Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AAA AUTO

AAA AUTO Opinie 2.5 (60)

Okulickiego 3
05-500
Piaseczno
223166073
opinie AAA AUTO
2.5
60
Opinii

Niedobrze

2 / 5
2022-07-05 10:08:59
Maciej
Śmieszne te pozytywne opinie, wszystkie takie króciótkie, bez szczegółów, taka samoobsługa AAA...
1 / 5
2022-07-03 11:22:40
Waldemar
Chciałem kupić u nich Mercedesa 220. Zachwalali, że "perła, okazja, Bóg wie co. Obejrzałem. Wyraźny ślady napraw blacharskich. Przysięgali, że miał tylko "porysowaną maskę". Dotarłem do zdjęć : rozbity przód aż do silnika. Uciekajcie od tej firmy jak najdalej !!!
1 / 5
2022-07-01 15:53:37
Karolina
😪😪😪😪😪😪😪
1 / 5
2022-06-30 13:48:22
Robert
sprzedawca zarzekał sie o 100% bezwypadkowosci samochodu Uwierzyłem i jednak niestety auto po wypadku . z daleka od tej firmy . teraz brak kontaktu nawet nie chca podac numeru bym mógł zadzwonic do aaa zabrze .
1 / 5
2022-06-30 05:28:53
Maro
Po pierwsze pomimo umówienia się na konkretna godzinę, czas oczekiwania na ''badanie/macanie samochodu/wycenę' 'trwał ponad godzinne, szit!! Potem dowiedziałem się ze cena jaka mogą zaproponować to 4 tys. mniej od tego co pokazują portale motoryzacyjne...wiec na każdym samochodzie musza minimum tyle zarobić. NIE POLECAM
1 / 5
2022-06-28 12:38:05
Mateusz
Już w pierwszym dniu wystawienia ogłoszenia na słynnym portalu motoryzacyjnym odebrałem telefon od przemiłej Pani z AAAauto. Zapytałem o realne oczekiwania co do ceny, którą Pani widziała w ogłoszeniu. Pani powiedziała, że jest ok o gdyby było inaczej to by nie dzwoniła. Umówiłem się na spotkanie w „salonie”, przemiły Pan oglądał auto, był zafascynowany Golfem jaki chce im sprzedać . Pełna historia. Jeden właściciel. Każdy mechaniczny dotyk auta tylko w ASO. Niecodzienny mały przebieg. Nowe opony lato, koła zima tez ubrane w nowe opony, itp, itd. Ale do brzegu… 1 h 45 min w tym miejscu okazało się mocno straconym czasem…wycena… odbiegająca o 16.000 zł od moich oczekiwań. Mocny rozjazd pomiędzy słowem przez telefon a face to face. Zmarnowany czas! Gorąco NIE polecam .
1 / 5
2022-06-24 14:30:23
witek
po wystawieniu samochodu na otomoto zadzwonił do mnie przedstawiciel firmy aaa auto proponując oględziny,i ewentualny zakup pojazdu.Po stawieniu się o umówionej godzinie (takiej żebym nie musiał czekać) okazało się że na tą godzine umówiono innych klientów .Po godzinie oczekiwania poinformowano mnie że nie wiedzą ile jeszcze przyjdzie mi czekać.W związku z tym odebrałem dokumenty i wróciłem do domu.Bałagan organizacyjny .Nie polecam.
1 / 5
2022-06-24 10:42:04
Dima
Barzo jestem nie zadowolony z uslug waszej firmy zamuwilem sprowodzenie auta z salonu ktory znajduje sie we Wroclawiu do salonu w Pisecznie, wpłaciłem kaucję 500 zł, wszystko tak jak chcieli, czekałem na auto 9 dni. W ciasie oczekiwania dwoniłem kilka razy na infolinije aaa auto, tam mi cały czas muwili zebym cierpliwie czekał. A jak odwiedziłem salon w Piasecznie osobiscie okazało sie, ze to auto zostało spszedane komuś innemy. Co mogli zrobić? Tylko przeprosic, a to co puki czekałem na auto jeździłem wynajentym. A koszty które straciłem na niepotrzebny wynajem auta kto mi zwróci, przecież już bym dawno kupił bym sobie jakies inne auto, aby tylko ta bardzo poważna firma choczaż by zadzwoniła i powiedziała że sori sprzedane auto proszę szukać sobie dalej, ale nie olali mnie poprostu. Stracone nerwy i czas i to wszystko, jeśli by można by było ocenić na 0 gwiazdek to ocenił bym na zero. A tak niech się cieszą jedynką. Dzienkuje sori ale nabolalo mi.
3 / 5
2022-06-23 04:33:06
Wiktor
W uzupełnieniu. Dysponowałem kwota 30 tys. Wybrałem cztery z oferty: C5, Hondę Accord, Insignie i Superba. Każdy z nich oceniłem, przejechałem się. Każdy miał i wady i zalety. Zdecydowałem się na jeden z nich. Po negocjacjach zjechałem blisko 10 procent z sugerowanej ceny i wynegocjowałem komplet opon zimowych. Minął rok i jeździ:). Inwestycja tylko na początku rzędu około 2 tys z wymianą łączników stabilizatorów, amortyzatiriw.płynów eksploatacyjnych, filtrów itp... I hula:). Blisko rok bez absolutnie żadnych niespodzianek...
3 / 5
2022-06-23 04:18:04
Wiktor
Jadąc na miejsce wybierz trzy, cztery auta, które hipotetycznie spełniają Twoje oczekiwania ( z oferty danego oddziału). Przygotuj się na poświęcenie całego dnia. Oceniając poszczególne pojazdy nie przykładaj wagi do tego co mówi obsługujący Cię pracownik. Jego wiedza na temat każdego z pojazdów jest ograniczona a mówi Ci to co chciałbyś usłyszeć. Skup się na indywidualnej ocenie organoleptycznej. Z czterech wybierz ten, który będzie najbardziej dla Ciebie odpowiedni. Kolejna faza to negocjacje. Nie pokazuj, że Ci zależy. Cena nie jest sztywna a każdy z Menagerow ma widełki do negocjacji. Korzystaj z tego. W momencie znalezienia konsensusu skup się nad tym co podpisujesz. Przeczytaj każdy egzemplarz dokumentu jaki Ci podsuwają. Nie przywiązuj zbytniej wagi do gwarancji bo ta jest tak skomplikowana, że trudno z niej fizycznie skorzystać. Zawsze zapytaj o dodatkowy komplet opon. Nie upomniesz się pójdą do innego auta. Reasumując jest z czego wybrać ale oczy trzeba mieć wokół głowy. I wszystko na chłodno bez okazywania emocji i permanentnego zadowolenia. Powodzenia!
3 / 5
2022-06-23 03:46:38
Piotr
Powiem krótko... Trzeba mieć szczęście żeby trafić fajny egzemplarz. Jak wszędzie. Jak w każdym komisie jest ryzyko wad ukrytych. Plusy: możliwość zbycia zamiany samochodu na miejscu. Naprawdę duży wybór. Wady: brak komunikacji pomiędzy działami. Niekompetentni ukraińscy pracownicy biurowi. Nie wierzę, że auto jest weryfikowane przez mechaników. Nie można bowiem przeoczyć luzów i stukania w zawieszeniu ( łączniki stabilizatorów do wymiany). Jak w każde nabyte autko na początek trzeba trochę włożyć. Generalnie jak wszędzie są i plusy i minusy. Wybór czy korzystać z ich usług należy do Ciebie:). Rada- targuj się. Warto. Mają określone widełki i zawsze startują z zawyżonego poziomu. Będziesz twardy zyskasz! Powodzenia.
1 / 5
2022-06-22 14:47:42
Wojtek
Okradli mnie, co prawda nie w Piasecznie a w Bielanach Wrocławskich ale sposób działania mają wszędzie ten sam. Skrajnie nieuczciwa firma, jeden wielki wał. Sprzedali mi auto z lewym przeglądem, który w ogóle nie powinien wyjechać za ogrodzenie. Szczerze odradzam.
5 / 5
2022-06-18 08:54:06
Patryk
polecam, bardzo miła obsługa
5 / 5
2022-06-15 11:44:30
Olek
jest ok, duży wybór samochodów
5 / 5
2022-06-14 09:24:21
Kamil
Komis bardzo fajny. duży wybór. Dzięki panu Adamowi znaleźliśmy auto dla rodziny które nas interesowało. Wskazał auta które mógłby by nas zainteresowac. Szczegółowo opisał samochód który wybraliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pomocy. Oby więcej takich sprzedawców.
1 / 5
2022-06-14 06:33:33
Krzysztof
Omijać z daleka!!!
1 / 5
2022-06-14 04:27:24
Zdzichu
Przepraszam w Zabrzu
1 / 5
2022-06-14 03:35:30
Zdzichu
Kupiłem samochód w Chorzowie była krótka jazda próbna deszcz chłód na zewnątrz sprawdzenie klimy pan twierdził że działa i wypisał pismo że dadzą do werefikkacji mechanikowi w dniu sprzedaży nie miał czasu więc miał załatwić to jak najprędzej .Wykonałem już mnóstwo telefonów do firmy wkoncu pojechałem sam do serwisu klimy u siebie stwierdzili że skraplacz jest jak sito.oddzwanialem że już wiem co jest powodem nie chłodzenia klimy ale oni dalej nic czekam na ich weryfikację zalosne
1 / 5
2022-06-14 03:16:42
Damian
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA MIŁĄ ROZMOWĘ TELEFONICZNĄ!!! TO NACIĄGACZE !!! STANOWCZO ODRADZAM !!!
5 / 5
2022-06-13 08:34:13
Dariusz
Opinia którą wysłałam dotyczy P. Michała Zagrała z AAA auto Katowice ul Roździeńskiego
5 / 5
2022-06-13 08:27:09
Dariusz
Pan Michał Zagallo, bardzo profesjonalna obsługa i fachowość
1 / 5
2022-06-13 06:46:52
Wojciech
W sobotę 11.09 br. byłem w ogromnym salonie firmy w Katowicach, obejrzeć wybrane wcześniej auto - Renault Clio IV Grandtour. W recepcji ładna (co nie znaczy miła) pani upewniła mnie, że auto jest sprawdzone przez mechaników i ma protokół przeglądu, ale nie mogę go dostać do ręki, bo jest "wewnętrzny". Może mi go przeczytać doradca, już w aucie, w którym będzie też w schowku książka serwisowa i wszystkie dokumenty. Po paru minutach zjawił się, wsiedliśmy do auta i "pajechali!". Gdy się dowiedział, że dziś auta nie kupię, tylko jeszcze przyjadę z mechanikiem, zostawił mnie "na chwilę", aby dokończyć poprzednią transakcję. Miałem więc okazję spokojnie obejrzeć auto. W środku było czysto, ale praktycznie żadnych dokumentów, jakieś kwitki na drobiazgi sprzed kilku lat (radio itp), żadnej książki serwisowej ani przeglądu. Otworzyłem maskę, a tam cuda: puściutki zbiornik na płyn chłodzący, akumulatorek jak do motorka, do połowy oberwane wytłumienie spod maski i spory kawałek tego leżący na silniku. Jeśli tam zaglądał ich mechanik, to chyba musiał być ślepy. Do tego opony prawie łyse. Po 20 minutach zamknąłem auto i poszedłem sobie, doradca oczywiście się nie pojawił.
1 / 5
2022-06-09 06:41:42
Ryszard
To nie koniec moich złych doświadczeń z tą firmą, jakie opisałem we wcześniejszej mojej opinii z dnia 07.bm. Otóż, pomimo wysłania w tym dniu monitu o natychmiastowy zwrot wpłaconych zaliczek, dla ułatwienia podając także numer konta bankowego, nie otrzymałem żadnych pieniędzy na konto. Pofatygowałem się więc dzisiaj (09.06.br.) do biura przy ul. Jasnogórskiej w Krakowie, z kopiami dowodów wpłaty/przelewów, aby odebrać te środki. Na początku jakaś pani, biorąc do ręki dowody wpłat, zaczęła "czarować", że jedne środki pochodzą z przelewu z karty (1000 zł), a drugie (200 zł) z elektronicznego przelewu z mojego banku, więc musi to trochę potrwać. Skierowała więc mnie do poczekalni i po około 15 minutach poinformowała mnie, że ich księgowość musi uzyskać akceptację (uwaga !!!) ..... z głównego biura ich firmy w Czechach i wówczas zostanie wykonany przelew na moje konto. Nastąpi to jednak najprawdopodobniej w poniedziałek (13. bm.) ??? ..... POCZEKAM :( :( :(
5 / 5
2022-06-08 14:59:12
Krzysztof
Dziękujemy za bardzo miła i profesjonalna obsługę przy zakupie auta RENAULT MEGANE. Pojazd w stanie jak z salonu! W transakcję nasza byli zaangażowani p. MACIEJ LUPIEZOWIEC oraz mile panie: Ela Bujjak i Kasia Nowak. Byliśmy zaskoczeni miła atmosfera. Polecamy Firmę znajomym! POZDRAWIAMY!
5 / 5
2022-06-08 09:32:03
u mnie wszystko ok
u mnie naprawdę wszystko spoko, szybko i sprawnie przebiegło. Sprzedałem im auto a pieniądze miałem na drugi dzień
1 / 5
2022-06-08 05:50:23
Sprzedajacy
Dramat - uwazajcie to oszusci! Chciałam sprzedać im auto to pieniadze mialam otrzymac po 7 dniach! Ponoc z Czech idzie przelew.
1 / 5
2022-06-07 08:03:40
Ryszard
Dziękuję Bogu, że poczytałem negatywne opinie niektórych z Państwa i teraz wiem w co bym wdepnął, gdyby nie fakt "zgubienia" przez aaa auto zamówionego przeze mnie samochodu (tj. wpłacona 8 dni temu zaliczka na przetransportowanie auta do punktu w Krakowie). Zamówione auto gdzieś wyparowało jeszcze w ubiegłym tygodniu i nikt do tej pory nie raczył się ze mną skontaktować. "Katuję" więc mailami i telefonami biednych doradców (którzy robią co im każą), ale żaden "manager" ani nie myśli wyjaśnić okoliczności tej sprawy. Telefon jaki wykonałem do nich w czwartek (lub piątek) ubiegłego tygodnia upewnił mnie, że muszę poczekać, bo proces organizacji transportu trwa do 5 dni roboczych. W sobotę sprzedałem swoje auto sądząc, że na początku tygodnia sfinalizuję zakup nowego - a dzisiaj doradcy próbują mi wyjaśnić, że auto się sprzedało (chyba samo, bo było rozpustne :( ) . Mam tylko nadzieję, że zwrócą mi wpłaconą zaliczkę i ..... doooobrze, że nie kupiłem od nich tego samochodu, bo pewnie borykałbym się z problemami, jakich doświadcza większość z Państwa. Wiem teraz co myśleć o tej firmie (przez bardzo małe "f").
5 / 5
2022-06-06 00:37:40
Seba
solidna firma, super obsługa, nie narzekam
5 / 5
2022-06-03 06:55:10
wszystko ok
polecam, szybka i bezproblemowa transakcja
5 / 5
2022-06-01 07:01:13
Sabina
polecam serdecznie
5 / 5
2022-05-30 13:26:52
Darek G.
super, szybko sprzedany samochód
1 / 5
2022-05-29 13:25:05
John
Czy AAA auto dalej płaci za pozytywne opinie ? Wszystko zdrożało, więc teraz więcej płacicie?
1 / 5
2022-05-29 13:21:15
Klient
AAA Auto , to kpina z klienta ! Ogólna ocena klientów , to 2,3 więc to Firma-ŻENADA !!!, więc wniosek jest jeden: OMIJAĆ !!! albo UCIEKAĆ !!!!.
5 / 5
2022-05-27 00:54:08
Dominik
wszystko idealnie, szybka i bezproblemowa transakcja
5 / 5
2022-05-26 10:43:29
Kamil S.
miesiąc temu kupiłem forda mondeo. auto nie powiem bo bardzo zadbane i w super stanie
5 / 5
2022-05-25 08:24:23
Daria
podzielam pozytywne opinie. Sprzedałam im samochód i uważam że zapłacili bardzo uczciwą cenę. Polecam serdecznie :)
5 / 5
2022-05-25 06:53:36
Mirek
jak dla mnie komis wart uwagi i polecenia
1 / 5
2022-05-25 06:46:48
Tomek
Zdecydowanie odradzam. Przy zakupie samochodu doliczono mi ponad 1500 PLN za "gwarancję", która miała obejmować również wady ukryte i nieujawnione samochodu. Okazało się, że mam uszkodzoną głowicę (lub uszczelkę pod głowicą), czego oczywiście gwarancja nie obejmuje. Czekają mnie jakieś kosmiczne koszty związane z remontem silnika (lub jego wymianą). Niech ich najjaśniejszy szlag trafi.
5 / 5
2022-05-24 13:27:13
Werka
Polecam serdecznie
1 / 5
2022-05-24 07:33:46
Kasia
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług aaaauto.pl jako sprzedawcy i skupującego samochody. Sprzedano mi samochód powydadkowy (czego byłam świadoma), który nie miał ważnych badań technicznych! Uzyskanie pozytywnego badania wiązało się z poprawkami w samochodzie. Aaaauto nie wzięlo za to niedopatrzenie żadnej odpowiedzialności. Na stacji kontroli pojazdów oraz w urzędzie komunikacji pracownicy łapali się za głowę, opowiadając o kolejnym przypadku nieprofesjonalnej obsługi przez tę firmę. Autentycznie trzeba się liczyć z odmową obsługi samochodu kupionego w aaaauto.pl oraz wieloma kłopotami przy rejestracji. Wycena samochodów skupowanych przez aaaauto jest dramatycznie zaniżana, nie warto marnować benzyny na dojazd do nich.
5 / 5
2022-05-24 01:51:33
Magda
Kupiłam opla Insignie i naprawdę jestem bardzo zadowolona zarówno z auta jak i z obsługi komisu
1 / 5
2022-05-23 13:47:28
Andrzej
Opony dostałem całe popękane nie do użytku tak że ostrzegam przed promocją opony dostanie Pan w gratisie oszuści i tyle
1 / 5
2022-05-15 18:51:30
Anna
Koszmar mielismy gotowke na auto 40 tys. Naviagnieto nas na szybki kredyt bo bedzie znizka 2 tys. Wzięliśmy ok, myslimy splacimy w 1 racie calosc. Mada dok. Po 6h czekania. Wiec podpis, podpis itdi wypad bo juz padalusmy na pysk. Po 17 dniavh chcemy wplavic calosc a tam kurwa kredyt na 49 tys bk 9 prowizja! Zeby szlag trafil tych kur.... Zlodziei! Panie bankowczynie co chyba w piekarni lody robiły. Zlodzieje, naciągacze, bezczelni klamcy!
1 / 5
2022-05-14 15:32:30
Grzesiek
Wybrałem auto celem zakupu. Zapytałem czy są usterki i dostałem odpowiedź, że ich mechanicy wszystko sprawdzali i TYLKO czasem brzęczy osłona tłumika. Poprosiłem o wizytę w ASO. Okazało się, że: ze skrzyni automatycznej leje się olej, jedno koło stoi dęba, zawieszenie i wydech do zrobienia i ewidentne oznaki druciarstwa, dalej nie sprawdzają bo nie warto. Mechanik powiedział żebym tego nie kupował nawet jak mocno zejdą z ceny, a cena nie była okazją jak na ten model tylko powyżej średniej. To coś nie przeszłoby przeglądu!!! Ze skrzyni kapał olej!!! Myślałem, że te 5 tys. różnicy to za pewność, że auto nie jest miną. Wierzyć mi się nie chce.
5 / 5
2022-05-14 10:08:50
Paweł
Witam w dniu dzisiejszym 14.05.2022 miałem przyjemność odwiedzić wasze miejsce, w poszukiwaniu auta .na wstępie mogę powiedzieć ze jestem bardzo mile zaskoczony obsługą mojej osoby przez bardzo miłą ,uśmiechniętą ,sympatyczną panią Milene z recepcji dzięki której otrzymałem wskazówki i odpowiedzi na każde moje zadane pytanie dziękuje za rzetelną obsługę ....POLECAM SUPER MIEJSCE
5 / 5
2022-05-14 10:08:50
Paweł
Witam w dniu dzisiejszym 14.05.2022 miałem przyjemność odwiedzić wasze miejsce, w poszukiwaniu auta .na wstępie mogę powiedzieć ze jestem bardzo mile zaskoczony obsługą mojej osoby przez bardzo miłą ,uśmiechniętą ,sympatyczną panią Milene z recepcji dzięki której otrzymałem wskazówki i odpowiedzi na każde moje zadane pytanie dziękuje za rzetelną obsługę ....POLECAM SUPER MIEJSCE
1 / 5
2022-05-10 14:06:17
Monika
Zdecydowanie odradzam! Tydzień trwały rozmowy telefoniczne odnośnie samochodu, w połowie tygodnia wizyta w weekend została ostatecznie ustalona na oględziny konkretnego auta. Konieczny był wyjazd z miasta oddalonego spory kawałek od Piaseczna tj. ok 3h drogi, po przyjeździe na miejsce okazało się, że auto, które przyjechałam obejrzeć wyjechało rano do innego miasta, a byłam tam pół godziny po otwarciu, zaproponowano, że auto wróci na moje życzenie, za około 3h, 3h drogi z miasta oddalonego od Piaseczna 1,5h, a punkt aaaauto otwarte od pół godziny - KŁAMSTWO. W późniejszej rozmowie jednak wyszło, że auto wyjechało dzień wcześniej. Zaproponowano mi inne auto (miało być z takim samym silnikiem, na czym najbardziej mi zależało itp.) Handlowiec nie wiedział, gdzie auto jest zaparkowane, moim zdaniem to po raz kolejny definiuje to chaotyczne miejsce. Podczas próby jakiegokolwiek załatwienia sprawy próbowano "umyć ręce" od całej sytuacji, mianowicie chciałam jechać w miejsce, gdzie auto zostało przewiezione, żeby nie tracić czasu na czekanie na nie, mimo, że wcześniej zaproponowano negocjacje ceny w trakcie rozmowy z menadżerem wyśmiał on zadane pytanie.
1 / 5
2022-04-22 19:22:50
AAA Łajno
Kategorycznie odradzam kupno samochodu w złodziejskiej firmie, po kupnie pojazdu wymienione opony na stare szroty ,wymieniony akumulator na syfa bez prądu a nawet wymienione pióra wycieraczek na stare.
1 / 5
2022-04-04 05:24:42
Mateusz
Współpraca z AAA auto to jakaś kpina najpierw wyceniają samochód potem przy oddaniu zaniżają jego wartość o 1000zł uzasadniając, że auta staniały szkoda, że te które wziąłem nie staniało- kierują się tym, że jak już się ktoś nastawi to i tak się wymieni.... Auto które wziąłem za ponad 90 tyś zł miało pusty bak ale jak Pan stwierdził wszędzie spuszczają paliwo a na pytanie jak wsiadałem do auta i zobaczyłem brak jakichkolwiek dywaników i zapytałem o to stwierdził, że mają nakaz wyrzucać jak jest zużyty zapytałem więc czy wszystkie- również tylne były zużyte w aucie które ma 1,5 roku i 15tyś przebiegu..... to dowiedziałem się, że w salonie nowe auto też kupuję bez dywaników.... okazało się, że w bagażniku leżą jakieś chińskie dane pewnie na sztukę, bo dodzwoniłem się do poprzedniego właściciela pojazdu i potwierdził, że bak był prawie pełen i były oryginalne ładne dywaniki :) Ogólnie bardzo zniesmaczył mnie fakt czekania na auto 6 dni które jechało z Wrocławia do Katowic (szybciej był tam zaszedł), oczywiście z dnia na dzień mówili jutro..... oraz ten 1000zł na które mnie oszukali.... Opisuję tu oczywiście nie całą firmę lecz oddział Katowice na ul. Roździeńskiego .
5 / 5
2022-03-26 16:06:19
Paweł
Obsługa przez Pana Bartosza Dąbrowskiego była na bardzo wysokim poziomie. Zakupiliśmy w dniu dzisiejszym samochód, dzięki jego fachowej pomocy.
1 / 5
2022-03-25 12:34:19
Janusz
To jest kicha !!! ruskie to im do pięt nie dorastają . Kupiłem , po godzinie ledwo wróciłem ! o odstąpieniu od transakcji nie mam mowy ! .Auto w serwisie ! ja mam zapłacić za naprawę . Jedna wielka kicha ! i te bajery !
1 / 5
2022-03-20 11:49:45
Darek
Witam, chciałem się podzielić moimi wczorajszymi doświadczeniami z firmą AAAuto Musze przyznać , że dawno nie miałem tak mieszanych uczuć…☹ Poczułem się jak na tureckim targowisku… Odbyłem natomiast jazdę testową z interesującym mnie egzemplarzem z bardzo miłym Panem, który zapewniał mnie że auto jest bezwypadkowe i w całości w oryginale. Dzień wcześniej inny pracownik na infolinii po długiej rozmowie podał mi, że auto jest bezwypadkowe 😉 …ale miało wymienione zderzak tylny, błotnik i drzwi i było oczywiście lakierowane… Celowo zapytałem czy posiadają ocenę techniczną pojazdu i czy jest ona do wglądu. Odpowiedź była twierdząca, po czym kiedy dojechaliśmy do siedziby towarzyszący mi pracownik AAAuto ze swojego smartfona bez pokazywania mi przeczytał w locie kilka nieistotnych informacji. Kiedy próbowałem zerknąć to szybko schował telefon. Chyba się ze mną zgodzicie, że nie tak powinno wyglądać kupowanie auta w XXI wieku, szczególnie kiedy jest tak duża konkurencja i kiedy powinno się dbać o klientów. W moim odczuciu wypadli dość słabo, niezbyt wiarygodnie i szczerze mówiąc nie polecam
1 / 5
2022-03-05 06:24:51
Wieslaw
Kupiłem auto w Gliwicach obiecali wymianę filtrów oleju polerki gratis pisałem dzwoniłem z panem Miroslawem P. i nawet nie raczył odpisać klamcy olej przepalony sprzęgło do wymiany i zobaczymy co jeszcze niepolecana kupna u nich tylko chcą się pozbyć złomów .Pozrawiam
1 / 5
2022-02-23 18:19:41
Ana-vet
Chcieliśmy przez komis aaa auto oddział w Piasecznie kupić auto. Jako że auto bylo w Zabrzu zaproponowano nam wpłatę kaucji transportowej zwrotnej po przywiezieniu auta. Auto dostarczone do oddziału okazało się szrotem złomu niezgodnym z opisem. Zrezygnowaliśmy z kupna. W przeddzień pojechania do komisu po odbiór kaucji wykonaliśmy telefon na infolinię oddziału w celu uzyskania informacji co jest wymagane bo odzyskania kaucji. Zostaliśmy poinformowani że konieczny jest dowód wpłaty oraz trzeba się udać do oddziału ze może być to jakąkolwiek osoba z tymże dowodem wpłaty niekoniecznie ta która wpłacała kaucie. Partner udał się więc dnia następnego po pieniądze do oddziału. Na miejscu dowiedział się ze pieniądze nie zostaną mu wypłacone ponieważ oprócz dowodu wpłaty musi pieniądze odebrać osoba która je wpacała w kasie. Przez błędna informacje uzyskana na infolinii (rozmowy nagrywane), koszty odzyskania kaucji znacząco wzrosły. Mieszkamy 50km od komisu, musieliśmy drogę do niego i spowrotem pokonać w sumie 4krotnie. Oprócz tego musiałam brać wolne w pracy aby odzyskać własne pieniądze więc koszty rosną dodatkowo o godziny pracy lekarza chirurga.
1 / 5
2022-02-21 10:14:33
Rafal
Naciaganie. Ukryte koszty. Podczas rozmowy wychodzi gorszy stan niz w ofercie, a po kupnie gorszy niz podczas rozmowy. Samochod kupilem. Zaluje. Czuje sie naciagniety, ale wiem ze moge miec tylko do siebie pretensje, bo nie sprawdzilem przed podpisaniem ostatniego dokumentu ze np.licznik krecony. Handlowcy tylko pokazuja samochody starajac sie nie mowic o wadach. Gorzej tzw. menadzerowie z dusza vansellera. "kup Pan cegle. niemiec pod kocem trzymal". Samochody ogalacane ze wszystkiego zeby dosprzedac na koniec trojkat czy dywanik. Generalnie rownie dobrze mozna kupic od dowolnego innego handlarza uzywanymi samochodami, tylko skala bedzie inna.
1 / 5
2022-02-04 10:41:11
halina kowalczyk
Złodzieje i oszuści. Nikomu nie radzę kupować tam auta. Samochody to złomy,a obsługa daje nieprawdziwe informacje na temat stanu samochodu. Podkładają rzeczywisty stan samochodu na papierze, podczas podpisywania umowy zakupu. Uprzedam aby czytać wszystkie dokumenty które wydaje AAA. Gwarancja wystawiania przez AAAuto niczego nie obejmuje i klient nie ma możliwości reklamacji i naprawy zakupionego auta u nich.
1 / 5
2021-10-15 15:24:44
klient tomasz - nigdy wiecej aa
Przestrzegam przed zakupami w tym miejscu. Kupiłem u nich pojazd Honda. W dniu zakupu, po wydaniu auta i przejechaniu kilkudziesięciu km, zaczęły mnie niepokoić "szumy". Udałem się do mechanika. żeby nie siać paniki. bo może to np. nawiewy, vtec albo klima czy coś innego. Zdiagnozował uszkodzenie łożysk skrzyni biegów. Kilka h po zakupie i diagnozie mechanika, wystąpiłem pisemnie do aaaauto o odstąpienie od umowy. Po przedziwnych rozmowach z dzialem reklamacji pozyskalem na piśmie opinie innego zakładu mechniki. Identyczną jak 1, ustna. Przesłałem do aaauto. Cytuję bełkot jaki otrzymałem w decyzji : " Kupujący został przy kupnie pojazdu zapoznany ze stanem pojazdu, ktory zaakceptował. Przedmiotem reklamacji nie jest wada za którą odpowiada sprzedający. sprzedajacy odmawia uwzględnienia reklamacji" i dalej piszą, że w protokole przekazania jest inf. o ....prawidłowej pracy skrzyni (gdyby wpisali nieprawidłową....to miałbym problem) i dalej : Prawdopodobną może też być awaria (bezpośrednio) po zakupie.
1 / 5
2021-03-31 06:01:06
AAAAAAA
KURWA MOJE AUTO
1 / 5
2020-06-30 20:39:45
RODO
WYŁUDZANIE DANYCH
1 / 5
2020-04-10 09:24:57
Eugeniusz
Niezbyt miłe. Kupiłem samochód z usterkami co zareklamowałem. Reklamację odrzucono. jeżdże ale niesmak pozostał

Rzetelne opinie o AAA AUTO