Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 66gsm.pl

66gsm.pl Opinie 4.4 (96)

Starowiślna 66
31-035
Kraków
124212817
brak obrazu
speedtest
4.4
96
Opinii

Dobrze

1 / 5
2018-08-25 12:19:39
Tymon
Miałem dużego pecha, że trafiłem na ten serwis, jest to też serwis Teletorium i dam wam dobrą radę: trzymajcie się od tego dziadostwa z daleka, *****, [...]. Pozdrawiam.
1 / 5
2013-04-30 19:01:35
Aleksander
Zaniosłem do 66gsm.pl telefon do naprawy. Jeden z dwóch zażywnych młodzianów przyjął telefon, zapisał mój numer i powiedział, że zadzwoni z wyceną. Nie zadzwonił, więc wybrałem się do sklepu. Tam zażywny młodzian powiedział mi, że zepsuł się moduł zasilania i że telefon będzie najdalej na poniedziałek (była środa), koszt wymiany 60-80 zł. Przyjechałem ponownie już nie w wyznaczony poniedziałek, tylko jeszcze w następny wtorek z pieniędzmi odebrać telefon. Zażywny młodzian nie uznawszy za stosowne nawet napomknąć, że przeprasza, powiedział (po dwóch tygodniach!), że nie ma telefonu, bo to nie moduł zasilania, tylko płyta główna. Że trzeba ją wymienić, ale stracę zapisane dane. Cały czas miał mój numer telefonu, a tu zero kontaktu! Ponieważ telefon się włączał i widział go komputer, umówiliśmy się, że odbiorę sobie telefon, skopiuję potrzebne mi rzeczy, a potem oddam telefon do naprawy. Następnego dnia przyjechałem po telefon (późnym popołudniem) i okazało się, że nie ma telefonu, że dopiero jedzie i że jest już na Starowiślnej (to pięć minut na piechotę). Polazłem powłóczyć się po okolicy, a kiedy wróciłem, telefonu dalej nie było. Powłóczyłem się znowu i zażywny młodzian oddał mi wreszcie telefon. Kiedy wróciłem do domu, okazało się, że w telefonie nie ma karty pamięci. Dzwonię, a gość mi mówi, że ma stertę kart pamięci i jaką ja właściwie miałem, że on może mi dać jakąś w zamian. Z lekka już zjeżony powiedziałem, że chcę moją. Młodzian powiedział, że poszuka. Minął niemal tydzień, dzwonię, nikt nie odbiera. Więc jadę znowu do sklepu i pytam co z kartą. Zażywnego młodziana numer 1 nie było, ale zażywny młodzian numer 2 powiedział, że kolega ma urlop, a on nie wie o co chodzi. Mówię, że chodzę od trzech tygodni w sprawie mojego telefonu, że od trzech tygodni robią mnie w konia, że łżą i co zamierza zrobić z problemem mojej karty. Na to młodzian stwierdził, że "przecież mi jej nie urodzi". Kazałem im wsadzić sobie moją kartę w ich tłuste zady, i że więcej już nie przyjdę, natomiast napiszę gdzie się da, co mnie spotkało. Co też niniejszym czynię. Tłustawi towarzysze ze sklepu widać pomylili sobie czasy i postanowili mimo młodego wieku wskrzesić peerel. Jeśli ktoś chce zobaczyć, jak było w sklepie w peerelu, niech wpadnie do 66gsm.pl. Jeśli chce być należycie obsłużony i nie stracić czegoś ze swojej własności, niech omija to coś szerokim łukiem zatykając nos.
5 / 5
2012-11-19 09:21:42
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-07 10:47:21
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-06-14 10:02:55
Elwira
Polecam sklep. Szybka wysyłka i sprawna obsługa klienta. Towar w dobrym stanie dostarczony dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2012-06-02 14:47:29
Kornelia
Bardzo szybka przesyłka i towar w idealnym stanie, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
2 / 5
2012-05-18 01:18:51
Ziemowit
Dostałem telefon z klawiaturą QWERTZ, mimo że na stronie sklepu była informacja o klawiaturze QWERTY. Sklep ten wprowadza klientów w błąd z premedytacją!
1 / 5
2012-05-15 21:46:43
Dymitr
Bardzo duży NEGATYW! Uwaga na tych [...]ów i [...]! Zamówiłem 23.04 (poniedziałek) Telefon LG GB220 i od razu wykonałem przelew, Następnego dnia Pani z tego sklepu zapewniała mnie, że ten telefon na pewno będzie na piątek (27.04). - Co jest dziwne bo wybrałem wysyłkę kurierem. Bardzo mi na tym zależało ponieważ miał być to prezent. Niestety telefon dotarł do mnie w poniedziałek 30.04 i musiałem kupić coś innego. W środę (2.05) informowałem sprzedawce, że chcę go zwrócić korzystając z 10 dniowego prawa zwrotu towaru. Wysłałem telefon 5 maja ponieważ byłem na urlopie i następnego dnia Pani z tego pseudo-sklepu poinformowała mnie, że nie przyjmą towaru gdyż rzekomo jest uszkodzony (brak foli i porysowana klapka plus do tego próbowali mi wmówić, że telefon był używany) co jest WIELKIM KŁAMSTWEM ponieważ tego telefon ani razu nie uruchamiałem i tylko raz wyciągałem z opakowania(które przyszło do mnie pogniecione) w celu sprawdzenia czy jest paragon. Na nic zdały się moje tłumaczenia, że już tydzień wcześniej zgłaszałem chęć zwrotu i z mojej strony byłoby to nie logiczne gdybym go używał. Po czym odesłali mi telefon z tymi usterkami, które podejrzewam sami zrobili, aby nie uznać reklamacji i zwrócić mi pieniędzy, które mi się należą i pewnie nie chcą, aby ten telefon im leżał na magazynie. Przestrzegam wszystkich przed tymi [...] i kłamcami!!
5 / 5
2012-05-10 10:02:02
Sergiusz
Co prawda kupując telefon nie dostałem polskiej instrukcji,ale jeśli chodzi o samą transakcję jak i przesyłkę to muszę pochwalic sklep.Szybko doręczona i co istotne na bieżąco byłem informowany o statusie przesyłki,także polecam...
4 / 5
2012-04-26 07:58:57
Laura
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie a także z komunikacji między mną a sklepem. W przyszłości zamierzam korzystać z usług s tego sklepu.
5 / 5
2012-04-16 13:35:27
Mateusz
Przesyłkę otrzymalam bardzo szybko i bez zadnych problemów.
4 / 5
2012-04-15 13:52:31
Sonia
Szybka realizacja zamówienia.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-04-08 11:06:41
Remigiusz
Szybka obsług, bezproblemowa realizacja zamówienia zgodna ze złożona specyfikacją.
5 / 5
2011-12-27 12:28:38
Franciszka
Bardzo dobra komunikacja, sprawna i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2011-10-09 16:36:05
Wojciech
Bardzo dobry sklep profesjonalna obsługa polecam
5 / 5
2011-10-05 15:14:59
Emanuela
Chciałbym aby wszystkie moje zakupy przez net'a kończyły sie w tak krótkim czasie. Gorąco polecam sklep i zachęcam do zakupów.
2 / 5
2011-09-21 20:40:52
Filip
Kontakt jest bardzo mizerny, telefony odbierają po wielu sygnałach lub wcale, na mail'e odpowiedzi można się spodziewać najwcześniej po kilku dniach. Co najważniejsze SPRZEDAJĄ SPRZĘT ODKUPYWANY OD UŻYTKOWNIKÓW SIECI KOMÓRKOWYCH NIE INFORMUJĄC O TYM W OPISIE PRZEDMIOTU - TELEFON BYŁ BRANDOWANY. Aparat dostałem w rozdartym pudełku, był sprawny i nieuszkodzony jednak z zdjętymi foliami i śladami w postaci kurzu na pozostałych (zostały resztki folii na ramce dookoła, folii na ekranie już nie było) - odpowiedź sklepu: "każdy telefon jest sprawdzany przed wysyłką". Mój kupiony na prezent dla żony był sprawdzany pewnie z miesiąc czasu żeby doprowadzić go do takiego stanu zakurzenia. Generalnie miałem dostać jakieś gratisy za kilka złotych jako rekompensatę lub zwrócić aparat. Galaxy Ace zostawiłem bo oprócz tego że był trochę używany nie mam mu nic do zarzucenia, jednak na prośbę, aby tym gratisem była firmowa folię Brando za 29zł, otrzymałem odmowę i propozycję poliwęglanu za kilka złotych. Ostatecznie sklep przestał odpisywać na korespondencję i nie dostałem nic. Nigdy na pewno nic tam więcej nie kupię i nie polecam zakupów nikomu kto nie jest na tyle zdesperowany by ryzykować.
5 / 5
2011-09-18 19:58:14
Celestyna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu .Polecam.
4 / 5
2011-09-08 10:45:33
Zbyszko
wybrałem paczkę poczty polskiej a przysłali kurierem... szybka przesyłka!
4 / 5
2011-09-05 13:30:18
Maksymilian
Wszystko w porządku. Polecam sklep
5 / 5
2011-09-02 11:05:14
Kalina
Bardzo elastyczne podejście do klienta, miła obsługa. Szybka wysyłka i wszystko jak trzeba, można śmiało korzystać.
5 / 5
2011-09-01 20:21:12
Gabriel
Bardzo udane zakupy Tanio Szybko polecam
5 / 5
2011-08-27 09:27:21
Jacek
Świetny sklep, wszystko bez problemu, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2011-08-17 19:49:54
Ireneusz
błyskawicznie (w niedzielę złożone zamówienie, przelew w poniedziałek,dostawa we wtorek), bezproblemowy kontakt telefoniczny
5 / 5
2011-08-15 22:17:15
Albert
Miła, szybka transakcja, towar bez zarzutu, komunikacja bez zarzutu.
5 / 5
2011-08-14 05:57:52
Idzi
Towar bez zastrzeżeń, błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2011-08-12 09:57:52
Lech
towar i cena bardzo atrakcyjne. Komunikatowyność sprzedajacych umiarkowa. Ale w koncu chodzilo o kupno a nie mizianko :D
5 / 5
2011-08-08 12:55:50
Rozalia
Bardzo gorąco polecam. Towar bardzo dobrej jakości, za niewielkie pieniądze.
5 / 5
2011-08-04 14:41:50
Anastazja
Bardzo dobry i łatwy dostęp, szybka przesyłka jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2011-07-30 09:44:47
Dymitr
Bardzo dobry sklep. Miły kontakt. pełna satysfakcja
5 / 5
2011-07-18 20:30:10
Adam
miła obsługa , bardzo dobry zakup , polecam zero problemów
5 / 5
2011-07-09 07:12:48
Stanisława
Profesjonalna transakcja 100% godny polecenia.
5 / 5
2011-07-05 22:50:03
Leon
Szybko zwiężle i na temat. Polecam !
5 / 5
2011-07-01 10:48:26
Beniamin
Polecam z czystym sumieniem ten sklep. Szybka transakcja, bardzo dobra komunikacja z obsługą, dobre ceny to wszystko atuty dla firmy. Jednak do pełnię "szczęścia" zakłócił fakt otrzymania telefonu brandowanego przez ERĘ , choć otrzymałem info, że jest to telefon z czystym systemem.BADA. To taki mały zgrzyt i problem z którym można sobie poradzić. Sądzę, że ta uwaga pozwoli sklepowi w przyszłości załapać się na wszystkie gwiazdki, ja natomiast obiecuję, że gdy zaistnieje taka potrzeba ,napewno zajrzę ponownie do tego sklepu bo warto.
5 / 5
2011-06-30 23:44:15
Andrzej
Szybka realizacja zamówienia, możliwość śledzenia stanu zamówienia, dołączony paragon i podstemplowana gwarancja. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2011-06-30 09:40:40
Franciszka
Wszystko bardzo dobrze, tylko przesyłka jest dosyć droga, bo niemalże równoznaczna z ceną zakupionego towaru.
5 / 5
2011-06-24 11:16:01
Inga
Jestem bardzo zadowolona- szybko, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2011-05-06 15:05:29
Marzena
Konkurencyjne ceny,bardzo szybka realizacja, bezpieczne opakowanie towaru - jednym słowem - POLECAM.
4 / 5
2011-05-06 08:18:48
Walenty
Kiepsko czekałem na telefon a okazało sie ze nici z zam ówienia . Musiałem szukac jeszcze raz u innych sprzedawców. Nie lubię dwa razy podchodzić do tego samego tematu
5 / 5
2011-04-29 20:00:55
Natalia
wszystko ok , jestem zadowolona czasu realizacji zamówienia polecam ten sklep
5 / 5
2011-04-10 16:13:51
Krystyna
Wszystko ok.Jedna uwaga jest do konta na stronie sklepu.Status oczekuje widniał cały czas pomimo,że przesyłka została wysłana.Powinien być zmieniony na wysłane z racji tego,że człowiek wie kiedy ma czekać w domu na kuriera. Polecam.
5 / 5
2011-04-04 18:05:45
Kacper
Jestem bardzo zadowolona z transakcji.
5 / 5
2011-03-02 21:20:02
Albert
Jestem zadowolony z transakcji - polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie.
4 / 5
2011-02-24 17:48:20
Benedykt
Najważniejsze to otrzymujecie Państwo towar zgodny z opisem umieszczonym na stronie sklepu.Wszystko jest tak jak na życzenie klienta.Dobra cena.Trzeba dodać ,że w sklepie jest bardzo duży wybór towaru.
5 / 5
2011-02-23 18:51:52
Joachim
Realizacja zamówienia wzorowa, mogę polecić ten sklep bez żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2011-02-23 17:37:36
Amelia
Jestem mile zaskoczony !!!!!!!!!!!!!
4 / 5
2011-02-10 09:16:14
Julian
Ogólnie wszystko ok, jedno zastrzeżenie to do słowa że telefon był "NOWY" Maże i był nowy ale nosił ślady użytkowania, była zerwana folia z tyłu od migawki aparatu a w telefonie po pierwszym włączeniu nie było ustawień fabrycznych tylko jakieś inne, wiem bo jak wziąłem przywróć ustawienia fabryczne to wszystko mi się pozmieniało!! Telefon w bdb stanie mogę mieć tylko wątpliwości czy nie był nigdy używany.
5 / 5
2011-01-29 08:16:27
Aga
polecam, dobre ceny szybka wysyłka, dobry kontakt
2 / 5
2011-01-27 07:39:10
Joachim
zamówiłem telefon koloru brązowego a otrzymałem czarny...nic dodać nic ująć
5 / 5
2011-01-03 19:59:11
Jan
BARDZO DOBRA ODSŁUGA MIŁA SZYBKA BARDZO POLECAM.WSPANIAŁY KONTAKT .
1 / 5
2010-12-20 08:17:19
Edward
Dostarczono towar bez wad mechanicznych lecz z wadą software'u. Towar został odesłany. Czekałem około 3 tygodni na dostarczenie towaru sprawnego. Komunikacja w tym czasie zbliżona do zerowej. Dodzwonić się dość ciężko. Obsługa serwisu tłumaczyła mi że nie odpowiadała na moje maile ze względu na brak czasu...
1 / 5
2010-12-14 07:53:19
Teodor
bardzo kiepsko !! zamówiłem 4 grudnia słuchawki nokia , ktore były dostępne a w poniedziałek sie dowiedziałem że są ale na innym punkcie .Kurier musi dostarczyć najpierw do nich a potem wyslą. W środe wysłano ale niestety do dziś to jest 14 grudzien ich nie otrzymałem . nadmieniam że również w tym samym dniu zamówiłem w innej firmie myszke i otrzyałem we wtorek to jest 7 grudnia i zamówiłem druga na prezent 7 grudnia i 9 grudnia otrzymałem druga przesyłkę .Załuję ze nie zamówiłem tam słuchawek które też mają. pozdrawiam i życzę innym powodzenia!!!
5 / 5
2010-12-13 21:07:15
Fryderyk
Czas dostawy wydłużył się ze względu na atak zimy. W opakowaniu zapomniano dodać uchwyt samochodowy, ale ma być dosłany na koszt sprzedawcy z gratyfikacją w formie etui do telefonu. Komunikacja ze sklepem b. dobra a obsługa miła i szybko reagująca.
4 / 5
2010-11-28 00:04:12
Bernadeta
Dobry kontakt. Sprawna realizacja.
4 / 5
2010-11-02 08:37:07
Łucja
Wszystko sprawnie na towar chwile czekałem, ale jak już dotarł to nie mam do niego zastrzeżeń.
4 / 5
2010-10-25 08:14:46
Mirosław
Sprawnie i rzetelnie; to co zamówiłem dostałem; na mojego maila z zapytaniem dostałem szybką odpowiedź; jedyny dostrzeżony przeze mnie minus to brak, na witrynie sklepu, zmiany informacji po wpłynięciu mojego przelewu (na zapłacono);
5 / 5
2010-10-22 11:46:35
Władysława
Zamówiłam telefon z płatnością przy odbiorze i zadzwoniłam do sklepu, żeby się dowiedzieć kiedy przyjdzie przesyłka. Odpowiedziano mi , że następnego dnia i faktycznie tak było (szybki czas realizacji zamówienia, rzetelność udzielanych informacji)
5 / 5
2010-10-21 14:47:43
Zygmunt
Polecam ten sklep ze względu na jakość obsługi,szybkość dostawy i bardzo dobrą komunikację ze sklepem.
4 / 5
2010-10-13 11:03:54
Klementyna
Jakość obsługi i kontakt ze sklepem dobry a nawet bardzo dobry, jedynie aktualizacja stanu zamówienia kuleje, ponieważ towar otrzymałam, a na stronie sklepu nadal widniał jako 'oczekujący na realizację'.
5 / 5
2010-10-13 07:15:30
Sergiusz
Doskonały sprzęt i świetna obsługa klienta. Zachęcam do zakupów.
5 / 5
2010-10-08 10:39:40
Natasza
Bardzo bardzo polecam sklep 66gsm.pl. Miła obsługa, ekspresowa wysyłka, a towar zgodny z opisem. Będę tu wracać!
5 / 5
2010-10-07 11:42:55
Violetta
bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2010-10-05 09:51:30
Joanna
Polecam ten sklep. Osoby pracujące w tym sklepie zaskoczyły mnie swoją fachowością i sprawnym rozwiązaniem moich kłopotów. Oby jak najwięcej tak odpowiedzialnych osób.
5 / 5
2010-10-03 11:37:20
Kajetan
Sklep i obsługa jest OK. Godne polecenia.
5 / 5
2010-10-01 15:42:12
Kalina
Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.
5 / 5
2010-09-28 18:47:45
Zbyszko
Bardzo miła obsługa, szybka dostawa z czystym sumieniem polecam ten sklep.
5 / 5
2010-09-24 11:08:52
Henryk
Oceniam bardzo wysoko profesjonalizm, kompetencję i terminowość Polecam
5 / 5
2010-09-24 08:07:13
Witold
Bardzo dobry kontakt meilowy. Szybka przesyłka, w towar zgodny z opisem. POLECAM.
5 / 5
2010-09-20 16:20:51
Rudolf
Milo, szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2010-09-18 11:24:54
Aleksander
Bardzo szybka dostawa. Zamowilem w niedziele, towar byl juz u mnie we wtorek;) Polecam
5 / 5
2010-09-14 17:43:17
Sabina
naprawde polecam zakupy w Ceneo
5 / 5
2010-09-14 13:02:35
Kacper
Tranzakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Wszystko OK.
5 / 5
2010-09-13 10:49:52
Bożena
Super sklep miły rzeczowy sprzedawca polecam.
5 / 5
2010-09-13 10:26:47
Wiola
Zakup przebiegł sprawnie, dostawa nastąpiła szybko, obsługa sklepu profesjonalna. Polecam ten sklep.
1 / 5
2010-09-10 08:58:23
Sławomira
Sklep przyjął moje zamówienie. Po mojej interwencji po tygodniu oczekiwania na dostawę okazało się że towar trzeba ściągnąć z hurtowni. Towar podobno został ściągnięty i miał być dostarczony na następny dzień. Po dwóch dniach oczekiwania znowu próby interwencji, ale już bezskuteczne. Zastosowano wobec mnie typowe uniki. Najpierw nikt nie odbierał połączenia, a po chwili numer zajęty. Zrezygnowałam z zamówienia e-mailem.
2 / 5
2010-09-09 15:36:57
Tymon
Dostałem telefon w innym kolorze, niż był w ofercie. Sprzedający, wszelkie związane z ewentualną zamianą kłopoty przerzucił na mnie. A ponieważ jestem inwalidą i jeżdżę na wózku wyprawa na pocztę jest dla mnie ogromnym problemem. W związku z tym aparatu nie wymieniłem. Nie polecam współpracy z tym sklepem.
2 / 5
2010-09-08 23:02:37
Elżbieta
Obowiązkowo, trzeba zadzownić przed złożeniem zamówienia w tym sklepie!!!
5 / 5
2010-09-08 15:00:08
Luba
Dobry kontakt, szybka realizacja i towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2010-09-06 01:12:53
Kamil
Nokia bez usterek, podobnie jak akcesoria (kabel, słuchawki), karta pamięci już włożona. Korzystna w porównaniu z innymi internetowymi ofertami cena. Zgodnie z opisem: dwuletnia gwarancja, tel. w kolorze który wybrałam. Termin realizacji - jedna doba (odbiór osobisty). Uprzejmy i rzeczowy kontakt przez telefon, nie jest trudno się dodzwonić. Obsługa na miejscu uprzejma i fachowa (darmowe przełożenie karty sim ze starego do nowo zakupionego telefonu). Ogólnie, duży pozytyw.
5 / 5
2010-09-02 11:21:49
Karol
Przesyłkę otrzymałem błyskawicznie, bateria była u mnie 2 dni po złożeniu zamówienia. Oczywiście towar sprawny i oryginalny. Koszt wysyłki również jest relatywnie dostępny i nie odstrasza podczas wyboru sprzedawcy. Cena baterii również atrakcyjna. Dlatego z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2010-09-02 10:39:03
Władysław
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2010-09-02 09:49:44
Jakub
Bardzo dobry kontakt, syzbka realizacja, zero zastrzeżeń z mojej strony.
5 / 5
2010-08-26 08:21:35
Dawid
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, kontakt via telefon bardzo miło i uprzejmie.
4 / 5
2010-08-22 11:32:40
Bernadeta
Warto zrobić zakupy, wysyłka błyskawiczna. Brak komunikacji z kurierem.
5 / 5
2010-08-21 10:47:20
Sergiusz
profesjonalny, szybki, słowny.
5 / 5
2010-08-20 08:54:08
Stanisława
Bardzo szybka wysyłka towaru. Towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim.
5 / 5
2010-08-15 21:58:46
Jagoda
Błyskawiczna dostawa! towar dostałam rano, następnego dnia po złożeniu zamówienia! zdecydowanie polecam
5 / 5
2010-08-14 11:43:00
Leszek
Wszystko bez najmniejszego problemu. Bardzo dobry telefon w przyzwoitej cenie.
5 / 5
2010-08-13 11:29:55
Patryk
szybka obsługa i dostawa, towar w dobrym stanie, nie mam nic do zarzucenia
5 / 5
2010-08-12 09:04:03
Benedykt
Wszystko jest tak jak powinno być.
4 / 5
2010-08-09 16:54:13
Albert
Ogólnie jestem zadowolona, choć wysyłka opóźniła się, bo sklep nie zauważył mojego przelewu. Telefon doszedł w idealnym stanie, z kompletem dokumentów.
5 / 5
2010-08-07 21:19:08
Stefania
Opinia jak najbardziej pozytywna. Jestem mile zaskoczony czasem realizacji zamówienia.
5 / 5
2010-07-30 12:48:17
Zdzisława
doba od zamowienia mam towar ok
5 / 5
2010-07-30 07:35:21
Bogdan
Dobra jakość towaru za korzystną cenę. Polecam.
5 / 5
2010-07-27 12:35:08
Damian
wszystko załatwione błyskawicznie, bez żadnych problemów
5 / 5
2010-07-17 14:09:58
Igor
IPada dostalem na nastepny dzien po przelewie pieniedzy. Sklep zapomnial dorzucic przesylki ale doslali bez problemow. Polecam sklep.

Rzetelne opinie o 66gsm.pl