Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję a-medyczny.pl

A-medyczny.pl Opinie 4.8 (313)

Ul. Limanowskiego 121
91-334
Łódź
510 080 783
opinie A-medyczny.pl
speedtest
4.8
313
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 11:44:53
Wacław
Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2020-02-19 21:17:13
Wincenty
Bardzo dobry kontakt ze sklepem od złożenia zamówienia do jego otrzymania. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. POLECAM!!!
5 / 5
2020-02-19 14:57:18
Daria
Produkt zgodny z opisem. Ekspresowa obsługa i dostawa. Polecam
4 / 5
2020-02-19 12:10:37
Donata
Długi czas oczekiwania. Zakupy ok. Ale nie było informacji od jakiej kwoty jest darmowa przesyłka.
5 / 5
2020-02-18 20:58:12
Krystyna
Polecam ten sklep z czystym sercem. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko: tego samego dnia lub na drug dzień towar został wysłany. Świetna obsługa. Same plusy.
5 / 5
2020-02-12 19:45:42
Konstanty
Nie było tego produktu który zamówiłam, przemiła pani do mnie zadzwoniła wyjaśniła mi wszystko i zaproponowała równie dobry produkt. Dziękuje i pozdrawiam tą panią😀
5 / 5
2020-02-12 10:05:09
Józef
Kontakt super zamówienie pomimo mojej pomyłki zostało szybko i sprawnie wysłane z rabatem
5 / 5
2020-02-07 09:07:06
Iga
Polecam bardzo, wysyłka nastąpiła tego samego dnia.
5 / 5
2020-02-06 09:43:35
Emanuel
Transakcja przebiegla szybko, mila obsluga.polecam
1 / 5
2020-02-04 13:30:58
Konstanty
nie wiem, nie otrzymałem jeszcze towaru, ani wiadomości na jakim etapie jest wysyłka
4 / 5
2020-02-03 12:19:48
Eleonora
Zamówienie opóźnione ale byłam informowana o statusie. Dostałam drobny gratis. Także pomimo tego obsługę klienta i realizację oceniam dobrze.
5 / 5
2020-01-29 19:08:43
Inga
Wszystko jak w najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-27 12:28:34
Mariola
Miła i szybka informacja telefoniczna, szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2020-01-25 19:31:18
Martyna
Bardzo dobry kontakt. Bezproblemowo.
5 / 5
2020-01-24 18:06:54
Przemysław
Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-23 13:48:25
Judyta
kontakt bardzo dobry, szybka reakcja i odpowiedź
5 / 5
2020-01-22 13:44:44
Gracjan
Trudno cokolwiek napisać o produktach skoro jeszcze nawet ich nie mam a co dopiero używać czy zażywać
5 / 5
2020-01-22 12:08:42
Kajetan
Szybko i sprawnie, duży wybór sprzętu
5 / 5
2020-01-21 13:59:56
Maksym
Opis towaru jest bardzo czytelny i dokładny.
5 / 5
2020-01-10 23:01:02
Joachim
zamówienie zrealizowane ekspresowo, polecam
5 / 5
2020-01-03 16:34:32
Jowita
Super miła i profesjonalna obsługa oraz bardzo pomocna!
5 / 5
2020-01-02 13:23:24
Justyna
Szybka wysylka , informacja mailowa na kazdym etapie realizacji .
5 / 5
2020-01-01 16:14:21
Władysław
Wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu
5 / 5
2019-12-29 13:25:13
Magdalena
Szybko, sprawnie, rewelacyjny kontakt, sklep sam się kontaktowal w sprawie dostawy.
1 / 5
2019-12-21 11:50:33
Eugenia
Zamówienie nie zostało zrealizowane, ciągły brak produktu na stanie.
5 / 5
2019-12-19 12:37:19
Iwo
Wszystko ok. Towar czekał , miła obsługa.
5 / 5
2019-12-13 15:12:43
Sonia
Polecam! Szybko, sprawnie bez jakichkolwiek problemów
5 / 5
2019-12-13 15:06:42
Ireneusz
Bardzo szybka dostawa , chociaż to okres świąteczny
5 / 5
2019-12-13 11:57:09
Zenon
Zamówienie złożyłem 10 grudnia (Dzień darmowej dostawy) około godziny 12:00, a o około 13:00 została wysłana . Na następny dzień przesyłka była u mnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 11:46:48
Liwia
jestem zadowolona z dostarczonego towaru i z szybkości realizacji zamówienia
5 / 5
2019-12-12 21:43:37
Weronika
Szybko. Sprawnie. Gorąco polecam 😀
5 / 5
2019-12-12 19:28:02
Ludmiła
Bardzo dobry sklep,miła obsługa
5 / 5
2019-12-07 08:19:09
Jarosław
Bardzo dobra obsługa miła i konkretna.polecam
5 / 5
2019-12-03 19:13:45
Michał
Otrzymałem towar w jakości jakiej się spodziewałem. Polecam Firmę.
2 / 5
2019-12-03 17:19:39
Małgorzata
Po tygodniu oczekiwania zadzwoniłam do sklepu.Okazało się że nie ma produktu na stanie sklepu.Szkoda tylko że brak tej informacji przy składaniu zamówienia. Jedyny plus to pani z którą rozmawiałam przez telefon.
5 / 5
2019-12-03 12:05:53
Remigiusz
To co zamawiałem - otrzymałem Jestem zadowolony x obsługi zajmującej się moim zleceniem-brak krytycznych uwag,zapakowane w sposób uniemożliwiający uszkodzenie towaru w czasie dostawy.
5 / 5
2019-11-29 11:03:17
Dominika
Bardzo szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-27 00:04:09
Cecylia
dobre produkty, szybka dostawa
3 / 5
2019-11-26 15:31:55
Lidia
2 zakup (jeszcze nie zrealizowany) zobaczymy co dalej
4 / 5
2019-11-26 14:34:28
Fryderyka
Polecam bardzo szybko profesjonalnie
5 / 5
2019-11-22 10:43:51
Iwona
super obsługa + gratis (herbata) do zakupów
5 / 5
2019-11-21 12:26:13
Wiesława
Bardzo miły kontakt sprawna obsługa .Polecam
5 / 5
2019-11-19 12:31:11
Mateusz
sprawne działanie i dostarczenie przesyłki .
4 / 5
2019-11-14 18:00:28
Klaudiusz
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miły kontakt. Polecam na 100%
5 / 5
2019-11-14 14:50:03
Monika
Jestem zadowolona z dostawy, oby tylko korektor spełnił moje oczekiwania. Wszystko poszło sprawnie i solidnie.Jedyny mankament to pomyłka w numerze mieszkania. Powinno być 194 a podano 19/4. Ale kurier dostarczył przesyłkę po uprzednim telefonicznym skontaktowaniu się ze mną.
5 / 5
2019-11-13 13:51:27
Gustawa
Wszystko odbyło się sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-11-12 20:40:53
Rafał
Super sklep. Mili i pomocni sprzedawcy. Polecam
5 / 5
2019-11-04 11:34:18
Longin
dostawa zgodna z zamówieniem i szybka realizacja
5 / 5
2019-10-31 12:46:43
Albert
bardzo sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-10-30 23:28:46
Idzi
Szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniami, pewnie jeszcze coś tu zamówię.
5 / 5
2019-10-30 22:05:06
Sofia
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2019-10-30 15:40:37
Wioletta
Jak dotychczas było to najszybciej zrealizowane zamówienie w sklepie internetowym - wykonywałam je późno w nocy, a towar (bez pomyłek) otrzymałam po 12 godzinach. Z pewnością skorzystam jeszcze nie raz.
5 / 5
2019-10-30 14:04:14
Jeremiasz
Bardzo szybki termin realizacji. Duży plus za możliwość płatności przy odbiorze. Polecam
5 / 5
2019-10-22 20:54:01
Stefan
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-10-15 13:21:22
Jan
Bardzo sprawny kontakt i szybka przesyłka. Idealne zakupy!
5 / 5
2019-10-14 16:06:27
Michał
realizacja zamówienia expresowa
5 / 5
2019-10-11 12:07:49
Teresa
Wszystko ok, zamówienie dotarło w następnym dniu po zamówieniu. Na pewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2019-10-09 13:44:40
Izydor
Wszystko łącznie z reklamacją uszkodzonego produktu przebiegło sprawnie i pozytywnie.
5 / 5
2019-10-07 09:01:23
Iwo
Mam bardzo dobrą opinię. Szybko dostałem wiadomość, że zamówionego towaru nie było na magazynie. W związku z czym zgodziłem się poczekać. I tak zamówienie zostało zrealizowane. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-09-25 13:25:34
Jowita
Jestem usatysfakcjonowana. Kupiłam kask ochronny, w wyborze ktorego uzyskałam pomoc. Przyjazne podejscie do klienta. Fachowa rada. Polecam ten sklep.
4 / 5
2019-09-17 15:23:38
Ludwik
Moja opinia jest pozytywna, niemniej jednak w ostatniej dostawie jeden worek na mocz był w górnej części nieznacznie nieszczelny na zgrzewie. Było to trudne do wykrycia. Nieszczelność zauważyłem dopiero przy większym napełnieniu
5 / 5
2019-09-05 17:23:53
Mariola
Jestem zadowolona,sprawna i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-09-05 15:05:03
Jonatan
Polecam, bardzo dobry kontakt telefoniczny, w razie potrzeby doradzają.
5 / 5
2019-09-03 20:42:39
Krystian
Jestem zadowolona. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-03 08:13:34
Klara
Miła obsługa, sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-02 14:13:32
Anastazja
Bardzo jestem zadowolona z otrzymanych zamówionych produktów, pas wyszczuplający super mógłby być nieco szerszy, podpórka pod kręgosłup lędźwiowy na krzesło świetna, cena bezkonkurencyjna. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-08-30 23:52:10
Leopold
Nie było potrzeby kontaktu że sklepem. Transakcja I transport były bezproblemowe, a zakup spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2019-08-30 12:40:19
Kamila
Bardzo miła obsługa. Polecam
5 / 5
2019-08-29 12:29:57
Przemysław
Szybka i bezproblemowa realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-26 14:06:01
Marcin
Rewelacja robiłem wymianę na inny rozmiar kupiłem nowy dobry zwrot pieniędzy expresowo nawet z przesyłką.polecam
5 / 5
2019-08-22 12:20:09
Klemens
Bardzo sprawna i szybka transakcja. Towar zgodny z opisem wysokiej jakości. Sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2019-08-22 06:48:30
Leon
Bardzo szybko , bezproblemowo - POLECAM
5 / 5
2019-08-21 14:16:00
Longin
Szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-08-15 01:22:45
Julita
Polecam. Szybko sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2019-08-12 11:51:34
Magda
Bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-08-05 16:04:51
Juliusz
Szczerze polecam, dobry kontakt mailowy, wszystko przebiegło gładko i szybko.
4 / 5
2019-08-05 01:52:06
Ludwika
dobrze, produkt spełnia wymagania
5 / 5
2019-08-01 14:41:52
Michalina
Mimo problemów z dostawcą przesyłki; interwencji ze strony sklepu -bardzo polecam. Obsługa na wysokim poziomie, mnóstwo empatii i cierpliwości.
5 / 5
2019-08-01 12:13:23
Ludwika
Szybka realizacja zamówienia. Wszytko zgodne. Miła obsługa
5 / 5
2019-07-31 16:15:37
Leszek
Rewelacja, zarówno sklep jak i produkt. Jest doskonały, rozmiar i jakość . Czuje się w nim świetnie i wszystkim polecam.
5 / 5
2019-07-31 12:56:31
Mikołaj
Bardzo dobrze zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-07-31 07:02:04
Dawid
super obsługa, miło, sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-07-28 13:29:07
Eryk
Jestem zadowolona z zakupów w sklepie a-medyczny.pl
5 / 5
2019-07-25 08:53:36
Janina
Wszystko bez zarzutu, przesyłka dobrze zabezpieczona
5 / 5
2019-07-20 21:29:58
Joachim
Ekspresowa przesyłka, towar należycie zabezpieczony. Polecam- pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-07-18 17:36:16
Janina
bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-17 16:10:12
Edmund
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-07-16 12:47:14
Irena
Pierwszy raz korzystałam z a-medyczny i jestem bardzo zadowolona. Obsługa fachowa ponieważ otrzymałam wyczerpujące informacje na moje pytania. Polecam ten sklep-miła i fachowa obsługa.
2 / 5
2019-07-15 11:09:29
Franciszka
ponad tydzień oczekiwania na zamówienie, droższe ok. 30% w stosunku do innych sklepów, po tak duzym opoznieniu dostalam 2 złote zniżki (koszt zamowienie to ok 60zł)
5 / 5
2019-07-13 13:39:44
Krystian
Transakcja była w pełni profesjonalna
5 / 5
2019-07-12 09:05:56
Ilona
Spełnia zakładane oczekiwania
5 / 5
2019-07-11 20:54:01
Henryk
Bardzo dobry kontakt. Pomyłkowo wybrałem odbiór osobisty zamiast wysyłki, zaraz zadzwonili aby ustalić sposób dostawy. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-07-03 15:42:49
Beata
Jestem b.zadowolona, produkt zgodny z opisem polecę sklep innym osobom😃
5 / 5
2019-07-03 11:18:11
Gerard
Jestem zadowolona z produktów .dobra jakość. Również dostawa bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-07-02 21:51:49
Dominik
Jestem zadowolona z produktów zakupionych w sklepie a-medyczny
5 / 5
2019-07-01 16:44:16
Laura
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, nic do zarzucenia. Polecam.
5 / 5
2019-06-14 20:14:05
Paweł
bardzo czytelnie i sprawne zakupy
5 / 5
2019-06-13 13:32:09
Ludmiła
kolejny raz robię zakupy i zawsze wszystko jest w porządku+dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2019-06-11 00:06:07
Radomir
szybka dostawa wszystko się zgadzało z zamówieniem
5 / 5
2019-06-07 13:03:53
Bolesław
Transakcja przebiegła bez zarzutów. Towar zgodny z opisem, dobrej jakości.
5 / 5
2019-06-05 21:21:16
Eugenia
Byłam w szoku , jeszcze tak szybko nie było.
5 / 5
2019-05-30 21:44:03
Lidia
Szybka realizacja zamówienia, przystępna cena. Polecam
5 / 5
2019-05-21 20:56:52
Daniel
Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka:-)
5 / 5
2019-05-17 22:06:22
Sofia
Bardzo polecam. Wszystko bez zarzutu.Szczególne podziękowanie za informacje udzielone przez telefon rano w sobotę czy nawet w niedzielę.
5 / 5
2019-05-17 19:40:46
Faustyna
Bardzo dobry sklep, realizacja błyskawiczna i towar zgodny z oferowanym na stronie sklepu.
1 / 5
2019-05-16 13:37:50
Sabina
Drugi tydzień czekam na towar i żadnego wytłumaczenia. Towar był zamówiony za pobraniem. Nie polecam takiego sklepu,który tak traktuje klientów!
5 / 5
2019-05-16 12:01:50
Piotr
wszystko ok szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2019-05-11 21:01:40
Wera
Zakupy robiłam po raz pierwszy. Myślę że skorzystam jeszcze z usług tego sklepu.
5 / 5
2019-05-10 08:09:47
Malwina
Towar zamawiałam trzeci raz z kolei .Zgodny z opisem ze strony sklepu . Dobry jakościowa za przystępną cenę . Polecam szczególnie dla osób leżących lub nie trzymających moczu , gdyż zabezpiecza łóżko przed zamoczeniem.
3 / 5
2019-05-03 18:45:33
Lucjan
wprowadzono najpierw mnie w błąd ale ostatecznie kupiłem inny produkt niz zamawiałem
5 / 5
2019-05-03 12:22:07
Arkadiusz
Bardzo dobra profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-05-02 10:20:40
Jonatan
Atrakcyjne ceny, szybka wysylka.
5 / 5
2019-04-26 11:54:22
Klara
Cieszę się, że jest taki sklep
1 / 5
2019-04-23 20:19:22
Eliza
Nie polecam. Zawiodłam się. Nie dostałam zwrotu różnicy za towar, który zapłaciłam a który odebrałam. Zrobiłam zamówienie na 252, 83 a od 250 była darmowa przesyłka. Z powodu braku 2 produktów przesyłka zmniejszyla swoją wartość i doliczono koszty dostawy.
5 / 5
2019-04-23 17:20:30
Celestyna
Jestem zadowolona, dziękuję.
5 / 5
2019-04-23 07:32:30
Alina
Bardzo szybka przesyłka. Towar dobrze zapakowany. POLECAM
5 / 5
2019-04-22 20:48:25
Pola
Zamowienie zrealizowane bez rzadnych problemow.Polecam
5 / 5
2019-04-10 19:17:19
Agnieszka
Jestem zadowolony Polecam ps. używacie za dużo plastiku do pakowania
5 / 5
2019-04-01 11:34:30
Roma
bardzo solidny sklep i sprzedawcy.towar otzrymalam nastepnego dnia.super wysylka ekspresowa.
5 / 5
2019-03-27 09:03:55
Iga
sprawnie,szybko, bez problemów
5 / 5
2019-03-22 10:21:25
Romuald
Obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-03-21 10:59:54
Ziemowit
Towar otrzymałem z lekkim poślizgiem czasowym ale jest i szczerze puki co nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-03-20 12:35:47
Iwo
Duży wybór towaru, szybka realizacja. Wracam kolejny raz na zakupy tam.
5 / 5
2019-03-16 22:31:27
Adam
Bardzo miła obsługa, również telefoniczna. Towar bardzo dobrej jakości. Expresowo dostarczony.
5 / 5
2019-03-14 16:51:28
Urszula
Sklep rewelacyjny. Realizacja zamówienia bardzo szybka. Szczerze polecam
5 / 5
2019-03-13 18:59:32
Paula
Bezproblemowy zakup, szybka, solidna wysyłka. Bardzo dziękuję i polecam!
5 / 5
2019-03-08 18:22:46
Emanuela
Jestem mile zaskoczona. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-03-07 12:54:41
Stefan
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Jestem zainteresowana z zakupów w tej firmie.
5 / 5
2019-03-06 21:21:51
Eugenia
towar przyszedl dość szybko, jest wspaniały
5 / 5
2019-03-06 18:28:03
Monika
Wszystko szybko i sprawnie, polecam wszystkim zainteresowanym
5 / 5
2019-03-05 14:16:39
Magda
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Pełne zadowolenie. :) Złożyłam już kolejne zamówienie w Sklepie. Pozdrawiam
5 / 5
2019-03-01 17:37:51
Oliwier
Super sklep, przedmiot zgodny z opisem. Polecam!!!
4 / 5
2019-02-28 17:27:43
Izabela
a-medyczny.pl - OK, ale kontakt firma vs DPD szwankuje! [email protected]
5 / 5
2019-02-27 19:40:25
Leopold
Nie pamiętam dokładnie ile musiałem czekać na nadanie przesyłki, ale wiem, że została nadana z drobnym opóźnieniem. Ale generalnie jestem zadowolony.
5 / 5
2019-02-27 16:29:23
Jadwiga
Jestem bardzo zadowolona szybka realizacja i dostawa .
5 / 5
2019-02-27 14:29:58
Wiktor
Solidnie i w rozsądnej cenie.
5 / 5
2019-02-27 12:48:25
Maksym
Sprawnie zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2019-02-25 16:06:54
Gabriel
W trakcie zamowienia online byla informacja, ze produkt jest na stanie- 3 szt, po zapaceniu otrzymalam maila od sprzedawcy, ze produktu nie ma i ze zwrocli mi zaplacona kwote.... zaproponowali duzo drozszy produkt alternatywny
5 / 5
2019-02-19 14:52:14
Zuzanna
Szybka wysyłka towaru od momentu złożenia zamówienia.
5 / 5
2019-02-18 16:30:41
Dorota
jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie
5 / 5
2019-02-14 15:38:45
Klementyna
Wszystko sprawnie, dobry kontakt ze sklepem - pomyliłam się przy zamówieniu i prosiłam o zmianę. Towar czekał na mnie taki jaki chciałam.
5 / 5
2019-02-13 15:11:23
Mieczysława
Transakcja bez zarzutu, szybka przesyłka, wyczerpująca informacja.
5 / 5
2019-02-10 12:53:36
Helena
bardzo dobry sklep, szybka dostawa dobry towar POLECAM
5 / 5
2019-02-09 13:48:17
Joanna
Polecam, profesjonalna obsługa. W przypadku braku danego towaru, informacja telefoniczna o dacie ewentualnej realizacji.
5 / 5
2019-02-08 11:16:41
Helena
Bardzo sprawne zakupy, produkt dotarl szybko.
5 / 5
2019-02-07 19:19:55
Angelika
Zakupy dokonane sprawnie, dobra komunikacja, przyzwoity termin otrzymania przesyłki, super zapakowany towar. Super Polecam
5 / 5
2019-02-07 14:54:31
Róża
sklep godny polecenia szybka dostawa i 100% jakości
5 / 5
2019-02-07 08:22:34
Miłosz
Szybko realizują zamówienia, posiadają szeroki wybór towarów.
5 / 5
2019-02-04 13:44:14
Sylwia
Super sklep. Tanio i solidnie. Polecam!
5 / 5
2019-02-02 13:52:00
Monika
Wszystko bez problemow. Zamówiony towar był chwilowo niedostępny. Sklep był ze mną cały czas w kontakcie.
5 / 5
2019-02-01 15:28:28
Honorata
Dziękuję jestem bardzo zadowolona z zakupu u Was .Pozdrawiam .
5 / 5
2019-01-31 14:44:26
Anastazja
Jestem bardzo zadowolona ze sprzedającego, zamówienie zostało wysłane tego samego dnia co wpłata za produkt, następnego dnia otrzymałam już przesyłkę, polecam!! Wszystko przebiegło szybko i bez problemu, towar oczywiście zgodny z opisem, dobrze spakowany, nienaruszony.
5 / 5
2019-01-29 09:32:23
Edmund
Szczerze polecam, towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-28 15:13:29
Sergiusz
Super obsługa, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-01-25 05:28:13
Wiktoria
wszystko sprawnie, bez zarzutu
5 / 5
2019-01-24 17:26:34
Luiza
Bardzo dobrze oceniam oceniam współpracę,polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2019-01-23 11:24:52
Franciszek
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-01-21 09:27:41
Justyna
Będę polecać każdemu . Zamówienie zlozone rano o 9 a następnego dnia o 15 już przesyłka była do odbioru na stacji paliw Orlen .
5 / 5
2019-01-18 12:17:09
Klemens
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-01-16 17:03:29
Kazimierz
Wysyłka na czas, produkt zgodny z opisem, wszystko w porządku.
5 / 5
2019-01-14 20:20:12
Oksana
Obsługa jak najbardziej ok. Inhalator też się sprawdza jest cichy i wystarczająco szybki. Na razie testujemy przystawkę do irygacji zatok, przydatne urządzenie.
5 / 5
2019-01-14 12:08:38
Sylwia
bardzo dobrze, zamówione produkty bardzo dobrze zabezpieczone w kartonie.
5 / 5
2019-01-14 07:29:06
Eugenia
Szybka realizacja zamówienia, na bieżąco przekazywana informacja o statucie zówienia. Polecam
5 / 5
2019-01-11 13:20:03
Bogdana
Wszystko super. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-01-10 22:11:08
Ireneusz
Szybka wysyłka, produkty jak w opisie.
5 / 5
2019-01-10 21:15:54
Ada
Dobry towar w dobrej cenie. Błyskawiczna przesyłka.
5 / 5
2019-01-09 11:59:03
Diana
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2019-01-08 10:13:09
Celina
jestem zadowolona szybka przesyłka wszystko super
3 / 5
2019-01-08 00:42:02
Joanna
Czas oczekiwania jest bardzo długi. Pieniądze wysłałam przelewem w dniu zamówienia dwa tygodnie temu.
5 / 5
2019-01-06 18:59:42
Andrzej
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-01-05 15:57:04
Irmina
sklep profesjonalny pod każdym względem
5 / 5
2019-01-03 12:22:14
Emilia
Sklep rzetelny. Pomimo niewielkiego niedociągnięcia daję 5 gwiazdek. Obsługa sklepu bardzo szybko odpowiada i jest pomocna.
5 / 5
2019-01-03 10:11:52
Wiesława
Polecam sklep. Szybka dostawa.
5 / 5
2018-12-31 21:45:20
January
Towar dobrej jakości w dość przystepnych cenach.
5 / 5
2018-12-29 20:24:20
Jarosława
Bardzo dobrze zrealizowane zamówieni. Towar bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-12-19 19:20:58
Zygfryd
Transakcja bez zarzutu, wkładki ortopedyczne rewelacyjne
5 / 5
2018-12-18 11:50:40
Greta
Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-17 19:53:20
Rafał
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2018-12-17 11:09:22
Celestyna
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-12-15 11:46:24
Patryk
Jest OK. Bez problemów, sprawnie szybko. Oby tak było z innymi.
5 / 5
2018-12-12 23:42:28
Konrad
Bardzo szybka dostawa! Towar dobrej jakości, zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-11 17:50:13
Fryderyk
Dobry sklep internetowy. Udane zakupy. Polecam.
5 / 5
2018-12-10 22:11:04
Aurelia
Sprawnie, szybka dostawa. Polecam
3 / 5
2018-12-10 18:09:35
Grażyna
towar z krótką datą - brak jakiegoś ostrzeżenia w opisie, brak przeceny
5 / 5
2018-12-10 12:54:56
Radosław
Szybko tanio i dobrze zapakowane
5 / 5
2018-12-10 12:06:39
Kazimierz
Miło, że tak profesjonalnie i szybko :)
5 / 5
2018-12-07 14:51:15
Izolda
SUPER, REWELACJA !!!! BARDZO POLECAM. WYSYŁKA I DOSTAWA EXPRESOWA, KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM BARDZO DOBRY.
4 / 5
2018-12-05 22:11:39
Jacek
W reklamie kraj pochodzenia Meksyk a dostarczony Polska ???
5 / 5
2018-12-04 19:40:43
Roksana
Bezproblemowy kontakt telefoniczny. Produkt identyczny z opisem, szybka ba natychmiastowa przesyłka. Polecam.
5 / 5
2018-11-30 21:43:47
Róża
Wszystko szybko sprawnie i miło !Polecam!
5 / 5
2018-11-23 13:01:34
Celina
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-23 09:00:31
Ludwika
Korzystam i będę korzystała, nie mam nic do zarzucenia.
5 / 5
2018-11-21 12:00:01
Michał
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2018-11-17 17:34:56
Lidia
Sklep ok wszystko w porządku towar szklany profesjonalnie zapakowany
1 / 5
2018-11-15 12:52:43
Walentyna
już prawie tydzień na przesyłkę i nic ,więcej u Was nie kupię,a Wy już pytacie o opinię!!
5 / 5
2018-11-15 11:42:37
Norbert
Produkty dobre, transakcja szybka i bez zarzutu
5 / 5
2018-11-13 10:11:42
Patrycja
Terminowo i bardzo starannie zapakowane.
5 / 5
2018-11-12 20:39:56
Maksymilian
Towar zgodny z oczekiwaniami. Dziękuję.
4 / 5
2018-11-07 22:53:41
Gabriel
Generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń aczkolwiek produkt dość słabej jakości
5 / 5
2018-11-07 12:59:10
Klaudiusz
Super obsługa,bardzo polecam!!!

Rzetelne opinie o a-medyczny.pl