Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AAA AUTO

AAA AUTO Opinie 1.8 (491)

Okulickiego 3
05-500
Piaseczno
223166073
opinie AAA AUTO
speedtest
1.8
491
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2022-10-01 03:32:31
Sympatyk aaa auto
Wojtusiu ,trolu napisz prawde.Auta z wadami,ukrytymi,swiadomie ukrywane przed klientem.Wykorzystywanie seniorow.Podtykanie dokumentowa ktorych nie sa swiadomi i przez to narazanie ich na wielkie dodatkowe,nieuzasadnione koszty.Wszyscy podlegacie art.286 k.k za swiadome oszustwo.Za sprzedanie samochodu z wada ukryta przez Was nalezy sie rekjmia,ktora mavie w d...e.Taka jext prawda o Was,oszustach.Mam nadzieje ze dostaniecie co Wam sie nalezy od UOKiK i splajtujecie.To bedzie piekna zaplata za Wasz ohydny proceder.
1 / 5
2022-10-01 03:32:30
Sympatyk aaa auto
Wojtusiu ,trolu napisz prawde.Auta z wadami,ukrytymi,swiadomie ukrywane przed klientem.Wykorzystywanie seniorow.Podtykanie dokumentowa ktorych nie sa swiadomi i przez to narazanie ich na wielkie dodatkowe,nieuzasadnione koszty.Wszyscy podlegacie art.286 k.k za swiadome oszustwo.Za sprzedanie samochodu z wada ukryta przez Was nalezy sie rekjmia,ktora mavie w d...e.Taka jext prawda o Was,oszustach.Mam nadzieje ze dostaniecie co Wam sie nalezy od UOKiK i splajtujecie.To bedzie piekna zaplata za Wasz ohydny proceder.
1 / 5
2022-09-30 20:19:18
Juda
Firma gówniana. Nigdy więcej nie ma z nimi zawierać jakich kolwiek transakcji. Ludzie nie nadają się do obsługi klienta nie wiem kto te kobiety niby znające się na fachu zatrudnił do pracy, nie znają się na niczym ,kible sprzątać Resztatych pseudo znawców aut nadają się na kopalnia na ściana ***ć ...nie polecam tej firmy i nigdy ludzie nie róbcie z nimi żadnych interesów,bo nie warto...
1 / 5
2022-09-30 16:17:40
Mietak
Wojtek, z czego ty się tak cieszysz ,kolega z AaaAuto ciebie tak w kiblu dobrze obsłużył?
5 / 5
2022-09-30 08:44:18
Wojtek
polecam, obsługa w porządku, ogromny wybór samochodów
1 / 5
2022-09-30 04:07:59
Irena
Włos się na głowie jezy na myśl że w dzisiejszych czasach ktoś tak prowadzi biznes. Zatajany stan pojazdów, absurdalne koszty kredytów, jakieś chore ubezpieczenia, kierownictwo reprezentują jakieś cwaniaczki i prostaki. Omijać szerokim łukiem!
1 / 5
2022-09-29 19:14:02
Lucyna 0
Tak patrzę kiedy wynik spadnie do zera jest 1,8. Zapracowaliście na ,,0". 🤤
1 / 5
2022-09-29 19:14:01
Lucyna 0
Tak patrzę kiedy wynik spadnie do zera jest 1,8. Zapracowaliście na ,,0". 🤤
1 / 5
2022-09-29 19:11:21
Lżej mi ciule
Nieroby,oszuści, złodzieje, pracownicy w koszulkach po podstawówce, hieny,padalce i ścierwo. JUŻ MI LEPIEJ : ) : )
1 / 5
2022-09-29 19:11:20
Lżej mi ciule
Nieroby,oszuści, złodzieje, pracownicy w koszulkach po podstawówce, hieny,padalce i ścierwo. JUŻ MI LEPIEJ : ) : )
1 / 5
2022-09-29 19:11:19
Lżej mi ciule
Nieroby,oszuści, złodzieje, pracownicy w koszulkach po podstawówce, hieny,padalce i ścierwo. JUŻ MI LEPIEJ : ) : )
1 / 5
2022-09-29 19:11:18
Lżej mi ciule
Nieroby,oszuści, złodzieje, pracownicy w koszulkach po podstawówce, hieny,padalce i ścierwo. JUŻ MI LEPIEJ : ) : )
1 / 5
2022-09-29 19:11:18
Lżej mi ciule
Nieroby,oszuści, złodzieje, pracownicy w koszulkach po podstawówce, hieny,padalce i ścierwo. JUŻ MI LEPIEJ : ) : )
1 / 5
2022-09-29 19:11:17
Lżej mi ciule
Nieroby,oszuści, złodzieje, pracownicy w koszulkach po podstawówce, hieny,padalce i ścierwo. JUŻ MI LEPIEJ : ) : )
1 / 5
2022-09-29 19:07:16
Wkurzona
To dla AaaAuto Bielany Wrocław wy skurw...e, oszuści,naciągacze,zakłamane psy.
1 / 5
2022-09-29 19:04:40
Karolinka
Piotr, to dla ciebie I twoich fumfli którzy tu piszą razem z tobą 💩💩💩💩🖕🖕🖕
1 / 5
2022-09-29 19:02:02
Tonik
PIOTRZE, TY ZAKLAMANY FIUC.E🤮🤮🤧🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
1 / 5
2022-09-29 19:02:01
Tonik
PIOTRZE, TY ZAKLAMANY FIUC.E🤮🤮🤧🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
1 / 5
2022-09-29 19:00:19
Nana
Piotr ,wiemy że tak się nie nazywasz weź się kita..e za prawdziwą, uczciwą pracę, nie będziesz musiał siedzieć I klepać,,pozytywów,, na AaaAuto
1 / 5
2022-09-29 18:56:01
Oszukani
Piotrze, tak się rozpędziłeś z tymi pochlebstwami że zacząłeś recytować i pisać w liczbie mnogiej🤔🤣Zapomniałeś podziękować pani Zosi z pierwszego piętra, Justynce z kadr,Jackowi managerowi, Sergiuszowi z myjni,Frankowi i Kasi z ubezpieczenia, pani Frani co sprząta,Angelice mojej kochance z parteru .Kogoś pominąłem? Jak tak,to przepraszam bo ja jestem tylko klientem tej wspaniałej firmy AaaAuto 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-29 18:46:50
Samson
Piotr, ile ci dali za promowanie swojego miejsca pracy, 🤣🤣🤣a Filipek to kolega czy szef.?JAK CZYTAM TE WASZE POCHLEBNE KOMENTARZE,POWTARZAJACE SIĘ CYKLICZNIE,W ROWNYCH ODSTEPACH CZASU,DWA RAZY DZIENNIE TO ,TO JEST ŻAŁOSNE .Jak nisko trzeba upuść i jak tępym trzeba być żeby nawet nie zachować pozoru. Ale tak to jest jak zatrudniają tępakow🤣🤣🤣
5 / 5
2022-09-29 13:45:00
PIOTR
Polecam AAA AUTO Gdańsk. Nie znam lepiej zorganizowanej firmy w pobliżu. Pełen profesjonalizm, duży wybór aut bardzo dobre doradztwo. Jesteśmy zachwyceni poziomem usługi. Podziękowania dla pomocnego i cierpliwego pana Filipa.
1 / 5
2022-09-29 11:42:00
Andrzej
Zadowolony i krzysiek to dwie ku..y pracownicy AAAAUTO sztucznie podnoszący średnią ocen.Robić uczciwie nie chce się w komisie to wchodzą tu dwa razy dziennie i podbijają kulejące komentarze.Bujac się frajerzy AAAAUTO 💩💩💩
5 / 5
2022-09-29 09:14:46
zadowolony
szybka transakcja
1 / 5
2022-09-29 07:50:41
Sympatyk aaa auto
A ja nie polecam salonu aaa auto Zabrze.Chcieli kupic samochod zq polowe ceny.Szukali tylko hakow.Nie sprzedalem.Szkoda czasu i drogi.
5 / 5
2022-09-29 03:49:11
Krzysiek
Polecam salon w Krakowie. Fair wycena i samochód sprzedany. Szybko i sprawnie.
1 / 5
2022-09-28 17:08:41
Byk
Oszuści jakich mało pani Ewa i pan Marek kłamią jak znut remont mojego samochodu to koszt 8000 a pan Marek zapewnił że bezwypadkowy a wyszło coś innego gwarancję które udzielają to absurdu!!! Omijać z daleka ostrzegam oszuści
1 / 5
2022-09-28 16:23:42
XYZ
Zamiast pisać tutaj, piszcie do UOKiK. Zarzuty im postawił, dajcie mu dowody. Jak im da karę 10% z obrotu to się spakują i pójdą do Czech.
1 / 5
2022-09-28 16:12:50
Sylwia
R... ty zakłamana k...o AaaAuto
1 / 5
2022-09-28 16:11:54
Oszukani
R.... ty zakłamana ku..o komisu AaaAuto
1 / 5
2022-09-28 16:11:16
Sympatyk aaa auto
R powinno byc tak:szybkie oszustwo na seniorach i stworzenie im problemow do konca ich zycia.
5 / 5
2022-09-28 13:17:28
R...
szybka i bezproblemowa sprzedaż
1 / 5
2022-09-28 09:49:57
Daniel
To niemy cwelu Polskiego się nauczysz *** debilu AAA żebyście odpowiedzieli jak ja załuje że nie wyciagnełem ***a i nie nasikalem wam na biurka i że nie w***ilem wam tam chc *** życzę wam tego by ktoś chory umysłowo waz dopadł
1 / 5
2022-09-28 09:47:18
Daniel
Detektor Katowice AAA Jesteś tak s***ony tępak że nie odróżniasz 19:20 od 20:20 *** twoja mama jak dawała panom to z matematyki była lepsza nisz ty tępa dzido nawet *** nie umiesz liczyć *** Twoja żona jest *** i puszcza się o 19.20 a 20.20 ty wracasz to teraz pomyśl s***synu czy się puściła co jest pierwsze 19.20 czy 20.20 *** Polskiego się naucz obciągają Polakom v
1 / 5
2022-09-28 09:47:16
Daniel
Detektor Katowice AAA Jesteś tak s***ony tępak że nie odróżniasz 19:20 od 20:20 *** twoja mama jak dawała panom to z matematyki była lepsza nisz ty tępa dzido nawet *** nie umiesz liczyć *** Twoja żona jest *** i puszcza się o 19.20 a 20.20 ty wracasz to teraz pomyśl s***synu czy się puściła co jest pierwsze 19.20 czy 20.20 *** Polskiego się naucz obciągają Polakom v
1 / 5
2022-09-28 09:47:16
Daniel
Detektor Katowice AAA Jesteś tak s***ony tępak że nie odróżniasz 19:20 od 20:20 *** twoja mama jak dawała panom to z matematyki była lepsza nisz ty tępa dzido nawet *** nie umiesz liczyć *** Twoja żona jest *** i puszcza się o 19.20 a 20.20 ty wracasz to teraz pomyśl s***synu czy się puściła co jest pierwsze 19.20 czy 20.20 *** Polskiego się naucz obciągają Polakom v
1 / 5
2022-09-28 09:39:21
Daniel
W Katowicach *** Detektor jak jego mama nosiła go w brzuchu to po brzuszku panowie skakali dlatego jest *** debilem skończonym nawet polskie ***e powinien lizać to by polskiego *** syn się nauczył jego matka *** on tu w Polsce jego żona się rucha w ojczyźnie cwel ***ony tyle już Oszukali bandyci ludzie do Rządu obsługi klienta i zamkną ta s***ona firmę *** detektora z Katowic aaa i cała resztę same *** debile
1 / 5
2022-09-28 09:39:19
Daniel
W Katowicach *** Detektor jak jego mama nosiła go w brzuchu to po brzuszku panowie skakali dlatego jest *** debilem skończonym nawet polskie ***e powinien lizać to by polskiego *** syn się nauczył jego matka *** on tu w Polsce jego żona się rucha w ojczyźnie cwel ***ony tyle już Oszukali bandyci ludzie do Rządu obsługi klienta i zamkną ta s***ona firmę *** detektora z Katowic aaa i cała resztę same *** debile
1 / 5
2022-09-28 04:41:30
Sympatyk aaa auto
Sabina napisala:,,polecam wszystko,, dodaje do tego,, i samą tez.,
1 / 5
2022-09-27 14:40:20
Ewelina
Kupilam auto u nich nie twierdzili ze Pani jezdzila autem sprzedala bo kupila lepsze jak już auto umyłam wyszły napisy ....na tylnej klapie z przodu i z boku z napisem Panek a polerowanie kosztuje niemało chyba i nie wiem co teraz...
1 / 5
2022-09-27 13:41:01
Wkurzona
Sabina,my wiemy że musicie pisać kilka ratujących wam *** komentarzy ,jeden Ci nie wyszedl bo jesteś za głupi(a )w pisaniu.ale w oszustwie powinniście dostać medal Obrzygani pracownicy AaaAuto 🤮🚽🥇🥈🥉To jest medal za wasze ***sk..ie OSZUKIWANIE uczciwych ludzi
1 / 5
2022-09-27 13:34:20
Samson
Sabina ty tępa dzido ido co ci jest ok.? ZAPLUTY PRACOWNIKIU AaaAuto
5 / 5
2022-09-27 12:45:13
Sabina
polecam wszystko ok
1 / 5
2022-09-27 11:48:39
Kosma
W Łodzi pan Adrian pomógł mi wybrać auto jakiego potrzebowałem, polecam.
1 / 5
2022-09-27 04:55:23
Andrzej
AaaAuto Bielany Wrocławskie to nieuczciwy, wstretny, zaklamany,komis w Polsce ,równie dobrze dobrali pracowników, takie samo zakłamane, wredne osoby.Karma wraca
1 / 5
2022-09-27 04:55:21
Andrzej
AaaAuto Bielany Wrocławskie to nieuczciwy, wstretny, zaklamany,komis w Polsce ,równie dobrze dobrali pracowników, takie samo zakłamane, wredne osoby.Karma wraca
1 / 5
2022-09-27 04:25:10
Też zrobiony przez nich.Wroclaw
To że zamawiasz samochód i po przyjeździe go nie ma to stary ich numer , albo przed chwilą chwila go sprzedali.Mysla że jak zrobiłeś 300,400 km to weźmie innego złoma,szrota i oto im chodzi.
1 / 5
2022-09-27 03:23:57
Don Kamillo
Uważajcie to banda oszustów.Po rezerwacji przyjeżdżasz a auta już nie ma a facet mówi (mam mały problem)Na drugi dzień dzwonisz i auto ponownie możesz zarezerwować.Szukaja jeleni.
1 / 5
2022-09-26 18:59:50
Oszukani
Dziękujemy Komisowi AaaAuto Bielany Wrocław za tak dużą rzeszę poszkodowanych ,nieszczęśliwych i oskubanych ludzi. Mam nadzieję że to się kiedyś obruci w waszą stronę. Nie pozdrawiamy pracowników AaaAuto komis Bielany Wrocłaskie.
1 / 5
2022-09-26 18:55:43
Beznadzieja
Witam, bardzo żałuję że wcześniej nie przeczytałem tych wszystkich komentarzy. Dzisiaj mam, puste kieszenie, szrota w garażu ,polisę na samochód, która okazała się nic nie znaczącym kawałkiem papieru za 2,500 zł, lokalizator który normalnie kosztuje w sklepie 50 zł ,ja nieświadomie zapłaciłem 1500zl co mi zostało? Chyba tylko sznurek 😭😭😭
1 / 5
2022-09-26 18:36:17
Mądry po szkodzie
Jak dla mnie omijać AaaAuto Bielany Wrocław, tam szczęście ani dobry samochód cię nie spotka.
1 / 5
2022-09-26 18:33:31
Przyjaciel zwierząt
Nie wiem jak jest w innych miejscowościach ale Bielany są tak wytresowane jak pieski,skaczą koło kupujących,skamla, robią różne sztuczki waruja tak długo puki kupujący nie pogłaska tego kundla,jak to zrobi to kundel go ugryzie.Ale porównanie było nie namiejscu to człowiek ugryzie drugiego człowieka.,dlatego wolę zwierzęta.
1 / 5
2022-09-26 18:25:48
Zuzka
PANIE PREZESIE UOKIK TOMASZU CHROSTNY. W AAAAUTO BIELANY WROCŁAW MAJĄ SUPER OSZUSTA, MARCIN JANECKI SIĘ ZOWIE, MOŻE ZNALEŹĆ MU JAKAŚ FUCHĘ. MOŻNA GDZIEŚ DOBRZE GO SPRZEDAĆ. SUPER MANIPULATOR,OSZUST I KRETACZ PIERWSZA KLASA ,ZA PIENIĄDZE ZROBI WSZYSTKO
1 / 5
2022-09-26 17:58:35
Wakdemar
Uwaga oszuści, zatajają wady pojazdów! Zabierajcie pojazdy do SKP! Problem z reklamacjami, próbują fałszować dokumentację i wciskają kity dopóki nie kupisz u nich pojazdu!
1 / 5
2022-09-26 16:57:46
Tamara
Ojojoj jakie brzydkie opinie na AaaAuto Bielany Wrocław ale zasłużone bo to ,złodzieje, oszuści, kretacze ,za parę groszy matką swoją by zahandlowali, czuję obrzydzenie do tych pseudo sprzedawców.
1 / 5
2022-09-26 16:52:55
Brzydze się AaaAuto Bielany
Ja to bym ***l wszystkich pracowników z imienia i nazwiska co oszukali ludzi na kasę i złom Ja już mam pierwszych z brzegu z Bielany Wrocław. Zacznijcie cwaniacy trząść ***mi
1 / 5
2022-09-26 16:48:03
ZROBIONY PRZEZ Bielany Wrocław
Jak dla mnie UOKiK powinien zebrać wszystkich oszukanych i założyć im pozew zbiorowy, oddać poszkodowanym pieniądze a ich ukarać i wyrzucić
1 / 5
2022-09-26 16:47:24
ZROBIONY PRZEZ Bielany Wrocław
Jak dla mnie UOKiK powinien zebrać wszystkich oszukanych i założyć im pozew zbiorowy, oddać poszkodowanym pieniądze a ich ukarać i wyrzucić
1 / 5
2022-09-26 16:43:04
Prawdziwy Polak
Dla mnie AaaAuto Bielany Wrocław to najgorszy syf w Polsce
1 / 5
2022-09-26 16:41:29
Lucyna,,0 " gwiazdek dla oszust
Ja się dołączam z przedmówcą, też przed kupnem samochodu była inna cena jakieś koszty manipulacyjne, mycie samochodu, kamerka samochodowa cena sklepowa 165zl u nich 700 zł i to wszystko AaaAuto Bielany Wrocław
1 / 5
2022-09-26 16:37:15
Jeszcze z wani nie skończyłem
Ja was wykończę, za to żeście mnie zrobili na tak dużą kasę, trzy ceny samochodu, jedna wyższa od drugiej lewe polisy podstawiane klientowi, rejestrator wartości 50 zł, wciśnięty za 1500.Będziecie przeklinać dzień w którym mnie oszukaliscie.
1 / 5
2022-09-26 16:36:45
Jeszcze z wani nie skończyłem
Ja was wykończę, za to żeście mnie zrobili na tak dużą kasę, trzy ceny samochodu, jedna wyższa od drugiej lewe polisy podstawiane klientowi, rejestrator wartości 50 zł, wciśnięty za 1500.Będziecie przeklinać dzień w którym mnie oszukaliscie.
1 / 5
2022-09-26 16:27:40
Doda
Oszuści, kłamcy, złodzieje, hieny,podli popaprańcy, lenie, (lepiej okrasc niż zapracować),brzydzą się takimi osobnikami 🤥🤥🤥🤮😤👿💩
1 / 5
2022-09-26 16:27:01
Zapobiegliwy
Nie polecam, będzie później płacz i zgrzytanie zębów. Jak by byli uczciwi to by UOKiK za nich się nie wziął
1 / 5
2022-09-26 16:26:20
Zapobiegliwy
Nie polecam, będzie później płacz i zgrzytanie zębów. Jak by byli uczciwi to by UOKiK za nich się nie wziął
1 / 5
2022-09-26 16:22:44
A było czytać opinie🤢
Po dwóch dniach od zakupu, ,samochód nie nadaje się ani do jazdy ani do naprawy zwykły szrot, a co z polisą która mi wcisnęli za 2 ,500 tys ?
1 / 5
2022-09-26 16:18:47
Zniesmaczona
Może wreszcie ktoś usunie to go..o razem z prawnikami z naszego kraju.Won ,won stawiacie Polaków w złym świetle swoimi oszukańczymi praktykami
1 / 5
2022-09-26 16:14:42
Doda
Oszuści, kłamcy, złodzieje, hieny,podli popaprańcy, lenie, (lepiej okrasc niż zapracować),brzydzą się takimi osobnikami 🤥🤥🤥🤮😤👿💩
1 / 5
2022-09-26 16:09:25
Były oszukany
Cwele z AaaAuto jak się pisze pozytywne komentarze, tak jak się oszukuje? Wam bez różnicy gdzie kantujecie w komisie czy tu na stronie?🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
1 / 5
2022-09-26 16:05:08
Hans
Komis AaaAuto powinien zmienić nazwę i ***.c z Polski razem z polskimi sprzedajnymi s***l..i co oszukują rodaków.
1 / 5
2022-09-26 16:00:18
Leontyna
Koniec miesiąca się zbliża,na wypłatę trzeba zasłużyć więcej piszą na siebie pochlebne komentarze. Do roboty wypier....ć a nie oszukiwać ludzi na tak duże kwoty i sprzedawać złom
1 / 5
2022-09-26 15:56:31
Lucja
Ooo!!!! Znowuż zakłamane fałszywce z AaaAuto piszą na siebie miłe komentarze, co za jełopy 🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-26 15:53:51
Krystian
Banan i Alek pracownicy AaaAuto ile wam płacą za wlazenie na tą stronę dobrze pisać na swoją,,firmę,,.Bądźcie uczciwi to obcy ludzie będą sami pisac
1 / 5
2022-09-26 15:49:47
Nina
Banan, piszesz ,,ok,polecam".co polecasz ?Wyruch..I cię w komisie że polecasz!?🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-26 15:49:46
Nina
Banan, piszesz ,,ok,polecam".co polecasz ?Wyruch..I cię w komisie że polecasz!?🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-26 15:45:47
Zenek
Sukin...y nawet tu przychodzą oszukiwać wstawiając sobie dobre opinie.wam już kur.y nikt nie wierzy. Oblesni pracownicy AaaAuto
1 / 5
2022-09-26 15:42:31
Oszukani
Tak oni odgórnie mają prikaz od takich samych oszustów jak oni dodawać pozytywneopinie bo UOKiK się za nich wziął
1 / 5
2022-09-26 15:39:30
Samson
Banan i Alek to jedna osoba, która raz dziennie daje dwie pozytywne oceny (taka sprzedajna ku.wa)
1 / 5
2022-09-26 15:36:32
Andrzej
(Alek i banan )Sprzedajne ***y AaaAuto którzy muszą dawać codziennie dwa wpisy pozytywne żeby nie wypaść z rankingu
1 / 5
2022-09-26 13:09:52
Sympatyk aaa auto
Zalosni jestescie bananowcy.Mam nadzieje ze po karze uokik juz sie nie dzwigniece.
5 / 5
2022-09-26 12:49:52
banan
Ok, polecam
5 / 5
2022-09-26 12:45:46
Alek
polecam spoko komis
1 / 5
2022-09-25 12:08:52
Bartek
Bielany Wrocławskie aaa auto skup- banda złodziei, bawi fakt, ze przy skupie pojazdu nie sprawdzają raportu vin „ bo to droga sprawa” . Amatorka nie polecam
1 / 5
2022-09-25 12:08:51
Bartek
Bielany Wrocławskie aaa auto skup- banda złodziei, bawi fakt, ze przy skupie pojazdu nie sprawdzają raportu vin „ bo to droga sprawa” . Amatorka nie polecam
1 / 5
2022-09-25 01:54:55
Oliwia
Nie polecam! Zawierałam umowę za pośrednictwem niejakiej Pani Dominiki Rutkowskiej w Łodzi, która nie dość, że wystawiła fakturę pro forma co ogromnie skomplikowało sprawy urzędowe, to podała mi także zły numer umowy oraz zły numer konta do przelewów za spłatę kredytu (jeśli nawet się pomyliła, powinna wysłać e-maila, list z informacją o pomyłce) co może przyczynić się do poważnych konsekwencji. Dzwoniłam do komisu i prosiłam o jak najszybsze rozwiązanie sprawy, a do dziś nie dostałam żadnej odpowiedzi. Totalnie nieodpowiedzialni ludzie. Nie polecam kupować tam drogich samochodów!!!! Prawdopodobnie będę zwracać samochód. Gra nie warta świeczki.
1 / 5
2022-09-24 11:29:32
Ferdynand
Damian moj mail [email protected] razie czekam na rozwoj wydarzen ale wespre Cie jesli bedziesz mnie potrzebowal w sadzie.Innych walczacych tez wespre.Starajmy sie wspierac wzajemnie przy indywidualnych sprawach.Im wiecej wspierajacych tym wieksze szanse by wygrac z gnidami.
1 / 5
2022-09-24 08:58:36
Magiczne 💩
Zamknąć ten syf,bo jak czytam te,,,,dobre """ komentarze napisane przez pracowników AaaAuto to mnie szlag trafia że te France dość że oszukują w komisie to jeszcze włażą na stronę i tu oszukują. Brzydzę się wami a to na nadchodzący weekend dla was lenie,złodzieje i oszuści 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩💩💩💩
1 / 5
2022-09-24 08:43:33
Wściekły
Wszystko ok ,,pier..L się zakłamana gnido ,pracowniku AaaAuto aż tak dałeś się zeszmacic żeby pisać dobre komentarze 🤮🤮🤮🤮
1 / 5
2022-09-24 08:40:22
Prawda
złomowisko/skup złomu czy zakład pogrzebowy z trupami? :D Napewno nie komis z dobrymi samochodami a pracownikom za ich kłamstwa i podejście do klienta tylko liścia w ryj. Niech to zdechnie w końcu a postawię tam pomnik :P
5 / 5
2022-09-24 08:39:39
wszystko ok
u mnie wszystko ok, chociaż widzę że tutaj jest sam hejt na aaa.
1 / 5
2022-09-24 08:38:47
Zrobiony w ch..a PRZEZ AAA AUTO
Darek ty ch..j na usługach AAAAUTO DUPOWLAZIE od pisania pochlebnych komentarzy żebyś się posral od tych klamstw
1 / 5
2022-09-24 08:34:01
Samson
S..... jak ***u zakłamany pracowniku AaaAuto
5 / 5
2022-09-24 08:18:04
S...
POLECAM, BEZ ZBĘDNEGO ROZPISYWANIA SIĘ BO I TAK KAŻDY HEJTUJE POZYTYWNE OPINIE
5 / 5
2022-09-24 08:14:39
darek
ok, całkiem niezły oddział
1 / 5
2022-09-24 05:41:04
Jaś
Wolałbym kupić auto u wąsatego Mirka na placu w wypizdowie niż u Aaaauto komis , było by mniej problemów.
1 / 5
2022-09-24 05:31:59
Damian
Damian: "Witam, przejechalem kupioną Insignią w AAA Auto w Gdansku 200km po czym uslyszalem metaliczne stukanie pod maską i nie odpaliłem już ani razu wiecej. samocbod oczywiscie przedstawiony bajecznie jako ekstra okazja, zrobiony rozrzad, caly serwis skrzyni biegow , nic nie trzeba inwestowac. Diagnoza zatarty silnik.Uszkodzony korbowód, wał korbowy i pokrywy wałków rozrządu, silnik nie nadaje sie nawet do naprawy. Carlife zaproponowal 8500zl i sami mi poradzili ze powinienem skorzystac z rękojmi. AAA decyzje o reklamacji wysłali mi jeszcze przed dosłaniem wszystkich dokumentów. " Klient wiedział co kupował ale idziemy na rękę i proponujemy 4000zł w zamian za brak roszczeń wobec ". Sprawa u prawnika i zbliża się deadline dla nich więc nie odpuszcze i bede walczyc z hołotą. Auto kupione za 55000, nowy silnik 43000.... dajcie znać w komentarzu jeśli też ktoś z nimi walczy, kazde informacje sie przydadzą. Pozdrawiam"
1 / 5
2022-09-23 15:07:16
Emilia
Oszuści. Nie korzystajcie z usług AAAauto w Piasecznie. Więcej tam nie pójdę i nikomu nie polecam. Po 2h czekania na wycenę zaproponowali 24 tys za auto warte 31 tys. Oszukują !!!
1 / 5
2022-09-23 14:58:55
Wkurzona
Pieprzone lenie, pisanie dobrych komentarzy i OSZUKIWANIE ludzi świetnie wam wychodzi.Jak wy patrzycie rodzinie w oczy po powrocie do domu...!? Jakie musi być smutne wasze życie Pracownicy AaaAuto 😔
1 / 5
2022-09-23 14:23:39
Zmęczeni komisem AaaAuto
W komisie oszukują, w opiniach oszukują, do czego jesteście jeszcze zdolni..!!??? Ja myślę że do wszystkiego. Żałośni pracownicy AaaAuto 🤮🤮🤧
1 / 5
2022-09-23 14:20:14
Andrzej
OKK i 123 skunksy komisu AaaAuto. Za robotę się weźcie a nie ładujecie pochlebne komentarze. Na nagrodę trzeba sobie zapracować. OSZUKIWANIE do niczego nie prowadzi,kiedyś za to zapłacicie.Karma wraca,pustostany
1 / 5
2022-09-23 14:14:32
12345
Ok i 123 nie pierd...cię że jesteście przyglupy zadowoleni,wszyscy wiedzą że jesteście pracownikami AaaAuto. Ile zo 1 opinię 5 zł ???
5 / 5
2022-09-23 13:35:27
123
jechałem ponad 100 km po auto do AAA, ale nie powiem bo opłaciło się
5 / 5
2022-09-23 13:27:38
OKK
wszystko ok, zero ukrytych kosztów, auto sprawdzone przez znajomego mechanika
1 / 5
2022-09-23 12:47:33
Nie zadowolony klient
Zadowolony klient...To jak zwykle pracownik AAAAUTO 🤣🤣🤣zalecenie odgórne,, kilka dobrych recenzji dziennie."Imbecyle
1 / 5
2022-09-23 11:41:11
Sabina
Auto ktore zarezerwowałam i miałam po nie jechać 250 km zostało sprzedane .jedno wielkie Oszustwo
1 / 5
2022-09-23 11:26:35
Rbbbbb
Jak czytam te historie to można odnieść wrazenie, że AAA to jedyny sprzedawca samochodów na świecie. To dlaczego kupujecie tam samochody jak takie są opinie.....? Nie można podziękować i kipić samochód z innego źródła, nie czytacie opinii innych, ale jak sie trafia okazja to potem takie są efekty
5 / 5
2022-09-23 10:52:46
zadowolony klient
ja jestem zadowolony, auto kosztowało tyle ile miało kosztować. auto kupiłem na kredyt ale w dzisiejszych czasach jest to normalne że nie są to raty 0%. każdy bank ma dzisiaj prowizję. jeżeli nie czyta się dokumentów i nie sprawdza dodatkowo auta we własnym zakresie to niestety ale winę można mieć tylko do siebie.
1 / 5
2022-09-23 08:53:25
GONIĆ CWANIAKOW
AAAAUTO OPINIE KLIENTÓW Tak zatytułowany jest strona komisu i tam są tylko i wyłącznie pozytywne komentarze.Nie można się do nich odnieść ani za laikowac. To jest ich prywatna strona jakby ktoś pierwszy raz wszedł na opinie to właśnie ta strona jest dla niego
1 / 5
2022-09-23 08:41:42
Zaniepokojeni
Masakra, jak to się czyta. Czy nie można tego jakoś upublicznić, żeby czytała to cała Polska.?!!??!!?? Może jak ludzie by t nie chodzili to by to zamknęli 🤔🤔🤔
1 / 5
2022-09-23 07:59:28
Oskubani
Nie wiem gdzie z żoną mieliśmy oczy że pojechaliśmy do AaaAuto komis Bielany wskie .Dość że zapłaciliśmy więcej niż była cena wyjściowa,tak nas zachachmecili,to jeszcze po 10 km musieli wzywać lawetę za 2,500 tys.Sprzedali nam polisę za 2,500 zł która, uwaga!!! Na nic nie opiewa ,taka jest i musisz ją kupić. Jesteśmy załamani. Ludzie czytajci5opinie zanim coś chcecie nabyć, my tego nie zrobiliśmy i to był drogi błąd.
1 / 5
2022-09-23 04:48:13
Oszukany Szaman
Myślę że należy roz***.. ć ten przybytek zła. A to dla was na dzisiejszy dzień 💣💣💣 Przy każdej próbie oszukania ludzi żebyście się posrali 💩💩💩.Tak was nienawidzę
1 / 5
2022-09-23 04:41:20
Wrozka
,,Szymon " ty chyba jesteś najgorszym ścierwem i nierobem w AaaAuto bo już z grubej rury z rana ładujesz sobie 5 gwiazdek . Życzę Ci żebyś do końca roku nie mial ani jednego dnia dobrego dnia.Chyba że przestaniesz oszukiwać ludzi.Wybor należy do ciebie
1 / 5
2022-09-23 04:35:49
Andrzej
(Szymon i sprzedaż)widzę że już jesteście w pracy bo lądujecie "pozytywne nieuczciwie komentarze.Jle macie płacone za 1komentarz,5 zł.?Wy za każdą cenę potraficie się zeszmacic
1 / 5
2022-09-23 04:30:49
Oburzony
Państwo pracownicy AaaAuto, nie wstyd wam wchodzic na stronę opini i ładować swoje zakłamane pozytywne opinie.Poczytajcie opinie niżej, przecież tam są tragedie ludzkie .Jak by byli bogaci to u was by się nie pokazali i nie brali na kredyt i w tym momencie zaczynacie ich skubać. Oszukańczy kredyt ,różne ceny samochodów, wadliwe samochody i prezenty dla klientów za które oni płacą kosmiczna cenę. Kto wam dal zezwolenie na takie postępowanie .
5 / 5
2022-09-23 04:23:58
Szymon
5 gwiazdek za bardzo miłą obsługę, co prawda nie kupiłem u nich auta ale obsługa spoko
5 / 5
2022-09-23 04:21:27
sprzedaż
u mnie akurat auto wycenili bardzo uczciwie, wziąłem tylko trochę mniej uż chciałem
1 / 5
2022-09-23 01:36:04
W beznadziejnej sytuacji
Masz racje zdruzgotana. Ja po ostatniej wizycie na Bielanach nie mogę wyjść z traumy.Mam zepsuty samochód, kredyt większy niż wartość samochodu.Inna cena podana do sprzedaży, inna przy kupnie inna przy kredycie,lewe ubezpieczenie i gadżety 1000%droższe niż w sklepie, ale to wszystko wychodzi po opuszczeniutego przybytku
1 / 5
2022-09-23 01:29:33
Zdruzgotany
Nie polecam, po wizycie w tym beznadziejny komisie po przeczytaniu komentarzy sznurek i się wieszać, w najlepszym wypadku szpital psychiatryczny
1 / 5
2022-09-23 00:26:27
Samson
XYZ NAJGORSZE JEST TO, ZE TE MENDY,DOSC ZE OSZUKUJA W KOMISIE TO JESZCZE WCHODZA NA STRONY I WPISUJA POZYTYWNE KOMENTARZE BO RANKING IM SPADA .ZEPSUCI SA DO SZPIKU KOŚCI
1 / 5
2022-09-22 16:11:57
XYZ
Samson. Zgadzam się, szczególnie musimy zgłaszać ich przekręty do UOKiK. Przecież nie mogą być k...a bezkarni.
1 / 5
2022-09-22 16:11:31
Gutek
Zero zaufania ,patrzenie pracownika na ręce, czytać wnikliwie dokumenty a najlepiej omijać i wiać gdzie pieprz rośnie
1 / 5
2022-09-22 15:59:46
Samson
Musimy rozpowszechnić oszukańcze praktyki komisu AaaAuto
1 / 5
2022-09-22 15:32:24
Wykorzystany
Przez rok będę musiał pracować za darmo tak mnie wyruchali w AaaAuto Bielany Wrocław
1 / 5
2022-09-22 15:30:05
Ja juz nieam imienia
Długo zbierałem na samochód jeszcze dłużej będę zbierał żeby zapłaci z a odsetki z odsetek,ubezpieczenie którego nie chciał, naprawy zdezelowanego samochodu i za wiarę w ludzi którą dzisiaj zabrało mi AaaAuto Bielany Wrocław.
1 / 5
2022-09-22 15:26:05
Zrobiony na szaro
Po spotkaniu z komisem AaaAuto, odechciało mi się żyć
1 / 5
2022-09-22 15:24:03
Rozczarowani😔😔😔
Zastanawiam się jak wyjdziemy z tych kredytów które w dobrej wierze polecili nam pracownicy AaaAuto Bielany Wrocław. Jesteśmy psychicznie rozbici a mowilinam będzie dobrze.Uwierzcie ,nie jest dobrze😔😔😪
1 / 5
2022-09-22 15:19:22
Frajer oszukany przez AaaAuto
Do dużej rzeszy odbiorców!!! Po kupnie samochodu w AAAAUTO BIELANY WROCŁAW odechciało się mi ,samochodu i obcowania z ludzmi😔za samochód inna cena kredyt inna cena I ukryte koszty. Pracownicy ,lepiej nie gadać, sprzedali się za 30 srebrników
1 / 5
2022-09-22 14:39:45
Tonik
Co buraki AaaAuto, zamykacie i nie macie czasu pisać pozytywnych komentarzy na swój temat 🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-22 14:37:42
Sonia
Jak zamkną AaaAuto Bielany Wrocław otwieram szampana
1 / 5
2022-09-22 14:35:19
Oszukani
Co za betony i taborety z tych pracowników AaaAuto piszą dobre komentarze i myślą że my nie wiemy że to oni🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-22 14:32:44
Nana
Zastanawiam się jak pracownicy AaaAuto wchodzący na te stronę żeby napisać ,,pozytywny " komentarz na swój temat lajtowo odnoszą się do tragedii ludzi tu piszących,?Brzydze się wami
1 / 5
2022-09-22 14:32:43
Nana
Zastanawiam się jak pracownicy AaaAuto wchodzący na te stronę żeby napisać ,,pozytywny " komentarz na swój temat lajtowo odnoszą się do tragedii ludzi tu piszących,?Brzydze się wami
1 / 5
2022-09-22 14:28:31
Lucja
Zamknijcie to centrum wykorzystujące ,uczciwych ciężko pracujących ludzi.Aaaauto to zbiór elementu najgorszego sortu zerującego na pracy ludzi
1 / 5
2022-09-22 14:23:46
Samson
Omijać falszywcow krętaczy cwaniakow🖕🖕🖕🖕
1 / 5
2022-09-22 14:23:45
Samson
Omijać falszywcow krętaczy cwaniakow🖕🖕🖕🖕
1 / 5
2022-09-22 14:22:16
Andrzej
Nie polecam zlodzieje
1 / 5
2022-09-22 14:21:31
Oszukani
Aaa a co polecasz ,okradanie innych ty zakłamana fałszywa osobo
1 / 5
2022-09-22 14:19:38
Sympatyk aaa auto
Niepolecam zlodziei i oszustow.
1 / 5
2022-09-22 14:18:07
Sympatyk aaa auto
Nie polecam zlodziei i oszustow
1 / 5
2022-09-22 14:17:56
Oszukani
Aaa a co polecasz ,okradanie innych ty zakłamana fałszywa osobo
5 / 5
2022-09-22 14:09:59
Aaa
polecam, krótko i na temat bez zbędnego gadania
5 / 5
2022-09-22 13:54:37
polecam
polecam ...
1 / 5
2022-09-22 09:58:41
Oszukani na Bielanach Wrocław
Panie prezesie UOKiK Tomaszu Chrostny, oczekujemy od Pana jakiejś reakcji,czy oni w imię prawa mogą nas okradajc.W końcu ktoś Pana wybrał, więc niech Pan się weźmie za robotę, bo oni doprowadza do tragedii. Ja dziękuję Panu Janeckiemu mam silną depresji, mój przedmówca pisze ze żyć mu się nie chce. Potrzebuję Pan ofiar żeby ruszyć tylek z krzesła?????
1 / 5
2022-09-22 08:52:42
K...k
Nie dość że cena zupełnie inna jak chcieliśmy kupić auto. Inna podana nam przy oglądaniu, inna podczas sporządzenia umowy (gdzie niby byliśmy informowani ... - nic takiego nie miało miejsca). czas oczekiwania ponad 3 godziny na umowę .... Mniejsza z tym. Kupiliśmy. I to był życiowy błąd .... Auto zepsuło się zaraz po wyjeżdzie z salonu. Minęło 4 tygodnie i ze strony firmy dalej cisza, a pisałem odwołania już 4 razy .... Uciekają od swojego błędu. mam dość wszystkiego przez nich. Nawet nie chce mi się żyć, od tych problemów ....
1 / 5
2022-09-22 07:15:29
Ana
Rafał, to jest ich taktyka żeby ciebie zwabić, to nie pierwszy ich taki numer. Poczytaj komentarze,takich jak ty to jest całe multum.🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-22 06:07:10
Rafal
Nie polecam firmy aaa auto centrum.zarezerwoealem auto przejechałem 300 km. I okazało sie ze sprzedali chwilę przed tym jak dojechałem. *** ich było tylko na słowo przykro namBeznadzuejna obsługa i podejście do klienta zenada
1 / 5
2022-09-22 05:49:50
Anita
Zastanawiam się jak to się dzieje że AaaAuto komis jest kontrolowany przez UOKiK a przekręty nadal są oco tu chodzi?!Panie prezesie Tomaszu Chrostny czemu nie ma wyników kontroli !!!!???? Czy oni tak dobrze kłamią że Pan dał się też nabrać? Wielu oszukanych klientów AaaAuto czeka na Pana działania.
1 / 5
2022-09-22 02:31:15
Emma
SPRZEDALI NAM WADLIWE AUTO !!!! Auto zepsuło się w tym samym dniu, co wyjechaliśmy z salonu. Zgłosiliśmy sprawę, ale nikt nie raczył się tym zainteresować, dośtalismy tylko pismo że wada była nam zgłoszona - gówno prawda. Po co bym miała niby kupować wadliwe auto za 26 tysięcy złotych? Poszliśmy do rzecznika spraw konsumenckich, jak opowiedzieliśmy sprawę, uśmiechnął się i powiedział że on zna ta firme, że nie jesteśmy pierwsi i że w sumie to firma nie jest karalna .... Możemy sprawę zgłosić do sądu, ale i tak ją przegramy - tak nam powiedział. Więc już ręce opadają, bo nie wiemy co robić .... Auto nie jeździ, pieniądze starcone, a oni mają gdzieś ludzką krzywdę.
1 / 5
2022-09-22 02:28:10
Anna
Nie polecam. Sprzedają złom, który ładnie wygląda z wierzchu. W środku auto się sypie i to w pierwszych dniach dłuższej jazdy. Za samochód dałam ponad 25 tys. i przy takiej kwocie oczekuję, że auto pojeździ chociaż pół roku bez napraw ... Przeliczyłam się ... Auto padło i to dosłownie po 4 dniach. Sprawa została zgłoszona do komisu, ale oni mają to gdzieś. Kupiłam auto więc to moja sprawa co się z nim dzieje. Nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za sprzedawany chłam. NIE POLECAM! Nawet jak się komuś o dziwo trafi auto, które w miarę jeździ, nie dajmy tym oszustom zarabiać, bo na 10 aut 9 jest wadliwych, a sprzedawane są za kosmiczne sumy i jako w pełni sprawne. Ponad to, niby oni ponoszą koszty naprawy w razie W, ale to żadna prawda .... Nawet się nie zainteresowali zgłoszoną sprawą ....
1 / 5
2022-09-21 18:23:21
Zmija
Czekam na zamknięcie albo wymianę cwanych,obrzydliwych,wrednychoszustow z AaaAuto Bielany Wrocław
1 / 5
2022-09-21 17:28:43
Dobry wujek
Weźcie zamknijcie te stronę , bo AaaAuto jest już tak pogrążone przez komentarze i swoich pracowników którzy do tego doprowadzili. Jak dla mnie AaaAuto Bielany Wrocław to dno z pracownikami włącznie.
1 / 5
2022-09-21 17:23:17
Rozśmieszony przez palantow
Leasing, a ty ile z Jankiem dostałeś kasy po 2,50 zł.???Bo trochę krótkie te komentarze.🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-21 17:18:26
Janek
Mandaryna a z czego ty jesteś taka zadowolona ? Dali Ci 5 zł za napisanie opini🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1 / 5
2022-09-21 16:52:02
Uczciwy czlowiek
Bardzo dobre komentarze,UOKiK się wziął za nich to gnoje szukają ratunku pisząc dobre komentarze.Za późno, wystarczyło być człowiekiem a nie złodziejem
1 / 5
2022-09-21 16:52:01
Uczciwy czlowiek
Bardzo dobre komentarze,UOKiK się wziął za nich to gnoje szukają ratunku pisząc dobre komentarze.Za późno, wystarczyło być człowiekiem a nie złodziejem
1 / 5
2022-09-21 16:47:15
Franciszek
Ale się uśmiałem z tych pochlebnych komentarzy Frajerzyny z pseudonimami. Leasing, Mandaryna, Janek, będzie premia czy ratujecie *** przed wyrzuceniem za oszukiwanie Ludzi? Karma wraca obszczymurki ,do biedry na kasę
1 / 5
2022-09-21 16:42:40
Obserwator
Leasing, Mandaryna,Janek . Żal mi was nie potraficie napisać komentarzy w pewnym odstępie od Siebie!?Jesteście tak przewidywalni dzieciak by się domyślił ze to pracownicy AaaAuto piszą pozytywne komentarze.Przez jakiś czas jest cisza później jeden komentarz pochlebny za drugim.🤣🤣🤣🤣 Nie umiecienawet zachować pozoru,za to wychodzi wam kantoqanie ludzi.A może macie tylko jeden telefon i czekacie jak jeden napisze komentarz.drugi potem trzeci i tak dajecie sobie po 5 gwiazdek🤣🤣🤣Buraki buraczane🤣Jutro dopiszcie sobie parę komentarzy bo wam średnia gwiazdek spada.🤣🤣🤣🤣.Macie parę gwiazdek od oszukanych🌟🌟🌟🌟🌟wystarczy?!🖕🖕🖕
1 / 5
2022-09-21 16:40:57
Obserwator
Leasing, Mandaryna,Janek . Żal mi was nie potraficie napisać komentarzy w pewnym odstępie od Siebie!?Jesteście tak przewidywalni dzieciak by się domyślił ze to pracownicy AaaAuto piszą pozytywne komentarze.Przez jakiś czas jest cisza później jeden komentarz pochlebny za drugim.🤣🤣🤣🤣 Nie umiecienawet zachować pozoru,za to wychodzi wam kantoqanie ludzi.A może macie tylko jeden telefon i czekacie jak jeden napisze komentarz.drugi potem trzeci i tak dajecie sobie po 5 gwiazdek🤣🤣🤣Buraki buraczane🤣Jutro dopiszcie sobie parę komentarzy bo wam średnia gwiazdek spada.🤣🤣🤣🤣.Macie parę gwiazdek od oszukanych🌟🌟🌟🌟🌟wystarczy?!🖕🖕🖕
1 / 5
2022-09-21 14:00:42
XYZ
Śmiać się mi chce jak czytam komentarze typu.... Jestem zadowolony. Naprawdę ? Ile Wam za to płacą ? Przeczytaj sobie protokół przekazania pojazdu i zobaczymy czy będziesz taki zadowolony. Szkoda słów.
5 / 5
2022-09-21 13:51:41
Janek
5 gwiazdek ode mnie, bez zbędnego gadania
5 / 5
2022-09-21 13:49:10
Mandaryna
POLECAM - TYLE W TEMACIE. WIEM ŻE JEST MNÓSTWO NEGATYWNYCH OPINII ALE JA AKURAT JESTEM ZADOWOLONĄ KLIENTKĄ. KAŻDY MA WŁASNE ZDANIE O NICH, JA AKURAT MAM POZYTYWNE
5 / 5
2022-09-21 13:48:03
leasing
nie jestem pracownikiem aaa, po prostu kupiłem u nich auto jakiś czas temu i wierzcie lub nie, ale akurat w moim przypadku wszystko jest ok, auto kupiłem w leasing
1 / 5
2022-09-21 11:09:38
Mirosław
Zgadzam się, że to oszuści. Obietnice i rekomendacje o sobie super. A prawda? Pomiędzy papierami świstek o prawdziwym stanie technicznym. Złom. Można powiedzieć - trzeba czytać wszystko. To prawda, ale rzetelność też nakazuje informować słownie o historii auta. Tymczasem sprzedającemu umknął taki drobiazg, jak auto po wypadku. A szczytem było sprzedać samochód z instalacją gazową, kiedy butla nie ma numerów! Czyli może być że złomu. Tego nie podaruję. Dobrze wiedzieli, że się tego nie da sprawdzić, bo zbiornik jest podwieszany, a kanału nie mają. Zaufałem oszustom! Ludzie, nie wierzcie w ani jedno słowo, czy ich reklamę.
1 / 5
2022-09-21 09:29:05
Nana
Ależ tu dużo negatywnych opini ,ja to już niemam co pisać,wszystko co mnie spotkało jest w tych komentarzach. Wciskanie taniego sprzętu za dużą kasę, jakieś nieuczciwe drogie ubezpieczenia o których dowiadujesz siępo czasie, i z których nie możesz zrezygnować dodatkowe ukryte koszty ukryte wady samochodów, jest tego cała masa.Wstydzilabym się przyznawać że pracuje w czymś takim .AaaAuto komis.
1 / 5
2022-09-21 08:28:54
Samson
XYZ Tak to jest ich prywatna strona z ich pozytywnymi opiniami i tam wstępu nie masz .Z adnego laikowania,wpisywania swoich prawdziwych komentarzy itd,itp.Taka stronka dla naiwnych.
1 / 5
2022-09-21 08:09:33
XYZ
Samson. Aha, myślę że tam opinie wstawiają oni sami a nie klienci. Czyli te opinie są nieprawdziwe. Należy zgłaszać swoje niezadowolenie do UOKIK. Powinni im dać karę 10%, myślę, że przy sprzedaży około 20.000 samochodów to ich położy
1 / 5
2022-09-21 07:58:39
Samson
XYZ https://m.aaaauto.pl/opinie-i-doswiadczenia-naszych-klientow
1 / 5
2022-09-21 07:47:56
Samson
XYZ Opinie KLIENTÓW Przeczytaj opinie i doświadczenia naszych zadowolonych klientów. Zakup samochodu Sprzedaż samochodu...... To jest ta niedostępna strona ,tam dostać się nie można a lajka dać to już zapomnij...
1 / 5
2022-09-21 07:42:20
Samson
,,XYZ ."Taka jest pisownia,,Opinie KLIENTÓW. ".Tam są tylko extra opinie,wejścia tam nie ma
1 / 5
2022-09-21 07:03:12
Nadia
Pożegnać oszustów AaaAuto i ich pracowników ➡️🚪🚪🚪prosimy *** 💩
1 / 5
2022-09-21 06:56:23
Alex
Jak to by był mały sklep to by go szybko zamknęliśmy tu korporacja to może robić co chcą. Macie też dane pracowników którzy oszukują, czemu ich po prostu nie zwolnicie? To oni psują markę i stawiają uczciwych ludzi w takiej sytuacji.....
1 / 5
2022-09-21 06:52:06
Krawiec
Kiedy wreszcie ten syf zamkną.?Ile jeszcze oszukanych ludzi musi być zeb6to wszystko ukrócić.?
1 / 5
2022-09-21 06:51:02
XYZ
Samson. Jaka to jest strona ?
1 / 5
2022-09-21 06:01:37
Samson
Oni mają swoją stronę z pozytywną opinią i jest tak skonstruowana że przeciętny Kowalski nie może podważyć tego co tam jest napisane. Jak oszukiwać to na całego
1 / 5
2022-09-21 06:01:36
Samson
Oni mają swoją stronę z pozytywną opinią i jest tak skonstruowana że przeciętny Kowalski nie może podważyć tego co tam jest napisane. Jak oszukiwać to na całego
1 / 5
2022-09-21 05:52:12
Nazar
Najgorszy komis samochodowy. zero szacunku do klienta, przyjechałem 700km w jedna stronę a samochód był tak zasyfiony że chciało się zwymiotować, a osoba co pokazywała samochód to powiedziała nu niestety trocha złe posprzątane. zadzwoniłem na główny numer żeby wnieść skargę to też mieli to gdzieś i nikt nie odezwał się po żeby przeprosić. W opisie samochód był w super stanie a jak przyjechałem to tragedia z każdej strony był zarysowany zadrapany obity zniszczony w środku dramat syf totalny i samochód strasznie zniszczony rączki na na drzwiach trzymały się tapicerce tylko jak by mocniej chciał zamknąć to by została w ręce. Przez telefon powiedziano cenę jedną w przypadku finansowania ( leasing lub kredyt) na miejscu powiedzieli że cena o 5 tyś mniejsza obejmuje tylko przy kredycie, a ja chciałem leasing, czyli oszustwo. Po zgłoszeniu takiego syfu po 2-3 godzinach odezwali się że samochód jest bardziej przygotowany żeby ponownie podjechać, odpowiedziałem że wiem bo cały czas na parkingu obserwowałem mycie tego pojazdu i tutaj najlepsze, jak nie wynajmą sobie profesjonalna firmę do spszątania to padnie szybko, bo spszątają na ***. NIE POLECAM NAWET WROGOWI
1 / 5
2022-09-21 05:51:28
Reporter
Siemka,jak to zrobić żeby cała ale to cała Polska wiedziała co wyprawiaz ludźmi AaaAuto komis
1 / 5
2022-09-21 05:48:34
Sergiusz
JA PITOLE CO TO ZA KOMIS TE AAAAUTO BIELANY WROCŁAW. ?DZIĘKUJĘ ZA OPINIĘ, MOJA NOGA TAM NIE POSTANIE
1 / 5
2022-09-21 05:31:36
Norbi
Dzisiaj jest dużo o Panu Marcinie Janeckim z Bielan.Tez miałem z nim do czynienia. Jak to jest Panie Janecki, przychodzi Pan do domu patrzy w oczy żonie i córce i mówi, no dzisiaj udało mi się oszukać paru emerytów, jednego niedowidzącego i matkę z córką .Jakie tepaki z tych ludzi,ubieraj się żono jedziemy do Grecji za pieniądze tych tepakow.
1 / 5
2022-09-21 05:24:27
Lucyna
Panie Marcine Janecki, pracuje pan tam jeszcze ? Chciałam zapytać kiedy odda mi Pan pieniadze te które mi Pan ukradł (nazywajmy rzeczy po imieniu) ?Dostałam od Pana w prezencie kamerkę za 165zl ,cena sklepowa, ja zapłaciłam 700zl a to był prezent .Wcisnął mi Pan jakąś polisę za 2,500zl o której nic nie wiedziałam, tak się Pan naciągał bo znalazł frajerów I miał Pan rację że wpadliśmy niestety w Pana sidła Ale myślę że to jeszcze nie koniec.
1 / 5
2022-09-21 05:13:20
Krzysztof
,,JEDEN Z NICH,,Mówisz że mogę zrezygnować, ale jak.Wcisneli mi ubezpieczenie za 2,500 zł. Po zorientowaniu się ze coś takiego mi podłożyli zadzwoniłem na drugi dzień anulować to .Anulowali a pieniądze przepadły na rzecz AaaAuto. Pan Janecki dal mi w prezencie kamerkę (cena sklepowa) 165 zł ja zapłaciłam 700.zl. Co w tej sytuacji zrobić. Jestem umówiony z prezesem UOKiK osobiście,może komis poniesie konsekwencje swoich oszukańczych poczynań.Pozdrawiam .Oszukany😔
1 / 5
2022-09-21 04:57:07
Amelia
Z przykrością czytam te komentarze ale ja też jestem ofiarą. Kupiłam auto na Bielanach na kredyt po przyjeździe do domu okazało się że mam jakieś ubezpieczenie na 3000 tys.jakis gadżet za który zapłaciłam 10000 zł a w sklepie kosztuje 200 zł i dużo ukrytych kosztów. Suma sumarim zrobili mnie na 10000tys.zł. To że nie znam się na umowach nie znaczy że mnie można oszukać a jednak.A co się dzieje jak jadą emeryci,ludzie jak ja nie kumający umów. Ci ludzie tam pracujący powinni pomóc. Niestety im człowiek bardziej,,ułomny,, tym większa ratę kredytu zapłaci za swą ułomność. 🥺😓😩😫😭
1 / 5
2022-09-21 04:47:18
Artur
Te gnojki nie zdają sobie sprawy jaką krzywdę nam wyrządzają. Za każdym oszukańczym procederem stoją ludzie .Jedni są okradzeni i nie mają na rachunki,drudzy ,,złodzieje "pokazujący na fb zdjęcia z zagranicznych wakacji z naszych ciężko zarobionych pieniędzy. My mamy określony budżet jadąc po samochód, a wy nam doliczacie ukryte koszty które wychodzą po wnikliwym przestudiowaniu dokumentów w domu.
1 / 5
2022-09-21 04:40:19
Hans
Witam Zenku, ale ja mam to samo.Mialem rozpisane na kartce na ile mogę sobie pozwolić przy zakupie samochodu. Niestety trafiłem na Pana Janeckiego który mnie tak omotal że nie wiem czy będzie mnie stać na raty.
1 / 5
2022-09-21 04:35:42
Zenek
Jest mi przykro że muszę napisać złą opinię, ale po spotkaniu z komisem AaaAuto Bielany Wrocław jestem zmuszony. Mam 65 lat a ci młodzi ludzie posunęli się do tak ochydnego oszustwa.Nie wiem co za rodzice ich wychowali ale nie mają z czego być dumni.
1 / 5
2022-09-21 04:30:23
Nana
Witajcie, myślę że jakby mój pracodawca przeczytał te ochydne komentarze to ja już bym była bezrobotna. Co to za pracodawca który na to daje przyzwolenie????
1 / 5
2022-09-21 04:16:22
Koko
Super komentarze piszą pracownicy komisu ,bo mają na głowie UOKiK. Więc muszą podnieść swoją opinię. Z tego co wiem i odczułem to na własnej skórze, skrzywdzili wielu ludzi wyciągając im pieniądze z ,, kieszeni."Bo jeżeli ktoś kogoś oszukuje to trzeba nazywać rzeczy po imieniu .Nie polecam komisu Na Bielanach. Mam nadzieję że kiedyś będę mógł napisać dobre komentarze ale myślę że najpierw trzeba było wymienić pracowników.Na chwilę obecną AAA Auto Bielany to spęd szczurów najgorszego sortu.
1 / 5
2022-09-21 04:08:58
Jeden z nich
Tamara. Zgadzam z Tobą. Musimy pisać pozytywne komentarze. Jest to żenujące.
1 / 5
2022-09-21 04:04:29
Tamara
Poznajcie dziś SYLWIE,WWW i A.P. Oni dzisiaj są oddelegowani do pisania super komentarzy na swój temat. To że w komisie oszukaliscie ludzi, nie znaczy że my nie wiemy że to wy Przecież komentarze. Walcie się pajace.
1 / 5
2022-09-21 03:57:01
Kleopatra zero dla was 0 oszuśc
Widać po komentarzach że pracownicy przyszli do pracy bo od godz.9.00 zaczynają pisać komplementy na swój temat w opiniach.Jakie to jest żenujace.🤮🤢
1 / 5
2022-09-21 03:52:26
Poszkodowana przez AAA AUTO
AP .Dzisiaj byłeś 3 w kolejce do pisania dobrych komentarzy.Ilu was tam jeszcze stoi !? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Do robót się weźcie, czy o tej godzinie nie ma ludzi do oszukania .Frajerzy🤮🤮🤮🤮🤮🤮
1 / 5
2022-09-21 03:48:01
Oszukani na Bielanach Wrocław
WWW już nie jesteś SYLWIA?! Przychodzicie do pracy i stoicie w kolejce do pisania dobrych dla was komentarzy. Jakie zero i dno ten komis a pracownicy to s.....🤮🤮🤮
5 / 5
2022-09-21 03:47:16
A.P.
wszystko ok, szybka transakcja, minimum formalności
1 / 5
2022-09-21 03:42:34
Oszukani
Paskudni ludzie, paskudny komis, utrzymują się z uczciwych ludzi.Skupisko najgorszego sortu elementu w koszulach.
5 / 5
2022-09-21 03:41:58
WWW
polecam serdecznie, honda spisuje się super
1 / 5
2022-09-21 03:38:00
Lucja
SYLWIA jak nisko trzeba upuść żeby wysyłać na siebie pozytywne komentarze. Do roboty, zasłużyć na dobrą opinie,lenie i oszuści
1 / 5
2022-09-21 03:20:49
Andrzej
,,Sylwio ",boisz się utraty pracy że już z samego rana piszeszpozytywne komentarze Daruj sobie pracowniku AaaAuto. Wszyscy wiedzą że te komentarze mają ratować wam ***.Do roboty się weźcie i przestańcie ludzi oszukiwać 🤣🤣🤣
5 / 5
2022-09-21 03:01:49
sylwia
ja jestem zadowolona i nie narzekam na auto u nich kupione
1 / 5
2022-09-20 17:10:31
Oszukani
Jeden z nich.Na chwilę obecną też nie mam pracy a rachunki trzeba płacić, sugerujesz że mam iść kraść. Nie tak mnie wychowanoze po trupach do celu
1 / 5
2022-09-20 17:06:52
Andrzej
XYZ dzięki ,mam nadzieję że ona umie czytać po polsku i wie co się dzieje. AaaAuto mają taką stronę że są tylko pozytywne komentarze i na tę stronę nie można wejść. Myślę że założyli sobie taką stronę ,,pochlebstw" że jak wejdzie jakiś laik i da się nabrać na uczciwość komisu

Rzetelne opinie o AAA AUTO