Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4prestige.pl

4prestige.pl Opinie 4.8 (31)

Radzikowskiego 180
31-342
Kraków
793316526
opinie 4prestige.pl
speedtest
4.8
31
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-11-23 17:59:30
Wiktor
Naprawdę sklep godny polecenia. Zamówiliśmy grilla dla kolegi na urodziny, trochę pokręciło nam się jeżeli chodzi o formę płatności. Bez żadnego problemu sprawa została załatwiona tak jak tego oczekiwałem. Świetny kontakt - czy piątek czy sobota Panowie odbierali telefony praktycznie od razu, zdarzało się że oddzwaniali po krótkim czasie. Każda sprawa o którą prosiłem była załatwiona o czasie (numery zamówienia, przelewy itp.). Dzięki bardzo. Grill stoi przepalony hardo na balkonie. Pozdrawiam !
1 / 5
2019-09-19 20:07:19
Bernadeta
Towaru jednak nie bylo na stanie
5 / 5
2019-05-15 10:33:50
Emil
Polecam z całego serca zakupu w tym sklepie pozdrawiam
5 / 5
2019-04-12 18:38:52
Lucyna
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sprzedawca bardzo pomógł w wyborze grilla, było widać że zna się na tym co robi . Sprzęt dobrze się sprawuję, a jedzenie z niego jest idealnie dopieczone i smaczne. Serdecznie polecam zakupy w 4prestige.pl.
5 / 5
2019-04-12 18:38:52
Franciszka
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sprzedawca bardzo pomógł w wyborze grilla, było widać że zna się na tym co robi . Sprzęt dobrze się sprawuję, a jedzenie z niego jest idealnie dopieczone i smaczne. Serdecznie polecam zakupy w 4prestige.pl.
5 / 5
2019-04-05 22:35:49
Gabriel
Grill złożony profesjonalnie. Tego samego dnia można cieszyć się grillem bez stresu związanego ze skręcaniem. Obsługa na bardzo wysokim poziomie w zakresie doradztwa jak i obsługi. Polecam
5 / 5
2019-02-18 10:49:00
Natasza
Szybka i dobra obsługa, wszystko na czas. Polecam
5 / 5
2018-12-20 17:58:45
Michalina
Bardzo szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa Klienta i do tego atrakcyjne ceny produktów. Polecam!
5 / 5
2018-11-27 12:07:57
Romana
Bardzo dobre doradztwo oraz sprawna przesyłka, zainteresowanie klientem.
5 / 5
2018-11-27 12:05:56
Róża
Doskonałe doradztwo, w wyniku którego zakupiliśmy świetny produkt. Jesteśmy bardo zadowoleni, a impreza przy Vulkanie rewelacyjnie się udała. Dziękujemy panie Krzysztofie za doradztwo i sprawną organizację przesyłki :-)
5 / 5
2018-08-22 13:10:28
Jowita
Szybko i sprawnie, informacja od sprzedającego przez telefon b. szybka o dostepności i przesyłce.
4 / 5
2018-04-27 16:09:48
Brunon
Sklep OK, właściciel uczciwy i słowny. Odesłałem zakupiony towar. Nie było kłopotu z realizacją zwrotu płatności, pieniądze zwrócono mi na konto mimo, że sam płaciłem przy odbiorze.
5 / 5
2018-02-13 11:38:11
Klementyna
Swietna obsługa. Mozliwosc przetestowania sprzetu w salonie. Na pewno wrócę.
5 / 5
2017-06-11 12:39:37
Oleg
Polecam! Fachowe i profesjonalne doradztwo! Szybka realizacja!!!
5 / 5
2017-06-08 11:43:46
Jacek
Wszystko w jak najlepszym porządu, bardzo szybka i fachowa obsługa.
5 / 5
2017-06-02 20:27:28
Anna
Wszystko przebiegło w porządku. Polecam
5 / 5
2017-05-23 14:35:36
Bernard
pełen profesjonalizm - polecam
5 / 5
2017-05-19 11:00:09
Donata
Poleca, za bardzo szybką wysyłkę wręcz błyskawiczną, wszystko inne również ok !
5 / 5
2017-04-12 18:32:28
Józef
Rzetelność w podejściu do klienta, pomoc w doborze grilla poparta wiedza oraz pełne wsparcie przy sprowadzaniu niestandardowego rozwiązania jakim jest u nas grill na gaz ziemny. Polecam też że względu na wsparcie po dostawie.
5 / 5
2017-01-19 15:13:42
Elżbieta
Bardzo dobra zrównoważona obsługa. Polecam Sklep.
5 / 5
2016-12-29 23:47:12
Kajetan
Zamówienie zrealizowane pomyślnie.Sprzedawca udzielił wyczerpujących informacji na temat grillowania węglowego.Dostarczony produkt doskonale się sprawdza, i ułatwia czynność przy rozpalaniu grilla.Sklep posiada świetny sprzęt, i co najważniejsze traktuje klienta poważnie.Obsługa sklepu na wysokim poziomie.Teraz wiem gdzie kupować akcesoria grillowe.Kontakt telefoniczny bezproblemowy.Rzetelny i profesjonalny sprzedawca.Dla mnie rewelacja.
5 / 5
2016-12-20 13:29:04
Judyta
Profesjonalna, miła i dająca o klienta obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2016-12-12 19:21:19
Henryk
Ekspresowa realizacja. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2016-12-11 21:54:45
Paula
Bardzo profesjonalne podejście do klijentki dziekuje:)
5 / 5
2016-11-28 17:08:30
Jolanta
Udany zakup! Krzesło które kupiłam doskonale sprawdza się w moim biurze.Sprzedawca trafnie doradził jakie krzesełko wybrać.Dostawa oraz wysyłka bez zastrzeżeń.Polecam wszystkim tą firmę.
5 / 5
2016-08-09 10:06:52
Liwia
Wszystko ok, miła obsługa, polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2016-05-22 17:43:52
Julianna
Miła , profesjonalna obsługa.
5 / 5
2016-05-20 20:48:57
Bernard
Obsługa na 102, bardzo miła, fachowa i profesjonalna. Grill już wypróbowany i również godny polecenia.
5 / 5
2016-05-18 10:10:46
Radomir
Doskonały sklep ze świetna obsługa klienta. Kontakt telefoniczny rzeczowy i rzetelny, szybka odpowiedz na wszystkie pytania.
5 / 5
2016-05-17 11:46:25
Janina
Bardzo profesjonalne podejście do klienta a zarazem indywidualne. Panowie wytłumaczyli mi na czym polega grillowanie na gazie i czym się różni od grillowania na węglu. Zaprezentowali różne modele urządzeń i przedstawili "za i przeciw". Najbardziej spodobał mi się dowóz do domu i montaż grilla u mnie na tarasie z jednoczesnym instruktażem obsługi. Pełen profesjonalizm!!!! Polecam Wszystkim !!!!!!!!!
5 / 5
2016-05-12 12:29:51
Jerzy
sumienni i kompetentni ludzie, szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolony

Rzetelne opinie o 4prestige.pl