Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 50style.pl

50style.pl Opinie 1.8 (92)

Dywizjonu 303 paw. 1
31-871
Kraków
+48 12 681 84 90
opinie 50style.pl
1.8
92
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-01-05 08:47:13
Wojciech
Zakupiony towar 13-12-2023 dotarł do mnie 5 stycznia i to po dwukrotnym monitowaniu przez infolinię. Tam usłyszałam że kurier nie odebrał przesyłki. Żenada
1 / 5
2023-12-29 04:43:56
Anna
Strona mało przyjazna. Kliknęłam złóż zamówienie, po czym wszystko zniknęło. Zawartość koszyka również. Poświęciłam 10 min, by złożyć je ponownie. Otrzymałam zamówienie, po czym sklep zaczął nękać mailami, że zamówienie nie jest opłacone. Myślałam, że płatność nie przeszła więc opłaciłam ponownie , po czym dostałam paczkę z rzeczami, które już kupiłam oraz rzeczami, których nie zamawiałam. Pani na infolinii była nieuprzejma, wręcz z satysfakcją zakomunikowała, że skoro opłaciłam to zamówienie, to nie mogę odesłać na koszt sklepu. Firma nie bierze odpowiedzialności za błędy techniczne strony i nie jest nastawiona prokliencko. Nie polecam zdecydowanie.
1 / 5
2023-12-11 09:12:51
Joanna
Czapka absolutnie nie była zgodna z opisem. Miała być damska a jest mała, dziecięca. Nie oddano mi kosztów przesyłki zwrotnej
1 / 5
2023-12-04 04:26:06
Magdalena
Witam, zamówiłam buty 20.11 A do tej pory nie otrzymałam zamówienia, chociaż wszystko jest zweryfikowane i opłacone. Kontakt że sklepem tragedia, zawsze te same odpowiedzi. Nie polecam nikomu, nigdy już tam nic nie kupię.
1 / 5
2023-11-29 17:59:43
Katarzyna
Zdecydowanie NIE polecam. Ostatnio kupiłam u nich dwie pary butów i obydwie się rozleciały w tym jedne dość drogie. Kupiłam buty za 399.99 zł które rozleciały się po czterech miesiącach użytkowania. Dwukrotnie składałam reklamację którą odrzucili twierdząc że to nie ich wina że buty się rozleciały. Wydałam prawie 400 zł za jakieś badziewie. Nie kupujcie w sklepie 50 style jak nie chcecie wyrzucić pieniędzy w błoto.
5 / 5
2023-11-16 10:50:31
Jacek
Buty w użytkowaniu 3 miesiące, po czym złożona reklamacja na pęknięta podeszwę w obu butach oraz rozdarty od środka materiał. Reklamacja nie uznana, stwierdzono winę użytkownika „za luźno wiązane buty, chodzenie po agresywnym podłożu” koniec cytatu. Brak bezpośredniego kontaktu z opiniodawcą. Polecam gorąco ten sklep oraz dział reklamacji.
1 / 5
2023-11-14 11:28:44
Maria
Jeden wielki dramat. Dwie pary butów z jasną wadą serii. Niestety dwie reklamacje oddalone i wina zrzucona na konsumenta. 600zl wyrzucone w błoto.
5 / 5
2023-11-11 15:05:41
Robert
Buty zamówione się zgadzają i przesyłka przyszyła 11 listopada w święto!!!! Wszystko się zgadza i szybka przesyłka.
1 / 5
2023-11-09 23:36:33
Klient..
Zdecydowanie nie polecam. Buty kupione za 300 zł, oryginalne , markowe po prostu się zniszczyły po 2 miesiącach. jak by były zrobione z gównolitu. 3 reklamacje odrzucone. Ten sklep to dramat
1 / 5
2023-11-09 16:01:13
Aneta
Ten sklep to dramat. Omijać szerokim łukiem. Jakość tandeta, buty po kilku miesiącach nie nadają się do użytkowania bo materiał w butach adidas odkleił się od podeszwy. Reklamacja odrzucona. Jak za czasów PRL. Szkoda kasy i czasu. Niepojętą polityka firmy. Teraz będą musieli mi zwracać dodatkowo koszta rzeczoznawcy bo sprawa oboije się o Sąd. Nie polecam!! Lepiej robić zakupy na zalando. Tam jest wszystko bezproblemowo!
1 / 5
2023-11-02 07:50:18
Dawid
Bardzo slaba obsluga, wrecz chamska. Nie ma jakiejkolwiek mowy o zwrocie toward czy reklamacji bo wina uzytkownika I koniec Nie polecam robic tam zakupow
1 / 5
2023-10-22 10:25:28
Gosia
50 style ,najgorszy sklep z jakim miałam do czynienia, pech chciał że mąż kupił tam polowke FILA po 2 praniach zrobila się szmata ...złożyłam reklamacje nie uznaje, złożyłam odwolanie ,nie uznali ....pozostaje Sad i dla zasady chyba powinnam złożyć sprawę....dramat odradzam wszystkim.
1 / 5
2023-10-19 15:34:08
Monika
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu! Obsługa reklamacji na poziomie -1000. Buty Nike noszone 2,5 miesiąca za 350 po prostu sie rozwaliły. Pytalam w sklepie firmowym Nike :pieniądze zostalyby zwrocone na poczekaniu ale trzeba reklamowc tam gdzie się kupiło. W 50 style wszystko oczywiście z winy użytkownika i reklamacja odrzucona ....odwolanie również...nie polecam tego sklepu! Nigdy nie zrobię tam zakupów !
1 / 5
2023-10-04 05:51:21
Magdalena
Nie polecam zakupów, buty zakupione pod koniec marca, nie noszone w okresie letnim, założone teraz i puścił materiał, zrobiła się dziurka z boku a sklep nie uznał, 400 zł wyrzucone w błoto, buty które miały być wytrzymałe, już nic nie kupię tan
1 / 5
2023-08-19 18:31:25
Magdalena J.
Oddałam buty nike w których chodziła córka na reklamację niestety jej nie uwzględniono, oczywiście wina użytkowania. Katastrofa, nie polecam podeszwy w nike dunk od zewnątrz zżółkły i to nie jest wina czyszczenia Tal jak napisano, bo lepiej juz dbać chyba nie można było a byłyby całe żółte więc ewidentnie wada fabryczna
1 / 5
2023-08-06 06:21:38
Nie polecam
Buty rozklejone reklamacja nie uznana bo nie właściwie konserwowane odwołanie również nawet nie naprawiono butów, od razu powinni poinformować klienta że butów nie należy używać tylko postawić na półce i patrzeć. Nie polecam buty oryginalne po trzech miesiącach rozklejone jeszcze raz nie polecam
1 / 5
2023-08-06 06:14:22
Marzena
Buty słabej jakości rozklejają się, cholewka wewnątrz buta przetarta po trzech miesiącach użytkowania buty oryginalne nike a jakość bardzo słaba, reklamacja nieuznana, niezasadna. Nie polecam szkoda pieniędzy
1 / 5
2023-07-31 08:24:34
Nie polecam zakupów
Nie polecam zakupów. kupiłem buty sportowe. Otrzymałem przesyłkę, jednak rozmiar okazał się za duży. Brak bezpłatnych wymian i zwrotów. Odesłałem buty na wymianę zmieniając rozmiar. Koszt przesyłki 18,60 kurier DHL. Otrzymałem nowe buty ale rozmiar okazał się za mały, a połówek brak. Następna przesyłka i prośba o zwrot pieniędzy - 18,60 kurier DHL. Przesyłka wysłana 10.07.2023. Dzisiaj jest 31.07.2023 środków na koncie nie ma. A ja dołożyłem do tego interesu 37,20 na przesyłki
1 / 5
2023-07-24 16:32:35
Ania
Buty bardzo szybko się niszczą. Jedna reklamacja nie została uznana ( trzy razy reklamowane były buty tej samej firmy ). Dzisiaj reklamacja uznana , brak zwrotu pieniędzy ( córka nie chciała wymieniać tam butów z obawy , że znowu się popsują ). Nie polecam , zwłaszcza sklepu w Toruń Plaza.
1 / 5
2023-07-20 04:56:10
Natalia
Zamówiłam buty , niestety okazały się za małe, więc postanowiłam zrobic wymiane. Ok. Buty wysłane na odpowiedni adres... ale coś długo to trwało.. po tygodniu piszę do nich co z moją przesyłką. Mówią ze wszytko ok, adres ok. Ale nie znajduje jej w magazynie. Kolejnego dnia piszą ze zwrócą mi pieniądze bo nie ma tych butow w magazynie ( były dostępne bo sprawdzialam na stronie) . Pytam więc jaki jest sens w wysylaniu pieniędzy, zamiast poprosty wymienic te buty... skoro po dostaniu pieniedzy musialabym skadac zamowienie spowrotem... Nie polecam...
4 / 5
2023-06-30 12:05:58
Marcin
Widzę wysyp hejterów (nie wiem czy liczba mnoga to właściwa forma, bo styl jakby ten sam) którym 50Style niby nie uwzględnił reklamacji. Kupiłem tydzień temu buty Puma. Po godzinie chodzenia odeszło pół podeszwy w jednym a druga zaczęła się odklejać. Zaniosłem do reklamacji. Dziś dostałem info, że reklamację uwzględniono i już mam wymienione na nowe. No także nie klei mi się to z hejtem jaki tutaj się wylewa.
1 / 5
2023-05-19 14:01:01
Wanda
Polecam sklep 50 Style w Andrychowie.Obsluga super a Pani Karina rewelacja.
1 / 5
2023-05-08 06:33:36
Ewa
Kupiłam w tym sklepie dwie pary obuwia, jedne adidasy ,drugie zimowe ,po pół roku nie nadawały się do chodzenia. Złożyłam reklamację, której nie uwzględniono. Nie polecam tam kupować żadnego obuwia
1 / 5
2023-04-29 03:13:48
Paulina
Sklep dno totalne buty nie wytrzymują nawet trzech miesięcy po czym reklamacja odrzucona, która wystawia kierownik sklepu maja jedno i to samo pismo ,złe użytkowanie, pranie w pralce i w detergentach. A jak prosisz kierownika to go nie ma bo ma wolne hahaha śmiech na sali!!!! Nie Polecam
1 / 5
2023-04-25 13:39:55
Anna
Nie polecam zakupu w tym sklepie. 10 dni oczekiwania na zamówione buty - brak przesyłki oraz jakiejkolwiek informacji ze sklepu o powodach tej sytuacji. Po nawiązaniu przeze mnie kontaktu tel. konsultant nie potrafił wyjaśnić przyczyny nie otrzymania zamówionego towaru ale obiecał sprawdzenie i przekazanie informacji zwrotnej. Czekałam i się nie doczekałam. Ponownie skontaktowałam się z konsultantem, nadal brak wiedzy o powodach nieudanej transakcji. Ostatecznie poprosiłam o jej anulowanie. Teraz pozostaje mi tylko mieć nadzieję że otrzymam zwrot pieniędzy i nie będzie to trwało równie długo. Radzę wybrać inny sklep
1 / 5
2023-04-25 13:28:13
Marta
Ten sklep to masakra. Nie polecam . Reklamacji nie uwzględniają. Buty za 350zl po 2,5 miesiąca do wyrzucenia.
1 / 5
2023-04-24 15:25:17
Karolina
Sklep masakra . Buty po trzech tygodniach do wyrzucenia . Reklamacja- zapomnij powiedzieli że za małe buty kupiłam szok. Żadnych reklamacji nie uznają . Ludzie nie kupujcie w tym sklepie .
1 / 5
2023-03-11 07:18:24
Fred
Kupiłem buty sportowe w 50 style po 5 miesiącach buty się rozkleiły na bokach oddałem do reklamacji po 6 dniach odpowiedź reklamacja odrzucona .Ludzie nie kupujcie w tym sklepie to są oszuści sprzedają towar podróbki chińskie lub tureckie buty są zleżałe z produkcji z przed pandemji rozlatują się po 3 miesiącach normalnego użytkowania
1 / 5
2023-02-28 12:42:10
Datek
Witam dwa razy kupilem buty w tym sklepie jedne rozlecialy sie po pul roku nieuznali reklamaci drugie po 3 miesiacach jakas paranoja niepolecam ostrow wlpk galeria
1 / 5
2023-02-22 02:27:19
Wioleta
Nie polecam oryginalne buty się rozpadły po pół roku niby z mojej winy reklamacja oczywiście nieuznana bo źle użytkowane obówie. Nigdy już tam nie kupię nic.
1 / 5
2023-02-20 12:39:13
Seva
Nędza nie polecam tego sklepu omijać szerokim łukiem reklamacji nie uwzgladniaja i przezucaja winę na klienta chociaż buty noszone przez miesiąc góra dwa i się rozpadają zenua
1 / 5
2023-02-20 12:37:28
Sebastizn
Gdzie zgłosić ta firmę oszustów
1 / 5
2023-02-18 01:17:41
Ludwik
Wprowadzają konsumenta w błąd z ceną. Na bannerze reklamowym inna, a po wrzucenia do koszyka faktyczna końcowa wyraźnie wyższa. Może w sumie nawet i dobrze, że to mi się udało wychwycić przed finalizacją zakupu, bo patrząc na opinie o nich w internecie - spora szansa, że transakcja nie zakończyłaby się pomyślnie:) Będę omijać 50style szerokim łukiem.
1 / 5
2023-02-11 02:35:41
kamil
Odradzam i polecam omijac szerokim łukiem. Zakupilem buty umbro, po 3 msc pękła cholewka . Oddałem na gwranacje. 50style trzymało je równe 14 dni zeby w 14 dniu odrzucic reklamacje twierdząc , że buty użytkowane nie tak jak powinny :D Śmiech na sali, skąd 50style wie jak użytkowałem obuwie :) Nie polecam
1 / 5
2023-02-03 06:23:09
Patryk
Odrzucenie reklamacji ponowne .Nie polecam
1 / 5
2023-02-03 06:22:22
Michał
Nie polecam buty trzy miesięczne odrzucenie reklamacji .
1 / 5
2023-01-16 08:55:09
Arek
Buty przetarte na czubkach, słaby model Nike, błyskotliwy Pan Przemysław z działu reklamacji zalecił kupowanie o rozmiar większych. Takie sztampowe odpowiedzi daje wszystkim jak widzę. Postawili głąba, który powtarza wszystkim to samo (wadliwe użytkowanie etc). Buty były przetarte po 3 mcach. Nigdy więcej, nie polecam, jak chwycą kasę to jak pies kość
1 / 5
2023-01-07 15:36:34
Tomasz
Buty rozklejone w trzech miejscach. Reklamacja odrzucona. Ostatnie moje zakupy w tym sklepie. Nie polecam.
1 / 5
2023-01-05 09:05:02
Maciej
Dwuletnia gwarancja jest tylko wpisem na stronie. Reklamacja rozklejających się butów rozpatrzona negatywnie. Nie polecam tego sklepu.
1 / 5
2022-12-29 06:13:04
Ewelina
Nie polecam tego sklepu. Po dwóch miesiącach noszenia butów zaczęły pękać pod podeszwą, ta ich ,,,Ala''' skóra zaczęła odchodzić od buta. Pojawiły się dziury. Reklamacja została odrzucona ponieważ według ich odpowiedzi nie powinno się w tych butach chodzić jak pada deszcz tylko chodzić boso a buty trzymać w ręku aby się nie poniszczyły. W życiu takich bzdur nie słyszałam.Wedluch ich opinii buty były używane w trudnych warunkach o dużej wilgotności oraz były przemoczone oraz wysuszone co sprawiło , że zaczęło pękać. Ten sklep to jena wielka pomyłka. Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów i wszystkim odradzam. Zostało mi skontaktowanie się z prawem konsumenta.
1 / 5
2022-12-27 05:28:09
Ewelina
Najgorszy sklep jaki może być już nigdy nie kupię nic w tym sklepie jakoś towaru jest beznadziejna reklamacji nie uznają radzę wszystkim omijać z daleka ten sklep
1 / 5
2022-12-20 06:37:15
MMM
Prezes firmy powinien przyjrzeć się pracy magazynierom jak i wszystkim tym którzy pracują na infolinii jest to porażka zero komunikacji człowiek musi prosić się o swoje zamówienie nie mówiąc o tym że zero reakcji na odpowiedzi @ . Pracuje w handlu kilkanaście lat i swoich klientów internetowych nie olewam bo dziś na rynku ten klient jest priorytetem ze względu na statystyki . Proszę się od dwóch dni na nadanie przesyłki do wysłania a dostaje informacje ze paczka wysłana żart. Robicie ludzi w konia tylko zapomnieliście o jednym wszystko dziś da się sprawdzić. Ostatni raz zrobiłam tutaj jakie kolwiek zamówienie. Tak to jest jak człowiek laszczy się na tańszy produkt .
1 / 5
2022-12-10 14:23:20
Kasia
1 gwiazdka to i tak za dużo.Buty po 2 miesiącach rozklejone na pół a reklamacja odrzucona. To był mój ostatni zakup w tym sklepie.Nie polecam!!!!!
1 / 5
2022-12-02 13:41:38
Ania
Kupiłam buty w promocyjnej cenie, płaciłam przez PayPo, zakupy już dawno opłacone a po 2 miesiącach nadal nie mam ani produktu ani pieniędzy. Dostałam w końcu odpowiedź na mojego maila, że nastąpiła pomyłka i na stronie internetowej był produkt, którego nie było w magazynach, że zwrócone zostaną mi pieniądze. I takim sposobem nie mam ani butów ani pieniędzy
1 / 5
2022-11-15 07:44:03
Ania
Nie polecam, rozmiar butów się zgadza ale są o 1-2 rozmiary za małe. Nie ma żadnej faktury, paragonu czy formularzu zwrotu bym mogła buty zwrócić czy oddać . Jednym słowem oszustwo.NIE POLECAM
1 / 5
2022-11-15 07:43:59
wiki wiki
nie polecam, zamowilam buty z moim rozmiarem a przyszly za male w dodatku nie bylo zadnego paragonu ani karteczki by zwrocic
1 / 5
2022-10-07 12:54:41
Marek
Trzymajcie się z daleka od tego sklepu ,po 2 tygodniach buty rozeszły się rzeczoznawca stwierdził że buty były zbyt mocno eksploatowane ,nie uznali reklamacji
1 / 5
2022-10-01 15:11:05
Tomek
Buty adidas podeszwa odpala po pół roku... Jakoś towaru dziwnie podejrzana jakby to były podróbki... Reklamacji nie uznają ..
1 / 5
2022-07-18 16:01:05
Monika
Buty zakupione to Nike Air Max za ponad 300 zł, w których po 3 miesiącach rozszedł się materiał po obydwu bokach buta. Reklamacji nie uznali, uszkodzenie mechaniczne. Rozumiem, że można o coś zahaczyć z jednej strony, ale po obydwu stronach? Olewają klienta totalnie. Szkoda, bo zakupiłam u nich już kilka par butów i 2 torby sportowe. I więcej już nic nie kupię.
1 / 5
2022-05-08 12:44:21
Bartłomiej
Osoba które w tej firmie odpowiadają za reklamacje proszę zakupić banany , w moich butach Nike Air Max Excee po 14 dniach zaczęła pękać podeszwa , oczywiście 2 krótkiej reklamacji nie uznali twierdząc że to czynnik zewnętrzny (rozcięcie ostrym przedmiotem) i właśnie po to te banany , cięcie ostrym przedmiotem zostawia gładkie powierzchnie ,a już przełamanie zostawia poszarpanie w miejscu przełamania ,tak wygląda moja podeszwa.Proszę ze wspomnianymi owocami lub innymi owocami , warzywami lub rzeczami taki test sobie przeprowadzić ,a dopiero bzdury wypisywać.
1 / 5
2021-02-24 02:26:29
Jacek
But Adidasa zaczęł się rozklejać po pół roku. Jeden. Reklamacji w sklepie, ani odwołania nie uznano. Wynikało z tego w sumie że chodzę w jednym bucie. Oświadczono mi w sklepie z uśmiechem, że mogę iść do sądu jak chcę. Nie spodziewali się chyba że pójdę. Sprawa w sądzie wygrana musieli mi oddać kasę z procentami. Ale co czasu i użerania się było...Mogli załatwić sprawę szybko i miło, a tak moja stopa więcej w tym sklepie nie postanie. I innym odradzam i zalecam nie odpuszczać.
2 / 5
2020-02-20 12:28:00
Klemens
Zrobiłem zwrot kurtki która była beznadziejna i zero kontaktu co jak gdzie kiedy,odradzam
1 / 5
2020-02-18 18:25:43
Feliks
Sklep robi z ludzi głupich, na butach doklejona metka z rozmiarem 41. W rzeczywistości rozmiar 45. Myślą, że ktoś się nie przejmie i nie zwróci. Wymienić oczywiście się nie da, bo oczekiwanego rozmiaru nie ma już w sprzedaży. Nie polecam nikomu.
1 / 5
2020-02-07 12:14:25
Katarzyna
Niestety podejście do klienta minus 100! W ogóle nie są elastyczni. Sklepy otwarte późno głównie po 10, Sprawdzasz w necie sklep czynny od 9, idziesz na 9 a tam sklep od 10 tak naprawdę czynny. Co na to 50style? Nic, w pompie to mają, jak i klienta. A jak się nie podoba to można zamówienie anulować ale na kasę poczeka pan 3 tygodnie! Lepiej przyjść odebrać i oddać, paranoja! Zamiast oni zrobić coś ze swojej strony żeby sytuację uratować i nie stracić klienta to nie, tylko to co wyżej. To proponuję ja, wyślijcie buty do mnie( w końcu i tak opłacone) to nie, nie da się, jakbym rozmawiał z botami. Nigdy więcej moja noga w tym chorym sklepie nie stanie! Nie chcę mieć z 50Style nigdy więcej nic do czynienia i innym też odradzam, jest wiele innych sklepów gdzie klienta się szanuje, szczególnie tego grzecznego, miłego i płacącego!
1 / 5
2020-01-20 12:01:47
Roman
Nie polecam wręcz odradzam zakupy w tym sklepie zamówienie na 400 złotych chciałem żeby było taniej to wysłali spodnie tańsze o 50 złotych żeby im to się kalkulowało jasne ze zwróce ale dla mnie to teraz będą koszta nigdy wiecej i odradzam infolinia jak i odpisywanie na maile tragedia nawet nie moge znależć kodu tych spodni wiec zapewne bardzo dobra podróbka.
1 / 5
2019-09-04 09:19:51
Konrad
NIE POLECAM to mało powiedziane. Sklep prowadzi nieuczciwe praktyki konsumenckie. Mianowicie, informują na swojej stronie, że 100 % produktów wystawionych na ich stronie posiadają fizycznie. Magazynie swoim. Oczywiście to jest nieprawdą. Prawdą natomiast jest, że oszukują klientów. Każdy, ma prawo zgłosić swoje przypadki do Rzecznika Praw Klienta oraz do UOKiK. Stosowanie nieuczciwych praktyk konsumenckich = kary nakładane przez urząd. Sklep oszukuje nie informując przed dokonaniem zamówienia, iż może ono nie dotrzeć w jednej przesyłce w przypadku kilku produktów. Jest to nieuczciwa praktyka, gdyż Klient nie musi i prawdopodobnie niye złożyłby zamówienia wiedząc o tym. Sklep informuje o tak absurdalnej praktyce, spowodowanej zresztą brakiem fizycznego produktów, dopiero po wysłaniu zamówienia. Przy czym, nie wiesz nawet czy wysłali całe Twoje zamówienie, czy tylko jego część. Narażają Cię na koszty, np za dojazd do paczkomatu po drugie, lub kolejne paczki Twojego jednego zamówienia. Dziś zgłosiłem sprawę do UOKiK i Rzecznika Praw Klienta a także na Policję, gdyż istnieje podejrzenie popełnienia przestępstwa że względu na oszustwo, którego sklep jak widać w innych opiniach prawdopodobnie się dopuszcza, wystawiając fikcyjne etykiety nadania przesyłki informując przy tym Klienta, że zamówione brakujące towary w pierwszej paczce zostały już wyslane, przy czym firma przewozowa, w moim przypadku inpost odpiera fakt fizycznego nadania jakiejkolwiek przesyłki przez sklep. Wczoraj (03.09) sklep wysłał link z numerem nadania. Niestety fizycznie wcale tej przesyłki nie nadal. Ani wczoraj. Ani dziś. Zachęcam wszystkich do zgłaszania swoich przypadków do odpowiednich uprawnionych organów.
1 / 5
2019-08-23 13:10:17
Adrian
Nie polecam. Kupiłem nowe buty marki adidas, które miały gwarancję niby na 2 lata. Po 4 dniach w jednym bucie rozerwała się siatka. Oddałem je do reklamacji, której nie uznano. Wraz z tymi butami oddałem na reklamację również buty marki Reebok, także nie uwzględnili reklamacji. Krócej mówiąc nie polecam. A reklamacja w ich firmie to kpina.
1 / 5
2019-07-29 11:24:14
Ludwik
Zamówiłem na stronie 3 rzeczy: buty, okulary i nerkę. Po 1,5 tygodnia(gdzie na stronie zapewniają że przesyłka idzie do 6 dni roboczych max) dostałem paczkę od kuriera w której znajdowały się tylko buty więc zadzwoniłem na infolinie żeby wyjaśnić sprawę. Bardzo miła pani zapewniała mnie, że to pomyłka na magazynie najprawdopodobniej i przeprasza za całą sytuację jutro doślą brakujące rzeczy. Myślę ok zdarza się, mija tydzień a żadnej paczki nie dostałem dopiero na początku kolejnego tygodnia dostałem kolejną paczkę w której znowu brakowało pełnego zamówienie. Po sprawdzeniu przesyłki znowu dzwonie na infolinię i słyszę dokładnie to samo co 1,5 tygodnia temu czyli ,,przepraszamy, 1 raz takie coś się zdarza, już wysyłamy". Czekam KOLEJNY tydzień na paczkę i wreszcie dostaję resztę zamówienia. PO PONAD 3 TYGODNIACH! ŻENADA! BRAK PROFESJONALNEGO PODEJŚCIA! NIE POLECAM NIKOMU! ZERO REKOMPENSATY CZY CHOCIAŻBY JEJ PROPOZYCJI! MAJĄ GDZIEŚ KLIENTA JAK I JEGO ZAMÓWIENIE! p.s. Oprócz sympatycznych pań na infolinii niczego dobrego nie ma w tym sklepie, TRAGEDIA! p.s.2 Śmieszne jest to że każdą paczkę dostarczała inna firma kurierska gdzie ostatnią (tą na którą czekałem ponad 3 tygodnie) dostarczył mi pan z UPS gdzie sama strona 50STYLE nie ma ich nawet w ofercie dostarczenia.
1 / 5
2019-07-12 08:51:02
Alfred
Po dwóch tygodniach oczekiwania na dostępny produkt zero kontaktu oraz informacji o zamówieniu. Po kontakcie z mojej strony okazuje się, że gdzieś zamówienie trafiło na drugi magazyn. Taki sklep nie ma racji bytu na rynku! Totalna porażka. Ostatni raz coś zamówiłem i odradzam zdecydowanie.
1 / 5
2019-07-10 21:54:13
Marina
2 miesiące temu kupiłam sandały dziecięce. Bzdurą jest pisanie na stronie że buty są warte np 180 zł i kosztują obecnie 40 zł. Buty dosłownie się rozpadły po kilku spacerach. REKLAMACJA NIEUZNANA - odradzam zakup w tym sklepie. Oszuści
1 / 5
2019-05-22 12:13:49
Ida
Zakupione 4 pary butów. 2 pary oddane na reklamację z dwóch różnych przyczyn. Reklamacja nieuznana w obydwu przypadkach natomiast powód podany ten sam - jak napisał rzeczoznawca "obuwie uszkodzone mechanicznie z winy użytkownika, w wyniku intensywnej eksploatacji w trudnych warunkach." Nie polecam nikomu zakupu w 50style. to był mój ostatni zakup.
1 / 5
2019-05-11 12:52:28
Ziemowit
Zamówiłem przez internet dwie pary butów z czego jedna nie została dostarczona. W drugiej parze, którą otrzymałem prawy but miał podeszwę różniącą się szerokością o 2mm od lewej przez co but mnie uciskał. Jedyne z czym nie było problemów to zwrot towaru w sklepie, choć sprzedawca mimo różnic widocznych gołych okiem wmawiał mi, ze buty są takie same.
1 / 5
2019-05-10 20:42:49
Ismena
Oszuści, od miesiąca sklep nie wysłał mojego zamówienia. Na maile nie odpisują, zero kontaktu.
1 / 5
2019-05-09 20:38:15
Bernardeta
Nie polecam sklepu 50style. Dnia 22.04.2019 złożyłam zamówienie w sklepie internetowym. Do teraz nie otrzymałam przesyłki. Został tylko wystawiony list przewozowy dla mojego zamówienia jednak jak dowiedziałam się w firmie przewozowej paczka nie została Jeszce przekazana do dostarczenia. Sklep internetowy nie odpowiada na maile. Kontaktowałam się kilka razy telefonicznie jednak za każdym razem Panie na infolinii informują mnie że będą się kontaktowały z magazynem i obiecują że się ze mną będą kontaktowały jednak za każdym razem sama muszę dzwonić i dowiadywać się że nadal nic nie ustalono. Wczoraj prosiłam o anulowanie zamówienia i zwrot środków. Jednak Pani Kinga z infolinii odpowiedziała że nie może tego zrobić dopóki nie wyjaśni się sprawa na magazynie. Niestety nie wie kiedy to się wyjaśni. Dziś oczywiście nie otrzymałam żadnej informacji o statusie mojej sprawy. Zawiadomiłam już Rzecznika Praw Konsumenta. Wysłałam również pisemne odstąpienie od umowy (mail poszedł również do wiadomości Rzecznika Praw Konsumenta) Jestem ciekawa czy raczą wyjaśnić moją sprawę i zwrócić mi pieniądze.
1 / 5
2019-04-18 21:08:49
Celestyn
Co tu dużo mówić, nie polecam. Buty nosiły ślady używania. Dodatkowo prawy bardzo niewygodny i lekko się rozjeżdżały szwy. Napisałem maila w poniedziałek czy mógłbym wymienić w sklepie, do dziś żadnej odpowiedzi. Pojechałem, oddałem. Panie w sklepie też nie bardzo wiedzą co to obsługa klienta. Pierwsze i ostatnie zakupy.
5 / 5
2019-04-12 18:02:25
Rudolf
Polecam sklep do robienia super zakupów, w super promocyjnych cenach!
5 / 5
2019-04-12 18:00:42
Dorota
Super szybka realizacja zamówienia towarów, towar zapakowany w należyty sposób, polecam sklep w 100%
1 / 5
2019-04-11 15:05:14
Joanna
NIE POLECAM , ZŁOŻYŁAM REKLAMACJĘ NA BUTY NEW BALANCE MCRIUZHB - W BUTACH PO 2 MIESIĄCACH PIANKOWA PODESZWA WYTARŁA SIĘ A MATERIAŁ SIĘ ROZSZEDŁ !!! ODPOWIEDŹ " ZBYT INTENSYWNE UŻYTKOWANIE" -KPINA W 100% !!!! NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE !!!! NIE POLECAM TOWARU Z TEJ FIRMY!!!!
5 / 5
2019-02-07 14:53:45
Bogusław
Musze przelamac zla passe negatywnych komentarzy. Zlozone zamowienie zostalo zrealizowane do tygodnia. Rozmiar, wzor, wszystko sie zgadzalo. Kurier przywiozl paczke nieuszkodzona, towar zgodny z opisem. Polecam. Nie mam zadnych zastrzezen
1 / 5
2019-02-01 13:15:55
Ludwika
Pierwszy i ostatni raz kupiłam coś w tym sklepie, żenada , czekam na paczkę od tygodnia i dostałam tylko informacje,że moja paczka zgineła w firmie DPD. Jestem zażenowana podejściem do klienta bo firma krótko i brzydko mówiąc ma mnie w du.... , zero wyjaśnień zero kontaktu.Nie polecam i odradzam. widzę ,że podobne opinie mają klienci więc to nie pierwszy taki przypadek
1 / 5
2019-01-29 11:49:23
Magdalena
Zakupiłam 2 pary butów, niestety w przypadku jednych rozmiarówka zaniżona, drugie słabej jakości. Obie pary odesłałam wraz z formularzem odstąpienia od umowy i... dostałam zwrot pieniędzy za 1 parę. Od zwrotu obuwia minęło 20 dni, a ja nie mogę doprosić się zwrotu pieniędzy za odesłane obuwie. Był to z pewnością ostatni mój zakup w tym sklepie.
1 / 5
2018-10-09 18:57:46
Roman
Mają klienta gdzieś. Rok temu wszystkie swoje dane przez internet podałem żeby dostać "Kartę Rabat w dobrym stylu" Do tej pory jej nie ujrzałem.... Ne e-maile chyba odpisywać nie potrafią, nie dowiesz się nic na temat towaru bo cię oleją a w sklepie brak informacji np. jaki numer wkładki mają buty tylko rozmiarówka np. 43,44. . I kupuj teraz człowieku w ciemno, nie polecam.
1 / 5
2018-09-12 14:45:08
Wincenty
02 września zamówiłem i dokonałem zapłaty w sklepie internetowym ***** do dnia dzisiejszego (12 września) nie otrzymałem zamówienia, firma na maile nie odpowiada a podczas rozmowy telefonicznej Pani mówi że nie wie czemu przesyłka nie wyszła z magazynu i zada im pytanie co się dzieje... OSZUSTWO, sprawę skierowałem już do UOKIK
1 / 5
2018-07-03 11:46:39
Małgorzata
W tym sklepie nie ma czegos takiego jak reklamacja, tutaj jest sprzedać i zapomnieć Materiał słabej jakości, ewidentnie wina po stronie procudenta/sklepu, nie przyjmują 3x reklamacji Odradzam, nie polecam, nie kupujcie bo 10zł taniej niz na innym sklepie
1 / 5
2018-03-26 21:32:43
Faustyna
Zamowilam buty swego rozmiaru 24,5cm, ale po uzytkowaniu stwierdzilam ze mi klapia. Kilka razy probowalam chodzic, ale sie nie da. Oddalam do reklamacji.
4 / 5
2017-09-15 23:18:59
Apolonia
Niska cena. Szybka wysyłka. Dobry kontakt z infolinią. Na minus brak możliwości zmiany sposobu dostawy oraz płatność za pobraniem tylko u kuriera.
4 / 5
2017-06-30 10:28:55
Grażyna
Ogólnie sklep oceniam pozytywnie, dobra cena, przesyłka dotarła bez zarzutu. Jedyny zarzut to brak informowania Klienta o statusie zamówienia, tzn. złożyłam zamówienie i otrzymałam maila, że będę na bieżąco informowana o statusie przesyłki i nie otrzymałam więcej żadnej informacji, po 3 dniach roboczych zawitał u mnie kurier. Dobrze, że akurat byłam w domu.
4 / 5
2017-05-25 12:28:40
Dominika
Generalnie polecam. Zamówiłam buty, dotarły bez uszkodzeń, stosunkowo szybko, zgodne z opisem. Wszystko w porządku. Natomiast trochę kuleje obsługa klienta, tzn. informacja o nadaniu przesyłki i statusie zamówienia. 50 style poinformował mnie że zamówienie zarejestrowano i w sumie to wszystko. Nie dostałam od nich żadnej innej informacji, np. że przygotowano zamówienie czy wysłano przesyłkę. Dostałam tylko od firmy kurierskiej info że przesyłka w drodze, po kwocie domyśliłam się że to od 50 style. Zmiany w informowaniu klientów o zamówieniach są wysoce pożądane!
1 / 5
2017-03-06 17:32:40
Bartłomiej
TOTALNA IGNORANCJA klienta. Od 25-02-2017 czekam na buty , status butów się nie zmienia z nijakiego na zaden. Pod podany telefon się nie można dodzwonić. Na maile nikt nie odpowiada. Byłem w sklepie stacjonarnym obsługa wysłała tylko ponaglenie i nic. Jeszcze w życiu z takim sklepem internetowym nie miałem doczynienia . BARDZO ALE TO BARDZO ODRADZAM KUPOWANIE TAM CZEGOKOLWIEK !!!! ZAMÓWIENIE NR OU-50003200533 ZOSTAŁO ZŁOŻONE
2 / 5
2017-03-01 10:01:10
Amelia
Zamówiłam w tym sklepie dwie pary butów, po kilku dniach otrzymałam przesyłkę tylko z jedną parą. Brak jakiegokolwiek kontaktu co z drugą parą, sklep nie odpisuje na e-maile, kilka razy próbowałam skontaktować się z biurem obsługi, za każdym razem wiele minut oczekiwania i ostatecznie rezygnowałam. Dzisiaj próba połączenia się udała (po 10 minutach wiszenia na telefonie połączono mnie z konsultantem). Okazało się, że druga para butów była wadliwa, a była to ostatnia dostępna w magazynie para i "prawdopodobnie!" dzisiaj ktoś by się ze mną skontaktował, że zamówienie zostało anulowane. No to chyba jakieś kpiny! Wielki sklep, a żeby tak traktować klienta? Na stronie przy statusie zamówienia brak jakiejkolwiek informacji, brak informacji w przesyłce, brak telefonu, brak maila. Czy to aż tak wielki problem poinformować klienta co się dzieje z jego zamówieniem? Powinnam od razu w dniu pakowania przesyłki otrzymać telefon, że buty są uszkodzone. Może bym chciała wymienić je na inny model? Co mi po rabacie w ramach rekompensaty? To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie! Bardzo dużo zamawiam przez internet i jeszcze nigdy mnie tak nie zignorowano.
1 / 5
2016-01-15 17:11:45
Alicja
TRAGEDIA!!!!! Najgorszy sklep internetowy, w których robiliśmy zakupy. Wysyłają błędnie towar, pomyłki w numeracji. Na infolinii osoby całkowicie niekompetentne. Czekaj człowieku w nieskończoność, aż raczą załatwić sprawę. Naprawdę szczerze odradzam, abyście się nie musieli przekonać osobiście. Mogliśmy przeczytać negatywne opinie przed zakupami, ale kto mógł się spodziewać, że w XXI wieku można jeszcze działać w tak nieludzki sposób. ŻENUA!
5 / 5
2015-08-22 20:41:31
Aldona
Parę razy robiłam zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona,ceny są bardzo dobre i dostawa też ok.
1 / 5
2015-07-23 13:29:34
Mariusz
Stanowczo odradzam zakup butów w tym sklepie. Było podane, że mają mieć długość 29,5 cm a było aż 30,7 cm. Zawiodłem się ogromnie na tym sklepie. Już nic tam nie kupię. Kontakt ze sklepem jest utrudniony, nie odpisują na meile, nie odbierają telefonów.... Strasznie mało rozmiarów co do butów ..... nie polecam........
3 / 5
2015-07-16 10:14:54
Ziemowit
Powiem tak. Na zamówienie czekałem ponad tydzień a jak już zaczęło przychodzić to tak każdy produkt oddzielnie... i to nie w ciągu jednego dnia tylko przez 2 dni. Jeśli coś zamawiam razem to rozumiem że ma to przyjść w jednej paczce a nie w 5 i przesyłki przychodzą przez 2 dni... Szczerze nie polecam
5 / 5
2011-09-14 13:19:26
Kacper
Bardzo szybka transakcja, w sumie od zamówienia do przyjścia paczki minęły 3 dni. Kontakt bardzo dobry. Można śledzić swoją przesyłkę. A przede wszystkim CENA do 50% taniej niż w innych sklepach. Moje buty dostałem w takim stanie jak na rysunku, ten sam rozmiar. Krótko mówiąc: zakupy bardzo udane :) Polecam:)
3 / 5
2011-08-05 10:11:53
Bolesław
Buty, które otrzymałem były popękane, a wkładka wewnętrzna z buta o rozmiar większy - odklejona i odstająca. Brak kontaktu w sprawie reklamacji. Radzę unikać tego sklepu. Nie polecam.
5 / 5
2011-02-24 10:24:02
Leokadia
Świetny kontakt ze sprzedawcą, błyskawiczna przesyłka i wysokiej jakości towar. Polecam!
5 / 5
2010-12-01 10:49:24
Alicja
Wszystko naprawde super. Buty oryginalne, dobra cena, szybka wysylka. jedynie czego mi do szczescia brakuje to odbioru osobistego w krk, no ale to przeciez sklep internetowy :)
5 / 5
2010-11-09 21:57:37
Dymitr
Kupiłem 2 pary butów w tym sklepie i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolonym klientem. Już poleciłem znajomym by poszli w moje ślady i kupowali tam produkty. Kupiłem z opcją za pobraniem bo nie za bardzo ufam sklepom z tak małą ilością pochlebnych opinii. Towar dostarczyła firma kurierska DPD już pd dwóch dniach zgodny z zamówieniem. Zaoszczędziłem w stosunku do cen internetowych (allegro) około 50 % . Wielki pozytyw z mojej strony.
5 / 5
2010-09-16 11:07:31
Leokadia
Jestem pod wrażeniem! Właśnie otrzymałam przesyłkę, którą zamówiłam i opłaciłam półtora dnia temu. Wszystko elegancko zapakowane i zgodne z tym co jest przedstawione na stronie internetowej sklepu. Tak jak mój przedmówca i ja muszę przyznać, że ceny rzeczy, które zamówiłam były najniższe spośród wszystkich stron sklepów, które odwiedziłam (było ich naprawdę sporo). Nie pozostaje mi nic innego jak polecić ten sklep innym kupującym, którzy nie lubią przepłacać i cenią sobie bardzo dobrą obsługę klienta.
5 / 5
2010-03-03 00:03:35
Julian
W niedzielę założyłem konto w sklepie i złożyłem zamówienie. Tego samego dnia potwierdzenie zamówienia, poniedziałek wysyłka towar otrzymałem we wtorek. Szybko, sprawnie i na temat. Tyle w temacie szybkości transakcji dodam jeszcze, że buty które zamówiłem (Reebok NPC Gilded) w najlepszej cenie pośród innych sklepów i serwisów aukcyjnych (różnica 50 zł). Na pewno jeszcze tam się udam na zakupy, szczególnie że już mam coś upatrzonego i mogłem zamówić od razu oszczędzając na przesyłce. Tak czy siak polecam w 100 % procentach.
5 / 5
2010-02-24 17:55:13
Wieńczysła
Transakcja, bezproblemowa. Towra zgodny z opisem. Pełna dokumentacja dotycząca zakupionego towaru wraz z informacja o możliwości zwrotu. Sklep godny pelecenia.

Rzetelne opinie o 50style.pl