Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AAB

AAB Opinie 4.7 (545)

Os. Wyszyńskiego 21/4
98-300
Wieluń
438433303
opinie AAB
speedtest
4.7
545
Opinii

Dobrze

1 / 5
2018-08-30 19:45:23
Igor
NIE POLECAM - Produkty opisane w bardzo marketingowy sposob, jednak podstawka chłodząca za 130 zł po wyjeciu z pudełka okazuje sie gorsza od marketowej za 20 zł. zakup przez allegro - po zgloszeniu zastrzezen co do jakosci zwrot niemozliwy bo kupiłem na fakture i nie ma zwrotu. CEL FIRMY to oszukac klienta swietnym opisem, sprzedac mu chinski badziew i niech sie martwi...
1 / 5
2017-07-06 11:11:58
Szymon
Absolutnie odradzam zakupu w tej firmie. Zakupiłem towar (6x wiatraki 120mm) na allegro. Sprzedawca posiadał 6 aukcji tego produktu (po 1 tyś sztuk), aukcję wyróżnione, promowane. 1 dzień po zakupie otrzymałem informację iż nie ma produktu i polecają mi zakup innego znacznie droższego produktu. Odpisałem iż nie jestem nim zainteresowany i wybrałem inne z produkty z ich oferty, które również mieli dostępne na allegro w ilości kilku tysięcy sztuk. Odpowiedzi nie otrzymałem czy towar został wysłany czy nie. Przez 5 dni próbowałem uzyskać informację czy został towar wysłany. Otrzymałem na maila FV jakoby produkt został wysłany, po 2 dniach dalej towaru nie było, prosząc o podanie numeru wysyłki brak odpowiedzi, skontaktowałem się z inpostem czy zostało coś dla mnie wysłane - oczywiście towar nie został wysłany. Otrzymałem następnie informację iż faktura została wysłana przez pomyłkę. Reasumując: - Sprzedają towary którego nie posiadają i nie przewidują posiadania w najbliższym czasie. - Brak kontaktu, po wielu e-mailach odpisują, bardzo ciężki kontakt. Odradzam, zupełny brak profssionalizmu w sprzedaży
5 / 5
2016-11-09 12:26:36
Tamara
Jestem zadowolony dobry kontakty bez problemowa pomoc przy doborze towaru jak i przy reklamacji poprzedniego produktu na nowy .
1 / 5
2016-11-03 10:05:44
Dymitr
Przysłany towar był niesprawny , Reklamacja w tej firmie to żenada !!!! Towar zakupiłem 2016-10-12 a do 2016-11-03 jeszcze nie dostałem zwrotu pieniędzy. AAB zawiodła mnie na każdym etapie realizacji i reklamacji !!!!
5 / 5
2016-10-25 11:45:24
January
Bardzo szeroka oferta, szybkie zakupy i szybka realizacja zamówienia - polecam
5 / 5
2016-10-21 20:40:09
Łukasz
Otrzymałem tego co oczekiwalem
5 / 5
2016-10-19 09:06:01
Małgorzata
Bardzo w porządku. Sprawnie i bez problemu.
5 / 5
2016-10-18 12:20:07
Damian
Bezproblemowe zakupy. Polecam,
5 / 5
2016-10-17 14:21:26
Bogdan
Przzejrzyście, tanio, solidnie.
5 / 5
2016-10-14 22:34:28
Radosław
Polecam sklep, trzymam kciuki za większy rozgłos!
1 / 5
2016-10-14 14:03:23
Karina
Zakupiony towar został dostarczony z pękniętą obudową. Wykonanie produktu to tania chińszczyzna. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu!.
2 / 5
2016-10-12 11:53:12
Robert
Otrzymany sprzęt był uszkodzony. Główny wiatrak nie działał na początku, by później uruchomić się 2-3 razy i potem przestał działać.
4 / 5
2016-10-05 11:16:54
Eryka
towar ktory zamowiemnie spelnialmoich oczekiwan poniewaz powerbank ktory zamowilem dlugo sie laduje a ladowaniebateri starczy na ladowanie telefonu ok 80%
5 / 5
2016-09-30 10:00:28
Judyta
Profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2016-09-28 10:39:13
Beata
Duży asortyment, ceny "przyzwoite". Polecam.
5 / 5
2016-09-26 11:36:16
Marcel
Wszystko ok, na pewno będę kupował tu dalej. Jedyne do czego na siłę się mogę przyczepić to to, że alkohol do usuwania pasty termoprzewodzącej był zapakowany w taśmę klejącą co skutkowało odklejeniem sie etykiety przy rozpakowywaniu.
5 / 5
2016-09-20 07:49:33
Mariusz
Szybko, sprawnie i bez problemów Polecam
5 / 5
2016-09-19 12:05:16
Lesław
Bardzo dobra współpraca. Jeszcze tego samego dnia towar został dostarczony do paczkomatu inpost w celu wysłania do klienta. POLECAM zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2016-09-14 18:56:12
Roman
Solidnie i bezproblemowo. Polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2016-09-12 21:41:54
Dawid
szybki i bezproblemowy proces zamowienia i wysylki. Produkt spelnil wszystkie oczekiwania.
5 / 5
2016-09-09 11:16:37
Joanna
Wszystko odbyło się sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2016-09-09 10:46:23
Nastazja
Wysoki poziom usług i pewność realizacji. Polecam !!!.
5 / 5
2016-09-04 09:49:52
Zygfryd
Szybko i profesjonalnie. Polecam. Dziękuję.
4 / 5
2016-08-26 11:09:48
Kacper
Bardzo dobry sklep, dobre ceny bezproblemowe zamówienie, ale .... przy składaniu zamówienia w przypadku wyboru paczkomatu strona w przypadku duuużych paczek nie informuje o fakcie, że nie zmieści się przesyłka do paczkomatu. Musiałem dzwonić do inpost i dowiadywać co z paczką okazało się, że jest ponadgabarytowa ale ostatecznie dogadałem się z kurierem o dostarczył paczkę. Inna sprawa pomyłka na fakturze - drobny błąd pewnie zbyt szybko ktoś wypełniał fakturę numer domu widnieje dwa razy - będzie nota korygująca.
5 / 5
2016-08-25 14:56:58
Edward
Zadowolona. Towar i dostawa zgodnie z umową.
4 / 5
2016-08-23 20:09:45
Olaf
Sklep jak najbardziej godny polecenia!!!
5 / 5
2016-08-23 10:00:15
Klemens
Atrakcyjne ceny, ekspresowa wysyłka, profesjonalne podejście do klienta. Polecam !
5 / 5
2016-08-19 20:31:48
Jan
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zwróciłem - nie było problemu.
5 / 5
2016-08-17 07:28:23
Juliusz
wszystko zgodnie z oczekiwaniami - polecam sklep
5 / 5
2016-08-16 20:00:54
Kazimiera
Naprawdę fajny sklep i szybka wysyłka POLECAM każdemu
4 / 5
2016-08-16 19:51:56
Ireneusz
Dobry i solidny sklep ze specjalistycznymi akcesoriami do komputerów i innych sprzętów elektronicznych. Zamówienie dotarło w jednym kawałku i bez pomyłki w przedmiotach.
5 / 5
2016-08-12 10:14:21
Grażyna
Super szybka realizacja. Polecam
3 / 5
2016-08-11 22:45:37
Ismena
Długi czas wysyłki, brak faktury
5 / 5
2016-08-10 21:40:38
Patrycja
Zakupy przebiegły szybko, sprawnie, bez żadnych komplikacji. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-08-07 09:09:09
Natasza
Wszystko jak należy towar przyszedł szybko , jakość bardzo dobra towaru w stosunku do ceny . Polecam.
5 / 5
2016-08-05 22:03:59
Karolina
Rzetelny sprzedawca. Ceny konkurencyjne.
3 / 5
2016-08-05 14:30:52
Cyprian
Z powodu błędu w ich systemie nie otrzymali informacji o mojej płatności on-line. Dopiero po paru dniach jak zapytałem co z przesyłką i przesłaniu potwierdzenia przelewu paczka poszła (już natychmiastowo).
5 / 5
2016-08-04 20:25:39
Sylwester
Świetna firma , bardzo dobre wentylatorki ..chyba najlepsze na rynku , bardzo ciche , wydajne i do tego tanie :) polecam na 100%
5 / 5
2016-08-03 12:00:18
Joachim
Wszystko zgodnie z zamówieniem :)
3 / 5
2016-08-01 20:38:12
Ludwik
Dokonałem wpłaty elektronicznie przez zdaje się PayU w okolicach godziny 12:00, ale moje zamówienie zostało przekazane kurierowi dopiero na trzeci dzień roboczy i to dopiero po mojej interwencji mailowej. To stanowczo zbyt długi czas oczekiwania jak na obecne standardy konkurencyjnych sklepów internetowych. Oprócz tego konieczność zainterweniowania w celu realizacji opłaconego z góry zamówienia bardzo negatywnie wpływa na ocenę Państwa sklepu a szkoda bo asortyment macie szeroki, ciekawy i gdyby obsługa klienta była sprawniejsza to pewnie zrobiłbym u Was kolejne zakupy.
3 / 5
2016-07-31 22:39:51
Franciszek
gdyby nie spam przysyłany regularnie na maila z prośbą o ocenę zakupu z miłą chęcią pewnie skorzystałbym ponownie z zakupów i miło wspominał sklep a teraz wystawiam ocenę z nadzieją na pozbycie się wreszcie SPAMU
5 / 5
2016-07-28 11:30:20
Felicjan
Jeden wiatrak pracuje duzo głosniej niz spodziewałem się, aczkolwiek nie przeszkadza mi. Reszta sprzetu bez krzty wątpliwości.
5 / 5
2016-07-28 10:03:42
Krzysztof
Polski cooling, nie ma sensu kupować z zagranicznych firm, bo tańszy i lepszy.
3 / 5
2016-07-26 15:50:10
Teresa
Produkt dobrej jakości, jednak procedura zamówienia i jego realizacji uciążliwa dla klienta, wydaje się nawet nieprofesjonalna. Niepełne przekazane dane odnośnie zapłaty przelewem, długi okres oczekiwania na odpowiedzi na zapytanie e-mail i do tego po godzinie wysyłają upomnienie o braku płatności za zamówiony towar. Wymagane było połączenie telefoniczne ze sklepem, aby szybko uzyskać brakujące dane do zapłaty przelewem (nr konta bankowego). Produkt do odbioru dostarczony w czwartym dniu od zamówienia.
5 / 5
2016-07-26 09:25:31
Marian
Towar zgodny z umową, transakcja przeprowadzona sprawnie, miły kontakt.
5 / 5
2016-07-25 10:43:12
Stefania
Ok, transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2016-07-20 12:02:54
Wacław
Wszystko profesjonalnie i bez zarzutów
4 / 5
2016-07-16 13:23:35
Barbara
Dość długi czas oczekiwania. Pozytyw za dostępność towaru.
5 / 5
2016-07-11 09:13:15
Irmina
Szybka i sprawna transakcja. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2016-06-18 16:56:32
Cyprian
Bardzo polecam. Towar pierwsza klasa, dobrze zapakowany. Czas zakupu: dobry, od zamówienia do dostarczenia przesyłki minęło 5 dni (zamówiłem w sobotę).
5 / 5
2016-06-16 17:14:09
Danuta
Polecam sklep. Szybka wysylka jakmi duza zaleta jest to ze o wszystkim jestesmy informowani na poczte (tego brakuje nieraz podczas zakupow internetowych).
5 / 5
2016-06-11 08:06:12
Ryszard
Czytelna strona, szybka obsługa
5 / 5
2016-06-07 12:04:25
Fabian
Bardzo sprawna obsługa, szybka wysyłka
5 / 5
2016-06-07 10:59:56
Joachim
Zamówienie zostało zrealizowane szybko, towar zamówiony w poniedziałek był gotowy do odbioru już w środę. Cała transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2016-06-03 11:15:49
Celestyn
duża oferta , dobrze zapakowane polecam.
5 / 5
2016-06-02 12:35:38
Donata
super sklep mają wszystko czego trzeba
5 / 5
2016-06-01 16:14:57
Magdalena
Polecam, transakcja przebiegła bardzo dobrze, a otrzymany towar spełnia moje oczekiwania.
1 / 5
2016-05-28 10:15:03
Krystian
Długość oczekiwania na towar jest nie do zaakceptowania.
5 / 5
2016-05-28 10:04:48
Pola
Bardzo dobry kontakt i szybka reakcja na maila. Serdecznie polecam!
5 / 5
2016-05-26 11:13:11
Walenty
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2016-05-23 14:29:53
Alfred
trudno ocenić na podstawie jednego zakupu. Na zdjęciu są części ażurowej podkładki gumowe - natomiast w moim przyrządzie tego nie ma. Ale to jakby chyba inny model czy tak ?
3 / 5
2016-05-21 15:07:45
Gracjan
Brak możliwości sortowania produktów np: według ceny
4 / 5
2016-05-18 20:21:48
Waldemar
Bardzo miła pani Konsultantka :)
5 / 5
2016-05-12 19:48:28
Klemens
Szybka realizacja,bardzo dobra obsługa.
2 / 5
2016-05-12 09:52:19
Bartłomiej
Pięć dni upłynęło zanim sklep poinformował, że wbrew informacji przedstawionej w ofercie nie posiada odpowiedniej ilości produktu. (tylko jeden zamiast zamawianych dwóch). W takim tempie mogłem już mieć przesyłkę z innego sklepu a nie informację o braku towaru. Sklep zwraca pieniądze, ale nie rekompensuje to w żaden sposób braku profesjonalizmu.
5 / 5
2016-05-11 09:59:00
Leopold
Błyskawiczna wysyłka. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2016-05-10 12:38:47
Bogdana
Towar zgodny z opisem. Przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Szybka wysyłka
5 / 5
2016-04-30 14:11:43
Diana
Super i sprawnie. Towar zgodny
5 / 5
2016-04-27 09:46:32
Antonina
Jestem zadowolony z produktów zamówionych w firmie AAB
5 / 5
2016-04-24 07:33:51
Leon
Dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka,towar profesjonalnie zapakowany.
5 / 5
2016-04-22 15:32:38
Celestyn
W moim akurat przypadku okazali się żetelni
5 / 5
2016-04-21 09:09:26
Albert
PIERWSZY RAZ ROBIŁEM U WAS ZAKUPY I JESTEM ZADOWOLONY
3 / 5
2016-04-11 23:49:49
Lucjan
towar niekompletny brak elementu poza tym spoko
5 / 5
2016-04-05 18:44:34
Ernest
Bardzo dobry sklep wysokiej jakosci produkty
5 / 5
2016-03-27 17:38:18
Bolesław
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2016-03-26 16:31:47
Jowita
Solidna firma - można na Nich liczyć - byłem, jestem i będę ich klientem
5 / 5
2016-03-26 11:23:51
Liza
Profesjonalny sklep internetowy i jestem zadowolony z zakupu
5 / 5
2016-03-25 18:45:42
Emanuel
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Polecam.
5 / 5
2016-03-23 13:58:41
Emanuel
Sklep w porządku, bardzo dobry kontakt, towar też OK.
5 / 5
2016-03-22 16:43:06
Oksana
szybko, bez problemu zrealizowane zamówienie
5 / 5
2016-03-20 11:44:07
Maria
Bardzo udany. towar spełnił moje oczekiwania w 100%
5 / 5
2016-03-18 10:17:56
Mateusz
Miła obsługa szybka wysyłka
5 / 5
2016-03-16 10:40:02
Magda
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Wszystko w jak najwyższym standardzie
5 / 5
2016-03-13 16:41:52
Natalia
Brak zarzutów co do sklepu. Wszystko bezproblemowo i szybko.
5 / 5
2016-03-08 11:17:02
Ryszard
kolejny zakup, bez problemów, polecam
5 / 5
2016-03-07 18:05:50
Feliks
ogólnie ok, zamówienie kompletne i dobrze zapakowane,
5 / 5
2016-03-06 22:10:27
Amelia
Transakcja przebiegła bezproblemowo.
3 / 5
2016-03-05 23:43:10
Sergiusz
Pierwsze zamówienie, do którego miałem uwagi zostało zupełnie zlane. Nikt nie odpisał mi na maila przez ponad tydzień. Drugie zamówienie powiodło się, bez wymiany żadnych maili.
5 / 5
2016-03-05 14:10:37
Sabina
Remedium na zbyt wysoką temperaturę.
4 / 5
2016-03-05 10:45:43
Eryk
Jestem zadowolony, polecam spotkałem się z profesjonalną obsługą.
5 / 5
2016-03-04 17:04:28
Dalia
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie
4 / 5
2016-02-28 12:58:12
Emanuel
Większość moich oczekiwań została spełniona na 5+, lecz mieli mały problem z zaksięgowaniem pieniądzy o które musiałem się upomnieć, dlatego dobre 4+.
5 / 5
2016-02-26 13:28:23
Hanna
Sklep jest OK Szeroki asortyment i dobre opisy i ceny
1 / 5
2016-02-21 18:53:04
Janina
Zbyt długi czas realizacji zamówienia. Brak kontaktu.
5 / 5
2016-02-19 16:13:18
Fryderyka
Bardzo szybka obsluga zamówienia, towar dobrze zapakowany i wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2016-02-19 11:34:31
Judyta
sklep uważam za bardzo dobry jeśli chodzi o jakość produktów które sprzedają
5 / 5
2016-02-17 23:13:00
Gerard
Szybko i sprawnie. Domówienie przedmiotu do zamówienia było załatwione niemalże od ręki.
4 / 5
2016-02-11 16:30:41
Józefina
Dobry kontakt, dosyć szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, mogę polecić ten sklep bo to nie pierwsze moje zakupy.
5 / 5
2016-02-09 16:25:55
Zbyszko
Szybko, sprawnie i bezboleśnie. Polecam.
5 / 5
2016-02-09 13:16:52
Klementyna
bardzo dobre części i bardzo niska cena
5 / 5
2016-02-09 09:31:46
Ryszard
Fachowo,rzetelnie oraz bardzo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2016-01-19 15:21:07
Wioletta
Zakup był szybki i bezproblemowy.
4 / 5
2016-01-18 10:03:32
Bernard
Ogólnie nie mam zastrzeżeń, robiłem kilka razy tutaj zakupy i zawsze bez problemu.
5 / 5
2016-01-16 20:39:32
Kornel
Kupuję już po raz kolejny. Sklep wysyła towar ekspresowo. Mogę zdecydowanie polecić. Taki sprzedawca to skarb.
5 / 5
2016-01-11 08:40:33
Dawid
Sprawnie, zgodnie z ustaleniami, polecam
5 / 5
2016-01-09 17:05:52
Jan
Sklep OK wszystko sprawnie polecam.
5 / 5
2016-01-09 10:25:39
Eryk
Jestem zaskoczony sprawnością. Niewiele słyszałem o tym sklepie, ale teraz na pewno go zapamiętam. Polecam.
4 / 5
2016-01-07 11:40:15
Elżbieta
Wszystko przebiegło jak należy.
5 / 5
2016-01-05 11:46:06
Aldona
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2016-01-04 23:03:30
Zbigniew
Szybka wysyłka, dobry kontakt, produkt 100% zgodny z opisem.
4 / 5
2016-01-04 13:54:52
Emanuel
Sklep godny polecenia, przesyłka dotarła bez problemów.
5 / 5
2016-01-02 13:31:31
Maksymilian
sklep fachowy, zamówiłem dwie takie same rzeczy - o jednej zapomniano, lecz po kontakcie dosłano brakujący towar bez żadnych problemów - wystarczył jeden wysłany email, myślę, że sklep godny polecenia
5 / 5
2015-12-23 13:39:41
Iga
Bardzo sprawnie, komunikatywnie i zgodnie z oczekiwaniami.
4 / 5
2015-12-21 19:12:10
Rafał
Niestety jak dla mnie troszkę za długo to trwało :( Nie dostałem faktury za zakupione przeze mnie przedmioty, więc czeka mnie jeszcze rozmowa z Panią Konsultant na infolinii, która jak dla mnie działa za krótko. Na szczęście zakupiony towar spełnia moje oczekiwania :)
4 / 5
2015-12-21 11:27:22
Maksym
BARDZO droga przesyłka pobraniowa! Ponad 30zł!
5 / 5
2015-12-18 17:36:43
Emanuel
Bardzo dobry sklep, bogaty i ciekawy asortyment, a zakupy tam przebiegają szybko i bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2015-12-18 10:58:57
Kacper
Polecam. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-12-18 08:42:47
Patryk
Solidna i uczciwa firma. Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa klienta.Pracująca tam Pani jest chodząca encyklopedią wiedzy o proponowanych przez f-mę towarach.Brawo
5 / 5
2015-12-18 07:59:46
Albert
Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-12-11 15:39:32
Olga
POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!
2 / 5
2015-12-10 20:44:08
Wiktor
6 dni temu dokonałem zakupu towaru w sklepie aab.com.pl ,towaru którego nie mieli na stanie .Do chwili obecnej nie otrzymałem zwrotu gotówki na moje konto.Skandal!
3 / 5
2015-12-09 18:13:08
Sylwia
Ok, ale bardzo długo się czeka.
5 / 5
2015-12-02 17:13:19
Kacper
Wszystko w porządku. Godni polecenia. Jeszcze jakby ceny były ciut niższe to robiłbym częściej zakupy u Was ;)
5 / 5
2015-11-27 09:36:59
Marina
Jak zwykle-pełny profesjonalizm.
5 / 5
2015-11-24 18:52:41
Jolanta
Szybka i sprawna wysyłka. Ciekawy i rzadko spotykany asortyment.
4 / 5
2015-11-23 18:22:03
Oskar
Zamówienie na 100% zgodne z opisem , szybka realizacja. Sprzedawca godny polecenia !!!!
5 / 5
2015-11-22 13:54:54
Łukasz
Super sklep, polecam każdemu, bardzo szybka realizacją, miły kontakt, fachowa pomoc. Życzę by każdy sklep/firma działa tak jak ta. Zdecydowanie i chętnie nie raz jeszcze coś tutaj kupię.
5 / 5
2015-11-18 13:59:47
Szczepan
Bardzo dobry sklep, szybko, fachowo, bez problemów- polecam
5 / 5
2015-11-16 17:21:00
Zofia
super sprzęt i szybka dostawa
5 / 5
2015-11-16 10:34:33
Mikołaj
Bezproblemowa transakcja, polecam
5 / 5
2015-11-16 00:04:13
Michał
Szybka reakcja na moje zamówienie. Realizacja tego samego dnia. Dzięki Paczkomatowi zamówiony towar otrzymałem kolejnego dnia. Polecam zakupy w tym sklepie. Była to moja kolejna udana transakcja.
5 / 5
2015-11-07 20:24:01
Brunon
Produkty brdzo dobrej jakości .
5 / 5
2015-11-05 11:40:32
Joanna
Szybka wysylka i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-11-03 11:23:05
Kazimiera
Bardzo dobry sklep, jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2015-11-02 10:27:04
Łucjan
Szybko sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2015-10-30 18:00:47
Izolda
Solidny sklep. Nie mam uwag. Polecam.
5 / 5
2015-10-30 16:18:26
Żaneta
wszystko sprawnie i rzetelnie, polecam
5 / 5
2015-10-30 11:39:49
Romana
Jestem zadowolony z zakupów w sklepie aab , usługa na wysokim poziomie szczerze polecam
5 / 5
2015-10-20 15:26:44
Brunon
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Jestem zadowolony
4 / 5
2015-10-19 10:11:15
Adam
Koszty dostawy 15zł za list trochę drogo. Pozatym o.k
5 / 5
2015-10-16 23:08:49
Seweryn
Prawdziwy profesjonalista. Polecam.
5 / 5
2015-10-15 11:53:07
Bronisława
Bardzo solidna firma. Dobry kontakt telefoniczny. Towar dobrze zapakowany. Szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim.
5 / 5
2015-10-14 09:46:54
Stanisława
Zakup wzorcowy -brak zastrzeżeń
5 / 5
2015-10-13 17:41:15
Katarzyna
Szybko, pewnie, skutecznie i w rozsądnej cenie - polecam!
3 / 5
2015-10-04 16:11:31
Amelia
Sklep przesyła wybrane po rejestracji hasło na adres e-mail czystym tekstem.
5 / 5
2015-10-03 07:59:11
Julita
Obsługa miła, towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2015-10-01 17:23:22
Franciszek
Bardzo dobry sklep. Duży asortyment w niskiej cenie. Polecam
5 / 5
2015-10-01 12:10:21
Bernardeta
Jestem zadowolony z zakupów solidny sklep .Dostawa i obsługa sklepu wzorowa.Polecam serdecznie
5 / 5
2015-10-01 11:18:45
Marcel
Żadnych uwag. Błyskawicznie i bezproblemowo.
1 / 5
2015-10-01 09:28:34
Roma
Przez 7 dni całkowity brak kontaktu, a kiedy w końcu sama zadzwoniłam, dowiedziałam się, że zamówionego przeze mnie towaru nie ma na stanie. Fatalna obsługa i całkowity brak kompetencji. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2015-09-25 20:04:00
Kazimiera
Wszystko poszło sprawnie, nie mam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2015-09-23 20:39:51
Kornel
Zamówiłem i otrzymałem towar, tak powinno być wszędzie. Do tego ciągle dostawałem maile o stanie zamówienia i mogłem śledzić przesyłkę. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-09-21 19:10:59
Michał
Jestem zadowolony z szybkości realizacji zamówienia i z towaru
4 / 5
2015-09-18 17:37:31
Jarosława
Wielka wada korzystania z usług firmy aab.com.pl to sposób dostarczenia zamówienia przez firmę kurierską GLS !Usługa świadczona przez tą firmę jest bardzo droga a jakość usługi bardzo nierzetelna.Nie skorzystam więcej z możliwości zakupu w aab.com.pl ponieważ koszt wysyłki+koszt firmy kurierskiej i to nierzetelnej znacznie przewyższa cenę zamawianego towaru a chcąc zamówić większą jego ilość niestety nie można-brak i nie ma informacji kiedy będzie.Warto byłoby zmienić formy dostawy towaru przy płatności -za pobraniem.
5 / 5
2015-09-17 09:43:41
Kacper
Kolejny raz zaufałem i szczerze polecam
5 / 5
2015-09-12 15:15:16
Józef
Pełen profesjonalizm polecam.
5 / 5
2015-09-11 09:33:28
Elwira
Bardzo dobra jakość produktów jak i sposób wysyłki. Polecam.
5 / 5
2015-09-07 15:23:25
Mirosław
Bardzo dobry sklep kupowalem tam nie pierwszy i napewno nie ostatni raz
5 / 5
2015-09-07 11:21:20
Bogusława
jestem bardzo zadowolony. Wentylatory okazały się bardziej wydajne i cichsze od poprzednich (thermaltake)
5 / 5
2015-09-04 17:01:18
Hubert
Bardzo szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2015-09-02 17:11:43
Błażej
Bardzo szybka wysyłka . Widać ,że towar mają na stanie . Polecam .
5 / 5
2015-08-31 14:11:15
Mateusz
Bardzo dobra obsługa, Zakup szybki i bezproblemowy
5 / 5
2015-08-27 08:46:56
Ksenia
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-08-26 10:39:27
Brygida
WITAM , moje zakupy zostały zrealizowane szybko i bez kłopotów , JESTEM ZADOWOLONA , DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM ..............
5 / 5
2015-08-26 10:22:50
Izyda
Szeroki wybór wentylatorów i akcesoriów od najtańszych po najwyżej oceniane. Każdy znajdzie coś dla siebie.
5 / 5
2015-08-25 14:41:36
Karina
Wszystko wysłane w jak najszybszym czasie.
4 / 5
2015-08-24 16:27:17
Adam
Wszystko jak najbardziej w porządku oprócz dwóch faktów: 1. Pani z "call center" powiedziała, że zamawiając w poniedziałek przesyłkę dostanę w środę okazało się jednak, że dostałem ją w piątek. 2. Droga przesyłka kurierska pobraniowa.
4 / 5
2015-08-24 10:41:35
Edward
Przy zakupie bez rejestracji płatność możliwa jest wyłącznie poprzez zwykły przelew lub przy odbiorze.
3 / 5
2015-08-22 21:34:09
Konstanty
czekałem na towar 6 dni, mimo że zamówiłem kurierem bo był mi potrzebny na zaraz. Tragedia. Gdybym wiedział że tyle będę musiał czekać to bym zamówił gdzie indziej...
5 / 5
2015-08-22 19:07:42
Ernest
To wiadomość głównie dla osoby z wysokimi kwalifikacjami technicznymi. 2 lata temu zdobyłem okazyjnie najszybszy jednordzeniowy procesor Intela Pentium 4 670, 3800 MHz (19 x 200), produkowany na rynek konsumencki. Jako stary już wiekiem techniczny gadżeciaż cieszyłem się nim jak mały chłopiec dopóki nie zaczęły niepokoić zawrotne temperatury rdzenia, wykazywane przez program diagnostyczny. Zwłaszcza ostatnio podczas trwającej fali upałów. No bo 85 st. C to chyba już nie zdrowo. Dlatego gdy przy pomocy kupionego u Was cooler'a udało mi się zbić temperaturę do 40 st. C, to od tego momentu kocham Was. Jesteście pod ręką na właściwym miejscu. Zgadzam się na użycie mojej opinii do rekomendacji Waszej Firmy i na wycięcie z niej wszystkich zbędnych szczęgółów. Ryszard Tymowicz, Gorzów Wlkp.
5 / 5
2015-08-17 21:32:39
Stanisław
Niezawodną firma, bardzo dobra komunikacja, zakupioną części bezpośrednio zamontowano w komputerze
5 / 5
2015-08-17 20:35:27
Konstancja
Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam
3 / 5
2015-08-17 18:15:47
Dymitr
Gdybym nie przypomniał♣ się telefonicznie nie wiem kiedy moje zamówienie zostałoby zrealizowane.
5 / 5
2015-08-15 17:33:02
Wanda
Sklep godny polecenia,profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2015-08-13 14:18:06
Bernardeta
Wszystko okej, szybka wysyłka. Paczka dobrze zapakowana
5 / 5
2015-08-13 12:25:40
Karina
Będę kupował u nich, to wszystko.
5 / 5
2015-08-12 12:36:23
Bożena
Zamówiony towar dotarł na następny dzień. W przesyłce było wszystko co trzeba.
4 / 5
2015-08-08 12:49:29
Wieńczysła
Była reklamacja ale rozpatrzona szybko bez zbędnej zwłoki, Ogólnie OK.
5 / 5
2015-08-07 11:13:28
Konrad
Monstrualny sprzęt za rozsądną cenę:).
5 / 5
2015-08-07 10:02:50
Martyna
Tanio, szybko i bez problemów. POLECAM!!!
5 / 5
2015-08-03 23:05:33
Jan
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2015-08-02 17:07:54
Łucja
Szybko,sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2015-07-31 12:55:09
Kalina
Bardzo przejrzysty sklep (inni mogliby się uczyć od niego), wszystko dokładnie opisane, nie musimy się domyślać i obawiać, że dany produkt, to jest na pewno to co widzimy na stronie. Dzięki temu nie potrzeba szukać dodatkowych informacji o danym produkcie w internecie. Bardzo przystępne ceny. Na pewno w przyszłości jeszcze coś w tym sklepie kupię. Polecam.
5 / 5
2015-07-29 15:01:13
Felicjan
Miałem pewne wątpliwości co do towaru, ale dzięki profesjonalnej i bardzo miłej obsłudze zostały one rozwiane - super!
5 / 5
2015-07-29 10:13:36
Martyna
Doskonała komunikacja i obsługa. Naprawdę polecam!
3 / 5
2015-07-28 21:15:25
Gustawa
Na część zamówienia bardzo długi czas oczekiwania.
5 / 5
2015-07-24 18:43:14
Żaneta
Szybka wysyłka, dobry sprzęt, super sklep ☺
3 / 5
2015-07-24 16:39:43
Kajetan
Witam. Towar dostałem taki jaki zamawiałem, lecz niestety dostawa w sklepie AAB jest dosyć długa i możliwe, że jakbym nie zadzwonił dwa razy do sklepu to czekałbym jeszcze dłużej.
5 / 5
2015-07-24 09:54:50
Romuald
Zasady zakupu jasne, dobry opis, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2015-07-22 21:33:54
Diana
dobry sklep,ale mógłby się rozbudować o więcej materiałów itd
1 / 5
2015-07-17 23:43:45
Antonina
niby doreczenie 1 dzień ale to bujda 7 dni to poczatek
5 / 5
2015-07-17 12:11:29
Marina
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-07-16 12:57:17
Arnold
Korzystałem i będę korzystał!!! POLECAM!!!
5 / 5
2015-07-15 10:52:14
Jacek
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, ceny przyzwoite, jakość bardzo dobra. I elektroniki i chemii. Realizacja bez zastrzeżeń. Polecam, Jarek Tetelewski
4 / 5
2015-07-14 10:10:56
Sebastian
nie otrzymałem faktury imiennej.
4 / 5
2015-07-13 22:19:01
Kazimiera
Firma AAB zarabia na przesyłce. Przesłanie i odbiór w paczkomacie jest dwa razy tańszy niż AAB żąda za transport. Nie wystarczy zarobić na towarze?
4 / 5
2015-07-13 16:09:26
Jakub
Wentylator firmy Jinlik. Jedynie nalepka AAB.
5 / 5
2015-07-09 10:32:30
Zdzisława
Zakup zgodny z opisem jestem zadowolony
5 / 5
2015-07-06 16:06:09
Maksym
Ok, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2015-06-29 19:37:28
Milena
pełne uznanie 100%satysfakcji

Rzetelne opinie o AAB