Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 8opon.pl

8opon.pl Opinie 4.9 (677)

Dąbrowskiego 550
60-451
Poznań
61 84 89 701
brak obrazu
speedtest
4.9
677
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-03-24 23:01:45
Sylwia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.
4 / 5
2016-03-08 09:21:39
Klaudia
Udane zakupy :) Sprzedawca oddzwonił do mnie po złożeniu zamówienia i był to kontakt miły i profesjonalny. Żadnych zastrzeżeń nie mam, cieszę się z tej transakcji zarówno jej przebiegu jak i ceny :) opon. POLECAM :)))
5 / 5
2016-02-19 17:28:41
Felicjan
Jestem bardzo zadowolny,wszystko ok!
5 / 5
2016-01-18 14:40:47
Eligiusz
Rewelacja super współpraca na najwyższym poziomie, a ceny najlepsze. Pozdrawiam
5 / 5
2016-01-18 13:04:19
Szczepan
Transakcja przebiegła idealnie.Sklep na prawdę godny polecenia.
5 / 5
2016-01-14 16:23:48
Emilia
Szybko,sprawnie bez problemowo.
5 / 5
2015-12-29 11:01:32
Ignacy
Bardzo dobra obsługa. Jednego dnia zamówione opony na drugi dzień miałem na samochodzie. Polecam.
5 / 5
2015-12-17 16:08:13
Sandra
Tranzakcja przebiegla pomyślnie.Dobry kontakt ze sprzedajacym i szybka wysylka.Polecam
5 / 5
2015-12-14 20:31:24
Roma
Wzorcowy standard sprzedawcy!!!
5 / 5
2015-12-11 15:03:18
Emil
Świetny sklep, bardzo miły Pan, który się tym wszystkim zajmuje, ceny są świetne i jestem przekonany, że nie raz zrobię tam zakupy. Polecam z czystym sumieniem :)
5 / 5
2015-12-10 21:07:56
Kaja
polecam, szybko, pewnie, profesjonalnie
5 / 5
2015-12-08 19:01:37
Adam
Super sprzedawca gorąco polecam.
5 / 5
2015-12-07 08:24:42
Bronisława
Dobry kontakt i informacje na temat statutu zamówienia. Rzeczowe doradztwo. Sklep na prawdę godny polecenia
5 / 5
2015-12-03 23:10:13
Brygida
Klasa. Potwierdzenie telefoniczne zamowienia.
5 / 5
2015-12-03 10:37:40
Wojciech
Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt, miła obsługa.
5 / 5
2015-12-02 12:40:30
Irmina
Ceny marzenie. Profesjonalna obsługa i kontakt. Nic tylko brać :)
5 / 5
2015-11-28 13:14:00
Lesław
Bardzo dobry sprzedawca, zamówienie przebiegło sprawnie...polecam
5 / 5
2015-11-28 10:48:40
Apolonia
super doradztwo, bieżąca informacja i obsługa!
5 / 5
2015-11-26 11:31:20
Fryderyk
Super oferta, atrakcyjne ceny, rzetelny sprzedawca.
5 / 5
2015-11-16 18:50:58
Bartłomiej
zaskoczyła mnie wyjątkowa wiedza konsultanta , ponad to podał wyczerpujące info dotyczące produktu i podzielił się fachową wiedzą
5 / 5
2015-11-14 19:15:45
Mirosław
Towar jakiego oczekiwałem, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2015-11-13 17:20:43
Herbert
Szybko i sprawnie. Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Kontakt sklepu na każdym etapie bardzo dobry. Po zakupie nawet przypominają o dokręceniu śrub po zmianie opon po 50 km:) Polecam każdemu.
3 / 5
2015-11-12 09:38:14
Seweryn
nie dokonałem zakupu. zrezygnowałem. firma w stanie likwidacji, bałem się.
5 / 5
2015-11-09 14:19:51
Bogdan
Łatwa obsługa strony, wszystko jasne, opisany stan magazynowy, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami i dziękuję za przypomnienie o dokręceniu opon :)
5 / 5
2015-11-07 11:38:50
Witold
Zakupy przebiegły bez najmniejszego problemu. Sklep jak najbardziej godny polecenia
5 / 5
2015-11-07 07:47:29
Fryderyk
szybko, sprawnie ,bez zastrzeżeń.
5 / 5
2015-11-06 16:30:53
Inga
Profesjonalna transakcja. Polecam.
5 / 5
2015-10-31 09:57:15
Gracjan
Jestem bardzo zadowolony z kontaktu, szybkości transakcji i towaru.
5 / 5
2015-10-29 12:10:47
Beniamin
Szybka reakcja i realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-10-29 09:43:02
Wanda
Wiarygodny kontrahent. Polecam
5 / 5
2015-10-27 15:50:11
Zdzisław
Świetny kontakt, udane negocjacje cenowe ... POLECAM
4 / 5
2015-10-24 21:00:53
Walentyna
Mogę polecić zakupy w sklepie 8opon.pl-szybka dostawa.
4 / 5
2015-10-24 10:30:42
Anna
Solidnie, towar szybko wysłany (gorzej z dostarczeniem), przepływ informacji sprawny.
4 / 5
2015-10-22 11:10:33
Zygmunt
Wszystko ok, Zdziwiła mnie tylko opcja, że musiałem czekać na nr konta do wplaty w osobnym meilu (dopiero na następny dzień roboczy) - informacji z nr konta nigdzie nie ma na stronie podanej nawet w meilu z potwierdzeniem zamowienia. Nie otrzymałem potwierdzenia z wysyłką i nr listu przewozowego poza tym nie mam uwag. Wszystko ok
4 / 5
2015-10-22 09:50:47
Halina
Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem na stronie.
5 / 5
2015-10-18 09:48:02
Judyta
Towar w dobrej cenie, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2015-10-13 10:08:58
Manuela
Świetny kontakt błyskawiczna dostawa
5 / 5
2015-10-12 14:23:11
Stefan
Świetny profesjonalny kontakt. Polecam!
1 / 5
2015-10-10 18:10:19
Wiktor
Sklep wystawia opony, których nie ma. Posiada pojedyncze sztuki zgodne z opisem, a reszta opon w tej cenie to kilkuletnie leżaki magazynowe.
5 / 5
2015-10-09 10:20:32
Krzysztof
Dziś zamawiasz, jutro masz. Tak było w moim przypadku. Od razu potwierdzenie na meila, następnego dnia około 8 rano Pan zadzwonił z potwiedzeniem, że zamówienie zostało zapakowane. Następnego dnia około godz 14 miałem opony w Radomiu.Polecam.Marek
5 / 5
2015-10-06 09:37:02
Aga
Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka.
5 / 5
2015-10-01 09:20:21
Emilia
Super, można negocjować cenę
4 / 5
2015-09-29 22:57:43
Romuald
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2015-09-24 09:48:31
Brunon
Wszystko super szybko i sprawnie. Pozdrawiam
5 / 5
2015-09-22 21:35:46
Manuela
bardzo profesjonalne podejście do klienta,natychmiastowe wysłanie opon, polecam ta firmę, następne opony też tu kupie .
5 / 5
2015-09-21 15:20:04
Nastazja
Przy następnym zakupie postaram się szukać opon w ich ofercie. Profesjonalne podejście no i ceny atrakcyjne.
5 / 5
2015-09-16 22:32:42
Sławomir
expresowa dostawa i realizacja zamówienia, bardzo rzetelny sklep, faktura doszła pocztą dosłownie 2 dn po otrzymaniu towaru, W poprzednim sklepie musiałem się o to przypominać. Cena najatrakcyjniejsza na ten moment na rynku za te opony. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-09-03 10:05:08
Izolda
Szybko i profesjonalnie. W odroznieniu od konkurnecni podaja dokladny DOT ! A wiekszosc opowaida, ze nie wiem, ze cos max 3 6 miesiecy opony moga miec ...
5 / 5
2015-09-02 10:28:53
Kaja
Szybko i solidnie.Konkurencyjne ceny...
5 / 5
2015-06-17 13:50:13
Filip
Wszystko ok! Polecam wszystkim!
5 / 5
2015-05-28 13:16:38
Emilia
Polecam w 100% . Wysyłka zaraz po zamówieniu, info o wysyłce na telefon to mi się podoba . Tak powinno być w każdym internetowym sklepie.
5 / 5
2015-05-25 20:44:03
Dawid
Sklep bardzo dobrze wywiązał się z transakcji.
5 / 5
2015-05-22 12:19:36
Albert
Opony w tym sezoniek kupowałem trzy razy i dopiero w tym sklepie mi się udało. A to dlatego, że stronie są oferowane produkty, które mają, a nie tylko chcieli by mieć. Polecam również ze względu na kontakt, tj. zamówienie jest potwierdzane od razu, a nie jak gdzie indziej po dwóch-trzech dniach dostaje sie maila, ze bardzo nam przykro, ale nie mamy opon i co nam pan zrobi. Następnym razem zacznę szukać opon od tego sklepu.
5 / 5
2015-05-18 15:16:25
Radomir
Wszystko tak jak chciałem ,polecam
5 / 5
2015-05-12 16:07:25
Łucjan
Dobry towar w przystępnej cenie.Sklep na 6
5 / 5
2015-05-10 11:26:44
Dalia
Zasadniczo ok, ale brak możliwości płatności online w momencie zakupu. Oczekiwanie na emaila z fakturą, która umożliwia przelew niepotrzebnie wydłuża transakcję.
5 / 5
2015-05-03 11:31:18
Wojciech
wszystko w jak najlepszym porzadku...polecam
5 / 5
2015-05-01 20:36:06
Władysław
Wybrałem ten sklep ze względu na korzystną cenę opon, niższą niż u innych sprzedawców online.Towar otrzymałem szybko zgodnie z opisem,kontakt też dobry.Oby tak dalej
5 / 5
2015-05-01 10:38:35
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-04-28 20:40:08
Iga
Szybko, profesjonalnie dobra cena
5 / 5
2015-04-27 17:00:24
Feliks
Profesjonalna obsługa opony zamówiłem we wtorek ok.godz.10:00 za pobraniem u kuriera dotarły dnia następnego .Sklep godny polecenia
5 / 5
2015-04-24 17:48:33
Bernadeta
Sklep internetowy prowadzony jest profesjonalnie z pełnym opisem produktów. Transakcja przebiegła prawidłowo, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-04-24 11:05:58
Tobiasz
Super sklep o 14 zamawiasz o 11 już dostałem paczkę! genialna sprawa jak potrzebujesz na szybko opon, no i dobre ceny sklep godny polecenia w 100%
5 / 5
2015-04-19 22:43:14
Paweł
Sprawna realizacja zamówienia. Towar w 100% zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2015-04-16 08:16:17
Cezary
Profesjonalny sklep, ktory powarznie podchodzi do biznesu. Otwarty na potrzeby klientów. Opinia bardzo dobra.
5 / 5
2015-04-15 08:28:32
Łucja
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, zgodność towaru z opisem, szybkość realizacji zamówienia (20 h.) i niska cena dostawy zasługuje na polecenie sklepu.
5 / 5
2015-04-14 11:44:58
Iga
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-04-13 20:21:20
Waldemar
Świetny sklep, można negocjować cenę.
5 / 5
2015-04-09 15:36:07
Alina
rewelacja polecam jak najbardziej pełen profesjonalizm !!!!
5 / 5
2015-04-09 13:20:40
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-07 19:01:59
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-04-07 14:00:01
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-07 08:52:55
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-04-04 08:53:39
Bartosz
Mimo zapewnień, że towar wysyłają w 24h towaru nie otrzymałem i po 4 dniach zadzwoniłem do sklepu. Po rozmowie ze sprzedawcę zrezygnowałem z zakupów w tym sklepie i opony zamówiłem w Krakowskim sklepie, który zrealizował zamówienie błyskawicznie. Rozmowa telefoniczna ze sprzedawcą przekonała mnie, że nie warto robić zakupów w tym sklepie. Przy tak dużej konkurencji na rynku sklepów oponiarskich sprzedawca nie może pozwalać sobie na okazywanie braku kompetencji, arogancję i bezczelność. Zdecydowanie odradzam ten sklep jeżeli nie chcecie być traktowani jak głupek nieznający się na niczym.
5 / 5
2015-04-03 22:29:51
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-04-03 20:49:39
Brunon
Zamówienie nie zostało odnotowane przez sprzedawcę.Musiałem osobiście pojechać do sklepu i tam najnormalniej jak kiedyś dokonać zakupu.Sprzedawca informuje,że po przyjęciu zamówienia pracownik firmy zadzwoni do klienta i powiadomi,kiedy można odebrać towar.Nie było tak przy tym zamówieniu,jak i poprzednim.
5 / 5
2015-04-01 10:05:18
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-30 12:29:47
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-30 11:34:42
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-27 19:26:56
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-27 16:39:58
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-26 23:01:54
Bożena
Wszystko w porządku. Towar w 100% zgodny z opisem.
5 / 5
2015-03-26 10:08:40
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 12:50:44
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna dostawa, dobry kontakt telefoniczny. Polecam!.
5 / 5
2015-03-25 12:30:30
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 10:49:26
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 09:38:05
Marian
Super sklep, dobra komunikacja, pełna informacja
5 / 5
2015-03-24 21:31:28
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 19:06:04
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 17:21:52
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep, kontakt bardzo dobry, towar dostarczony szybko.
5 / 5
2015-03-24 12:49:36
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 12:08:56
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 10:16:29
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 18:27:47
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 09:36:43
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 09:25:56
Alina
Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobra obsługa. Polecam
5 / 5
2015-03-21 09:30:04
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-20 23:56:48
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-20 19:56:47
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-20 19:01:40
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 18:59:17
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 10:21:16
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-03-18 15:29:10
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 10:56:48
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 10:05:51
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 09:22:04
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-16 15:56:17
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-15 13:38:44
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie, expresowa dostawa, szybciej niż u konkurencji. Polecam.
5 / 5
2015-03-15 11:12:03
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 17:23:24
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 12:29:29
Ludwik
Szybko profesjonalnie i sprawnie, Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-12 14:04:50
Diana
Gorąco polecam. Zaskakująco krótki termin realizacji - kurier był w domu przed upływem 24 godzin od zakupu. Doskonała cena, pełna satysfakcja. Nie mogę się doczekać, kiedy znów będę kupował opony w tym sklepie.
5 / 5
2015-03-12 11:51:46
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 18:57:05
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 09:37:00
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-09 09:42:42
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-09 09:11:48
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-06 18:59:31
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-06 15:43:29
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem, bezproblemowy kontakt ze Sprzedającym, szybka realizacja transakcji. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 19:54:53
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 16:02:12
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. natychmiastowa dostawa opon. bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy, bez zastrzeżeń - po prostu polecam.
5 / 5
2015-03-02 18:29:49
Brygida
Dobry kontakt z sprzedającym oraz kurierem GLS. Polecam
5 / 5
2015-03-02 09:26:48
Antoni
Rewelacyjny kontakt z klientem. Doskonała obsługa i b.szybka wysyłka. Gorąco polecam i sam będę ponownie korzystał.
4 / 5
2015-02-24 20:36:46
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 20:50:35
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar został wysłany w ten sam dzień kiedy wpłaciłem pieniądze . Bardzo dobry kontakt ze strony sklepu sami dzwonią i informują o statusie zamówienia. Szczerze polecam ten sklep nawet ceny bardzo dobre w porównaniu z konkurencją :).
5 / 5
2015-02-21 10:39:55
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 23:28:37
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 11:39:24
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-19 22:25:45
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 09:45:09
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 20:22:53
Dominika
Rewelacja. Bardzo pomocni właściciele.
5 / 5
2015-02-16 09:30:27
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 12:46:57
Izyda
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 14:11:07
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-01 12:08:02
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 17:27:35
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 13:22:24
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-28 21:57:16
Bartłomiej
Rewelacja. Kurier przywiózł towar w ok. 30 godzin od zamówienia . (!) Żadnych zastrzeżeń. ZDECYDOWANIE POLECAM.
4 / 5
2015-01-24 21:52:37
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 12:28:11
Sławomira
Szybko i sprawnie sklep i konsultant na 5+ Cenowo takze na wielki plus +++
5 / 5
2015-01-22 10:13:45
Oliwier
Szczegółowy opis opony (min data prod.) na str. Zgodność z dostarczoną. Podbita karta gw. Continentala. Worki na opony. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 10:27:38
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 15:05:51
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 10:59:33
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-18 12:22:27
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 11:31:26
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybko i sprawnie i... tanio!
4 / 5
2015-01-13 15:55:58
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Opony miałem na drugi dzień szkoda tylko że nie takie jak zamówiłem z ich strony , sami nie wiedzą co maja i co sprzedają NIE POLECAM
5 / 5
2015-01-10 10:30:09
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 12:28:49
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-03 13:49:15
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-02 21:37:26
Renia
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bezproblemowy kontakt z doradcą. Polecam.
5 / 5
2015-01-01 19:36:28
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 17:28:26
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 13:06:34
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 13:02:35
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-26 18:27:29
Ryszard
Zamówiony towar nie zgadzał się z opisem ,pomimo wysłania emalia z zapytaniem opowiedzenie danych zamówienia ,przyznano się do pomyłki i za dwa dni dostałem zamowiony towar który mnie interesował .
4 / 5
2014-12-26 12:00:42
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 20:45:45
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 07:43:29
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-21 19:39:21
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 13:06:21
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 11:43:33
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 09:57:10
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 21:09:08
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 10:20:52
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 20:54:37
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Fachowa obsługa,bardzo dobry kontakt z handlowcami,przesyłka express
5 / 5
2014-12-12 10:16:20
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-11 11:32:45
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 14:32:07
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 19:44:58
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 10:32:16
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kontakt super. Zamówienie na drugi dzień dostarczone do Gdyni. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 21:03:19
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, ale kurier GLS z dostawą towaru między 9.00, a 11.00 to już nieporozumienie.
5 / 5
2014-12-04 10:29:23
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybki i dobry kontakt. Następne opony też tu kupię. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 19:38:10
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 23:25:29
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 11:51:37
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 20:57:12
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 16:24:22
Izyda
Transakcja przebiegła super. Polecam.
5 / 5
2014-11-29 17:29:42
Walentyna
Miła obsługa i szybki czas realizacji a do tego atrakcyjne ceny. Polecam
5 / 5
2014-11-28 17:30:11
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 08:13:37
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 21:39:56
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 20:26:43
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 18:28:44
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 07:15:08
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 21:45:41
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 20:37:58
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-26 10:40:36
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 10:29:18
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 11:16:21
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 10:21:09
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 20:33:59
Antonina
Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-11-24 16:09:31
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 11:12:19
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Oponki Super. Zamontowane w Renault Modus 1.6 żonki. Stwierdziła, że to "nie ten samochód" - cokolwiek to znaczy.
5 / 5
2014-11-24 09:12:31
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 04:00:52
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-23 21:34:42
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 22:17:58
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 19:02:35
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 16:06:50
Wanda
Wszystko na medal. Obsługa Pierwsza klasa. Możliwość negocjacji ceny. Jestem bardzo zadowolony. Na pewno skorzystam jeszcze raz z zakupów.

Rzetelne opinie o 8opon.pl