Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję A-Z Decor Dorota Zych-Dąbrowsk

A-Z Decor Dorota Zych-Dąbrowsk Opinie 5.0 (54)

Ul. Błońska 37 B
05-830
Nadarzyn
(22)7398971
opinie A-Z Decor Dorota Zych-Dąbrowsk
speedtest
5.0
54
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-06-08 09:35:54
Jeremiasz
Towar dobry jakościowo. Obsługa sprawna i komunikatywna. Polecam ten sklep.
5 / 5
2015-01-05 09:35:09
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 17:08:07
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 18:13:24
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-30 22:13:12
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 10:37:38
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-13 23:38:09
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 11:46:22
Jędrzej
Lampy super , przepiękne , obsługa miła i profesjonalna . Na pewno nie jest ostatni mój zakup Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 11:16:13
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Dziękuję!
5 / 5
2013-08-29 11:15:02
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-29 12:53:29
Jakub
Jak najbardziej polecam sklep A-Z Decor. Mają ciekawy asortyment, dobrej jakości towar, świetny kontakt.
5 / 5
2013-06-28 10:07:03
Stanisława
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Towar zamówiłam w piątek, a w poniedziałek już go otrzymałam. Ładnie zapakowane. Towar dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2013-06-18 09:41:53
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 11:24:29
Mirosław
Szybka dostawa. Zamówiony towar wyglądał dokładnie tak jak na stronie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 20:57:43
Kornelia
Doskonała obsługa klienta, dbałość o satysfakcję z zakupu, gotowość do wymiany towaru jeśli klient ma zastrzeżenia do jakości, błyskawiczna realizacja zlecenia. Chętnie będę wracała do tego sklepu.
5 / 5
2013-04-04 09:59:44
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 18:13:44
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2013-03-15 08:28:53
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 19:11:50
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 07:54:49
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-18 07:16:08
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybka wysyłka, bezpiecznie zapakowane.
5 / 5
2012-12-30 17:23:38
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 10:40:49
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 09:00:52
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 19:41:33
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-10 09:42:31
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 23:05:47
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-04 09:57:00
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-24 09:07:12
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-09 18:40:49
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 17:53:14
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Przepiękne.
5 / 5
2012-09-23 21:33:22
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-19 11:01:05
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-11 11:37:04
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-21 06:05:22
Eryk
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Bardzo dobra komunikacja, taka współpraca to sama przyjemność.
5 / 5
2012-07-30 10:53:33
Bernard
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru, który okazał się dokładnie taki jak w opisie. Profesjonalna obsługa umozliwiła mi odpowiednią formę płatności i szybką realizację zamówienia, na czym szczególnie mi zależało. Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2012-07-12 07:50:49
Wojciech
Zakupiony towar zgodny z opisem i zdjęciem. Szybka dostawa.
5 / 5
2012-06-27 20:22:55
Magda
Transakcję oceniam bardzo pozytywnie. Towar został wysłany bardzo szybko, na bieżąco otrzymywałam informację na temat statusu zamówienia. Towar został dostarczony zgodnie z opisem.
5 / 5
2012-05-28 08:50:54
Irma
Szybka dostawa, super kontakt, polecam
5 / 5
2012-04-07 18:09:13
Ernest
Miła I kompetentna obsługa obsługa,towar dobrze zapakowany i bardzo mi się podoba
5 / 5
2012-04-01 16:10:42
January
OGROMNY POZYTYW !!!!!!!!!! PRZEMIŁY KONTAKT !!!!!!!!! POLECAM !!!!!!!!!
5 / 5
2012-03-07 10:49:53
Hanna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, w idealnym stanie a produkty są bardzo dobrej jakości. Polecam gorąco.
5 / 5
2012-02-11 13:28:56
Ludwika
towar, który zamówiłam był dokładnie taki jak na zdjeciu w sklepie. Bardzo dobry materiał, dobre wykonanie. Będe jeszcze korzystać z usług tego sklepu. Polecam
5 / 5
2012-02-05 13:51:56
Ernest
Towar został zniszczony przez firmę kurierską. Po stronie sklepu wszystko było OK.
5 / 5
2012-01-31 18:36:19
Angelika
bardzo dobra opinia, już poleciłam sklep znajomym
5 / 5
2012-01-28 12:22:05
Gerard
Zakup przebieł szybko i bez komplikacji. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam gorąco.
5 / 5
2011-12-18 16:24:26
Sofia
Polecam ten sklep. Bardzo szybka dostawa towaru o dobrej jakości.
5 / 5
2011-11-12 14:40:51
Amelia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie A-Z Decor, przesyłka została zrealizowana błyskawicznie. Polecam!
5 / 5
2011-11-07 10:38:24
Magdalena
Szczerze polecam wszystkim. Miła i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2011-10-04 08:51:16
Ferdynand
Był to mój pierwszy zakup, ale nie ostatni :)
5 / 5
2011-08-30 07:57:50
Regina
Zamówiony produkt zgodny z ofertą internetową.
5 / 5
2011-08-21 15:41:18
Dominika
towar dobrej jakości ,szybka paczka dobre ceny ok!
5 / 5
2011-06-24 10:34:29
Łucja
Mam bardzo dobre zdanie o Sklepie i kontakcie z Przedstawicielem.Z uwagi na wyczerpany asortyment,pPzedstawiciel szybko sie ze mna skontaktowal i zaproponowal inne opcje,z ktorych skorzystalam,gdyz pokrywaly moje zapotrzebowanie na towar. Polecam.
5 / 5
2011-06-20 09:06:37
Dorota
Super sklep. Polecam . Jestem bardzo zadowolona z zakupu . Wrócę do tego sklepu jeszcze nie raz. .

Rzetelne opinie o A-Z Decor Dorota Zych-Dąbrowsk