Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4oczy.pl

4oczy.pl Opinie 4.6 (421)

Ul. Barwna 24/1
72-006
Mierzyn
091 307 92 75
opinie 4oczy.pl
speedtest
4.6
421
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-07 01:09:59
Olaf
Kupiłem to czego szukałem po akceptowalnej cenie,
5 / 5
2019-12-27 13:22:06
Dariusz
OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE!
5 / 5
2019-12-24 15:02:32
Arleta
Bardzo pozytywnie, zakup przymiarka, zwrot bez najmnieszych problemów, kolejny zakup już ze szkłami, dobra cena, super kontakt. Pozdrawiam miłe Panie z obsługi sklepu.
5 / 5
2019-12-19 03:44:43
Wincenty
Sklep naprawdę godny polecenia. Po otrzymaniu przesyłki byłem nie do końca zadowolony, ponieważ okulary odbiegały od moich oczekiwań (szkła wyglądały na naprawdę grube co moim zdaniem było nieestetyczne). Skontaktowałem się ze sklepem i bez najmniejszego problemu Panie zaproponowały wymianę szkieł na cieńszy model. Wszystko przebiegło w naprawdę ekspresowym tempie i bardzo przyjaznej atmosferze. Z czystym sumieniem mogę polecić sklep każdemu!
5 / 5
2019-12-14 15:02:27
Janina
wszystko jak w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-12 21:58:04
Ireneusz
Szybka wysyłka,Towar dobrze zapakowany. Oprawki takie jak na zdjęciu wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-12 15:17:35
Emil
Bardzo dobry sklep przystępne ceny,duży wybór szybka obsługa klienta polecam.Ja na pewno skorzystam z usług kolejny raz.
5 / 5
2019-12-11 23:09:55
Arlena
Wszystko super, pełen profesjonalizm
4 / 5
2019-12-11 13:11:18
Elżbieta
Sklep w porządku -kontakt telefoniczny, mailowy oraz czat jak najbardziej w porządku. Jest kontakt z każdej strony. Co prawda nastąpiła pomyłka w wysyłce towaru a potem jego brak na magazynie ale nie było żadnego problemu z zwrotem wszystkich pieniędzy łącznie z kwotą za pobraniem.
5 / 5
2019-12-11 11:03:22
Daria
Oprawki dobrze wykonane jednak okazały się troszkę za szerokie jak dla mnie dlatego zdecydowalam sie na zwrot. Nie było żadnego problemu.
1 / 5
2019-12-10 14:54:10
Olaf
Na ich stronie jest napisane „Zamówienie zrealizowane” (12.03.2019), ale jeszcze go nie otrzymałem (10/12/2019). Nie ma również numeru śledzenia. Na moje pytanie dotyczące formatu strony nie udzielono odpowiedzi.
5 / 5
2019-12-10 09:59:21
Bogna
Okulary odpowiedznio zabezpieczone przed zniszczeniem, dodatkowo etui w prezencie.
5 / 5
2019-12-07 21:47:11
Otylia
Fantastycznie! Produkt dobrej jakosci i zgodny z opisem. Ekspresowa dostawa
5 / 5
2019-12-07 10:27:38
Stefania
Dobrze zabezpieczony towar, szybko dotarł. Okulary takie jak w opisie, niestety nie do mojej twarzy. Dam znać jak poszedł zwrot
5 / 5
2019-12-06 13:53:13
Zygmunt
Szybka wysyłka, produkt dobrze opakowany, polecam
4 / 5
2019-12-06 11:20:58
Katarzyna
Ok ale czas wysyłki dlugi mimo iż pisałam że sprawa pilna.
4 / 5
2019-12-06 06:40:11
Kazimierz
Towar dobrze zapakowany.Dostawa do Niemiec trwala ponad tydzien.
5 / 5
2019-12-04 17:49:02
Henryk
Super optyk, szybko realizujacy zlecenia, bardzo elastyczny i reagujacy na indywidualne potrzeby klienta
5 / 5
2019-12-04 15:00:57
Longin
Wszystko ok, zamówienie przebiegło bez zarzutów, towar zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-01 10:35:21
Dariusz
Jakość i cenę oprawek oraz szkieł korekcyjnych oceniam b.dobrze, Termin realizacji oraz dostarczenie przez kuriera negatywnie.
5 / 5
2019-11-25 10:03:26
Tymon
Wszystko super, piękne oryginalne okulary. Polecam!!!
5 / 5
2019-11-23 06:29:25
Ferdynand
Wszystko zgodne z opisem, najlepsze ceny
5 / 5
2019-11-22 15:44:29
Tamara
Kolejny zakup i bez rozczarowania
1 / 5
2019-11-20 14:48:00
Malina
Sprzedawać coś czego nie ma się na stanie ??? Szkoda czasu na takich sprzedawców !!!
4 / 5
2019-11-20 12:47:05
Malwina
Polecam. Towar zgodny z opisem. Bezproblemowo.
5 / 5
2019-11-15 07:45:16
Wiktor
Wszystko ok, nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-11-06 17:20:42
Mariola
Polecam. I dostałam cukierka :D
5 / 5
2019-11-06 11:28:01
Bogusława
Wszystko szybko i sprawnie, bez problemu ze zwrotem oprawek, które nie spasowały.
5 / 5
2019-10-31 13:31:59
Jacek
Jestem zadowolona z obsługi, informacji, kontaktu - polecam
5 / 5
2019-10-31 07:57:49
Wincenty
Zamòwienie w niedziele- dostarczone w piatek
5 / 5
2019-10-29 14:18:17
Jarosława
Fachowa obsluga, okularki sliczne w dobrej cenie ,wykonanie super.Bardzo dobry kontakt i pomoc w razie jakichkolwiek watpliwosci.Polecam .
5 / 5
2019-10-25 18:46:28
Sławomir
Czas realizacji zamówienia zgodna z informacją na stronie, dobry kontakt, a po zwróceniu jednych okularych natychmiastowy zwrot gotówki.
5 / 5
2019-10-24 11:20:14
Sylwester
Profesjonalnie, bardzo szybko, towar zgodny z opisem i zdjęciami.
5 / 5
2019-10-18 20:58:33
Matylda
Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt. Bez problemu zwróciłam okulary, które okazały się zbyt wąskie. Pieniądze otrzymała po kilku dniach. Polecam zakupy w sklepie 4oczy.pl
5 / 5
2019-10-18 11:41:29
Felicja
Polecam! Sklep wywiązał się ze wszystkiego, transakcja przebiegła bez zarzutu. A okulary są po prostu prześliczne! Jestem zachwycona! :) i do tego mega konkurencyjna cena. Na pewno będę korzystać z usług sklepu :) pozdrawiam!
4 / 5
2019-10-17 15:07:59
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie, okulary zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2019-10-15 13:14:48
Łukasz
Przygotowanie zamówienia trochę trwało, ale ostatecznie jestem zadowolony, że udało mi się nabyć zapasową nakładkę na okulary. Polecam.
5 / 5
2019-10-15 12:16:58
Oleg
Świetna organizacja zamówienia.
3 / 5
2019-10-11 12:29:10
Walentyna
Towar dotarł, wszystko OK, ale wysyłka trwała bardzo długo i z tego nie jestem zadowolony.
5 / 5
2019-10-11 12:16:36
Wiktoria
Jest OK, towar zgodny z opisem, cena i przesyłka (gratis) również.
5 / 5
2019-10-10 19:56:06
Laura
Jestem BARDZO zadowolona z zakupu w sklepie 4oczy.pl .Polecam ten sklep ceny są bardzo konkurencyjne w porównaniu ze stacjonarnymi sklepami.W moim przypadku zaoszczędziłam około 500 zł. GORĄCO POLECAM !!!!!!
5 / 5
2019-10-09 14:11:30
Anastazja
Bardzo sprawna obsluga, szybka dostawa, dobra komunikacja.
5 / 5
2019-10-08 13:27:02
Radosław
Rewelacyjny sklep, polecam, naprawdę warto.
5 / 5
2019-10-06 12:07:54
Magdalena
Wszystko ok, bardzo sprawny kontakt ze sprzedawcą.
3 / 5
2019-10-04 23:01:11
Romuald
Ponad 2 tygodnie na realizacje zamówienia, Odpowiedż na moje zapytanie-Okulary nie są w naszym magazynie, musimy je sprowadzić z Włoch- choć na stronie podają dostępne w magazynie. Kontakt telefoniczny niemożliwy.
5 / 5
2019-09-30 20:19:38
Cezary
Wszystko w porządku, zamówienie zrealizowana szybko, towar zgodny z zamówieniem, dobrze opakowany. Polecam!
5 / 5
2019-09-30 14:40:42
Magdalena
bardzo dobrze, szanowni państwo!
5 / 5
2019-09-27 12:56:28
Tadeusz
Atrakcyjna cena okularów, dobrze zapakowane
5 / 5
2019-09-26 12:07:50
Liliana
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2019-09-25 14:07:46
Idzi
Pomimo tego, ze troszkę trzeba poczekać na przesyłkę, oceniam sklep jak najbardziej pozytywnie. Przyjazna klientowi obsługa. Polecam w 100%
5 / 5
2019-09-25 09:51:42
Pola
Bardzo szybko. bardzo profesjonalnie
5 / 5
2019-09-24 17:15:34
Klara
Zależało mi na czasie i sklep wywiązał się ekspresowo. Towar zgodny z opisem, w świetnej cenie. Do tego bardzo miła obsługa klienta.
5 / 5
2019-09-22 19:30:48
Violetta
Wygodny sposób zamawiania (w tym doboru soczewek), świetny kontakt z klientem, szybka (jak na optyka) realizacja zamówienia, wysokiej jakości towar. Następne okulary też tu kupię.
5 / 5
2019-09-20 13:10:41
Małgorzata
Obsługa mila. Czas oczekiwania troszkę dlugi ( ponad tydzień)
1 / 5
2019-09-20 11:50:39
Stefania
Zamówiłam okulary przeciwsłoneczne damskie,a otrzymałam męskie zupełnie innej firmy ,czas oczekiwania to tydzień. Zwróciłam okulary,a moje okulary nie wiadomo kiedy będą,bo Pani musi je dopiero zamówić!!!
5 / 5
2019-09-19 20:43:16
Alina
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowana paczka. Polecam
5 / 5
2019-09-19 20:38:46
Łucjan
firma 4oczy.pl jest godna zaufania. Transakcja przebiegła bez problemu. Mogę ją polecić innym.
5 / 5
2019-09-16 14:07:54
Arnold
dobre ceny, przesyłane na bieżąco informacje o zamówieniu. Trochę długi czas wysyłki towaru (2-3 dni od zamówienia)
5 / 5
2019-09-13 11:38:18
Hanna
Bardzo dobry sklep. Polecam każdemu. Zakup i dostawa bez żadnych zarzutów.
5 / 5
2019-09-13 10:50:49
Emanuel
Profesjonalna obsługa. Polecam !!!
5 / 5
2019-09-10 21:13:52
Feliks
Super sklep, szybka wysyła. Kupione dwie pary okularów przeciwsłonecznych Polaroid. Cena rewelacyjna, bez konkurencji w stosunku do innych sklepów.
5 / 5
2019-09-10 17:27:44
Teodor
Super okulary. Super cena. Napewno tu jeszcze kupię. Bo były najtaniej ze wszystkich sklepów!
5 / 5
2019-09-10 11:52:09
Jolanta
dobry sklep, profesjonalna obsługa
2 / 5
2019-09-09 12:57:29
Kazimiera
deklarowana wysyłka 24h to fikcja - około tygodnia
5 / 5
2019-09-06 15:44:29
Klemens
Wszystko w porządku okulary sa super :) lekkie wygladaja ladniej niz na zdjeciu
5 / 5
2019-09-05 14:38:39
Adam
Śliczne okulary przeciwsłoneczne, zakup z dobrą ceną, szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-09-04 11:56:36
Szczepan
Bardzo dobra obsługa. Towar zgodny z opisem. Cały czas kontakt. Polecam
5 / 5
2019-09-03 17:58:22
Marzena
Bardzo dobry sklep, przystępne ceny, duży wybór.
5 / 5
2019-09-03 13:30:28
Stanisław
Szybko,sprawnie,bardzo udana transakcja.
5 / 5
2019-09-02 22:00:39
Łucjan
Bez zastrzeżeń. Zamówienie zrealizowane szybko. Dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-09-02 13:16:23
January
Jestem bardzo zadowolona, w ciągu 3 dni roboczych moje okulary wraz z zainstalowanymi soczewkami korekcyjnymi były już u mnie. Bardzo konkurencyjne ceny. Moje okulary wraz ze szkłami wyniosły mniej, niż te same oprawki bez szkieł u optyka stacjonarnego. Polecam.
5 / 5
2019-08-29 12:07:56
Stefan
Szybka wysyłka, dobry kontakt, okulary zgodne z opisem. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-08-29 09:33:11
Sonia
Polecam, wszystko przebiegło bez problemu.
2 / 5
2019-08-28 14:13:56
Miłosz
Bardzo żle zbyt długi czas oczekiwania maiłem dostać rabat niestety z faktury wystawionej przed dostawą towaru nic nie jest pomniejszone
5 / 5
2019-08-27 20:41:59
Danuta
Dobry kontakt, rzeczowy i przyjemne sklep.
5 / 5
2019-08-27 12:03:42
Rozalia
Muszę przyznać, że zazwyczaj robię zakupy w sprawdzonych sklepach i z rezerwą podeszłam do zakupów na 4oczy.pl: po prostu na 4oczy.pl był model okularów, które poszukiwałam, dodatkowo w REWELACYJNEJ cenie ;) Zaryzykowałam jednym modelem na próbę i to był strzał w 10! Okulary piękne, oryginalne, zabezpieczoną przesyłkę dostałam zgodnie z deklaracją po 3 dniach. Paczka dobrze zabezpieczona. W środku był formularz na ew. zwrot oraz woreczek Polaroid. To były moje pierwsze zakupy na 4oczy.pl, ale na pewno nie ostatnie. Pozdrawiam cały zespół i dziękuję :)
5 / 5
2019-08-27 11:29:55
Apolonia
Wszystko ok. Świetny kontakt, szybka realizacja.
5 / 5
2019-08-26 12:52:35
Daniel
Doskonałe podejście do klienta. Zdecydowanie polecam.
4 / 5
2019-08-26 08:16:24
Zygfryd
przedstawiony towar nie jest tym który zamawiałem, dość pożno bo dopiero na drugi dzień , paczka została nadana ze sklepu, choć kupiłem ją z samego rana.
5 / 5
2019-08-25 19:34:27
Monika
Polecam sklep, szybka wysyłka, informacje o każdej zmianie statusu zamówienia.
5 / 5
2019-08-22 16:17:36
Sebastian
Jestem bardzo zadowolona, na pewno jeszcze skorzystam z oferty
5 / 5
2019-08-22 11:21:44
Milena
Niespodziewalam się tak profesjonalnej sprzedaży. Szybka dostawa i zapakowane jak należy. Polecam
4 / 5
2019-08-21 08:31:31
Longin
Ceny ok, ale termin dostawy po 2 tygodniach od daty złożenia zamówienia to nieporozumienie. Nie jest to wina dostawcy tylko firmy 4oczy.pl, która późno wysyła towar.
5 / 5
2019-08-20 19:03:08
Donata
sklep d dużym wyborem i dobrymi cenami
5 / 5
2019-08-20 16:40:28
Karolina
Ogólnie polecam. Bez problemow. Towar niestety musiałam odesłać-nietrafiony prezent niestety, lecz to nie była wina sklepu, a o gustach się przecież nie dyskutuje :-) moge tylko dodać ze zwrot przebiegł bezproblemowo więc tymbardziej polecam.
5 / 5
2019-08-16 13:46:34
Jonatan
Wszystko w należytym porządku. Otrzymaliśmy gratisy.
5 / 5
2019-08-16 11:41:04
Arlena
Sklep godny zaufania i profesjonalny,polecam każdemu.
5 / 5
2019-08-16 11:02:48
Sergiusz
Wszystko bez zarzutu,sprawnie i dobrze
4 / 5
2019-08-15 13:27:53
Bernadeta
Okulary są ok. Czekałam 3 tygodnie na realizacje zamówienia, ale kontakt ze sklepem był dobry. Może się jeszcze „wyrobią”;)
5 / 5
2019-08-15 12:48:44
Wiktoria
Towar zgodny w 100% z zamawianym, przyszedł nieco spóźniony, ale to raczej wina firmy przewozowej 👍
1 / 5
2019-08-14 12:18:01
Jarosława
Jestem rozczarowana jakością usług tego sklepu. Zamówiłam okulary przeciwsłoneczne, na które czekam już ponad 1,5 tygodnia, a towar dalej nie został nawet wysłany. Termin realizacji konkretnego modelu podany przy produkcie też już dawno minął, o czym świadczy, że sklep nie wywiązuje się z terminowości, którą sam podaje. Najśmieszniejsze jest to, że prośba o wystawienie opinii o sklepie przyszła szybciej, podczas gdy ja nadal nie otrzymałam zamówionego towaru. Chyba szybciej skończy się lato, niż dotrą do mnie zamówione okulary przeciwsłoneczne. Gdybym wiedziała, że będę wieki czekać na zamówienie, na pewno nie dokonałabym zakupu w tym sklepie. Nie polecam.
5 / 5
2019-08-14 11:26:21
Leon
Zamówienie przebiegło sprawie i szybko. Polecam w 100%.
5 / 5
2019-08-13 19:00:36
Ismena
Sklep warty polecenia! 😊 bez problemu mogłam skorzystać ze zwrotu oprawek, które na mnie nie pasowały i bardzo szybko otrzymałam z powrotem pieniądze na konto.
5 / 5
2019-08-12 19:19:56
Liza
Z czystym sumieniem polecam sklep. Miałam takiego pecha,ze moja przesyłka zaginęła w sortownii, co nie było winą sklepu. Od razu podjęli działania,wysyłając mi priorytetowo nowe okulary, a sami podjęli interwencję z firmą kurierską. Jestem bardzo miło zaskoczona takim zachowaniem sklepu, ze pomimo takiej przykrej sytuacji zrobili wszystko, żeby klient był zadowolony.
5 / 5
2019-08-12 12:16:33
Michalina
Świetny sklep, towar pierwsza klasa
5 / 5
2019-08-09 09:59:12
Adrian
Wszystko super jak zawsze 😄
5 / 5
2019-08-08 14:55:47
Sebastian
Jestem bardzo zadowolony, podany termin został dochowany, otrzymałem dokładnie to, co zamówiłem. Dziękuję.
2 / 5
2019-08-08 12:50:22
Ernest
Bardzo długaaaa wysyłka. Okulary zamówione i zapłacone we wtorek a wysłane dopiero w piątek (przy tych okularach widniała klauzula: "wysyłka 24h".. Okulary ok, zgodne z zamówieniem na stronie
5 / 5
2019-08-08 08:40:45
Sergiusz
Profesjonalizm! Okulary bardzo dobrze wykonane
4 / 5
2019-08-07 07:32:36
Aneta
Po raz kolejny kupiłam ten model okularów, ale po raz pierwszy w sklepie internetowym. Polecam ze względu na prawie połowę niższą cenę.
4 / 5
2019-08-06 12:47:06
Bernard
Ok tylko trochę długo wysyłka trwals
5 / 5
2019-08-06 10:56:59
Teodor
Wszystko w najlepszym porządku, szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-08-05 10:15:31
Renata
Bardzo szybka dostawa, a okulary ładnie zapakowane. Drobny minus za płatny zwrot.
5 / 5
2019-08-04 19:33:24
Kamil
Super sprzedawca! Ekspresowa wysyłka i wymiana bez problemu. Polecam.
5 / 5
2019-08-02 17:15:15
Irmina
Bardzo szybko i sprawnie. Okulary dobrze zapakowane, błyskawiczna przesyłka. Polecam.
5 / 5
2019-08-01 13:13:40
Eleonora
Bardzo profesjonalna obsługa. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty. Pozdrawiam
5 / 5
2019-08-01 07:35:46
Jerzy
wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-07-31 12:39:49
Włodzimierz
Jestem bardzo zadowolony. Od ostatniej opinii gdzie zwróciłem uwagę na możliwość ulepszenia procesu zwrotów sklep wprowadził dokładnie tę zmianę. Super!
3 / 5
2019-07-31 11:30:38
Izydor
WSZYSTKO OK TYLKO PROSZE ODBIERAC TELEFON PO 16 JESLI MACIE PANSTWO NAPISANE NA STRONIE INFOLINIA CZYNNA DO 17
1 / 5
2019-07-31 07:52:10
Gracjan
Dramat!! Nigdy więcej, nie polecam zakupów w tym sklepie. Szybka wysyłka? Od momentu zamówienia czekałem 13 dni na okulary. Na infolinii to też jakieś żarty. Pani mówi, że za chwile oddzwoni bo musi sprawdzić co z moim zamówieniem - żadnego zwrotnego telefonu nie otrzymałem. A jak dzwoniłem to nie odebrali. Kpina. Nie polecam.
3 / 5
2019-07-30 21:44:52
Monika
Okulary super. Świetne ceny. Jedyny minus jak dla mnie dość spory to czas realizacji zamówienia. Zamówienie trafiło do realizacji dopiero po ponad tygodniu od złożenia. Poza czasem oczekiwania wszystko ok.
3 / 5
2019-07-29 22:00:55
Roman
Bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Po 11 dniach od złożenia zamówienia nadal nie ma informacji, kiedy dostanę okulary.
5 / 5
2019-07-29 13:55:07
Marcelina
Sprawna realizacja, super ceny.
5 / 5
2019-07-29 10:31:59
Iwona
Sprawna realizacja, dobry kontakt, super produkt, zadbano o porządne spakowanie :)
5 / 5
2019-07-29 07:43:38
Zdzisława
Dobre opisy towaru, bezproblemowa wysyłka.
5 / 5
2019-07-28 12:53:21
Karol
5 gwiazdek za bezproblemową obsługę. Co prawda pierwsze zamówienie przyszło po tygodniu z innym modelem okularów niż zamówiłem ale panie z obsługi bezproblemowo przyjęły reklamację i wysłały właściwe okulary które dotarły po kolejnym tygodniu z magazynu z Włoch. Za najniższą cenę w kraju warto trochę poczekać ;)
4 / 5
2019-07-26 16:02:20
Iwona
Zamówione okulary zdecydowałam się odesłać. Były pełnowartościowe, ale nie przylegały mi dobrze do nosa. Plus za dobrą współpracę że strony sklepu.
4 / 5
2019-07-26 07:01:32
Aleksandra
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-07-25 14:17:11
Bronisław
Wszystko przebiegło bez zarzutów.
5 / 5
2019-07-25 14:08:10
Antoni
Wszystko super. Polecam i dziękuję
5 / 5
2019-07-23 17:20:39
Wiktoria
Okulary wykonane idealnie. Podczas zamawiania wystąpił błąd systemu, o czym zostałam poinformowana telefonicznie i poproszono o ponowne podanie danych. Mimo tego paczka została nadana w deklarowanym wcześniej czasie - piątego dnia roboczego. Polecam.
5 / 5
2019-07-23 13:27:38
Felicja
Towar zgodny z opisem, dostarczony w krótkim czasie, polecam
5 / 5
2019-07-23 11:27:14
Izabela
Okulary Ray-Ban® RB 3119 916271 nadeszły w określonym przez sprzedawcę terminie, towar bardo dobrze zapakowany( zabezpieczony),polecam tego sprzedawce.
5 / 5
2019-07-23 09:06:04
Andrzej
Bardzo dobry kontakt z klientem, bieżące informowanie o etapie na jakim znajduje się zamówienie. Po odstąpieniu od umowy pieniądze szybko wróciły na moje konto. Sklep godny polecenia!
2 / 5
2019-07-22 14:10:01
Wanda
Na stronie nie jest aktualizowany asortyment. Okazało się, że zamówienie nie może być zrealizowane, gdyż nie ma oprawy. Czas realizacji ponad 2 tygodnie!
4 / 5
2019-07-20 01:49:13
Beniamin
Dobre produkty lecz długa wysyłka
4 / 5
2019-07-19 10:20:10
Igor
Wysyłka bezproblemowa, towar zgodny z opisem, polecam ten sklep
5 / 5
2019-07-19 10:08:35
Robert
Bardzo dobry sklep z niesamowicie atrakcyjnymi ofertami cenowymi. WARTO!!!
4 / 5
2019-07-18 19:52:16
Cezary
Wydłużony czas realizacji zamówienia. Dobry kontakt telefoniczny, oddzwonią w przypadku wcześniejszego nieodebrania.
4 / 5
2019-07-18 16:52:38
Szczepan
Niestety na realizację czekałem dłużej niż się spodziewałem. Poza tym wszystko OK.
3 / 5
2019-07-18 14:51:36
Bernard
Super szybka dostawa, oprawki piiekne.
5 / 5
2019-07-17 18:04:51
Aga
Polecam sklep, zamówiony towar w stanie idealnym, bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-16 17:52:00
Bogusław
Polecam serdecznie. Ceny konkurencyjne, soczewki z parametrami których jak dotąd nie miałem. Pozdrawiam Panią Magdę za szybkie przesłanie faktury. Podejrzewam że do sklepu wrócę.
5 / 5
2019-07-16 17:12:03
Ernest
Duży wybór okularów, bardzo dobre ceny i darmowa dostawa. Dość długi czas oczekiwania na realizację. O dłuższym czasie realizacji zostałem poinformowany przez pracownika.
5 / 5
2019-07-16 16:37:20
Emanuela
Jestem bardzo zadowolona z obslugi sklepu.
5 / 5
2019-07-16 16:03:52
Konstancja
bardzo szybko, bez problemu zwrot, b. dobry kontakt. polecam
5 / 5
2019-07-16 12:14:57
Sofia
Profesjonalnie, uprzejmie mimo mojej rezygnacji.
5 / 5
2019-07-16 10:25:58
Sara
Błyskawiczna wysyłka. Okulary bardzo dobrze zabezpieczone. Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-07-16 10:07:09
Gracjan
Szybko sprawnie, tak to powinno wyglądać
5 / 5
2019-07-16 08:06:24
Tamara
bardzo dobry sklep polecam szczerze
5 / 5
2019-07-11 22:13:45
Bartosz
Ogólnie - bardzo dobrze muszę ocenić ten sklep. Zakupione okulary Solano dotarły po ok tygodniu, ale zostałem o tym uprzedzony . Gdybym miał kupić oprawki ponownie , wybrałbym ten sklep.
1 / 5
2019-07-11 21:59:45
Monika
Uwagi klientów mają gdzieś, długi czas dostawy.
4 / 5
2019-07-11 18:39:15
Felicjan
Bardzo dobra cena, towar zgodny z opisem. Obniżyłem trochę ocenę ze względu na brak informacji o opóźnieniu w dostawie. Nie jestem pewien czy bez mojej interwencji towar dojechałby na czas. Dostałem go ostatniego dnia przed wyjazdem na urlop.
5 / 5
2019-07-11 14:31:47
Witold
Sklep posiada szeroki asortyment w bardzo korzystnych cenach. Jak składałem zamówienie to na stronie występowały niewielkie problemy techniczne z jego finalizacją, ale po zgłoszeniu tego faktu obsłudze uporano się z niedogodnościami.
4 / 5
2019-07-11 07:19:08
Zenon
Długi czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-07-10 21:32:56
Celestyn
Wszystko ok. Bardzo szybka realizacja zamowienia. Polecam
4 / 5
2019-07-10 11:05:00
Kajetan
Okulary zgodnie z opisem, niestety z niewielką rysą na jednym ze szkieł. Długi okres oczekiwania na przesyłkę ( 7 dni)
5 / 5
2019-07-09 18:06:41
Karina
Szybka wysyłka. Towar bez wad, zgodny z opisem
4 / 5
2019-07-09 15:08:33
Angelika
To już drugie zakupione okulary w tym sklepie. Produkt przyszedł zgodnie z zamówieniem. Przy tych okularach była tylko dłuższą realizacja niż zadeklarowana na stronie a tak wszystko ok.
5 / 5
2019-07-09 14:14:58
Konrad
Trochę długi czas oczekiwania, gdy zamawia się oprawki wraz ze szkłami, ale warto czekać.
5 / 5
2019-07-09 11:12:16
Seweryn
Wszytko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-07-09 11:08:30
Maria
Dobry kontakt z firmą. Potrafią dobrze doradzić, nie pozostawiają żadnej wiadomości bez odpowiedzi.
3 / 5
2019-07-09 10:38:45
Wioletta
Sama dostawa bez zarzutu. Wykonanie okularów mocne 3. Szkła wstawione zgodnie z zamówieniem. Jednak nie podobają mi się nie załamane krawędzie szkieł oraz spasowanie szkła lewego gdzie było coś ręcznie poprawiane po automacie szlifierskim. Okulary mam z nakładka polaryzacyjna do samochodu wiec nie będę ich zwracał gdyż te niedociągnięcia mi nie przeszkadzają.
5 / 5
2019-07-08 23:03:16
Konrad
Bardzo profesjonalna obsługa klienta, szybka realizacja zamówienia - jednym słowem: znakomicie!
5 / 5
2019-07-08 12:41:30
Cyprian
Wszystko przebiegło profesjonalnie
4 / 5
2019-07-08 10:03:37
Żaneta
Dobry sklep, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-05 21:37:38
Regina
Rzetelny sklep. Mają bogatą ofertę i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-07-05 16:12:01
Natalia
Sklep z duzym wyborem modeli okularów z konkurencyjnymi cenami , godny polecenia
1 / 5
2019-07-05 12:56:08
Szymon
Przysłano mi wadliwy egzemplarz okularów, po reklamacji i odesłaniu towaru przysłano mi ten sam egzemplarz nieudolnie naprawiony. Czas wysyłki od zamówienia też pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam tego sklepu
4 / 5
2019-07-05 07:09:16
Emilia
Długo się czeka na przesyłkę. Po interwencji przyszła informacja kiedy przesyłka zostanie wysłana i co jest przyczyną zwłoki.
5 / 5
2019-07-04 10:10:58
Olaf
Jestem zadowolona z obsługi i okularów.
4 / 5
2019-07-03 13:34:40
Zbyszko
Produkt super. Kontakt ze sprzedającym na poziomie średnim. Dwa razy musiałem się dopominać o powód opóźnienia.
5 / 5
2019-07-03 13:10:16
Wiola
REWELACJA! Szybka realizacja, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i darmowa wysyłka.
5 / 5
2019-07-03 10:52:21
Beata
Szczegółów nie pamiętam , okulary zamawiał syn, na mój adres. Właścicielka okularów - Ona otrzymała prezent na Dzień dziecka, jest bardzo zadowolona z produktu. Serdecznie pozdrawiam. Przesyłka przyszła dość szybko. :)
5 / 5
2019-07-02 21:37:59
Klemens
Bardzo dobrze. Oprawki bardzo fajne i w przystępnej cenie. Polecam. Następną parę napewno zamówię.
5 / 5
2019-07-02 14:13:33
Wanda
Sklep poinformował o wysyłce, jednak tracking paczkomatowy wskazywał na coś innego (nadano) ;/
5 / 5
2019-07-02 12:53:47
Longin
Najlepsza na rynku cena oprawy której szukałem + darmowa wysyłka + zniżka za newsletter, znakomity kontakt mailowy z obsługą klienta, bardzo pomocną.
5 / 5
2019-07-02 11:53:16
Marzena
Towar zgodny z opisem. Płatność szybko zaksięgowana, towar wysłany w pierwszym dniu roboczym. Drugiego dnia rano paczka dotarła.
5 / 5
2019-07-02 10:32:51
Romana
Bardzo polecam, fantastyczna obsługa, dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja.
3 / 5
2019-07-02 10:04:29
Józef
Co do towaru nie mam żadnych zastrzeżeń, ale gdy na stronie przedmiotu jest napisane wysyłka w ciągu 24 godzin to fajnie było by gdyby starano się dotrzymać tego zapisu gdyż dla mnie był to główny powód dla którego zdecydowałem się na zakup w tym sklepie.
5 / 5
2019-07-01 17:08:46
Izolda
Obsługa świetna. Uwzględniająca prośby klienta. Bardzo pomocna.
5 / 5
2019-06-29 20:43:04
Longin
rewelacyjny sklep towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-28 18:57:19
Oksana
Świetne ceny i dobrej jakości produkty
5 / 5
2019-06-28 12:52:31
Faustyna
Bardzo atrakcyjna cena oprawek i soczewek, terminowa realizacja, bardzo dobry ķontakt. Polecam.
5 / 5
2019-06-28 10:39:57
Idzi
Rzetelny sklep, który oferuje markowe produkty w przystępnych cenach.
5 / 5
2019-06-27 19:54:13
Tamara
Szybka realizacja zamówienia, towar delikatny odpowiednio zabezpieczony; nie mam uwag.
4 / 5
2019-06-27 08:20:28
Lucyna
Zamówienie zostało wysłane po 10dniach. Dostarczone po 14. U konkurencji po 3 dniach. Okulary piękne i doskonałe szkła. Lekko porysowane oprawki w dolnej części
5 / 5
2019-06-26 14:52:34
Kalina
Towar bardzo dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2019-06-26 13:10:00
Paula
Jakość w przystępnej cenie.
4 / 5
2019-06-26 11:01:29
Marta
Okulary i kontakt ze sklepem bez zarzutu jednak wysyłka obiecywana w 24h jest nieprawdą, a na tym mi najbardziej w tamtym momencie zależało, stąd zamówienie złożone w niedzielę dotarło do mnie dopiero w piątek.
5 / 5
2019-06-25 22:22:40
Radomir
Produkt, dostawa, kontakt spełnił moje oczekiwania w 100%. Polecam :)
4 / 5
2019-06-25 22:01:24
Olga
realizacja zamówienia przebiegła w miarę sprawnie
5 / 5
2019-06-25 19:16:41
Luba
Transkcja przebiegła sprawnie. Jestem zadowolony. Polecam.
4 / 5
2019-06-25 10:47:54
Kamila
Towar zgodny z zamówieniem, niestety czas oczekiwania na okulary 6 dni.
5 / 5
2019-06-25 09:59:26
Celina
To juz kolejna transakcja. Wszystko bez problemu. Ekspresowa wysyłka, ekspresowy zwrot pieniedzy za oprawki których nie wybrałam. Polecam.
5 / 5
2019-06-25 09:53:57
Bogusław
Szybka dostawa, towar bez uwag
5 / 5
2019-06-24 10:39:56
Violetta
bardzo dobry sklep. przy innym zakupie w tym sklepie - przez Allegro - kontakt telefoniczny ze strony sklepu w celu uscislenia zamówienia. polecam.
5 / 5
2019-06-24 10:32:04
Dawid
Zamówiłem okulary dla Córki z których zrezygnowała niestety. Myślę że nie do końca przemyślany wybór Dostawa bardzo szybko Zwrot gotówki również Polecam Sklep zdecydowanie W przyszłości myślę że coś będę kupował
4 / 5
2019-06-21 18:46:06
Włodzimierz
Profesjonalna obsługa, towar dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2019-06-21 10:10:50
Cecylia
Polecam, oprawki bardzo dobrej jakości, dobry kontakt ze sprzedawca.
5 / 5
2019-06-19 19:21:41
Magda
Szczerze polecam. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-06-19 14:11:33
Roman
Okulary przeciwsłoneczne super. Doskonale pasują na szeroką twarz.
5 / 5
2019-06-19 11:41:44
Wanda
Wszystko w należytym porządku
5 / 5
2019-06-19 11:11:22
Idzi
zakupy bez problemów, system zwrotów mógłby być bardziej przyjazny
3 / 5
2019-06-19 10:14:44
Zdzisława
Zbyt długi czas realizacji od czasu obiecywanego
5 / 5
2019-06-18 18:55:14
Genowefa
Absolutnie żadnych problemów: sprawna realizacja zamówienia, na dodatek byłam regularnie informowana mailowo o tym, co się dzieje. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-06-18 11:58:19
Jan
Bardzo dobry optyk , oprawki są bardzo ładne , przystępne ceny , dobry kontakt , szybka realizacja zamówienia . Wszystkim polecam !!!
5 / 5
2019-06-18 11:37:21
Zygfryd
Polecam. Bez żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-06-17 13:36:12
Julian
Dziękuje za sprawną przesyłkę. Okulary śliczne i dobrze zapakowane.
4 / 5
2019-06-17 10:43:59
Karina
Towar zgodny z opisem, kontakt ze sprzedawcą dobry. Jednak czas oczekiwania na zrealizowanie zamówienia oraz czas dostway odbiega od infomacji podawanych na stronach.

Rzetelne opinie o 4oczy.pl