Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję A4A.pl - All for active

A4A.pl - All for active Opinie 5.0 (20)

Duchnicka 3
01-796
Warszawa
798242106
opinie A4A.pl - All for active
speedtest
5.0
20
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-17 07:18:02
Adrian
Transakcja była wykonana perfekcyjnie. Zakupiona kurtka spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2020-02-13 12:34:08
Urszula
Produkt rewelacyjny. Jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-08 10:45:03
Lucyna
Duzy wybór towaru, przystepne ceny, BARDZO szybka realizacja zamowienia. Juz nastepnego dnia otrzymałam buty. Polecam
5 / 5
2020-01-24 10:40:06
Emanuel
Szybka wysyłka, dobre ceny. Polecam.
5 / 5
2020-01-23 20:15:11
Agnieszka
Towar zgodny z opisem, dobra cena, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-17 15:59:51
Janusz
Polecam sklep, bardzo szybkie dostarczenie towaru, sprawna obsługa.
5 / 5
2019-12-31 02:21:28
Tymon
Zadowolony z produktu, ceny i szybciej wysyłki.
5 / 5
2019-12-21 13:31:14
Teresa
Na 2 dzień bluza w domu:)Dobra cena,szybka przesyłka.Wzór do naśladowania.Polecam
5 / 5
2019-12-09 10:32:11
Mieczysława
Polecam, Dobra jakość i cena
5 / 5
2019-12-05 09:21:12
Miłosz
Świetna obsługa , zyczliwa mila i bardzo pomocna !!! Mialem problem z platnoscia karta dzieki Przelewy24 (najwieksze dziadostwo na polskim rynku) A sklep A4A praktycznie odrazu znalazl rozwiazanie mojego problemu. Goraco polecam i niech inni sprzedawcy ucza sie jak postepowac z klientem od a4a 👍👍👍
5 / 5
2019-11-28 23:59:05
Wincenty
Bardzo w porządku firma. Była trudność na początku z wymianą towaru na większy rozmiar, gdyz nie byl dostepny. Jednak w rezultacie udało się zdobyć upragnioną rzecz w upragnionym rozmiarze. Obsluga pomocna. Wielkie dzięki! Polecam z całego serca ❤
5 / 5
2019-11-15 09:42:27
Janusz
Wspaniały sklep z dobrymi cenami i dobrze zrobionym systemem dostawy
5 / 5
2019-11-14 20:33:25
Daniela
Szybka i bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2019-11-10 16:53:19
Justyna
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Wszystko sprawne o statusie transakcji informowano na bierząco. Kurtka fajna lekka jesienna z delikatnym podszyciem polarowym. Syn ma 183 cm wzrostu rozmiar M idealny. Polecam
5 / 5
2019-10-30 18:24:50
Cezary
Wszystko w porządku,szybko,towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-10 18:54:43
Władysław
Rzetelność przede wszystkim!
5 / 5
2019-10-03 12:30:03
Edward
Świetna promocja, towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja, polecam sklep! :)
4 / 5
2019-09-20 14:28:54
Kinga
Zasadniczo OK, niestety problemy z kontaktem - jeden telefon wyłączony, drugi nieodbierany. Na szczęście wszystko udało się załatwić bez konieczności rozmowy, ale pozostawia to lekki dyskomfort. Niezrozumiałe dla mnie też jest wysyłanie ponownych mejli o wysyłce w sytuacji, w której czekam na zwrot pieniędzy za odesłany towar. To niepotrzebnie dezinformuje, a próba wyjaśnienia telefonicznego bez rezultatu. Tak czy inaczej w standardowej sytuacji byłbym na pewno zadowolony.
5 / 5
2019-09-17 08:18:43
Kinga
Ekspresowa dostawa, miła obsługa, polecam :)
5 / 5
2019-09-05 14:37:16
Gerard
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Szybka realizacja zamówienia oraz prosta forma zwrotu. Polecam

Rzetelne opinie o A4A.pl - All for active