Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4skin.pl

4skin.pl Opinie 4.8 (40)

Słonecznikowa 4
62-010
Pobiedziska
608161308
opinie 4skin.pl
speedtest
4.8
40
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 12:40:26
Krystian
Super szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-18 20:40:49
Bogusława
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja
5 / 5
2020-02-14 10:15:10
Lucyna
Naprawde polecam!Towar zgodny z opisem,wysylka tego samego dnia..Zamawiajac w poniedzialek do Holandii w srode rano juz mialam paczke:)Polecam!
5 / 5
2020-02-14 10:15:10
Krzysztof
Naprawde polecam!Towar zgodny z opisem,wysylka tego samego dnia..Zamawiajac w poniedzialek do Holandii w srode rano juz mialam paczke:)Polecam!
5 / 5
2020-02-13 16:33:44
Dominika
Ekspresowa realizacja, polecam :)
5 / 5
2020-02-13 16:32:57
Leopold
Ekspresowa realizacja, polecam :)
5 / 5
2020-02-10 12:29:55
Bogna
Bardzo łatwa transakcja, czytelna strona, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-07 21:06:35
Nina
Wszystko super, towar szybko wysłany, do tego gratisy - próbki kremów i cukierek :) polecam!
5 / 5
2020-02-05 18:58:24
Daria
To moje kolejne zamowienie w 4skin.pl, jestem jak zwykle mega zadowolona z produktów oraz czasu w jakim dostarczono towar!!!
5 / 5
2020-02-05 14:53:04
Daniel
Bardzo miła i sprawna obsługa. Polecam
2 / 5
2020-02-05 12:09:17
Konstancja
minął tydzień od złożenia zamówienia, a ja nadal czekam na towar. No cóż...
3 / 5
2020-01-30 15:54:56
Wiktoria
Z czterech produktów dostałam dwa, termin ważności których ubiega w tym roku, termin jednego z nich ubiega za 5 miesięcy... jestem tym bardzo nie zadowolona. Przesyłkę otrzymałam w ciągu 3 roboczych dni od zamówienia.
5 / 5
2020-01-24 17:57:34
Brygida
Jestem bardzo zadowolona z produktów jakie zakupiłam, oraz bardzo szybkiej dostawy do domu
5 / 5
2020-01-20 11:37:52
Aleksandra
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Dziekuję
5 / 5
2020-01-18 20:33:10
Antonina
Profesjonalność i sprawna wysyłka
5 / 5
2020-01-15 11:30:09
Genowefa
Super obsługa. Informacja o opóźnieniu. Konsultacja dermo i wskazania do dalszej pielęgnacji.
5 / 5
2020-01-07 10:34:05
Irma
Szybka i solidna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-19 09:31:26
Romuald
Nadspodziewanie szybkie dostarczenie przesyłki
4 / 5
2019-12-17 09:29:41
Anna
Szybka realizacja, zgodna z zamówienie.
5 / 5
2019-12-11 06:56:55
Irmina
Błyskawiczna wysyłka, niska cena, przesyłka doskonale zabezpieczona do transportu. Rewelacja
5 / 5
2019-12-02 20:15:07
Milena
Super , szybko, dobrze zapakowane, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-11-29 09:51:48
Lucyna
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Na pewno będę częściej robiła tu zakupy.
5 / 5
2019-11-26 15:53:22
Martyna
Bardzo szybko, uprzejma obsługa 😍
5 / 5
2019-11-03 18:31:24
Eliza
Obsługa na wysokim poziomie , szybka wysyłka, przystępne ceny , informacje o toku zamówienia na bieżąco . Polecam
5 / 5
2019-10-31 12:14:09
Oleg
Szybka realizacja, rewelacyjna jakość produktu
5 / 5
2019-10-25 20:42:27
Celina
Sklep rewelacja, szybka wysyłka i pięknie zapakowany towar, Polecam
5 / 5
2019-10-24 12:45:56
Bronisława
Ekspresowa wysyłka. Produkty ładnie i dobrze zabezpieczone i próbki do zamównienia :) Znalazłam wszystko czego potrzebowałam - naprawdę dobre produkty!!!!!
5 / 5
2019-10-18 14:07:02
Sylwia
Jestem bardzo zadowolona. Sprawnie, z informacją o przesyłce, ładnie zapakowane. Otrzymałam też próbki innych produktów. Dziękuję.
5 / 5
2019-10-08 13:28:24
Gabriel
Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Ujęło mnie niezwykle oryginalne opakowanie kremu-świetny pomysł!! Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-10-07 16:02:23
Arlena
Oprócz zamówionego kremu, dostałam darmowe próbki. Bardzo mnie to cieszy mimo, że nie zrobiłam dużych zakupów. Miło ze strony sklepu.
5 / 5
2019-10-04 14:50:44
Sandra
Super dziękuję za świetne próbki
5 / 5
2019-09-22 15:02:08
Kamila
Sklep na wysokim poziomie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-09-20 09:51:19
Brygida
Wszystko super. Ekspresowa wysyłka, towar dobrze i ładnie zapakowany i próbki gratis. Polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2019-09-17 12:08:18
Luiza
Wszystko bardzo sprawnie i szybko , polecam bardzo :)
5 / 5
2019-09-12 16:56:34
Bogdana
Kolejny mój zakup i jak zwykle szybko i z fajnymi próbkami. Polecam
5 / 5
2019-09-06 09:37:24
Lucjan
Rewelacyjnie szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2019-07-29 16:39:27
Kajetan
Jestem bardzo zadowolona i chętnie będę powracać
5 / 5
2019-07-25 12:53:42
Kinga
Bardzo polecam zakupy w 4skin.pl. Szybka realizacja zamówienia, towar pięknie zapakowany. Od dzisiaj mój ulubiony sklep :)
5 / 5
2019-07-19 13:05:38
Zuzanna
Zamowienie zrealizowane tego samego dnia. Szybka dostawa. Produkty pieknie zapakowane. Polecam.
5 / 5
2019-07-10 23:25:37
Natasza
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Przesyłka dobrze zabezpieczona, spakowana w estetyczny karton. Zamówiony produkt z długą datą ważności i zgodnie z obietnicą próbki innych produktów. Polecam!

Rzetelne opinie o 4skin.pl