Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 60sekund.pl

60sekund.pl Opinie 4.9 (58)

Ul. Falista 5
81-331
Gdynia
(0 58) 732 25 24
opinie 60sekund.pl
speedtest
4.9
58
Opinii

Doskonale

5 / 5
2012-07-16 14:03:44
Franciszka
trzy słowa: są naprawdę świetni
4 / 5
2012-06-29 09:46:05
Jacek
Dokonałem zakupu pierwszy raz i poszło wszystko sprawnie. Przesyłkę prosiłem aby była dostarczone w wyznaczonych dniach z czego się sklep wywiązał.
5 / 5
2012-05-23 17:49:44
Katarzyna
Fachowo, szybko, solidnie. Gorąco polecam.
5 / 5
2012-05-18 18:27:12
Franciszka
polecam zakupy w sklepie , szybka wysyłka, konkretna rozmowa i na temat , towar zgodny z opisem
5 / 5
2012-05-12 08:33:40
Ewelina
Nie mam żadnych zasrzeżeń, polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-12-17 22:03:15
Oliwia
Bardzo sprawnie i rzetelnie przeprowadzona transakcja . Obsługa również pomocna i szybko odpowiada . Zdecydowanie polecam !
5 / 5
2011-12-14 20:04:14
Władysława
zegarek piękny, bardzo ładnie zapakowany :) przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, ceny konkurencyjne, wysyłka expresowa podsumowując SERDECZNIE POLECAM zakupy w sklepie 60sekund.pl
5 / 5
2011-10-18 18:31:28
Stefania
W 100% mogę polecić ten sklep internetowy. Szybki kontakt, szybka odpowiedź o dostępności, kurier na drugi dzień przy płatności przy odbiorze przesyłki. Jeśli jakiś zegarek Wam się spodoba, śmiało można zamawiać. Jeszcze raz polecam!
5 / 5
2011-09-25 23:27:01
Zygmunt
zakup szybki i pozytywny; otrzymałem zamówiony produkt w 3 dni:)
5 / 5
2011-09-24 19:03:23
Mariusz
Zakupy w państwa sklepie to czysta przyjemność. Nie ukrywam,że pierwszy raz kupowałem w sklepie internetowym i dlatego wybrałem płatność przy odbiorze... moje obawy szybko zostały rozwiane gdy przyjechał kurier z zegarkiem. Transakcja szybka, zegarek w stanie idealny. Jeśli w przyszłości będę kupował jeszcze zegarek to napewno ze sklepem 60 sekund.
5 / 5
2011-09-22 09:11:12
Natasza
W 100% polecam wszystkim sklep. Wszystko zgodnie z prawdą. Myślełem, że te 24 godziny na dojście przesyłki to bzdura a tu faktycznie! SUPER!
5 / 5
2011-09-20 15:49:21
Roman
Profesjonalna obsługa i konkurencyjne ceny. Polecam!
5 / 5
2011-07-28 09:13:15
Jacek
Szybka realizacja zamówienia.Towar dobrze zabezpieczony. Polecam korzystanie z usług sklepu.
5 / 5
2011-07-10 16:25:30
Łukasz
Wszystko OK. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2011-06-30 20:45:14
Cecyl
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi. Kupiłem zegarek "Adriatica"
5 / 5
2011-06-25 10:04:21
Stefan
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie... Zegarek który zakupiłem jest bardzo ładny i bardzo dobrze wykonany... Bardzo życzliwa obsługa , ekspresowa przesyłka ,
5 / 5
2011-06-24 14:26:18
Walenty
Jestem bardzo zadowoly ze skorzystania z oferty tego sklepu. Zakupiony u nich zegarek został wysłany od razu po potwierdzeniu przez sklep przyjecia zamówienia i dotarł do mnie bardzo szybko (za pośrednictwem kuriera UPS) - po dwóch dniach - w między czasie było jeszcze wolne od pracy święto. Dostałem dokładnie to co zamówiłem, zegarek prezentuje się świetnie, jakośc wykonania bardzo dobra, mam go od niedawna, ale dotychczas "chodzi" bez zastrzeżeń (to automat) i jest zgodny w 100% z opisem na stronie. W komplecie otrzymałem oryginalne pudełko - bardzo ładnie wykonane, zarówno na zewnąrz jak i w środku; polską gwarancję i instrukcję w jęz. polskim. Ponadto pudełko z zegarkiem było dobrze zabezpieczone przed "trudami podróży". Podsumowując: w moim przypadku mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep jako rzetelny. Jestem w pełni usatysfakcjonowany z jego usług. Pozdrawiam
5 / 5
2011-05-27 12:30:09
Edward
Zamówiłem pasek do zegarka. Realizacja tego samego dnia. Świetnie zapakowane. =D
5 / 5
2011-05-26 12:29:55
Mirosław
Kupiłem zegarek . Zamówienie poprzez email . Towar jest świetny, bardzo starannie zapakowany oraz dokładnie zabezpieczony. Gwarancja i instrukcja w zestawie. Darmowa dostawa kurierem - płatne przy odbiorze . Szybko i sprawnie Szczerze polecam przyszłym kupującym. Pozdrawiam.
5 / 5
2011-05-22 00:13:44
Lidia
Bardzo dobry , skuteczny kontakt . Zakupy w pełni usatysfakcjonowane ..
5 / 5
2011-05-14 18:03:19
Maksym
Kupiłem ostatnio Zegarek Seiko. Towar jest świetny, bardzo starannie zapakowany oraz dokładnie zabezpieczony. Gwarancja i instrukcja w zestawie. Naprawdę dobry kontakt z klientem poprzez email. Szczerze polecam przyszłym kupującym. Pozdrawiam.
5 / 5
2011-05-05 20:52:38
Wacław
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2011-05-05 17:15:41
Jadwiga
Wyśmienicie, kontakt bardzo dobry, przesyłka szybka, towar zgodny z opisem i jeszcze dostawa gratis. Lepszej obsługi nie spotkałem. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam
5 / 5
2011-04-20 09:02:47
Gabriel
Szybka i profesjonalna obsługa, czas realizacji zamówienia zgodny z podanym terminem. Sklep godny polecenia.
4 / 5
2011-04-19 17:56:37
Seweryn
profesjonalna obsługa szybka realizacja zamówienia , ogólnie polecam
5 / 5
2011-04-19 06:40:16
Feliks
Bardzo szybko i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Dodatkowo mogłem zakupić zegarek z innym paskiem niż jest docelowo przeznaczony dla zakupionego przeze mnie modelu. Zegarek otrzymałem w stanie idealnym, i jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam zakupy w sklepie 60 sekund.pl
5 / 5
2011-03-25 16:08:55
Judyta
Jakość obsługi i komunikacja ze sklepem bez zarzutu, czas realizacji zamówienia zgodny z deklaracją ze strony internetowej. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2011-03-18 08:53:07
Konstanty
Miły i szybki kontakt. Niespotykana wyrozumiałość i chęć pomocy. Trochę marudziłem, ale nie boję się kontaktować w przypadku kolejnych potrzeb czy nawet tylko pytań.
5 / 5
2011-03-09 21:23:21
Łucja
Towar w 100% sprawny i zgodny z opisem. Świetny kontakt - błyskawiczna odpowiedź na @. Ekspresowa wysyłka. Jestem bardzo zadowolony :)
5 / 5
2011-03-06 20:55:38
Łucja
Sklep gorąco polecam. Zegarka nie było na stanie. Poinformowano mnie zaraz jak się pojawił. Po zapłaceniu na drugi dzień był u mnie. Świetny sprzedawca, świetny zegarek.
5 / 5
2011-03-05 17:49:42
Damian
SZYBKO SPRAWNIE BEZ ZARZUTÓW.
5 / 5
2011-03-05 12:24:49
Julianna
Wzorowy kontakt.Szybka wysyłka.Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Super kontakt z obsługą. Sklep godny polecenia!!!
5 / 5
2011-03-05 11:17:57
Teodor
Profesjonalna i miła obsługa bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam.
5 / 5
2011-02-18 10:22:21
Marlena
Wzorcowo. Szybko, pewnie, bezpiecznie. Bez żadnych uwag. Oby takich sklepów było wiecej.
5 / 5
2011-02-15 11:31:21
Nastazja
Szeroka oferta, bardzo dobry i miły kontakt. Konkurencyjne ceny. Bez problemu można zamówić towar, który dostępny jest tylko na zamówienie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2010-12-17 07:57:30
Lucjan
Przesyłka dostarczona na drugi dzień po zamówieniu, sprawnie i bez problemów. Polecam.
5 / 5
2010-12-10 15:32:07
Stanisława
maja ladne zegarki i szybko je wysylaja, nie wymagam wiecej
5 / 5
2010-12-09 18:17:26
Olaf
Szeroka oferta, dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Na moją prośbę do zegarka został założony inny pasek. Polecam ten sklep każdemu, kto zastanawia się nad zakupem czasomierza.
5 / 5
2010-12-08 18:43:30
Dariusz
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie 60sekund.pl. Czas realizacji był zgodny z moimi oczekiwaniami, tj. minimalny. Ponadto byłem informowany, na jakim etapie znajduje się moje zamówienie.
5 / 5
2010-10-28 10:56:18
Zygfryd
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Super kontakt z obsługą. Sklep godny polecenia!!!
5 / 5
2010-10-21 09:10:27
Krystyna
Bardzo dobra komunikacja przed i po zakupie. Dostawa błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2010-10-19 12:02:10
Janusz
Zakupiłem w sklepie 60 sekund pasek Horido. Pasek ma super jakość, a dojechał do mnie w juź 2 dni. polecam
5 / 5
2010-02-21 11:46:23
Michał
Pozytywnie! Paski Horido są naprawdę super! Polecam! iqsebcio
5 / 5
2010-02-12 13:26:57
Kazimierz
Bardzo dobry i życzliwy kontakt, błyskawiczna dostawa, zegarki rewelecja !!!!
5 / 5
2010-01-25 20:27:04
Mieczysław
wszystko w jak najlepszym porządku. zanim kupiłem zegarek pan sprzedawca poświecił mi sporo czasu i wszystko dokładnie objaśnił. Po zakupie gdy miałem jakieś pytania również nie miałem problemu z kontaktem. Realizacja zamówienia była bardzo szybka. wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2010-01-02 20:02:43
Brunon
Bardzo miła i szybka obsługa , żadnych problemów przy zakupie i dostawie . polecam sklep wszystkim klientą.
5 / 5
2009-11-30 22:53:10
Klemens
Zakupiłem ostatnio orienta i jestem bardzo zadowolony.Przed zakupem korespondowałem ze sklepem w celu zebrania informacji o zegarku i otrzymałem szybko informacje zwrotną.Krótko mówiąc dobra komunikacja ze sklepem a przesyłka dotarła cała i zdrowa,bo bardzo dobrze zabezpieczona.Szybka wysyłka i rzeczowy sprzedawca.Polecam.
5 / 5
2009-11-24 18:29:26
Roman
Bardzo dobry kontakt, Błyskawiczna Wysyłka. Towar bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. POLECAM !!! :)
5 / 5
2009-11-17 22:44:09
Lesław
Błyskawica, bo świetnie zapakowany zegarek był u mnie już następnego dnia po złożeniu zamówienia. Solidna, bo zegarek był pierwsza klasa i dokładnie taki, jak na zdjęciach oraz w opisie na ich stronie.
5 / 5
2009-02-12 18:10:06
Zuzanna
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.PO telefonicznym potwierdzeniu zamówienia i dodaniu jeszcze jednego zegarka zamówienie dotarło następnego dnia, czyli naprawdę szybko.Pełen profesjonalizm. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2009-02-10 18:44:14
Małgorzata
Świetny i natychmiastowy kontakt. Towar zgodny z opisem. Przesyłka zabezpieczona profesjonalnie. Błyskawiczna przesyłka ! ! ! ! P O L E C A M ! !
5 / 5
2009-01-29 14:50:30
Elwira
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, a zegarek świetny i w dobrej cenie.
5 / 5
2008-12-18 21:16:16
Tomasz
Wszystko się zgadza, towar został bardzo szybko dostarczony w dobrej cenie, bardzo dobrze zapakowany w podwójną folię ochronną co pozwoliło uniknąc uszkodzeń mechanicznych w czasie transportu. Wszystkie dokumenty tj. paragon, karta gwarancyjna i instrukcja obsługi zostały dołączone. Miła obsługa!!! Sklep godny polecenia.
5 / 5
2008-12-08 20:25:54
Tomasz
Miła obsługa i towar w dobrej cenie
4 / 5
2008-12-05 14:09:52
Helena
Wszystko tak, jak zapowiadają na swojej stronie
5 / 5
2008-12-04 21:58:27
Wieńczysła
Zamówiony zegarek został dostarczony już następnego dnia, paczka solidnie zabezpieczona, wszystkie dokumenty dołączone. Sklep godny polecenia
5 / 5
2008-11-28 15:26:46
Violetta
Sikor superfajny, był już następnego dnia u mnie. Nie ma się do czego przycepić :)))
4 / 5
2008-11-04 20:52:15
Eugenia
Wszystko tak, jak zapowiadają na swojej stronie

Rzetelne opinie o 60sekund.pl