Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AB-Zoo.pl

AB-Zoo.pl Opinie 4.7 (305)

Ul. Gąsienicowa 13
04-521
Warszawa
( brak )
brak obrazu
speedtest
4.7
305
Opinii

Dobrze

5 / 5
2018-05-23 20:55:52
Zenon
Bardzo dobry sklep. Realizacja zamówienie błyskawiczna.
5 / 5
2017-05-04 15:43:06
Henryk
Sklep godny zaufania,troche dlugo czekalam,ale to nie szkodzi.
5 / 5
2017-04-19 19:11:46
Marta
Bardzo dobre ceny, szybka i sprawna wysyłka. Bardzo polecam zakupy w AB-ZOO!
5 / 5
2017-04-16 09:36:24
Paulina
Wszystko mega ok, już jestem stałym klientem.
5 / 5
2017-04-11 20:22:24
Walentyna
Polecam ten sklep,zamówienie zrealizowane szybko i sparwnie
5 / 5
2017-04-11 09:38:56
Ida
Polecam. Sprawna i szybka transakcja
5 / 5
2017-03-29 12:53:41
Przemysław
Zamówienia w tym sklepie bardzo łatwe i szybkie.Obsługa bardzo miła.
1 / 5
2017-03-27 17:46:19
Jeremiasz
Na zamówienie czekałem 2 tygodnie. Nic nie przyszło. Żądam zwrotu pieniędzy od tygodnia nic nie wpłynęło. Maile są ignorowane. Sprawę zgłaszam do sądu. DRAMAT!!!!!!!! Zdecydowanie nie polecam.
5 / 5
2017-03-27 09:00:20
Sofia
Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie. Polecam sklep
5 / 5
2017-03-24 12:14:11
Aurelia
Wszystko ok tylko za długi czas realizacji
5 / 5
2017-03-23 14:55:30
Alfred
Profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobra informacja od chwili złożenia zamówienia do dostawy, towar w najniższej cenie jakie znalazłem (towar oryginalny), rozwiązanie problemu bezkonfliktowe (brak części zamówienia zostało rozłożone i wysłane w ratach na koszt sklepu), bardzo polecam ten sklep.
1 / 5
2017-03-20 19:03:31
Bogusława
Absolutnie nie polecam zakupów w tym sklepie. Na nadanie paczki czekałam pięć dni roboczych. Odpowiedź na maila z pytaniem czy są jakieś problemy z zamówieniem otrzymałam po dwóch dniach, odpowiedź była lakoniczna: "paczka wysłana". Do długiego terminu oczekiwania nie miałabym pretensji, gdyby nie fakt, że zamówienie nie było w całości zrealizowane! W paczce nie było produktu, dla którego w ogóle dokonałam zakupu w tym sklepie (prawie 1/4 wartości całego zamówienia!). Nie zostałam w żaden sposób poinformowana, że nie ma czegoś na stanie, nie dostałam ani możliwości wymiany ani rezygnacji z zamówienia, chociaż w regulaminie jasno stoi, że w takim przypadku sklep będzie się kontaktować! Rażący brak kompetencji i kpina z klienta.
5 / 5
2017-03-16 11:54:25
Aldona
Solidna firma szybo sprawnie polecam.
1 / 5
2017-03-14 08:13:09
Apolonia
Otrzymałam towar uszkodzony, paczka nie była niczym zabezpieczona. Sklep nie odpowiada na telefony na maile, stwierdzili tylko, że mam odesłać na własny koszt, co jest nie możliwe, ponieważ żaden kurier nie przyjmuje od osoby indywidualnej tak dużego gabarytu. Poprostu o[...] i z[...], nie potrafiący odpowiedzieć za swoje błedy.
5 / 5
2017-03-08 17:42:00
Sławomira
Błyskawiczna wysyłka, miła i szybka obsługa – POLECAM
5 / 5
2017-03-08 09:56:29
Bolesław
Towar w 100% zgodny z opisem . Błyskawiczna wysyłka . Serdecznie polecam tego sprzedawcę . Dziękuje
1 / 5
2017-03-07 13:10:31
Justyna
Masakra. Sklep wysyla niekompletne zamowienie. Zamiast wczesniej poinformowac o braku danego produktu to wysylaja to co jest i dolaczaja karteczke, ze za produkt, ktorego nie bylo zwroca pieniadze i zeby wyslac im numer konta, po czym znow zero odzewu i pieniedzy nadal nie zwrocili. Zero odpowiedzi, mozna pisac maile w nieskonczonosc. Totalne dno.
1 / 5
2017-02-25 17:14:08
Ireneusz
Transakcja przebiegła bardzo źle. Sklep nie odnotował mojej wpłaty mimo zrealizowania jej w dniu zamówienia zgodnie z wytycznymi podanymi na stronie. Po 3 tygodniach oczekiwania na przesyłkę wystosowałem maila pytającego o tak długi czas realizacji. Sklep odpowiedział informując mnie łaskawie o braku odnotowanej wpłaty (nie można było przez 3 tygodnie poinformować mnie o braku wpłaty, która zresztą nastąpiła). Nie polecam sklepu. Nr zamówienia 46091.
5 / 5
2017-02-23 12:36:55
Malwina
Sklep bardzo szybko zrealizował moje zamówienie i jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2017-02-21 15:38:12
Józef
Super sklep, dobry towar, i cena szczególnie
4 / 5
2017-02-20 17:36:14
Natalia
jeden z wielu sklepów tego typu, kupiłam płyn do akwarium przy korzystnej cenie
5 / 5
2017-02-16 14:48:02
Leopold
Szybka i sprawna przesyłka. Polecam zakupy a szczególnie myszki Trixie, które mój kot uwielbia
5 / 5
2017-02-14 13:21:36
Cecyl
Moja opinia jest pozytywna ,jak narazie nie zawiodla jestem zadowolona z towaru jak przesylki
5 / 5
2017-02-09 19:35:30
Jan
Rzetelny sprzedawca, u którego z pewnością zrobię kolejne zakupy!
5 / 5
2017-02-08 15:23:05
Karina
szybka, rzetelna obsługa, bezproblemowo, polecam
1 / 5
2017-02-07 17:49:16
Cyprian
Brak kontaktu telefonicznego, policzyli potrójne koszty wysyłki bo karma była ciężka. A jaka ma być? Nic o zwiększaniu kosztów na stronie nie pisze bo kto by chciał płacić 45 zł za dostawe gdy wszystkie inne sklepy przysyłają za darmo. NIE POLECAM FATALNY SKLEP
5 / 5
2017-01-30 14:42:37
Zofia
Atrakcyjne ceny, bezproblemowa transakcja, szybka dostawa. Polecam.
1 / 5
2017-01-28 20:49:16
Luba
Zakup nie został zrealizowany w ciągu dwóch tygodni. Brak kontaktu telefonicznego. Nie polecam!!!
3 / 5
2017-01-27 12:13:18
Wacław
Sklep ok tylko produkt strasznie drogi
4 / 5
2017-01-23 11:05:04
Mieczysława
Mogę polecić zakupy w tym sklepie .
5 / 5
2017-01-20 11:16:37
Katarzyna
szybko, sprawnie, towar dobrze zabezpieczony zgodny z opisem polecam ;)
5 / 5
2017-01-16 14:40:33
Grażyna
Transakcja przebiegła wzorcowo. Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Doskonały kontakt. Wszystkie informacje na bieżąco przekazywane e-mailem. Błyskawiczna dostawa. Bardzo dziękuję i gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2017-01-16 11:53:49
Mariola
Polecam zakupy w tym sklepie, duży wybór produktów, przesyłka dotarła błyskawicznie
4 / 5
2017-01-04 17:25:06
Hanna
Że względu na szybką wysyłkę-polecam.
5 / 5
2017-01-04 15:05:02
Jakub
Polecam z czystym sumieniem :) tranzakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2017-01-03 15:06:38
Felicja
Nie mam żadnych zastrzeżen i jestam zadowolona-tylko prosiłam o inny kolor ale to bez znaczenia
5 / 5
2017-01-02 10:58:37
Krystyna
Wszytko przebiegło sprawnie i bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-12-27 20:53:58
Jakub
Bardzo ciekawa oferta, łatwa i sprawna transakcja, miły kontakt z przedstawicielami sklepu
5 / 5
2016-12-27 11:48:50
Oliwier
Super. Wszystko sprawnie. Polecam.
5 / 5
2016-12-24 12:48:43
Romana
Nie wiem kto pisze te negatywne komentarze, sądząc po stylu, to ta sama osoba.. Moje zamówienia są realizowane z dołożeniem największych starań oraz nadspodziewanie szybko. Polecam sklep z czystym sumieniem.
1 / 5
2016-12-22 19:42:56
Gustawa
Pierwszy raz w życiu miałam do czynienia z tak potwornie nieprofesjonalnym, ignorującym, zmieniającym zamówienie bez zgody klienta, tzw. "sprzedawcą". Nie polecam nikomu, czas czekania na wysyłkę zaledwie 12 saszetek karmy dla kota, to aż 9 dni, przy czym zignorowali maile dotyczące zamówionych produktów, adresu wysyłki, zmienili zamówienie z 4 rodzajów saszetek na dwa, bez pytania mnie o zdanie i łaskawie wysłali przesyłkę, choć może to też nie doszło do skutku, bo nie ma narazie nr listu przewozowego, a w przypadku tego sklepu wszystko jest możliwe...podsumowując: OGROMNY NEGATYW ZA IGNORANCJĘ W OBSŁUDZE I OPIESZAŁOŚĆ I SPRZEDAWANIE CZEGOŚ, CZEGO NIE MAJĄ NA MAGAZYNIE, ALE NADAL NA STRONIE USILNIE TWIERDZĄ, ŻE "DOSTĘPNOŚĆ OD RĘKI". KPINA.
5 / 5
2016-12-20 08:56:34
Patryk
Szybko, sprawnie, bezproblemowo, tak jak powinno być. Super.
5 / 5
2016-12-19 12:20:46
Franciszka
Bardzo dobry sklep zoologiczny, znalazłam tu jedzenie niezbędne chwilowo dla mojego pieska, (jedzenia oczywiście) którego nigdzie więcej nie było. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, minusem jest brak opcji bezpłatnej dostawy przy osiągnięciu pewnego progu kwoty do zapłaty. "
5 / 5
2016-12-19 10:12:56
Gustaw
Wszystko Super Bardzo Polecam ten sklep :)
5 / 5
2016-12-19 09:24:05
Ismena
Towar wysokiej jakości w atrakcyjnej cenie. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2016-12-09 09:53:31
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie, podobnie sprawa ma się z przesyłką, bardzo szybko otrzymałem zamówiony towar. O smaku trudno mi cokolwiek powiedzieć, bowiem była to karma dla jeża, jednak Remik zjada wszystko, a sympatycy jeżyków wiedzą, że te bywają dość wybredne! Z pewnością zajrzę do tego sklepu ponownie. Polecam!
5 / 5
2016-12-06 09:03:27
Lech
Towar zgodny z zamówieniem. Dobra jakość. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Sprawna realizacja. Standardowy czas dostawy. POLECAM
5 / 5
2016-11-29 16:48:56
Liza
Dobre ceny i szybka wysyłka. Serdecznie polecam
5 / 5
2016-11-28 18:29:20
Julian
Polecam zakupy w sklepie ab zoo do
5 / 5
2016-11-25 22:25:07
Aga
Transakcja przebiegła prawidłowo, dobra komunikacja. Czas od zamówienia do dostarczenia to tydzień czasu. Polecam sklep.
1 / 5
2016-11-21 17:15:56
Kalina
Zamówiłam w sklepie towar, zapłaciłam i oczekiwałam na dostawę. Dostałam mail z podziękowaniem za wpłatę pieniędzy i dalej nic. Po kilku dniach napisałam do sklepu z zapytaniem co z moimi zakupami. Wtedy dostałam odpowiedź, że kupionego przeze mnie drapaka dla kota zabrakło w magazynie, ale zaraz po weekendzie powinien się pojawić. Po kilku dniach znowu ja odezwałam się do sprzedawcy i dowiedziałam się, że wybrany drapak jest nieosiągalny i zaproponowano mi podobny, tej samej firmy, ale za dopłatą! Kuriozalne! Od czwartkowego ranka czekam na zwrot pieniędzy (jest poniedziałkowy wieczór) i ani wpłaty ani wiadomości, choć ja znów napisałam. Po raz pierwszy spotkałam tak nierzetelnego, nieprofesjonalnego sprzedawcę! Omijajcie ten sklep!
4 / 5
2016-11-21 10:06:59
Eleonora
dostawa zgodna z zamówień, jednak czekałam na przesyłkę tydzień czasu.
5 / 5
2016-11-16 09:02:06
Janina
jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi w sklepie oraz z samej oferty - moje koty mogą jeść jedynie karmę weterynaryjną i w AB-ZOO znalazłam ją w bardzo przyjemnej cenie ;) dodatkowo zamówiona została przed długim weekendem, w poniedziałek już u mnie była.
5 / 5
2016-11-09 22:59:25
Liliana
Doskonałe produkty zwierzaczki szczęśliwe -ja z super ceny
5 / 5
2016-11-09 13:16:06
Rafał
Bezproblemowy kontakt. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-11-02 08:28:45
Lech
przesyłka szybka, paczka starannie zapakowana, cena okazała się najniższa na rynku. Bardzo polecam :)
1 / 5
2016-10-27 10:30:37
Teresa
kontakt ze sklepem - żaden jeśli skusisz się i zrobisz zamówienie, jeżeli natomiast zrobiłeś kiedyś u nich zakupy sami cię znajdą i będą wydzwaniać z ofertą, to nic, że akurat wtedy niczego nie potrzebujesz... próba połączenia telefonicznego po 30 minutach oczekiwania, w trakcie których automatyczna sekretarka informuje cię, że jest jej przykro i prosi o jeszcze chwilę cierpliwości, spełzła na niczym. Zakupy za kilkaset złotych teoretycznie zrobiłeś ale co z tego, skoro nie masz ich w domu i nie wiesz kiedy będziesz mieć? nie dziwię się że sklep (chyba) nie ma konta na FB, bo przy takim podejściu do klienta, nawet z atrakcyjnymi cenowo promocjami, nie miałby dobrej opinii. Jestem zniesmaczona a moje stwory głodne. Wstyd.
5 / 5
2016-10-24 10:40:48
Jarosława
Bardzo dobry sklep. Fajne ceny i dobry asortyment. Szybka przesyłka.
5 / 5
2016-10-19 16:48:17
Rudolf
Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów. Bardzo atrakcyjne ceny
5 / 5
2016-10-17 15:41:36
Juliusz
Ja jestem bardzo zadowolona otrzymalam co chcialam i przesylka przyszla szybko ,moja ocena jest pozytywna
1 / 5
2016-10-13 23:30:39
Joachim
Sklep powinien był wysłać zamówione towary w ciągu dwóch dni, jednak czekałem na wysyłkę około tygodnia. Brak kontaktu telefonicznego (numer telefonu, podany na profilu ceneo.pl nie odpowiada, na stronie internetowej nie ma żadnego numeru). Kontakt odbywa się tylko przez formularz, jednak na odpowiedź można czekać 2-3 dni i odpowiedź nie zawiera konkretnej informacji na temat opóźnienia zamówienia. Certyfikat rzetelnej firmy na stronie internetowej nie da się zweryfikować (jest po prostu obrazkiem). Jedynym plusem jest tylko trochę niższa cena od innych sklepów, jednak przy takiej obsłudze i kontakcie następnym razem lepiej przepłacę.
5 / 5
2016-10-11 19:36:12
Patryk
Transakcji przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2016-10-04 11:10:08
Rozalia
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.Towar dobrze zabezpieczony , zgodny z opisem. Szybka dostawa.
2 / 5
2016-09-23 16:16:31
Lech
Witam ,zamówiłem jedzenie dla psa w puszkach , niestety zamiast 6 dotarły w paczce tylko 2 , mam nadzieję że zgodnie z obietnicą pracownika sklepu brakujące puszki dotrą w terminie który zapowiedział . Termin dostawy ok, bardzo szybki , tylko nie w komplecie ;-)
3 / 5
2016-09-22 23:02:02
Julianna
Poza tym że zamiast karmy dla kota otrzymałam karmę dla psa ok
5 / 5
2016-09-19 21:29:10
Gustawa
Najtaniej,towar zgodny z opisem,transakcja przebiegła sprawnie.Polecam
5 / 5
2016-09-13 14:27:50
Emilia
Szybka obsługa dobre ceny. Jestem zadowolony
5 / 5
2016-09-12 14:28:05
Danuta
transakcja przebiegła pomyślnie, dobry kontakt, szybka dostawa. Polecam
3 / 5
2016-09-01 16:04:26
Kacper
Towar zgodny z opisem Towar zostal wyslany na trzeci dzien od zamowienia i zaksiegowania wplaty
5 / 5
2016-08-31 09:32:07
Henryka
Szybko,sprawnie bez problemów.Bardzo dobry kontakt.Polecam.
5 / 5
2016-08-22 12:52:56
Janusz
Bardzo polecam sklep Ab-zoo.pl ze względu na szeroki asortyment, dobre ceny i świetny kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2016-08-03 15:03:55
Leszek
Ze sklepem mam pozytywne doświadczenia. Ani razu nie natrafiłem na problem czy niemiłą obsługę. Szybka realizacja. Trafiłem na bardzo dobre promocje cenowe, choć nie wiem czy to norma czy kwestia losu/szczęścia - do sprawdzenia przez innych klientów. Polecam.
1 / 5
2016-08-01 16:09:54
Stefan
sklep zawiódł mnie na każdym etapie realizacji zamówienia. Wszystkie oczekiwania związane z ważnymi elementami zamówienia jak: kontakt ze sklepem, szybkość udzielanych odpowiedzi, koszty dostawy, formy płatności, informacje o statusie zamówienia i inne nie zostały spełnione.A na dodatek nie mogę odzyskać pieniędzy,które im wplaciłam
5 / 5
2016-07-27 08:03:32
Seweryn
Transakcja szybka i bezproblemowa. Pracownik sklepu zadzwonik i potwierdxil termin dostarczenia paczki. Zamówiona karma była świeża, miała długi termin przydatności. Będę polecala innym.
5 / 5
2016-07-26 18:11:47
Walentyna
Skorzystałam z usług AB-Zoo.pl po raz pierwszy i jestem zadowolona. Polecam.
5 / 5
2016-07-26 12:53:07
Apolonia
Wszystko przebiegło jak należy ,kontakt znakomity ,towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-07-25 22:14:42
Alberta
Wszystko OK. Bardzo dobe ceny. Bylam szczegółowo informowana na każdym etapie relizaci zamowienia. Kurier bezproblemowy. Jeszcze tu wroce.
5 / 5
2016-07-25 20:33:47
Faustyna
Wszystko zgodnie z założeniami, w dobrej cenie, bez zarzutów.
1 / 5
2016-07-22 09:14:53
Joanna
Zamówienie wysłane 13.07 - zapłącone od razu PayU (dopłata 5%), po kilku dniach przychodzi mail, że nie mają płatności. Dodzwoniłam się, zwalają winę na PayU. Ok, ale zamówienie dalej nie przychodzi. Dzwonię - nie ma towaru w magazynie. Oczywiście, zero poczuwania się do winy, pan serwuje teksty pt "Pani nie wie jak to jest firmę prowadzić itp". Puszki mają być pod koniec tygodnia. W piątek wchodzę na zamówienie, a tam dalej "w kompletowaniu". Dzwonię - puszek nie ma, jak będą to przyjdą. Tym razem dowiedziałam się od Pana, że szukam problemów. Nie widzą nic złego w swojej pracy - wszyscy dookoła są winni. ZERO informacji dla klienta o opóźnieniach, BRAK towaru w sklepie - omijajacie SZEROKIM ŁUKIEM. Zachowują się jakby robili łaskę i oczywiście zero przepraszam, w końcu to sklep jest dla klienta i generalnie powinniśmy być zachwyceni, że pozwolili nam przesłać sobie pieniądze.
1 / 5
2016-07-19 21:18:13
Ida
Zamówiłam produkty, które były dostępne w ofercie sklepu, co powinno oznaczać, że są dostępne "od ręki". Po upływie kilku dni napisałam maila z pytaniem, kiedy paczka zostanie do mnie wysłana, ponieważ wkrótce wyjeżdżam (celowo złożyłam zamówienie wcześniej, z zapasem czasu, jak mi się wydawało...). W odpowiedzi zapewniono mnie, że sklep jest w trakcie realizacji zamówienia i przesyłkę otrzymam najpóźniej na drugi dzień. Następnego dnia sklep napisał, że z przyczyn od nich niezależnych zamówienie nie zostało jeszcze zrealizowane. Pieniądze wpłacone od razu, mija tydzień, paczki nie ma i nie wiadomo, kiedy będzie... To budzi podejrzenia, że sklep sprzedaje towar, którego nie posiada.
5 / 5
2016-07-19 13:36:25
Elwira
szybko, sprawnie, sympatycznie - gorąco polecam !!!
5 / 5
2016-07-19 08:06:15
Piotr
Szybko i bez żadnych komplikacji. Polecam.
1 / 5
2016-07-15 11:21:35
Monika
Został mi w poniedziałek sprzedany towar, którego nie było na stanie. We środę w odpowiedzi na moje zapytanie, dostałam informację, że jeszcze tego samego dnia towar będzie wysłany (którego nie było). Do poniedziałku cisza, mimo moich maili z zapytaniem o realizację zamówienia. W poniedziałek informacja, że towaru jednak nie ma i że nie "zabukowano" go dla mnie w dniu wpłynięcia zamówienia, więc nie ma mi co wysłać. Sklep deklaruje, że odda mi pieniądze. Do piątku mimo kilku zapytań o termin zwrotu - cisza i brak odpowiedzi. Dopiero w piątek, po kolejnym i mailu, łaskawa odpowiedź, że przelew został wysłany. Rozumiem, że czasem może czegoś zabraknąć, ale wtedy sklep sam powinien się skontaktować z klientem i poinformować o tym, a następnie od razu zwrócić pieniądze - bo to z jego winy nastąpiła taka sytuacja. Ale nie rozumiem braku kontaktu, a wręcz unikanie go i ignorowanie próśb o wyjaśnienie sytuacji. Szczerze nie polecam. Jestem rozczarowana postawą sklepu i zachowaniem. Wystarczyło napisać maila, że towaru zabrakło, odsyłamy pieniądze. Zamiast tego przez 2 tygodnie traciłam nerwy.
5 / 5
2016-06-03 18:01:44
Tomasz
Świetny kontakt ze sklepem! Błyskawiczna wysyłka, to moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno będę tu wracać! Atrakcyjne ceny i duży wybór. Polecam z pełną odpowiedzialnością! Super sklep! Dodany do moich ulubionych :)
5 / 5
2016-06-03 17:33:52
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka wysyłka. Polecam serdecznie
1 / 5
2016-05-23 15:05:50
Herbert
nie polecam , strasznie dlugi czas czekania na produkt . gdyby nie platnosc z gory na pewno bym zamowil produkt u kogo innego .
5 / 5
2016-05-12 08:51:04
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie, bez żadnych problemów. Szybka dostawa. Uczciwie polecam!!
5 / 5
2016-05-10 16:51:35
Edyta
"Transakcja przebiegła pomyślnie polecam:)"
5 / 5
2016-05-02 00:07:19
Zenon
Gorąco polecam sklep zoologiczny ab-zoo ze względu na bardzo korzystne ceny i profesjonalną obsługę. Na pewno jeszcze skorzystam z Państwa oferty. Pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2016-04-26 21:42:15
Regina
Bardzo dobre miejsce na zrobienie zakupów dla swojego pupila. Konkretne opisy, bardzo dobra jakość produktów i dostępne ceny. Bardzo szybka i sprawna obsługa.
1 / 5
2016-04-26 11:09:18
Wiola
Nie polecam tego sklepu. 11.04.2016 złożyłam zamówienie na ponad 400 zł, zapłaciłam a nastepnie dostałam telefon, iz muszę dopłacić za przesyłkę drugie tyle. Dlatego zrezygnowałam z zakupu, zażądałam zwrotu pieniędzy, przesłałam dowód wpłaty, dzwoniłam, ponaglałam. Niestety, do dziś pieniędzy nie mam. To bardzo nieuczciwe.
5 / 5
2016-04-18 11:40:51
Bogna
Z czystym sumieniem mogę polecić sklep Ab-zoo. Błyskawiczna wysyłka, czytelna strona internetowa, atrakcyjne ceny i świetny kontakt z klientem. Towar który otrzymałam był zgodny z opisem i zdjęciami, nie był uszkodzony (jak w przypadku innych stron w takimi artykułami). Polecam ten sklep! Szybko i tanio :)
5 / 5
2016-04-15 18:32:35
Marcelina
AB - ZOO.pl to sklep z szerokim asortymentem i przystępnymi cenami.W dodatku sprawnie i szybko działa. Takich właśnie szukam. Polecam załogę i sklep.
5 / 5
2016-04-10 00:06:19
Eugeniusz
sklep godny polecenia jestem stalym klijentem
5 / 5
2016-04-05 18:56:34
Jarosław
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie AB-ZOO.PL. Jakość produktów świetna, ceny bardzo zachęcające. Realizacja zamówienia przebiegła bez żadnych problemów. Na pewno jeszcze wiele razy skorzystam z oferty tego sklepu. Gorąco polecam!
5 / 5
2016-03-31 23:24:25
Jagoda
Super ceny i kontakt. Transakcja wzorcowa! POLECAM!
5 / 5
2016-03-31 20:55:26
Liza
Jestem bardzo zadowolona z produktu i expresowej wysylki..dziekuje
5 / 5
2016-03-29 20:38:56
Andrzej
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Towar najwyższej jakości, bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie, instrukcja czytelna, koty szczęśliwe. Szkoda że nie mogę zamieścić foto. Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim.
5 / 5
2016-03-11 18:28:15
Zbyszko
Bez zarzutu. Wysyłka bardzo szybka, ceny konkurencyjne, jakość towaru bardzo dobra.
5 / 5
2016-03-11 17:14:30
Olaf
Wszystko wporzadku. Towar zgodny z zamowieniem, ekspresowa wysylka, bezproblemowy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2016-03-09 22:09:53
Edmund
tanio, szybko, dobra jakość polecam tego sprzedawce
5 / 5
2016-03-09 17:24:58
Radomir
z produktów jestem bardzo zadowolona. jak i z szybkości realizacji. dawno żaden sklep nie zaskoczył mnie tak szybką realizacją mojego zamówienia. w 100% polecam :) nie jest to moje pierwsze i na pewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie z tej strony :)
5 / 5
2016-03-07 12:47:55
Elwira
Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów. Wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem i oczekiwaniami. dziękuję
5 / 5
2016-03-07 09:57:11
Anita
Przesyłka dotarła szybko i w nienaruszonym stanie. Polecam ten sklep! :)
4 / 5
2016-03-07 09:54:32
Wiktor
Znakomity! Realizacja zamówienia bardzo sprawna, cena adekwatna do jakości towaru (a z pewnością konkurencyjna). Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam - kupujcie w AB - zoo.pl bo warto!
5 / 5
2016-03-07 09:48:52
Kornel
Transakcja była przeprowadzona wzorowo, szybka wysyłka, świetny towar
5 / 5
2016-02-27 12:11:21
Danuta
wszystko terminowo , towar dobrej jakości polecam
4 / 5
2016-02-17 18:10:31
Daria
Produkty bardzo dobrej jakosci, szybka przesyłka, nie mają wygorowanych cen. Polecam :)
5 / 5
2016-02-15 16:39:26
Wojciech
Działa bez zarzutu. Wszystko ok. Transakcja przebiegła szybko i bez problrmów.
5 / 5
2016-02-15 12:03:32
Dorota
Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia. Przede wszystkim, przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, towar był prawidłowo zapakowany. Dobry kontakt z pracownikami sklepu. Porównywałam ceny zamawianych produktów w kilku innych sklepach i w AB-ZOO okazało się najtaniej. Nie mam żadnych zarzutów, oby tak dalej.
5 / 5
2016-02-14 14:37:04
Natasza
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2016-02-12 10:15:37
Hubert
Szybko , bez problemów ,zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2016-02-10 17:31:47
Jarosław
Polecam sklep.Towar dobrej jakości ,w atrakcyjnej cenie. Dokładna informacja nt. realizacji zamówienia. Szybka dostawa.
5 / 5
2016-02-10 12:14:37
Bolesław
Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia , w przyszłości będę rozszerzać zakupy dla moich zwierzaków a mam ich oooooo. a może więcej. My to znaczy jak na razie 14 kotów i dwa psy i ja serdecznie dziękujemy . Wszystko szybko pochłaniamy i nam smakuje .
5 / 5
2016-01-31 18:07:38
Emilia
Towar dotarł szybko. Piesek zadowolony :)
5 / 5
2016-01-26 14:56:17
Mikołaj
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Zamówiony produkt dotarł! Uczciwy sprzedawca
5 / 5
2016-01-24 12:53:45
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybki kontakt. Sklep na bieżąco informuje o przebiegu przesyłki. Polecam!
5 / 5
2016-01-08 00:23:51
Agata
Świetny kontakt ze sprzedawcą, duży asortyment i przystępne ceny - czego można więcej chcieć? ;)
5 / 5
2015-12-29 15:09:12
Krystyna
Sklep godny polecenie bardzo dobry kontakt telefoniczny pracownicy sklepu chętnie doradzają ekspresowa dostawa,
5 / 5
2015-12-29 12:48:17
Faustyna
Bardzo dobry i profesjonalny sklep. Świetna obsługa klienta. Ekspresowa dostawa towaru. Towar bez żadnych zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2015-12-28 17:28:54
Bartłomiej
Bardzo sprawna transakcja Wszystko przebiegło szybko i dostarczono wszystkie produkty Dziękujemy
5 / 5
2015-12-23 17:53:44
Bogdan
Szybko Rzetelnie Kompetentnie. Polecam.
5 / 5
2015-12-21 11:51:37
Jędrzej
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Dobry kontakt, szybko, profesjonalnie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2015-12-19 12:18:30
Katarzyna
Zakupy za każdym razem przebiegają bez zarzutów. Szybka dostawa, dobry kontakt. Robię zakupy w tym sklepie z przyjemnością
5 / 5
2015-12-18 10:27:12
Fryderyka
"Szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam.:)"
5 / 5
2015-12-17 21:28:41
Zygfryd
Transakcja zrealizowana błyskawicznie i bezproblemowo. Dziękuję.
5 / 5
2015-12-15 20:33:10
Irma
Bardzo szybka realizacja. Towar zgodny z zmówieniem. Bezproblemowy zwrot produktów. Z całego serca polecam :-)
4 / 5
2015-12-14 16:20:47
Ernest
"SuperSzybki i Solidny Sprzedawca. Polecam"
5 / 5
2015-12-08 20:44:44
Lilianna
Bardzo szybka, profesjonalna obsługa. Zakupy przebiegły bez zastrzeżeń. Serdecznie polecam!!!
5 / 5
2015-12-08 19:14:34
Olaf
Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja produkty zgodne z opisem. Gorąco polecam
1 / 5
2015-11-27 16:58:39
Magdalena
Koszmar. 11 dni od zapłaty moje zamówienie jest na etapie kompletowania. Chodzi o łatwo dostępne rzeczy - pokarm dla rybek itp. Od 5 dni godzinami dzwonię - nikt nie odbiera. Zero odpowiedzi na mejle. Żeby chociaż zwrócił pieniądze....
5 / 5
2015-11-15 05:18:20
Łucjan
Ekspresowa wysylka, b dobre ceny. Bardzo polecam!
5 / 5
2015-11-05 18:46:48
Klaudiusz
Szybka transakcja, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2015-11-03 19:14:15
Zygfryd
Polecam w 100% zakupy w sklepie ab-zoo, szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt i oczywiście towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2015-11-03 18:38:47
Marcelina
Błyskawiczna dostawa, bogaty asortyment w atrakcyjnych cenach. Pełen profesjonalizm. Z wielką przyjemnością polecam wszystkim!
5 / 5
2015-10-28 13:46:55
Patrycja
Tanio, szybko i profesjonalnie :) Polecam
5 / 5
2015-10-26 12:14:01
Grażyna
Sklep bardzo dobry. Sprawna i szybka obsługa. Można zamówienie odebrać na miejscu. Bardzo serdecznie polecam.
5 / 5
2015-10-20 12:23:25
Dominika
Produkty godne polecenia, bardzo szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2015-10-07 13:29:25
Władysława
Jestem bardzo zadowolona z najtańszej, szybkiej i sprawnej realizacji przez obsługę sklepu internetowego AB-Zoo.pl, a jaką znalazłam na naszym rynku internetowym. Z czystym sumieniem polecam Barbara Matuszak
5 / 5
2015-10-06 09:54:29
Kalina
Szybko i profesjonalnie - zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-10-05 12:10:08
Elwira
szybko, sprawnie, profesjonalnie. polecam
1 / 5
2015-10-01 11:11:35
Ismena
Cztery dni temu zlozyla zamowienie (inf. ze produkt dostepny) platnoscia z gory, do tej pory nie otrzymalam informacji o przejeciu paczki przez kuriera. Tel. Ab-zoo nie odbiera. Prosze o informacje co sie dzieje z moja przesylka.
5 / 5
2015-09-24 10:19:44
Stanisław
Szybko i bezproblemowo czyli transakcja jakie lubię najbardziej. Towar wysokiej jakości zgodnie z opisem. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie"
5 / 5
2015-09-09 13:14:13
Bogdan
AB-zoo to rzetelna firma, towar zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami, dostawa expresowa. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2015-09-08 07:12:15
Nadia
Zamówiłam karme dla kotów czekałam kilka dni żeby się dowiedzieć że nie mają jej na stanie i ceneo oddało mi pieniądze.Kase zwrócili ale moje kotki nadal były bez jedzenia.
5 / 5
2015-09-06 13:20:52
Diana
Bardzo szybka realizacja. Przesyłka przyszła mi w przeciągu dwóch dni. Produkt zgodny z opisem. Polecam :)
5 / 5
2015-09-02 13:35:46
Edmund
Towar w 100% zgodny z opisem, wysyłka natychmiastowa. Cena najniższa w sieci. Sklep idealny.
5 / 5
2015-09-01 10:57:03
Malina
Wszystko sprawnie i bardzo dobrze.
5 / 5
2015-08-18 11:22:25
Fryderyk
Zdecydowanie polecam ten sklep. Towar zgodny w 100% w dobrej cenie. Do tego należy dodać błyskawiczną przesyłkę. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w ad-zoo.pl i na pewno będę jeszcze nie raz korzystał
5 / 5
2015-08-13 18:39:47
Idzi
Szybko, sprawnie . Towar taki jak zamawiałam, doskonale zapakowany.Bardzo konkurencyjne ceny - za to duży + dla sklepu. Pozdrawiam obsługę sklepu :)
5 / 5
2015-08-13 13:39:26
Bronisława
Bardzo sprawna i szybka transakcja. Bez żadnych problemów.
5 / 5
2015-08-07 08:18:04
Dalia
"Witam Transakcja przebiegła bez zarzutów. Dostawa ekspresowa. Polecam "
5 / 5
2015-08-06 13:26:34
Izyda
Swietnie. Niecałe dwa dni i drapak był u mnie. Chyba jedna z najszybciej dostarczonych mi paczek. Wszystko w zamówieniu sie zgadzało, no i ta niska cena. Polecam.
5 / 5
2015-08-04 11:20:57
Magda
Zakup przebiegł bez problemu. Paczka dotarła bardzo szybko. Towar dostarczono bez uszkodzeń, wg zamówienia. Opinia pozytywna.
5 / 5
2015-07-30 20:11:17
Aurelia
towar zgodny z opisem, uczciwy kontrahent.
5 / 5
2015-07-21 20:20:12
Wiola
Zakupy przebiegły pomyślnie, szybka dostawa. Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Sklep godny polecenia
5 / 5
2015-07-20 22:57:18
Irma
Jest to bardzo rzetelna firma! Zamówiony towar był tańszy niż gdziekolwiek indziej. Zamówiłam za pobraniem, towar przyszedł do mnie w 21 godzin od zakupu. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-07-20 11:05:52
Anna
Nie zgodzę się z opinią poprzednika, to jakieś bzdury bez pokrycia wyssane z palca!!! Koszty dostawy są jawne i każdy je akceptuje zamawiając towar. Formy płatności - tak samo - jest ich kilka do wyboru. Ale może jeszcze zdarzają się w Polsce wtórni analfabeci którzy nie rozumieją słowa pisanego i stąd zdziwienie i niezadowolenie ?????? Polecam współpracę i to bardzo. Wybrałam ten sklep ponieważ produkty mają tańsze niż konkurencja. W serwisie internetowym wszystko działa bez zarzutu. Dostawa jest praktycznie z dnia na dzień. Towar wystawiony w sklepie jest natychmiast wysyłany bez opóźnień - to normalne w sklepie internetowym!!! Jeśli chodzi o przekazywanie informacji - jest to również automatyczne z systemu, podobnie z księgowaniem wpłaty i przekazywaniem informacji o wysyłce i dostawie. A że odbywa to automatycznie więc nie ma mowy o niespełnianiu wymagań. Zrobiłam zakupy za bardzo dużą kwotę, jestem zadowolona, do sklepu zapewne powrócę po kolejne zakupy :).
5 / 5
2015-07-20 10:30:13
Radosław
Paczka doszła błyskawicznie! Pełne zadowolenie z zamówionych towarów. Ceny są konkurencyjne. Do następnego zakupu! Pozdrawiam
5 / 5
2015-07-19 17:37:41
Kamila
"Jestem bardzo zadowolona z transakcji - wysyłka była naprawdę błyskawiczna. Transporter spełnił moje oczekiwania - solidny, łatwy w montażu, zgodny z opisem. Dziękuję i pozdrawiam!"
5 / 5
2015-07-17 15:10:34
Eryk
Zdecydowanie POLECAM. Przesyłka dobrze zapakowania, dostarczona w umówionym czasie, zgodna z zamówieniem, miła pomocna obsługa.
5 / 5
2015-07-14 21:31:22
Kacper
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w AB-ZOO. Obsługa i przesyłka sprawnie i bezproblemowo załatwiona. Polecam serdecznie ten sklep:)
4 / 5
2015-07-13 09:03:32
Marcel
Wysyłka taka sama jak poprzednia:)
5 / 5
2015-07-10 16:53:34
Stefania
Błyskawiczna realizacja transakcji, szybka odpowiedź na maila ze zmianą danych, korzystna cena za transportery, dotarły bez żadnych uszkodzeń - no nie ma się do czego przyczepić, polecam serdecznie :-)
5 / 5
2015-07-09 15:24:37
Marian
transakcja przeprowadzona profesjonalnie i bardzo sprawnie, polecam
5 / 5
2015-07-07 09:16:02
Apoloniusz
Realizację zamówionego towaru oceniam bardzo wysoko. Profesjonalne i solidne podejście do klienta utwierdza w przekonaniu, że następny zakup zrealizuję w tym sklepie.
5 / 5
2015-06-30 14:28:01
Nastazja
Błyskawiczna wysyłka, towar świetnie zapakowany, zgodny z zamówionym, w konkurencyjnej cenie. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-06-30 07:44:52
Julian
Wszystko szybko, sprawnie, profesjonalnie i w bardzo dobrej cenie. Polecam!
5 / 5
2015-06-30 00:18:29
Ferdynand
Transakcja szybka, sklep do polecenia
5 / 5
2015-06-29 15:51:00
Halina
jestem bardzo zadowolona z zakupów. Transakcja przebiegła sprawnie a wszystkie rzeczy są stosunkowo tanie oraz zgodne z opisem.
5 / 5
2015-06-24 14:08:08
Cecylia
Towar zgodny z opisem, przesyłka błyskawiczna. Wszystko w porządku, polecam wszystkim.
5 / 5
2015-06-23 08:39:01
Brygida
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie ! Kontakt ze sklepem wyśmienity przez co status zamówienia widoczny był na bieżąco . Towar po atrakcyjnej cenie, zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-06-22 16:59:57
Marcelina
Wszystko przebiegło po mojej myśli :) Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony, bez problemowo dostarczony :)
5 / 5
2015-06-22 13:34:34
Gracjan
Bardzo gorąco polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Bardzo miła obsługa bardzo dobry kontakt już tego samego dnia paczka została wysłana do mnie a następnego dnia dotarła na miejsce. Na pewno wrócę, ponieważ jestem bardzo zadowolona z zakupów!!
5 / 5
2015-06-22 12:16:36
Andrzej
jestem bardzo zadowolona z b.szybkiej dostawy.Polecam ten sklep wszystkim
5 / 5
2015-06-22 11:40:06
Bogdana
Szeroki asortyment, bardzo szybki czas realizacji zamówienia i profesjonalna obsługa. Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu. Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-06-22 11:31:13
Genowefa
Firma godna polecenia. Bardzo szybka realizacja zamówienia-w 24 h po złożeniu zamówienia. Możliwość śledzenia zamówienia, kontakt ze sklepem bezproblemowy. Towar zgodny z oczekiwaniami.
4 / 5
2015-06-22 11:27:01
Maria
Jestem bardzo zadowolona, fachowo, szybko a to się liczy :)
5 / 5
2015-05-22 16:51:29
Józefina
zakup udany , bardzo trafiony w przypadku mojego kocurka kuweta sprawdza się w 100%
5 / 5
2015-05-18 07:42:49
Wioletta
Zakupy w tym sklepie to przyjemność . Szybko , sprawnie i tanio . Poza tym WILDECAT-ETOSCHA jest dostępna w niewielu sklepach
5 / 5
2015-03-12 07:55:54
Władysława
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Przesyłka dotarła już w następnym dniu roboczym po jego złożeniu. Zakupione produkty były w bardzo korzystnych cenach. Zdecydowanie polecam innym sklep ab-zoo.pl
5 / 5
2015-03-09 14:41:47
Nina
Towar pierwszej jakości, miła obsługa i szybka wysyłka...no i ceny atrakcyjne. Dziękuję i polecam.
5 / 5
2015-02-26 22:19:37
Arkadiusz
polecam zakupy w sklepie AB-ZOO :) transakcja przebiegła pomyślnie :) i szybko
5 / 5
2015-02-26 13:59:57
Bartłomiej
Po raz kolejny zrobiłem zakupy w tym sklepie, po raz kolejny polecam. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, miły, dobry kontakt! Serdecznie polecam.
5 / 5
2015-02-26 08:41:07
Ludmiła
Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie. Atrakcyjne ceny, wygodne zakupy, polecam!
5 / 5
2015-02-25 23:12:32
Cecyl
Przesyłka ekspresowa. Towar naprawdę dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2015-02-25 16:04:34
Emil
Super profesjonalne podejście do klienta polecam wszystkim właścicielom zwierzaków
5 / 5
2015-02-18 19:34:01
Benedykt
Dotychczas po sprawunki jeździłem osobiście. Lubiłem wiedzieć przed odbiorem towaru za co płacę. W tym przypadku, ponieważ poprzez sprzedaż internetową i pośrednictwo kuriera w sumie miałem zapłacić mniej niż w sklepach detalicznych, ponieważ uzyskałem informację od hodowcy piesków, że tą drogą mogę uzyskać karmę o gwarantowanej jakości, postanowiłem wybrać ten rodzaj i formę zakupów. Zostałem obsłużony lepiej niż się spodziewałem: konkretnie, sprawnie i grzecznie. Kooperacja słowno-mailowa w trakcie uzgadniania rodzaju usługi i informacji towarzyszących też satysfakcjonująca a szybkość realizacji zamówienia imponująca mimo, iż mieszkam na drugim końcu Polski w stosunku do wysyłającego.
5 / 5
2015-02-17 22:06:42
Alicja
Bardzo szybko i rzetelnie i zrealizowana transakcja. Dziękuję i polecam!
5 / 5
2015-02-16 08:58:46
Violetta
Transakcja przebiegła dobrze, szybko i sprawnie. Kontakt telefoniczny dobry. Wysyłka OK. Polecam firmę jako rzetelną.
5 / 5
2015-02-15 19:10:18
Anastazja
Szybko, sprawnie, bez problemów
5 / 5
2015-02-13 14:11:03
Laura
produkty zgodnie z opisem, czas przesyłki bardzo krótki. jestem naprawdę zadowolona, bo zaoszczędziłam połowę pieniążków w porównaniu ze sklepem w galerii handlowej. :)
5 / 5
2015-02-10 16:36:17
Marek
Transakcja przebiegła sprawnie. Zamówione towary dotarły w dobrym stanie. Dziękuję :-)
5 / 5
2015-02-10 15:21:02
Malina
"Rzetelna obsługa i szybka wysyłka."
5 / 5
2015-02-10 14:33:14
Olga
"Sklep szybko realizuje zamówienie.Nie mam zastrzeżeń. Polecam innym,aby zainteresowali sie tym konkretnym sklepem internetowym."
5 / 5
2015-02-05 13:29:10
Alberta
Moja ocena jest bardzo pozytywna, ba wiecej niz pozytywna. Szybkie zamowienie z mojej strony, email za kazdym ruchem - czyli: przyjeto, zaakceptowano, wyslano. Towar w eksspresowym tempie dotarl do mnie i nie mialam do niego zadnych zastrzezen. Moj pies, zreszta tez nie:) Zabawki trwale i o dziwo jeszcze trzymaja. Polecam sklep i mila obsluge:)
5 / 5
2015-02-05 12:25:12
Pola
"wszystko, czego potrzebowałam znalazłam właśnie tutaj.Obsługa sklepu jak i dostawa to same plusy minusów nie znalazłam. Pozdrawiam zadowolona klientka"
5 / 5
2015-02-05 12:02:23
Helena
"Jestem w pełni zadowolony z przebiegu i realizacji mojego zamówienia."
5 / 5
2015-01-31 23:40:56
Bogdana
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie.Towar zgodny z opisem w atrakcyjnych cenach. Polecam bez wahania!
5 / 5
2015-01-31 22:28:58
Jarosława
Transakcja pomyślna, wszystko OK, polecam.

Rzetelne opinie o AB-Zoo.pl