Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4z.com.pl

4z.com.pl Opinie 4.4 (25)

Plonowa 3
61-312
Poznań
618668001
opinie 4z.com.pl
speedtest
4.4
25
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-15 13:53:17
Diana
Super jakość , zgodne z opisem
5 / 5
2019-11-02 09:20:17
Brunon
Są rzetelni. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2019-04-27 21:54:05
Waldemar
Towar super (worki mocne i dobrej jakości), realizacja błyskawiczna
5 / 5
2019-02-20 11:30:03
Judyta
Ciekawy sklep, duży asortyment i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-02-18 11:03:17
Eugenia
Mega szybka dostawa Towar i kontakt super
5 / 5
2018-11-22 12:34:25
Liza
o tym, że czas oczekiwania wydłuży się z powodu braku dostępności towaru zostałam poinformowanajeste w dniu złożenia zamówienia; proces transparentny, sprawny, bez problemu
5 / 5
2018-08-28 17:35:18
Adrian
Towar spełnił moje oczekiwania ściągaczki są bardzo dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2018-08-23 09:09:38
Jarosława
Wszystko funkcjonuje bardzo poprawnie.
4 / 5
2018-08-10 11:31:49
Remigiusz
Większość oczekiwań została spełniona
1 / 5
2018-03-06 16:56:14
Dominika
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji Dziękuję
4 / 5
2018-01-25 14:59:56
Kalina
Wszystko dobrze, poza dostepnoscia wybranego towaru. Towar wystawiony na stronie niedostepny. Po zamowieniu kontakt ze strony sklepu i - po niezaakceptowaniu przeze mnie zamiennika - bezproblemowe zalatwienie zwrotu.
5 / 5
2017-09-25 17:53:59
Karina
Robię zakupy w tym sklepie od lat, nigdy się nie zawiodłam. Trzeba jednak pamietać że niektóre produkty mają czas oczekiwania i ja jako Klientka sie z tym zgadzam. Polecam sklep w 100 %. Nie zgadzam się z Panią która kupiła podkładki na sedes. One są rozpuszczalne, i jakośc papieru jest doskonała, nie ma strachu że jak wpadnie do muszli to zapcha sedes, bo natychmiast się rozpuszcza. Dla mnie jakość pierwsza klasa.
5 / 5
2017-07-31 07:56:14
Gabriela
Zamówienie i dostawa towaru przebiegły bardzo szybko i sprawnie.
5 / 5
2017-01-31 10:17:02
Lilianna
Firmę polecam, bardzo sprawna wszystko wysłane natychmiast na drugi koniec Polski!!!
3 / 5
2016-11-10 23:29:25
Aldona
pokrowce na siedzenia musieliśmy podcinać by się zmieściły, natomiast worki na opony niestety nie mieszczą się w elemencie mocującym, wiec..........
5 / 5
2016-11-10 18:03:36
Katarzyna
Kupiłam biały mały kosz na śmieci,który jest śliczny bardzo dokładni wykończony Polecam
2 / 5
2016-11-10 16:04:12
Gracjan
Jakość papieru z którego wykonane są nakładki na sedes, są bardzo źle. Nie polecam.
5 / 5
2016-10-19 20:10:55
Tadeusz
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam.
4 / 5
2016-10-03 20:41:22
Karina
Jestem zadowolona. Jako osoba prywatna byłam zaskoczona cenami netto. Dopiero po kliknięciu "kup" zorientowałam się że należy doliczyć dodatkowy koszt.
5 / 5
2016-09-27 12:29:31
Roman
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam.
3 / 5
2016-09-16 20:33:28
Radosław
Niestety nie otrzymałem zamówionego towaru.Sklep skompletował nie ten towar który zamówiłem.Otrzymałem jedynie telefon ze sklepu,żeby nie odbierać towaru,który źle został przygotowany.Oczekuję na dostawę właściwego produktu.
5 / 5
2016-04-29 18:29:16
Jacek
Wszystko bardzo szybko i sprawnie.
5 / 5
2016-01-10 11:14:07
Żaneta
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, w każdym momencie wiadomo było, co z towarem się dzieje i kiedy się spodziewać przesyłki. Rewelacja na tle innych sklepów, gdzie nie ma praktycznie żadnego info.
4 / 5
2015-12-30 20:22:32
Liza
operacja kupna przebiegła pomyślnie, tylko towar był niefortunnie zapakowany ( jeden z pojemników ma wklęsłą pokrywkę ale mam nadzieję że wróci do normalnych kształtów!? )
5 / 5
2015-12-02 18:09:00
Sofia
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Dobry kontakt i towar bez zarzutu.

Rzetelne opinie o 4z.com.pl