Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4sport.pro

4sport.pro Opinie 4.4 (260)

Rusznikarska 14A
31-261
Kraków
+48 507 171 457
opinie 4sport.pro
speedtest
4.4
260
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-18 22:37:15
Sergiusz
Polecam. Szybka wysyłka, rozważałem zwrot nie było problemu jednak po namyśle zostawiłem sobie ortezę. Produkt bardzo dobrej jakosci
4 / 5
2020-02-04 15:52:08
Błażej
Wszystko ok tylko późna wysyłka
5 / 5
2020-01-30 10:59:40
Leon
Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam
5 / 5
2020-01-24 11:37:13
Sławomira
Szybko, profesjonalnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-23 12:17:35
Liza
Zakupiony towar idealnie spełnia oczekiwania, transakcja przebiegła sprawnie, dostawa bardzo szybka. Sklep jak najbardziej godny polecenia
5 / 5
2020-01-15 17:16:11
Weronika
Bardzo pozytywnie, szybko, pełna informacja, bardzo dobrze opakowany towar.
3 / 5
2020-01-13 07:16:58
Wiktor
długa realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-02 13:49:46
Remigiusz
Sklep postąpił zgodnie z procedurą , zawaliła całą resztę firma GLS ..,.... Po 14 dniach od zamówienia otrzymałem przesyłkę .... Porażka
4 / 5
2020-01-02 11:10:19
Tobiasz
Jestem zadowolony z szybkości przygotowania przesyłki, ale z dostarczenia nie bardzo.
5 / 5
2019-12-27 13:53:55
Izyda
Solide, szybko i sprawnie. Polecam !!
1 / 5
2019-12-13 10:38:37
Teodor
Niestety nie moglem wyrobić sobie dobrej opinii o sklepie, gdyż sprzedają na stronach w necie towar , którego nie posiadają na stanie.
5 / 5
2019-11-18 20:04:50
Dominika
Super sklep. Kontakt i szybkość realizacji wspaniałą. Tylko polecać.
2 / 5
2019-11-07 18:45:21
Kacper
Nie otrzymałem zamówienia, póki sam nie zadzwoniłem to nie dowiedziałem się o tym ze produktu tak naprawdę nie ma na magazynie. Zwrot pieniędzy zawieszony w czasie.
4 / 5
2019-10-27 16:35:28
Łucjan
Przy zamówieniu 2 różnych towarów, kiedy okazało się, że jednego z nich nie ma, miałem do wyboru poczekać albo od razu otrzymać dostępny. Nie było opcji od razu dostępny, potem ten którego brakuje. Teraz chciałem kupić jeszcze jedną sztukę towaru, który otrzymałem, ale rozmiar jest niedostępny.
1 / 5
2019-10-23 14:32:56
Szczepan
Niepoważne podejście, sklep sprzedał towar którego nie miał na stanie, na plus ze oddali pieniądze
5 / 5
2019-10-23 12:08:49
Eugenia
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecam.
1 / 5
2019-10-19 00:16:53
Felicjan
Oferuje do sprzedaży asortyment, którego nie ma na rynku i nie jest już produkowany.
2 / 5
2019-10-16 10:58:04
Fabian
Nie otrzymałem towaru. Zamówienie i potwierdzenie przelewu 9.10 dziś jest 16.10 brak towaru oraz pieniędzy.Oto informacja od sprzedawcy : Szanowny Panie, paczka została do Pana nadana w poniedziałek. Prowadząc sklep internetowy zdaje Pan sobie sprawę jak wygląda transport w weekend więc proszę nie pisać do nas, że mija już tydzień. Zamówienie zostało opłacone przelewem tradycyjnym i przesyłkę wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty. Jeżeli chodzi o zwrot środków to została wydana dyspozycja zwrotu do działu księgowego. Przypomnę, że na zwrot środków jest 14 dni o czym Pan zapewne wie. Jeżeli zależy Panu na czasie i większej ilości zachęcam do zakupów bezpośrednio u producenta. Pozdrawiam
5 / 5
2019-10-11 07:09:45
Eleonora
Musiałam jednak zrezygnowac z zamowienia, sklep problemu nie zrobil,szybo i sprawnie odzyskalam pieniądze. Polecam
5 / 5
2019-10-07 16:41:00
Emanuel
Sklep bardzo profesjonalnie podszedł do transakcji. Zaproponował inny model towaru, nowszy, bez zmiany ceny.
1 / 5
2019-09-17 11:46:22
Eryk
Firma nie dba o klienta, w przypadku braku towaru brak informacji o tym fakcie. Dopiero po interwencji informacja o braku towaru na magazynie i terminie ewentualnej przesyłki.
5 / 5
2019-09-10 13:02:20
Eryk
Gdyby realizacja zamowienia bylaby szybsza byloby super, mimo tego sklep godny polecena
5 / 5
2019-09-07 18:36:34
Inga
super ekspresowo. Wszystko zgodnie z opisem.
3 / 5
2019-09-02 21:15:28
Iwo
Zamówienie złożone i opłacone 28.08 i dalej ma status "przyjęte do realizacji", chociaż mija już drugo dzień roboczy.
5 / 5
2019-08-27 11:13:00
Oleg
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-08-21 15:26:52
Liliana
Szybkie jak S4spirtowe osiągi..!!!😃
4 / 5
2019-08-09 11:25:25
Mariola
Świetny sklep. Ale towar zamówiony nie przychodzi na czas, który jest wskazany na stronie.
5 / 5
2019-08-07 12:16:31
Pola
Sklep nie zawiódł mnie na żadnym etapie realizacji zamówienia. Wszystkie oczekiwania związane z ważnymi elementami zamówienia jak: kontakt ze sklepem, szybkość udzielanych odpowiedzi, koszty dostawy, formy płatności, informacje o statusie zamówienia i inne zostały spełnione. Serdecznie polecam.
1 / 5
2019-08-06 15:44:25
Apoloniusz
nie polecam, towar niedostępny, po miesiącu czasu nie otrzymałem zwrotu poniesionych kosztów.
5 / 5
2019-08-06 12:47:18
Adrian
Pierwsza orteza którą zamówiłem była za mała. Zwrot bezproblemowy, wysłano ortezę we właściwym rozmiarze, a pieniądze za odesłano otrzymałem na konto. Bardzo fachowa obsługa. Z czystym sumieniem polecam.
4 / 5
2019-07-01 12:02:20
Kamila
Na stronie było napisane wysyłka w 24H ,a produkt przyszedł po tygodniu,osoba dla której był zamówiony nie doczekała.
5 / 5
2019-06-24 14:12:43
Wiktoria
Jest solidna i widać od razu że dba o klienta jestem bardzo zadowolony
1 / 5
2019-06-06 18:03:21
Malina
Zdecydowanie nie , oferują towar którego nie posiadają aktualnie na stanie pomimo że w ofercie widnieje towar dostępny.
1 / 5
2019-05-16 11:20:46
Albert
Szanowni Państwo. Przesyłkę otrzymałem w ekspresowym tempie już na następny dzień. Ale tutaj kończą się pozytywy. Faktura w korespondencji i na stronie internetowej miała być: [...] Natomiast ja otrzymałem fakturę [...] Poduszka ortopedyczna zapakowana w opakowaniu zastępczym bez pudełka tylko w folii z napisem opakowanie zastępcze. Wg. informacji na stronie www. gwarancja miała być 3 lata natomiast ja dostałem karte gwarancyjną wogóle nie wypełnioną przez sprzedawce i opiewającą na 18 miesięcy. Ponadto coś jest nie tak z tą poduszką. Dotychczas używałem poduszki z IKEA i mi bardzo pomagała, ale już od długiego użytkowania się trochę zniszczyła chciałem sobie kupić nową. Niestety po 3 godz. spania dostałem jeszcze większy ból karku i głowy i musiałem wrócić do mojej starej. W związku z powyższym muszę dokonać zwrotu zakupionego produktu. [...]
1 / 5
2019-05-08 17:55:45
Joanna
Tydzień czasu czekam na swój produkt oczywiście z góry opłacony a po nim nie ma śladu. Status zamówienia jest niezmieniony, obsługa nie odpisuje na maile ani nie odbiera telefonów... Co mogę więcej powiedzieć? Wysyłka miała być realizowana w ciągu 24 godzin...
5 / 5
2019-04-23 21:54:19
Inga
Opinia pozytywna jeśli chodzi o obsługę i realizację zamówienia. Minus należy się za brak certyfikatu i szyfrowania.
3 / 5
2019-04-18 23:20:06
Iga
Zenada,napisane jest 24godziny dostawa,a info. o braku towaru dociera po 3ch dniach.
5 / 5
2019-04-18 12:53:16
Arleta
Szybka wysyłka, dzięki korzystaniu z firmy GLS elastyczne dostosowanie miejsca/czasu dostawy (nie trzeba czekać na kuriera). Wyczerpujący opis produktu i orteza zgodna z tym opisem, w konkurencyjnej cenie.
2 / 5
2019-04-05 00:47:00
Marina
Towar zamówiony i opłacony w piątek (wpłatę otrzymali natychmiast). Miałam nadzieję na wysyłkę w poniedziałek, ale sklep nic z tym dalej nie robił, więc zadzwoniłam. Pracownica, która mi odebrała była bardzo niemiła i gburowata. Nie obchodziło ją w ogóle, że moja mama złamała obie ręce i musi mieć je pilnie usztywnione i, że mi zależy na wysyłce w poniedziałek. Sklep pisze, że wysyłka w 24 godziny (a to oznacza, że tego czasu nie przekroczy, a może być szybciej), a towar wysłali dopiero po południu we wtorek. To już jest ciężka przesada. Tam chyba liczyć nie potrafią. Dałabym jedną gwiazdkę, no ale jednak orteza przyszła, ta którą zamówiłam dlatego dałam aż dwie gwiazdki, bo na więcej nie zasłużyli za tą ignorancję. I jeszcze jeden mały szkopuł. Pudełko zabezpieczone bąblami, a pod tymi bąblami pudełko połamane i utargane w pół (jak ze śmietnika).
5 / 5
2019-04-03 15:53:43
Izolda
Orteza okazała się za mała, otrzymałam zwrot pieniędzy, zamówiłam drugą większa.
5 / 5
2019-04-03 12:15:20
Brygida
Solidny sklep, szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-03-28 17:05:07
Mateusz
Solidna firma, godna polecenia.
5 / 5
2019-03-18 12:14:34
Szczepan
Bardzo dobra współpraca, szybka wysyłka, dobra komunikacja.
5 / 5
2019-03-10 22:47:42
Tymon
Udane zakupy. Szybka wysyłka. Bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2019-03-05 16:24:25
Roksana
Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2019-02-27 17:53:44
Antoni
Jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z obsługi po sprzedaży. Bardzo miła Pani odbierająca telefon i udzielająca potrzebnych mi informacji.
5 / 5
2019-02-27 12:47:01
Anna
wszystko odbyło się jak trzeba.
5 / 5
2019-02-26 06:38:44
Cezary
Szybko i sprawnie brakujący produkt dosłano na koszt sklepu.
4 / 5
2019-02-22 12:39:28
Marlena
W porządku. Otrzymałam to co zamawiałam, chociaż myślałam że przyjdzie nieco wcześniej.
5 / 5
2019-02-20 19:06:58
Felicja
Absolutnie profesjonalna obsługa! Jak otrzymałam towar i nie umiałam go użyć, zadzwoniłam do firmy i otrzymałam bardzo miłą obsługę. Polecam! :)
5 / 5
2019-02-18 12:15:52
Kacper
Polecam zakupy w sklepie każdemu. Konkretna obsługa, dobry kontakt!!! Dobre ceny !!!
5 / 5
2019-02-18 11:30:45
Konstanty
Bardzo szybko dostałem zamówiony towar
5 / 5
2019-02-07 20:12:53
Janina
Szybka, sprawna realizacja. Duży wybór towarów i atrakcyjne ceny.
3 / 5
2019-02-06 12:45:06
Mariusz
Bardzo długi czas oczekiwania na towar i brak informacji o tym fakcie.
5 / 5
2019-02-05 12:39:28
Alfred
Bardzo dobry sklep godny polecenia!
1 / 5
2019-02-01 13:20:51
Wojciech
26stycznia złożylem zamowienie i do tej pory cisza. Ani towaru ,ani zadnej informacji.
2 / 5
2019-01-29 09:06:45
Celina
Sklep pisze, że ma produkt na stanie a w rzeczywistości musi go ściągać od producenta. Towar został wysłany po telefonicznej interwencji. Pani na infolinii nic nie wie. Wysyłka miała trwać 24h a trwała 5 dni.
5 / 5
2019-01-28 09:02:37
Alfred
Szybka wysyłka, dobry kontakt z klientem, so far so good.
5 / 5
2018-12-31 17:32:58
Jerzy
Bardzo dobra obsługa klienta, stały kontakt ze sprzedawcą, który okazał się bardzo pomocny. Polecam.
5 / 5
2018-12-21 10:31:23
Edyta
Zdecydowanie do nich wrócę. Polecam
2 / 5
2018-12-18 00:07:55
Ludmiła
Produkt otrzymałam miesiąc po zamówieniu. Okazalo sie, ze ilosc dostępnych sztuk w sklepie to fikcja, a produkt byl szyty w fabryce dopiero po moim zamówieniu!! Zero kontaktu ze strony sklepu!!! Zero rekompensaty!!! Nie polecam
5 / 5
2018-12-05 09:43:16
Bartosz
Dobre ceny, szybka realizacja, brak problemów ze zwrotem (wymieniałem temblak na większy rozmiar).
3 / 5
2018-11-22 21:51:51
Bożena
Towar zamówiony pierwsza klasa... natomiast przesyłka kurierska jako jednodniowa to porażka.Towar dotarł po tygodniu...za to wielki minus.
5 / 5
2018-11-21 12:25:39
Magda
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-07 16:05:19
Marina
Szybko, sprawnie, bezproblemowo, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-10-18 10:04:45
Pola
Świetny sklep z szerokim asortymentem. Przedmioty Dokladnie i szczegółowo opisane co ułatwia dobór najlepszego modelu oraz rozmiaru. Gorąco polecam
5 / 5
2018-10-17 11:40:53
Regina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Sklep na 5.
5 / 5
2018-10-02 21:57:24
Kornelia
Super sklep. Polecam!!! Pełne zadowolenie!!!
5 / 5
2018-09-12 19:45:27
Felicja
Błyskawiczna, najwyższej jakości obsługa. Szczerze polecam!
5 / 5
2018-09-04 14:44:26
Eryk
Zgodnie z opisem, szybka wysyłka
4 / 5
2018-08-21 18:03:04
Eryk
Po co potwierdzać dodatkowo zamówienie skoro przelew został już puszczony i zaksięgowany? Przez to niedopatrzenie wydłuża się tylko czas transakcji
5 / 5
2018-08-21 16:05:17
Malina
dobrze i następne zakupy tego typu zrobię w tym sklepie
3 / 5
2018-08-06 12:41:08
Eligiusz
Powinni poprawić komunikację z klientem.
5 / 5
2018-07-26 17:14:05
Laura
Szybko, sprawnie tak jak w opisie, POLECAM!!!
5 / 5
2018-07-17 12:22:48
Danuta
Bardzo dobra opinia. Polecam !
4 / 5
2018-07-08 09:15:12
Luba
Wszystko w porządku ale mogła by być możliwość zapłaty kartą kredytową a nie tylko tradycyjny przelew
1 / 5
2018-06-28 01:44:17
Honorata
bardzo długi okres oczkiwania na realizacje zamówienia
5 / 5
2018-06-25 12:09:21
Barbara
Dobra i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-06-23 08:31:29
Robert
Bardzo dobra i szybka obsługa :)
5 / 5
2018-06-14 22:04:29
Eugenia
Wszystko jest OK.Jestem zadowolona z zakupu.
3 / 5
2018-05-23 11:29:13
Felicjan
Obsługa wysyłka i dostawa bez zastrzeżeń jednak można się przyczepić do produktu który nie spełnia oczekiwań ponieważ zakończenie ortezy jest to gruby materiał który nie jest rozciagliwy i osoby które ćwiczą mogą mieć problem ponieważ za bardzo opina mięsień łydki i krew nie doplywa a kupienie większego rozmiaru ortezy daje tylko taki efekt że cała orteza jest za duża.
1 / 5
2018-05-10 10:52:44
Lucyna
Ciemnogród jeszcze do nich nie dotarło że można płacić kartą kredytową
5 / 5
2018-05-09 09:37:42
Wanda
Szybka i tania dostawa towat dobrej jakosci
5 / 5
2018-05-07 14:50:34
Magdalena
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2018-05-06 22:18:46
Danuta
Niskie ceny, szybka wysyłka, informowanie o statusie zamówienia - polecam.
5 / 5
2018-05-04 10:15:10
Sylwester
Szybka realizacja zamówienia pomimo długiego weekendu majowego.
4 / 5
2018-05-02 11:03:19
Przemysław
Sklep powinien zmienic firme kurierska GLS
1 / 5
2018-04-27 13:25:36
Ilona
Nie polecam, bardzo "dobry" przykład totalnego zlewania klienta
5 / 5
2018-04-25 11:09:21
Magda
Towar zgodny z opisem, dobrej jakości. W niedzielę zamówione, w poniedziałek wysłane, we wtorek rano już było do odbioru w paczkomacie. Polecam.
5 / 5
2018-04-24 23:15:18
Marian
Profesjonalnie, szybko, wszystko ok.
2 / 5
2018-04-16 11:59:22
Zenon
Pomimo informacji o dostępności produktów: " wysyłka w ciągu 24 godzin" realizacja nastąpiła po 7 dniach, bez powiadomienia o przyczynach opóźnienia. Moja interwencja telefoniczna spowodowała dokończenie realizacji zamówienia. Kontakt ze sklepem utrudniony, W rozmowie telefonicznej pracownik sklepu nieprofesjonalny i niemiły.
5 / 5
2018-04-12 07:18:31
Wacław
Produkt bardzo dobrej jakosci.
5 / 5
2018-04-10 14:47:05
Greta
Na początku nie byłam zadowolona gdyż czekałam na zamówienie ponad 7 dni, jednak później okazało się, że to ja zaznaczyłam przelew przez pomyłkę, a chciałam zapłacić gotówką, po wyjaśnieniu sprawy dostawa była ekspresowa.
5 / 5
2018-04-03 09:56:27
Marta
Szybko, sprawnie, w pełni profesjonalnie.
5 / 5
2018-03-26 21:26:22
Radomir
towar zgodny z opisem. dobry kontakt ze sprzedawcą.
3 / 5
2018-03-23 23:13:33
Oliwier
zamówiłem przedmiot w poniedziałek. do piątku status zamówienia był w trakcie realizacji. dopiero po mojej interwencji i wysłaniu potwierdzenia przelewu, zostałem powiadomiony że 4sport. pro może wysłać kuriera na swój koszt w sobotę( osobiście wybrałem dostawę do paczkomatu) niestety w moim 140 000 tysiecznym mieście gls nie działa w soboty. pozostaje mi czekać do poniedziałku. a więc moje zdanie jest obojętne.
5 / 5
2018-03-16 10:58:49
Ludmiła
Wszystko super, szybka realizacja zamówienia, towar ok. Polecam!
5 / 5
2018-03-12 09:45:13
Juliusz
Jestem zadowolona z transakcji. Polecam.
5 / 5
2018-03-10 15:28:35
Alicja
Szybki czas realizacji zamówienia. Polecam :)
5 / 5
2018-03-06 18:19:44
Józefina
Pierwszy raz robiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2018-03-01 19:00:35
Halina
trochę drogo, ale towar gdzie indziej niedostępny zaś dostawa błyskawiczna
5 / 5
2018-02-22 20:38:18
Julita
Coś wspaniałego ,, pierwotnie zamówiłam rozmiar który okazał się za mały więc wymiana odbyła się ekspresowo bez żadnych problemów POLECAM w 100%
5 / 5
2018-02-22 13:03:52
Leopold
Jestem zadowolony z obsługi sklepu.
5 / 5
2018-02-22 11:30:57
Szymon
na 5 - sprawnie, szybko, bez zastrzeżeń
5 / 5
2018-02-07 15:28:42
Gabriel
Profesjonalny zarówno w zakresie towaru jak i obsługi oraz transportu.
5 / 5
2018-02-07 13:31:34
Karolina
Towar zgodny z zamówieniem. Jakość ok
5 / 5
2018-02-07 09:13:59
Wiesław
Rzetelna informacja / brak zamówionego produktu ale precyzyjnie podany termin dostawy/ i wybór czy zwrot czy czekam na zamówiony towar.Jestem zadowolona i szczerze polecam sklep.
4 / 5
2018-01-31 09:05:45
Angelika
Zamówienie zrealizowane bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2018-01-18 22:21:50
Irmina
Produkty w pełni spełniają moje oczekiwania. 100% Polecam
5 / 5
2018-01-18 16:38:29
Ludwika
Czekałam na zamówienie trochę dłużej, niż standardowo z powodu okresu międzyświątecznego. Zależało mi jednak na czasie więc sklep po rozmowie ze mną, wysłał na SWÓJ KOSZT przesyłkę kurierem. Polecam taki sklep, który umie właściwie załatwiać sprawy.
5 / 5
2018-01-16 21:14:15
Oleg
Sprawna, profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-01-10 21:36:12
Sylwia
sklep jak najbardziej polecam, a jesli chodzi o towar dopiero sie okaze w uzytkowaniu, wyglada wszytsko solidnie.
5 / 5
2018-01-06 11:11:07
Łucjan
Świetna współpraca... zakupiony sprzęt OK - grałem raz puki co i jestem zadowolony. Wykonany bardzo elegancko z jednym drobnym błędem na szwie. Generalnie bardzo duży PLUS. Polecam!
5 / 5
2018-01-05 16:47:18
Marlena
Wszystko super, przesyłka expresowa, towar bardzo dobrze zapakowany, zgodny z opisem, bezpoblemowy kontakt, polecam.
4 / 5
2018-01-05 06:15:03
Nastazja
Długi czas realizacji zamówienia. Towar wysyłany od innego dostawcy.
4 / 5
2017-12-22 17:18:47
Renia
Obsługa mało profesjonalna,więcej uwag nie mam.
5 / 5
2017-12-21 18:38:28
Zofia
Super kontakt,szybko i sprawnie
5 / 5
2017-12-20 17:42:24
Jan
przesyłka zgodna z zamówieniem.Towar spełnił moje oczekiwania
1 / 5
2017-12-20 12:58:19
Jadwiga
Nie oferuje się na stronie produktów, których nie ma. Straciłam czas, a zakupu nie dokonałam - okazała się, że nie było na stanie.
5 / 5
2017-12-19 13:19:42
Kamila
Doskonały kontakt. Sprzedawcy chce się .... Nie piętrzy problemu lecz pomaga. Ogromnie polecam. Sama orteza doskonała.
5 / 5
2017-12-12 10:33:39
Arleta
W pełni profesjonalne podejście do sprzedaży i obsługi klienta. Szczerze polecam.
5 / 5
2017-12-05 14:48:45
Łucjan
Profesjonalna obsługa, szybko dostarczony towar. Polecam.
5 / 5
2017-12-05 11:11:14
Daniel
Doskonała obsługa, realizacja jeszcze tego samego dnia. Kontakt telefoniczny ze strony firmy e razie wątpliwości . Orteza dostarczona kurierem następnego dnia. Panu z 4sport.pro po prostu chciało się pomyśleć i pomóc. Jeszcze raz dziękuję. Naprawdę warto.
3 / 5
2017-12-05 09:38:05
Mieczysława
Czekam na przesyłkę. Liczyłam na sprawne nadanie paczki, niestety się przeliczyłam. Towar zamówiłam w środę, jest wtorek następnego tygodnia i przesyłki nie mam.
5 / 5
2017-11-11 20:07:25
Bernadeta
Bardzo szybka realizacja ,towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-11-08 13:27:54
Liza
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2017-11-06 16:02:29
Liwia
Solidna Firma miła obsługa, Polecam.
5 / 5
2017-10-30 10:33:25
Ryszard
Miła obsługa,ekspresowa przesyłka. Dziękuję. Pozdrawiam
4 / 5
2017-10-26 23:50:25
Gustawa
Produkt zgodny z opisem na stronie w 100%
5 / 5
2017-10-23 15:35:32
Romana
Bardzo dobrze. Polecam Sklep.
5 / 5
2017-10-19 15:08:56
Walentyna
Wszystko odbyło się ok,polecam ten sklep.
5 / 5
2017-09-25 15:18:56
Kornel
Wzorcowy sklep internetowy, transakcja w pełni udana, szybka przesyłka, orteza zgodna z opisem. Jestem bardzo zadowolona, polecam sklep niezdecydowanym :)
4 / 5
2017-09-23 20:37:58
Sofia
Jedyny minus: wysoki koszt wysyłki, brak tańszych opcji.
5 / 5
2017-07-26 15:05:09
Klementyna
szybka dostawa, a na tym mi zależało
5 / 5
2017-07-18 13:22:01
Tomasz
Paczkę otrzymałem po 3 dniach od zamówienia, dobrze zabezpieczoną z zawartością zgodną z opisem.
5 / 5
2017-06-28 10:17:09
Dalia
Polecam,zakup przebiegł szybko i sprawnie,zamawiałam dla męża pas przepuklinowy,dobra cena i jakośc,jeztem zadowolona...
5 / 5
2017-06-28 09:56:50
Walenty
Jestem zadowolony. To powinno wystarczyć. Opowiadanie zachwytów uważam za zbędne.
5 / 5
2017-06-23 10:50:44
Walenty
Znakomity sklep bezproblemowa wymiana gdyż zakupiłem za małą ortezę natychmiastowa wysyłka fantastyczny kontakt przyjemnie robić zakupy tam gdzie dbają o klienta - bardzo dziękuję.
5 / 5
2017-06-10 13:32:45
Zdzisława
polecam wszystkim, ekspresowa realizacja zamówienia
1 / 5
2017-06-05 12:08:25
Magda
otrzymałam część towaru, bez faktury, firma nie odpowiada na maile
5 / 5
2017-05-05 21:12:54
Julian
5+++++++++++++++++++++BARDZO DOBRZE
5 / 5
2017-05-05 12:44:26
Przemysław
Prosta i czytelna strona, wygodne zakupy, towar dotarł na czas.
5 / 5
2017-04-27 16:31:00
Gerard
Super, szybko,polecam wszystkim.
5 / 5
2017-04-24 19:50:08
Arleta
Polecam! Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2017-04-21 11:45:42
Kaja
Serdecznie polecam sklep. Zarówno jakość produktu jak i szybkość obsługi klienta oceniam na 5.
5 / 5
2017-04-14 12:04:02
Monika
Szybka dostawa. Produkt zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2017-04-10 16:30:46
Marta
Szybka realizacja zamówienia, firma godna polecenia.
4 / 5
2017-04-07 09:19:57
Tymon
Przesyłka została dostarczona bardzo szybko, niestety w dość podniszczonym pudełku. Na szczęście zawartość nie została uszkodzona.
3 / 5
2017-04-03 17:09:27
Oksana
Nie podsumuje na ten moment żadnej opinii gdyż czekam na towar, wysyłajcie takie emaile z wystawieniem opinii najlepiej gdy konsument dostanie juz towar inaczej opinia wystawiano przed otrzymanym towarem jaki konsument zamówił nie jest adekwatna i bez sensu
5 / 5
2017-03-31 08:16:34
Stanisława
Zamówiony towar zwróciłam i nie było problemu ze zwrotem, z czego jestem zadowolona. Mogę polecić 4sport.pro
5 / 5
2017-03-29 16:37:02
Antonina
Polecam, na pewno przy kolejnych zakupach będę zaglądał do 4sport.pro
5 / 5
2017-03-28 16:10:30
Liliana
Dobra komunikacja, szybka wysyłka, towar zgodny zpoisem
5 / 5
2017-03-17 12:12:57
Jarosława
Jestem pozytywnie zaskoczona, potrzebowałam szybko ortezę stawu skokowego, w innych sklepach oprócz dużo wyższych cen był zbyt długi czas oczekiwania, towar dostałam następnego dnia po zamówieniu,.Jest jak najbardziej zgodny z opisem i pierwsze wrażenia jest świetnie. Polecam
5 / 5
2017-03-16 17:27:20
Sabina
Bardzo sprawnie działający sklep. Co chwila dostawałam informację o zmianie statusu mojego zamówienia. Błyskawiczna realizacja. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-03-07 23:33:47
Jędrzej
Wszystko super.bez zadnego problemu .
5 / 5
2017-02-22 14:13:29
Malwina
jestem zadowolona z kontaktu, udzielonych informacji o interesującym mnie produkcie, oceniam bardzo pozytywnie
3 / 5
2017-02-17 12:54:27
Ewelina
Po zamowieniu dwoch produktow, produkty otrzymalam w 1 pudelku. Pudelko 1 produktu zostalo otworzone i drugi, osobny produkt zostal w nie wlozony. Poza tym wszystko przebieglo w porzadku.
5 / 5
2017-02-16 21:44:06
Wiktor
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2017-02-15 11:37:40
Karol
Nie mam zastrzeżeń. Szybki zakup, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-02-12 19:17:41
Luba
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji :)
5 / 5
2017-02-08 18:50:03
Judyta
Bardzo polecam firme 4sport.pro bo jest konkretna i slowna.
5 / 5
2017-02-08 12:16:22
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2017-02-03 13:48:04
Jędrzej
A, wiec produkt spełnia oczekiwania a nogi jak nowe całe do południa .
3 / 5
2017-02-02 18:19:55
Alfred
Sam towar jest bez zarzutu. Znam te taśmy i pracuję nimi z dużym zadowoleniem. Natomiast sprzedawca spakował je tak, że nie sprawiały wrażenia nowych i zostały one bardzo brzydko odcięte z większego kawałka i co za tym idzie nie miały dokładnie wymiaru jaki zamawiałam.
5 / 5
2017-02-02 17:46:53
Władysława
Super kontakt ,obsługa i dostawa.Polecam
5 / 5
2017-01-20 21:28:55
Mateusz
Wszystko sprawnie i profesjonalnie.
1 / 5
2017-01-05 12:37:19
Grażyna
Towaru nie otrzymałem, nikt nie odbiera telefonów i nie odpowiada na maile!
5 / 5
2017-01-04 11:25:54
Tamara
Super! Zamówiony produkt przyszedł szybko i był dokładnie taki jak w opisie. Polecam.
5 / 5
2016-12-29 08:29:20
Karina
Szybka realizacja zamówienia, zakup bezproblemowy
5 / 5
2016-12-28 09:11:27
Iga
Jestem bardzo zadowolona zarówno z przebiegu transakcji jak i towaru. Doskonały kontakt ze sprzedającym. Mam tylko małą uwagę co do oryginalnego opakowania towaru, które było delikatnie uszkodzone.
5 / 5
2016-12-27 13:27:56
Izolda
Jeśli będę robić następne zakupy to tylko w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2016-12-22 18:38:24
Janina
Z pewnością skorzystam w przyszłości.
1 / 5
2016-12-20 00:12:45
Roksana
Nie jestem zadowolona z zakupu ponieważ zamawiałam taśmę niebieską, a otrzymałam zieloną. Moje oczekiwania nie zostały spełnione.
5 / 5
2016-12-19 22:11:10
Aga
super produkt ,szybka realizacja ,szybka dostawa
5 / 5
2016-12-19 09:43:50
Jerzy
Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie!!!
5 / 5
2016-12-13 17:47:08
Ilona
Sklep zrealizował moje zamówienie bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-11-27 17:10:30
Jan
Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie 4sport.pro.
5 / 5
2016-11-21 10:51:31
Lech
Uzyskałem fachowe doradztwo i za radą pani konsultantki kupiłem ortezę, która okazała sie pod każdym względem idealna.
4 / 5
2016-11-08 20:17:26
Ziemowit
pas otrzymałem jest ok polecam
5 / 5
2016-11-04 10:03:30
Oksana
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2016-10-29 11:36:18
Stanisława
Sklep i obsluga bardzo fair. W moim przypadku trzeba bylo rozbic zamowienie na dwie paczki zebym nie musial dlugo czekac. Koszt drugiej paczki sklep wziął na siebie.
5 / 5
2016-10-25 09:10:53
Joanna
Profesjonalnie i szybko przeprowadzona transakcja. Polecam wszystkim zakupy w 4sport.pro
3 / 5
2016-10-24 10:52:47
Izolda
Niestety od czwartku wciąż oczekuję za dostawę, mimo że zaznaczyłam dostawę w 24godziny
5 / 5
2016-10-15 20:03:26
Izyda
Towar jest dobrej jakości, obsługa sprawna.
5 / 5
2016-10-05 22:50:58
Emanuel
Artykuł który wybrałam, wspomagający przy hallusach jest strzałem w ,,10,, Polecam
5 / 5
2016-09-28 11:57:14
Jowita
Polecam, bardzo dobra obsługa. Informacja o statusie zamówienia przekazywana na bieżąco. Brak dodatkowych, ukrytych kosztów.
2 / 5
2016-09-22 09:11:47
Zenon
Tradycyjnie na stronie wszystko dostępne po zamówieniu jak zwykle rozczarowanie
5 / 5
2016-09-16 08:45:32
Damian
Polecam sam sklep jak również obsługę sklepu 4sport.pro wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami.
4 / 5
2016-09-14 11:02:24
Kalina
Dobrze, brak nr listu przewozowego.
3 / 5
2016-09-12 15:39:12
Roman
Zapłaciłem 14 zł za przesyłkę która dotarła do mnie po 4 dniach. Skandal.
5 / 5
2016-09-11 17:27:11
Izolda
Zamówienie zgodne z ofertą, zostało zrealizowane błyskawicznie
5 / 5
2016-09-11 11:42:03
Karolina
orteza była za mała, oddałam a zwrot pieniędzy był w ciągu tygodnia na moje konto - sklep internetowy o najwyższym poziomie obsługi klienta z jakim dotychczas w ogóle w Polsce miałam do czynienia polecam
5 / 5
2016-09-02 10:54:44
Genowefa
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2016-08-30 08:32:46
Rafał
Budzi zaufanie; procedury zgodne z dobrymi praktykami.
5 / 5
2016-08-27 10:59:55
Leopold
Polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalne doradztwo, szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2016-08-22 12:09:14
Daniela
Wspaniała i Szybka obsługa Klienta!
4 / 5
2016-08-10 13:54:12
Lech
Ja wiem .ze to nie cała wina po stronie sklepu. Ale pas odłożyłem po 2 dniach . Szkoda. Pelota jest za twarda. to chyba rodzaj kauczuku a nie miękkiego silikonu. jak podano w opisie produktu. Bardziej mi to przypomina korek od zlewozmywaka !. Sąsiadka ma silikony - widziałem ! Zresztą brak kieszonki oby sprawdzić co tam jest. Pelota zaszyta na "amen". Jak to przyjdzie wyprać jak napisane w instrukcji to co ? . No szkoda A mogła być tak pięknie i wygodnie.
5 / 5
2016-08-05 11:36:25
Kamil
Szybko, sprawnie, na czas, na pewno 😁
5 / 5
2016-08-03 22:55:42
Kacper
Szybka wysylka towaru. Bezproblemowy kontakt. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2016-08-02 08:02:39
Greta
Miła obsługa, dobry kontakt i ekspresowa wysyłka. Produkty bardzo dobrej jakości w świetnych cenach. Polecam wszystkim

Rzetelne opinie o 4sport.pro