Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję a'Gusto

A'Gusto Opinie 4.7 (214)

Kobierzycka 18a
52-315
Wrocław
71 339 40 81
opinie A'Gusto
4.7
214
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 12:36:38
Kajetan
Świetny asortyment, duży wybór, przystępne ceny. Jestem zadowolona z zakupów, szybka dostawa. Polecam ten sklep z czystym sumieniem ☺️☺️☺️
5 / 5
2020-02-19 13:46:02
Wincenty
Jestem bardzo zadowolony z obsługi
5 / 5
2020-02-19 05:52:52
Bogusław
Szybko i fachowo - o wszystkim byłem na bieżąco informowany. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-17 10:56:51
Antoni
Jestem bardzo zadowolona z noża. Schludnie opakowany w drewniane pudełko, idealnie nadaje się na prezent dla pasjonata kuchni.
5 / 5
2020-02-17 10:35:48
Konrad
Bardzo szybka dostawa, szkło odpowiednio zabezpieczone przed uszkodzeniem.
5 / 5
2020-02-14 22:06:07
Zdzisława
Kontakt ze sklepem bezproblemowy, zamówienie zgodne z ofertą w sklepie internetowym, polecam sklep.
1 / 5
2020-02-10 11:30:54
Bogusława
Okazało się , ze zamówione artykuły były wyprzedane, chociaż na stronie były dostępne. Po mailu zwrotnym , w którym sklep poinformował , ze artykuł jednak jest wyprzedany , żadna informacja na stronie sklepu się nie zmieniła. Strata czasu.
5 / 5
2020-02-03 21:00:44
Ismena
Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-30 19:08:35
Tobiasz
Zakupy robione w Agusto są super..
5 / 5
2020-01-06 21:51:30
Aurelia
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-27 22:00:20
Józefina
super kontakt bardzo sprawna realizacja
4 / 5
2019-12-27 21:48:26
Filip
Wyszło trochę dłużej ale całkiem nie żle
5 / 5
2019-12-20 14:50:39
Brygida
Polecam firmę. Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczone przedmioty.
5 / 5
2019-12-19 15:34:11
Anna
Super kontakt, miałam problem z zamówieniem online, po wykonaniu telefonu na infolinię problem został automatycznie rozwiązany. Szybka wysyłka, a do tego konkurencyjne ceny- polecam :)
5 / 5
2019-12-17 09:53:05
Wincenty
Sklep bardzo profesjonalny i trzymać tak dalej . POLECAM !!!!
5 / 5
2019-12-16 20:11:45
Teodor
Polecam szybką wysylka, sprzęt super
5 / 5
2019-12-15 16:14:42
Zygmunt
Kolejny raz zakupy bardzo udane. Bardzo duży wybór, dobre ceny oraz błyskawiczna wysyłka. Szkło świetnie zabezpieczona. Polecam!
5 / 5
2019-12-10 21:11:48
Klaudia
Jeatem zadowolona z sklepu agusto
5 / 5
2019-12-07 01:35:09
Stefania
Jestem bardzo zadowolona, cena atrakcyjna w stosunku do innych sklepów:)
5 / 5
2019-12-06 20:49:26
Celestyna
Wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem. Czas realizacji i dostawa zgodna z opisem. Polecam!!!!

Rzetelne opinie o a'Gusto