada na stanie. Przez tydzień nie dało się ze sklepem skontaktować, następnie zadzwonili i powiedzieli, że muszą anulować zamówienie. 3 dni przed świętami...
3 / 5
2013-12-17 20:23:00
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie, choc czekalam na wysylke tydzien. ale mysle ze moge polecic ten sklep.
5 / 5
2013-12-17 19:45:33
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 19:42:14
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 18:14:28
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Odbiór w paczkomacie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 17:36:14
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 16:24:31
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2013-12-17 15:16:14
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-17 15:12:54
Tymon
Po ponad dwóch tygodniach nie mogę doczekać się przesyłki bo niby system nie chce zrealizować zamówienia... żenada
2 / 5
2013-12-17 14:54:08
Elżbieta
Po dwóch tygodniach transakcja jeszcze nie doszła do skutku.Nie polecam
4 / 5
2013-12-17 14:51:26
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 13:18:05
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 13:11:55
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 13:05:28
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 13:05:18
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-17 12:35:21
Radosław
Zdecydowanie odradzam. Całkowite lekceważenie klienta, brak słowa przepraszam. Wina wystąpiła ewidentnie po stronie sklepu, pomimo mojej interwencji zamówienie do tej pory nie zostało zrealizowane. Nigdy więcej!!!:(
1 / 5
2013-12-17 12:08:52
Maksymilian
Pokazują stany towarów, których nie ma przy atrakcyjnych cenach
3 / 5
2013-12-17 12:07:45
Jakub
Zamówiłem i opłaciłem w dniu "darmowej wysyłki". Sklep wysłał potwierdzenie wysłania po dwóch dniach, jednak bez numeru listu przewozowego. Czekałem na sprzęt, na którym mi pilnie zależało. Po tygodniu, gdy zgłosiłem reklamację sklep przez dwa dni weryfikował z magazynem numer listu przewozowego (którego jak się okazało nie ma) oraz próbował mi wmówić, że nie odebrałem telefonu od kuriera i że może wysłać ponownie na mój koszt. Niestety - była to próba wyłudzenia pieniędzy za wysyłkę lub anulowania transakcji. Sklep jednak w końcu stwierdził, że "udało mu się namówić partnera do powtórnej wysyłki bez pobierania opłaty". Następnego dnia sprzęt był u mnie.
2 / 5
2013-12-17 11:49:13
January
Po kilku dniach od zamówienia dostałem maila z informacją, że jednak jest im bardzo przykro, ale nie mają tego produktu. Zresztą produkt wprowadzony prawdopodobnie omyłkowo, bo miał nieprawdopodobnie niską cenę. Rozumiem błędy i nie będę domagał się wykonania umowy itp., ale komunikacja i zwrot przelanych pieniędzy mógłby być szybszy...
2 / 5
2013-12-17 11:34:20
Sylwia
Otrzymany produkt był tylko podobny do zamówionego, ale jednak inny, o zerowej wartości. Całkowity brak kontaktu, brak odpowiedzi na maile - zdecydowanie ODRADZAM i ostrzegam, szkoda nerwów i kasy
5 / 5
2013-12-17 10:50:56
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 10:06:22
Feliks
Odbiór osobisty w Poznaniu - bardzo sprawnie i szybko, w zasadzie można powiedzieć że na drugi dzień po zamówieniu mogłem już towar odebrać
3 / 5
2013-12-17 09:28:40
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 09:23:49
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 08:23:36
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-16 20:48:30
Adrian
Towar został uszkodzony.Zostawili mnie z problemem na Święta, złożyłem reklamacje i czekam na rozpatrzenie
3 / 5
2013-12-16 20:32:31
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-16 19:48:33
Kamil
Towar zamówiony 2 grudnia (dzień darmowej dostawy). W środę i czwartek wysłane 2 maile z informacją, że towar zamówiony został z myślą o Mikołajkowym prezencie. W piątek wysłany kolejny mail - BRAK ODZEWU. W niedziele przyszedł mail z prośbą o wystawienie opinii, w poniedziałek kolejny o tej samej treści. W czwartek 12 grudnia telefon od pracownika z pytaniem czy chcę dalej otrzymać zamówienie, bo mogą je wysłać w piątek 13 grudnia. 13 grudnia dzowni pani z tekstem "z czterech zamówionych przez pana rzeczy mamy jedną, bo wie pan - nie mamy w magazynie towaru, który widnieje na stronie". Po godzinie telefon od kolejnej osoby, że jednak towar jest i wysylają paczkę (z taką radością w głosie, jakby to było wybitne osiągnięcie). Paczka doszła po 14 dniach od daty zamówienia. Pomijam fakt, że wyglądała jakby ktoś traktował ją z buta - może to być już wina dostawcy. Jednym słowem - [...], dezorganizacja, brak odpowiedzi na maile, nieogarnięci pracownicy, którzy podczas rozmowy telefonicznej nie znają daty zlożenia zamówienia i samego wyglądu zamówienia. ABSOLUTNIE ODRADZAM JAKIEKOLWIEK ZAKUPY W TYM "SKLEPIE". Szkoda nerwów, zwłaszcza że konkurencja duża i profesjonalna.
1 / 5
2013-12-16 18:07:49
Mariusz
W ciągu dwóch tygodni 2 razy zapewniano mnie, że towar zostanie wysłany "jutro" by w końcu okazało się, że nie jest to możliwe. Wielki minus. NIE polecam.
4 / 5
2013-12-16 16:03:21
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-16 14:01:31
Julian
NIE POLECAM. Osobiście anulowałem zamówienie. Powód - informacja o dostępności produktu i wysyłce od 24-48h. W rzeczywistości zamówienie złożone 05.12.2013 i do dnia dzisiejszego tj. 16.12.2013 obsługa sklepu nie była w stanie określić kiedy towar zostanie do mnie wysłany. Próba kontaktu przez mail - zero odpowiedzi. Sprawę załatwiłem telefonicznie. Łącznie oczekiwanie na odebranie mojego połączenia trwało chyba z 1h !!! Pozdrawiam
3 / 5
2013-12-16 12:06:58
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-16 11:06:53
Rudolf
Od ponad tygodnia oczekuje na przesyłkę, mimo, że płaciłem kartą kredytową i otrzymałem ze sklepu potwierdzenie o tym, że środki zostały zaksięgowane. Pracownik firmy nie jest w stanie wytłumaczyć dlaczego "magazyn" nie spakował towaru. Poinformował mnie, że w ciągu godziny skontaktuje się ze mna telefonicznie. Brak odzewu od 3 dni. Jakaś totalna kpina. Nie polecam z uwagi na czas rwalizacji zamówienia. Trzeba bardzo uzbroić się w cierpliwość. Niestety zamówienie było prezentem urodzionowym. :( proszę o zmianę informacji o czasie rezliacji zleceń, jeżeli nie potraficie Państwo dotrzymać terminu.
5 / 5
2013-12-16 10:42:11
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-16 10:23:16
Aleksandra
Transakcja przebiegła beznadziejnie. Nie Polecam.
5 / 5
2013-12-16 09:58:40
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-16 09:32:49
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-15 21:55:26
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-14 21:56:09
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-14 09:34:35
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-14 09:13:50
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-13 10:58:44
Fryderyk
Nikomu nie polecam tego sklepu. Na moją mini wieże LG czekam już 10 dni. Wpłata została zaksięgowana 04.12.2013, dzisiaj mamy już dzięki Bogu 13.12.2013 i dopiero wczoraj dostałem maila że zamówienie przyjęto do realizacji. Po pięciu dniach oczekiwanie dzwoniłem do sklepu na infolinie(na którą notabene bardzo trudno się dodzwonić) i dowiedziałem się że mają jakiś błąd systemowy i moje zamówienie "leży", panina z infolinii obiecała że zajmie się sprawą. Po dwóch dniach oczekiwania znowu zadzwoniłem i okazało że Pani jednak sprawą się nie zajęła bo zamówienie dalej nie zostało wysłane do realizacji. W końcu wczoraj 12.12.2013 dostałem maila że zamówienie zostało przyjęte do realizacji i zostanie wysłane dopiero w poniedziałek 16.12,2013. Także realnie mojego sprzętu mogę się spodziewać 17-18 grudnia. Tak więc czas realizacji zamówienia 15 dni - super !!!. Szczerze nie polecam tego sklepu
1 / 5
2013-12-13 10:40:35
Bogusława
Czekam już na przesyłkę 8 dni. Tragedia. bary26
5 / 5
2013-12-13 10:35:18
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Błyskawiczna przesyłka
4 / 5
2013-12-12 10:38:50
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-12 10:23:07
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-12 10:10:55
Marzena
Sklep zawieral niezaktualizowane informacje odnosnie posiadanego towaru.
5 / 5
2013-12-12 09:38:25
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 07:17:59
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-12 00:20:32
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie, jednak mimo wyboru opcji dostawy kurierem na zakupione przedmioty czekałam ponad tydzień.
4 / 5
2013-12-11 22:03:34
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 21:35:27
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 20:05:12
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 17:53:09
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko szybko i bez problemów
5 / 5
2013-12-11 16:18:32
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 13:08:06
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 11:21:08
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-11 10:51:14
Arkadiusz
2 godziny po zamówieniu produktu, okazało się, że nie ma go w magazynie. W międzyczasie przelew został już wysłany. O zwrot pieniędzy musiałem upominać się osobiście, gdyż komunikacja pomiędzy zespołem księgowości i sprzedaży jest najwidoczniej w sklepie słaba. Pieniądze ostatecznie zostały zwrócone, ale dopiero po tygodniu. Gdybym się nie upomniał, czas oczekiwania pewnie byłby dłuższy. Ogólne wrażenie z kontaktu ze sklepem mizerne.
4 / 5
2013-12-11 10:37:04
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 09:53:40
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 07:42:44
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 22:52:50
Marcin
Wszystko zgodne z opisem błyskawiczna przesyłka
3 / 5
2013-12-10 22:19:11
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-10 21:41:47
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-10 21:23:29
Sylwester
od 02.12.2013 czekam na dostawę jest wieczór 10.12.2013 czekam cierpliwie
3 / 5
2013-12-10 19:54:27
Dominik
To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Dosyć długo czekałem na dostawę (8 dni), aż postanowiłem upewnić się telefonicznie czy o mnie nie zapomnieli. Dowiedziałem się, że mój zakup czeka na wysyłkę. Na drugi dzień odebrałem przesyłkę (paczkomaty). Chyba trochę mnie "rozpuściły" inne sklepy. Tutaj zaważyła cena artykułu. Wnioski: jeśli się nie spieszy to można tu zamawiać, jeśli ważny jest termin trzeba się zastanowić. Poza czasem oczekiwania nie mam żadnych zastrzeżeń.
1 / 5
2013-12-10 18:22:08
Sergiusz
obiektywnie rzecz biorąc to totalna porażka. Przesyłka po 7 dniach roboczych otrzymała status wysłana, a próba dodzwonienia się to jakaś ściema, nikomu przez cały dzień się nie chciało odebrać telefonu.
5 / 5
2013-12-10 18:09:22
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-10 17:55:34
Bożena
Towar zamówiony 02/12/2013 dziś 10/12/2013 i nadal brak przesyłki. Ponoć wysłany ale brak nr listu przewozowego dziwne kurier widmo .... Nie polecam sklepu za fatalną obsługę systemową BARDZO DŁUGI CZAS OCZEKIWANIA NA PRZESYŁKĘ 9 dni o ile dojdzie... Może po świętach dostanę ..... Albo i NIE. Sklepowi nie zależy na kliencie NIESTETY.
5 / 5
2013-12-10 17:41:20
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 17:01:42
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 16:27:23
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-10 15:57:01
Grzegorz
Transakcja została opóźniona o tydzień a tłumaczeniem była wielość zamówień . Nie polecam.
2 / 5
2013-12-10 15:43:03
Józef
Zakupu dokonałem 2 grudnia, a dziś jest 10 grudzień! Po interwencji telefonicznej 6 grudnia usłyszałem, że towar wysyłają i proszą o cierpliwość. Niestety dziś dostałem maila, że zakup anulowano bez podania przyczyny. Niepoważne traktowanie klienta. Nie polecam. jak nie mieli towaru na stanie wystarczyła krótka informacja a nie zwlekanie i udawanie, ze wysyłają.
4 / 5
2013-12-10 15:23:44
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-10 15:15:13
January
UWAGA na ten sklep !!! Towar widniał na stronie sklepu jako DOSTĘPNY. Niestety po 8 dniach pytań o stan realizacji zamówienia, sklep powiadomił mnie o jego anulowaniu bez podania przyczyny.
2 / 5
2013-12-10 15:07:28
Ada
Zamówiony towar 2.XII - dostawa kurierem - dostarczono 10.XII. Bardzo ciężko dodzwonić się do biura obsługi klienta Towar ok - jednak czas dostawy - bardzo długi
3 / 5
2013-12-10 14:36:35
Beata
Generalnie produkt otrzymałam taki jaki był proponowany w sklepie i zgodny z moimi oczekiwaniami. Problem ze sklepem polegał na tym, że pomimo faktu, iż obiecał dostarczyć przesyłkę w ciągu 1-2 dni roboczych, po prostu zapomniał o moim zamówieniu. W związku z powyższym próbowałam dwukrotnie skontaktować się mailowo ze sklepem. Po drugim razie dopiero przesyłkę wysłali. Czekałam 8 dni roboczych.
4 / 5
2013-12-10 14:34:29
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 13:59:46
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-10 13:45:58
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 12:28:50
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 12:15:32
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-10 12:10:59
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 11:40:24
Fabian
Wszystko idealnie, warto tu kupować! polecam
5 / 5
2013-12-10 11:32:23
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 11:20:45
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 11:11:05
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 11:04:31
Anastazja
Transakcja nie doszła do skutku z winy sklepu, ale sklep podjął kroki zmierzające do naprawienia swojego błędu (skontaktował się ze mną), przy następnej transakcji trzymając się ustaleń. Można powiedzieć, że sklep "wybrnął".
1 / 5
2013-12-10 10:57:17
Kazimierz
Obsluga w tym sklepie totalna porazka na wiadomosc email z odpowiedzia nie ma co liczyc dzis mija 8 dzien od zamowienia a towaru jak nie bylo tak nie ma mimo ze wybralem dostawe kurierem. Porazka na calej lini ceny moze przystepne ale co z tego gdybym wiedzial ze taka obsluga to nigdy bym tam nie zamowil.
4 / 5
2013-12-10 10:51:56
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-10 10:47:24
Zygfryd
Zakupu dokonałem w dzień darmowej wysyłki (2 grudnia 2013) w związku z czym deklarowany czas oczekiwania (2-3 dni) wydłużył się do 5 dni. Gdy zadzwoniłem do 4max, miły pan poinformował mnie, że to jednorazowy problem z okazji dnia darmowej wysyłki. Maile informujące o przesyłce są dość.. można powiedzieć, "surowe" i zawierają nieco mniej informacji niż byśmy się spodziewali - przesyłka mimo to dochodzi cała i zdrowa więc nie należy się o nic obawiać :) Polecam sklep 4max.pl ale w sekrecie dodam, że zakupy lepiej zaplanować z wyprzedzeniem ;)

Rzetelne opinie o 4MAX.PL