Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4oponki.com.pl

4oponki.com.pl Opinie 4.6 (288)

Szczecińska 14
20-724
Lublin
( brak )
opinie 4oponki.com.pl
speedtest
4.6
288
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-15 15:22:51
Róża
Szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm.
4 / 5
2020-01-04 21:25:25
Feliks
Trochę dłużej niż się spodziewałem, ale były świata...
5 / 5
2019-12-11 16:39:04
Nastazja
Troche dlugi czas realizacji zamówienia 3-4 dni o ile pamiętam ale poza tym towar jest normalny czyli ogolnie w porządku.
5 / 5
2019-12-07 09:58:50
January
Jestem bardzo zadowolony.Szybka dostawa expresowa obsluga.
5 / 5
2019-12-02 12:35:32
Ksenia
Wszystko super. Szybka dostawa. Opony nowe.
5 / 5
2019-11-28 11:16:51
Fabian
Wszystko w najlepszym porządku, polecam.
5 / 5
2019-11-27 23:15:19
Juliusz
Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, polecam gorąco.
5 / 5
2019-11-25 12:26:16
Marcin
Bardzo szybko i sprawnie, expresowa. Towar zgodny z zamówieniem i mimo że dostawa płatna to wyszło mi taniej niż na oponeo
4 / 5
2019-11-09 07:51:12
Konstanty
Wszystko ok. Tylko śniegu nie ma i póki co jest na plusie zobaczymy jak sprawiąsie jak zrobi się zimno .
5 / 5
2019-11-08 21:14:55
Cyprian
Szybka realizacja. Faktura na maila. Towar zgodny z opisem. Polecam.
4 / 5
2019-11-05 19:16:17
Ferdynand
Super, polecam zakupy w 4oponki.com.pl
5 / 5
2019-11-04 11:38:05
Krystyna
Rewelacja. Tak powinno się podchodzić do klienta.
5 / 5
2019-10-31 20:43:12
Izabela
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu realizacji, kontaktu z firmą,kosztów przesyłki, a przede wszystkim najniższą ceną za super opony. Pozdrawiam cały zespól "4opnki" !!!
5 / 5
2019-10-27 19:07:47
Marcelina
Bardzo dobrze zadowolona jestem
5 / 5
2019-10-23 16:01:04
Rafał
Sprawne zalatwienie zamowienia, kazdy krok realizacji potwierdzony informacja.
5 / 5
2019-10-18 20:52:41
Magda
Wszystko szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-10-18 09:51:51
Leopold
Pierwszy raz tu kupiłem. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-14 10:06:25
Greta
bardzo szybka realizacja, na bieżąco informacja o stanie zamówienia i przesyłki. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-10-11 09:18:26
Wacław
Wszystko w porządku, cena bardzo dobra, DOT opon 2019, dostałem dokładnie to co zamówiłem, bez komplikacji
5 / 5
2019-10-10 18:56:13
Adrian
zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2019-10-01 21:02:27
Łucjan
Sper firma dobra i niska cena opon szybka realizacja Dziekuje miło było u panstwa kupowac👍👌
5 / 5
2019-09-23 16:50:40
Henryka
Rzetelny sklep, szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Najtańsze ceny opon na rynku.
5 / 5
2019-08-30 17:35:54
Bartłomiej
Jestem zadowolony z zakuu. Szybko i sprawnie. A bieżąco byłem informowan o statusie zamówienia. Towar otrzymałem 28 godzin od zamówienia. Super, a i cena bardzo dobra.
5 / 5
2019-08-15 11:40:55
Kajetan
Bardzo solidna firma, zamówienie przebiegło szybko i sprawnie. Żadnych niemiłych niespodzianek. Polecam sklep w 100 procentach.
5 / 5
2019-06-25 20:26:48
Bogusław
Pełen profesjonalizm + atrakcyjna cena
5 / 5
2019-06-24 20:53:45
Renata
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Opony Kormoran w dobrej cenie a jakość na pewno lepsza niż najlepszy chińczyk.
5 / 5
2019-06-13 12:20:40
Maksymilian
Od zamówienia do dostawy mniej niż 24 godziny. Zgodnie z opisem. W doskonałym stanie.
5 / 5
2019-06-06 11:53:14
Wiktoria
Super sklep, najlepsza cena i bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-05-13 14:30:19
Witold
Opony założone, DOT się zgadza.
5 / 5
2019-05-10 12:21:52
Natasza
Bardzo pozytywne doświadczenie, opony dotarły szybko i sprawnie.
1 / 5
2019-05-07 23:50:54
Damian
Towar zamówiony w sobotę 27.04, mamy dziś 07.05, a ja ciągle jeżdżę na zimowych oponach. Zapłacone z góry. Po telefonie 06.05 zorientowali się, że kurier nie zabrał opon. Totalny chaos.
4 / 5
2019-05-04 08:07:55
Izyda
Bardzo polecam.Wszystko jak w opisie..
5 / 5
2019-04-24 17:31:22
Halina
Wszusytkow jak najlepszym porządku. Poleca,!
4 / 5
2019-04-24 12:45:14
Franciszka
Generalnie ok. Kurier geis zamiast DPD jak w opisie, dodatkowo dostawa podzielona na pół i dwa dni. Na plus wyszukiwarka opon i cena.
5 / 5
2019-04-18 19:24:41
Cezary
Bardzo konkretny sklep, a jesli chodzi o zakupione zimowe opony (wiadomo ze założę dopiero w listopadzie) - z samego zakupu jestem bardzo zadowolony. Myślę że z opon też będę. Wiadomo ze to nie będzie moja ostatnia wizyta w tym sklepie ;) Dziękuję i pozdrawiam.
5 / 5
2019-04-18 13:55:57
Judyta
Bardzo udane zakupy. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-04-06 18:39:51
Izolda
Dostawca godny polecenia - zatem: polecam. Następne opony też tu zamówię.
5 / 5
2019-04-01 19:07:46
Emanuel
Bardzo dobry sklep z dobrą obsługą, jedyny minus to za to, że miał być kurier DPD (tak nawet było napisane w zamówieniu), a przesyłka została wysłana Geisem do którego nie mam zaufania, jednak towar został dostarczony zgodnie z deklarowanym czasem. Ogromny plus, że oferowane opony z 2018 roku były 48 tygodnia roku, czyli praktycznie koniec roku. :) Opony Hankook Ventus Prime 3, jakby ktoś był ciekaw z jakiego kraju produkcji oferują w tym sklepie to ja otrzymałem wyprodukowane w Korei (większość oferowanych jest albo z Chin albo z Węgier)
5 / 5
2019-03-20 16:06:51
Kinga
Bardzo szybko, sprawnie. Dobra cena. Świetny kontakt. Klient informowany na jakim etapie jest zamówienie.
5 / 5
2019-03-20 09:58:34
Nastazja
szybka dostawa wszystko ok polecam
5 / 5
2019-03-19 19:50:37
Henryka
Jestem zadowolona i szybko poszło.
5 / 5
2019-03-19 14:08:48
Tadeusz
Wszystko tak, jak powinno być - towar na magazynie, szybka wysyłka, produkt zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-02-27 18:18:49
Helena
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-02-27 17:02:17
Lesław
Polecam, opony zamówiłem w niedzielę, w poniedziałek zostały wysłane i we wtorek rano były u mnie. Wszystko sie zgadzało z zamówieniem.
5 / 5
2019-02-26 10:15:41
Bernadeta
Wszystko super, a do tego mega tania błyskawiczna przesyłka
5 / 5
2019-02-19 11:35:59
Maria
super szybka realizacja, towar zgodny z opisem
4 / 5
2019-02-08 10:16:09
Magdalena
Cenowo i jakościowo wszystko sprawne i korzystam i polecam
4 / 5
2019-02-07 13:02:39
Elwira
Wszystko ok,ale uważam,że oponki muszą być zafoliowane przy dostawis.A poza tym,dostawa na trzeci dzień,towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-01 12:48:40
Jędrzej
Bardzo szybka wysyłka. Towar zamówiony ok.13, a następnego dnia o 8 rano był już u mnie (kilkaset km odległości miedzy mną, a sklepem). Opony były z roku z którego miały być. Szczerze polecam!
5 / 5
2019-01-31 15:23:51
Bogna
Rzetelnie, sprawnie, bez problemowo. Polecam zakupy w 4oponki.
1 / 5
2019-01-30 10:46:54
Lucyna
Inna cena na stronie, a inna w rzeczywistości. Błąd systemu!! Odwołują zamówienia nie ponosząc konsekwencji własnych błędów
5 / 5
2019-01-25 12:58:32
Bogusława
Polecam sprzedawcę. Kolejne opony też tutaj kupię, oczywiście o ile cena będzie atrakcyjna w porównaniu z innymi.
5 / 5
2019-01-20 20:40:20
Władysława
Bardzo szybka realizacja mimo wigilii świąt Bożego Narodzenia, Najlepsza cena, najtańsza przesyłka. Towar na stanie, dobrze zapakowany.
1 / 5
2019-01-17 07:46:27
Eugenia
Żenada sprzedają towar którego nie maja na stanie i informują obcym po tygodniu
5 / 5
2019-01-13 21:39:34
Bartosz
Szybko,solidnie i w przystępnych cenach. Polecam!
4 / 5
2019-01-13 13:33:20
Żaneta
Dobry sklep. Trochę problemu z przepływem informacji (telefon, kontakt z klientem).
4 / 5
2019-01-13 13:33:20
Damian
Dobry sklep. Trochę problemu z przepływem informacji (telefon, kontakt z klientem).
5 / 5
2019-01-10 14:08:59
Monika
Nie było problemu z anulowaniem zamówienia.
1 / 5
2019-01-07 18:36:47
Maciej
Po kilku dniach od zamówienia, zadzwoniła do mnie miła Pani twierdząc, że po noworocznej inwentaryzacji okazało się, iż nie ma kompletu opon, który u nich zamówiłem. Uznałem - TRUDNO - pech, życie... po kilku godzinach od telefonu owej Pani mój komplet opon, firma 4oponki wystawiła na allegro w kwocie około 50PLN wyższej, niż kwota opiewająca na mój zakup szukając klienta, który miał im więcej zapłacić. W głowie się nie mieści, że firma za tak niską kwotę jest w stanie sprzedać własną wiarygodność i profesjonalizm. WSTYD ludzie! Kupując opony w tym sklepie... marnujesz czas!
5 / 5
2019-01-03 11:57:50
Władysław
Super sklep polecam serdecznie . Pomimo przerwy (spis magazynu -początek roku info .na stronie) uprzejma pani pomogła mi w wysłaniu zamówienia kilka dni wcześniej niż normalnie powinno być wysłane za co dziękuję.
5 / 5
2018-12-28 22:22:35
Arnold
Najlepsza strona,najtańsze opony i ogólnie wszystko ok..polecam
5 / 5
2018-12-28 10:22:41
Hanna
Wszystko bardzo sprawnie i szybko. Polecam !!!!
5 / 5
2018-12-27 01:15:32
Zygfryd
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja. Polecam !!!
5 / 5
2018-12-19 21:37:36
Nadia
Bardzo szybka i profesjonalna. Polecam
5 / 5
2018-12-19 21:37:36
Stanisław
Bardzo szybka i profesjonalna. Polecam
5 / 5
2018-12-18 21:46:40
Honorata
Szybko, ceny konkurencyjne, opony świeże 27/2018 tak jak bylo zdeklarowane.
5 / 5
2018-12-17 13:36:52
Juliusz
Działa bez zarzutu, już dwukrotnie korzystałem z tego sklepu, dostawa na czas, dokładnie ten towar, który zamówiłem, dostawa zgodnie z instrukcją dla kuriera,dokumenty dostawy otrzymałem jeszcze przed odbiorem towaru.Bez problemu wymieniłem opony, które źle ( nie ten rozmiar) zamówiłem i kurier z tym błędnym towarem był już pod moimi drzwiami.Nic mnie to nie kosztowało.Polecam.
5 / 5
2018-12-15 08:45:51
Marcel
Oceniam jako bardzo profesjonalną obsługe .ocena 6.
5 / 5
2018-12-13 10:06:16
Krzysztof
opony dotarły następnego dnia od zamówienia, zgodnie z ustaleniami, szybko, sprawnie, jestem zadowolony
5 / 5
2018-12-12 21:26:41
Michał
Polecam. Na pewno jeszcze wrócę.
4 / 5
2018-12-12 11:47:32
Ludwik
Jestem zadowolony ze sklepu, wszystkie informacje były podawane na bieżąco.
5 / 5
2018-12-12 11:28:05
Seweryn
Gorąco polecam, nowe opony, szybka dostawa.
5 / 5
2018-12-07 12:33:35
Marzena
Szybko i sprawnie. W szczycie sezonu obiecany termin dostawy opon został dotrzymany. O to przecież chodzi.
5 / 5
2018-12-06 09:17:47
Brunon
Rozsądnie cenowo, szybka dostawa, opony z biezącej produkcji. Polecam
5 / 5
2018-12-04 22:55:55
Paula
jestem zadowolona z transakcji. POLECAM
5 / 5
2018-12-03 15:57:42
Alina
Super towar i super cena ! polecam !!!!!
5 / 5
2018-12-03 11:11:27
Jeremiasz
bardzo szybka wysyłka zgodna z opisem
5 / 5
2018-11-29 13:20:56
Marta
wzorowo. Dobre ceny, świetny kontakt, statusy sprawy na bieżąco aktualizowane. W poniedziałek zamówione, w środę przed południem odebrane. Czego chcieć więcej?
5 / 5
2018-11-28 20:13:51
Grzegorz
Towar był w bardzo dobrej cenie, dobry jakościowo, realizacja zamówienia bardzo dobra. pomimo błędu z mojej strony firma skontaktowała się ze ze mną i udało się to szybko naprawić,
4 / 5
2018-11-25 10:46:07
Gustaw
Poza tym że czekałem na opony 3 dni to po za tym wszystko ok. Opony zgadzamy się z opisem.
5 / 5
2018-11-23 14:20:49
Matylda
Bardzo dobre ceny , miła obsługa, termin dostawy w 24 h trochę naciągany .
5 / 5
2018-11-22 10:03:00
Apolonia
wszystko tak jak być powinno, polecam
5 / 5
2018-11-21 21:19:16
Klaudia
Dobra cena,szybka realizacja.Wszystko bardzo dobrze.
5 / 5
2018-11-21 18:35:36
Leszek
towar otrzymałem zgodnie z zmówieniem
5 / 5
2018-11-21 17:45:10
Karol
Bardzo polecam! Polecam bez żadnych zarzutów! Towar zgodny i dostarczony następnego dnia. Kontakt ze sklepem bez żadnego problemu. Wszystko na najwyższym poziomie!
5 / 5
2018-11-19 09:24:23
Włodzimierz
Szybko, sprawnie, opony zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2018-11-19 08:25:40
Aniela
Cały proces od momentu zamówienia przez skompletowanie zamówienia po odbiór od kuriera przebiegl bez zarzutu polecam zakupy
5 / 5
2018-11-09 10:07:25
Franciszka
Najlepsza cena na rynku. Realizacja trwała 1,5 dnia. Polecam każdemu.
5 / 5
2018-11-08 15:23:36
Błażej
Firma jest OK podczas rozmowy tel.zmieniony zostal adres i dzien dostawy na moja prosbe c czego jestem bardzo zadowolony polecam firme
5 / 5
2018-11-08 13:21:58
Sławomir
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-11-07 18:30:26
Emil
Otrzymałem opony zgodne z opisem zamieszczonym na stronie (dotyczy DOT 2018), szybko i w dobrej cenie.
5 / 5
2018-11-04 11:41:34
Lucjan
Wszystko ok. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2018-10-31 11:33:23
Jędrzej
Szybka dostawa, dobra cena, ekstra towar. Wszystko czego należy wymagać od sklepu internetowego! :)
5 / 5
2018-10-30 21:19:12
Brunon
szybko, sprawnie, bezboleśnie :)
5 / 5
2018-10-25 09:25:26
Radosław
Informacje o statusie na bieżąco, całość transakcji bezproblemowa.
5 / 5
2018-10-24 19:30:15
Daria
Wszystko przebiegło baz zarzutu towar jak w zamówieniu. Polecam
5 / 5
2018-10-24 13:51:24
Weronika
Bardzo fajny kontakt, dobre ceny
5 / 5
2018-10-22 11:07:42
Beniamin
Super szybka realizacja, dobra cena, łatwe zakupy. Polecam!
5 / 5
2018-10-20 18:04:07
Waldemar
W ostatniej chwili ale już po wykonaniu przelewu, musiałem zrezygnować z zamówienia. Po szybkim telefonie z wyjaśnieniem sytuacji, bez żadnego problemu moje zamówienie zostało anulowane a pieniądze następnego dnia przelane z powrotem na moje konto.
3 / 5
2018-10-19 12:44:52
Ludwik
Towar doszedł zgodnie z zamówieniem. tyle pochwał aha i jeszcze że na infolinię dodzwoniłem się od razu. Już informacje tam uzyskane były nierzetelne i przede wszystkim dostałem opony 8 dnia od zamówienia - słabo
5 / 5
2018-10-17 22:32:26
Filip
Bardzo jestem zadowolony polecam.
5 / 5
2018-10-17 10:25:15
Gerard
Opony z 2016 roku, ale cena rekompensuje to - dzięki temu kupiłem opony H klasy.
5 / 5
2018-10-15 11:30:39
Klaudiusz
Super kontakt, możliwość faktury proforma. Polecam. Opony wszystkie z rocznika bieżącego.
5 / 5
2018-10-13 10:03:57
Kaja
Wszystko zgodnie z planem, absolutnie bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2018-10-04 15:03:35
Albert
Bardzo szybko, sprawnie, ogolnie ok.
5 / 5
2018-10-03 17:42:12
Nadia
Pełen profesjonalizm. Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Żeby tak wszyscy sprawnie działali. Polecam Adrian.
4 / 5
2018-10-01 11:32:52
Julian
szybko produkt zgodny z opisem
5 / 5
2018-09-26 11:45:39
Ludmiła
Szybko, sprawnie, bez problemu.
5 / 5
2018-09-26 10:58:24
Ireneusz
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-09-19 18:41:10
Natalia
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2018-09-12 11:43:36
Felicjan
Super sprzedawca. bardzo dobrze zapakowane opony.
5 / 5
2018-09-10 10:52:13
Daniel
Prawdziwi zawodowcy. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2018-09-10 09:34:39
Eliza
Szybka transakcja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-09-06 09:24:07
Ryszard
Szybko, sprawnie, towar zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-08-24 17:09:35
Radomir
Polecam sprzedawcę. Transakcja na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem, dobrze spakowany, szybka dostawa. Wielki pozytyw.
5 / 5
2018-08-23 13:48:26
Lucyna
transakcja i obsługa wzorcowa, oponki super, tak powinno być zawsze, dziękuję
5 / 5
2018-08-21 11:43:26
Patrycja
polecam rewelacyjny kontakt i przesyłka
5 / 5
2018-08-13 21:08:11
Eleonora
Dziękuję bardzo nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji zamówienia 😊
1 / 5
2018-08-10 12:56:16
Dominik
Zostałem oszukany reklamą na stronie internetowej sklepu "4oponki" o treści "dostawa w 24h". Wyłącznie dlatego skorzystałem z oferty sklepu - wyjeżdżałem za granicę w daleką trasę i potrzebowałem pilnie nowe opony na konkretny termin. Odebrałem przesyłkę z 30 godzinnym opóźnieniem, na godzinę przed wyjazdem. Firma Kurierska poinformowała mnie, ze "4oponki" nie maja opłaconej gwarancji dostawy w 24 h, więc nigdy przesyłka nie dotrze do odbiorcy w 24h. Zatem reklama na stronie sklepu to świadome wprowadzanie klientów w błąd.
5 / 5
2018-08-08 22:38:48
Cecylia
Super szybka dostawa opony takie jak w zamówieniu
5 / 5
2018-08-02 09:36:46
Ireneusz
Wszystko ok. Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja zamówienia POLECAM
5 / 5
2018-07-30 11:20:15
Jacek
Jestem bardzo zadowolony. Żadnych uwag. Sprawa załatwiona sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2018-07-26 12:21:59
Fryderyk
W dwóch słowach GORĄCO POLECAM
5 / 5
2018-07-23 15:16:27
Romuald
Transakcja przebiegła sprawnie, dostałem dokładnie to co zamawiałem :)
5 / 5
2018-07-21 08:12:20
Łucjan
Szybka realizacja zamówienia, niska cena, dobry kontakt ze sprzedającym, polecam
4 / 5
2018-07-20 16:25:35
Apolonia
CZAS REALIZACJI BARDZO FAJNY TYLKO OPONKI TROCHE ZLERZAŁE
5 / 5
2018-07-20 08:50:51
Honorata
Wszystko jak w opisie ,w dobrej cenie-polecam.
5 / 5
2018-07-20 07:37:41
Antonina
Pełny profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka i dostawa, akceptowalne koszty - Szczerze polecam!
5 / 5
2018-07-18 09:17:58
Damian
polecam, jak najbardziej. Zamówienie ok. południa, dostawa do południa następnego dnia. Szybko i sprawnie, bez jakichkolwiek kolizji. Ceny przystępne, naprawdę jestem mega zadowolona.
5 / 5
2018-07-13 07:42:35
Józefina
Sklep internetowy bez zastrzeżeń sprawnie szybko profesjonalnie polecam
5 / 5
2018-07-04 10:59:09
Diana
Bardzo fajnie ułożona transakcja. Mimo mojej pomyłki w zamówieniu, szybka reakcja ze strony sklepu pozwoliła uniknąć nieporozumień.
5 / 5
2018-06-28 14:56:01
Tymon
ok///////////////////////////////////////////////////////
5 / 5
2018-06-27 18:42:29
Damian
Zero uwag. Wszystko tak jak być powinno. Polecam.
4 / 5
2018-06-12 13:22:30
Oliwia
Solidny sprzedawca towar według zamówienia.
5 / 5
2018-06-01 18:13:41
Fabian
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-05-24 15:51:29
Bogusława
Super sklep błyskawiczna realizacja zamówienia bardzo polecam
5 / 5
2018-05-22 13:04:16
Oliwia
Szybko, konkurencyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2018-05-18 18:42:09
Stefan
Pierwszy raz robiłem zakupy na 4oponki.com.pl i jestem bardzo usatysfakcjonowany swoim wyborem. Do zakupów skłoniła mnie przede wszystkim cena, która jest znacznie mniejsza niż konkurencji. Dodatkowo strona internetowa umożliwia sprawne wyszukiwanie pożądanych opon. Na pewno wrócę tu w przyszłości po kolejne opony.
5 / 5
2018-05-16 10:58:13
Jowita
Bardzo sprawna dostawa i sumienna i słowna firma.
5 / 5
2018-05-08 20:56:48
Ziemowit
Gorąco Polecam!!!Super Sklep!!!
4 / 5
2018-05-05 09:52:23
Laura
Dobra jakość w dobrej cenie. Polecam
4 / 5
2018-05-04 12:27:37
Fryderyk
Ogólnie ok, dostałem opony takie jak zamawiałem. Wystawienie opinii wysyłają nawet przed otrzymaniem towaru, ale towar dostałem więc jestem zadowolony
5 / 5
2018-05-03 21:42:55
Małgorzata
Na początku się bałem, ale wyszło super :D Dziękuje
5 / 5
2018-04-27 14:44:46
Ludmiła
Wszystko w jak najlepszym porządku.
4 / 5
2018-04-27 14:40:28
Zygmunt
Otrzymywałem towar zazwyczaj wcześniej.
5 / 5
2018-04-23 11:24:27
Arnold
Przesyłka ekspresowa, wszystko bezproblemowo. Polecam !
5 / 5
2018-04-20 13:14:37
Celina
Czytelna strona, łatwo można znaleźć szukaną oponę, ceny miłe dla oka. Duży plus za szczere podawanie rocznika opon (DOT18 miały być i takie są). Informacja o ststusie na bieżąco. Termin realizacji w podanym przedziale (czyli 48h). Fajnym dodatkiem są informacje o producentach i użytkowe opon.
5 / 5
2018-04-16 15:31:00
Feliks
Jestem zadowolony z zakupu.Opony przyjechały w całości. Dobry kontakt że sklepem.Polecam.
5 / 5
2018-04-16 14:45:21
Sabina
Jedyne zastrzeżenie to błędna informacja na stronie sklepu dotycząca firmy kurierskiej, którą wysłany jest towar. Na stronie podano firmę DPD, natomiast przesyłka dotarła za pośrednictwem firmy GEIS, która moim zdaniem nie należy do najlepszych, rzetelnych firm. Błędne informacje ze strony firmy kurierskiej. Utrudniony kontakt.
5 / 5
2018-04-13 17:06:44
Marta
Polecam,szybka realizacja ,dostawa następnego dnia
4 / 5
2018-04-10 16:30:35
Bogusław
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu. . Kontakt ze sklepem był bezproblemowy,
5 / 5
2018-04-09 15:16:48
Damian
Ekstra szybko, profesjonalizm i najlepsza cena.
3 / 5
2018-03-23 18:47:47
Fryderyk
Zamówiłem 4 opony 13.03.18r., otrzymałem potwierdzenie 15.03. że przygotowano przesyłkę do wysłania, potem pierwsza prośba o ocenę sklepu, potem info, że zakończono/zrealizowano przesyłkę, potem kolejna prośba o opinię. Dzisiaj 23.03.18r- minęło 10 dni a ja nadal opon nie widziałem- bez komentarza. Zamówiłem gdzie indziej.
5 / 5
2018-03-22 12:38:33
Izolda
Szybka i ptofesjonalna usługa.
5 / 5
2018-03-16 10:41:26
Eligiusz
Zakup opon był realizowany w tym sklepie dwukrotnie. Otrzymałem od sklepu kod rabatowy na kolejny zakup. Towar zgodny z opisem, dokładnie to, co zamawiałem. Szybka realizacja, nie potrzeba żadnych lików, punktów czy czegokolwiek innego do załatwienia sprawy. Polecam.
5 / 5
2018-03-13 12:43:18
Michalina
Super sprawnie i szybko polecam wszyscy mi ich zazdrosza 😂
5 / 5
2018-03-09 10:21:42
Zbigniew
Dwa tygodnie temu nie znalazłem tańszych opon letnich zadowolony z Oponek Dębicy wysyłka po 2 dniach roboczych. POLECAM !
5 / 5
2018-03-07 09:26:34
Judyta
Jakość towaru, szybkość realizacji - rewelacyjne (jak zawsze)
5 / 5
2018-03-03 15:34:01
Jowita
zakupy przebiegły bez zarzutu. Opony jak w opisie. Polecam.
4 / 5
2018-02-28 19:27:44
Edward
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam w 100%!!!!!!
5 / 5
2018-02-23 15:59:46
Lucyna
Jestem zadowolony,szybka konkretna obsługa,dziękuje
5 / 5
2018-02-23 14:24:40
Malwina
Polecam, opony świeża dostawa - jestem zadowolony. Zobaczymy jak założę na auto.
5 / 5
2018-02-15 15:03:27
Stefan
Pierwszy raz kupowalem z tego sklepu i jestem mile rozczarowany,polecam i napewno jeszcze z korzystam z usług
5 / 5
2018-02-14 05:32:37
Romuald
Towar oraz czas realizacji super.Gorąco polecam.
5 / 5
2018-02-13 09:06:48
Łucja
Szybko i sprawnie przebiegła transakcja polecam
5 / 5
2018-02-11 12:06:15
Malina
Polecam sprzedającego , wszystko szybko i bez problemu.
5 / 5
2018-02-02 10:03:52
Teresa
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2018-01-28 21:45:22
Edyta
Nie mam żadnych uwag. Otrzymany towar jest zgodny z oferowanym i ze złożonym zamówieniem.
5 / 5
2018-01-18 09:28:49
Karolina
Jestem mile zaskoczony. Polecam i przyszłości skorzystam. Brawo 100% zadowolony klient.
5 / 5
2018-01-15 18:10:24
Wiesława
Oponki zgodne z zamówieniem,wysłane w piątek dotarły w poniedziałek.
4 / 5
2018-01-13 19:51:31
Apolonia
Sklep ok.towar dostarczony szybko i sprawnie jestem zadowolony
4 / 5
2017-12-30 20:08:55
Żaneta
Polecam ten sklep każdemu kto potrzebuje nowych opon do swojego auta. Dobra cena, towar najwyższej jakości.
1 / 5
2017-12-29 12:16:33
Jolanta
na stronie sklepu byla informacja, ze opony nie beda starsze niz 18miesiecy. Po przyslaniu towaru okazalo sie ze opony maja 28miesiecy. Tak wiec zostalem wprowadzony w blad
1 / 5
2017-12-20 23:20:10
Żaneta
Sprzedawca w opisie podał, że opony posiadają homologacje. Dostarczył opony bez homologacji. Ma to znamiona celowego wprowadzenia w błąd celem uzyskania nienależnych zysków. Odradzam kontakt i zakup od takich handlarzy.
5 / 5
2017-12-18 21:35:50
Danuta
wszystko przebiegło w porządku, polecam
5 / 5
2017-12-14 13:20:49
Liwia
Transakcja przebiegla bardzo szybko i sprawnie opony takie jak chcialem :))
5 / 5
2017-12-13 09:58:31
Laura
Polecam, profesjonalna obsługa klienta
5 / 5
2017-12-12 22:17:07
Emil
Bardzo mila obsluga, kompetentna Pani Patrycja udzielila wyczerpujacych informacji i jak bede mial w przyszlosci taka potrzebe to na pewno skorzystam z Panstwa ofert. Andrzej z Łodzi.
5 / 5
2017-12-12 05:56:21
Wacław
Szybka realizacja zamówienia. Opony z tego roku. Towar zgodny z zamówieniem. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2017-12-05 10:01:08
Jakub
Super, szybka realizacja na czym każdemu z nas zależy. Polecam w 100%
4 / 5
2017-12-05 09:49:01
Gustawa
Sklep oceniam bardzo pozytywnie, szybki kontakt, zamówienie szybko zrealizowane.
1 / 5
2017-12-04 17:20:51
Cecyl
Nie wywiązali się z dostawy.
5 / 5
2017-12-01 16:36:20
Bernard
Wszystko jak najbardziej w porządku. Kupowałem za pobraniem.
5 / 5
2017-11-29 12:30:27
Felicjan
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Opony zgodne z opisem. Polecam
4 / 5
2017-11-28 19:22:50
Leopold
Na fakturze opony miało dostarczyć dpd. A zostały wysłane firmą geis gdzie nie można zapłacić za towar kartą. Dobrze że byłem przygotowany z gotówką. No i koszt transportu troszkę drogi.
5 / 5
2017-11-27 15:24:09
Liwia
wszystko zgodne z zakupem polecam
5 / 5
2017-11-22 20:19:39
Daniel
Polecam. Nowe dobre opony. Ja akurat dostalem wyprodukowane 4 miesiace temu. Bez zastrzezen.
5 / 5
2017-11-22 19:35:58
Herbert
Polecam wszystkim którzy chcą kupić opony,tanio i szybko polecam
4 / 5
2017-11-21 22:07:24
Aneta
Szybka realizacja zamówienia w sklepie.Dobra informacja o stanie zamówienia Dobra cena.
4 / 5
2017-11-17 18:50:59
Elwira
Super polecam .oponeo moze sie uczyc odnich .pzd
5 / 5
2017-11-16 13:15:05
Zbyszko
Szczerze polecam. Opony zimowe Michelin zakupiłem w bardzo dobrej cenie z szybką dostawą bez żadnych problemów. Polecam!
5 / 5
2017-11-16 10:03:22
Cecylia
Satysfakcja z obsługi i towaru
2 / 5
2017-11-16 06:41:22
Eryka
Jest legenda że ktoś kiedys odpisał na maila i odebrał telefon. Jak juz ktoś odbierze to sie okazuje że opon nie ma lub sa starsze niz na stronie. Dobrze ze pieniądze chociaż zwrócili.
5 / 5
2017-11-15 11:32:45
Leokadia
Sprawnie, szybko, kontakt telefoniczny bez zastrzeżeń. Opony w dobrej cenie. *OPCJA ZAKUPU WORKÓW NA OPONY pojawia się przy składaniu zamówienia, osobnej pozycji tego towaru nie znalazłam:) *Fa na maila.
5 / 5
2017-11-15 08:36:52
Leon
Dobry kontakt. Nie miałem żadnych problemów.
1 / 5
2017-11-15 06:44:39
Renia
Zamówiłam opony 3 tygodnie temu. Od sklepu dostałam wiadomość o potwierdzeniu przelewu i od tamtej pory cisza. Ani opon ani pieniędzy. Zrezygnowałam z zamówienia, ale nie mogę się tam dodzwonić. Nie odpisują także na moje maile.
4 / 5
2017-11-14 11:48:18
Iwo
sklep ogólnie ok, opony jak na tę cenę to na razie ok choć z tą cichością to przesadzili, miało być 69 db a są znacznie głośniejsze, na ekspresówce przy 100 - 120 dość głośne, myślałem że będą ciche , chiński wyrób ale za tą cenę może być, mam letnie też chińskie i są znacznie cichsze.
5 / 5
2017-11-13 12:21:25
Maciej
Dobrze, choć trochę długo czekałem
5 / 5
2017-11-12 15:38:12
Longin
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem na stronie. 100% zadowolenia.
1 / 5
2017-11-11 18:45:09
Karolina
Prośba o wystawienie opinii w moim przypadku to śmieszne, zamówiłam opony 10 dni temu, otrzymałam potwierdzenie złozenia zamówienia i fakture, tylko, ze opon nie mam do tej pory a zima za pasem. Dziś prośba o ocenę,.właściwie nie wiem czego, to chyba jakiś żart

Rzetelne opinie o 4oponki.com.pl