Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 5.10.15.

5.10.15. Opinie 4.0 (388)

Bysławska 82
04-993
Warszawa
22 123 02 81
opinie 5.10.15.
speedtest
4.0
388
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-01-26 05:44:23
Wiola
Polecam serdecznie ten sklep.Ostanio dokonałam zakupu on-line. Przesyłka otrzymałam w przeciągu 3 dni. Towar , który zamówiłam spełnił moje oczekiwania w 100 %.Jakość, materiał, wykonanie SUPER !!!
1 / 5
2022-12-28 07:03:14
Wojtek
Tragedia! odradzam, brak kompetencji, wadliwe produkty, szkoda słów
1 / 5
2022-12-28 06:36:50
Magda
Kontakt z Obsługą klienta jest, delikatnie mówiąc ciężki, skomplikowany i długofalowy... Nie dość, że otrzymałam towar niezgodny z zamówieniem oraz uszkodzony. (W sumie patrząc na to, jak paczka była spakowana, nie było innej opcji, żeby się nie rozwaliła, bo rzeczy latały po kartonie jak w grzechotce) to po braku odzewu przez 2 doby ze strony sprzedającego, postanowiłam postąpić zgodnie z wytycznymi, które były na dołączonym do paczki dokumencie. Tzn. odesłałam wadliwą paczkę, (o zgrozo na koszt własny) Po 2 dniach ktoś raczył odpowiedzieć i oświadczyć, że teraz to kij Ci w oko jak, sama wysłałaś, nooo to już trudno twoja strata. Ale hola hola.... to nie ja odwaliłam maniane tylko wy, wy macie bałagan, ***inik i jakiegoś nieogara, który nie umie wypełniacza do paczki włożyć, żeby wszystko w środku nie latało. To wasz błąd dlaczego! zmuszacie klienta do ponoszenia kosztów za wasze niedociągnięciea? Obużające i pożałowania godne zachowanie i traktowanie klienta. NIE POLECAM!
1 / 5
2022-12-19 03:36:42
Magda
Nie Polecam Sklepu !! Chyba że ktoś ma czas i nerwy na ciągle wydzwanianie do nich bądź pisanie . Zamawiałam produkt przyszedł wybrakowany , został odeslany na reklamację, po czym całkowicie zrezygnowałam z produktu . I Teraz czekam aż magazyn skontaktuje sie ze sklepem... a to trochę trwa ...
1 / 5
2022-12-18 17:25:34
Agnes
Kupując otrzymałam rozmiar nie taki jak trzeba,informując o tym nie robili sobie jakiegoś wielkiego problemu ,próbując zwrócić w sklepie Pani odpowiedział jak by tam pracowala za kare że nie przyjmują zwrotów,dresy po praniu to nadawana się na (sciere) wstyd już nigdy więcej nie kuie tam jakaś paranoja z tymi ciucholandami 🙈bleeeee
1 / 5
2022-12-18 17:16:12
Agnes
Dostałam zamówienie z nie takim rozmiarem jak zamawialam,informując o tym nie brali na siebie jakiejś specjalnej odpowiedzialności,chcąc zwrócić w sklepie Pani jak by za kare tam pracowala z glupim tekstem wyleciała że już dawno nie ma zwrotów,dresy po praniu robia się (Szmata) nie polecam i nigdy więcej nie zrobię tam zakupów paranoja jakas szkoda kasy na takie badziewie.
1 / 5
2022-10-18 07:05:54
Agnieszka
Masakra!! Nie polecam. Dostałam zamówienie niekompletne,brak kaloszy ( w promocji kosztowały 30zł).Pisze maila o braku w zamówieniu , dostaję informacje,że magazyn zweryfikował i nie odnalazł produktu,więc w ramach rekompensaty mogą mi dać kod zniżkowy na 25zł. Kalosze kosztowały 30+kw. Żenująca obsługa. Poczułam się oskarżona o próbę wyłudzenia tychże luksusowych kaloszy dziecięcych. Odradzam. Szkoda nerwów. Sprawę zgłaszam do UOKIK.
1 / 5
2022-10-18 07:05:54
Agnieszka
Masakra!! Nie polecam. Dostałam zamówienie niekompletne,brak kaloszy ( w promocji kosztowały 30zł).Pisze maila o braku w zamówieniu , dostaję informacje,że magazyn zweryfikował i nie odnalazł produktu,więc w ramach rekompensaty mogą mi dać kod zniżkowy na 25zł. Kalosze kosztowały 30+kw. Żenująca obsługa. Poczułam się oskarżona o próbę wyłudzenia tychże luksusowych kaloszy dziecięcych. Odradzam. Szkoda nerwów. Sprawę zgłaszam do UOKIK.
1 / 5
2022-10-18 06:14:57
Iwi
Towar zamówiony opłacony.Po wiadomości że paczka jest wysłana zaczęły się schody.Paczka ze sklepu ,poprzez błąd w systemie ze strony sprzedającego została wysłana z powrotem na magazyn.Po próbie kontaktu dostałam info.że pieniądze zostaną mi zwrócone i mogę ponownie zamówić.Przy ponownym zamówieniu okazało się że wszystko jest dwa razy droższe niż za pierwszym razem.
1 / 5
2022-09-13 12:46:17
Karolina
Nie polecam zakupów w sklepie 51015. Kupiłam buty na kapcie dla syna do przedszkola oczywiście na promocji. Przyszedł totalny badziew więc postanowiłam je zwrócić i tu zaczęły się schody. Kapcie kosztowały 30 zł. Udałam się do najbliższego sklepu stacjonarnego aby dokonać zwrotu jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się że nie mogę go dokonać w sklepie.Panie nie umiały mi też wskazać czy w sklepie mogę je zwrócić. Postanowiłam zadzwonić na infolinię. Było to przed 17. Uzyskałam informację że jestem 3 w kolejce więc cierpliwie czekałam na połączenie 30 minut, z komunikatami że jestem 3 w kolejce, później 2 a następnie 1. Po tym okresie połączenie przerwano. Wybrałam więc ponownie infolinię i dopiero pojawił się komunikat, że infolinia jest czynna do 17:00. Masakra. Postanowiłam poczytać na ten temat na stronie ale nie jest to jasno sprecyzowane czy jakiekolwiek sklepy świadcza mozliwość zwrotu. Dzwoniłam do sklepów stacjonarnych w Warszawie. Nikt nie odebrał telefonu. Na stronie sklepu jest informacja o zwrocie i niestety na koszt kupującego jak mam zapłacić 15 zł za paczkę to robi się to żenujące. Kiedyś kupiłam leginsy dla córki i po 2 praniach zrobiła się dziura.
1 / 5
2022-07-22 02:21:22
Ania
Wysyłka niekompletnego towaru - wysyłka po 1,5 tyg. brakujących elementów. Kontakt z biurem obsługi klienta tragiczny. Towar kiepskiej jakości - łóżeczko po skręceniu popękało - słabe sosnowe drewno, aż strach kłaść dziecko do takiego łóżeczka. Na reklamację odpisują po kilku dniach lub po tygodniu. Tragedia nie polecam!!!!!!!!!
1 / 5
2022-07-11 02:48:33
martyna
Nie polecam sklepu 5.10.15. Od maja "bujam się" z reklamacją dzieciecych sandałkow. Po 2dniach sandałki sie zepsuły ( odpadł zaczep zapiętki). Buty odesłane do reklamacji. Po 3tyg zero odzewu. Ponaglałam maila z prosba o odpowiedz po czym dowiedziałąm się ze paczka zaginela i dopiero dotarła na magazyn. Reklamacje uznano i miałam otrzymac nowy produkt. Otrzymałam- jak samo zepsuta pare sandałków. jak odesłałam (czyli z wyłamanym zaczepem zapiętki) tyle ze ometkowaną.. po raz kolejny zglosiłam reklamacje ale tym razem z prosba o zwrot pieniedzy. Nadal czekam na odbior paczki przez kuriera bo sklep nie odpowiada kiedy zleca odbior( raz zlecili tyle ze spod złego adresu) . Tragedia. jest połowa lipca a ja od 2miesiecy walcze o głupie sandały.
1 / 5
2021-07-05 06:00:32
Anna
Ubranka fajne, słabo pakowane (często bez opakowania i po wyjęciu że zbiorczego opakowania,wyglądają jak używane). Wysyłka błyskawiczna. Zwroty, reklamacje na niskim poziomie, do poprawy. Infolinia to porażka. Pani niedoinformowana, niemiła.Nieodpowiednia osoba do kontaktu z klientem.
3 / 5
2020-02-22 22:07:30
Dominika
Produkty sa dobre, ale poczulam sie oszukana poniewaz wysyłałam zamówienie w ostatnich minutach promocji a następnego dnia została ona odnowiona i chyba trwa nadal
5 / 5
2020-02-22 22:06:40
Wera
Kontakt - nie korzystam, rabatów nie miałam więc ocenić nie moge
1 / 5
2020-02-22 21:59:15
Alberta
***** w magazynie, szło prawie 3 tygodnie. Po anulowaniu zamówienia doszło.
5 / 5
2020-02-22 21:12:40
Dominik
Ciuszki dla wnuków . Jak zwykle wszystko ok.
5 / 5
2020-02-22 21:06:16
Benedykt
Towar zgodny z opisem,przesyłka szybka do sklepu stacjonarnego,kontakt odpowiedni. Polecam
5 / 5
2020-02-22 20:57:03
Wacław
Towar doszedł szybko i taki jak oczekiwalam
5 / 5
2020-02-22 20:44:02
Stanisława
Towar zamówiłam w piatek o 15 a w sobotę przed południem był już w psczkomacie. Zgodne z opisem.
4 / 5
2020-02-22 18:33:27
Adrian
Ubranka zgodne z opisem. Dobra jakość
5 / 5
2020-02-22 17:46:06
Stefan
Zamówienie szybko i bez problemów. Rzeczy bardzo ładne, dobrej jakości, takie jak na zdjęciach. Zapakowane z dbałością, na co również zwracam uwagę. Polecam
3 / 5
2020-02-22 17:16:33
Iwona
Asortyment 51015 obszerny i fajne rabaty, obsługa na infolini bardzo miła. Jednak nadal czekam na dostawę towaru do sklepu 51015 skąd miałam odebrać zamówiony towar. Wiadomość o nadaniu przesyłki dostałam na skrzynkę w weekend a jest kolejny weekend i nadal czekam :-(
4 / 5
2020-02-22 17:06:00
Ksenia
czekam na towar. przesyłka w drodze :)
5 / 5
2020-02-22 16:42:01
Norbert
Wszystko w porządku, zakupy udane
5 / 5
2020-02-22 16:05:38
Feliks
Sklep ma produkty dobre jakościowo, a rabat 70% jest super!
5 / 5
2020-02-22 15:52:27
Marcin
Super rabaty, szybka wysyłka, dobre gatunkowo ubrania
5 / 5
2020-02-22 14:42:28
Marina
Produkty ładniejsze w rzeczywistości
5 / 5
2020-02-22 13:39:20
Manuela
Nie przyszła jedna zamówiona przeze mnie rzecz (kurtka dziewczęca), nikt nie powiadomił mnie o jej np. braku. Poza tym transakcja przebiegła pomyślnie. Na pewno jeszcze nie raz złożę zamówienie w sklepie 5.10.15. Polecam
5 / 5
2020-02-22 12:45:26
Daria
szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-22 12:36:12
Oleg
Ubrania w takich rozmiarach w jakich zamawiałam. Wszystko poszło sprawnie.
5 / 5
2020-02-22 11:42:51
Ksenia
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2020-02-22 11:42:16
Inga
Ubranka dla niemowlaków w dobrych cenach
5 / 5
2020-02-22 10:31:02
Radosław
Już nie możemy się doczekać aż paczuszka z bucikami przyjdzie
5 / 5
2020-02-22 10:19:09
Zbigniew
Szybko i sprawnie bardzo polecam!
5 / 5
2020-02-22 10:17:06
Wiola
Polecam dostawa w expresowym tempie
4 / 5
2020-02-22 10:11:05
Róża
Skorzystałam z promocji i tu ok, rozmiar czapki niestety nieadekwatny-za mała musiałam oddac i tu wszystko bez problemu. Niestety kolekcja mało ciekawa.
1 / 5
2020-02-22 09:56:40
Jolanta
Od 5.lutego czekam na towar;-(
5 / 5
2020-02-22 09:52:44
Michalina
Szybki czas realizacji zamówienia,super rabaty i przeceny, jakoś ciuszków bardzo dobra
5 / 5
2020-02-22 09:47:45
Filip
wszystko przebiegło pomyślnie, polecam
5 / 5
2020-02-22 09:43:43
Felicja
dobrze, tylko spodnie dresowe chłopięce okazały się szersze niż wyglądały na zdjęciu
5 / 5
2020-02-22 09:17:38
Magda
Szybko , fajne promocje, ładne ciuszki
5 / 5
2020-02-22 08:49:52
Cecylia
Towar zgodny z opisem, szybka przesylja.
5 / 5
2020-02-22 08:22:03
Mieczysława
Wszystko wporzadku polecam 🙂
5 / 5
2020-02-22 07:11:59
Daniel
Zakupy dla wnuków przez internet, wyprzedaż zimowa, super sprawnie i szybko, bardzo dobre jakościowo i śliczne ubranka
1 / 5
2020-02-22 06:07:56
Brygida
Samo zlozenie zamowienia ok, choc maly wybor co do platnos i uwazam, ale musialamnoddac kurtke, ze wzgledu na nietrafiony rozmiar i to co sie dziali dalej to jakas masakra. Czekam trzy tygodnie na zwrot, przy czym podają, ze jest 14 dni. I mówią na infolinii, ze tak juz jest, więc nie jestem wyjątkiem. Przestrzegam, ze w tym sklepie trzeba kupować bardzo przemyślanie i mieć szczęście co do rozmiaru :/ Procedura zwrotu towaru pozostawia wiele do życzenia. Przez to nie dokonałam juz kilku innych zakupów, mimo wyprzedaży i okazyjnych cen.
5 / 5
2020-02-22 00:20:59
Patrycja
szybka wysyłka, spodnie dresowe bardzo dobrej jakości, jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2020-02-21 23:27:42
Bernadeta
Jestem bardzo zadowolona zarówno z przebiegu realizacji zamówienia jak i z samego asortymentu. Na pewno będę korzystać z Waszych usług.
4 / 5
2020-02-21 22:56:35
Aleksander
Jestem bardzo zadowolona, zakupy spełniły moje oczekiwania.
4 / 5
2020-02-21 22:54:32
Mieczysław
Jestem zadowolona z zakupu, większość rzeczy zgodna z opisem, dobrej jakości i w promocyjnych cenach. Jeden produkt miał mocno zaniżony rozmiar.
1 / 5
2020-02-21 22:45:38
Alicja
Po raz 3 ta sama sytuacja. Dokonałam zakupów w internetowym sklepie, opłaciłam, czekałam aż przesyłka zostanie dostarczona, a tu po 7 dniach od opłacenia zamówienia informacja na mailu, że zamówienie zostało anulowane. Na szczęście pieniądze wróciły na konto, to jedyny plus. Nie polecam
5 / 5
2020-02-21 22:19:54
Diana
Wszystko ok. Szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2020-02-21 21:59:41
Adrian
Ciuszki rewelacja. Szybka wysyłka. Strona szybko i sprawnie działa.
1 / 5
2020-02-21 21:38:28
Jeremiasz
Czekam 2 tygodnie na zamówienie. Podobno wysłane tydzień temu do sklepu. Brak kontaktu ze strony sklepu.
4 / 5
2020-02-21 21:30:25
Arnold
Towar dobrej jakości jak zawsze, jednak wysyłka długo trwała, być może że względu na wyprzedaż i duża liczbę zamówień
5 / 5
2020-02-21 21:16:49
Marina
Polecam, korzystne ceny, duże promocje, dobra jakość ubrań
5 / 5
2020-02-21 21:06:05
Daria
Jestem zadowolona z zakupów. Przesyłka dotarła w terminie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-21 20:49:14
Jowita
Świetne produkty, szybka dostawa. Mały mankament to mały problem ze zwrotem, ponieważ okazało się, że nie jest możliwy w każdym sklepie sieci. Ale generalnie polecam!
4 / 5
2020-02-21 20:45:51
Walenty
Darmowa przesyłką była darmową od kwoty 160 zl
5 / 5
2020-02-21 20:26:58
Juliusz
Jestem zadowolona, chętnie jeszcze skorzystam szczególnie gdy będą rabaty.
5 / 5
2020-02-21 20:26:47
Feliks
Szybka wysyłka, dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-21 20:24:13
Otylia
Szybką wysyłka, duży wybór
3 / 5
2020-02-21 20:17:57
Laura
Nie otrzymałam całego zamówienia które opłaciłam, za trzy artykuły mam otrzymać zwrot pieniędzy. Jestem zawiedziona i już nie skorzystam z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-21 19:58:17
Stefan
Produkty dobrej jakości. Jestem zadowolona z zakupu
5 / 5
2020-02-21 19:57:38
Rafał
Bardzo szybka wysyłka, towar był u mnie 2 dni po zamówieniu. Towar bardzo dobrej jakości.
1 / 5
2020-02-21 18:45:27
Bernardeta
Paczkę otrzymałam po 9 dniach!! W dniu, kiedy otrzymałam wiadomość o tym, że paczka jest już w paczkomacie otrzymałam zwrot środków za jeden z zamówionych i opłaconych produktów. Nikt mnie w ciągu tych 9 dni nawet nie poinformował, że któryś z produktów okazał się niedostępny, nawet nie otrzymałam żadnego e-maila ze stosowną informacją, co jest dla mnie ważne, zwłaszcza, ze zawsze kupuję podwójnie, gdyż jestem mamą bliźniąt. W ten oto sposób zamiast dwóch par kapci otrzymałam tylko jedne... Dla każdego dziecko po sztuce... Po otwarciu paczki okazało się, ze zamiast dwóch par spodni są jedne... Oczywiście na fakturze widnieje informacja, że otrzymałam dwie pary. Zgłosiłam sprawę Pani dzwoniąc na infolinię. Niestety, sytuacji nie wyjaśniono...
5 / 5
2020-02-21 18:08:53
Ignacy
Wysyłka szybką, ubranka zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-21 17:51:24
Fryderyka
Super promocje, bardzo szybka realizacja zamówienia.
3 / 5
2020-02-21 17:31:46
Emil
Dodzwonić się nie da..... Brak niektórych rzeczy z zamówienia.
5 / 5
2020-02-21 17:22:04
Apoloniusz
Sweter przyjemby w dotyku rozmiar odpowiedni, czapka ok.
5 / 5
2020-02-21 17:17:40
Bartłomiej
Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysylka
1 / 5
2020-02-21 17:08:44
Grażyna
Z zamówionych 7 rzeczy dostałam 3. Firma zwróciła tylko część pieniędzy za niezrealizowane zamówienie, brakuje 30 złotych. Na wysłaną wiadomość brak odpowiedzi, dodzwonić się nie udaje. Żenada, choć wcześniejsze zakupy były udane.
5 / 5
2020-02-21 17:01:04
Wojciech
ubranka dla niemowląt - 70% rabatu
3 / 5
2020-02-21 16:59:32
Jarosława
Kupiłam sukienkę a później jej nie otrzymałam. Na zamówienie czekałam aż 7 dni. Słabo.
1 / 5
2020-02-21 16:18:18
Olaf
Towar powinien dotrzec 2 tug temu. Ba infolinii rozkoszna pani informuje, ze Inpost zgubil 1/3 paczek i szukają....o zero informacji, strategii czy przeprosin. Katastrofa. Piszę reklamację...
5 / 5
2020-02-21 15:26:11
Remigiusz
Dobry rabat. Ubrania dobre jakosciowo.
5 / 5
2020-02-21 14:43:31
Edward
Wszystko ok. Szybko i sprawnie.
1 / 5
2020-02-21 14:37:02
Jagoda
Sklep anulował zamówienie bez informacji czekałam na towar. Dopiero jak zwrócili pieniądze zrozumiałam że anulowali. Tragedia!
5 / 5
2020-02-21 14:28:18
Łucjan
ciekawy, barwny asortyment, bardzo fajne rabaty i szybka obsługa
5 / 5
2020-02-21 13:42:19
Albert
super sprawa z opłaceniem towaru w ciągu 30 dni
5 / 5
2020-02-21 13:37:59
Ida
Zakupy z wyprzedaży -bardzo korzystne ceny i asortyment.
5 / 5
2020-02-21 13:23:13
Igor
Jestem bardzo zadowolona z asortymentu, z cen oraz z dostępności.
5 / 5
2020-02-21 13:06:52
Ida
Ciuchy mega wygodne paczka Dobrze zabezpieczony I szybko wysłana
4 / 5
2020-02-21 12:59:44
Konrad
Zakupy zgodnez zamówieniem.Polecam
5 / 5
2020-02-21 12:57:32
Elwira
Wszytko co zamówiłam jest bardzo ładne i dobrze wykonane
1 / 5
2020-02-21 12:48:28
Zuzanna
Czekam na realizację zamówienia ponad 2 tygodnie obsługa nie odpowiada brak kontaktu nie polecam
5 / 5
2020-02-21 12:43:15
Cyprian
rewelacja a ubrania dobrej jakości
5 / 5
2020-02-21 12:26:38
Marzena
Kontakt jest super, miałam trudności z platnoscia ale dział obsługi bardzo mi pomógł rozwiązać problem i doradzi jak najkorzystniej wykonac płatność. Do tego zawsze wszystko otrzymuje na czas, produkty zawsze idealnie zapakowane i wszystko w idealnym stanie.
5 / 5
2020-02-21 12:22:04
Norbert
Wszystko poszło pomyślnie polecam
5 / 5
2020-02-21 12:18:35
Daniel
Polecam. Trzeba tylko sprawdzać jakiej firmy są ubrania. Bo nie wszystkie to 5 10 15.
1 / 5
2020-02-21 12:18:19
Malina
Jestem niezadowolona ponieważ z winy firmy kurierskiej paczka nie została dostarczona i zostala odesłania do nadawcy. Pomimo wysłania 2 maili i wykonania 2 telefonów nadal nie otrzymałam odpowiedzi od sklepu co dalej z moim zamówieniem. Złożyłam dyspozycję że chcę zwrotu pieniędzy- czekam na odpowiedź.
3 / 5
2020-02-21 12:15:52
Klaudia
Niestety nie otrzymałam wszystkiego co kupiłam online. Na stronie produkty były dostępne a później okazało się że chyba ich nie ma (wyjaśnień żadnych tez nie dostalam). Oczywiście otrzymałam zwrot pieniędzy.
5 / 5
2020-02-21 12:06:30
Fryderyka
Mega szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-21 11:58:16
Rudolf
Ciuszki jakościowo super, niektóre ładniejsze niż na zdjęciu, towar zgodny z opisem, przesyłka na czas.
5 / 5
2020-02-21 11:53:32
Radosław
Asortyment zgodny z opisem ,szybka wysyłka uwzględniane rabaty kontakt z sprzedawcą super
5 / 5
2020-02-21 11:47:48
Roksana
Ubranka rewelacyjne, cena promocyjna - super. Polecam.
5 / 5
2020-02-21 11:21:51
Felicja
Kupiłam bluzkę dla córki i drugą dla syna, towar otrzymałam bardzo szybko, są to ubranka bardzo dobrej jakości. Polecam serdecznie
1 / 5
2020-02-21 11:21:26
Roma
Czapeczka po jednym praniu rozciągnięta
5 / 5
2020-02-21 11:21:08
Justyna
Wszystko ok, bez problemu. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-21 11:12:12
Sławomira
ZAKUPIONE TRAMPKI DLA DZIEWCZYNKI IDEALNIE PASUJĄCE. TOWAR DOSTARCZONY NASTĘPNEGO DNIA
5 / 5
2020-02-21 11:02:46
Wiktoria
Dobre jakościowo produkty, korzystne promocje.
5 / 5
2020-02-21 11:01:39
Zuzanna
Barsoz dobry kontakt, informacja o kazdym kroku transakcji. Polecam
5 / 5
2020-02-21 10:55:52
Joanna
Uwielbiam robic zakupy w 5.10.15. Od kilku lat korzystam z super rabatów. Ubranka są doskonałej jakosci i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-21 10:47:19
Pola
Super promocje, nawet do 70%, towar dostarczony po 2 dniach od zloOnego zamówienia. Polecam!
5 / 5
2020-02-21 10:39:00
Genowefa
Super zakupy jak zawsze i super ubrania!
5 / 5
2020-02-21 10:30:33
Krzysztof
jestem zadowolona z zakupów w 5 10 15 jak i z obsługi w sklepie na ul. Niecała w Pruszkowie....))))
5 / 5
2020-02-21 10:23:08
Jowita
Wszystko sprawnie i atrakcyjne przeceny
5 / 5
2020-02-21 10:14:13
Wera
Bardzo szybka wysyłka,towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-21 09:58:39
Celestyna
Sklep super, szybko otrzymałam zamówione produkty.
5 / 5
2020-02-21 09:56:43
Izyda
Złożenie zamówienia bez żadnego problemu, kupione artykuły otrzymałam bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-21 09:53:52
Lucjan
Super rabaty. Ubrania dobrej jakosci. Polecam
5 / 5
2020-02-21 09:46:24
Rafał
Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam
2 / 5
2020-02-21 09:45:41
Bolesław
Zamówienie złożone i zapłacone. Długi czas oczekiwania na skompletowanie zamówienia. Kiedy już towar przyszedł brakowało 1 rzeczy. Sprawdziłem na stronie. Okazało się, że sklep bez powiadomienia jedna rzecz usunął z zamówienia. Zero maila, telefonu. Pieniądze na konto zwrócone, ale niesmak pozostał.
4 / 5
2020-02-21 09:44:54
Edmund
Sukienka ładna, dobrzy uszyta, jednak w cenie regularnej raczej bym nie kupiła, rozmiar lekko zawyzony
5 / 5
2020-02-21 09:39:13
Wacław
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
4 / 5
2020-02-21 09:37:34
Karolina
Niektóre rabaty są naprawdę atrakcyjne. Fajna opcja, że można sprawdzić czy dany towar jest w sklepie stacjonarnym jednakże kilka razy zdarzyło mi się, że na stronie internetowej było zaznaczone, że towar znajduje się w danym sklepie po czym na miejscu dowiadywałam się, że go nie mają od dłuższego czasu.
5 / 5
2020-02-21 09:30:18
Gustaw
Zamówienie szybko zrealizowane. Niska cena za dobra jakość .
5 / 5
2020-02-21 09:30:08
Kamila
Jestem zadowolona zarówno z produktów jak i sprawnej realizacji mojego zamówienia.
5 / 5
2020-02-21 09:28:32
Dawid
Bardzo udane i sprawnie przeprowadzone
5 / 5
2020-02-21 09:21:46
Eryka
Przesyłka przyszła bardzo szybko. Przy zamawianiu faktycznie pod uwagę należy wsiąść to że rozmiarówka jest trochę zaniżona. Ogólnie jestem zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-02-21 09:20:24
Romana
Polecam sklep, szybko, sprawnie, ciuchy fajne już kilka razy prane- bez zastrzeżeń! Warto czytać opinie o rzeczach, żeby nie było zaskoczenia co do np. grubości materiału.
4 / 5
2020-02-21 09:19:08
Łukasz
Rabaty do -70% daja dobra mozliwosc zakupu ubranek w rabatowych cenach co sie oplaca. Jakos ubrań dla niemowlakow dobra😊 Ogolnie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-21 09:14:34
Jowita
Bardzo duże rabaty, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-21 09:11:41
Jolanta
Towar zgodny z opisem na stronie,szybka wysyłka, korzystne rabaty.
4 / 5
2020-02-21 09:11:25
Róża
Długi termin oczekiwania na przesyłkę. Brak wcześniej informacji o niekompletnej przesyłce.Towar zgodny z opisem. Sklep polecam.
5 / 5
2020-02-21 09:09:43
Gracjan
Ubranka są śliczne, jakościowo bardzo dobre, polecam 😉
5 / 5
2020-02-21 09:04:52
Klara
Super promocje, produkty świetnej jakości w dobrej cenie !
1 / 5
2020-02-21 08:51:50
Rafał
Żadnego kontaktu, towar zaginął, ani pieniędzy ani towaru 😡
1 / 5
2020-02-21 08:50:22
Łucja
Tym razem fatalnie. czekam już 16 dni
5 / 5
2020-02-21 08:50:17
Roma
Towar przyszedł naprawdę szybko, nie było żadnego problemu. Polecam :)
5 / 5
2020-02-21 08:47:19
Maksym
Ciuszki bardzo dobrej jakości, zawsze można dobrać ciekawe zestawy. Uwielbiam ten sklep
5 / 5
2020-02-21 08:40:52
Rozalia
Zamówienie dotarło ekspresowo. Kurteczka okazała się za mała. Dokonałam zwrotu towaru, pieniądze miałam na koncie w ciągu tygodnia. Super, polecam!
5 / 5
2020-02-21 08:28:13
Kalina
Jestem zadowolona. Towar taki jak w ofercie.
5 / 5
2020-02-21 08:21:57
Sławomira
szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem, dobrej jakości produkty
5 / 5
2020-02-21 08:13:06
Alicja
Wszystkie zamówione ubrania bardzo dobrej jakości, polecam
5 / 5
2020-02-21 08:07:26
Zenon
Zamówienie przyszło szybciej.Obuwie zgodne z zopisem.
5 / 5
2020-02-21 07:59:25
Dymitr
Jestem zadowolony ubranka super jakosc
5 / 5
2020-02-21 07:55:49
Paweł
Sprawne zakupy, ciuchy w promocji maja cenę której mogę zapłacić za ciuszki dla dzieci ;) Dobra jakość, ładne kolory.
5 / 5
2020-02-21 07:31:58
Alina
Jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkiej obsługi. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-02-21 07:18:55
Cezary
Towar zgodny z opisem, dostawa szybko
5 / 5
2020-02-21 07:08:12
Eugeniusz
Jestem bardzo zadowolona, ubranka są naprawdę dobrej jakości, wszystko zgodne ze zdjęciami :)
5 / 5
2020-02-21 07:00:33
Andrzej
Gorąco polecam zakupy w sklepie internetowym.
5 / 5
2020-02-21 06:59:20
Tomasz
Bardzo często korzystam z zakupów internetowych w sklepie, z uwagi na bardzo korzystną ofertę
1 / 5
2020-02-21 06:26:38
Zuzanna
Ceny promocyjne są ok, ale czas oczekiwania masakra. Sklep informuje,że realizacja zamówienia trwa 1-7 dni roboczych. Mi wysłali po 10 dniach. Dodatkowo nie było dwóch produktów. Zdarza się. Otrzymałam fakturę z brakującymi rzeczami na pomniejszoną kwotę, lecz zwrot dosłałam poprzez PayU pomniejszoną o jeden produkt. Musiałam napisać emaila o zwrot płatności za drugi brakujący produkt.
5 / 5
2020-02-21 06:00:00
Daria
Produkt zgodny z opisem, dobra jakość
5 / 5
2020-02-21 00:46:03
Emanuel
Szybka i dokładana obsługa. Towar zgodny z opisem. 100% zadowolenia.
5 / 5
2020-02-20 23:37:05
Olga
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Zaskakująco wysokie rabaty.
5 / 5
2020-02-20 23:04:32
Adam
Swietny kontakt, asortyment bardzo szeroki
1 / 5
2020-02-20 23:04:15
Marta
Ubrania firmy 5.10.15 to najgorszy sort z możliwych. Wszystko co zakupiłam z tej firmy okazuje się wadliwe (od razu lub po pierwszym praniu). Chcąc opisywać wszystkie wady musiałabym spędzić nad tą wypowiedzią 3h. Miałam zamiar reklamować to wszystko ale z uwagi na małe dziecko poprostu nie mam na to czasu. Smutne, że za takie pieniądze jakość jest porównywalna do sklepów niskobudżetowych typu PEPCO. Wszystkim znajomym od razu odradzam sklep.
5 / 5
2020-02-20 22:51:20
Gabriel
Towar zgodny z opisem, ubranka z materiału dobrej jakości
5 / 5
2020-02-20 22:47:01
Jakub
Duży wybór Towaru w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam
5 / 5
2020-02-20 22:40:11
Ksenia
Fajny towar dobry gatunkowo w dobrej cenie
5 / 5
2020-02-20 22:37:32
Fryderyk
Jestem zadowolona z całego procesu transakcji.
5 / 5
2020-02-20 22:18:19
Alicja
Towar zgodny z zamowieniem, szybka wysylka, polecam
5 / 5
2020-02-20 22:01:40
Lucyna
Dwie sukienki ładniejsze w realu, zgodne z podaną rozmiarówką. Super. Polecam
1 / 5
2020-02-20 21:47:08
Irena
Brak informacji o zamówieniu 9 dni. Dopiero jak zadzwonilam dowiedzialam sie ze zamówienie nie zostało wyslane i nie ma 2 produktow.
5 / 5
2020-02-20 21:46:41
Wiesław
Jak zawsze super jakość i dobry zakup
5 / 5
2020-02-20 21:44:11
Jadwiga
Kolejne moje zakupy w sklepie 5.10.15. często kupuje i bardzo lubię darmową opcję dostawy do sklepów.
5 / 5
2020-02-20 21:43:42
Małgorzata
szybko,sprawnie i bez zadnych komplikacji.
5 / 5
2020-02-20 21:41:05
Izydor
Bardzo sprawna wysylka, towar fajnej jakosci
5 / 5
2020-02-20 21:38:31
Dalia
Ciuszki są super bawełna mięciutka. Rabaty bardzo o bardzo przystępnej cenie. Czekam na kolejne👍🤗
4 / 5
2020-02-20 21:36:14
Anna
sZYBKA DOSTAWA NA DRUGI DZIEŃ
5 / 5
2020-02-20 21:31:13
Mirosław
Wzorowa współpraca, polecam.
5 / 5
2020-02-20 21:30:53
Judyta
Wiele razy już zamawiałam. Bardzo jestem zadowolona z produktów jak i również z szybkiej wysyłki 😉napewno pozostanę na tej stronie 😉
5 / 5
2020-02-20 21:24:03
Ignacy
Polecam, dobry kontakt, super rabaty, zgodność towaru z opisem
5 / 5
2020-02-20 21:12:43
Gustaw
Jak zwykle jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-20 21:08:08
Natasza
Ubranka bardzo dobrej jakości chociaz zamówiome 2 bluzy w tym samym rozmiarze z metki w rzeczywistosci sa roznych rozmiarow
5 / 5
2020-02-20 21:06:35
Roman
Wszystko dobrze. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-20 21:01:21
Milena
wszystko jasne i proste podczas zakupów
5 / 5
2020-02-20 20:52:31
Wiktor
Jestem bardzo zadiwolona z zakupow
5 / 5
2020-02-20 20:48:31
Hubert
Szybka wysyłka. Ubrania wysokiej jakości. Rabaty aż 70% taniej. Kompletuje już kolejne zamówienie :) polecam
5 / 5
2020-02-20 20:42:28
Jakub
Bardzo dobry kontak, produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Jestem zadowolona z zakup i promocji napewno bedę robić jeszcze zakupy.
4 / 5
2020-02-20 20:38:43
Witold
Strona bardzo przejrzysta u czytelna. Ubranka zgodne z opisem. Rozmiar w porządku nie jest ani zawyżony ani zaniżony. Polecam serdecznie 5 .10. 15
5 / 5
2020-02-20 20:38:17
Inga
Kurtki narciarskie dla dziewczynek
1 / 5
2020-02-20 20:33:40
Teresa
Ponad tydzień czekam na zamówienie. Codziennie dostaję wiadomość że paczka została nadana.
1 / 5
2020-02-20 20:33:18
Karol
Od zamówienia minęło ponad dwa tygodnie, zamówione rzeczy nie dotarly a w dodatku nikt nie potrafi zlokalizować przesyłki na magazynie i określić terminu dostawy
5 / 5
2020-02-20 20:32:14
Włodzimierz
Wszytko przyszło zgodne z opisem i tym co jest zamieszczone na zdjęciach syn zadowolony a to najważniejsze
1 / 5
2020-02-20 20:31:16
Natasza
Tym razem obsługa fatalna, po ponad 2-tygodniach od opłacenia, po interwencji telefonicznej i mailowej dostałam tylko część zamówienia. Większość rzeczy na które czekałam po prostu nie przyszły tylko dostałam zwrot kasy. Mam nadzieję, że po prostu miałam pecha ... Rzeczy które doszły - nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-20 20:30:13
Piotr
Zamówienie przyszło bardzo szybko :) ciuszki super Polecam :)
4 / 5
2020-02-20 20:29:26
Emanuela
bardzo dlugie oczekiwanie - nie otrzymalam spodniczki ktora oplacilam - dostalam zwrot za spodniczke - bez wyjasnien- spodniczka ta jest dalej na stanie w sklepie - zamowilam powtornie a tak naprawde nie wiem dlaczego tak sie dzieje .
5 / 5
2020-02-20 20:28:47
Iwo
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2020-02-20 20:07:08
Wiktoria
Minęło już 15 dni od kiedy złożyłam i opłaciłam zamówienie, nadal nie zostalo dostarczone. Firma zapewnia że dostarczy towar w terminie od 1 do 7 dni roboczych.
5 / 5
2020-02-20 20:05:55
Kazimiera
Bardzo ładne ubranka i akcesoria dla dzieci, trwałe nic się nie dzieje po praniu lubię kupować córce Ciuszki w tym sklepie, mają bardzo korzystne przeceny, jak już jest to nie o 5-10zl a o konkretną kwotę. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 19:52:06
Adam
Wszystko zgodne opisem . Polecam
5 / 5
2020-02-20 19:34:16
Natasza
Towar zgodny z opisem. Bluza chłopięca dobra gatunkowo.
5 / 5
2020-02-20 19:29:43
Gerard
bardzo sprawna realizacja zamówienia, towar dostarczony bez żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-20 18:32:23
Milena
Jakość super, szybka dostawa
3 / 5
2020-02-20 18:16:56
Kazimiera
Towar zgodny z opisem, zamówienie niekompletne o czym zostałam poinformowana mailowo , środki za brakujący towar miały zostać zwrócone w ciągu kilku dni, niestety po 2 tyg. moja interwencja mailowa bez skutku, po 3 tyg. telefon z mojej strony do obslugi, pani poinformowała mnie ze to takie małe niedopatrzenie i już zleca do księgowości, następnego dnia pieniążki były na koncie, szkoda tylko że musiałam się upominać o 22 zł
3 / 5
2020-02-20 16:41:07
Franciszek
Długi termin realizacji zamówienia - 8 dni roboczych. Dodatkowo w szóstym i siódmym dniu usunięto po jednym produkcie z zamówienia nie informując o tym (zauważyłem tylko zwrot pieniędzy).
5 / 5
2020-02-20 16:38:25
Ewelina
Super promocje, świetne ubrania zarówno dla chłopca jak i dziewczynki, rozmiary ok, sklep nie jest mi obcy, więc wiedziałam co zamawiać i czego oczekiwać. Na wysyłkę czekałam kilka dni. Jestem zadowolona, polecam zakupy!
1 / 5
2020-02-20 15:54:44
Zuzanna
Czekam już ponad 3tyg za zwrot pieniędzy za body i bluzkę na długo rękaw . I zastanawiam się jak długo to jeszcze potrwa ? Dzwoniłam na infolinię i Pani powiedziała ,że na dniach A minęło już 3 tyg.?
5 / 5
2020-02-20 15:17:20
Felicja
Wszystko w porządku. Zamawiałam w trakcie wyprzedaży, więc dostępnarozmiarówka szybko ulegała zmianie.
5 / 5
2020-02-20 15:06:25
Bernardeta
Kupiłam skarpetunie, pół śpiochy i pieluchy tetrowe wszystko super jakości, jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-20 15:02:26
Eryk
Super ubrania, bardzo szybka dostawa
5 / 5
2020-02-20 14:42:15
Natalia
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-20 14:29:24
Marlena
Bardzo szybko otrzymałam zamowienie
4 / 5
2020-02-20 14:01:58
Konstancja
Bardzo dobry jakościowo towar w dobrej promocji. Polecam
5 / 5
2020-02-20 14:01:49
Kinga
Ubranka dla dzieci w super cenie, która idzie w parze z jakością ubrań. Polecam ten sklep i jego asortyment.
1 / 5
2020-02-20 13:35:59
Regina
Na przesylke czekam juz 7 dni. 3 razy wysylalam wiadomosc do sklepu co dzieje się z zamówieniem. Zadnej odpowiedzi. Sklep bez zadnej informacji anulowal jeden z produktów i zwrocil pieniadze za ten produkt rowniez bez zadnej informacji. A zalezalo mi wlasnie bardziej na tamtym produkcie. Jak narazie czekam dalej na pozostaly towar
1 / 5
2020-02-20 13:09:33
Emil
już prawie 3 tygodnie czekam na paczkę

Rzetelne opinie o 5.10.15.