Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AAA AUTO

AAA AUTO Opinie 2.4 (126)

Okulickiego 3
05-500
Piaseczno
223166073
opinie AAA AUTO
2.4
126
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2022-08-14 11:23:17
Sympatyk aaa auto
Darek,wytlumacz jedno,dlaczego prawie wszyscy negatywnie wyrazaja sie aaa auto a Ty pozytywnie.Chyba tez jestes jednym z troli tych oszustow.
5 / 5
2022-08-14 09:39:30
Darek
Polecam , naprawdę bezproblemowe pomogli mi sprzedać moje stare auto,po czym zakupiłem wybrane , wcześniej dzwoniłem, określiłem swoje oczekiwania konsultant zaproponował mi kilka modeli i zaprosił do oglądania do Piaseczna.Bardzo duży wybór aut, spędziłem na oglądaniu i testowaniu kilka godzin.Sprzedawcy bardzo cierpliwi i profesjonalni, udzielają wyczerpujących odpowiedzi na zadane pytania, jestem bardzo zadowolony bo mogłem się potargować i zyskać spory rabat na kupowane auto oraz dostałem kilka miłych prezentów.
1 / 5
2022-08-13 14:08:44
Ferdynand
Fajny jestes trolik,tylko ze....falszywa ta opinia.Z kilometra to widac.
5 / 5
2022-08-13 11:33:20
Wiesław
Witam, w dniu dzisiejszym zakupiłem samochód w waszej firmie i byłem obsługiwany przez Pana Krzysztofa i Panią Pauline, obsługa profesinal a bardzo miła, polecam.
1 / 5
2022-08-13 07:36:21
Ferdynand
Lukaszu,wczesniej podalem swoj nr telefonu.Zaswiadcze Ci w sadzie o ich metodach oszukiwania.Zadzwon.
1 / 5
2022-08-13 07:10:23
Łukasz
Witam zakupiłem 30 czerwca samochód niestety w aaa auto , mówiono mi , że samochód w idealnym stanie , bezwypadkowy , tylko trzeba klimatyzację zrobić . I tak zrobiłem pojechałem do mechanika a mechanik na dzień dobry wyśpiewał mi 3500 zł za rzeczy które już musiały być zrobione . Koszty miały być zwrócone ale nie zostały przez firmę ubezpieczeniową. Teraz mi wyszło , że automatyczna skrzynia biegów jest do zrobienia i to koszt od 12-14 tys zł . Chce zwrócić im samochód oczywiście piszą , że nie i ciągle słyszę , że mówili mi , że auto jest w takim stanie a nie innym . Wiem co słyszałem i kto mi co mówił . Czekam teraz na decyzję z aaa auto we wtorek , jeżeli nie serwis umowy to idziemy do sądu . Mam auto 1.5 miesiąca a samochód jest od mechanika do mechanika . Nie polecam , żenada . Na początku ładnie wszystko mówią oszuści jedni !!! Kto miał podobny problem i poradził sobie ze zwrotem samochodu ?
1 / 5
2022-08-11 13:59:26
Mariusz
Szkoda słów. Tragedia. Omijać z daleka.
1 / 5
2022-08-11 05:23:18
Sympatyk aaa auto
To,ze pozytywne opinie pisza osoby zwiazane z Aaa auto to pewne jak w banku.Ciesz sie ze nie kupiles samochodu bo moglbys wtopic jak wielu innych.Pomimo tego jestes szczesciazem bo nie masz z nimi kolejnych problemow.
2 / 5
2022-08-11 02:08:54
adam
aaaauto to oszusci.infolinia z oddzialu w glebi Polski poinformowala mnie ze 2 auta ktore wybralem znajduja sie w oddz gdansk.w odz gdansk bylem przed 9 ta brama byla jeszcze zamknieta.wreszcie otworzyli i zapytalem pracownika gdzie sa te auta.odpowiedzial ze wlasnie wyjechaly do innych oddz bo zostaly zarezerwowane.powiedzialem mu ze zadne z tych aut nie wyjechalo bo bylem jeszcze przed otwarciem bramy.zaczal krecic i nie wiedzial co ma mowic.jednym slowem wielkie oszustwo poprostu naciagaja ludzi i w wyniku braku wybranego auta w danym oddz w ktorym powinno ono byc proponuja inne,drozsze.to jest niedopuszczalne aby klamac ze dane auto znajduje sie w wybranym oddz.,tym bardziej ze wyraznie na str internet danego oddz ono istnieje.rowniez infolinia potwierdza ze to auto jest w wybranym oddz.jednym slowem jest to najgorsza instytucja z ktora mialem do czynienia.jest niewiarygodna .kreca ,lawiruja ,posluguja sie klamstwem .absolutnie NIE POLECAM tej firmy a pozytywne poinie chyba pisza sami jej pracownicy.
1 / 5
2022-08-10 10:29:26
Ferdynand
Jolanto moj telefon to 793394250.Jestem do dyspozycji,do wzajemnej pomocy przeciwko oszustom z aaa auto.Zapraszam takze innych pokrzywdzonych.Sprobujemy wspolnie cos zrobic.
1 / 5
2022-08-10 05:03:49
jolanta
oszuści oszuści wszystkim radzę omijać z daleka i chętnie skontaktuję się z osobami pokrzywdzonymi szczególnie z P FERDYNANDEM myślę że czas najwyższy rozliczyć z nie uczciwością firmy .Zdaję sobie sprawę że cały budynek w Katowicach jest nafaszerowany prawnikami itp ale na wszystko jest sposób .Mają podobne działania jak oszuści na wnuczka a może wreszcie powinna tym zająć sie PROKURATURA.
1 / 5
2022-08-09 14:41:43
Sympatyk aaa auto
Najwieksze oszusty,potrafia wykorzystywac ludzka niewiedze,zaufanie.Bezduszne stworzenia.Probowali mnie wykorzystac.Nie udalo sie.Chetnie pomoge tez innym w sprawach sadowych,zaswiadcze o ich manipulacjach.
5 / 5
2022-08-09 14:03:28
Marzena
Profesjonalna i przemiła obsługa klienta. Na szczególne uznanie zasługuje Pan Szymon, który od początku do końca monitorował zakup mojego samochodu łącznie ze zorganizowaniem mi podwiezienia do miejsca zamieszkania. Polecam wszystkim współpracę z tą firmą, jeśli mają Państwo jakieś wątpliwości. Pracownicy zasługują na wysoką ocenę!
2 / 5
2022-08-09 13:07:38
Marzena
01.08 2022 roku kupiłam auto w Katowicach.Po wyjezdzie z komisu stwierdziłam usterki.Wróciłam około 30 km do AAAAuto poinformować o usterkach jakie wykryłam w czasie powrotu do domu.W rozmowie ze sprzedajacym wynikało iż w ramach gwarancji /którą wykupiłam/usterki będą usunięte.No i co?Odmówiono mi .Gdybym wiedziała iż auta nie są szczegółowo sprawdzane-nigdy bym tam nie kupiła.Najwazniejsze aby sprzedać zarobić-a dalej nic nikogo nie obchodzi.Żałuje iż wykupiłam ubezpieczenie.Moja ocena nie polecam.Rozumiem iż jest to samochód używany ale za 30.000 tys. to nie tysiąc ani 10.ooo tys.Naraziłam się na dalsze koszty.
1 / 5
2022-08-09 02:47:33
Ferdynand
Kolejny Trol Jarek aaa auto sie odezwal.Czytajcie tylko negatywne opinie bo te sa prawdziwe.Omijajcie tych oszustow gdzie widzicicie szyld aaa auto.
5 / 5
2022-08-08 16:13:24
Jarek
Polecam obsługę u Oliwiera
1 / 5
2022-08-08 14:12:52
Tomasz
Nie polecam!!!!!
1 / 5
2022-08-07 14:35:16
Ferdynand
Teraz trol aaa auto ma na imie Daniel.
1 / 5
2022-08-07 08:05:13
CXxx
Chęć zakupu zakończona na wygenerowanym raporcie. Mimo zapewnień na stronie o dokładnym sprawdzeniu m.in. stanu licznika po wygenerowaniu dokumentu okazało się, że stan licznika był wyższy o 10 tys. km 5 lat temu. Jak widać te "dokładnie sprawdzone" 200-iluśtam rzeczy, za które jak widzę na forach słono się płaci (widziałem ogłoszenia stacji i firm oferujących dokładne sprawdzenie za 1/3 kwoty w aaa auto) można sobie wsadzić ... Jedyny plus za szybki kontakt z konsultantem. Generalnie przy zakupie polecam podchodzić jak do każdego innego komisu - wygenerować sobie raport za ~50 zł przed przyjazdem oraz pojechać na stację diagnostyczną podczas jazdy próbnej, bo komis jak komis. Dla jasności - ja nie miałbym żalu nawet gdybym musiał zapłacić 1,5 kawałka, ale mógł kupić auto z zamkniętymi oczami, a tu się okazuje że lipa.
5 / 5
2022-08-07 07:41:16
Daniel
Świetna obsługa, gorąco polecam
1 / 5
2022-08-06 03:43:46
Ferdynand
Przepraszam,nie 5 a 8 razy troll aaa auto sie wpisal.Wszyscy pokrzywdzeni moga anulowac transakcje do dwoch lat od momentu zakupu samochodu jesli zostali oszukanie poprzez celowe ukrycie wad.Pamietaj o tym Ty trolu tez.
1 / 5
2022-08-06 03:17:28
Ferdynand
5 razy trol aaa auto sie sie wpisal zeby podniesc ogolna ocene.Czytajcie tylko negatywne bo te sa prawdziwe.Pozytywne to trolwskie jak ostatnie.
5 / 5
2022-08-05 16:15:57
Marek Jarzebowski
Polecam p.Krzysztofa z Ĺodzi,cierpliwy,pomocny sprzedawca.Mimo ze nie mialem sprecyzowanego modelu samochodu,pomogl mi wybrac auto. Mam nadzieje ze bede zadowolony. Polecam p.Krzysztofa wszystkim ktorzy maja trudnosci z wyborem auta.
5 / 5
2022-08-05 16:15:57
Marek Jarzebowski
Polecam p.Krzysztofa z Ĺodzi,cierpliwy,pomocny sprzedawca.Mimo ze nie mialem sprecyzowanego modelu samochodu,pomogl mi wybrac auto. Mam nadzieje ze bede zadowolony. Polecam p.Krzysztofa wszystkim ktorzy maja trudnosci z wyborem auta.
5 / 5
2022-08-05 16:15:54
Marek Jarzebowski
Polecam p.Krzysztofa z Ĺodzi,cierpliwy,pomocny sprzedawca.Mimo ze nie mialem sprecyzowanego modelu samochodu,pomogl mi wybrac auto. Mam nadzieje ze bede zadowolony. Polecam p.Krzysztofa wszystkim ktorzy maja trudnosci z wyborem auta.
5 / 5
2022-08-05 16:15:53
Marek Jarzebowski
Polecam p.Krzysztofa z Ĺodzi,cierpliwy,pomocny sprzedawca.Mimo ze nie mialem sprecyzowanego modelu samochodu,pomogl mi wybrac auto. Mam nadzieje ze bede zadowolony. Polecam p.Krzysztofa wszystkim ktorzy maja trudnosci z wyborem auta.
5 / 5
2022-08-05 16:15:49
Marek Jarzebowski
Polecam p.Krzysztofa z Ĺodzi,cierpliwy,pomocny sprzedawca.Mimo ze nie mialem sprecyzowanego modelu samochodu,pomogl mi wybrac auto. Mam nadzieje ze bede zadowolony. Polecam p.Krzysztofa wszystkim ktorzy maja trudnosci z wyborem auta.
5 / 5
2022-08-05 16:15:47
Marek Jarzebowski
Polecam p.Krzysztofa z Ĺodzi,cierpliwy,pomocny sprzedawca.Mimo ze nie mialem sprecyzowanego modelu samochodu,pomogl mi wybrac auto. Mam nadzieje ze bede zadowolony. Polecam p.Krzysztofa wszystkim ktorzy maja trudnosci z wyborem auta.
5 / 5
2022-08-05 16:15:45
Marek Jarzebowski
Polecam p.Krzysztofa z Ĺodzi,cierpliwy,pomocny sprzedawca.Mimo ze nie mialem sprecyzowanego modelu samochodu,pomogl mi wybrac auto. Mam nadzieje ze bede zadowolony. Polecam p.Krzysztofa wszystkim ktorzy maja trudnosci z wyborem auta.
5 / 5
2022-08-05 16:15:43
Marek Jarzebowski
Polecam p.Krzysztofa z Ĺodzi,cierpliwy,pomocny sprzedawca.Mimo ze nie mialem sprecyzowanego modelu samochodu,pomogl mi wybrac auto. Mam nadzieje ze bede zadowolony. Polecam p.Krzysztofa wszystkim ktorzy maja trudnosci z wyborem auta.
1 / 5
2022-08-05 14:21:55
Ferdynand
A moze powinienes dzialac?.Chetnie Ci pomoge.Zaswiadcze o ich metodach.Tez sie zastanawiam nad tym zeby z nimi wejsc na sciezke wojenna.Na razie czekam na rozwoj wydarzen bo nie zakupilem samochodu tylko wplacilem zadatek.Podobnie jak Ty nie widzialem dokumentacji samochodu a jestem po negocjacjach.Mozesz liczyc na mnie.
1 / 5
2022-08-05 10:47:56
Rogusz
Firma powinna odpowiać karnie za celowe wprowadzanie konsumenta w błąd. Przy podpisywaniu umów, nie dają załącznika w którym wymienione są wady i usterki pojazdu i dopiero po finalizacji transakcji podsuwają papier że jesteś świadom stanu auta itp... sprawa powinna skończyć się w sądzie ale nie mam na to czasu. Wewnętrznie czuję, że powinno zrobić się z nimi porządek.
1 / 5
2022-08-04 15:10:37
Ferdynand
To prawda,ze Polacy pracuja ale wycena samochodu idzie do Czech.Stamtad dostaja dyspozycje.Sa poslusznymi parobkami.System polega na tym ze szefami sa Czesi i oni decyduja o cenach skupu i sprzedazy.Nasi to sa pozyteczni idioci.
1 / 5
2022-08-04 14:47:24
Joanna
Miałam kilkakrotnie do czynienia z tą firmą . Krętacze wysokiej klasy, ale chciałam zauważyć, że to zatrudnieni tam Polacy okazują się największymi oszustami . Począwszy od tzw. rzeczoznawców, a skończywszy na pracownikach księgowości. Do firmy AAA przyjeżdżamy z mechanikiem i osobą znającą się na księgowości.
1 / 5
2022-08-04 14:39:35
Ferdynand
Kazdy nas zostal przez ta firme oszukany.Najwyzszy czas by polaczyc wspolnie sily przeciwko tej czeskiej gangrenie ktora coraz bardziej sie rozrasta.Wspolnie mozemy sie wspierac w sprawach sadowych by pokazac ich oszukancze metody.Poddaje temat do przemyslenia.Wspolnie zniszczymy gada ktory zwie sie aaa auto-oszust i manipulant
1 / 5
2022-08-03 13:22:42
Piotr Q
Nie polecam nikomu aaa auto gdansk szkoda czasu. Jedziesz 100km i mają Cię w *** czekasz na poczekalni około godziny bo Panowie którzy zajmują się wykupem musza sie najeść obrzydliwe to wygląda!!!!Wydzwaniają od trzech tygodni z propozycją kupna auta mówiąc że cena im odpowiada A po przyjeździe oferują połowę wartości auta!!!! Pracownik z Czech który dokonał ogledzin auta kawał chama mówi że taka rozmowa nie miała miejsce i czy mam taką rozmowę zarejestrowaną. Dziadostwo nic więcej
2 / 5
2022-08-02 16:42:50
Radek
Masakra ... Pieknie potrafia oszukać klientów... Auto mialo być wyprane posprzątne i nic.. Salon Katowice dolicza koszty za to że sprzedaje... Odradzam
2 / 5
2022-08-02 16:42:49
Radek
Masakra ... Pieknie potrafia oszukać klientów... Auto mialo być wyprane posprzątne i nic.. Salon Katowice dolicza koszty za to że sprzedaje... Odradzam
1 / 5
2022-08-02 14:01:14
Ferdynand
Pierwsze doswiadczenie i ostatnie.Chcialem sprzedac samochod i kupic nowszy.Zgadzam sie w pelni z zasada ktora juz ktos tu opisal tj minium ceny za skup,maksimum za kupno.Poczatkowo milo,sympatycznie ,po wycenie katastrofa.Celowe szukanie ,,hakow; by moc zmiekczyc klienta i go obedrzec.Cena proponowana o 30-40% od sredniej a podobno wyceniaja rzetelnie,uczciwie i najlepiej.Smiech na sali.Zal troche personelu,tych z obslugi klienta i dziewczyn z ksiegowosci.Pazernosc nie zna granic,zadnych hamulcow.Przy kupnie maksymalnie winduja ceny by mogli z czegosc spuscic.Najgorsza diler samochodowy jakiego w zyciu spotkalem.Zero etyki.Liczy sie maksymalny zysk.Przestrzegam wszystkich przyszlych klientow ,omijajcie ich.Takich trzeba eliminowac z rynku.
5 / 5
2022-08-02 07:44:35
Tomek Cz.
inni narzekają, a ja wręcz przeciwnie. auto bardzo udane :)
1 / 5
2022-07-31 07:31:27
Darek
Po obejrzeniu auta i jeździe próbnej dowiadujemy się że są jeszcze koszty dodatkowe 1400 oprócz ceny na kartce czy ofercie na stronie internetowej.
5 / 5
2022-07-31 07:03:38
wszystko ok
wszystko ok, polecam serdecznie
5 / 5
2022-07-30 09:49:32
Leszek P
polecam, dwa samochody już mam od nich i póki co wszystko jest ok
1 / 5
2022-07-29 14:20:30
Adam
firma która największa wagę stawia na to żeby stan konta w banku się zgadzał, klient to taki zbędny dodatek którym nie należy się przejmować, a umowy z nim są nieważne. Najważniejsze żeby pieniądze się zgadały. A w haśle o transporcie do innego salonu brakuje informacji ze mimo ze zapłacisz za transport my i tak możemy go sprzedać pierwszemu lepszemu klientowi ważne żeby się kasa zgadzała, a umowy z klientem, e tam kto by się przejmował.
5 / 5
2022-07-28 08:24:37
Adam
polecam. komis wart uwagi. mają naprawdę spory wybór zadbanych i sprawdzonych samochodów
1 / 5
2022-07-26 12:26:07
Marcin
Wydzwaniał do mnie handlowiec i namawiał żebym przyjechał sprzedać samochód. Powiedziałem że dziękuje że przeczytałem opinie i są druzgocące i nie poświęcę im nawet minuty. Jednak kolejny raz jakoś mnie uprosił. Jakieś było moje zdziwienie kiedy przyszedłem na umówiona wizytę a pracownik że dziś nie dadzą rady!!! Mogli zadzwonić zanim do nich wyjechałem. Także nie ma co słuchać próśb handlowców. Omijać szerokim lukiem
1 / 5
2022-07-26 12:26:06
Marcin
Wydzwaniał do mnie handlowiec i namawiał żebym przyjechał sprzedać samochód. Powiedziałem że dziękuje że przeczytałem opinie i są druzgocące i nie poświęcę im nawet minuty. Jednak kolejny raz jakoś mnie uprosił. Jakieś było moje zdziwienie kiedy przyszedłem na umówiona wizytę a pracownik że dziś nie dadzą rady!!! Mogli zadzwonić zanim do nich wyjechałem. Także nie ma co słuchać próśb handlowców. Omijać szerokim lukiem
1 / 5
2022-07-26 04:06:45
Anna z Łodzi
Mataczą strasznie. Nie dają od razu kompletu faktur by można auto zarejestrować. taka fachową obsługą . To faktury od firm pośrednich na podniesienie ceny .Dają w gratisie polerowanie a na umówionej wizycie po 2 godzinach oddają auto nie umyte. Czyli nie polerowane. Menadżer nie potrafi tego wytłumaczyć ani powiedzieć przepraszam. Porządne to tylko pieniądze potrafią brać. Zawiedziona
1 / 5
2022-07-26 03:54:13
Anna
Masakra. Wszystko jest pięknie do czasu jazdy próbnej. Po niej się dowiadujemy że są jeszcze koszty dodatkowe 1400 oprócz ceny na kartce . Pani specjalistka wydająca dokumenty nie dała wszystkich pośrednich faktur. Nie informując że nie można na razie rre
1 / 5
2022-07-26 02:28:44
Dariusz
Omijać szerokim łukiem , banda oszustów z kierownik na czele
1 / 5
2022-07-25 13:32:55
Kruszyn
Oszuści jakich mało
1 / 5
2022-07-23 09:38:11
Józef
Dalem ogłoszenie ze sprzedaje samochód, zadzwoniła do mnie pracownica AAA z informacją że są zainteresowani kupić moj samochód ponieważ otwierają nowe oddziały i potrzebują samochody o małych przebiegach i młodych swoim pracownikom. Cena odpowiadała i poprosiła mnie o przyjazd do firmy w Lublinie celem sprawdzenia samochodu przed zakupem. Okazalo sie ze to jest kant bo pracownik nic nie wie o jakiś oddziałach a mnie podstępem wciągnęli do swojej firmy by dokonać zakupu nie pracownikom a na dalszą sprzedaż o bardzo zaniżonej cenie. OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
1 / 5
2022-07-22 15:10:17
Jacek
Szemrana firma nie polecam
1 / 5
2022-07-20 15:42:17
Anna
Zdecydowanie nie polecam, kupowaliśmy u nich samochód, umowa podpisana, wpłata dokonana, przy odbiorze otrzymaliśmy protokół, w którym napisane, że są dwa komplety kluczyków, tymczasem przekazują nam tylko jeden. Sprzedawca twierdzi, ze tak kupili, ale nie mają na to żadnych dokumentów, drugi bąka, że może zagubiły się u nich. Manager sugeruje, ponieważ wykupiliśmy u nich ubezpieczenie, żeby odebrać niby z dwoma kluczykami i zgłosić do ubezpieczenia zagubienie i wtedy nam wymienią zamki w ramach ubezpieczenia. Chyba ten pan nie zdaje sobie sprawy, ze namawia do przestępstwa. Najlepsze, ze nie chcą podpisać papieru, ze samochód jest nie odebrany przez nas ze względu na brak kluczyka. Mamy zgłosić się do działu prawnego i może oddadzą nam kasę (40 tyś zł) w ciągu dwóch tygodni. Na pytanie czemu nie zostaliśmy poinformowani o fakcie jednego kluczyka pada odpowiedź, przecież Pan nie pytał! Chyba warto zainteresować takim autohandlem odpowiednie instytucje, ciekawe ile wyłudzeń zainicjowali?!
1 / 5
2022-07-20 05:43:09
Adrian
NIE polecam!!! Samochód miał być sprawdzony, wyświtliła się kontorlka silnika podczas jazdy póbnej, oddane do ich mechanika on podobno podłączył pod komputer i zresetował, powiedział że to dlatego że komputer się zawiesił i po resecie już jest ok. Rzeczywiście potem jechaliśmy ok 30 min i było w porządku, wróciliśmy do domu, i rano oddaliśmy samochód do Toytoy do serwisu bo kontrolka znów się zapaliła, okazało się że jest to rozwalony łańcuch od wałka rozrządu, ubezpieczenie tego nie obejmuje, firma ma mnie w *** a za naprawę tego muszą zapłacić ok 3-4 tys na częściach zamiennych. Dodam że samochód reklamowany jako sprawdzony w 100 %, a mechanikowi musiał wyskoczyć ten sam błąd co mechanikowi w serwisie Toyoty z tym że nie podzielił się z nami tą informacją co sugeruje jawne oszustwo, złodziej
1 / 5
2022-07-18 20:16:00
Adroan
Pierwszy i ostatni raz. Nie polecam.... Osobom zainteresowanym mówię NIE. Omijaj!
1 / 5
2022-07-18 19:16:31
Wiktor
Spoglądam na opinie... Andrzej kłamie! Tragedia w obsłudze. Zainteresowani tylko w momencie uzyskania środków. Potem wszystko i wszystkich mają w ***!
1 / 5
2022-07-18 18:55:52
Piotr
Uległem sugestiom i reklamie. Kupiłem. N początek wpompowalem 2 tysie. Za miesiąc kolejne dwa! A auto miało być po przeglądzie, sprawne. Gówno prawda. Nie polecam!
1 / 5
2022-07-18 18:46:25
Piotr
Byłem tam. Brak organizacji. Zatrudnieni Ukraińcy nie mający pojęcia o obsłudze. Powiem tak.... Moim zdaniem obiektywne opinie o tej firmie tworzone są przez nich samych... To ***ony schemat! Nie poznałem żadnego Adama, Zbyszka czy kieliszka i ich koleżanki szklanki! Paradoks! Żenada!
1 / 5
2022-07-18 16:24:35
Grzegorz
To najgorszy komis w Polsce samochody które są wystawione na sprzedaż to wraki z wadami koszt zakupu i naprawy to ponad 30 tys tak naprawdę każdy samochód ma usterkę czy za 10 tys czy za 100 tys odradzam kupna samochodu w tym komisie .
1 / 5
2022-07-14 12:03:59
Agnieszka
Krótko. Nie polecam. Firma aaa skontaktowała się ze mną (nie ja z nimi). Byli bardzo zainteresowani kupnem mojego auta. Warunek trzeba do nich dojechać. Trudno, zdecydowałam się. Straciłam 3 godziny. Zrobiłam 100km w obie strony,nastałam się w korkach i po co? Rzeczoznawca ocenił moje auto. Nie miał żadnych zastrzeżeń. Niestety kwota którą mi zaproponowano to żart. Na ogłoszeniu moja cena wynosiła blisko 50 tyś. Zaproponowano mi 31 tyś. No dobre sobie. Szukają frajera czy desperata? Szanujmy się na wzajem. Na dobrą sprawę powinnam dostać zwrot pieniędzy za dojazd i zmarnowany czas. Ps. Nie ma tego złego....Auto sprzedałam następnego dnia za kwotę 48tyś. osobie prywatnej. Ja rozumiem , że każdy chce żyć i ugrać dla siebie , ale trochę umiaru w chciwości życzę.
5 / 5
2022-07-14 09:48:37
Andrzej
Jestem mile zaskoczony profesjonalizmem i obsługą w salonie AAAAUTO w Katowicach, pan Michał Zagrała okazał się bardzo pomocny wyróżniał się przede wszystkim zaangażowaniem, umiejętnością szybkiego rozwiązywania problemów oraz nawiązywania przyjacielskich relacji z klientami i współpracownikami.Gorąco polecam i pozdrawiam
1 / 5
2022-07-12 19:08:27
Maciej
Po czterech godzinach czekania powiedziano mi że nie kupią mojego auta ale mogą przyjąć w rozliczeniu za droższe?
5 / 5
2022-07-11 09:42:04
Basia
Kupiłam Dacie Duster jestem zadowolona z obsługi jeśli wychodzi jakiś błąd komputerowy w samochodzie podjeżdżam do Pana Adama i on się zajmuje tym.Bardzo go polecam super sprzedawca bo ion jechał zemna na jazdę próbną .Miły Pan odpowie na pytanie pomogę mi również separować tel.w samochodzie godzien polecenia.Rowniez wspólne te o Panie Pawle który kupił odemnie auto zrobił wycenę również jest zadowolona bo dał dobra cenę za moją skórę tanie.polecam Tych panów jak i salon AAA Auto w Zabrzu na ulicy skubacza 1serdecznie pozdrawiam
5 / 5
2022-07-09 08:38:22
andrzej
super, wszystko idealnie
1 / 5
2022-07-09 07:21:55
Bodek
Tak czytam te opinie ...... jak można być takim idiotą by tam kupić auto ,mając świadomość , że to firma z dykty i szpachli i zasypana trocinami , to oszuści co potwierdzają opisy ... jeleni .
2 / 5
2022-07-05 10:08:59
Maciej
Śmieszne te pozytywne opinie, wszystkie takie króciótkie, bez szczegółów, taka samoobsługa AAA...
1 / 5
2022-07-03 11:22:40
Waldemar
Chciałem kupić u nich Mercedesa 220. Zachwalali, że "perła, okazja, Bóg wie co. Obejrzałem. Wyraźny ślady napraw blacharskich. Przysięgali, że miał tylko "porysowaną maskę". Dotarłem do zdjęć : rozbity przód aż do silnika. Uciekajcie od tej firmy jak najdalej !!!
1 / 5
2022-07-01 15:53:37
Karolina
😪😪😪😪😪😪😪
1 / 5
2022-06-30 13:48:22
Robert
sprzedawca zarzekał sie o 100% bezwypadkowosci samochodu Uwierzyłem i jednak niestety auto po wypadku . z daleka od tej firmy . teraz brak kontaktu nawet nie chca podac numeru bym mógł zadzwonic do aaa zabrze .
1 / 5
2022-06-30 05:28:53
Maro
Po pierwsze pomimo umówienia się na konkretna godzinę, czas oczekiwania na ''badanie/macanie samochodu/wycenę' 'trwał ponad godzinne, szit!! Potem dowiedziałem się ze cena jaka mogą zaproponować to 4 tys. mniej od tego co pokazują portale motoryzacyjne...wiec na każdym samochodzie musza minimum tyle zarobić. NIE POLECAM
1 / 5
2022-06-28 12:38:05
Mateusz
Już w pierwszym dniu wystawienia ogłoszenia na słynnym portalu motoryzacyjnym odebrałem telefon od przemiłej Pani z AAAauto. Zapytałem o realne oczekiwania co do ceny, którą Pani widziała w ogłoszeniu. Pani powiedziała, że jest ok o gdyby było inaczej to by nie dzwoniła. Umówiłem się na spotkanie w „salonie”, przemiły Pan oglądał auto, był zafascynowany Golfem jaki chce im sprzedać . Pełna historia. Jeden właściciel. Każdy mechaniczny dotyk auta tylko w ASO. Niecodzienny mały przebieg. Nowe opony lato, koła zima tez ubrane w nowe opony, itp, itd. Ale do brzegu… 1 h 45 min w tym miejscu okazało się mocno straconym czasem…wycena… odbiegająca o 16.000 zł od moich oczekiwań. Mocny rozjazd pomiędzy słowem przez telefon a face to face. Zmarnowany czas! Gorąco NIE polecam .
1 / 5
2022-06-24 14:30:23
witek
po wystawieniu samochodu na otomoto zadzwonił do mnie przedstawiciel firmy aaa auto proponując oględziny,i ewentualny zakup pojazdu.Po stawieniu się o umówionej godzinie (takiej żebym nie musiał czekać) okazało się że na tą godzine umówiono innych klientów .Po godzinie oczekiwania poinformowano mnie że nie wiedzą ile jeszcze przyjdzie mi czekać.W związku z tym odebrałem dokumenty i wróciłem do domu.Bałagan organizacyjny .Nie polecam.
1 / 5
2022-06-24 10:42:04
Dima
Barzo jestem nie zadowolony z uslug waszej firmy zamuwilem sprowodzenie auta z salonu ktory znajduje sie we Wroclawiu do salonu w Pisecznie, wpłaciłem kaucję 500 zł, wszystko tak jak chcieli, czekałem na auto 9 dni. W ciasie oczekiwania dwoniłem kilka razy na infolinije aaa auto, tam mi cały czas muwili zebym cierpliwie czekał. A jak odwiedziłem salon w Piasecznie osobiscie okazało sie, ze to auto zostało spszedane komuś innemy. Co mogli zrobić? Tylko przeprosic, a to co puki czekałem na auto jeździłem wynajentym. A koszty które straciłem na niepotrzebny wynajem auta kto mi zwróci, przecież już bym dawno kupił bym sobie jakies inne auto, aby tylko ta bardzo poważna firma choczaż by zadzwoniła i powiedziała że sori sprzedane auto proszę szukać sobie dalej, ale nie olali mnie poprostu. Stracone nerwy i czas i to wszystko, jeśli by można by było ocenić na 0 gwiazdek to ocenił bym na zero. A tak niech się cieszą jedynką. Dzienkuje sori ale nabolalo mi.
3 / 5
2022-06-23 04:33:06
Wiktor
W uzupełnieniu. Dysponowałem kwota 30 tys. Wybrałem cztery z oferty: C5, Hondę Accord, Insignie i Superba. Każdy z nich oceniłem, przejechałem się. Każdy miał i wady i zalety. Zdecydowałem się na jeden z nich. Po negocjacjach zjechałem blisko 10 procent z sugerowanej ceny i wynegocjowałem komplet opon zimowych. Minął rok i jeździ:). Inwestycja tylko na początku rzędu około 2 tys z wymianą łączników stabilizatorów, amortyzatiriw.płynów eksploatacyjnych, filtrów itp... I hula:). Blisko rok bez absolutnie żadnych niespodzianek...
3 / 5
2022-06-23 04:18:04
Wiktor
Jadąc na miejsce wybierz trzy, cztery auta, które hipotetycznie spełniają Twoje oczekiwania ( z oferty danego oddziału). Przygotuj się na poświęcenie całego dnia. Oceniając poszczególne pojazdy nie przykładaj wagi do tego co mówi obsługujący Cię pracownik. Jego wiedza na temat każdego z pojazdów jest ograniczona a mówi Ci to co chciałbyś usłyszeć. Skup się na indywidualnej ocenie organoleptycznej. Z czterech wybierz ten, który będzie najbardziej dla Ciebie odpowiedni. Kolejna faza to negocjacje. Nie pokazuj, że Ci zależy. Cena nie jest sztywna a każdy z Menagerow ma widełki do negocjacji. Korzystaj z tego. W momencie znalezienia konsensusu skup się nad tym co podpisujesz. Przeczytaj każdy egzemplarz dokumentu jaki Ci podsuwają. Nie przywiązuj zbytniej wagi do gwarancji bo ta jest tak skomplikowana, że trudno z niej fizycznie skorzystać. Zawsze zapytaj o dodatkowy komplet opon. Nie upomniesz się pójdą do innego auta. Reasumując jest z czego wybrać ale oczy trzeba mieć wokół głowy. I wszystko na chłodno bez okazywania emocji i permanentnego zadowolenia. Powodzenia!
3 / 5
2022-06-23 03:46:38
Piotr
Powiem krótko... Trzeba mieć szczęście żeby trafić fajny egzemplarz. Jak wszędzie. Jak w każdym komisie jest ryzyko wad ukrytych. Plusy: możliwość zbycia zamiany samochodu na miejscu. Naprawdę duży wybór. Wady: brak komunikacji pomiędzy działami. Niekompetentni ukraińscy pracownicy biurowi. Nie wierzę, że auto jest weryfikowane przez mechaników. Nie można bowiem przeoczyć luzów i stukania w zawieszeniu ( łączniki stabilizatorów do wymiany). Jak w każde nabyte autko na początek trzeba trochę włożyć. Generalnie jak wszędzie są i plusy i minusy. Wybór czy korzystać z ich usług należy do Ciebie:). Rada- targuj się. Warto. Mają określone widełki i zawsze startują z zawyżonego poziomu. Będziesz twardy zyskasz! Powodzenia.
1 / 5
2022-06-22 14:47:42
Wojtek
Okradli mnie, co prawda nie w Piasecznie a w Bielanach Wrocławskich ale sposób działania mają wszędzie ten sam. Skrajnie nieuczciwa firma, jeden wielki wał. Sprzedali mi auto z lewym przeglądem, który w ogóle nie powinien wyjechać za ogrodzenie. Szczerze odradzam.
5 / 5
2022-06-18 08:54:06
Patryk
polecam, bardzo miła obsługa
5 / 5
2022-06-15 11:44:30
Olek
jest ok, duży wybór samochodów
5 / 5
2022-06-14 09:24:21
Kamil
Komis bardzo fajny. duży wybór. Dzięki panu Adamowi znaleźliśmy auto dla rodziny które nas interesowało. Wskazał auta które mógłby by nas zainteresowac. Szczegółowo opisał samochód który wybraliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pomocy. Oby więcej takich sprzedawców.
1 / 5
2022-06-14 06:33:33
Krzysztof
Omijać z daleka!!!
1 / 5
2022-06-14 04:27:24
Zdzichu
Przepraszam w Zabrzu
1 / 5
2022-06-14 03:35:30
Zdzichu
Kupiłem samochód w Chorzowie była krótka jazda próbna deszcz chłód na zewnątrz sprawdzenie klimy pan twierdził że działa i wypisał pismo że dadzą do werefikkacji mechanikowi w dniu sprzedaży nie miał czasu więc miał załatwić to jak najprędzej .Wykonałem już mnóstwo telefonów do firmy wkoncu pojechałem sam do serwisu klimy u siebie stwierdzili że skraplacz jest jak sito.oddzwanialem że już wiem co jest powodem nie chłodzenia klimy ale oni dalej nic czekam na ich weryfikację zalosne
1 / 5
2022-06-14 03:16:42
Damian
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA MIŁĄ ROZMOWĘ TELEFONICZNĄ!!! TO NACIĄGACZE !!! STANOWCZO ODRADZAM !!!
5 / 5
2022-06-13 08:34:13
Dariusz
Opinia którą wysłałam dotyczy P. Michała Zagrała z AAA auto Katowice ul Roździeńskiego
5 / 5
2022-06-13 08:27:09
Dariusz
Pan Michał Zagallo, bardzo profesjonalna obsługa i fachowość
1 / 5
2022-06-13 06:46:52
Wojciech
W sobotę 11.09 br. byłem w ogromnym salonie firmy w Katowicach, obejrzeć wybrane wcześniej auto - Renault Clio IV Grandtour. W recepcji ładna (co nie znaczy miła) pani upewniła mnie, że auto jest sprawdzone przez mechaników i ma protokół przeglądu, ale nie mogę go dostać do ręki, bo jest "wewnętrzny". Może mi go przeczytać doradca, już w aucie, w którym będzie też w schowku książka serwisowa i wszystkie dokumenty. Po paru minutach zjawił się, wsiedliśmy do auta i "pajechali!". Gdy się dowiedział, że dziś auta nie kupię, tylko jeszcze przyjadę z mechanikiem, zostawił mnie "na chwilę", aby dokończyć poprzednią transakcję. Miałem więc okazję spokojnie obejrzeć auto. W środku było czysto, ale praktycznie żadnych dokumentów, jakieś kwitki na drobiazgi sprzed kilku lat (radio itp), żadnej książki serwisowej ani przeglądu. Otworzyłem maskę, a tam cuda: puściutki zbiornik na płyn chłodzący, akumulatorek jak do motorka, do połowy oberwane wytłumienie spod maski i spory kawałek tego leżący na silniku. Jeśli tam zaglądał ich mechanik, to chyba musiał być ślepy. Do tego opony prawie łyse. Po 20 minutach zamknąłem auto i poszedłem sobie, doradca oczywiście się nie pojawił.
1 / 5
2022-06-09 06:41:42
Ryszard
To nie koniec moich złych doświadczeń z tą firmą, jakie opisałem we wcześniejszej mojej opinii z dnia 07.bm. Otóż, pomimo wysłania w tym dniu monitu o natychmiastowy zwrot wpłaconych zaliczek, dla ułatwienia podając także numer konta bankowego, nie otrzymałem żadnych pieniędzy na konto. Pofatygowałem się więc dzisiaj (09.06.br.) do biura przy ul. Jasnogórskiej w Krakowie, z kopiami dowodów wpłaty/przelewów, aby odebrać te środki. Na początku jakaś pani, biorąc do ręki dowody wpłat, zaczęła "czarować", że jedne środki pochodzą z przelewu z karty (1000 zł), a drugie (200 zł) z elektronicznego przelewu z mojego banku, więc musi to trochę potrwać. Skierowała więc mnie do poczekalni i po około 15 minutach poinformowała mnie, że ich księgowość musi uzyskać akceptację (uwaga !!!) ..... z głównego biura ich firmy w Czechach i wówczas zostanie wykonany przelew na moje konto. Nastąpi to jednak najprawdopodobniej w poniedziałek (13. bm.) ??? ..... POCZEKAM :( :( :(
5 / 5
2022-06-08 14:59:12
Krzysztof
Dziękujemy za bardzo miła i profesjonalna obsługę przy zakupie auta RENAULT MEGANE. Pojazd w stanie jak z salonu! W transakcję nasza byli zaangażowani p. MACIEJ LUPIEZOWIEC oraz mile panie: Ela Bujjak i Kasia Nowak. Byliśmy zaskoczeni miła atmosfera. Polecamy Firmę znajomym! POZDRAWIAMY!
5 / 5
2022-06-08 09:32:03
u mnie wszystko ok
u mnie naprawdę wszystko spoko, szybko i sprawnie przebiegło. Sprzedałem im auto a pieniądze miałem na drugi dzień
1 / 5
2022-06-08 05:50:23
Sprzedajacy
Dramat - uwazajcie to oszusci! Chciałam sprzedać im auto to pieniadze mialam otrzymac po 7 dniach! Ponoc z Czech idzie przelew.
1 / 5
2022-06-07 08:03:40
Ryszard
Dziękuję Bogu, że poczytałem negatywne opinie niektórych z Państwa i teraz wiem w co bym wdepnął, gdyby nie fakt "zgubienia" przez aaa auto zamówionego przeze mnie samochodu (tj. wpłacona 8 dni temu zaliczka na przetransportowanie auta do punktu w Krakowie). Zamówione auto gdzieś wyparowało jeszcze w ubiegłym tygodniu i nikt do tej pory nie raczył się ze mną skontaktować. "Katuję" więc mailami i telefonami biednych doradców (którzy robią co im każą), ale żaden "manager" ani nie myśli wyjaśnić okoliczności tej sprawy. Telefon jaki wykonałem do nich w czwartek (lub piątek) ubiegłego tygodnia upewnił mnie, że muszę poczekać, bo proces organizacji transportu trwa do 5 dni roboczych. W sobotę sprzedałem swoje auto sądząc, że na początku tygodnia sfinalizuję zakup nowego - a dzisiaj doradcy próbują mi wyjaśnić, że auto się sprzedało (chyba samo, bo było rozpustne :( ) . Mam tylko nadzieję, że zwrócą mi wpłaconą zaliczkę i ..... doooobrze, że nie kupiłem od nich tego samochodu, bo pewnie borykałbym się z problemami, jakich doświadcza większość z Państwa. Wiem teraz co myśleć o tej firmie (przez bardzo małe "f").
5 / 5
2022-06-06 00:37:40
Seba
solidna firma, super obsługa, nie narzekam
5 / 5
2022-06-03 06:55:10
wszystko ok
polecam, szybka i bezproblemowa transakcja
5 / 5
2022-06-01 07:01:13
Sabina
polecam serdecznie
5 / 5
2022-05-30 13:26:52
Darek G.
super, szybko sprzedany samochód
1 / 5
2022-05-29 13:25:05
John
Czy AAA auto dalej płaci za pozytywne opinie ? Wszystko zdrożało, więc teraz więcej płacicie?
1 / 5
2022-05-29 13:21:15
Klient
AAA Auto , to kpina z klienta ! Ogólna ocena klientów , to 2,3 więc to Firma-ŻENADA !!!, więc wniosek jest jeden: OMIJAĆ !!! albo UCIEKAĆ !!!!.
5 / 5
2022-05-27 00:54:08
Dominik
wszystko idealnie, szybka i bezproblemowa transakcja
5 / 5
2022-05-26 10:43:29
Kamil S.
miesiąc temu kupiłem forda mondeo. auto nie powiem bo bardzo zadbane i w super stanie
5 / 5
2022-05-25 08:24:23
Daria
podzielam pozytywne opinie. Sprzedałam im samochód i uważam że zapłacili bardzo uczciwą cenę. Polecam serdecznie :)
5 / 5
2022-05-25 06:53:36
Mirek
jak dla mnie komis wart uwagi i polecenia
1 / 5
2022-05-25 06:46:48
Tomek
Zdecydowanie odradzam. Przy zakupie samochodu doliczono mi ponad 1500 PLN za "gwarancję", która miała obejmować również wady ukryte i nieujawnione samochodu. Okazało się, że mam uszkodzoną głowicę (lub uszczelkę pod głowicą), czego oczywiście gwarancja nie obejmuje. Czekają mnie jakieś kosmiczne koszty związane z remontem silnika (lub jego wymianą). Niech ich najjaśniejszy szlag trafi.
5 / 5
2022-05-24 13:27:13
Werka
Polecam serdecznie
1 / 5
2022-05-24 07:33:46
Kasia
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług aaaauto.pl jako sprzedawcy i skupującego samochody. Sprzedano mi samochód powydadkowy (czego byłam świadoma), który nie miał ważnych badań technicznych! Uzyskanie pozytywnego badania wiązało się z poprawkami w samochodzie. Aaaauto nie wzięlo za to niedopatrzenie żadnej odpowiedzialności. Na stacji kontroli pojazdów oraz w urzędzie komunikacji pracownicy łapali się za głowę, opowiadając o kolejnym przypadku nieprofesjonalnej obsługi przez tę firmę. Autentycznie trzeba się liczyć z odmową obsługi samochodu kupionego w aaaauto.pl oraz wieloma kłopotami przy rejestracji. Wycena samochodów skupowanych przez aaaauto jest dramatycznie zaniżana, nie warto marnować benzyny na dojazd do nich.
5 / 5
2022-05-24 01:51:33
Magda
Kupiłam opla Insignie i naprawdę jestem bardzo zadowolona zarówno z auta jak i z obsługi komisu
1 / 5
2022-05-23 13:47:28
Andrzej
Opony dostałem całe popękane nie do użytku tak że ostrzegam przed promocją opony dostanie Pan w gratisie oszuści i tyle
1 / 5
2022-05-15 18:51:30
Anna
Koszmar mielismy gotowke na auto 40 tys. Naviagnieto nas na szybki kredyt bo bedzie znizka 2 tys. Wzięliśmy ok, myslimy splacimy w 1 racie calosc. Mada dok. Po 6h czekania. Wiec podpis, podpis itdi wypad bo juz padalusmy na pysk. Po 17 dniavh chcemy wplavic calosc a tam kurwa kredyt na 49 tys bk 9 prowizja! Zeby szlag trafil tych kur.... Zlodziei! Panie bankowczynie co chyba w piekarni lody robiły. Zlodzieje, naciągacze, bezczelni klamcy!
1 / 5
2022-05-14 15:32:30
Grzesiek
Wybrałem auto celem zakupu. Zapytałem czy są usterki i dostałem odpowiedź, że ich mechanicy wszystko sprawdzali i TYLKO czasem brzęczy osłona tłumika. Poprosiłem o wizytę w ASO. Okazało się, że: ze skrzyni automatycznej leje się olej, jedno koło stoi dęba, zawieszenie i wydech do zrobienia i ewidentne oznaki druciarstwa, dalej nie sprawdzają bo nie warto. Mechanik powiedział żebym tego nie kupował nawet jak mocno zejdą z ceny, a cena nie była okazją jak na ten model tylko powyżej średniej. To coś nie przeszłoby przeglądu!!! Ze skrzyni kapał olej!!! Myślałem, że te 5 tys. różnicy to za pewność, że auto nie jest miną. Wierzyć mi się nie chce.
5 / 5
2022-05-14 10:08:50
Paweł
Witam w dniu dzisiejszym 14.05.2022 miałem przyjemność odwiedzić wasze miejsce, w poszukiwaniu auta .na wstępie mogę powiedzieć ze jestem bardzo mile zaskoczony obsługą mojej osoby przez bardzo miłą ,uśmiechniętą ,sympatyczną panią Milene z recepcji dzięki której otrzymałem wskazówki i odpowiedzi na każde moje zadane pytanie dziękuje za rzetelną obsługę ....POLECAM SUPER MIEJSCE
5 / 5
2022-05-14 10:08:50
Paweł
Witam w dniu dzisiejszym 14.05.2022 miałem przyjemność odwiedzić wasze miejsce, w poszukiwaniu auta .na wstępie mogę powiedzieć ze jestem bardzo mile zaskoczony obsługą mojej osoby przez bardzo miłą ,uśmiechniętą ,sympatyczną panią Milene z recepcji dzięki której otrzymałem wskazówki i odpowiedzi na każde moje zadane pytanie dziękuje za rzetelną obsługę ....POLECAM SUPER MIEJSCE
1 / 5
2022-05-10 14:06:17
Monika
Zdecydowanie odradzam! Tydzień trwały rozmowy telefoniczne odnośnie samochodu, w połowie tygodnia wizyta w weekend została ostatecznie ustalona na oględziny konkretnego auta. Konieczny był wyjazd z miasta oddalonego spory kawałek od Piaseczna tj. ok 3h drogi, po przyjeździe na miejsce okazało się, że auto, które przyjechałam obejrzeć wyjechało rano do innego miasta, a byłam tam pół godziny po otwarciu, zaproponowano, że auto wróci na moje życzenie, za około 3h, 3h drogi z miasta oddalonego od Piaseczna 1,5h, a punkt aaaauto otwarte od pół godziny - KŁAMSTWO. W późniejszej rozmowie jednak wyszło, że auto wyjechało dzień wcześniej. Zaproponowano mi inne auto (miało być z takim samym silnikiem, na czym najbardziej mi zależało itp.) Handlowiec nie wiedział, gdzie auto jest zaparkowane, moim zdaniem to po raz kolejny definiuje to chaotyczne miejsce. Podczas próby jakiegokolwiek załatwienia sprawy próbowano "umyć ręce" od całej sytuacji, mianowicie chciałam jechać w miejsce, gdzie auto zostało przewiezione, żeby nie tracić czasu na czekanie na nie, mimo, że wcześniej zaproponowano negocjacje ceny w trakcie rozmowy z menadżerem wyśmiał on zadane pytanie.
1 / 5
2022-04-22 19:22:50
AAA Łajno
Kategorycznie odradzam kupno samochodu w złodziejskiej firmie, po kupnie pojazdu wymienione opony na stare szroty ,wymieniony akumulator na syfa bez prądu a nawet wymienione pióra wycieraczek na stare.
1 / 5
2022-04-04 05:24:42
Mateusz
Współpraca z AAA auto to jakaś kpina najpierw wyceniają samochód potem przy oddaniu zaniżają jego wartość o 1000zł uzasadniając, że auta staniały szkoda, że te które wziąłem nie staniało- kierują się tym, że jak już się ktoś nastawi to i tak się wymieni.... Auto które wziąłem za ponad 90 tyś zł miało pusty bak ale jak Pan stwierdził wszędzie spuszczają paliwo a na pytanie jak wsiadałem do auta i zobaczyłem brak jakichkolwiek dywaników i zapytałem o to stwierdził, że mają nakaz wyrzucać jak jest zużyty zapytałem więc czy wszystkie- również tylne były zużyte w aucie które ma 1,5 roku i 15tyś przebiegu..... to dowiedziałem się, że w salonie nowe auto też kupuję bez dywaników.... okazało się, że w bagażniku leżą jakieś chińskie dane pewnie na sztukę, bo dodzwoniłem się do poprzedniego właściciela pojazdu i potwierdził, że bak był prawie pełen i były oryginalne ładne dywaniki :) Ogólnie bardzo zniesmaczył mnie fakt czekania na auto 6 dni które jechało z Wrocławia do Katowic (szybciej był tam zaszedł), oczywiście z dnia na dzień mówili jutro..... oraz ten 1000zł na które mnie oszukali.... Opisuję tu oczywiście nie całą firmę lecz oddział Katowice na ul. Roździeńskiego .
5 / 5
2022-03-26 16:06:19
Paweł
Obsługa przez Pana Bartosza Dąbrowskiego była na bardzo wysokim poziomie. Zakupiliśmy w dniu dzisiejszym samochód, dzięki jego fachowej pomocy.
1 / 5
2022-03-25 12:34:19
Janusz
To jest kicha !!! ruskie to im do pięt nie dorastają . Kupiłem , po godzinie ledwo wróciłem ! o odstąpieniu od transakcji nie mam mowy ! .Auto w serwisie ! ja mam zapłacić za naprawę . Jedna wielka kicha ! i te bajery !
1 / 5
2022-03-20 11:49:45
Darek
Witam, chciałem się podzielić moimi wczorajszymi doświadczeniami z firmą AAAuto Musze przyznać , że dawno nie miałem tak mieszanych uczuć…☹ Poczułem się jak na tureckim targowisku… Odbyłem natomiast jazdę testową z interesującym mnie egzemplarzem z bardzo miłym Panem, który zapewniał mnie że auto jest bezwypadkowe i w całości w oryginale. Dzień wcześniej inny pracownik na infolinii po długiej rozmowie podał mi, że auto jest bezwypadkowe 😉 …ale miało wymienione zderzak tylny, błotnik i drzwi i było oczywiście lakierowane… Celowo zapytałem czy posiadają ocenę techniczną pojazdu i czy jest ona do wglądu. Odpowiedź była twierdząca, po czym kiedy dojechaliśmy do siedziby towarzyszący mi pracownik AAAuto ze swojego smartfona bez pokazywania mi przeczytał w locie kilka nieistotnych informacji. Kiedy próbowałem zerknąć to szybko schował telefon. Chyba się ze mną zgodzicie, że nie tak powinno wyglądać kupowanie auta w XXI wieku, szczególnie kiedy jest tak duża konkurencja i kiedy powinno się dbać o klientów. W moim odczuciu wypadli dość słabo, niezbyt wiarygodnie i szczerze mówiąc nie polecam
1 / 5
2022-03-05 06:24:51
Wieslaw
Kupiłem auto w Gliwicach obiecali wymianę filtrów oleju polerki gratis pisałem dzwoniłem z panem Miroslawem P. i nawet nie raczył odpisać klamcy olej przepalony sprzęgło do wymiany i zobaczymy co jeszcze niepolecana kupna u nich tylko chcą się pozbyć złomów .Pozrawiam
1 / 5
2022-02-23 18:19:41
Ana-vet
Chcieliśmy przez komis aaa auto oddział w Piasecznie kupić auto. Jako że auto bylo w Zabrzu zaproponowano nam wpłatę kaucji transportowej zwrotnej po przywiezieniu auta. Auto dostarczone do oddziału okazało się szrotem złomu niezgodnym z opisem. Zrezygnowaliśmy z kupna. W przeddzień pojechania do komisu po odbiór kaucji wykonaliśmy telefon na infolinię oddziału w celu uzyskania informacji co jest wymagane bo odzyskania kaucji. Zostaliśmy poinformowani że konieczny jest dowód wpłaty oraz trzeba się udać do oddziału ze może być to jakąkolwiek osoba z tymże dowodem wpłaty niekoniecznie ta która wpłacała kaucie. Partner udał się więc dnia następnego po pieniądze do oddziału. Na miejscu dowiedział się ze pieniądze nie zostaną mu wypłacone ponieważ oprócz dowodu wpłaty musi pieniądze odebrać osoba która je wpacała w kasie. Przez błędna informacje uzyskana na infolinii (rozmowy nagrywane), koszty odzyskania kaucji znacząco wzrosły. Mieszkamy 50km od komisu, musieliśmy drogę do niego i spowrotem pokonać w sumie 4krotnie. Oprócz tego musiałam brać wolne w pracy aby odzyskać własne pieniądze więc koszty rosną dodatkowo o godziny pracy lekarza chirurga.
1 / 5
2022-02-21 10:14:33
Rafal
Naciaganie. Ukryte koszty. Podczas rozmowy wychodzi gorszy stan niz w ofercie, a po kupnie gorszy niz podczas rozmowy. Samochod kupilem. Zaluje. Czuje sie naciagniety, ale wiem ze moge miec tylko do siebie pretensje, bo nie sprawdzilem przed podpisaniem ostatniego dokumentu ze np.licznik krecony. Handlowcy tylko pokazuja samochody starajac sie nie mowic o wadach. Gorzej tzw. menadzerowie z dusza vansellera. "kup Pan cegle. niemiec pod kocem trzymal". Samochody ogalacane ze wszystkiego zeby dosprzedac na koniec trojkat czy dywanik. Generalnie rownie dobrze mozna kupic od dowolnego innego handlarza uzywanymi samochodami, tylko skala bedzie inna.
1 / 5
2022-02-04 10:41:11
halina kowalczyk
Złodzieje i oszuści. Nikomu nie radzę kupować tam auta. Samochody to złomy,a obsługa daje nieprawdziwe informacje na temat stanu samochodu. Podkładają rzeczywisty stan samochodu na papierze, podczas podpisywania umowy zakupu. Uprzedam aby czytać wszystkie dokumenty które wydaje AAA. Gwarancja wystawiania przez AAAuto niczego nie obejmuje i klient nie ma możliwości reklamacji i naprawy zakupionego auta u nich.
1 / 5
2021-10-15 15:24:44
klient tomasz - nigdy wiecej aa
Przestrzegam przed zakupami w tym miejscu. Kupiłem u nich pojazd Honda. W dniu zakupu, po wydaniu auta i przejechaniu kilkudziesięciu km, zaczęły mnie niepokoić "szumy". Udałem się do mechanika. żeby nie siać paniki. bo może to np. nawiewy, vtec albo klima czy coś innego. Zdiagnozował uszkodzenie łożysk skrzyni biegów. Kilka h po zakupie i diagnozie mechanika, wystąpiłem pisemnie do aaaauto o odstąpienie od umowy. Po przedziwnych rozmowach z dzialem reklamacji pozyskalem na piśmie opinie innego zakładu mechniki. Identyczną jak 1, ustna. Przesłałem do aaauto. Cytuję bełkot jaki otrzymałem w decyzji : " Kupujący został przy kupnie pojazdu zapoznany ze stanem pojazdu, ktory zaakceptował. Przedmiotem reklamacji nie jest wada za którą odpowiada sprzedający. sprzedajacy odmawia uwzględnienia reklamacji" i dalej piszą, że w protokole przekazania jest inf. o ....prawidłowej pracy skrzyni (gdyby wpisali nieprawidłową....to miałbym problem) i dalej : Prawdopodobną może też być awaria (bezpośrednio) po zakupie.
1 / 5
2021-03-31 06:01:06
AAAAAAA
KURWA MOJE AUTO
1 / 5
2020-06-30 20:39:45
RODO
WYŁUDZANIE DANYCH
1 / 5
2020-04-10 09:24:57
Eugeniusz
Niezbyt miłe. Kupiłem samochód z usterkami co zareklamowałem. Reklamację odrzucono. jeżdże ale niesmak pozostał

Rzetelne opinie o AAA AUTO