Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 8a.pl

8a.pl Opinie 4.8 (678)

Witkiewicza 6
44-100
Gliwice
32 332 44 88
opinie 8a.pl
speedtest
4.8
678
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-12-24 18:53:32
Mieczysława
Jestem bardzo zadowolona. Przyznam, że miałam obawy, czytając niepochlebne opinie i dlatego miło mnie sklep zaskoczył. Przesyłka zapakowana pieczołowicie, załączone dokumenty zwrotu, paragon w specjalnej kopercie. A kurtka rewelacyjna i w rewelacyjnej cenie. Polecam wszystkim sklep.
5 / 5
2019-12-04 11:23:50
Beata
W sklepie 8a zamówiłam kurtę i buty z oferty black friday - oba produkty świetnej jakości, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wysyłka zamówienia w ciągu jednego dnia, a następnego miałam już zamówienie. Kontakt ze sklepem bez zarzutu. Na pewno jeszcze wrócę na kolejne zakupy.
1 / 5
2019-10-31 22:01:20
Zbyszko
Niestety plecaka, który kupiłem w 8a już nie ma. Ale, że zastanawiałem się nad Metrikiem lub Storepadem, podzielę się opinią tutaj. Po pozytywnych doświadczeniach z Zalewą Vector Cross 24, zakupiłem plecak tej firmy (czerwony Metric). Po roku w plecaku pojawiła się dziura. W plecaku był noszony tak ciężki sprzęt jak: Notes, Pióro, Tabletki, Plastikowa łyżeczka, Dowód rejestracyjny, Notebook Dell 7490. Plecak użytkowany w sposób następujący: - szafa w domu, - plecy na klatce schodowej, - bagażnik, - dywan w biurze, - bagażnik, - plecy, - szafa. Sprzedający uznał, że taki sposób użytkowania w pełni uzasadnia uszkodzenie plecaka. NIE POLECAM - ZARÓWNO SALEWY JAK I 8A.PL. - p
5 / 5
2019-09-16 20:40:48
Przemysław
Gorąco polecam! Zero zastrzeżeń. Bardzo duży wybór, ceny dobre. Na drugi dzień paczkę miałem u siebie
1 / 5
2019-07-22 12:53:10
Kamil
Kupiłem na lato drogą bawełnianą, markową czapkę z daszkiem, która po ok. 2 miesiącach użytkowania zaczęła się przebarwiać w sposób dyskwalifikujący ją do noszenia. Sklep 8a z konta "reklamacja", niestety nie z nazwiska, postanowił moje zgłoszenie reklamacyjne skwitować informacją, że "najprawdopodobniej doszło do przepocenia i nieprawidłowego suszenia czapki", oraz że "czapki nie powinno się używać na słońcu". Oczywiście informacji o tym, że czapki z daszkiem nie powinno się używać na słońcu (serio? :D) firma nie zawarła w opisie produktu. Po zrobieniu awantury firma każe sobie na mój koszt wysyłać towar aby zrobić oględziny, w efekcie wydłużając proces reklamacyjny. Obsługa klienta na tym poziomie jest odpowiednia dla krajów trzeciego świata - wybitnie nie polecam.
1 / 5
2019-07-17 16:38:21
Konstancja
założyłam konto na ceneo specjalnie, żeby dodać komentarz na temat sklepu 8A. Standardowo nie dzielę się opiniami w internecie, ale tym razem muszę. Sklep nie radzi sobie z podstawową obsługą klienta. Pracownik sklepu wpisał błędnie mój nr telefonu przewoźnikowi. Żeby to naprawić, podjęłam około 40 prób dzwonienia do sklepu w różnych porach dniach i cały czas było zajęte. Kiedy już mi się udało, dowiedziałam się, że dzisiaj się już nikt tym nie zajmie, bo pracownik nie ma dostępu do strony internetowej przewoźnika. Czysta abstrakcja. Zdecydowanie właściciel sklepu powinien podjąć działania zwiększające ilość osób obsługujących, ilość linii telefonicznych i nadając pracownikom podstawowe uprawnienia do realizacji ich zadań w pracy.
5 / 5
2019-05-06 11:19:58
Eugenia
Sandały Merrel zamówiłam w 2 rozmiarach, bo nie wiedziałam, który będzie ok. Jedne zmuszona byłam odesłać, ale bez problemu przyjęto zwrot i po kilku dniach miałam pieniądze na koncie. Nie mam żadnych uwag co do zakupów w tym sklepie.
2 / 5
2019-02-17 20:06:51
Anastazja
Sklep usuwa negatywne opinie ze swojej strony. Kupuje tam z dobre 10 lat ale stwierdzam, ze to juz jest koniec. Klient nic nie znaczy. Produkty co raz bardziej kiepskiej jakosci. Ostatni moj zakup kurtka z goretexu za 1200zl. Przemaka po 10min na deszczu. Co sklep zrobil? Odrzucil reklamacje. Zero rozmowy. Sposob sprzedazy, rezerwacji towaru zeby zobaczyc na miejscu to juz epoka kamienia lupanego. Jedziesz 100km do sklepu i chcesz wydac konkretna kase ale mozesz zarezerowac 2 produkty do wgladu bo nie maja wszystkiego na stanie a z magazuni ktory miesci sie gdzies na przedmiesciach nie beda sciagac. I tak kupujesz buty za 500zl ale mozesz dwa interesujace Cie modele zamowic. Prosze wiec kobiete, zeby pojechala ze mna i na nia rezerwuje kolejne 2 pary. Jak sie rozminiesz z rozmiarowka to wracasz bez niczego i zamawiasz przez neta.
2 / 5
2019-01-31 12:27:21
Konrad
Z innej beczki - dodałem dwie prawdziwe, choć nie idealne opinie o produktach - jedną szybko usunięto, drugiej nie opublikowano.
5 / 5
2019-01-22 22:14:59
Eliza
po przeczytaniu opinii o sklepie miałam zrezygnować z zakupu szczególnie dlatego, że na sklepie była tylko jedna para butów i nie byłam pewna czy na pewno są dostępne i czy nie będą za małe. Napisałam maila z pytaniem o dostępność , zostałam poinformowana że strona aktualizuje się na bieżąco. Zaryzykowałam. Przesyłka przyszła bardzo szybko szczególnie że zamówienie było złożone 29.12 (weekend, sylwester, nowy rok) to przesyłkę już 3 stycznia miałam w rekach. Niestety musiałam je odesłać i tu też bez problemu, po tygodniu pieniądze mam spowrotem na koncie. Mimo tych wszystkich negatywnych opinii jestem mile zaskoczona i polecam
5 / 5
2019-01-22 20:33:06
Kazimierz
po opiniach innych użytkowników bałem się zamówić w tym sklepie. kupiłem palnik primus microntrail stove piezo za 179zl i kartusz 300. widząc, że inni mieli problemy zamówiłem za pobraniem w niedzielę. w poniedziałek dostałem email, że towar został wysłany. dzisiaj (wtorek) odebrałem. myślałem, że w paczce będzie coś innego więc zacząłem nagrywać rozpakowanie paczki. w środku był zamówiony towar, paragon w swietnej broszurce i wszystko było jak należy, więc dam Wam radę. nie czytajcie opinii w necie, bo popadniemy w paranoję. Jestem mega mega zadowolony. hej przygodo.
3 / 5
2019-01-18 08:51:00
Gustaw
Słabo. Realizacja ponad tydzień do wysyłki, informacji o opóźnieniu żadnej, obsługa opryskliwa, z muchami w nosie. Szkoda, bo to nie pierwsze zakupy i było całkiem dobrze. O braku współczesnych płatności nie wspominam, bo rozumiem, ze robienie w poprzek klientom pod tym względem jest po prostu (niezrozumiałą dla mnie) polityką firmy
1 / 5
2018-12-21 09:32:24
Elwira
Towar który zakupiłam był oznaczony jako dostępny i gotowy do wysyłki. Od dnia zakupu przez 3-4 dni nie otrzymałam żadnej informacji na temat realizacji zamówienia. Po moim telefonie poinformowano mnie, że są opóźnienia związane ze świętami ale moje zakupy zostaną wysłane dziś lub w następnym dniu roboczym. Parę godziny później dostałam maila, że sklep nie posiada już produkt który zakupiłam więc zwrócą pieniądze. Pieniądze szybko dotarły ale uważam że nawet w przypadku takiej pomyłki powinnam zostać poinformowana dużo wcześniej o braku produktu.
1 / 5
2018-12-10 20:14:09
Malwina
Podejście do klienta fatalne. Nawet bym powiedział, że niektóre maile pracowników tego sklepu były chamskie. Jeden z największych tego typu sklepów internetowych, a relacje z klientem mają zupełnie gdzieś. Nawet nie raczą wysłać maila czy dostali już zwrot czy nie. Generalnie nie polecam! Chyba, że ktoś jest pewien swoich zakupów na sto procent i nie zamierza niczego reklamować lub zwracać i wchodzić w jakiekolwiek interakcje z pracownikami.
1 / 5
2018-12-05 08:29:00
Julian
Sklep wygląda fajnie, pracownicy pomocni i uczynni, sprzęt uznanych marek... No i właśnie, na tym się kończy, bo tylko wygląda. Reklamacja butów została odrzucona, bo jakiś specjalista za biurkiem w dziale reklamacji stwierdził, że górskie buty podejściowe North Face po roku użytkowania w mieście się zużyły na podstawie tego, że podeszwa vibram jest już starta, a pianka pod piętą w bucie ubita. Dziury w siateczce nylonowej w miejscu pracy markowego buta, to wg tego specjalisty efekt zużycia. "Zastosowane do produkcji materiały są najwyższej jakości, cechują się bardzo dużą wytrzymałością i żywotnością, nie są jednak niezniszczalne." Dobrze, że buty z lidla za 50zł są bardziej niezniszczalne, niż te... Intersport podobną reklamację tej samej marki uznał bez problemu. 8a.pl DNO TOTALNE!
1 / 5
2018-12-04 20:03:48
Feliks
Fatalnie oceniam 8a.pl, obsługę tego sklepu i podejście do klienta. W ramach black friday dokonałem zakupów z płatnością przelewem. Od dnia zakupu przez 8 dni nie otrzymałem żadnej informacji na temat realizacji zamówienie. Po moim telefonie poinformowano mnie, że moje zakupy zostaną niezwłocznie wysłane - 3 godziny później dostałem mail, że sklep nie posiada już kurtki, którą zakupiłem i zapłaciłem więc zwróci mi pieniądze. Pozbawiono mnie w ten sposób zakupienia produktów w atrakcyjnych cenach w związku z black fiday. Obsługa sklepu nawet nie próbowała wyjść z inicjatywą i zaproponować jakiegoś alternatywnego produktu lub dowiedzieć się czy mogą zamówić u dostawcy kurtkę, którą kupiłem mimo,iż poinformowałem o tym, że mogę poczekać na dostawę dłużej. Żenada. NIE POLECAM
1 / 5
2018-11-27 14:06:59
Irma
Nie polecam. W ramach promocji na black friday zamówiłam kurtkę puchową. Zamówienie opłaciłam, otrzymałam potwierdzenie zamówienia. We wtorek otrzymałam informację, że zamówienie nie może być zrealizowane, bo kurtki nie ma. Sklep nie potrafi podać przyczyny - gdy zapytałam o powód - dostałam całą listę możliwych przyczyn, ale bez jakichkolwiek dowodów czy uzasadnienia. Cała dyskusja sprowadza się do tekstu z "Misia": "Nie mamy Pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobi". Szkoda, że o rzekomych problemach z realizacją zamówienia sklep nie poinformował mnie szybciej - skorzystałabym z innych promocji w ramach black friday, a tak nie mam płaszcza, a za porównywalny powinnam zapłacić 3 razy więcej.
5 / 5
2018-10-21 23:16:24
Oleg
Udane zakupy. Szybka wysyłka. Jedynym minusem jest brak możliwości zapłaty z wykorzystaniem płatności internetowych na dzień 18.10.2018. Przelew musiałem wykonać ręcznie.
1 / 5
2018-10-18 10:24:45
Ida
dziwny sklep z dziwna obsluga nic nie mozna zamowic gdyz twierdza ze to dwie sztuki tej samej kategorii a przeciez zamawialem tylko jedna sztuke, nie sluchaja klienta maja gdzies twoje e maile beznadzieja nie polecam i radze tam nie kupowac
1 / 5
2018-10-12 22:29:34
Aniela
Po tygodniu użytkowania wnętrze zamówionego śpiworu wygląda jak po kilku latach użytkowania (Bardzo zła jakość materiału poszewki wewnętrznej). Cena rynkowa około 350-400 PLN . Reklamacja odmowna- podany jeden z powodów bardzo inrensywne użytkowanie (śpiwór reklamowany po dwóch tygodniach od otrzymania towaru) - wybór należy do was.
1 / 5
2018-09-27 11:39:19
Gracjan
Odrzucają reklamację na potęgę. Radzę uważać jeśli kupujecie coś wartościowego. GWARANCJA NIE ISTNIEJE ! Zero supportu. " Kupiłeś ? Zepsuło się ? Przykro nam ale to Twoja wina! Masz rabat 10% i spier***alaj ! "
1 / 5
2018-09-26 10:31:44
Józef
Drodzy państwo! Wystrzegajcie się! Wszystkie negatywne komentarze dot. odrzuconej reklamacji są prawdziwe! Byłem naiwny! Kupowałem tam wiele razy i byłem zadowolony - bo szybko i sprawnie. Do chwili gdy zareklamowałem buty podejściowe LaSportiva TX4. Nowe! Pierwsza wyprawa!! Po dojściu na "MOKO" poprawiając wiązanie urwał się haczyk wieńczący sznurowanie. Podczas zwykłego sznurowania! Wszyscy to widzieli. Niestety ich ekspert stwierdził że to mechaniczne uszkodzenie powstałe w wyniku " zahaczenia lub okopywania haczykiem o przeszkody terenowe" (na drodze do morskiego OKA !?!?). Opinia wyssana z palca, napisana przez jakiegoś matoła. Radzę omijać mili państwo ponieważ traktują tam nas jak idiotów i ludzi którzy celowo psują własne obuwie.
1 / 5
2018-09-17 19:10:02
Bożena
W sklepie internetowym zamówiłam Jetboil Zip. Chciałam od razu dokupić kartusz, więc w tym celu zadzwoniłam do sklepu. Pani z którą rozmawiałam, poleciła kartusz firmy Gosystem. Po paru dniach zamówienie otrzymałam i wyjechałam w Alpy. Na wysokości 4000 m n.p.m. okazało się, że kartusz nie pasuje do palnika!!! Po zejściu z gór zadzwoniłam do sklepu. Panią jakby niewiele obchodziło, że w górach wysokich pozostałam bez kartusza!! Po powrocie do kraju ponownie zadzwoniłam do 8a. Tym razem Pan poinformował mnie, że otrzymywali już informacje od innych użytkowników Jetboila, że jest niekompatybilny z kartuszami Gosystem. Oczywiście na zwrot towaru było już za późno i ogólnie miałam wrażenie że nie interesuje ich za bardzo ta cała sytuacja. Coś na zasadzie: kupiłaś, zapłaciłaś, daj nam spokój. O reklamacji nikt nic nie wspomniał. Zresztą musiałabym pewnie odesłać towar na swój koszt. NIE POLECAM!
1 / 5
2018-04-06 12:37:10
Żaneta
Zamówienie z 1 marca, bluza w rozmiarze L, zakupiona jako prezent. W wyniku sytuacji losowej została przymierzona po upływie 14 dni od zakupu. 5 kwietnia wysłałam wiadomość do sklepu z opisem zaistniałej sytuacji oraz prośbą o możliwość wymiany na mniejszy rozmiar. Otrzymałam wiadomość zwrotną, że niestety minęło 14 dni od zakupu I nie ma możliwości wymiany. Napisałam kolejną wiadomość, że owszem, minęło 14 dni, ale nie chcę zwrotu pieniędzy, a jedynie wymienić rozmiar I że brak takiej możliwości oznacza nieelastyczne podejście do klienta. Otrzymałam kolejną odpowiedź, że rozumieją moje stanowisko, są elastyczni, ale elastycznosć ma swoje granice… Oraz że nie widzą żadnej informacji, abym przed realizacją zamówienia sygnalizowała, że może się zdarzyć iż produkt będzie wymieniany z opóźnieniem. Wiele jestem w stanie zrozumieć, jest polityka firmy, są procedury. Przyjęłabym takie tłumaczenie w wypadku żądania zwrotu pieniędzy po upływie 14 dni, ale w tym przypadku chodzi jedynie o zamianę rozmiaru. I raczej nie mam w zwyczaju sygnalizować przed każdym zakupem w sklepie internetowym, że może się zdarzyć, iż będę wymieniała zakupiony produkt, być może z opóźnieniem. Na moją ostatnią wiadomość odpowiedzi już nawet nie otrzymałam. Sklep swoim podejściem do klienta zdecydowanie zniechęca do ponownych zakupów. W zaistniałej sytuacji jestem zmuszona do sprzedania bluzy w sieci, po zaniżonej cenie. A do 8a.pl już nie wrócę.
5 / 5
2018-03-12 14:50:36
Aleksander
Zakupy bez zarzutu. Szybka wysyłka, informacje o zamówieniu przekazywane na bieżąco. Polecam :)
5 / 5
2018-01-03 21:59:06
Sławomira
Paczka GLIWICE-BIAŁYSTOK 21 godzin coś niesamowitego, prędkość od zamówienia do otrzymania towaru również super, ludzie tam pracujący posiadają zanikającą już wszędzie indziej empatię do klienta. GORĄCO POLECAM!!
1 / 5
2017-04-14 21:02:56
Hubert
Zakupione ochraniacze śniegowe (stuptuty) miałem okazję przetestować dopiero miesiąc po zakupie - dopiero wtedy jechałem w góry. Ponieważ okazały się za małe nie używałem ich (wziąłem awaryjnie stare które w tej sytuacji wyciągnąłem), z zamiarem wymienienia ich na większy rozmiar po powrocie. Niestety po powrocie ze sklepem nie było ŻADNEJ rozmowy. Na jakiekolwiek argumenty odpowiadał, że miałem 14 dni na przetestowanie towaru i "nie są w stanie nic zrobić". Napisałem do nich dwa maile na które otrzymałem identyczną odpowiedź - jak grochem o ścianę. Nieistotne było, że ochraniacze są nowe i nieużywane, że _nie miałem_ możliwości sprawdzenia ich wcześniej, że nie chcę ich zwracać tylko chcę numer większe... Zadowolenie klienta i jego opinia są dla tego sklepu zupełnie nieistotne. Ważne by upchnąć towar. Przyznam, że takie podejście zdziwiło i mocno mnie zniechęciło. Osobiście w przyszłości będę ten sklep omijał.
1 / 5
2017-01-16 17:18:38
Iwo
Zamówionych butów nie otrzymałem. Najpierw dwukrotnie w czasie rozmowy telefonicznej byłem zapewniany, że towar lada moment zostanie wysłany, aż oznajmiono mi, że zamówionych butów nie mają i natychmiast zwracają pieniądze. Teraz czekam na przelew, który jak widzę natychmiast wykonany nie został.
1 / 5
2016-07-15 11:14:02
Bartłomiej
Jeśli zależy Wam na poważnym podejściu do klienta i szybkiej realizacji zamówień, to radzę omijać ten sklep szerokim łukiem. Kiedy złożyłem pierwsze zamówienie kilka miesięcy temu, na realizację czekałem 2 tygodnie - mimo, że wszystkie produkty, według strony internetowej, były dostępne. Sklep tłumaczył się "dużą ilością zamówień", czyli w praktyce po prostu swoją słabą organizacją pracy i brakiem kompetencji. Mimo obaw, zamawiam coś po raz drugi. Mijają 3 dni i nic w statusie zamówienia się nie zmieniło. Po kontakcie dostaję niemal identyczną odpowiedź jak ostatnio z równie niepoważnym tłumaczeniem. Wolałem oszczędzić sobie nerwów i zrezygnować z zakupu. Kupiłem ten sam towar w innym sklepie i dzień po jest już w drodze. Więce na pewno nic już tam nie kupię.
1 / 5
2016-06-06 16:30:19
Andrzej
Kontakt ze sklepem zacząłem od zamówienia dwóch uprzęży i dwóch kasków różnych firm celem przymierzenia. Ten etap przebiegł poprawnie - kupiłem jeden kask, na temat uprzęży miałem wątpliwości co do rozmiaru i dlatego zdecydowałem, że zamówię uprzęże ponownie (tym razem wybranej firmy, ale 2 różne rozmiary). Można nadmienić, że obsługa w sklepie była średnia - postawę sprzedawców określiłbym jako "obojętną", ale postanowiłem się nie zrażać. Problemy zaczęły się jak chciałem zamówić kaski i uprzęże dla mojej 4 osobowej rodziny - kaski już były wybrane, uprzęże trzeba było jeszcze poprzymierzać dla wszystkich członków rodziny. Niestety wtedy okazało się, że zamówienia nie można złożyć na więcej niż 2 towary tej samej kategorii. Sklep internetowy tego nie weryfikuje w momencie składania zamówienia, tylko następnego dnia otrzymuje się e-mail o treści "Zgodnie z naszym regulaminem, rezerwacje ograniczamy do dwóch sztuk towarów z danej kategorii. Prosimy o ponowne złożenie rezerwacji, biorąc pod uwagę powyższą zasadę." - ponowne klikanie, itd. Obszedłem ten problem zakładając z żoną osobne konta (przypomina to trochę rezerwację miejsca w kolejce w PRL, ale cóż...). Złożyłem więc zamówienie zgodnie z regulaminem i zorganizowałem ponowny wyjazd rodzinny do Gliwic - nie mieszkam w tym mieście, a każdy z nas ma swoje obowiązki, więc nie da się tego zrobić z dnia na dzień. Niestety jak już wszystko było dograne, dostałem informację, że zamówienie zostało anulowane, bo przekroczyłem kolejny punkt regulaminu - 5 dni na odbiór zamówienia. Zadzwoniłem do sklepu i okazało się, że towar już wrócił do magazynu (który jak się orientuję jest też w Gliwicach, 10 min jazdy samochodem od sklepu, można sprawdzić na google maps) i że sklep nie przywiezie towaru z powrotem w tym dniu, więc mogę ponownie złożyć zamówienie i przyjechać kiedy indziej. Tak więc sklep polecam tylko osobom o stalowych nerwach, zdeterminowanych aby kupić koniecznie w tym sklepie. Wszystkim pozostałym polecam poszukać na ceneo ofert konkurencji. Jeśli 8a tak traktuje zamówienia, to strach pomyśleć co się dzieje w przypadku reklamacji.
1 / 5
2016-05-12 09:29:27
Zbyszko
Najgorsza obsługa klienta w sklepie internetowym z jaką się kiedykolwiek spotkałem. Przez 2 dni wymieniłem kilka emaili i rozmów telefonicznych, w jakby się wydawało prostej sprawie. Chodziło o rezerwację więcej niż 2 par butów na zamówienie (taki limit sklep sobie wymyślił i trzyma się go kurczowo). Przy czym chcieliśmy kupić 2 pary butów (moje i żony), czyli w sumie przysługiwało by nam do rezerwacji 4 pary. Niestety podziała 3 męskie i damski przerósł możliwości ludzi obsługujących zlecenia w 8A ... W sklepie stacjonarnym mają natomiast albo same ciężkie buty wspinaczkowe albo inne drogie i ciężkie buty podejściowe. Na stronie natomiast dziesiątki super wyglądających butów, których zamówienie do przymierzenia graniczy z cudem.
1 / 5
2016-01-22 08:19:18
Izydor
Robiłem u nich zakupy kilkakrotnie. Dopóki wszystko odbywało się za pośrednictwem internetu, było ok. Ale przedwczoraj po raz pierwszy wybrałem się tam osobiście po spodnie zamówione z magazynu celem przymiarki. Z takim chamstwem ze strony obsługi nie spotkałem się nigdy w żadnym sklepie. Nie muszę dodawać, że spodni oczywiście nie kupiłem i nigdy nic już tam nie zamówię. Wolę dopłacić te kilka złotych w innym sklepie. Jak ktoś zacznie im odbierać klientów to może się kiedyś obudzą i zaczną prowadzić sklep zgodnie z maksymą "klient nasz pan". Ja w każdym razie już im dziękuję i mówię "żegnam" a nie "do widzenia".
2 / 5
2015-12-30 16:02:05
Ksenia
sklep oceniałam dobrze czy wręcz bardzo dobrze do czasu, kiedy musiałam reklamować zakupiony towar. po ok. 2 miesiącach od zakupu bluza Black Diamond zmieniła kształt i rozmiar. po kilku dniach sklep (bezosobowo oczywiście), odsyłając bluzę, poinformował mnie (temperatura prania, detergenty, itepe), iż wina leży po mojej stronie. I tyle. Nie będę nikomu tłumaczyć, jak piorę czy konserwuję tego typu odzież. Od dziś zakupy robię u innych.
1 / 5
2015-12-16 10:21:39
Jonatan
REKLAMACJA NIE ISTNIEJE. Wszystko jest dobrze, póki klient regularnie przez kilka lat robi u nich zakupy i płaci. Problem pojawia się, gdy faktycznie jeden z zakupionych produktów okaże się wadliwy. Pęknięcie materiału zostało wytłumaczone, jako: "W reklamowanym towarze stwierdzono zmiany użytkowe oraz wady powstałe w wyniku uszkodzenia mechanicznego”… ”Uszkodzenia tego typu nie mogło powstać w trakcie prawidłowego użytkowania produktu"..."Wskazane uszkodzenia nie są efektem wady materiałowej a działaniem mechanicznym". Opis jest tak ogólny, iż można go wkleić do każdego zgłoszenia reklamacyjnego. W taki sposób można amatorsko odrzucić każdą reklamację. Nie przeanalizowano linii pęknięcia, poszarpanej krawędzi, miejsca i kierunku, wychodzących z wnętrza nici oraz nie wzięto pod uwagę, iż w tym miejscu wkłada się tylko i wyłączeni piętę, która z definicji nie jest zakończona ostrymi krawędziami. Elementy, które faktycznie narażone są na kontakt z przedmiotami zewnętrznymi są idealne, co utwierdza w przekonaniu, że klient dbał o zakupione buty. Przedstawione mechaniczne uszkodzenie buta na wysokości kostki wiązałoby się z uszkodzeniem mojej stopy w sposób uniemożliwiający mi chodzenie jeszcze przez długie miesiące. Jest to taki absurd, że nie mogę uwierzyć, że jeszcze chodzę i nie czuje żadnego bólu. Ewidentnie materiał nie wytrzymał naprężania związanego z wkładaniem pięty do buta. Jest wyjątkowo mało elastyczny. Nie wzięto tego pod uwagę projektując ten model obuwia. Pojawienie się wady ukrytej produktu okazało się tylko kwestą czasu. Jeszcze przez długo będę się zastanawiać, do czego trzeba używać buta, aby w takim miejscu, z taką siłą i w taki sposób mechanicznie go uszkodzić. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu o braku profesjonalizmu ze strony sklepu. A sklep sprzedaje produkty górskie, czyli z definicji narażone na zwiększone wykorzystanie w terenie, przez co cechują się zwiększoną odpornością. W moim przypadku, zdjęcie buta po powrocie z pracy zostało odebrane, jako nieprawidłowe użytkowanie produktu. Powodzenia w zakupach. Reklamacji nie będzie. Porażka. Upadek. Kompletne zaprzeczenie wizji firmy butów, której zakupiłem buty. Producent w taki sposób nie potraktowałby klienta.
5 / 5
2015-10-01 21:04:49
Gracjan
Po miesiącu użytkowania sandały się podarły . W odpowiedzi na reklamację usłyszałem , że uszkodzenie powstało w wyniku intensywnego uzytkowania i nie podlega reklamacji. Od leżenia w pudełku pewnie by się nie podarły. Sklep bandycki nastawiony na zysk po trupach. Nie polecam chyba że chcecie mieć problemy... DRAMAT
1 / 5
2015-09-11 08:59:56
Jolanta
Sytuacja, z którą się zetknęłam, jest co najmniej dziwna. Przedwczoraj wysłałam maila do 8a z pytaniem o możliwość uzyskania dodatkowego rabatu na zakup dwóch śpiworów Deutera (Exosphere -8) + dwie maty Therm a Rest. Wiem, że takie rabaty są możliwe, bo zawsze przy łączonych zakupach zadaję takie pytanie (w przeszłości również w 8a). Śpiwory były w cenie promocyjnej 559 zł, sprzedawca poinformował mnie, że dodatkowy rabat nie jest możliwy, ponieważ cena jest promocyjna. Ok. No i wczoraj zabieram się do zakupu, a tam widnieje cena 639 zł. Hmm, wysyłam maila do 8a i otrzymuję informację: "Jeżeli ceny ulegają zmianom, jest to najczęściej związane z aktualizacją bieżącego cennika danego producenta". Niby wszystko gra, tyle że poprzednia cena obowiązywała co najmniej od trzech tygodni, a tu, nagle została zmieniona. Sklep mógłby (umówmy się, wszyscy to wiedzą) sprzedać mi śpiwory po cenie obowiązującej dzień wcześniej, ale komuś brakowało dobrej woli. Tak właśnie często dzieje się, gdy firma z małej i dbającej o klientów zmienia się w molocha, który może sobie pozwolić na podejście "co tam stali klienci, inni i tak u nas kupią". Szkoda, że dotyczy to nie tylko telewizji kablowych i operatorów telefonii komórkowej, ale renomowanej - wydawałoby się - firmy outdoorowej. Z wielkim żalem, ale nie polecam i "odlubiam" na Facebooku.
1 / 5
2015-03-10 16:09:20
Apoloniusz
Nie polecam sklepu z jednego zasadniczego powodu. Reklamacje rozpatrywane są przez zwykłego pracownika sklepu, który nie potrafi nawet napisać swojego imienia i nazwiska (nonimowa odpowiedź o zawsze tej samej treści) Na wymianę luz zwrot pieniędzy nie ma co liczyć. Naprawa i koniec, mimo że rękawiczki były dwa razy założone a od zakupu nie minął nawet tydzień Nieważne że naprawa spowoduje zmniejszenie przekroju kciuka (pękły szwy w dwóch miejscach na jednym kciuku). Od złożenia reklamacji mija miesiąc a naprawionych rękawiczek nadal nie widać. Żadna cena nie jest tego warta.
1 / 5
2014-12-04 14:51:54
Benedykt
Dnia 02.12 zadzwoniłem do sklepu z pytaniem, czy jeżeli zamówię towar tego samego dnia, zostanie on jutro wysłany (zależało mi na tym, żeby został dostarczony do końca tygodnia). Odpowiedziano mi, że towar jest na magazynie, zatem na pewno zostanie wysłany następnego dnia, tj. 03.12. Dzisiaj, tj. 04.12 od rana starałem się dowiedzieć, czy przesyłka została wysłana. Po 10 próbach dodzwonienia się (co pół godziny) odebrał Pan, który stwierdził, że przesyłki nie wysłano, mogą wysłać jutro (05.12). A jutro jest piątek, więc towaru nie dostanę do końca tygodnia. Poprosiłem o anulowanie i podziękowałem za współpracę. Nie polecam tego sklepu!
1 / 5
2014-11-06 11:29:16
Robert
Zamówienie na buty złożone i opłacone 2.11.2014. Następnego dnia potwierdzone zarówno zamówienie jak i przelew. Do 5.11.2014 brak jakiejkolwiek informacji o wysyłce towaru. Na moje pytanie o status wysyłki dostaję informację zwrotną, że niestety sklep nie posiada towaru, który oferował na swojej stronie, na który przyjął zamówienie i pieniądze. Gdybym sam nie zainteresował się statusem pewnie moje pieniądze leżałyby dalej na koncie sklepu i nikt nie pofatygował by się, żeby mnie o zaistniałej sytuacji poinformować. Idąc dalej - na prośbę o zaproponowanie innego obuwia o podobnych parametrach nawet w wyższej cenie dostaję informację, że jedyna metoda rozwiązania sprawy to zwrot pieniędzy. I w ten oto sposób jestem klientem, który nie posiada butów, czeka na pieniądze i więcej nie zrobi już zakupów w tym sklepie.
1 / 5
2014-08-13 16:53:28
Albert
Duży internetowy sklep który budzi zaufanie - jak się okazuje nie jest tak kolorowo Zamówiłem kurtkę z 7 na 8.08.2014, otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zamówienia i dane do przelewu. Pieniądze wysłałem natychmiast. Następnie czekałem 9 - wiadomo mogli nie zdążyć wysłać, potem weekend - nikt nie pracuje. I dalej 11, 12 - NIC ŻADNEJ INFORMACJI 13.08 dostaję wygenerowany elektronicznie mail: BRAK TOWARU - zwrot pieniędzy na konto Żadnego kontaktu ze strony sklepu, wiadomości czy telefonu. CZEKAM NA OPŁACONE ZAMÓWIENIE PRAWIE TYDZIEŃ po to żeby sobie poczekać. To ma być podejście do klienta?
2 / 5
2013-04-07 21:41:58
Fryderyk
Kilka miesięcy temu w sklepie „8A” zakupiłem palnik Coleman. W trakcie użytkowania uległ awarii. Zareklamowałem go w sklepie. Sklep nie uznał reklamacji za zasadną i uznał że palik uległ awarii mojej winy. Nie będę się rozpisywał na temat tego co się popsuło i jak ja uzasadniałem swoje racje a jak sklep uzasadniał swoje racje, bo za dużo miejsca i czasu by to zajęło. To rozstrzygnie sąd bo tę sprawę skierowałem do sądu. Jestem zwyczajnie pewien swoich racji! Jednak w między czasie zwróciłem uwagę na inne kwestie związane ze sklepem 8A , obsługą przez nich klientów w tym i rozpatrywania reklamacji. Ponieważ podczas wymiany maili z obsługą sklepu dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy o których chciałbym tutaj napisać. Pierwsza i najważniejsza sprawa to jest to że reklamacje w sklepie 8A (zasadność bądź niezasadność) rozpatruje pracownik tego sklepu. Czyli towar nie jest wysyłany do producenta, dystrybutora czy nawet niezależnego rzeczoznawcy a jest oceniany przez pracownika sklepu. I tak było z ową kuchenką. Na moje pytanie dlaczego pracownik zajmuje się reklamacją , ktoś ze sklepu odpowiedział mi że: ” prawo tego nie zabrania. Towar jest sprowadzony z USA i wysyłka jego do USA była by zbyt kosztowna.”. Czyli reasumując: Sklep sprowadza towar gdzieś z zagranicy poza siecią normalnej dystrybucji a potem , kiedy coś się stanie i klient chce zareklamować, to pracownik rozpatruje reklamację. I co robi? Wysłanie do sprzedawcy (czyli np. w tym wypadku do USA) to duży koszt. Samemu też nie chcą podjąć się naprawy bo to też koszt. Więc pracownik odrzuca reklamację. Najłatwiej i najtaniej dla sklepu. Prześledziłem parę stron na necie i rzeczywiście widzę że to spotkało nie tylko mnie. Zresztą co można powiedzieć o sklepie który nie zleca rozpatrywani reklamacji producentowi, dystrybutorowi czy chociaż niezależnemu rzeczoznawcy? Z tego słynęły do tej pory sklepy typu Bata. Tyle tylko że 8A sprzedaje produkty kilka czy kilkanaście razy droższe niż np. Bata. Dla mnie sklep w którym pracownik rozpatruje reklamacje klientów jest sklepem niewiarygodnym. I proponuję uważać przy zakupach w tym sklepie… Bo mam wrażenie (również na podstawie informacji z neta) że odrzucanie reklamacji przychodzi im dość łatwo!
5 / 5
2013-02-03 20:21:07
Wiola
To moje kolejne zamówienie w tym sklepie i znów bez problemów. Gorąco polecam.
5 / 5
2013-01-30 23:08:38
Bartosz
Co jakiś czas kupuję w 8a i nie zmieniam zdania, że jest nie tylko świetnie zaopatrzony ale również bardzo dobrze prowadzony. Mocną stroną są wyczerpujące opisy, dobrze zrobione zdjęcia oraz własne pomiary np odzieży robione przez obsługę sklepu.
5 / 5
2013-01-28 14:55:29
Albert
Transakcje przebiegały szybko i bezboleśnie. Kłopotem mogą być braki w rozmiarach. Fajne promocje (polar Thermal Pro za 2/3 jego normalnej ceny to niezła przecena). Polecam.
5 / 5
2013-01-28 14:36:54
Roksana
W sklepie 8a kupowałam już kilka razy. Za każdym razem było bez zarzutu. Bogata oferta, fajne promocje, towar dociera bardzo szybko. Serdecznie polecam pod każdym względem!
5 / 5
2013-01-27 22:53:46
Emilia
Kurtka jest swietna, jezeli chodzi o sklep to b. szybka darmowa przesylka polecam!!! Pewnie jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie!!!!
5 / 5
2013-01-26 06:13:20
Andrzej
Doskonała obsługa. Fachowy, precyzyjny opis produkty. Pełna kultura
5 / 5
2013-01-25 08:09:58
Eligiusz
Kupilam w sklepie kurtke puchowa, kurtka jest swietna, jezeli chodzi o sklep do b. szybka darmowa przesylka polecam
5 / 5
2013-01-23 09:52:33
Roma
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, brak problemów ze zwrotem towaru.
5 / 5
2013-01-05 11:57:16
Anastazja
Wszystko super, szybka obsługa i wysyłka, Polecam!
5 / 5
2013-01-04 12:25:12
Lucjan
Zakupy dokonane w sklepie 8A.pl przebiegły niezwykle pomyślnie. Interfejs obsługi na stronie jest niezwykle przejrzysty, dostępność towarów, szerokość oferty naprawdę robi wrażenie. Towar dotarł bardzo szybko, po dwóch dniach, do paczki dołączone były katalogi wiodących firm produkujących sprzęt górski, a także kupony rabatowe na ponowne zakupy, co bardzo mi się spodobało. Dodatkowo, kontakt mailowy błyskawiczny. Serdecznie polecam pod każdym względem!
5 / 5
2013-01-03 23:18:50
Konrad
Sprawny kontakt meilowy. Dobrze opakowane. Fajne i przydatne materiały informacyjne..
5 / 5
2012-12-25 11:02:22
Olga
to już kolejne moje zakupy. nigdy sie nie zawiodłem
5 / 5
2012-12-24 21:06:46
Izydor
Bardzo dobra komunikacja sklepu z klientem,przesyłka b.d zapakowana, szybka dostawa!
5 / 5
2012-12-23 12:17:18
Aurelia
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie
5 / 5
2012-12-23 09:25:43
Helena
Zakupu dokonałam w tym sklepie po raz pierwszy,ale już wiem, że nie ostatni :) Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ,ceny przystępne . Serdecznie polecam !!!
5 / 5
2012-12-22 13:28:35
Gustawa
Wszystko bez zarzutu! Polecam!
5 / 5
2012-12-21 19:28:02
Sabina
udana transakcja, szybka wysyłka
5 / 5
2012-12-21 13:36:44
Renata
sklep oceniam bardzo dobrze polecam innym , towar dostarczony zgodny z zamówieniem bez jakichkolwiek problemów
5 / 5
2012-12-21 08:52:29
Nadia
Po raz kolejny zamówienie i dostarczenie nie przysporzyło żadnych problemów. Szybko i przyjemnie. Towar w okresie świątecznym dostarczony w 3 dni. Polecam gorąco!
5 / 5
2012-12-20 21:34:42
Aneta
Mój ulubiony sklep z odzieżą i sprzętem trekkingowym. Szybka dostawa, przystępne ceny, dobry kontakt z profesjonalnym personelem sklepu. Towar zgodny z opisem. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
5 / 5
2012-12-06 12:16:32
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko zaksięgowano przelew i wysłano towar. Towar zgodny ze zdjęciem i z opisem.
5 / 5
2012-12-06 08:26:30
Klemens
Kupowałem w tym sklepie po raz pierwszy i wiem, że nie ostatni :) Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt no i ceny przystępne!
5 / 5
2012-12-05 18:14:30
Józef
Transakcja przebiegła bez problemów. Bardzo dobry kontakt z pracownikami sklepu, zarówno poprzez e-mail jak i telefonicznie. Musiałem wymienic buty bo rozmiar okazał sie nie ten co potrzeba z tym też nie było problemu. Mały mankament to czas oczekiwania na przesyłkę-wybrałem Pocztę Polską i przedpłatę na konto-pewnie to wydłużyło całą operację. Polecam ten sklep!!!!!!
5 / 5
2012-12-05 09:00:29
Grzegorz
Nie opisuję tu konkretnego zakupu bo jeszcze nie zdążyłem tych butów przetestować ale moja ogólna ocena 8a.pl jest OK, można śmiało zamawiać wszystko, jak do tej pory a juz kupiłem ponad 10 produktów wszystko było super. Polecam szczerze
5 / 5
2012-12-05 01:21:29
Felicjan
Najlepszy sklep w jakim dokonałem zakupu. Wszystko zgodnie z ofertą i najlepszej cenie. POLECAM
5 / 5
2012-12-04 21:06:47
Amelia
Bardzo dobrze wyposażony, niskie ceny, błyskawiczna przesyłka. Jeśli czegoś potrzebuję, a zdarza się to często to zawsze wchodzę na stronę [...] i tutaj odnajduję to czego potrzebuję. Za każdym razem zaskakują mnie szybką wysyłką i profesjonalizmem. Bardzo lubię również otrzymywać od obsługi sklepu maile z nowościami lub katalogi sprzętu służącego do pracy na wysokości. Podsumowując polecam w 100% ten sklep.
5 / 5
2012-12-04 14:32:23
Renia
transakcja przebiegła bezproblemowo i szybko, a otrzymany towar spełnia wszystkie moje oczekiwania.
5 / 5
2012-12-03 16:52:40
Oliwia
Bardzo dobry sklep. Doskonały kontakt z obsługą, która jest profesjonalna i wie o czym mówi
5 / 5
2012-12-02 22:08:19
Franciszek
Sklep 8a fantastyczny super podejście do sprawy Towar jak w opisie nic dodać nic ująć - rewelacja . błyskawiczna dostawa super !!! POLECAM
5 / 5
2012-12-02 22:03:21
Sergiusz
Szybki i sprawny kontakt, profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-12-02 13:34:56
Bartosz
Nic złego nie można powiedzieć o 8a.pl - jedynie same zalety i pozytywy. Zamówiłem produkty i na drugi dzień miałem je u siebie w domu. Dobrze zapakowane - do tego dostałem różne katalogi i kupony zniżkowe na kolejne zakupy. POLECAM robić zakupy w 81.pl
5 / 5
2012-12-02 10:13:03
Marcel
Szybka i profesjonalna obsługa. Sklep ten jest jak najbardziej godny polecenia. Sprzedawane rzeczy są zgodne z opisem oraz bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2012-12-01 20:12:46
Fabian
Miły kontakt, szybka dostawa! Wszystko w najlepszym porządku!!
5 / 5
2012-12-01 11:32:30
Nastazja
Kupuję w sklepie nie pierwszy raz. Bardzo starannie opisane produkty, dzięki czemu wybrane ubrania pasują idealnie. Jedyny minus to brak możliwości przejścia bezpośrednio ze strony 8a.pl do mojego banku (teraz muszę robić przelew ręcznie). Ogólna ocena 4/5, polecam sklep!
5 / 5
2012-11-30 13:57:46
Walenty
Wielokrotnie robiłem zakupy w sklepie 8a i nigdy się nie zawiodłem. Sklep prowadzi działalność w sposób bardzo profesjonalny. Jeżeli mam zamiar kupić coś z branży turystycznej zawsze zaczynam przeglądanie ofert od 8a.
5 / 5
2012-11-28 17:10:30
Nadia
Bardzo dobry sklep, rzetelny i pewny. Włacznie z bezproblemowym załatwieniem zwrotu.
5 / 5
2012-11-28 14:27:20
Cyprian
Sklep oceniam bardzo dobrze, cala transakcja przebiegla bez zastrzezen, szybko i sprawnie. Towar w porzadku. Kadra sklepowa bardzo pomocna podczas konsultacji na temat towaru. Polecam!
5 / 5
2012-11-27 22:53:40
Robert
Nie pierwszy i nie ostatni raz zrobiłem zakupy w 8A, jak zwykle wszystko odbyło się zgodnie z oczekiwaniami, tak powinny działać sklepy internetowe, bogata oferta i idealnie przedstawiona na stronie, ponadto bezproblemowe zwroty/wymiany towarów nietrafionych. Gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze nie korzystali.
5 / 5
2012-11-27 09:51:27
Zbyszko
Pelen profesjonalizm.Nie mialem do czynienia z lepsza obsluga.Nawet jak sam zle zlozylem zamowienie ,sami zrobili korekte.pozdrawiam.
5 / 5
2012-11-27 09:17:46
Manuela
Cała transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów, naprawdę podlecem sklep:) bardzo miła obsługa:)
5 / 5
2012-11-26 11:22:37
Sylwester
szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra komunikacja, informacja na bieżąco o etapach zamówienia, wygląd produktu zgodny ze zdjęciem i opisem na stronie, duży wybór, zdecydowanie polecam sklep 8a
5 / 5
2012-11-25 10:23:41
Adam
Z usług sklepu 8A korzystałem kilkakrotnie. Jakość obsługi oraz asortyment proponowany przez sklep 8A zasługują na najwyższe słowa uznania. Wszystkie transakcje przebiegają bardzo sprawnie, obsługa jest kompetentna - służy wszelką pomocą niezdecydowanym w wyborze. Serdecznie polecam zakupy w 8A!
5 / 5
2012-11-24 10:11:09
Kaja
Ostatnie zamówienie nie było pierwszym jakiego dokonałam w Sklepie 8a. I nie będzie ostatnim - przesyłki dostarczane są szybko, a oferta towarów imponująca. Zakupione przedmioty zawsze otrzymuję w stanie nienaruszonym, zgodnym z zamówieniem i w jakości takiej, jaką wybrałam. Bardzo dobry sklep, do którego będę wracać.
5 / 5
2012-11-22 09:09:49
Janusz
Rzetelnie, szybko, profesjonalnie.
5 / 5
2012-11-22 07:19:15
Daniel
Kolejny udany zakup w 8a.pl. Jak zawsze szybko zrealizowane zamówienie! Kolejny raz na pewno też tutaj zrobię zakupy.!
5 / 5
2012-11-21 20:25:30
Gabriel
Najlepsza cena, superszybka przesyłka. Buty pierwsza klasa. Naprawdę polecam!!!!
5 / 5
2012-11-11 23:42:35
Janusz
Doskonały kontakt, bardzo szybka przesyłka a cena 40% niższa u konkurencji. Polecam, na pewno tu wrócę (:
5 / 5
2012-11-11 21:09:22
Nina
W sklepie zakupów dokonywałam już kilkakrotnie. Spotkałam się z bardzo miłą obsługą, niezwykle sprawnym przebieg transakcji. Przedmioty wysyłane były najczęściej dzień po dokonaniu wpłaty. Nie miałam żadnych problemów z wymianą towaru, kiedy rozmiar okazał się nieodpowiedni. Na wszystkie maile otrzymałam szybką i kompetentną odpowiedź. Zdecydowanie polecam 8a.
5 / 5
2012-11-09 17:40:46
Donata
Wszystko w porządku. Towar dostarczony szybko i za darmo!! Z czystym sumieniem można polecić. Bardzo szybki kontakt.
5 / 5
2012-11-08 19:54:30
Ida
Szybka obsługa, dobry kontakt telefoniczny, profesjonalna obsługa, bardzo szybko przeprowadzona procedura zwrotu towaru i błyskawiczny zwrot środków na konto klienta. Sklep godny polecenia
5 / 5
2012-11-08 17:55:28
Filip
Solidny sklep. Bardzo dobry kontakt, bezproblemowa przesyłka, towar zgodny z opisem i zdjęciem.
5 / 5
2012-11-08 09:54:24
Henryk
Sklep 8a bardzo polecam, Firma naprawdę "poukładana", oferowany towar najwyższej jakości, starannie zapakowany z dbałościa o najmniejsze szczegóły. Jako klient tego sklepu czuję się naprawdę usatysfakcjonowany za każdym razem gdy coś kupię, dlatego do sklepu lubię wracać, POLECAM!
5 / 5
2012-11-03 07:25:20
Sławomir
W krótkim czasie już drugi raz robię zakupy w tym sklepie. I tak jak poprzednio, nie zawiodłem się. Pracują tam bardzo mili i uczynni ludzie. Kontakt z nimi jest bardzo dobry a porady rzeczowe. Dla mnie najważniejsze było to, że posługując się rozmiarówką podaną na ich stronie [...] dobrałem świetnie rozmiar kupowanych rzeczy. Poprzednio były to spodnie, obecnie rękawice. Kupowałem w różnych sklepach outdoorowych, na które również nie mam powodow się skarżyć, ale obecnie planując zakupy zawsze zaczynam poszukiwania od 8a.
5 / 5
2012-11-02 11:16:11
Radosław
szybka wysyłka, dobry kontak ze sprzedawcą. zakupiona kurtka ma inny kolor podszewki, niż na zdjęciu, ale jest to szczegół. polecam
5 / 5
2012-11-01 21:33:01
Bernardeta
Tranzakcja przebiegła szybko i sprawnie , towar ok , polecam ten sklep.
5 / 5
2012-11-01 14:36:56
Sławomira
Zbliżam się do jubileuszowego 10 zamówienia w 8a.pl :) Od kilku lat zamawiam w nim różne produkty i zawsze wszystko było na wysokim poziomie.
5 / 5
2012-10-31 19:28:28
Szymon
Super sklep. Korzystałem z jego usług wielokrotnie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2012-10-30 10:31:56
Alberta
Częste promocje i zniżki to duży atut tego sklepu. Porównywarka działa dobrze. Każdy produkt jest szczegółowo opisany: cechy, tabela rozmiarów danego producenta, parametry techniczne, nawet link do katalogu producenta. Ponadto samo zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a towar w paczce był zapakowany bezpiecznie. Możliwość sprawdzenia obecnego statusu zamówienia również może okazać się pomocna, choć o każdej zmianie statusu klient informowany jest mailowo, więc nawet nie ma takiej potrzeby. Słowem profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 17:49:24
Iwona
Transakcja przeprowadzona wzorcowo.
5 / 5
2012-10-27 14:04:13
Jan
Krótko - Szybko, profesjonalnie i miło. Polecam każdemu.
5 / 5
2012-10-24 10:37:45
Romuald
Godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, osoba na infolinii - bardzo pomocna, jestem super zadowolona z zakupu.
5 / 5
2012-10-24 10:31:20
Stefania
Kontakt w sprawie dobory rozmiaru bardzo dobry, w razie wymiany lub zwrotu nie ma najmniejszego problemu. Szybka dostawa, mały minus brak szybkich płatności za zamówienie, a przydało by się czasami. Profesjonalna obsługa, bardzo częste PROMOCJE. Polecam ten sklep innym WARTO.
5 / 5
2012-10-21 08:29:58
Walenty
Wzorowa obsługa, bardzo krótki termin realizacji. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Tabela z rozmiarówką podana na stronie sklepu, zgodna z rzeczywistością. Troszkę się bałem, że mogę nie wstrzelić się w rozmiar, ale okazało się, że po pomierzeniu i wybraniu wielkości z tabeli, kupione spodnie są takie jakie powinny być. Po zamówieniu towaru miałem go na drugi dzień w domu.
5 / 5
2012-10-20 22:22:11
Sylwester
transakcja w 100% pozytywna,towar zgodny z opisem,przesylka mega szybka:)
5 / 5
2012-10-17 09:51:46
Żaneta
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2012-10-16 16:16:00
Oleg
Wzorowa transakcja, szybka wysyłka, przedmiot w 100% zgodny z opisem. Sklep godny zaufania!! i POLECENIA!!
5 / 5
2012-10-15 18:06:15
Daniel
szybka realizacja, towar bez zarzutu
5 / 5
2012-10-13 12:24:45
Matylda
Transakcja wzorcowa - wielki pozytyw , dobre ceny , towar zgodny z opisem POLECAM
5 / 5
2012-10-05 22:01:19
Roma
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-03 12:20:29
Wioletta
Sprawnie, zgodnie z opisem, polecam innym.
5 / 5
2012-10-03 10:35:03
Gabriel
Po raz kolejny 100% zadowolenia! Tym razem była to ekspresowa transakcja - pieniądze wysłałem w poniedziałek rano, a kurier przywiózł towar we wtorek popołudniu. Wystarczył tylko jeden telefon z prośbą o ekspresową obsługę. Rewelacja!! Polecam!
5 / 5
2012-10-02 13:20:14
Zenon
Z czystym sumieniem mogę stwierdzić że sklep spełnia wszystkie oczekiwania klientów. Sprawny, miły kontakt, szybka wysyłka, przestępne ceny, ilość oferowanych produktów sprawiają że jest to idealny sklep dla miłośników gór i nie tylko! Naprawdę gorąco polecam ten sklep - wile razy robiłem zakupy w 8a i jeszcze nigdy nie miałem jakichkolwiek problemów - naprawdę SUPER !
5 / 5
2012-10-02 09:01:44
Rafał
Szybka dostawa, produkty najlepszej jakości, zawsze bardzo dobrze zapakowane z kuponami rabatowymi na kolejne zakupy w środku. Naprawdę polecam.
5 / 5
2012-10-01 19:54:49
Jarosław
Szybko,sprawnie sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-10-01 19:41:11
Romana
Pełna satysfakcja, bogata oferta sklepu, liczne promocje, wyprzedaże i obniżki. Komunikacja ze sklepem nie budzi zastrzeżeń. Godny polecenia sposób na udane zakupy:)
5 / 5
2012-10-01 06:04:36
Janina
TOWAR REWELACJA, SZYBKOŚĆ PRZESYŁKI MEGA KOSMICZNA, EKIPA PRACUJĄCA- POMOCNA, ODPISUJĄ NA MAILE, KONTAKT BEZ PROBLEMU- JEDNYM SŁOWEM WSZYSTKO SUPER- POLECAM:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
5 / 5
2012-09-27 08:40:39
Tamara
Fantastyczna profesjonalna obsługa! Błyskawiczne rozwiązywanie problemów a przede wszystkim doradzenie - co się nieczęsto zdarza w przypadku sklepów internetowych, zazwyczaj klient pozostawiony jest samemu sobie. Super sklepik, zakupy - sama przyjemność. Polecam!
5 / 5
2012-09-26 10:26:40
Matylda
Bardzo sprawnie i szybko otrzymałam towar. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!!!!
5 / 5
2012-09-25 10:26:58
Anita
Przesyłka ok. Kontakt bardzo dobry, więc polecam.
5 / 5
2012-09-24 20:58:42
Matylda
WSZYSTKO OKEJ! WSZYSTKO SZYBKO I ZGODNIE,POLECAM I DZIEKUJE:)
5 / 5
2012-09-24 20:40:13
Arnold
Jak zawsze dostawa bardzo szybka. Przebieg zakupów wzorowy. POLECAM
5 / 5
2012-09-23 21:49:25
Wacław
Wszystko odbyło się w tempie ekspresowym, cały czas byłem informowany o statusie zamówienia. Towar doszedł w ciągu 24h,od momentu zaksięgowania wpłaty za zamówione rzeczy, tak jak jest podane na stronie.
5 / 5
2012-09-22 10:22:33
Karol
jak zawsze wszystko bez najmniejszych problemów, serdecznie polecam!
4 / 5
2012-09-20 07:25:23
Alicja
Ceny atrakcyjne, szeroki asortyment,najwyższa jakość zakupionych towarów. Zakupy w tym sklepie robie juz od jakiegoś czasu...Jednak mam wrażenie że na każdą czynnośc obsługa potrzebuje jednego dnia...ale może mają tyle zamówień że potrzebują czasu...Ogólnie sklep godny polecenia
5 / 5
2012-09-19 15:02:23
Piotr
Bardzo szybka i sprawna realizacja tranzakcji. Bez zastrzezen.
5 / 5
2012-09-19 09:17:33
Romana
Polecam sklep 8a! Miła i fachowa obsługa, szybka i sprawna dostawa.
5 / 5
2012-09-17 07:34:25
Cezary
Kupowałem w tym sklepie już kilkukrotnie, zawsze wszystko działa, tak, jak powinno.
5 / 5
2012-09-15 08:40:14
Emanuela
Koszulka jest idealna na każdą porę dnia nie tylko na ekstremalne wyprawy...jest lekka i przyjemna w noszeniu a przede wszystkim świetnie się prezentuje. TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA BŁYSKAWICZNIE,JESTEM PO RAZ KOLEJNY BARDZO ZADOWOLONA I Z PRZYJEMNOŚCIĄ BĘDĘ POWRACAĆ NA KOLEJNE ZAKUPY.
5 / 5
2012-09-14 10:55:13
Wojciech
Wszystko jak zawsze w porządku. Polecam sklep wszystkim, jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-09-13 09:35:49
Tamara
Bardzo sprawnie i szybko otrzymałam towar - w niedziele przelałam pieniądze, a w środę odebrałam paczkę bez śladów uszkodzeń. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!!!!
4 / 5
2012-09-12 13:56:12
Gustaw
transakcja załatwiona bardzo sprawnie. Zamówiłem w czwartek wieczorem i w poniedziałek rano dostałem przesyłkę. Wszystkie operacje monitorowane via email (!). Otrzymany towar jest dokładnie taki jaki zamówiłem, nie jest uszkodzony - słowem tak jak w normalnym sklepie gdzie można towar obejrzeć
5 / 5
2012-09-11 09:34:44
Sebastian
wszystko profesjonalnie przebiegło, polecam!!!
5 / 5
2012-09-11 08:41:47
Oksana
Szybko, terminowo, bezproblemowo
5 / 5
2012-09-10 10:21:03
Bronisława
Nie pierwszy raz dokonałam zakupu w sklepie 8a i muszę przyznać, że zarówno obsługa, czas realizacji jak i same produkty są rewelacyjnej jakość. Dodatkowo w sklepie często pojawiają się super promocje co jest dużym plusem. Moim ostatnim zakupem były spodnie Millo Dillo : materiał na piątkę trwałość wykonania i design również na 5:) Gorąco polecam zakupy w 8a!!!
5 / 5
2012-09-10 09:26:35
Apoloniusz
Kolejne zamówienie i wszystko bez zarzutu :)
5 / 5
2012-09-10 08:33:20
Bogna
Kontakt ze sklepem O.K. Wysyłka ze sklepu w tempie żółwia. Chyba zacznę wierzyć w cuda. 19:52 - nadanie przesyłki w Zabrzu. Ok. 16:00 - na drugi dzień przesyłka dostarczona. Brawo, tak trzymać Poczto Polska!!!
5 / 5
2012-09-09 10:29:11
Marlena
towar zamowilem w poniedzialek. zgodnie z moją prośbą paczke wyslano tego samego dnia. dwa dni poźniej zamowione rzeczy byly juz u mnie:) wszystko zgodnie z opisem polecam
5 / 5
2012-09-08 19:00:37
Karol
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Czego trzeba więcej? POLECAM
5 / 5
2012-09-07 16:34:46
Dorota
Jeden z moich ulubionych sklepów, szeroka oferta, bezproblemowy kontakt i ekspresowa realizacja. Często robię w tym sklepie zakupy. Gorąco polecam.
5 / 5
2012-09-07 10:56:42
Eugeniusz
Kupiłem w 8a crash pada i 2 karabinki i bardzo mocno zależało mi na krótkim czasie realizacji przed wyjazdem. Bez problemu udało mi się skontaktować ze sklepem zarówno telefonicznie jak i mailowo. Przesyłka dotarła w 2 dzień roboczy po złożeniu zamówienia i zapłaceniu.
5 / 5
2012-09-06 21:39:44
Felicja
Bardzo dobra obsługa, wszystko przebiegło OK. POLECAM
4 / 5
2012-09-06 21:18:06
Julianna
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-09-06 10:52:51
Sylwia
Jeden z moich ulubionych sklepów, szeroka oferta, bezproblemowy kontakt i ekspresowa realizacja. Od zamówienia do odebrania przesyłki, zajęło 3 dni, a mi zależało na czasie z powodu wyjazdu. Zdecydowanie polecam !
5 / 5
2012-09-05 21:48:04
Magda
jestem bardzo zadowolony oby wszyscy tak pracowali.
5 / 5
2012-09-05 20:14:33
Eleonora
Sklep 8a.pl działa bez zarzutu,towar zawsze zgodny z opisem,wysyłka realizowana bez zwłoki.Nie zawaham się skorzystać ponownie.
5 / 5
2012-09-04 17:32:40
Henryk
Kolejne zakupy w moim chyba ulubionym sklepie i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Świetna obsługo - ze względu na wyjazd zależało mi na szybkim dostarczeniu przesyłki, zakupy zostały wysłane tego samego dnia. Bardzo, bardzo polecam.
5 / 5
2012-09-04 11:07:37
Bolesław
bardzo dobry sklep,polecam innym
5 / 5
2012-09-04 07:33:07
Jowita
Szybkość wykonania zamówienia pozytywnie mnie zaskoczyła. Jestem bardzo zadowolona i będę w przyszłości na pewno korzystać z serwisu.
5 / 5
2012-09-04 00:41:08
Emanuel
Zakupy w sklepie 8a robiłem wielokrotnie, zawsze docierały na czas, zawsze zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2012-09-03 20:24:11
Edward
Szybko, rzetelnie, dobry kontakt, polecam.
4 / 5
2012-09-03 11:43:55
Mateusz
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2012-09-03 10:44:06
Leopold
Dobra komunikacja ze sklepem. Niewielkie opóźnienie w wysyłce (jeden dzień poślizgu). Zdecydowanie polecam. Towar pierwszej klasy.
5 / 5
2012-09-03 08:59:16
Sergiusz
Wszystkie transakcje przebiegły pomyślnie,jeden z najtańszych sklepów internetowych i co najważniejsze-szybka wysyłka!
5 / 5
2012-09-02 20:46:15
Seweryn
Bardzo dobra lekka kurtka. Super transakcja.
5 / 5
2012-09-02 20:46:11
Roma
Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt. Polecam
4 / 5
2012-09-02 18:09:24
Sandra
Transakcja zrealizowana bez żadnych problemów i niespodzianek.
5 / 5
2012-09-02 17:35:17
Adrian
Ekspresowa realizacja zamówienia. Gorąco polecam wszystkim. Zakupy bezproblemowe!
5 / 5
2012-09-02 16:02:43
Ferdynand
Wszystko tak jak powinno być: płatność prosta, dostawa o czasie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-09-02 13:29:58
Diana
Produkty bez zarzutów, przesyłka ekspresowa.
5 / 5
2012-09-02 07:52:22
Henryka
polecam wszystkim. jestem zadowolona zarówno z zakupionego plecaka jak i z obsługi zamówienia. wszystko odbyło się wręcz błyskawicznie i bez jakiegokolwiek problemu czy zbędnego opóźnienia. jeszcze raz polecam serdecznie.
5 / 5
2012-09-01 00:25:49
Kornelia
Moje kolejne zamówienie w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Sklep idealny.
5 / 5
2012-08-31 19:28:55
Kajetan
wszystko przebiegło szybko i bez problemów można by dodać inne możliwości płatności
5 / 5
2012-08-30 23:09:21
Aniela
Wszystko jak zwykle w porządku
5 / 5
2012-08-30 21:47:54
Sonia
Pełne zadowolenie z transakcji! Bardzo profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, natychmiastowa realizacja zamówienie. Polecam sklep!
5 / 5
2012-08-30 21:05:06
Dominika
Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2012-08-29 09:23:25
Bernardeta
szybko, towar zgodny z zamówieniem i bez wad, w przypadku tego zmówienia w wyniku mojej pomyłki kupiłam m.in. nieodpowiadającą mi bo chyba rowerową (bez kaptura) a chciałam trekkingową kurtkę z GORE-TEXEM i po skontaktowaniu się ze sklepem (szybka ,miła i rzeczowa obsługa) otrzymałam informację że kurtkę mogę bez problemu odesłać z paragonem i odpowiednim formularzem pobranym ze strony a pieniądze zostaną mi przelane na konto
5 / 5
2012-08-29 08:48:46
Żaneta
Transakcja i cała otoczka sprawna i jak najbardziej zadowalająca. To nie pierwszy mój zakup w Waszym sklepie i z pewnością nie ostatni.
5 / 5
2012-08-28 21:07:05
Emilia
SZYBKO,SPRAWNIE I PRZYJEMNIE.ZAMÓWIŁAM DZIEŃ WCZEŚNIEJ PRZED GODZ. 12,A NASTĘPNEGO DNIA BYŁO JUŻ DORĘCZONE.
5 / 5
2012-08-28 14:01:18
Matylda
błyskawiczna obsługa, żadnych problemów, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2012-08-28 10:29:18
Władysław
szybko,sprawnie , na czas - lepszej oceny nie znam. To już mój n- ty zakup więc sprawdzony i gorąco polecam. Towar zgodny z zamówieniem. Pełne zadowolenie i satysfakcja ze sprzedaży. POLECAM!!!
5 / 5
2012-08-27 22:17:47
Lucyna
Przesyłka ekspresowo dotarła do mojego domu, niestety rozmiar nie spasował więc należało zwrócić i również tutaj nie było z tym problemów ani nie potrzebnych przestojów, paczka powrotna nadana w środę, w piątek wieczorem na moim koncie pojawiła się cała należyta kwota za transakcję. Pełen profesjonalizm, POLECAM!
5 / 5
2012-08-27 22:17:34
Stanisława
Towar w błyskawicznym tępię nadany i dostarczony do mojego domu, pełen profesjonalizm ze strony sprzedawcy - zarówno w komunikacji jak i w bezpieczeństwie przesyłki.
4 / 5
2012-08-27 18:12:02
Faustyna
ekspresowa dostawa poczty polskiej
5 / 5
2012-08-27 17:54:24
Dorota
Transakcja wykonana bardzo szybko i bez problemów. Szkoda tylko, że nie ma wygodniejszych form płatności.
5 / 5
2012-08-27 15:50:29
Bronisława
wszystko super jak by były większe rabaciki było by idealnie
5 / 5
2012-08-27 11:10:23
Wiesław
Sklep warty polecenia. Bardzo dobra obsługa zamówienia, towar zgodny z opisem oraz bardzo szybka wysyłka. Polecam każdemu. :)
5 / 5
2012-08-26 13:19:35
Edward
Bardzo solidny sklep , transakcja bez zastrzeżeń ( po raz kolejny ) - bardzo dobrze zapakowany, zgodny z opisem produkt dostarczony ekspresowo . Duży plus . Polecam !
5 / 5
2012-08-26 12:31:59
Kornelia
Niezły asortyment. Bardzo dobrze rozpisana rozmiarówka, więc nie ma problemu dobrania odpowiedniego rozmiaru online. Szybka i niedroga dostawa. Bardzo dobra informacja o realizacji zamówienia
5 / 5
2012-08-26 07:24:47
Łukasz
Sprawnie, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2012-08-24 18:31:59
Filip
Szybko i bezproblemowo nawet z wymiana na inny model!
5 / 5
2012-08-24 12:31:44
Magdalena
Nie. Raczej bardziej nieprzeciętny. Szeroki asortyment, każdy może znaleźć coś dla siebie. Do tego kuszące promocje i zawsze coś ciekawego wpadnie w oko. Cały przebieg zamówienia wzorowy. Rzeczy w paczce zapakowane schludnie. Jak najbardziej polecam wszystkim !!!
5 / 5
2012-08-23 22:46:00
Daniela
Jestem pod olbrzymim wrażeniem jak szybko i sprawie wysłano moje zamówienie. Mimo iż zamówienie złożyłam w dzień wolny od pracy (Środa) to już w piątek moje zamówienie zostało wysłane! Obawiałam się że z racji zbliżającego się weekendu wszystko się przeciągnie i dopiero w nowym tygodniu paczka zosanie wysłana.Jednak tak się nie stało i ku mojemu ździwieniu już w poniedziałek mogłam się cieszyć z zamówionego sprzętu!! Poza tym paczka była bardzo dobrze zapakowana a sprzęt dobrze zabezpieczony- to ważne zwłaszcza przy zamówieniach dostarczanych przez PocztęPolską. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie i napewno jeszcze nie raz z niego skorzystam. Gorąco polecam!
5 / 5
2012-08-23 19:37:41
Liza
Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Polecam!
5 / 5
2012-08-23 13:23:50
Wanda
Towar spełnił oczekiwania. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!
5 / 5
2012-08-23 12:00:48
Zygmunt
kolejna udana transakcja. Wielkie podziękowanie dla Pana, który pomagał dobrać mi rozmiar spodni przez telefon wymierzając je we wszystkie strony. Pasują jak szyte na miarę.
5 / 5
2012-08-23 11:01:57
Sara
Chyba najlepszy sklep ze sprzętem do turystyki w internecie
5 / 5
2012-08-22 20:12:21
Kacper
Kupiłem plecak, super kontakt, polecam sklep!!!
5 / 5
2012-08-21 21:43:53
Marcel
Jakiś czas temu kupiliśmy w tym sklepie namiot firmy Campus, 3-osobowy. Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do transakcji. Kontakt ze sprzedawcą wyśmienity, odpisywał na każde pytanie drogą mailową, przesyłka szybka (w dodatku darmowa!) a namiot zgodny z opisem, nowiutki i świetnie się w nim śpi. Z całego serca możemy polecić zakupy w sklepie 8a :)
5 / 5
2012-08-21 18:03:59
Alina
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka dostawa, świetna jakość towaru, wszystkim kupującym życzę takich udanych zakupów. Na pewno wkrótce skorzystam ponownie.
5 / 5
2012-08-21 15:10:19
Eligiusz
wszystko przebiegło bardzo dobrze, paczka dotarła szybko i bez problemów, polecam
5 / 5
2012-08-21 12:51:06
Krzysztof
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem, dostawa szybka, informacje o postepach w realizacji zamówienia na bieżąco.
5 / 5
2012-08-21 12:11:55
Ziemowit
prawidłowo oznaczona numeracja, korzystan cena towaru i dostawy, realizacja z dnia na dzień, polecam
5 / 5
2012-08-21 09:10:47
Filip
Witam, Korzystałem z oferty sklepu 8a.pl nie pierwszy raz i jak zawsze jestem bardzo zadowolony, firmę darze dużym zaufaniem, towar jest dobrej jakości i w konkurencyjnej cenie, przesyłki solidnie zapakowane i błyskawicznie wysyłane :::GORĄCO POLECAM:::
5 / 5
2012-08-20 22:30:27
Łucjan
Bardzo profesjonalne podejście. Dokładny opis sprzedawanego towaru. Super kontakt. Informacja o przesyłce. Dokładnie . estetycznie zapakowany towar.
5 / 5
2012-08-20 21:00:13
Ewelina
Super kontakt, błyskawiczna przesyłka, towar ekstra, po prostu transkacje z Państwem, to wielka przyjemność.
5 / 5
2012-08-20 20:15:44
Patrycja
Perfekcja w czystej postaci: bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka i towar wysokiej jakości. Bardzo Polecam
5 / 5
2012-08-19 22:01:46
Dawid
Transakcja przebiegła zaskakująco szybko :) Żadnych zastrzeżeń. Polecam gorąco zakupy w 8a.Pozdrawiam
5 / 5
2012-08-19 18:32:50
Seweryn
Bardzo polecam ten sklep,szybko i profesjonalnie
5 / 5
2012-08-19 17:44:16
Dariusz
Sklep w pełni godny polecenia. Bardzo szybka wysyłka, bogaty asortyment (produktu, który zakupiłem nie można było dostać prawie nigdzie ... nawet na allegro!!!), oraz bardzo konkurencyjne ceny. Wszystko genialnie. Pełni profesjonaliści :)

Rzetelne opinie o 8a.pl