Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 925.pl Półfabrykaty srebrne

925.pl Półfabrykaty srebrne Opinie 4.8 (409)

Konfederatów Barskich 12
35-321
Rzeszów
793055438
opinie 925.pl Półfabrykaty srebrne
speedtest
4.8
409
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 11:19:31
Kacper
Jakość towaru, termin wysyłki zgodny z ofertą. Polecam!
5 / 5
2020-02-21 23:45:43
Arlena
Zawsze miło wracać do sklepu.
5 / 5
2020-02-21 22:17:14
Ferdynand
Produkty bardzo dobrej jakosci, starannie i dokladnoe wywykonane.
5 / 5
2020-02-21 21:38:15
Henryka
Trochę długi czas oczekiwania ale generalnie jest ok.
5 / 5
2020-02-20 22:12:05
Bernadeta
Zamówiłam pierwszy raz, ale nie ostatni. Rabat otrzymałam na zachętę przy pierwszych zakupach. Dostawa szybka. Trochę teraz czekałam na kompletowanie zamówienia, ale dlatego że brałam pozłacanie i grawer.
5 / 5
2020-02-19 15:30:57
Tymon
Jestem zadowolona, polecam, szybko i profesjonalnie. Otrzymane rzeczy bardzo ładne.
5 / 5
2020-02-18 05:33:36
Gabriela
Kontakt b. dobry,, jakość asortymentu b. dobra
5 / 5
2020-02-16 22:21:22
Aurelia
Polecam! To były moje pierwsze ale pewnie nie ostatnie zakupy w 925.pl. Towar 100% jak w ofercie, szybko, bezproblemowo, super kontakt.
2 / 5
2020-02-16 12:05:28
Kalina
czekam na towar ponad tydzień
5 / 5
2020-02-15 17:46:50
Irma
Bardzo dobry kontakt, produkty najwyższej jakości, bardzo estetycznie wykonane, satysfakcjonujące rabaty.
5 / 5
2020-02-14 22:45:18
Lilianna
Kontakt ze sklepem bez zastrzeżeń, wszystkie wątpliwości i pytania wyjaśnione w stu procentach.
5 / 5
2020-02-14 20:02:38
Eliza
Szybka wysyłka i dobra obsługa.
5 / 5
2020-02-13 19:51:48
Brygida
Zakupy szybkie, łatwe i przyjemne, towar wysokiej klasy w przystępnej cenie
5 / 5
2020-02-13 18:36:08
Roksana
Czytelna strona internetowa, szybki kontakt mailowy. Polecam
5 / 5
2020-02-13 17:22:28
Julianna
Super kontakt.wszystko pod klienta.reklamacja szybko i bez żadnych problemów.towar w dobrej cenie i znakomitej jakosci.
5 / 5
2020-02-12 09:10:06
Wiktor
Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2020-02-07 11:29:19
Lech
Dobry kontakt z dostawcą, polecam!
4 / 5
2020-02-05 17:44:55
Paula
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, produkty w doskonałej jakości. Jedyny minus to długi czas oczekiwania na wysyłkę.
5 / 5
2020-02-05 09:52:28
Tamara
Daje 5 gwiazdek za asortyment . Moje klientki są zadowolone :) czas realizacji zamówienia i wysyłki mógłby trwać krócej . Jest nawet 4 dni i dłużej .. zwłaszcza jeśli nie są ta produkty z grawerem . Jeśli to się zmieni .. moje klientki będą zadowolone i ja będę zadowolona ,bo nie będę czekać tygodniami za swoim zamówieniem
5 / 5
2020-02-04 13:58:43
Beata
Wszystko wzgodnie z opisem, towar wysłany w umówiony terminie. Kompetentna i pomocna obsługa że strony sklepu, mimo że zamówienie dość drobne. Kupowałam kolejny raz i niewątpliwie nie ostatni
5 / 5
2020-02-03 16:55:08
Konstancja
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem, wysokiej jakości. Polecam
5 / 5
2020-02-03 14:05:39
Violetta
Zamówione produkty są w dobrej jakości
5 / 5
2020-02-01 20:22:58
Jowita
Informacja o realizacji - na bieżąco, zamówione zawieszki - bardzo dobre wykonanie. Polecam
5 / 5
2020-01-31 15:18:22
Mikołaj
Dobry , czytelny opis produktów , polecam :)
5 / 5
2020-01-31 12:40:47
Sara
Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-01-30 23:13:26
Teresa
Bardzo duży wybór produktów w dobrej cenie.
5 / 5
2020-01-30 21:52:26
Marian
Bardzo dobry kontakt, sprzedawca poinformował o brakujących elementach, zaproponował rozwiązanie. Towar w sklepie bardzo dobrej jakości. Duży wybór.
5 / 5
2020-01-30 15:11:00
Bogna
jestem bardzo zadowolona i będę korzystać nadal
5 / 5
2020-01-29 09:30:19
Eugenia
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia,itp.....
5 / 5
2020-01-23 11:28:08
Olga
Bardzo bogaty asortyment, przejrzysta strona internetowa, łatwa w obsłudze, duża możliwość form płatności i dostawy. Bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie.
1 / 5
2020-01-22 12:00:04
Greta
Brak promocji, kodów promocyjnych. Bardzo długi czas oczekiwania.
3 / 5
2020-01-21 13:27:30
Maksym
Oczekiwania na parę bigli grubo ponad tydzień (10 dni) od daty przelewu ale przynajmniej uczciwie powiedzieli na stronie że oczekiwanie na zamówienie może być nawet do 20 dni więc w sumie wyrobili się.
1 / 5
2020-01-21 12:41:28
Julianna
Bardzo wolny czas realizacji, na zamówienie czeka się tygodniami.
5 / 5
2020-01-21 10:11:30
Aurelia
Zamówiłam łańcuszek,jest bardzo ładny i szybka wysyłka.Polecam
5 / 5
2020-01-20 19:45:48
Krystyna
Dobra cena towaru. Szybka wysyłka. Przejżysta strona internetowa. Polecam.
5 / 5
2020-01-18 12:03:59
Martyna
Ładna zawieszka w dobrej cenie. Trochę długi czas dostawy.
5 / 5
2020-01-17 21:38:01
Stanisława
Doskonała obsługa klienta, świetny towar. Polecam
5 / 5
2020-01-17 18:48:00
Karolina
Powiem tak. Sklep polecam od kilku lat ;o tyle jestem klientem.
5 / 5
2020-01-16 18:39:25
Angelika
Towar zgodny z opisem, wszystko ok
5 / 5
2020-01-14 16:42:25
Gustaw
Polecam sklep 925.pl. Półfabrykaty zgodne z opisem. Błyskawiczna realizacja zamówienia i dostawa.
5 / 5
2020-01-13 23:33:24
Marzena
Jestem zadowolona ze współpracy.
5 / 5
2020-01-13 11:32:37
Edmund
Ładne i dobrze wykonane ozdoby ze srebra.
5 / 5
2020-01-09 21:56:55
Pola
za długa realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-09 09:36:04
Rafał
Polecam bardzo sklep 925.pl świetne produkty za niską cenę. Szybka realizacja i dostawa. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-07 11:48:11
Maria
Zawsze wszystko super , towar świetnej jakości . Bardzo dobry kontakt ze sklepem . Serdecznie POLECAM !
5 / 5
2020-01-03 15:01:09
Adrian
sklep świetnie zaopatrzony,wiarygodny,bardzo dobra jakość produktów.
3 / 5
2020-01-02 16:05:11
Lech
Narazie nic nie powiem... Strasznie długa wysyłka... Zamówiłem jakieś duperelki typu podwójne oczka, bigle czy podwieszki do łańcuszka czego powinni mieć kilogramami a tu od 23 grudnia czekam... Jest 2 stycznia...
5 / 5
2019-12-30 16:32:18
Luba
Duży wybór, rewelacyjne ceny, super kontakt i szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-12-30 14:06:32
Roma
Sklep świetnie zaopatrzony w półfabrykaty do biżuterii. Każdy kto tworzy biżuterię powinien skorzystać z ich oferty. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-12-29 11:21:58
Bernadeta
Bardzo dobra oferta sklepu. Atrakcyjne ceny. Szybka obsługa
4 / 5
2019-12-28 11:31:47
Monika
Sprawna u szybka obsługa, towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-28 10:06:17
Danuta
Super, bardzo pomocna obsługa
5 / 5
2019-12-27 20:08:33
Sergiusz
Polecam, wszystko zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-27 19:11:56
Alfred
Produkt bardzo ładnie wykonany. Zgadza się ze zdjęciem. Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez 925.pl.
4 / 5
2019-12-27 13:34:34
Magdalena
Wszystko OK, tylko termin dostawy długi, ale zgodny z opisem na stronie.
5 / 5
2019-12-24 11:05:40
Romana
Sklep bardzo dobrze skompletował moje zamówienie. Wszystko było profesjonalnie zapakowane i elegancko dostarczone. Jedyna wada to troche zbyt długa dostawa. Ponad tydzień czekania.
5 / 5
2019-12-24 10:06:17
Kazimiera
O ptzybliżonym terminie realizacji zamówienia sklep informuje już przy zakupie i potem na bieżąco przysyła informacje o statusie zamówienia. W przypadku dłuższego oczekiwania na zamówione elementy można wybrać albo oczekiwanie na realizację całości zamówienia, albo na wysyłkę elementów, które już są i późniejszą realizację pozostałej części zamówienia. Dodatkowa wysyłka jest realizowana na koszt sklepu. Kontakt bezproblemowy. Polecam!
5 / 5
2019-12-23 12:06:03
Anita
Zasady zakupów są czytelne, chociaż minusem jest bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia
5 / 5
2019-12-23 10:09:44
Julianna
Bardzo szybka i sprawna obsługa towar zgodny z opisem.Polecam
5 / 5
2019-12-20 23:08:36
Gracjan
Wszystko ok. Zawieszki ładne dyskretne nieduże zgodne z opisem i zamówieniem
5 / 5
2019-12-20 15:58:45
Oskar
Polecam. Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-20 14:17:26
Julita
Bardzo miła obsługa klienta.
5 / 5
2019-12-20 11:25:08
Marcel
Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-12-19 21:02:53
Anna
Piękny krzyżyk, bardzo szybka realizacja.
4 / 5
2019-12-19 15:01:27
Agata
Dość często korzystam z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona. Czas oczekiwania wynikał z chwilowego braku jednego z zamówionych produktów, o czym wiedziałam składając zamówienie. Tym razem tylko cztery gwiazdki, ponieważ produkt zamiast w zloceniu różowym otrzymałam w zloceniu żółtym. Nie zwracam no też jest ładny.
5 / 5
2019-12-18 19:50:57
Wiola
Ładniejsze produkty niż na zdjęciach. Bardzo polecam zakupy.
5 / 5
2019-12-18 13:57:49
Krzysztof
Super kontakt, dobra jakość.
5 / 5
2019-12-17 11:44:23
Rafał
Super szybką obsługa polecam
5 / 5
2019-12-16 22:35:14
Edyta
Szybciej niż się spodziewałem
5 / 5
2019-12-16 22:10:46
Regina
Polecam serdecznie, cos pieknego dla kazdego 😁
5 / 5
2019-12-16 22:02:48
Zygfryd
Polecam , kontakt ze sprzedawcą 👌 Polecam z czystym sercem 💯
4 / 5
2019-12-16 11:14:49
Juliusz
Dobre produkty, jestem zadowolona
5 / 5
2019-12-13 18:01:19
Irma
Zamawiałam już drugi raz. Towar w 100% zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka. Polecam :)
5 / 5
2019-12-12 15:54:03
Roksana
Ogólnie jestem zadowolona 👍...jedyne, co bym zmieniła, to kwestie rozbitej na raty przesyłki...tzn. jeśli sklep nie ma na stanie wszystkich zamówionych produktów i część wysyła później oddzielnie, czyli klient musi czekać dość długo na drugą część zamówienia, to moim zdaniem opłatę za tę 2 wysyłkę powinien pokryć sklep, jako rekompensatę za dłuzszy czas oczekiwania...tak robi wiele sklepów internetowych
5 / 5
2019-12-12 13:48:42
Gabriel
wszysko okej tylko szkoda że nie idzię sie do nich dodzwonić i dowiedziec kilku rzeczy.
5 / 5
2019-12-10 18:31:50
Benedykt
Świetny kontakt ze sklepem, starają się spełnić oczekiwania klienta. Ponadto dobrze zaopatrzony i mają niezłe rabaty dla klientów robiących większe zakupy. Polecam
5 / 5
2019-12-10 15:24:13
Bernard
Świetny kontakt miła atmosfera robię tu zakupy od jakiegoś czasu i zamierzam to kontynuowac;)
5 / 5
2019-12-09 15:40:34
Kaja
Bez zarzutu. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-09 13:44:12
Izydor
Thans a lot! Everything great!
5 / 5
2019-12-08 17:42:52
Sabina
Bardzo dobra Jakosc Towarow i bardzo dobra komunikacja.......
5 / 5
2019-12-07 10:26:24
Waldemar
Bardzo mila i rzetelna obsługa. Towar bardzo dobrej jakosci i swietnej cenie.
5 / 5
2019-12-06 14:33:51
Luba
Zdecydowanie Polecam👌 💯 Kontakt z sprzedawcą 👌💯
5 / 5
2019-12-04 21:35:45
Rafał
Super szybka dostawa, wszystko jak w zamówieniu
5 / 5
2019-12-04 21:35:06
Radomir
Bardzo dobra współpraca, profesjonalna obsługa. Informacja jasna, konkretna. Firma solidna. Wyroby zgodne z opisem, ładnie, dokładnie i solidnie wykonane. Polecam. Na pewno powrócę jeszcze nie raz :)
5 / 5
2019-12-04 14:56:46
Gustawa
Miła i kompetentna obsługa. Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-04 13:31:07
Bernadeta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, szybko sprawnie, produkty dobre jakościowo.
5 / 5
2019-12-04 08:05:33
Apolonia
szybka wysyłka towar zgodny z zamówieniem.Polecam Super sprzedawca.
5 / 5
2019-12-02 10:17:15
Cezary
Świetna i rzetelna firma na pewno jeszcze nie raz zamówie
5 / 5
2019-12-01 15:08:51
Hubert
Polecam. Wyroby dobrej jakości, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-01 02:14:15
Danuta
Współpraca przebiega pomyślnie.
5 / 5
2019-11-30 12:33:31
Zofia
produkty bardzo dobrej jakości w przystępnej cenie
5 / 5
2019-11-29 22:26:15
Bogusław
dobry kontakt, wszystko doskonale załatwione
5 / 5
2019-11-28 15:22:02
Liliana
Wystawianie opinii dla 925.pl to czysta przyjemność. Zamowilam towar, chcociaz widzialam ze towar moze byc do 10 dni roboczych napisalam do nich maila ze potrzebowalabym szybciej. Sklep stanął na wysokosci zadania i na nastepny dzien odpisal i wyslal wysyłkę. Towar zawsze świetnej jakosci. Polecam serdecznie!
5 / 5
2019-11-28 09:40:10
Alicja
Polecam - nie pierwszy raz zrobiłam zakupy w tym sklepie, I w 925.pl i na Allegro.. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Kontakt ze sklepem był bardzo dobry. Na bieżąco byłam informowana o realizacji zamówienia. Zdarzało się, że niektóre z zamówionych rzeczy były w produkcji. Mogłam wybrać, czy chcę częściowej realizacji zamówienia, czy poczekam na całość.
3 / 5
2019-11-27 14:04:16
Paweł
trochę długo czeka się na zamówienie
5 / 5
2019-11-26 22:56:26
Tadeusz
Wszystko zgodne z opisem. Grawer w porządku.
5 / 5
2019-11-26 17:00:53
Nina
Szybko,sprawnie,dobra jakość
5 / 5
2019-11-26 16:52:00
Kajetan
Bardzo ładne wyroby, polecam.
5 / 5
2019-11-26 15:35:23
Cecyl
Jestem bardzo zadowolony z zakupu
5 / 5
2019-11-26 11:06:23
Fryderyka
Wszystkie oczekiwanua zostały spełnione.
5 / 5
2019-11-22 13:00:32
Urszula
Polecam! Towar zgodny z opisem, wszytsko wykonane bardzo ładnie
5 / 5
2019-11-22 12:40:19
Marian
Bardzo dobry kontakt, produkty sa supwr jakości i dlatego warto na nie poczekać;) nie pierwszy i nie ostatni zakup 💪
5 / 5
2019-11-21 16:31:29
Violetta
Super sklep.Polecam. Dluzszy czas oczekiwania wiązał się z brakiem towaru na stanie sklepu oraz z koniecznością złocenia bo tego dotyczyło moje zamówienie również byłam przygotowana na to że potrzebny jest czas na dostarczenie tego towaru do sklepu. Obsługę tego sklepu uważam za idealną kontakt bardzo dobry nastawieni są jak to się mówi Pod klienta:) A towar który sprzedają jest bardzo dobrej jakości to znaczy srebro zakupione u nich nie żółknie ani nie czernieje A więc jest naprawdę dobrej jakości:)
5 / 5
2019-11-21 13:50:57
Gracjan
Dwa razy juz zamawialam i poki co jestem zadowolona z transakcji. Zamowienia zgodne z wytycznymi, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Czas realizacji krotszy niz bylo wstepnie napisane na stronie- oczywiscie to duzy plus. POLECAM
5 / 5
2019-11-20 23:54:46
Malina
Srebrne zawieszki na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Polecam zakupy
5 / 5
2019-11-20 20:18:00
Renia
kolene zamówienie zrealizowane perfekcyjnie. Bardzo rzetelna firma.
5 / 5
2019-11-20 10:53:00
Adrian
Wszystkie produkty spełniły moje oczekiwania. Polecam!
5 / 5
2019-11-18 15:51:04
Mieczysława
Zamówienie i realizacja na wysokim poziomie kontakt ze sklepem również
2 / 5
2019-11-16 13:08:30
Agnieszka
Wiekszosc zamowionych elementow ze strony jest niedostepnych.Zlozylam i oplacilam zamowienie w poniedzialek a zostalo przekazane do realizacji dopiero po 3 dniach.Na czwarty dzien dopiero poinformowano mnie iz brakuje wiekszosci elementow i trzeba przekazac zamowienie do produkcji.Czas produkcji to do 20 dni.Czekam juz 17 dzien i nadal cisza.To bylo moje ostatnie zamowienie z tej firmy.Skoro wiecznie czegos brakuje to moze warto pomyslec o jakims wspraciu na produkcji lub lepszej organizacji?
5 / 5
2019-11-15 20:56:32
Wiesław
Solidny Sprzedawca. Jestem bardzo zadowolona. Chętnie zrobię tam ponownie zakupy. Polecam
5 / 5
2019-11-14 19:50:09
Mariola
Wszystko bardzo pozytywnie, szybko i sprawnie! Pozdrawiam i POLECAM :)
5 / 5
2019-11-14 14:06:48
Dorota
Towary b. dobrej jakości. Bezproblemowy i miły kontakt. Polecam.
5 / 5
2019-11-13 23:33:28
Juliusz
Lubie tu kopowc. Szybko i super towar a przede wszystkim nie uczula i ma piękne kolory.
3 / 5
2019-11-13 12:01:30
Leszek
Długi czas realizacji , pomylone produkty , które dosyłali , a ja musiałam odsyłać złe ( koszt i czas stracony). Na stronie był błąd w NIP-ie firmy , nikt nie zadzwonił i nie zapytał , nie wyjaśnił , zostałem tylko poinformowany ,że dostane paragon zamiast faktury. Produkty ok ale cała reszta bardzo słabo ,zresztą nie pierwszy raz były problemy
1 / 5
2019-11-12 02:33:50
Alberta
Czas realizacji zamowienia koszmarnie dlugi.Pomimo natychmiastowej zaplaty za towar zamowienie przekazywane jest do realizacji dopiero po kilku dniach i nikt nie jest w stanie poinformowac za ile dni bedzie gotowe.
5 / 5
2019-11-11 13:25:05
Leon
Jestem bardzo zadowolona z resztą nie pierwszy raz. Zamowienie tym razem bylo większe i kilku produktow brakowalo w magazynie jiz podczas zamowienia i zdecydowalam sie na dłuższy czas oczekiwania ktory i tak byl stosunkowo krótki. Pelne informacje o etapie kompletacji zamowienia i o zmianach statutu. Polecem
4 / 5
2019-11-08 14:42:29
Roksana
Towar świetny tylko czas oczekiwania na realizację jest bardzo długi.
5 / 5
2019-11-05 10:46:08
Wiola
Szybko skompletowane zamówienie
5 / 5
2019-11-04 14:29:23
Jonatan
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam.
4 / 5
2019-11-01 11:52:03
Brunon
Realizacja zamowien moglaby byc szybsza.Skladajac zamowienie w czwartek rano przekazane ono zostaje do realizacji dopiero w poniedzialek.
1 / 5
2019-10-31 00:12:09
Sara
Zamówiłam gwiazdki z grawerem czekałam na kontakt z firma aby wybrać czcionkę graweru wybrali sami i to fatalna jestem zawiedziona a zamówiłam bardzo duża ilość sztuk
5 / 5
2019-10-29 12:10:58
Liwia
Wszystko sprawnie przebiegło, jestem bardzo zadowolona z zamawianej biżuterii.
5 / 5
2019-10-28 23:01:59
Magda
Polecam sklep,wszystkiego co zamówiłam bylo dobrej jakości za niezbyt wygórowana cenę. Dostawa w normie.
5 / 5
2019-10-28 11:25:11
Aldona
Bardzo dobry kontakt. Natychmiastowa pomoc. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-10-26 08:43:06
Zygfryd
SUPER ... Kontakt zawsze był w porządku ze sprzedawcą...
5 / 5
2019-10-25 19:24:01
Damian
Transakcja przebiegła w pełni profesjonalnie .
5 / 5
2019-10-25 16:59:10
Aurelia
Świetna jakość i obsługa. Bardzo polecam
5 / 5
2019-10-25 12:28:20
Adam
Najpiękniejsze półfabrykaty do wyrobu biżuterii. Zdecydowanie polecam!
3 / 5
2019-10-24 13:51:17
Felicja
Nie mam zastrzeżen do oferty sklepu, natomiast czas oczekiwania jest b długi, jest to zwykle ponad 10 dni , pomimo,że częśc produktów jest niby dostępna wcześniej, trzeba się upominać o wysyłkę.
5 / 5
2019-10-23 17:44:42
Sławomir
Wszystko w porządku. Bardzo polecam. ☺
5 / 5
2019-10-22 16:10:38
Dawid
Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów
5 / 5
2019-10-22 14:51:47
Regina
Polecam. Kontakt bardzo dobry. Produkty zamowione zgodne z opisem na stronie.
5 / 5
2019-10-21 11:00:00
Wincenty
Wszystko zgodne z opisami Ok Polecam
5 / 5
2019-10-18 16:39:09
Remigiusz
Pełen profesjonalizm, serdecznie polecam!
4 / 5
2019-10-18 13:41:27
Alfred
Realizacja zamówienia bez zarzutu. Jedyne zastrzeżenia co do wykończenia produktu.
5 / 5
2019-10-18 12:17:46
Paula
Polecam świetny kontakt szybka wysyłka
5 / 5
2019-10-18 08:20:51
Ida
Wszystko ok, jestem zadowolona.
5 / 5
2019-10-17 17:35:23
Ernest
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, jakość odpowiada moim oczekiwaniom. Polecam :)
5 / 5
2019-10-17 11:36:19
Malwina
Polecam produkty, z całą pewnością będę dokonywać ponownych zakupów
5 / 5
2019-10-14 06:40:29
Marian
Bardzo lubię robić zakupy w 935.pl. Miła obsługa i wspaniałe produkty.
5 / 5
2019-10-12 16:25:49
Honorata
Bardzo dobrze. Jestem zadowolona z każdego etapu zamówienia i przesyłki. Byłam na bieżąco i formowana. Na pytanie telefoniczne otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Towar super. Polecam jak najbardziej😃
5 / 5
2019-10-10 22:19:22
Krystyna
Produkty w 100% odpowiadają opisom na stronie. Pięknie wykonane. Świetne ceny. Szybka i bezproblemowa realizacja. Super. Gorąco polecam
5 / 5
2019-10-10 17:26:32
Eugeniusz
Wszystko zgodnie z zamówieniem i w dodatku przed czasem😁
5 / 5
2019-10-09 17:24:23
Bolesław
Produkty dobrej jakości, świetny kontakt ze sprzedającym. Biorą pod uwagę prośby i sugestie klienta. Polecam.
5 / 5
2019-10-08 17:18:27
Emanuela
Bardzo wysoka jakość produktów zakupionych. Efektowne i stosunkowo niedrogie
5 / 5
2019-10-07 20:07:36
Izydor
Super sklep. Świetna obsługa. Bardzo dobre ceny.
5 / 5
2019-10-05 10:46:55
Kornel
Polecam, przesyłka była dużo wcześniej, blaszki celebrytki bardzo ładne.
5 / 5
2019-10-05 10:09:40
Malwina
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, polecam serdecznie!
2 / 5
2019-10-04 14:45:41
Otylia
Niestety jakoś od pierwszego zamówienia które miało miejsce ok 1,5 roku temu do teraz znaczenie się pogorszyła. Zawieszki grawerowane są wykonane coraz mniej starannie, wytarte, z czarnymi plamkami, całe porysowane już po 2 dniach noszenia, a pozłocenie strasznie ciemnieje. Biorąc pod uwagę długi termin oczekiwania na produkty, to jakoś jest bardzo słaba.
5 / 5
2019-10-03 20:17:17
Kazimierz
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Dość długi czas oczekiwania ale to zostało zaznaczone w opisie zamówień. Polecam
5 / 5
2019-10-03 13:25:32
Kornel
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Pomyłka z mojej strony=nadpłata wyrównana w towarze. Jakość produktów bardzo dobra. Polecam!
5 / 5
2019-10-02 10:42:49
Paweł
Super. Świetna obsługa. Zawsze odpowiedz na pytanie i szybko. Gdy potrzebna była reklamacja ,wszystko szybko sprawnie i wg reguły klient nasz pan. Bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2019-10-01 11:21:57
Cecylia
Cała operacja przebiegła bardzo dobrze
5 / 5
2019-09-26 18:49:30
Natasza
Super . kompetencja i fachowość.
3 / 5
2019-09-26 15:02:30
Wera
Jest 17 dni od mojego przelewu i nadal czekam na dostawę
5 / 5
2019-09-26 12:40:34
Teresa
Towar zgodny z zamówieniem.Komunikacja ok.
5 / 5
2019-09-26 11:45:22
Halina
Świetny sklep, gorąco polecam.
5 / 5
2019-09-26 11:24:32
Nina
Dziękuję za pomoc i sympatyczną obsługę.
5 / 5
2019-09-26 10:05:04
Leopold
Zamówione produkty spełniły moje oczekiwania, transakcja i wysyłka przeprowadzona sprawnie i szybko. Dziękuję i polecam.
5 / 5
2019-09-25 10:04:38
Walentyna
Transakcja przebiegła sprawnie. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-09-20 19:57:27
Hanna
Szybka dostawa, towar dotarł taki jaki zamawiałam. Wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-19 19:39:46
Maciej
Jakośc zamówionego towaru bardzo dobra, pozytywnie zaskoczony byłem terminem realizacji. Polecam !!!
5 / 5
2019-09-19 19:04:17
Bogdana
Najlepszy sklep z jakim miałam okazję współpracować. Bardzo miła obsługa klienta, szybko odpowiadają na wiadomości a produkty są najwyższej jakości. Jestem zadowolona w 100%
1 / 5
2019-09-18 10:52:40
Celestyna
Świetny sklep: ogromny wybór produktów, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Duża elastyczność w składaniu i uzupełnieniu zamówienia. Bezproblemowa płatność. Skorzystam nie raz. Pozdrawiam!
5 / 5
2019-09-17 18:22:53
Eligiusz
Wszystkie produkty są przepiękne, cena satysfakcjonująca, miła i sprawna obsługa. POLECAM!!!
5 / 5
2019-09-17 12:02:27
Sofia
Jestem zadowolony z przebiegu tranzakcji
5 / 5
2019-09-16 12:11:17
Zygmunt
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, otrzymane produkty wysokie jakości super, na pewno będę korzystała z zamówień w 925. pl, Polecam
5 / 5
2019-09-16 11:51:19
Konstancja
Bardzo uprzejma i pomocna obsługa polecam
5 / 5
2019-09-15 21:39:11
Radomir
swietny sklep. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-09-15 18:08:00
January
Super jakość w dobrej cenie😊
5 / 5
2019-09-15 17:15:01
Sofia
Transakcja przebiega szybko i sprawnie,dziękuję
5 / 5
2019-09-13 15:49:00
Zbyszko
Jestem bardzo zadowolona ,zawieszki pięknie wykonane! Polecam serdecznie sklep. Welonika
5 / 5
2019-09-13 13:34:37
Magda
POLECAM, zamawiałam kolejny raz, półfabrykaty mają fajną jakość, jestem zadowolona
5 / 5
2019-09-12 21:51:29
Szczepan
Polecam, fachowa obsługa, produkty wysokiej jakości, świetny kontakt, ukłon za kreatywności i umiejętne odczytywanie wiadomości 😁
5 / 5
2019-09-12 06:18:50
Eryk
Super. Polecam sprzedawcę wszystko Ok
5 / 5
2019-09-11 13:49:54
Honorata
zawsze można liczyć na to, co widzę i zamawiam
5 / 5
2019-09-11 13:40:34
Nastazja
Kontakt ze sklepem dobry, zamówione materiały dobrej jakości. Niestety brakowało kilku zamówionych produktów, ale ogólnie oceniam zakupy pozytywnie.
5 / 5
2019-09-11 13:25:16
Marcelina
Piękne, delikatne produkty. Zrealizowane szybko - krócej niż podany czas oczekiwania. Zamówię z pewnością jeszcze raz.
5 / 5
2019-09-11 13:07:46
Michalina
Świetna , miła i kompleksowa obsługa - kontakt na bieżąco poprzez live chat . Półfabrykaty bardzo dobrze wykonane oraz zapakowane . Szybka realizacja wysyłki . Polecam .
5 / 5
2019-09-11 13:00:54
Beata
Wspaniały kontakt realizacja zamówienia trwała dłużej niż zwykle ponieważ zamówiłam produkty które były w produkcji. Towar jak zawsze ok, szkoda że nie można wystawić sześciu gwiazdek
5 / 5
2019-09-10 11:03:49
Zygmunt
Towar zgodny z zamówieniem, jakość zamówionego towaru bardzo dobra, na pewno w przyszłości będę korzystała z zamówień w 925.pl.
5 / 5
2019-09-09 09:16:35
Maksymilian
Wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2019-09-05 14:29:41
Rafał
Jakość produktów i obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam
5 / 5
2019-09-04 19:01:22
Wera
Obsługę, zamówienie i towar oceniam bardzo dobrze.
5 / 5
2019-09-04 13:39:07
Ida
wszystko dobrej jakości, ładnie zapakowane
4 / 5
2019-09-03 20:28:03
Kamila
Wszystko ok, ale czas oczekiwania dosyć długi
5 / 5
2019-09-02 13:23:07
Dawid
Bardzo dobry sklep. Produkty pięknie wykonane, szybka wysyłka, doskonale zapakowana.
5 / 5
2019-09-02 07:03:13
Zenon
Super firma. Z przyjemnością robię zakupy.
5 / 5
2019-08-30 08:16:47
Leokadia
Jestem zadowolona z zakupów. Wcześniej dopytałam mailowo i otrzymałam odpowiedź ze wskazaniem artykułów które powinny mi odpowiadać. Po otrzymaniu zamówienia widzę, że mogłam jeszcze dopytać o kilka rzeczy. Wszystkie artykuły zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-29 17:45:16
Malina
Super produkty, w bardzo dobrych cenach. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko przebiegało sprawnie, polecam.
5 / 5
2019-08-29 15:53:25
Anita
Polecam serdecznie profesjonalną obsługa. Bez zarzutów.
5 / 5
2019-08-29 13:10:09
Adam
Bardzo szybka realizacja zamówienia specjalnego indywidualnego. Polecam!
5 / 5
2019-08-29 12:50:18
Regina
Polecam, na przesyłkę czekałam bardzo krótko, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-08-28 08:21:12
Cezary
Bardzo wysoka jakość produktów
5 / 5
2019-08-26 12:36:09
Sara
półfabrykaty dobrej jakości, terminowo dostarczone, sklep godny polecenia
5 / 5
2019-08-26 11:20:40
Karina
Towar zgodny z opisania, i wygląda na dobrą jakość. Mam nadzieję że równie ładnie będzie się nosił.
5 / 5
2019-08-24 22:09:26
Miłosz
Szybka obsługa klienta, a produkty oferowane w sklepie są bardzo dobrej jakości. Polecam bardzo!
5 / 5
2019-08-24 12:48:14
Ryszard
Bardzo dobry kontakt z konsultantem oczekuję na dostawę. Informacja o statusie zamowienia jest na bieżąco polecam
5 / 5
2019-08-24 09:21:08
Henryka
Często zamawiam jestem zadowolona
5 / 5
2019-08-23 19:34:36
Gabriel
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Ładne towary, zgodne z opisem, nigdy się nie zawiodłam.

Rzetelne opinie o 925.pl Półfabrykaty srebrne