Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4Toys.pl - Wszystko Dla Dzieci

4Toys.pl - Wszystko Dla Dzieci Opinie 4.5 (66)

Piłsudskiego 36
26-110
Skarżysko-Kamienna
537375555
opinie 4Toys.pl - Wszystko Dla Dzieci
speedtest
4.5
66
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-06-17 10:46:06
Anton
Zamówienie złożone i opłacone w piątek 10 czerwca. W dniu 17 czerwca (następny piątek), z siódmej sproby (w przedziale od 10 do 16) udało się dzwonić się - pan z obsługi powiedział "nic nie mogę podpowiedzieć, proszę dzwonić w poniedziałek". Nie dostałem żadnej informacji o stanie zamówienia. 7 dni i cisza.
1 / 5
2022-05-11 09:34:52
Kazimierz
Oszukują klientów opisem produktu zawyżając wiek dziecka jakie może kożystać z pojazdu np.pojazd w opisie do 10 lat dziecko 7 letnie nie mieści się w pojeździe co może stanowić dla niego niebezpieczne. Oszuści!!!!!
1 / 5
2022-05-05 09:41:27
Kazimierz
Oszuści, zapłaciłem za pojazd od3do10 lat a otrzymałem mniejszy i tańszy o 300zł i jeszcze straszą prawnikiem. PRZESTRZEGAM
1 / 5
2022-05-05 00:20:47
Kazimierz
Paweł Jaworski oszukał mnie na 300zł przestrzegam wszystkich z kożystania że sklepu "4toys.pl
1 / 5
2022-05-04 10:33:48
Kazimierz
Oszukują klienta bo towar powinien być według ich specyfikacji od 3 do 10 lat a 7 letnie dziecko nie mieści się w pojeździe
5 / 5
2020-02-12 21:27:59
Zbigniew
Kontakt ze sprzedającym super, towar chyba będzie okej
1 / 5
2020-01-21 12:22:28
Oksana
Sklep oferuje towar, którego fizycznie nie posiada
5 / 5
2020-01-19 10:07:16
Jadwiga
Wszystko w porządku - towar zgodny z zamówieniem .Polecam
5 / 5
2020-01-14 16:31:10
Cecyl
Godny polecenia! Professional obsługa, towar zgodny z opisem. Wysyłają towar tego samego dnia.
5 / 5
2020-01-02 14:36:15
Zygfryd
Bardzo dobra i uprzejma informacja w razie pytań. Szybko i bez problemów dostarczono zakup
5 / 5
2019-12-15 20:53:16
Henryka
Sklep wywiązał się w 200%. Zamówiony towar otrzymałam na drugi dzień. Cały czas otrzymywałam informacje co się dzieje z moim zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona z transakcji i życzę wszystkim aby trafiali tylko na takich Sprzedawców.
5 / 5
2019-12-13 18:54:06
Adam
wysyłają towar tego samego dnia
5 / 5
2019-12-11 16:33:51
Klaudiusz
Bardzo professional obsługa, towar zgodny z opisem bardzo dobrej jakości, polecam w100 %
5 / 5
2019-12-02 15:55:54
Judyta
sprzedawca godny polecenia, bardzo sprawne odpowiadanie na wysłane zapytania.
5 / 5
2019-09-09 11:39:43
Dawid
Polecam, szybka obsługa. Dobry kontakt z klientem.
5 / 5
2019-09-05 09:05:20
Kinga
Polecam sklep, ponieważ wysyłka jest zawsze ekspresowa, a produkty kompletne, tak jak w przedstawianych przez firmę ofertach. Ponadto firma oferuje konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-07-15 14:26:21
Szczepan
zakupy przebiegly sprawnie i jestem bardzo zadowolona z zakupu, chociaz na samochodzie znalazlam kilka zadrapan, ale ogółem jestem zadowolona.
5 / 5
2019-06-07 12:47:22
Lidia
Super sklep, szybka realizacja zamówień i przystępne ceny
5 / 5
2019-05-15 19:15:52
Martyna
Bardzo fajna strona Super towary i promocje
4 / 5
2019-04-09 22:48:45
Felicjan
Sklep poznaje sie po serwisie, w tym przypadku było dość szybko
5 / 5
2019-04-03 19:47:15
Cezary
Jestem bardzo zadowolona z krzesla do karmienia eli .
5 / 5
2018-12-07 11:23:07
Karol
Polecam, to była pierwsza i nie ostatnia rzecz jaką u nich kupiłem i kupię :)
5 / 5
2018-11-30 16:53:11
Hubert
Szybko, sprawnie, pewnie. WZÓR.
5 / 5
2018-11-15 18:52:23
Paulina
Super sklep, bardzo szybka realizacja zamówienia. Informacje na bieżąco na temat zamówienia. Spełnione wszystkie moje oczekiwania.
4 / 5
2018-10-05 09:22:03
Maciej
Rowerek fajny. Tylko ze naklejki sa przyklejone do gory nogami. Ale to juz wina nie sprzedawcy a producenta
5 / 5
2018-08-20 15:06:36
Sonia
Szybko dostałam swój towar , jeszcze go nie używalam, to nic nie mogę powiedzieć
5 / 5
2018-07-19 14:13:45
Pola
Wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-05-23 16:45:28
Mirosław
Polecam zakupy w 4Toys :-) wysyłka towar zgodnie z opisem :)
5 / 5
2018-05-21 14:45:12
Bronisława
Z czystym sumieniem polecam zakupy w sklepie 4toys.pl
5 / 5
2018-05-18 15:44:35
Tymon
Towar zgodny z opisem dostawa szybko i bez problemów.Bardzo polecam.
5 / 5
2018-05-16 10:34:37
Kajetan
Towar zgodny z opisem szybka dostawa, jedynie minus za brak szybkoch przelewow. SERDECZNIE POLECAM
5 / 5
2018-04-26 18:33:27
Martyna
Szybka realizacja zamówienia, dołączony gratis- jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-04-20 20:43:26
Sławomir
Jestem zadowolony, byłem na bieżąco informowany o zamierzonych działaniach firmy
5 / 5
2018-04-20 09:16:45
Julita
Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2018-04-19 15:23:47
Teresa
Na początku było zamieszanie z realizacją zamówienia, ale po moim mailu od razu zostało wyjaśnione, a przesyłka wysłana ekspresowo
5 / 5
2018-04-05 16:53:38
Sylwia
dzialanie bardzo profesjonalne
4 / 5
2018-03-21 12:45:42
Aurelia
Ciężko stwierdzić bo to dopiero pierwsze zakupy. Jak będzie jeszcze okazja skorzystać ze sklepu 4toys to wtedy wyrażę swoją opinie.
3 / 5
2018-03-02 13:33:34
Elwira
Zamówiłam krzesełko do karmienia konkretna firma, konkretny model. Otrzymałam inny model tej firmy gdzie brak było instrukcji do jego złożenia, brakowało pręta podtrzymującego oparcie (musiałam włożyć dwa gwozdzie aby dziecko nie poleciało mi z oparciem do tylu) oraz brak śrubek.
5 / 5
2018-03-01 19:34:34
Donata
Szybka wysyłka, najniższa cena
3 / 5
2018-02-23 20:05:37
Greta
Dostałam towar dosyć szybko nie do końca jestem zadowolona ponieważ pewna część jest uszkodzona. Sklep został poinformowany ale jest cisza....nikt się nie oddzywa
5 / 5
2018-02-19 15:26:54
Wiesław
Wszystko w porządku jeden mały minus jest lekko przytarty materac nie dużo ale kolor jest trochę przytarty
5 / 5
2018-02-01 10:06:33
Olaf
Szybka realizacja zamówienia wraz z szybką realizacją dostawy. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Towar porządnie zapakowany i zgodny z zamówieniem. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2018-01-12 15:40:20
Igor
Doskonały sklep i świetne marki w dobrych cenach
5 / 5
2018-01-06 12:32:00
Apoloniusz
Polecam. Szybko i sprawnie przebiegla transakcja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-01-05 13:50:41
Faustyna
Wszystko sprawnie i tak, jak trzeba
5 / 5
2017-12-28 11:22:54
Celestyna
Produkt zgodny z opisem.transakcja przebiegła szybko i pomyślnie
4 / 5
2017-12-10 11:40:43
Diana
Zakup przebiegł pomyślnie i dość szybko ,ale do łóżeczka nie była dołączona żadna instrukcja jak prawidłowo rozkładać i składać ,więc trzeba było trochę się namęczyć żeby to wykonać
5 / 5
2017-11-27 09:55:44
Juliusz
Bardzo mile zaskoczona - bardzo dobry kontakt ze sklepem, bardzo miła obsługa i ekspresowa realizacja.
4 / 5
2017-11-24 17:53:47
Michalina
Brak instrukcji w języku polskim
5 / 5
2017-11-05 09:37:40
Hubert
Dobra komunikacja, szybko i sprawnie.
3 / 5
2017-10-27 09:47:45
Hubert
po 2 dniach od zamowienia poinformwano mnie o braku towaru, zaproponowano inny
5 / 5
2017-10-14 17:38:16
Faustyna
Jesteśmy zadowoleni godnie POLECAMY , zamówiony bujaczek Lionelo niles spełnia nasze wymogi,córka jest bardzo zadowolona, solidny , bezpieczny , wygodny w montarzu .Wart swojej ceny
5 / 5
2017-09-25 11:07:51
Dymitr
Fantastyczny kontakt ze sklepem, profesjonalna obsługa. Towar taki jak na zdjęciach, bez żadnych uszkodzeń. Polecam!
5 / 5
2017-09-03 09:43:47
Bogusław
Szybko sprawnie bez żadnych niedociągnięć ;)
5 / 5
2017-08-30 15:25:06
Igor
Świetny kontakt, niestety aktualnie nie było towaru który zalatwialam ale nie bylo problemu z rezygnacją.
5 / 5
2017-08-23 11:24:32
Jowita
Transakcja zostala przeprowadzona pomyślnie
5 / 5
2017-07-22 09:47:50
Luiza
Szybka bezpłatna wysyłka, produkt w konkurencyjnej cenie, dobra obsługa
5 / 5
2017-05-16 22:15:00
Filip
Po prostu konkret, szybko i sprawnie, POLECAM !
5 / 5
2017-05-10 07:17:09
Daniela
W pełni profesjonalny sklep. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2017-03-30 21:26:32
Róża
wszystko jak należy, super, polecam
5 / 5
2016-12-28 10:35:52
Maria
Stał się już moim ulubionym sklepem:-) Polecam
5 / 5
2016-12-22 15:31:30
Zbigniew
Szybka wysyłka, super, polecam
5 / 5
2016-12-19 22:04:28
Edward
Wszystko odbyło się prawidłowo i bez żadnych zakłóceń. Złego słowa powiedzieć nie mogę. ;-) Polecam.
5 / 5
2016-12-01 22:15:26
Regina
Szybko i profesjonalnie. Polecam!!!
5 / 5
2016-11-25 16:28:31
Włodzimierz
Szybka i udana transakcja. Kurier pełna profeska.
5 / 5
2016-11-25 08:52:41
Lucjan
szybko i na temat . W środę zamówienie telefoniczne a wczoraj telefon od kuriera. I bujaczek Ruben naprawdę fajny.

Rzetelne opinie o 4Toys.pl - Wszystko Dla Dzieci