Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 7Way.pl

7Way.pl Opinie 3.0 (13)

Kalwaryjska 69
30-504
Kraków
731 230 734
opinie 7Way.pl
speedtest
3.0
13
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2022-05-09 23:46:17
Robert
Katastrofa! Ani pieniędzy ani towaru! Złodziejskie praktyki! Omijać tą pseudo firmę szerokim łukiem!
1 / 5
2019-11-14 12:57:14
Błażej
Złożyłem zamówienie na TV z zapłatą przy odbiorze i nikt się do mnie nie odezwał. Oczywiście tv nie dostałem, a teraz jeszcze chcą opinię więc proszę bardzo...
1 / 5
2019-11-14 12:02:59
Nastazja
Zapłaciłam za rzecz której okazało się że nie ma, pieniądze nie zostały zwrócone, sklep przestał odpisywać i nie da się dodzwonic. FATALNIE
1 / 5
2019-10-28 11:06:31
Barbara
Nie polecam tej strony ponieważ przez tą strone nie można złożyć żadnego zamówienia jak zamawiam to za karzdym razem odrzuca moje wszystkie zamówienia
5 / 5
2019-07-30 13:44:45
Roksana
Bardzo miła obsługa. Mógłbym sobie życzyć każdej takiej transakcji. Polecam sklep
5 / 5
2019-07-23 19:52:28
Ziemowit
Udany zakup, szybka obsługa, wszystko pozytywnie
1 / 5
2019-06-01 17:55:19
Roman
Brak jakiego kolejek kontaktu z sklepem. Czekam od 6 dni na dostawę . Nikt nie odbiera telefonu .Zdecydowanie nie polecam☹️
1 / 5
2019-01-04 09:01:54
Bronisław
Musiałem zwrócić zamówionego laptopa przed upływem 2 tygodni od zakupu. Towar został odesłany do siedziby firmy. Firma nie odpowiada na maile. Pani pod telefonem za każdym razem zbywa dzwoniącego. Zwrotu kosztów nie otrzymałem mimo upływu 3 tygodni. Sprawa została zgłoszona do rzecznika spraw konsumenta.
5 / 5
2018-12-12 21:40:13
Bogusław
Towar zgodny z opisem, zgodny z oczekiwaniem. Sprzedawca godny polecenia. Polecam.
5 / 5
2018-07-21 23:57:51
Janina
Nie mam uwag ani do sposobu dostarczenia ani do samego zakupionego przeze mnie urządzenia.
5 / 5
2018-06-07 20:23:18
Beniamin
kontakt ze sklepem b.dobry szybka informacja o minimalnym poślizgu dostawy(za co otrzymałem bardzo ciekawy gratisik) towar zgodny z zamówieniem OK polecam jestem zadowolony
3 / 5
2018-05-07 13:46:36
Izolda
Wybrałam sposób dostawy za pobraniem a i tak musiałam zapłacić przelewem. Kurier nie chciał pobrać opłaty, ponieważ była wystawiona faktura, która miałam opłacić w ciągu 7 dni. Gdybym wiedziała wybrałabym inny sposób dostawy, ponieważ była wtedy darmowa. Straciłam niepotrzebnie 30 zł.
5 / 5
2018-04-06 12:39:24
Bernardeta
Z mila checia polecam towar dostarczony bardzo szybko i w nienaruszony stanie. Sprzet bardzo fajny syn zadowolony i przystepnej cenie to najwazniejsze

Rzetelne opinie o 7Way.pl