Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję a'Gusto

A'Gusto Opinie 4.7 (214)

Kobierzycka 18a
52-315
Wrocław
71 339 40 81
opinie A'Gusto
speedtest
4.7
214
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 12:36:38
Kajetan
Świetny asortyment, duży wybór, przystępne ceny. Jestem zadowolona z zakupów, szybka dostawa. Polecam ten sklep z czystym sumieniem ☺️☺️☺️
5 / 5
2020-02-19 13:46:02
Wincenty
Jestem bardzo zadowolony z obsługi
5 / 5
2020-02-19 05:52:52
Bogusław
Szybko i fachowo - o wszystkim byłem na bieżąco informowany. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-17 10:56:51
Antoni
Jestem bardzo zadowolona z noża. Schludnie opakowany w drewniane pudełko, idealnie nadaje się na prezent dla pasjonata kuchni.
5 / 5
2020-02-17 10:35:48
Konrad
Bardzo szybka dostawa, szkło odpowiednio zabezpieczone przed uszkodzeniem.
5 / 5
2020-02-14 22:06:07
Zdzisława
Kontakt ze sklepem bezproblemowy, zamówienie zgodne z ofertą w sklepie internetowym, polecam sklep.
1 / 5
2020-02-10 11:30:54
Bogusława
Okazało się , ze zamówione artykuły były wyprzedane, chociaż na stronie były dostępne. Po mailu zwrotnym , w którym sklep poinformował , ze artykuł jednak jest wyprzedany , żadna informacja na stronie sklepu się nie zmieniła. Strata czasu.
5 / 5
2020-02-03 21:00:44
Ismena
Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-30 19:08:35
Tobiasz
Zakupy robione w Agusto są super..
5 / 5
2020-01-06 21:51:30
Aurelia
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-27 22:00:20
Józefina
super kontakt bardzo sprawna realizacja
4 / 5
2019-12-27 21:48:26
Filip
Wyszło trochę dłużej ale całkiem nie żle
5 / 5
2019-12-20 14:50:39
Brygida
Polecam firmę. Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczone przedmioty.
5 / 5
2019-12-19 15:34:11
Anna
Super kontakt, miałam problem z zamówieniem online, po wykonaniu telefonu na infolinię problem został automatycznie rozwiązany. Szybka wysyłka, a do tego konkurencyjne ceny- polecam :)
5 / 5
2019-12-17 09:53:05
Wincenty
Sklep bardzo profesjonalny i trzymać tak dalej . POLECAM !!!!
5 / 5
2019-12-16 20:11:45
Teodor
Polecam szybką wysylka, sprzęt super
5 / 5
2019-12-15 16:14:42
Zygmunt
Kolejny raz zakupy bardzo udane. Bardzo duży wybór, dobre ceny oraz błyskawiczna wysyłka. Szkło świetnie zabezpieczona. Polecam!
5 / 5
2019-12-10 21:11:48
Klaudia
Jeatem zadowolona z sklepu agusto
5 / 5
2019-12-07 01:35:09
Stefania
Jestem bardzo zadowolona, cena atrakcyjna w stosunku do innych sklepów:)
5 / 5
2019-12-06 20:49:26
Celestyna
Wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem. Czas realizacji i dostawa zgodna z opisem. Polecam!!!!
5 / 5
2019-12-06 12:47:39
Pola
Bardzo sprawnie i szybko dostarczone. Jedyna uwaga dotyczy zaktualizowania listy dostępnych paczkomatów (nie wszystkie są dostępne)
5 / 5
2019-12-06 12:29:11
Wiktor
Najlepszy, najbardziej profesjonalny sklep z wyposażeniem gastronomicznym. Obsługa na medal.
5 / 5
2019-12-06 12:11:03
Irmina
Szybko i sprawnie, bez zarzutow. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-06 06:19:50
Radomir
polecam innym,tylko szkoda że zamówienia nie są realizaowane w weekendy co stanowi postój w przesyłce
5 / 5
2019-12-03 12:15:31
Liliana
Zamówiłam przed 12 i następnego dnia miałam już swoje zamówienie. Butelka szklana bezpiecznie zapakowana.
5 / 5
2019-12-03 11:11:28
Zuzanna
Perfect. Zamówienie zostało zrealizowane w dwa dni. Nie mam żadnych uwag. Oby inni sprzedawcy tak działali.
1 / 5
2019-11-27 15:26:37
Paulina
Towar ok. Natomiast nie dostałam faktury za zamówiony towar i Pani wg podanego zamówienia nie zgodziła się jej wystawić, więc zostałam potraktowana jak nie firma. Nie podoba mi się taka obsługa.
5 / 5
2019-11-07 13:27:06
Stefania
Bardzo dobra i szybka obsługa
1 / 5
2019-10-21 17:28:53
Zygfryd
Sklep kazał mi dopłacić do zamówienia, gdy się nie zgodziłem anulował je.
5 / 5
2019-10-20 11:43:10
Teresa
Zamawiałam w tym sklepie już kilka dobrych syropów i nigdy się nie zawiodłam. Jedynie czas dostawy był wydłużony, ale to zrozumiałe jeśli zamawia sie w czwartek czy weekend.
5 / 5
2019-10-15 11:39:21
Iga
Jak zwykle bardzo profesjonalna FIRMA
5 / 5
2019-10-12 14:01:58
Bernardeta
Vše v pořádku, dobrá komunikace s obchodem. Děkuji.
5 / 5
2019-10-10 00:18:38
Daniela
Profesjonalny towar, szkoda ze cześć rzeczy niedostępna bo zamówiłabym więcej.
5 / 5
2019-10-07 19:37:55
Lesław
Bardzo dobrze zapakowany towar. Dobra jakość produktów.
5 / 5
2019-09-21 09:50:20
Walentyna
Syropy do kawy są pyszne . Dotarły w całości na dodatek bardzo szybko . Polecam
5 / 5
2019-09-19 22:40:10
Eleonora
Produkt, który zamówiłam, nie był dostępny od ręki, co było zaznaczone na stronie, a mimo to dodatkowo Pani ze sklepu przysłała mi maila z zapytaniem, czy to zauważyłam i czy akceptuję termin. Poczułam się bardzo docenionym klientem, choć zamówiłam tylko drobiazg. Sklep a'Gusto mi zaimponował, jest naprawdę godny zaufania. A na dodatek zamówiony przedmiot okazał się jeszcze ładniejszy i solidniejszy niż by to wynikało ze zdjęcia.
5 / 5
2019-09-19 15:58:07
Lidia
Polecam!!! Dostawa błyskawiczna, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-16 10:08:06
Ziemowit
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-09-04 11:57:47
Elżbieta
Bardzo dobry sklep. Atrakcyjne ceny, bardzo dobra obsługa, szybka dostawa.
5 / 5
2019-09-02 18:25:30
Anna
Bardzo dobrze spakowana paczka, wszystko jak należy
5 / 5
2019-08-30 08:27:34
Bernadeta
towar zgodny z opisem,wszystko na duzy plus.
5 / 5
2019-08-29 22:58:49
Karolina
Wszystko super. Expres wysyłka,firma godna polecenia
5 / 5
2019-08-26 22:05:51
Irena
Wszystko sprawnie, towar dobrze zabezpieczony, nie mam zarzutów.
5 / 5
2019-08-23 14:58:30
Igor
Dobre ceny, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-08-22 22:57:08
Lidia
Przesyłka zabezpieczona dobrze, zamówienie zrealizowane bardzo szybko
5 / 5
2019-08-21 20:24:29
Leopold
Polecam. Jestem zadowolona z realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-08-21 17:08:01
Cezary
polecam - sprzedający godny zaufania
5 / 5
2019-08-20 10:41:31
Wera
Wszystko ok. tylko straszne meczy o opinie
5 / 5
2019-08-19 22:42:59
Sylwia
Szybkie ,sprawne i przyjemne zakupy. Polecam
5 / 5
2019-08-19 16:30:52
Edyta
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Towar zgodny z oczekiwaniem. Przesyłka była dobrze zabezpieczona. Polecam!
5 / 5
2019-08-12 12:39:26
Bogdan
Bez zarzutu. Dostawa zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2019-08-08 13:00:56
Oleg
Wszystko przebiego ok, towar super zabezpieczony w folię bombelkowe.
5 / 5
2019-08-07 13:57:27
Teodor
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Będę stałym klientem sklepu.
5 / 5
2019-08-06 21:06:25
Romana
Mila obsluga. Dluga realizacja, ale bylem uprzedzony, ze zamowiony przeze mnie towar wymaga czekania. Polecam.
5 / 5
2019-08-03 11:12:51
Albert
robię już kolejne zakupy i myślę, że nieostatnie
5 / 5
2019-07-30 12:30:49
Daniel
Jak zwykle pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-07-25 04:06:11
Ryszard
Zawsze sprawna obsługa i zamówienie dostarczone na czas.
5 / 5
2019-07-20 10:11:47
Aleksander
Sklep godny polecenia. Towar, wybrany przeze mnie, był wykonywany na zamówienie w niemieckiej firmie, więc deklarowany czas na realizację wynosił 14 dni roboczych. Zamówiony produkt został dostarczony znacznie wcześniej (po 10 dniach roboczych), po uprzednim potwierdzeniu, że akceptuję przewidywany termin realizacji. Wysyłka również przebiegła sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-07-16 17:10:04
Jonatan
Polecam. Wszystko bardzo profesjonalne. Obsługa i jakość towaru na bardzo wysokim poziomie.
5 / 5
2019-07-10 15:31:00
Klaudiusz
Duża dostępność towaru, atrakcyjne ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-07-06 09:36:29
Karina
za długi czas oczekiwania na realizację zamówienia
5 / 5
2019-07-06 00:20:09
Oskar
Super kontakt, towar dokladnie taki jak zamowiony, swietna cena
5 / 5
2019-07-03 17:48:38
Arleta
Bardzo pozytywne zaskoczenie jeśli chodzi o obsługę klienta i terminy w porównaniu z firmą, z której usług korzystałam wcześniej. Na pewno chętnie wrócę!
5 / 5
2019-06-22 12:40:23
Donata
przejrzysty styl strony, bogata oferta, doskonaly kontakt z obsluga roznymi sposobami, naychmiastowa reakcja na uszkodzona w transporcie przesylke
5 / 5
2019-06-14 15:40:05
Ludwik
Bardzo dobre ceny, informacje dla klienta na każdym etapie realizacji zamówienia, przyjazny sklep bez konieczności rejestracji słowem wszystko jak nalezy
5 / 5
2019-05-21 20:13:08
Pola
Jestem bardzo zadowolona. Szybko otrzymałam zamówienie-nie mam żadnych zastrzeżeń! Polecam zakupy w tym sklepie!
4 / 5
2019-05-17 12:59:41
Maksym
Większość oczekiwań została spełniona.
3 / 5
2019-05-13 16:13:54
Judyta
brak odpisywania na zadawane pytanie niekompletne zamówienie.
5 / 5
2019-05-13 12:19:15
Iwo
Godny polecenia bez wątpienia !
5 / 5
2019-05-01 14:31:10
Ilona
Zamówienie przyjechało kompletne i bez żadnych uszkodzeń. Na pewno będę wracał do tego sklepu i kupował produkty Monin. w 100 % polecam. Pozdrawiam
5 / 5
2019-04-30 19:07:57
Klaudia
Wszystko najbardziej w porządku Polecam !
5 / 5
2019-04-29 10:29:54
Oliwia
Jestem bardzo zadowolony z firmy agusto.pl
3 / 5
2019-04-26 12:35:33
Roma
Przesyłkę miałam dostać w ciągu 2 dni roboczych. Czekałam na nią ponad tydzień.
5 / 5
2019-04-24 07:26:57
Luba
Stosunkowo szybka realizacja zamówienia, wygodne formy płatności, zgodność produktu z opisem
5 / 5
2019-04-23 18:54:49
Mateusz
polecam, konkretnie, szybka dostawa,
5 / 5
2019-04-19 13:00:47
Gustawa
Ekspresowa wysyłka, zero problemów. Polecam.
3 / 5
2019-04-17 15:08:16
Lidia
towar jest ,ale dlugosc oczekiwania nie nadaje sie do standartów w gastronomi
5 / 5
2019-04-16 15:12:00
Kamil
Polecam asortyment super. Wszystko przyszlo dobrze zapakowane towar pierwsza klasa. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-04-14 17:42:50
Fryderyka
Warto robić zakupy. Firma wiarygodna.
5 / 5
2019-04-12 21:39:42
Iwona
sprawnie zgodnie z ofertą, polecam
5 / 5
2019-04-08 12:15:53
Kacper
Rewelacyjnie przeprowadzona transakcja. Doskonale zabezpieczona przesyłka!
5 / 5
2019-04-01 15:36:18
Aleksander
zamówienie zrealizowane w bardzo krótkim czasie.
5 / 5
2019-04-01 09:32:23
Sara
bardzo sprawnie szybko, polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2019-04-01 09:14:58
Lidia
Szybko i sprawnie. Towar wysokiej jakości. Polecam
5 / 5
2019-03-29 10:38:06
Bożena
Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie, bardzo dobry kontakt. Ekspresowa obsługa zamówienia.
5 / 5
2019-03-27 11:38:04
Wiktor
Dobra współpraca biura z klientem. Szybka odpowiedz na pytania.
5 / 5
2019-03-25 19:38:38
Natasza
Bardzo dobra firma, rzetelnie prowadzi wysyłkę.
5 / 5
2019-03-21 09:07:09
Ignacy
Kieliszki dotarły w całości - były dobrze zabezpieczone
5 / 5
2019-03-19 14:07:42
Brygida
Wszystko przebiegło bezproblemowo i szybko, towar zapakowany wzorowo.
5 / 5
2019-03-16 00:18:07
Brygida
Przesyłka szybko, bezproblemowo. Towar b.ladny. Solidna firma! Polecam!!!!!
5 / 5
2019-03-15 10:43:57
Łucja
Wszystko odbyło się szybko i sprawnie
5 / 5
2019-03-06 19:39:49
Liwia
Wysyłka zgodna z opisem, towar dobrze zabezpieczony, polecam
4 / 5
2019-03-03 15:34:18
Aleksander
Bardzo ładne, eleganckie kieliszki
5 / 5
2019-03-03 12:19:41
Mirosław
Kieliszki świetne , zapakowane w ozdobny karton co bardzo ułatwiło mi przekazanie w formie prezentu urodzinowego .Polecam zakupy w sklepie a' Gusto .
5 / 5
2019-03-01 03:24:09
Maksym
Zakupiona porcelana, jak i obsługa sklepu super! Część zamówionego towaru została uszkodzona przez kuriera, z reklamacją w sklepie nie było żadnego problemu- szybko, profesjonalnie i sympatycznie. Szczerze polecam !
5 / 5
2019-02-25 11:49:55
Witold
Wszystko super i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-02-24 09:36:32
Eliza
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, bezproblemowy kontakt. Polecam
5 / 5
2019-02-18 19:18:15
Judyta
Szybko, zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2019-02-18 12:27:23
Mariusz
Mój pierwszy zakup i mam mieszane uczucia. Towar (słoiczki szklane) moim zdaniem kiepsko zapakowane. Żaden słoiczek nie był zabezpieczony folią bąbelkową, ale za to pudełko owinięte bardzo dokładnie. Słoiczki "latały" wewnątrz opakowania jak zabawki. Cud, że dojechały w całości.
5 / 5
2019-02-16 23:25:11
Edyta
Bardzo szybka i sprawna wysyłka
5 / 5
2019-02-15 12:28:31
Radomir
Fantastyczny sklep, błyskawiczna obsługa, przyjemność zamawiać u Państwa.
5 / 5
2019-02-15 12:11:51
Radomir
Jeśli chodzi o litrowy kufel Maß, to cena do jakości jest fenomenalna.
3 / 5
2019-02-13 11:48:19
Faustyna
Na stronie wysyłka w ciągu dwóch dni, po tygodniu ani paczki ani e-maila w tej sprawie. Po telefonie do sklepu informacja, że są tylko 2 z 3 artykułów, które zamówiłam. Pewnie gdyby nie mój telefon nie otrzymałabym żadnej informacji. Towar na zdjęciu super, ładne, porządne łyżeczki do espresso a przyszedł tani chłam. Łyżeczka jakby wycięta z aluminium, ostre zakończenia, wystarczy mocniej złapać i można ją wygiąć w chińskie Z.
5 / 5
2019-02-11 10:23:20
Edyta
Wszystko ok, kupiłam produkt w świetnej cenie jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-02-09 17:44:20
Zdzisława
szybka realizacja zamówienia oraz wysłanie zamówienia. Syropy bardzo dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-02-03 23:08:24
Wiktor
wszystko wysłane ekspresowo i odpowiednio zapakowane. Produkty zgodne z opisem na stronie
5 / 5
2019-01-31 18:58:58
Greta
Polecam wszystkim szybką i pewną obsługę.
5 / 5
2019-01-31 10:21:29
Roma
Pozytywne wrażenia,szybka wysyłka
5 / 5
2019-01-28 07:53:22
Leokadia
Jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam.
3 / 5
2019-01-17 16:32:06
Oskar
Sam sklep niby w porządku ale na prośbę o pomoc w kontakcie z inpostem rozkładają ręce i piszą „ ze to już nie ich sprawa”. A szkoda, bo sklep z potencjałem. Tylko obsługa klienta zostawia wiele do życzenia.
5 / 5
2019-01-17 09:13:32
Błażej
Szybko sprawnie i dobrze zabezpieczone szkło. Polecam
4 / 5
2019-01-16 11:25:45
Celina
Jestem zadowolona z zakupionych produktów.
2 / 5
2019-01-15 17:53:37
Nina
Czekam jeszcze na przesyłkę, ale wysyłka towaru trwa dramatycznie długo. Towar zamówiłam 14 dni roboczych temu (a jego dostępność była określana na 3 dni?!). Rozumiem początek roku, remanenty. Sklep nawet poinformował o opóźnieniach, w ramach lekko widocznego banery na stronie, ale dopiero 7dni po moim zamówieniu. Żadnego maila że sprostowanie, zmiany statusu zamówienia. Jakby opłacone zamówienie wpłynęło się. Trochę to wszystko niepoważne i bardzo profesjonalne. Nie polecam
5 / 5
2019-01-15 10:51:34
Walentyna
Dobra informacja dla klienta . Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka
5 / 5
2019-01-15 10:03:42
Felicja
rzetelene podejscie do klienta
4 / 5
2019-01-14 22:08:12
Franciszka
Polecam jeśli terminy nie gonią.
5 / 5
2019-01-11 14:44:16
Tadeusz
Super, chociaż brakuje mi promocji dla stałych klientów...
5 / 5
2019-01-09 11:20:45
Karolina
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-08 23:29:24
Klaudia
sklep jak najbardziej polecam - ceny syropu Monin do kawy lepsze niż w sklepie internetowym w którym robiłam zakupy wcześniej :)
1 / 5
2019-01-08 13:51:31
Michalina
25 grudnia złożyłam zamówienie i do tej pory nic! informacji ze strony sklepu , kuriera ! Dzisiaj 8 styczeń
1 / 5
2019-01-07 20:35:07
Kornelia
Zamówiłam filiżanki, które miały być prezentem. Zamówiłam je w czwartek, przyszły po tygodniu w kolejny czwartek. Okazało się, że zamówienie jest pomylone. Doszły nie te filiżanki i nie w tej ilości i bez spodków. Na stronie małym druczkiem jest napisane, że filiżanka jest sprzedawana bez spodka, ale oczywiście na wielkim zdjęciu dumnie jest zaprezentowany zestaw filiżanka plus spodek co wprowadza w błąd klienta. Nie polecam.
1 / 5
2019-01-07 14:07:43
Marzena
Bardzo nieprofesjonalni. Opozniona wysylka o 2 tyg.
3 / 5
2019-01-07 12:48:09
Dominik
Czas realizacji znacznie dłuższy niż podany w sklepie
5 / 5
2019-01-04 17:09:49
Sonia
Bardzo sprawnie i dokładnie jak chciałam.
5 / 5
2019-01-04 10:52:18
Sylwester
Firma godna polecenia, wszystko terminowo i profesjonalne działanie.
5 / 5
2019-01-02 11:50:17
Natasza
Bez zarzutów, wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2018-12-30 21:50:26
Łucja
Bardzo korzystne ceny i różnorodna oferta - bardzo na plus. Sprawna wysyłka i informacje na bieżąco na mailu. Polecam!
5 / 5
2018-12-28 22:25:54
Bernadeta
Jestem bardzo zadowolona, bardzo dobrze zapakowany produkt, na przesyłkę czekałam 2 dni. Polecam!
5 / 5
2018-12-28 15:18:51
Julian
Na pewno jeszcze coś zamówię w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-27 11:45:27
Roman
Sklep polecił mi znajomy kucharz, zdałem się na jego doświadczenie. Natomiast styl, jak i wygląd poszczególnych zakupionych przeze mnie przedmiotów odpowiada mojemu gustowi.
4 / 5
2018-12-27 10:44:50
Lech
Profesjonalna obsługa, gdyby nie długi czas realizacji spowodowany brakiem magazynowym byłoby 5 punktów.
5 / 5
2018-12-24 20:01:13
Marcelina
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam gorąco!
5 / 5
2018-12-24 13:45:19
Stanisław
Szybka dostawa , niewygórowana cena za przesyłkę , wszystko w idealnym stanie
5 / 5
2018-12-21 12:45:19
Aleksandra
Wszystko jak najbardziej ok. Bardzo dobrze zapakowane, towar dojechał w idealnym stanie.
5 / 5
2018-12-21 12:32:07
Lech
Towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany
5 / 5
2018-12-20 18:26:46
Mikołaj
Wszystko w najlepszym porządku, zamówione produkty doskonale zabezpieczone, na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2018-12-20 13:01:39
Aurelia
Szybko , sprawnie i oby tak dalej. Dzięki
5 / 5
2018-12-19 21:56:02
Mieczysław
3 X S; Super,Sprawnie,Solidnie :-)
3 / 5
2018-12-19 09:48:07
Judyta
Paczka doszła dość szybko jednak zamówiony towar był zakupiony na prezent a jego oryginalne opakowanie było porwane w kilku miejscach, przez co prezentem już nie mogło być ... Na pewno wysyłający widział to, ponieważ paczka z zewnątrz nie była uszkodzona toteż uszkodzenia nie pochodzą od kuriera...
5 / 5
2018-12-18 10:01:00
Oliwier
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-12-16 12:08:41
Apolonia
Zakup przebiegł pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2018-12-15 12:03:50
Ernest
Konkretny sklep, szybka kontakt mailowy i wysyłka.
5 / 5
2018-12-14 11:43:10
Remigiusz
Wszystko jak najbardziej w porządku, konkretnie zapakowane - zabezpieczone, sprawna wysyłka :)
5 / 5
2018-12-14 10:57:05
Roksana
Pełen profesjonalizm , duży wybór asortymentu , dobre ceny . Polecam
5 / 5
2018-12-13 12:32:21
Dawid
To mój kolejny zakup w agusto. Są super!
5 / 5
2018-12-12 15:25:06
Emil
Mogliby wysyłać paczkę troche szybciej lecz wiem ze nie zawsze da rade
1 / 5
2018-12-10 15:14:29
Włodzimierz
Zamówiłem shaker. Okazało się, że muszę zamówić dwie części oddzielnie. Zamówiłem drugą (druga płatność za dostawę) dostałem taki samy jak pierwszy. Poprosiłem o wymianie. Już dwa razy musiał być kurier, nie było. Na maila przestałem dostawać odpowiedzi. Więc teraz mam dwie części które nie uda się użyć razem, czyli nie do użycia.
5 / 5
2018-12-10 09:54:46
Julian
Wszystko bez zarzutu, do tego muszę dodać że paczka była świetnie zabezpieczona. Jeszcze nie widziałem zeby ktoś aż tak mocno dbał o to. Szklane butelki były owinięte klikakrotnie folią pęcherzykową do tego dodatkowo były poduszki powietrzne, karton oklejony widocznie z każdej strony znakami "uwaga szkło" itp. Super!
5 / 5
2018-12-07 19:06:58
Franciszka
Firma rzetelna, dobre ceny, dużo produktów do wyboru.
5 / 5
2018-12-04 11:25:00
Jarosław
To mój kolejny zakup w tym sklepie. Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2018-12-03 13:41:58
Eryk
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-11-30 16:20:42
Hubert
3XS;Szybko,Sprawnie,Solidnie.Dziękuję i pozdrawiam :-)
3 / 5
2018-11-30 12:29:16
Seweryn
Zamówienie wysłano szybko, jednak było niekompletne - po napisaniu maila w tej sprawie na drugi dzień dosłano brakujący towar. W takiej sytuacji mógł pojawić się jakiś gratis. Tym niemniej sprawa została załatwiona szybko. Wahałem się między 3 i 4 gwiazdkami
5 / 5
2018-11-29 12:37:27
Izolda
Wszystko Ok, przesyłka szybka, zawartość zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2018-11-27 18:23:55
Magda
profesjonalna obsługa, szybka dostawa, bieżąca informacja, towar dokładnie taki, jak oczekiwałam, polecam
5 / 5
2018-11-27 14:15:17
Kazimierz
Porządny sklep, warty współpracy i polecenia.
2 / 5
2018-11-24 20:37:31
Stanisława
Na potwierdzenie przelewu czekałam kilka dni a był to przelew krajowy!
5 / 5
2018-11-23 14:08:27
Żaneta
Warto czekać na takie super produkty
5 / 5
2018-11-22 23:47:17
Mieczysława
Przy pierwszej przesyłce brakowało 2 pozycji ale po napisaniu @ zaraz towar został wyslany. Wiadomo zdarzają się pomyłki wiec jestem bardzo zadowolona z kontaktu i realizacji zamówienia
5 / 5
2018-11-19 13:35:56
Romana
Super sklep z bardzo dużym wyborem. Jeszcze nie raz coś kupię.
5 / 5
2018-11-13 15:39:23
Leopold
Było to kolejne moje zamówienie w tej firmie i póki co, jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2018-11-11 21:55:56
Zbyszko
świetne produkty, konkurencyjne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2018-11-07 15:07:08
Maksym
Wszystko dobrze, nie mam zastrzeżeń. Niestety nie dostrzegłem informacji o firmie, że jest w moim mieście, co zaoszczędziło by mi płacenia za przesyłkę. Ale to mój błąd.
5 / 5
2018-11-07 14:54:15
Marian
Jestem bardzo zadowolona z produktów, z szybkości realizacji zamówienia
5 / 5
2018-11-06 01:33:35
Eryk
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2018-11-05 11:49:48
Zygfryd
Pełna informacja na każdym etapie, towar zgodny z zamówieniem, przesyłka błyskawiczna. Brak zastrzeżeń.
5 / 5
2018-11-05 11:49:41
Krzysztof
Polecam szczerze. Szybko skubańcy dostarczyli towar. I piknie go zapakowali. Pozdrowionka
5 / 5
2018-11-05 09:40:20
Edmund
Szybko, sprawnie, na czas - polecam.
5 / 5
2018-11-04 12:50:10
Emilia
Jestem bardzo zadowolona, polecam
5 / 5
2018-10-29 16:32:59
Helena
wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie
5 / 5
2018-10-28 10:48:14
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka, przystępne ceny, informacja o zmianie statusu zamówienia i możliwość śledzenia przesyłki - wszystko na bardzo duży plus.
5 / 5
2018-10-27 04:09:02
Laura
Kolejny zakup i kolejny strzał w dziesiątkę
5 / 5
2018-10-26 08:28:39
Mikołaj
Polecam sklep. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-10-23 21:47:01
Apolonia
Sklep jak najbardziej godny polecenia. Odnoszę wrażenie że klient jest dla nich najważniejszy. Polecam
5 / 5
2018-10-22 14:17:53
Oliwia
Zamówiony towar doskonałej jakości. Miła i profesjonalna obsługa, polecam. Jedyny mankament, to brak maila o tym, że zamówienie jest do odbioru.
5 / 5
2018-10-17 15:17:28
Arleta
Super profesjonalny Sprzedawca.
5 / 5
2018-10-17 10:10:31
Krystyna
Sprawny zakup a po otrzymaniu towaru kilka cennych wskazówek po kontakcie telefonicznym. Dziękuje PanieTomaszu (doradca klienta).!!!
5 / 5
2018-10-15 11:42:47
Oskar
Bardzo dobra obsługa, polecam!
5 / 5
2018-10-15 11:13:52
Liwia
Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupów jak i obsługi.
5 / 5
2018-10-15 09:59:40
Tobiasz
Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupów jak i obsługi.
5 / 5
2018-10-10 20:42:00
Joachim
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-10-10 18:00:24
Eleonora
Współpraca bez zbędnych nerwów. Sprawnie
5 / 5
2018-10-05 12:02:32
Róża
Polecam sprawny support + szybki czas realizacji
5 / 5
2018-10-05 10:16:33
Antoni
Szybko i wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam
4 / 5
2018-10-03 13:52:52
Irma
dobry kontakt, ale trochę trwało zanim wysłali, a napisane było, ze w 24 h
5 / 5
2018-09-28 09:46:35
Agata
Wszystko ok. Towar przepiękny
5 / 5
2018-09-28 09:23:15
Cezary
Szybki sprawnie i bardzo dobrze zabezpieczony towar.(butelki) Polecam
5 / 5
2018-09-27 09:23:14
Błażej
Świetna firma. Zamówiłem towar późnym popołudniem, a dotarł do mnie następnego dnia rano. Nie spodziewałem się aż tak szybkiej dostawy.
5 / 5
2018-09-26 12:43:11
Emanuela
Bardzo profesjonalnie, szybko i bez uwag.
5 / 5
2018-09-23 11:51:15
Janina
Rewelacja. Zamówienie złożę ponownie w przyszłości.
5 / 5
2018-09-21 23:53:05
Oliwier
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, dostawa dobrze zabezpieczona, ceny korzystne.
5 / 5
2018-09-20 20:11:43
Seweryn
Bardzo lubię robić zakupy w agusto. Konkurencyjne ceny, ale przydałaby się Karta Stałego Klienta, bo zamówiłem 3. raz i niestety nie dostaję chociaż kilkuprocentowej zniżki.
5 / 5
2018-09-19 12:29:32
Kamila
Szybko i sprawnie. Bez zarzutów.
5 / 5
2018-09-18 11:21:24
Kornelia
Przez cały proces realizacji wiedziałam co się dzieję z moją paczką, paczka dotarła świetnie zapakowana, co przyczyniło się do łatwego odbioru. Bardzo Polecam towar najwyższej jakości.
5 / 5
2018-09-18 09:14:37
Antonina
W moim zamówieniu była jedna rzecz, którą w sklepie pomylili i wysłali mi nie to co zamówiłam. Jednak nie stanowiło to dla nich żadnego problemu. .Od razu wysłali mi to co zamówiłam. Bardzo polecam ten sklep, wspaniały kontakt jak i obsługa :)
5 / 5
2018-09-13 10:15:37
Celestyn
Kupiłem 10 kieliszków, jednego brakowało, a drugi był uszkodzony fabrycznie. W ramach reklamacji otrzymałem 4 nowe. !!!!! Wszystko PERFEKT !!!!!
5 / 5
2018-09-10 10:16:44
Jolanta
Dobry kontakt, nawet rabat dostałam :)
1 / 5
2018-09-08 13:02:38
Ferdynand
Towar niewystarczająco zabezpieczony, Po rozpakowaniu przesyłki był uszkodzony.
5 / 5
2018-09-07 09:51:40
Bartłomiej
Moim zdaniem sklep godny polecenia. Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2018-09-07 09:29:19
Michał
świetna i profesjonalna firma. informującą ma bieżąco o stanie zamówienia

Rzetelne opinie o a'Gusto