Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 9design.pl

9design.pl Opinie 4.3 (406)

Lucerny 25
04-687
Warszawa
22 113 99 99
opinie 9design.pl
speedtest
4.3
406
Opinii

Dobrze

2 / 5
2020-02-21 20:45:39
Joanna
Słaby kontakt, zamówienie anulowane po miesiącu.
3 / 5
2020-02-17 21:32:00
Andrzej
Słaby kontakt, odpowiedz na mail 2-3 dni
4 / 5
2020-02-13 20:45:53
Janina
kontakt i asortyment OK, dostawa w moim wypadku była długo po czasie zrealizowana.
1 / 5
2020-02-12 21:17:40
Aniela
Po miesiącu czekania na produkt ,zrezygnowałam i otrzymałam zwrot gotówki
5 / 5
2020-02-11 10:23:43
Idzi
Asortyment inny niż wszystkie. Polecam
4 / 5
2020-02-11 10:08:35
Olaf
Oceniam pozytywnie. Informację dotyczące przygotowania towaru i wysyłki były sprawne
5 / 5
2020-02-04 11:29:26
Kornelia
Unikatowy asortyment i przemiła sprawna obsługa
5 / 5
2020-01-28 15:51:59
Weronika
Towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła szybko i poprawnie, Polecam.
5 / 5
2020-01-24 12:42:22
Daniela
Filiżanki piękne choć trochę większe niż myślałam , obdarowana zadowolona
1 / 5
2020-01-22 17:48:16
Gabriel
Fatalna obsługa, nie otrzymałem pieniędzy za zwrócony towar choć dawno minęło 14 regulaminowych dni, nie reagują na maile.
2 / 5
2020-01-20 11:00:57
Aurelia
Kontakt ok, niestety stolik dotarł do mnie poobijany.
5 / 5
2020-01-18 14:40:05
Kornel
Bardzo zadowolona jestem ze współpracy zw sklepem. Rozumieją potrzeby klienta. moje zamówienie było na specjalne zamówienie i wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Polecam polecam polecam
5 / 5
2020-01-17 20:49:57
Jowita
Polecam towar zgodny z opisem. Realizacja szybsza niz w opisie produktu.
5 / 5
2020-01-17 09:32:12
Łukasz
Szybko, sprawnie, polecam. Super obsługa.
4 / 5
2020-01-16 23:00:00
Wacław
Zakup witryny BE PURE : KREDENS METALOWY - INDUSTRIALNY CZARNY. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu, choć jest kilka drobnych wad produktu (uszczerbiona szyba, nierówny spaw przez co jedna półka mocno się chwieje i nie jest to wada spowodowana transportem) - oczekiwałbym większej jak nie perfekcyjnej jakości za taki produkt. Z uwagi na sam produkt i jego wygląd, przeżyję, wynagrodzi mi jego ogólny wygląd :-) Czas realizacji znośny, prawie trzy tygodnie, ale warto było czekać.
5 / 5
2020-01-15 21:38:50
Włodzimierz
Otrzymany towar jest zgodny z zamówieniem i zdjęciem w katalogu.Jestem zadowolona z zakupu
2 / 5
2020-01-15 15:45:18
Józefina
Jestem zdegustowana niedostępnością towaru. Czekam dwa miesiące.
5 / 5
2020-01-13 20:02:54
Kazimiera
We wszystko zgodnie z zamówieniem. Nie było jednak możliwości odbioru osobistego. Ale dostawa w porządku. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2020-01-10 18:44:44
Violetta
Kolejny zakup, z którego jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-07 21:43:44
Nadia
Towar zgodny ze zdjęciem, ale konieczny był bardzo długi czas oczekiwania - około miesiąc.
5 / 5
2020-01-07 14:55:53
Bogdana
Bardzo dobry sklep. Profesjonalna obsługa zarówno sklepu internetowego jak i stacjonarnego. POLECAM
3 / 5
2020-01-07 11:06:38
Aurelia
Sklep ma piękne zdjęcia, które nie oddają prawdziwego wyglądu produktów. Na zrealizowanie czekałam 1.5miesiąca i nie dostałam wszystkiego, co zamówiłam. Kontakt ze strony sklepu był ograniczony i niewystarczający w takiej sytuacji. Przy odbiorze zamówienia Panie były po prostu niesympatyczne.
5 / 5
2020-01-03 15:43:29
Gustawa
Zamówiłam plafony ,otrzymałam wszystko zgodnie z zamówieniem ,polecam sklep.
5 / 5
2020-01-03 13:58:40
Sandra
Kupiłam wieszak Terrace, wszystko zgodne z opisem, dobrze zapakowane, szybka wysyłka. Polecam ten sklep!
2 / 5
2020-01-03 09:24:50
Ilona
Sklep nie wywiązał się z zobowiązania. Najpierw z zamówionych trzech lamp, otrzymałam jedynie jedną. Po otrzymaniu brakujących dwóch lamp, okazało się, że jedna z nich jest bez żarówki, mimo że oferta stanowi o dołączeniu jej do lampy. Po kolejnej interwencji, żarówki nie otrzymałam do dziś.
1 / 5
2020-01-02 17:09:35
Nastazja
ponad miesiac czekam na towar, gdzie bylo napisane do 20-tu dni, nadal nic.
5 / 5
2020-01-02 12:14:21
Sandra
Sklep 9design.pl godny polecenia.
5 / 5
2020-01-02 10:11:59
Renia
Towar zgodny z opisem, wykonanie, jakość produktów na wysokim poziomie, warto było czekać, produkty są zawsze bardzo dobrze zapakowane, nie ma najmniejszej szansy na uszkodzenia, polecam gorąco, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-12-26 16:33:21
Wiktor
Sklep 9design.pl w pełni spełnił moje oczekiwania. Obsługa zamówienia przebiegła bezproblemowo nawet gdy okazało się, że jedno z zamówienia jest uszkodzone to nie było problemu z reklamacją.
5 / 5
2019-12-26 15:46:39
Sylwia
POLECAM!!! wszystko przebiegło bez zarzutu!
1 / 5
2019-12-26 11:07:48
Luiza
Produkt przyjechał fabrycznie uszkodzony - ramki miejscami wygięte, porowate. Pomimo złożenia reklamacji od razu po dostawie i upłynięcia kilku tygodni, nie otrzymałam zadnej odpowiedzi, nie mówiąc i jakimkolwiek załatwieniu sprawy.
5 / 5
2019-12-18 14:00:16
Igor
Wszystko sprawnie przebiegło, towar zgodny z opisem, miły kontakt z obsługą.
5 / 5
2019-12-18 10:51:58
Witold
Bardzo fajny sklep, nietuzinkowy asortyment
5 / 5
2019-12-16 21:25:15
Zofia
Dostawa przed planowanym terminem. Produkt wysokiej jakości
5 / 5
2019-12-10 21:44:34
Ferdynand
Jestem bardzo zadowolona .Kontakt ze sklepem profesjonalny.
5 / 5
2019-12-09 11:55:43
Nastazja
Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu, który zamówiłam oraz z realizacji mojego zamówienia przez sklep 9design.pl. Pewnie wrócę tam jeszcze nie raz :)
5 / 5
2019-12-05 17:39:03
Kornel
👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽
5 / 5
2019-12-05 08:39:57
Grzegorz
Wszystko w porządku. Przesyłka przed czasem. Polecam.
1 / 5
2019-12-03 14:48:44
Ernest
CZEKANIE NA TOWAR OD ZAMÓWIENIA PONAD 30 DNI !!!
5 / 5
2019-11-30 08:19:21
Marina
Długo czekałam ale wiedziałam od początku o tym, produkt taki jak oczekiwałam
4 / 5
2019-11-27 19:42:26
Zbyszko
Za długi czas oczekiwania.Mimo iż przesyłka była zapakowana bardzo dobrze ,nie została nigdzie uszkodzona.To przed zapakowaniem nie została sprawdzona,przy stoliku są dwa wygięte prenty.Co przy takiej cenie powinny być idealne
5 / 5
2019-11-27 14:34:23
Jowita
Bardzo ładne meble. Profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2019-11-26 22:38:48
Lech
Doskonały sklep. Piękna komoda.
1 / 5
2019-11-22 21:43:07
Sławomir
Czekam na towar,9design poza fakturą pro forma nie przysłał żadnej informacji.
5 / 5
2019-11-13 13:30:51
Szymon
Polecam. Kontakt ze sklepem bezproblemowy
5 / 5
2019-11-13 13:23:23
Emil
Sklep profesjonalny w podejściu do klienta.Polecam.
5 / 5
2019-11-12 22:07:02
Leszek
Bardzo dobry kontakt-jedna z rzeczy które najbardziej cenię u sprzedawców internetowych. Wysoka jakość towaru!:)
5 / 5
2019-11-12 14:13:17
Monika
Serdecznie polecam. obsługa i realizacja super.
5 / 5
2019-11-12 12:31:58
Jarosława
Wszystko ok! Polecam! Produktu zgodny z oczekiwaniami;)
4 / 5
2019-11-11 15:21:26
Józefina
Produkt nie był dostatecznie zgodny z ofertą w sklepie internetowym. Przy moim produkcie nie było jednego elementu, niestety sklep nie uprzedził mnie o tym
5 / 5
2019-11-05 12:34:36
Irmina
Ok..sprawna i bardzo pomocna obsługa :) polecam
5 / 5
2019-11-04 11:59:56
Magdalena
Szybko i solidnie zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2019-10-31 13:30:04
Gerard
Osobiście jestem zadowolona. Trochę się czeka ale trudno. Mogę polecić ten sklep.
4 / 5
2019-10-25 10:36:02
Kamila
Towar dotarł w dobrym stanie, jedynie byłaby mile widziana darmowa wysyłka przy większej wydajnej kwocie.
5 / 5
2019-10-07 17:53:15
Leon
Sklep realizujący zamówienia. Czegóż można więcej chcieć?
5 / 5
2019-10-05 13:04:26
Józef
Narazie jestem zadowolona i nie mam żadnych uwag. Zobatrzmy co będzie dalej.
5 / 5
2019-10-05 12:04:24
Sławomir
Bardzo profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-10-03 12:40:08
Eugeniusz
Wspanialy sklep,szybka wysylka:)
5 / 5
2019-10-02 20:56:05
Emanuel
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-01 14:49:34
Szymon
bardzo dobry personalny kontakt.
2 / 5
2019-09-23 11:13:13
Ferdynand
Zamówienie zostało anulowane przez sklep , z powodu braku towaru.
1 / 5
2019-09-11 13:58:50
Gracjan
Duże opóznienia. Błedne informacje o statusie zamówienia.
2 / 5
2019-09-11 11:35:17
Włodzimierz
Jestem bardzo zawiedziona w zwiazku z dostawa mojego zamowienia. Sprawdzilam ze dostawa potrwa okolo 4 tygodni i w zwiazku z tym dzwonilam i pisalam specjalnie zeby przedluzyc jeden tydzien bo bylam akurat wtedy w USA. Prosilam o termin po 10tym wrzesnia. Niestety wyslano wczesniej i juz 6go mialo byc dostarczone. Dobrze ze doslalam wiadomosc i musialam dzwonic specjanie do kuriera z Californi zeby zmienic termin dostawy. Nie bylo to przyjemne. Czy nikt tam niczego nie czyta.
5 / 5
2019-09-10 17:14:02
Nadia
Wszystko zgodnie z zapowiedzią.
5 / 5
2019-09-10 15:38:18
Lesław
Wszystko ok bardzo dobry kontakt profesjonalna obsługa cocon oryginalny bardzo ładny i solidny. Łatwy montaż. Zamówienie z wniesieniem co wydłużyło czas oczekiwania ale nie wniosłabym tego nijaka sama. Polecam sklep i cocon firmy miloo
3 / 5
2019-09-10 13:56:47
Celina
Długo musiałam czekać na zamówiony towar, który - jak się później okazało - nie odpowiadał moim oczekiwaniom, zatem dokonałam jego zwrotu. Transakcja przebiegała bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-03 20:54:06
Karolina
Profesjonalna obsługa. Trochę długi czas oczekiwania na realizację zamówienia, ale wcześniej zostałam o tym poinformowana. Mimo to polecam sklep.
5 / 5
2019-09-03 16:03:04
Igor
Towar zgodny z opisem, dostarczony na czas. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2019-09-03 14:40:51
Nina
Rzetelna firma, wszystko poszło bez problemów.
5 / 5
2019-09-02 10:19:50
Eryk
Rewelacyjna współpraca. Towar zgodny z opisem, przepiękny i wygodny.
5 / 5
2019-08-30 15:18:33
Gracjan
Sklep warty uwagi, bardzo ciekawe produkty w asortymencie oraz fachowa i rzetelna obsługa.
4 / 5
2019-08-22 16:47:35
Mariola
Bardzo długi okres oczekiwania ( 24 dni ) na zwrot pieniędzy po odesłaniu towaru.
5 / 5
2019-08-21 10:09:07
Sylwia
w pełni profesjonalne podejście do klienta - sklep zastrzegał, iż zamówiony towar mogę otrzymać dopiero po miesiącu -a tu miła niespodzianka - po niecałych 2 tygodniach przesyłka (dobrze zabezpieczona) była na miejscu... do tego sprawny kontakt mailowy...
5 / 5
2019-08-20 14:06:14
Edward
Wszystko ok, wysyłka zgodna z datą podaną na stronie.
5 / 5
2019-08-19 16:51:44
Oliwia
Bogata oferta różnorodny asortyment. Na podium mojej zakupowej listy :) Polecam
3 / 5
2019-08-12 19:12:37
Maria
Zbyt dlugi czas oczekiwania. Jakość wykonania poniżej oczekiwań.
5 / 5
2019-08-08 13:46:23
Janusz
BardzBardzo dobra obsługa Polecam gorąco!o dobra obsługa Polecam gorąco!
5 / 5
2019-08-08 00:22:45
Arleta
Długi czas oczekiwania ale jest dobrze
5 / 5
2019-08-06 10:33:30
Daniela
Wszystko super .Krzesła bardzo ładne i funkcjonalne
5 / 5
2019-08-05 12:15:01
Greta
Jestem zadowolony ze współpracy z 9design. Towar zgodny z oczekiwaniami. :)
5 / 5
2019-08-03 10:15:19
Arkadiusz
Bardzo szeroki wybór produktów.
5 / 5
2019-08-02 20:21:04
Filip
Łatwe i przyjemne zakupy, towar zgodny z opisem, polecam
1 / 5
2019-07-29 13:19:26
Honorata
Oceniłam kontakt ze sklepem negatywnie, ponieważ najpierw musiałam zapłacić za zamówienie, by za kilka dni dowiedzieć się, że towaru nie ma. Przy czym na początku chciałam, by płatność była dokonana przy odbiorze. Dwa dni więc dostawałam upominające maile o płatność. Można było na tym etapie już zweryfikować dostępność towaru, a nie dopiero po uiszczeniu - bez sensu - opłaty.
4 / 5
2019-07-25 12:01:55
Anita
Pomimo informacji o dostępności towaru "od ręki" został on wysłany po kilku dniach od zakupu.
5 / 5
2019-07-09 16:37:05
Iwona
Profesjonalna obsługa, uwzgledniająca indywidualne potrzeby klienta. Szybki kontakt. Polecam: łatwe i sprawne zakupy!!!
4 / 5
2019-07-09 14:17:15
Mirosław
Szybka transakcja i dostawa. Niestety do towaru nie zostala dolaczona polska instrukcja obslugi .
5 / 5
2019-07-08 15:29:54
Henryka
Dostawa profesjonalna i w terminie wskazanym przy zamówieniu.
3 / 5
2019-06-14 13:27:15
Bernardeta
Produkt nie spełniał moich oczekiwań, nie był najlepszej jakości.
5 / 5
2019-06-09 21:21:13
Bogna
Kontakt profesjonalny, bez zarzutu .
5 / 5
2019-06-07 06:47:58
Eliza
Podczas złożenia zamówienia byłam od razu poinformowana ze czas oczekiwania to około 21 dni. Jestem zachwycona. Kontakt, informacja zwrotna, zabezpieczenie przesyłki - pełna profeska!
5 / 5
2019-06-06 09:48:06
Włodzimierz
Jestem zadowolona! Dziękuję.
2 / 5
2019-06-05 11:31:14
Bronisława
Produkty dostępne w sklepie atrakcyjne. Natomiast: 1.wprowadzające w błąd informacje dotyczące terminu dostarczenia zakupionych towarów. 2.Brak informacji o przyczynie opóźnienia w dostarczeniu towarów ( zamawiając podaję przecież swój mail i telefon !). 3. Dwukrotna moja próba kontaktu ze sklepem - z zapytaniem o status zamówienia- skończyła się zlekceważeniem mnie - panie z którymi rozmawiałam obiecały, że zadzwonią do mnie z informacją o przybliżonym terminie wysyłki, nie odezwały się w ogóle. BRAK PROFESJONALIZMU I MINIMALNEGO CHOCIAŻ ZAINTERESOWANIA KLIENTEM!. Polecam Państwu wziąć przykład ze sklepu internetowego SFmeble lub Moma studio ( tam klient jest informowany na bieżąco o swoim zamówieniu, terminy są realizowane, pracownicy chętni do pomocy w sytuacjach problematycznych).
5 / 5
2019-05-31 21:59:28
Julianna
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-05-23 14:42:29
Sławomira
obsługa sklepu rewelacyjna, towar zgodny z opisem, polecam!!!!!
2 / 5
2019-05-23 14:13:04
Jagoda
W tym samym czasie dokonywałam zakupu w trzech różnych sklepach. Tylko 9design pobrał opłatę za przesyłkę a na towar czakałam najdłużej. 9design wypada kiepsko nawet w porównaniu ze sklepem, który towar wysyłał mi z zagranicy.
5 / 5
2019-05-22 13:33:46
Mateusz
Bardzo szybka wysyłka, dobre ceny. Polecam.
5 / 5
2019-05-10 14:48:45
Sylwester
Pełne zadowolenie z obsługi, kontaktu i szybkości realizacji zamówienia. Polecam
3 / 5
2019-05-08 21:33:39
Jacek
Napiszę opinie po otrzymaniu zamówionego towaru
1 / 5
2019-05-01 15:32:58
Anastazja
Został przysłany wadliwy towar. Ucho na którym wisi z jednej strony jest urwane a całe ucho przekrzywione. Reklamacja zgłoszona. Zobaczymy co będzie dalej.
5 / 5
2019-04-25 08:48:08
Renia
Fajny sklep, bogaty asortyment, dużo znanych marek, świetna akcja promocyjna z 20% rabatem, dzięki której mogłam sobie pozwolić na zakup drogiej lampy.
4 / 5
2019-04-25 08:16:44
Aurelia
Jeszcze nie otrzymałam towaru, czekam cierpliwie. Mijaja już chyba 3 tygodnie.
2 / 5
2019-04-24 21:25:40
Filip
Czekam na produkty zamówione od 5 tygodni
2 / 5
2019-04-24 20:39:13
Jakub
Dotarły do mnie dwie takie same lampy, niestety jedna z nich była uszkodzona i sklep o tym wiedział, bo sami musieli ją pakować (nie była oryginalnie zapakowana jak druga). Zaproponowano mi wymianę na nową, ale nie skorzystałam, bo zdenerwował mnie fakt wysłania uszkodzonego przedmiotu, który wyglądał jak z ekspozycji, a w opisie nie było o tym mowy.
4 / 5
2019-04-24 12:43:42
Magda
Długo czekałam na towar, lecz wiązało to się ze sprowadzeniem go z Włoch. Jednak takiej informacji przy zamownieniu nie było. Zdecydowalam sie poczekac. Firma przeprosila za zaistniala sytuacje. Reszta ok. Towar solidnie zapakowany. Jestem ogólnie zadowolona.
5 / 5
2019-04-23 10:36:54
Edmund
Bardzo dobry sklep. Korzystam od dawna i nigdy się nie zawiodłam.
2 / 5
2019-04-20 17:42:09
Jędrzej
okres oczekiwania na zamówienie w ogłoszeniu to 3 tygodnie. po 4 tygodniach od zakupu zadzwoniłem, żeby poznać status zamówienia... okazało się, że muszę czekać nie 3 tygodnie ale 4 miesiące. żenada
5 / 5
2019-04-18 07:48:05
Bronisława
Bardzo miła i sprawna obsługa. Termin realizacji zamówienia i warunki płatności dostosowano do moich potrzeb. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-04-17 12:12:47
Małgorzata
Dodam jeszcze, że w showroomie można liczyć na fachową konsultacje.
5 / 5
2019-04-16 19:27:29
Laura
Szybka realizacja, towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-04-16 14:01:30
Aldona
Zawsze wszystko jest dobrze zapakowane i przychodzi we wcześniej umówionym czasie. Polecam.
5 / 5
2019-04-16 13:37:27
Iwo
Bardzo życzliwi pracownicy, pomocni i zaangażowani w realizację zakupu.
5 / 5
2019-04-10 13:51:35
Wioletta
Wszystko ok. Pomocny sprzedawca
5 / 5
2019-04-09 16:17:01
Kamil
Szybko i profesjonalnie , zresztą jak zawsze.
5 / 5
2019-04-02 18:05:53
Liza
Jestem b zadowolona z przesyłki
3 / 5
2019-04-01 12:57:48
Marta
Dostawa przeciąga się już trzeci tydzień .
5 / 5
2019-03-28 16:47:16
Cezary
Bardzo polecam. Miły i błyskawiczny kontakt.
5 / 5
2019-03-27 10:13:26
Sabina
Profesjonalny sklep. Wszystko zgodnie z opisem produktu i oczekiwaniami.
5 / 5
2019-03-26 18:30:53
Władysław
Towar na zamówienie i warto było poczekać super obsługa, informacje o zamówieniu na bieżąco. Polecam doskonały sklep
5 / 5
2019-03-21 09:52:08
Oksana
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2019-03-19 20:21:10
Iwona
Otrzymałam towar i go zwróciłam wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-03-19 15:18:04
Eugenia
Super obsługa, szybka dostawa i świetna jakość produktów. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-03-14 21:17:34
Aniela
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👌👌👌👌
5 / 5
2019-03-13 16:28:58
Rafał
Bardzo fajne podejście do klienta,
4 / 5
2019-03-12 11:58:03
Marta
Jestem zadowolona. Zakupy przebiegły sprawnie, bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2019-03-08 11:50:39
Tomasz
Zamówiony towar doszedł bardzo szybko. Bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2019-03-03 15:20:21
Łukasz
Rzetelny sprzedawca z bardzo dobrze zorganizowanym sklepem internetowym, wszelkie informacje przejrzyste i czytelne. Paczka doskonale zabezpieczona pomimo szklanej zawartości nic nie uległo zniszczeniu. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-03-02 19:21:15
Faustyna
Bardzo dobry kontakt z klientem. Informowanie , na bieżąco na jakim etapie realizacji jest zamówienie;) Tak powinno to wyglądać!
5 / 5
2019-02-27 13:59:53
Zbigniew
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, na pewno skorzystam ponownie.
5 / 5
2019-02-20 13:20:20
Wioletta
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Przejrzyste zasady i obowiązujące reguły. Gorąco polecam.
1 / 5
2019-02-19 18:07:08
Joanna
system nieprzystosowany do rzeczywistości, przyjmuje płatność za towar którego nie ma i już nie będzie produkowany, brak tej informacji przy zakupie.
5 / 5
2019-02-11 14:59:51
Janina
Polecam, miła i pomocna obsługa, towar dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-10 21:20:35
Nastazja
WSZYSTKO OK BARDZO DOBRZE ZAPAKOWANA LAMPA
5 / 5
2019-02-07 10:00:03
Daria
Polecam. Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-02-07 09:39:19
Wiesław
Świetny kontakt ze sklepem, produkt bardzo dobrej jakości :) Polecam :)
3 / 5
2019-02-05 07:56:48
Wera
Jedna proste zamówienie które wciąż nie jest zrealizowane i nie wiadomo kiedy będzie
5 / 5
2019-01-29 15:14:12
Krzysztof
ATÉ AGORA ESTÁ TUDO A CORRER BEM
1 / 5
2019-01-28 12:08:48
Bogusław
Niedługo będzie miesiąc jak czekam na swoje zamowienie, które jest zapłacone.
5 / 5
2019-01-19 12:31:56
Bolesław
Jestem bardzo zadowolona, polecam!
5 / 5
2019-01-18 12:19:36
Nina
Zakupy w 9design to czysta przyjemność. Dostałam maila, smsa oraz dodatkowo telefon, że towar jest gotowy do odbioru. Przesympatyczna obsługa. A filiżanka Urban Nature Culture to istna petarda:)
5 / 5
2019-01-17 11:03:38
Bernardeta
Jestem zaskoczona szybkością realizacji zamówienia :) Półki meert firmy Wood super!
3 / 5
2019-01-11 20:05:30
Monika
Niestety lampa nie była nowa ( prawdopodobnie zdjęta z ekspozycji sklepu a takiej informacji nie było)
4 / 5
2019-01-08 16:20:12
Roman
OBSŁUGA OK, 1 PRODUKT USZKODZONY, TRZEBA BYŁO DŁUŻEJ CZEKAĆ NA PRZESYŁKĘ OD PRODUCENTA.
1 / 5
2019-01-07 21:19:00
Gabriela
Kupiłam budzik, którego opis był niekompletny i produkt nie spełnił moich oczekiwań. Próbowałam zwrócić - niestety sprzedawca wykorzystał fakt, że przy kupnie została wystawiona faktura na firmę i odmówił przyjęcia zwrotu Zgodne z regulaminiem, ale wykorzystanie takiego pretekstu nie zdarzyło mi się to jeszcze w żadnym sklepie. Niedokładny opis produktu + takie traktowanie zwrotów świadczy o arogancji sprzedawcy. W opisie budzika było wszystko to co można i tak zobaczyć na fotografii, nie było natomiast napisane że ..... w ustawieniach domyślnych na jego ekranie nie wyświetla się godzina :) Głębsza analiza ustawień wykazała, że wyświetlanie jest możliwe, ale prawdopodobnie bardzo energochłonne i będzie wymagać częstej wymiany baterii (3x bateria AAA ) Sposobu zasilania także nie było w opisie a warto by, bo mam w domu trzy inne zagary, żaden nie wymaga trzech baterii jednocześnie. Jednym słowem bazowanie na głupocie klienta (głupia ja).
4 / 5
2019-01-06 11:03:58
Jerzy
Zakupy łatwe i przyjemnie. Szybka obsługa i realizacja
5 / 5
2019-01-04 21:39:48
Paweł
Bardzo miła i sprawna obsluga
5 / 5
2018-12-31 10:07:05
Paula
Polecam.Szybka wysyłka.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.
1 / 5
2018-12-31 01:25:07
Henryka
Jeszcze kilka dni a będę miesiąc czekać na zamówieni. Prezent na wigilie nie doszedł na czas mimo ze dużo wcześniej zamówiony z innych stron w ciągu trzech dni miałam w domu a tu? Żenada tyle czekać... Moze dostanę swoje zamówienie na wigilię w 2019r.
5 / 5
2018-12-26 20:09:40
Aurelia
Super z tym ze jakość towaru okazała się niska 😪
3 / 5
2018-12-25 12:58:15
Izyda
Czas dostawy niezgodny z pierwotnie ustalonym terminem.
1 / 5
2018-12-22 11:01:36
Julianna
Zakupiłam konsolę Bottom White wykonanie kiepskie Wręcz bubel. Nogi na kątach spawane i przecierane po chromowanych elementach, blat uszkodzony. Produkt zareklamowany, reklamację odrzucono gdyż są to cechy charakterystyczne produktu tak to tłumaczono. Nie polecam !!! Kiepski produkt i fatalne podejście do klienta .
5 / 5
2018-12-20 09:07:52
Gerard
Super obsługa. Szybka. Towar wyśmienity!
5 / 5
2018-12-19 12:46:16
Edmund
Zamówienie dotarło w terminie. Produkty zgodne z opisem, spełniły moje oczekiwania. Ogólnie wszystko ok.
5 / 5
2018-12-18 12:36:17
Agata
Szeroka gama produktów dobrze zaprojektowanych. Kupione stoliki kawowe bardzo dobrej jakości. Dostarczony przed umownym terminem, bardzo starannie zapakowany (szkło)
1 / 5
2018-12-17 23:38:33
Jowita
Dostawa towaru przeciąga się w nieskończoność.
5 / 5
2018-12-14 12:46:34
Bogna
Bardzo fajna strona, zagospodarowana w potrzebne i łatwe w nawigacji ikony. Powiadomienia mail szybko i sprawnie przekazywane. Także poleciłabym bez wahania. Obecnie czekam dłużej niż zwykle na zamówienie tylko dlatego ,że nie było wybranego przeze mnie nie produktu na "stanie" pozdrawiam
5 / 5
2018-12-12 22:33:41
Aldona
Super obsługa, szybka dostawa! Polecam!!
4 / 5
2018-12-12 19:31:06
Liliana
Zastrzeżenia mam tylko do koloru dywanu który na zdjęciu wpadał w beż a okazał się całkowicie szary. Do szybkości i sklepu nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2018-12-12 13:42:06
Paula
Bardzo dobry sklep z dobrymi produktami
5 / 5
2018-12-12 12:38:04
Martyna
Sklep zadowoli najbardziej wybrednych.
3 / 5
2018-12-10 15:47:07
Lucyna
Czekam na realizacje kilka tygodni
2 / 5
2018-12-06 09:27:36
Aga
Beznadziejnie jeszcze do dzisiejszego dnia już drugi tydzień ani kontaktu ani przesyłki brak odpowiedzi
5 / 5
2018-12-03 12:40:36
Remigiusz
Bardzo dobrze i skrupulatnie zapakowane zamówione rzeczy -nie ma szans na ich zniszczenie w czasie drogi:) Bardzo szybka realizacja zamówienia. Szybkie i konkretne informacje przesłane na skrzynkę mail. Miła obsługa telefoniczna - jeżeli połączenie nieodebrane -wykonany telefon zwrotny. "dwoma" słowami MOCNO POLECAM.
5 / 5
2018-11-20 11:45:05
Teresa
Świetny wybór i doskonała komunikacja
2 / 5
2018-11-16 15:48:00
Barbara
Towar zamówiłam na początku października, dostałam maila, ze jednak jest niedostępny i ze najwcześniej pojawi sie w styczniu. Szkoda..
4 / 5
2018-11-14 18:56:52
Łucja
Proszę o podanie nr konta do wpłaty za dywan
2 / 5
2018-11-12 11:35:09
Gerard
Przy zakupie na fakturę, zwrot jest niemożliwy! Oddają pieniądze w formie pkt do wykorzystania na kolejne zakupy. Nie polecam, właśnie za tę praktykę. Zraziło to już wiele osób wiec proponuje rozważyć zmianę polityki zwrotów. Reszta jest ok. Dobry kontakt, miła obsługa.
5 / 5
2018-11-02 16:49:29
Klara
Jestem bardzo zadowolona zarówno z zamówionego towaru jak i współpracy z 9design serdecznie polecam
4 / 5
2018-10-23 13:18:55
Longin
Troche długi czas realizacji. Ale towar zgodny z opisem dobry jakościowo.
1 / 5
2018-10-19 19:12:32
Paula
Sklep sprzedaje towar, którego nie ma. Dostałam info, że stolik który zamówiłam jest porysowany, termin wysyłki zmieniał się do tej pory 3 razy i meble do tej pory nie dotarły. Na każdego maila odpisuje inna osoba, sklep sam nie pisze tylko trzeba się dopytywać samemu dlaczego nie ma zamówienia. Szkoda czasu, firma niegodna zaufania.
5 / 5
2018-10-19 16:27:50
Mieczysław
Bez uwag, zamówienie zrealizowane terminowo, paczka odpowiednio zabezpieczona.
5 / 5
2018-10-19 10:49:06
Dymitr
To moje kolejne zakupy w tym sklepie i zawsze wszystko było w porządku. Polecam.
5 / 5
2018-10-13 22:40:16
Eligiusz
Miła i kompetentna obsługa. Sprawne działanie i perfekcyjne informowanie klienta
5 / 5
2018-10-12 21:40:20
Aga
Błędna dostawa z wdziękiem zrekompensowana. Bardzo szybka reakcja na reklamację. Widać dbałość o klienta.
5 / 5
2018-10-12 11:52:33
Marlena
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wszystko przebiegło bez jakichkolwiek problemów.
1 / 5
2018-10-08 09:48:10
Ksenia
KARE Design :: Wieszak Bird Party. Towar ładnie wygląda z odległości 2 metrów. Na tym plusy się kończą. Fatalnej jakości, zardzewiała cienka blacha, która ugina się nawet po zawieszeniu ścierki- wolę nie myśleć co będzie kiedy zawisną na nim płaszcze i kurtki. Od razu po rozpakowaniu przesyłki jeden z haczyków odpadł- wszystkie są zrobione z dmuchanego- pustego w środku metalu, przyspawanego do szkieletu. Produkcja chińska i widać to w każdym detalu. Wstyd, że sklep 9design oferuje taką tandetę. Nie polecam!
5 / 5
2018-10-05 22:51:36
Henryka
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Na każdym etapie realizacji zamówienia otrzymywałam szczegółową informację na maila. Towar zgodny z opisem podobnie jak czas oczekiwania. Produkt doskonale zapakowany. Polecam
1 / 5
2018-10-05 17:15:11
Wojciech
Po 3 tygodniach oczekiwania moje zamówienie zostało anulowane.
1 / 5
2018-10-04 19:22:38
Kaja
Masakra, stolik niższy o 3 cm!
3 / 5
2018-10-04 15:17:04
Tobiasz
Towar dostarczony bezpiecznie w wysyłkowym terminie w deklarowanym na stronie terminie 21 dni. Najwidoczniej nie ze stanu sklepu lecz prawdopodobnie sprowadzany z Chin gdzie artykuł został wyprodukowany. Krzesło Lambert o jakości bardzo podstawowej nie przystającej do ceny. Niechlujne ślady odlewu plastiku na tylnym mocowaniu. Mało czytelna instrukcja montażu.
5 / 5
2018-10-04 11:17:45
Walentyna
Poleciłabym. Zamawiany produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2018-10-01 23:35:14
Bernard
Profesjonalna, miła obsługa, szybka dostawa
5 / 5
2018-09-25 11:44:14
Wiesław
Wszystko zgodnie z zamówieniem, bardzo miły kontakt
2 / 5
2018-09-24 12:28:47
Hubert
Zamówiłem regał Teun. Gdybym nie przypomniał sklepowi po miesiącu o swoim zamówieniu to jeszcze bym go nie dostał. Regał zapakowany w porządku. Jednak stan półek które były porysowane i poprzecierane jest nie do zaakceptowania. Moja rada: proszę się zastanowić nad wyborem tego dostawcy
4 / 5
2018-09-17 13:13:10
Karolina
Oczekiwanie na produkt było wkalkulowane w zakup i jego czas był akceptowalny w przypadku produktu na zamówienie. Obsługa rzeczowa i miła. Polecam.
5 / 5
2018-09-14 11:12:17
Daria
Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt ze sklepem, a produkty w najlepszych cenach, polecam
5 / 5
2018-09-13 10:09:30
Regina
Świetna obsługa, szybki kontakt. Pomocna i profesjonalna obsługa. Byłam pod dużym wrażeniem.
5 / 5
2018-09-12 10:14:39
Wiktoria
Świetna jakość, perfekcyjna obsługa.
5 / 5
2018-09-11 13:20:12
Antonina
Dobry sklep,bardzo dobry kontakt
5 / 5
2018-09-07 06:35:11
Felicja
Nie mam zastrzeżeń, polecam.
5 / 5
2018-09-04 16:59:52
Bronisława
Wybrałam produkt bardzo dobrej jakości i jestem zadawokona :-)
3 / 5
2018-08-29 22:49:00
Daria
Bardzo lubimy fotel, który otrzymaliśmy, jednakże zdjęcia udostępnione na stronie były na tyle przerobione, że nie pokazywały prawdziwego koloru. Myślałam, że kupuję granatowy forel, a był on w kolorze ciemno-morskiego jeansu, co kolorystycznie się nie wpasowało w moją koncepcję. Polecałabym dodawanie więcej zdjęć do Państwa produktów, szczególnie w zestawieniu z innymi meblami w pokojach. Poprawiłoby to rzetelność produktów.
5 / 5
2018-08-29 07:16:38
Dorota
Wszystko ok; ładnie, sprawnie, solidnie.
5 / 5
2018-08-27 13:18:35
Franciszka
Wszystko przebiegało sprawnie, towar zgodny z opisem na stronie internetowej. Bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2018-08-24 10:57:34
Lech
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Troszkę długi okres oczekiwania ale finalnie jestem bardzo zadowolony. Dowiedziałem się co było powodem opóźnienia i zrozumiałem. Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Doskonały kontakt ze sprzedającym jak również system powiadomień o wysyłce. Perfekcyjne zabezpieczenie towaru na czas transportu. Same plusy. POLECAM @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
1 / 5
2018-08-23 13:07:53
Dominika
Towar fatalnej jakości, uszkodzony. Sklep tłumaczył, że firma KARE ma takie "design" i nie każdemu może się podobać.
5 / 5
2018-08-21 12:20:48
Patryk
Wszystko świetnie, nie mam uwag.
5 / 5
2018-08-20 14:20:03
Irma
Profesjonalna i miła obsługa. Polecam!
5 / 5
2018-08-15 12:24:55
Mateusz
Szeroki asortyment, wysoka jakość, przystępne ceny.
5 / 5
2018-08-13 20:28:04
Przemysław
Sklep wiarygodny, zakupione rzeczy zgodne z opisem i zdjęciem
5 / 5
2018-08-10 21:21:44
Bernadeta
Rewelacyjny towar. Przepiękne wzornictwo. Paczka przyszła błyskawicznie. Rzeczy były dokładnie, starannie zapakowane i zabezpieczone przed zniszczeniem w transporcie. Polecam!

Rzetelne opinie o 9design.pl