Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABA SPORT

ABA SPORT Opinie 4.7 (322)

Staniszewo 39
83-328
Sianowo
730 999 883
opinie ABA SPORT
speedtest
4.7
322
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-29 14:39:07
Alfred
Wszystko w jak najlepszym porzadku, towar bardzo dobry jakosciowo, obluga sprawna, przesylka bardzo szybko dotarla. Polecam!
5 / 5
2020-01-22 15:52:43
Faustyna
Dobra cena towaru, szybki kontakt i wysyłka. Wszystko godne polecenia!
5 / 5
2020-01-07 12:40:37
Patryk
Obsługa profesjonalna na bardzo wysoki poziomie. Polecam.
5 / 5
2019-11-19 16:14:55
Eryk
Produkt zgodny z opisem. Spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2019-10-11 20:40:58
Aneta
Wszystko super sprawnie przeprowadzona transakcja
4 / 5
2019-09-17 20:51:20
Kajetan
Wszystko zgodne z zamówieniem ;) Polecam
5 / 5
2019-08-23 13:35:44
Maksym
Jestem zadowolona z zamówionego kosza do koszykówki dla synów .
1 / 5
2019-08-07 15:42:14
Aneta
Nie otrzymałam zamówionego towaru bo paczka zaginęła, sklep anulował zamówienie a ja mam pisać reklamację ( na podstawie czego?) aby otrzymać zwrot pieniędzy. Fatalnie, nie polecam.
5 / 5
2019-07-26 20:42:36
Gustaw
Szybka realizacja, dobrej jakości plecak
5 / 5
2019-07-25 15:37:23
Celina
Polecam kupującym :) bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-05-23 08:39:21
Emanuel
Solidnie, szybko, przesyłka zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2019-04-19 15:14:43
Patrycja
Zamówienie przebiegło bez zastrzeżeń, produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona z zakupów w Aba-Sport. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-04-11 14:35:50
Aurelia
Polecam. Szybka dostawa i dobra cena
5 / 5
2019-04-03 13:25:54
Krystyna
Firma rzetelna opis zgadza się z otrzymanym towarem w tym samym dniu zareagowali na moje zamówienie na bieżąco byłam informowała o przebiegu transakcji. Dziękuję bardzo za miłą obsługę
5 / 5
2019-04-02 08:24:50
Martyna
Gorąco polecam zakupy w sklepie. Towar wysłany na 2 dzień po zamówieniu. Zgodny z opisem. jestem bardzo zadowolona z zakupu w bardzo dobrej cenie.
5 / 5
2019-02-11 13:56:11
Teodor
Polecam! Super serwis i szybka dostawa
5 / 5
2019-02-11 13:56:11
Daria
Polecam! Super serwis i szybka dostawa
4 / 5
2019-01-02 14:25:25
Karina
Długo czekałam na zakupiony towar
5 / 5
2018-12-14 09:45:05
Izolda
super, bardzo polecam towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-11-29 19:52:00
Albert
Super jakość.W przyszłości jeszcze skorzystam z zakupu.Dziekuje i Pozdrawiam.
5 / 5
2018-10-31 09:44:20
Paweł
Zgodnie z zamówieniem, szybko, pełne info, polecam
5 / 5
2018-10-19 11:06:40
Lidia
PROFESJONALNE ZAKUPY😀 POLECAM SKLEP😀
5 / 5
2018-10-09 13:15:52
Nina
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka, miła obsługa.Sklep godny polecenia:-)
5 / 5
2018-09-29 19:39:49
Kaja
Profesjonalne usługi z dużym zaangażowaniem i stałym kontakcie z klientem, dziękuję
5 / 5
2018-09-19 13:14:23
Justyna
Wszystko szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-09-17 10:14:03
Nadia
Polecam wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2018-09-12 14:09:11
Walentyna
Szybko, tanio, profesjonalnie. Polecam!!!
5 / 5
2018-07-29 22:28:49
Emanuel
sklep godny polecenia , szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-07-25 14:18:03
Tobiasz
Jestem zadowolony z transakcji.
5 / 5
2018-07-19 14:17:29
Kacper
OBSŁUGA MIŁA POLECAM SKLEP ORAZ PLECAK DLA DZIECKA SUPER ZGODNY ZOPISEM
1 / 5
2018-07-11 12:03:04
Antoni
Otrzymałem mejla jak oceniam transakcje pomimo nieotrzymania paczki. Kurier nie zadzwonił wcale. Czas oczekwania wydluzony jest na tyle ze wątpię żeby paczka do mnie miala dotrzeć.
1 / 5
2018-07-11 12:03:04
Miłosz
Otrzymałem mejla jak oceniam transakcje pomimo nieotrzymania paczki. Kurier nie zadzwonił wcale. Czas oczekwania wydluzony jest na tyle ze wątpię żeby paczka do mnie miala dotrzeć.
5 / 5
2018-06-21 15:34:07
Hubert
Zaskakująco szybka dostawa!!!!!
5 / 5
2018-06-15 08:48:33
Nastazja
profesjonalna obsługa , bieżąca informacja o statusie zamówienia - gorzej z dostawcą ( niepewne terminy dostawy)-oczekiwanie
5 / 5
2018-06-13 07:24:13
Zbigniew
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2018-06-08 09:06:16
Wanda
Polecam zakupy w sklepie. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.
5 / 5
2018-06-06 11:57:34
Pola
Bardzo szybka obsługa, dobrej jakości towar, z którego jesteśmy zadowoleni
5 / 5
2018-06-05 12:54:57
Inga
Szybka i kompetentna obsługa, polecam wszystkim.
5 / 5
2018-06-05 12:54:57
Laura
Szybka i kompetentna obsługa, polecam wszystkim.
5 / 5
2018-05-25 12:44:50
Emanuel
Towar dobrej jakości szybka wysyłka
5 / 5
2018-05-24 17:09:33
Izabela
Bardzo dobra hurtownia sportową.
5 / 5
2018-05-23 21:31:27
Wojciech
wszystko bardzo profesjonalnie .Polecam
5 / 5
2018-05-23 12:31:29
Mieczysława
Bardzo szybko i sprawnie mimo że trzeba było poczekać na inny kolor torby który się skończył, szybko dotarł do sprzedawcy i na drugi dzień został wysłany. POLECAM zdecydowanie ten sklep.
5 / 5
2018-05-22 20:55:06
Elwira
Aba-sport oceniam bardzo dobrze.Rekawice ktore zamowilam sa fajne.Przede wszystkim wygodne.
5 / 5
2018-05-22 10:35:56
Michał
Wszystko ok, jedynie nadal brak rozbudowanej rozmiarówki, gdzie podane są rzeczywiste wymiary ubrania, a nie obwód na jaki pasują. Niby nic, ale jak ktoś jest "mniej wymiarowy", to więcej mu to powie niż obwód manekina.
5 / 5
2018-05-21 22:09:16
Joachim
Szybko i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2018-05-20 08:29:50
Jagoda
SZYBKO, TANIO I PRZYJEMNIE :-)
1 / 5
2018-05-18 08:06:15
Konstancja
Przez ostatnie trzy dni wysłali meile, że towar został wysłany, a po sprawdzeniu u kuriera okazuje się, że wygenerowano jedynie zlecenie dla kuriera. Po prostu nie posiadają sprzedawanego towaru na miejscu. Po prośbie o zwrot pieniędzy znowu zaczynają się manewry w stylu odsylania do innych działów. Po prostu szok że taki sklep ma prawo istnienia! Nie raz wystarczy zwykła udciwosc i mówienie prawdy . Tego tej firmie wyraźnie Brakuje!
4 / 5
2018-05-16 19:45:53
Jeremiasz
Bardzo dobry kontakt mailowy .
4 / 5
2018-05-16 17:10:28
Bartosz
Transakcja przebiegła sprawnie, mam jednak małe zastrzeżenia do obsługi sklepu ponieważ dół jednej nogawki był przybrudzony jakby ktoś wycierał nimi "kurze".
5 / 5
2018-05-15 14:03:05
Oksana
obszerny asortyment szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-05-14 19:23:14
Kinga
Bardzo dobrze zapakowana przesyłka, towar jest super!
5 / 5
2018-05-14 11:34:18
Oliwia
Bez problemów, szybki i sprawnie, tak trzymać. !
3 / 5
2018-05-11 12:28:12
Eligiusz
Towar dotarł po wielu dniach (ok. 10). Przesyłka niby zaginęła (straszenie reklamacją i kilkutygodniowym oczekiwaniem), a tak naprawdę nie została wogóle nadana (co ustaliłem bez wątpliwości z DPD). Szkoda a wystarczyło przyznać się do błędu , a nie wymyslać dziwne historie. Zamówiłem akurat 1 niedrogi produkt, ale przy większych zakupach moja irytacja byłaby proporcjonalnie większa. Pozdrawiam.
3 / 5
2018-05-11 12:28:12
Grzegorz
Towar dotarł po wielu dniach (ok. 10). Przesyłka niby zaginęła (straszenie reklamacją i kilkutygodniowym oczekiwaniem), a tak naprawdę nie została wogóle nadana (co ustaliłem bez wątpliwości z DPD). Szkoda a wystarczyło przyznać się do błędu , a nie wymyslać dziwne historie. Zamówiłem akurat 1 niedrogi produkt, ale przy większych zakupach moja irytacja byłaby proporcjonalnie większa. Pozdrawiam.
5 / 5
2018-05-10 20:36:25
Marzena
Polecam. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.
5 / 5
2018-05-10 00:18:06
Ryszard
Brawo, dobra szybkość​ realizacji zamówienia. Towar zapakowany bezpiecznie. Moja ulubiona dieta InPost. Polecam
1 / 5
2018-05-08 10:07:30
Liliana
Bardzo długi okres oczekiwania
5 / 5
2018-05-07 20:12:23
Aniela
fajny sklep super towar plecam
5 / 5
2018-05-07 12:32:16
Patryk
Jestem bardzo zadowolona. Z pewnością zrobie kolejne zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-05-07 10:16:41
Dymitr
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-05-02 12:41:29
Daniela
Szybko i sprawnie miły kontakt telefoniczny
5 / 5
2018-04-30 12:00:13
Longin
Transakcja na najwyższym poziomie. Profesjonalna obsługa.
4 / 5
2018-04-27 19:57:29
Judyta
dobry kontakt, solidna obsługa, ale dobre wrażenie zepsuła paczka w ruchu
5 / 5
2018-04-26 21:15:15
Ismena
Szybka wysyłka, bardzo sprawny kontakt ze sklepem. Natychmiastowa reakcja w przypadku reklamacji. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-04-26 18:45:36
Bronisława
Polecam innym. Solidna obsługa.
5 / 5
2018-04-26 10:49:08
Aleksandra
Bardzo sprawnie i tanio. Nie ma się do czego przyczepić :)
5 / 5
2018-04-25 09:54:06
Iga
towar zgodny z zamowieniem. szybka dostawa.polecam
5 / 5
2018-04-24 14:41:50
Ferdynand
Mistrzostwo w szybkości realizacji
5 / 5
2018-04-24 13:55:53
Liza
Bardzo dobry sklep, zamówienie zostało zrealizowane praktycznie od razu po jego złożeniu, otrzymałam je już następnego dnia, polecam
5 / 5
2018-04-21 12:15:50
Mirosław
Szybka dostawa, już na drugi dzień. Towar zgodny ze zdjęciem i opisem. Miałem obawy co do jakości ze względu na niską cenę ale nie zawiodłem się. Polecam ! (Zamówiłem dla dziecka poduszkę kupę pierdzącą - dobra zabawa :))
5 / 5
2018-04-20 13:36:10
Joanna
Polecam. Sprawnie i szybko, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-04-19 12:08:56
Bartosz
Sprawnie i bardzo szybko.Polecam wszystkim - super
5 / 5
2018-04-18 15:21:56
Szymon
Bardzo dobry sklep internetowy z szybką realizacją zamówienia.
5 / 5
2018-04-18 12:07:40
Daniela
Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam!!!
5 / 5
2018-04-18 10:44:11
Bogusława
Sprawnie i szybko, jestem zadowolona.
5 / 5
2018-04-17 11:39:55
Jarosław
Bardzo, bardzo jestem zadowolona. Będę zaglądać do tego sklepu za każdym razem kiedy będę chciała coś sportowego kupić.
5 / 5
2018-04-12 17:37:30
Ksenia
polecam , sklep super , szybka realizacja zamówienia , łatwe , szybkie i sprawne zakupy. POLECAM
5 / 5
2018-04-12 11:52:43
Ziemowit
Jestem zadowolona. Wracam do sklepu i składam zamówienie. Polecam
4 / 5
2018-04-07 09:41:39
Bronisław
Przesyłka dotarła szybko, natomiast namiot zamiast ważyć 1,2kg, ważył 1,5kg gdzie na samym opakowaniu jest napisane...
5 / 5
2018-04-06 10:50:42
Eleonora
Zamówienie zrealizowane szybko, towar się zgadza, polecam.
4 / 5
2018-04-05 20:37:51
Jonatan
Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-04-03 14:42:11
Witold
Ceny świetne i szybkie dostawy polecsm!!! Sa bezkonkirencyjni!!
5 / 5
2018-04-01 00:43:35
Edward
Szczerze polecam! Doskonała organizacja i szybkość działania. Indywidualne podejście do klienta!
5 / 5
2018-03-30 11:46:19
Władysława
Zamówiłam 2 pary butów ( różne rozmiary) jedne oddałam, buty super , szybki zwrot pieniędzy za oddany towar.
1 / 5
2018-03-29 09:50:57
Mieczysław
Cena na stronie 7,90 Po czym sie okazuje ze jest zła i towar kosztuje 5 razy tyle.
5 / 5
2018-03-28 14:26:33
Kamila
Szybko sprawnie bez problemów towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-03-26 11:11:55
Liwia
Bardzo dobry sklep , pod każdym względem
5 / 5
2018-03-20 11:43:26
Zuzanna
Wszystko w porządku zakup udany, polecam
5 / 5
2018-03-19 16:10:24
Benedykt
Wszystko tak jak zamówiłem towar się zgadza szybka dostawa polecam
5 / 5
2018-03-19 16:10:24
Janusz
Wszystko tak jak zamówiłem towar się zgadza szybka dostawa polecam
5 / 5
2018-03-18 07:48:13
Sławomira
Duży wybór produktów przystępne ceny wysokiej jakości materiały.
5 / 5
2018-03-17 10:24:11
Longin
Rewelacja. Szybka realizacja, towar wysokiej jakości i atrakcyjne ceny.
5 / 5
2018-03-16 12:18:52
Arkadiusz
Ekspresowa wysyłka (towar odebrałem po 17 godzinach od zamówienia spodni). Polecam. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2018-03-16 10:00:38
Olga
świetna jakość rzeczy, fajne ceny
5 / 5
2018-03-14 08:24:14
Honorata
Wszystko sprawnie i bez problemu
5 / 5
2018-03-12 11:19:02
Kazimierz
Wszystko perfekcyjne.Powiadomienia na każdym etapie zamówienia.Płaszcz zgodny z opisem w przystępnej cenie.Polecam sklep.
5 / 5
2018-03-09 10:05:11
Wacław
Polecam gorąco tego sprzedawcę
5 / 5
2018-03-07 11:26:52
Wacław
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Jakość rzeczy bardzo dobra, status zamówienia wysyłany na bieżąco, szybka realizacja zamówienia i świetna obsługa.
4 / 5
2018-03-01 13:02:01
Bernard
towar ok obsl€ga dobrze , tylko opoznienia z wysyłaniem towaru.
5 / 5
2018-02-28 17:22:10
Klemens
Wszystko jak w najlepszym porządku . Polecam.
4 / 5
2018-02-21 14:22:43
Maria
Dostawa została dostarczona szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-02-20 10:35:11
Lech
Rewelacja.Szybko i przejrzyście
5 / 5
2018-02-19 09:38:32
Julian
TOWAR ZGODNY Z OPISEM, SZYBKA DOSTAWA. POLECAM !!
4 / 5
2018-02-16 11:59:55
Leon
Bardzo dobra obsługa,szybka dostawa,towar pierwsza klasa.Polecam
5 / 5
2018-02-15 11:51:24
Dawid
Polecam! Towar doszedł bardzo szybko i spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2018-02-15 10:17:13
Marian
Polecam, pełna informacja o procesie przebiegu zamówienia. Towar zgodny z opisem. Kupiłem towar w promocji, kijki do nordic walking. Zamówiłem 2 sztuki. Przyszły 2 komplety. Cena była zbyt atrakcyjna żeby pomyśleć że kijki sprzedaje się nie ma sztuki
5 / 5
2018-02-14 21:12:41
Emilia
Polecam zakupy w tym sklepie. Moje zamowienie dotarlo szybko, a towar byl wysokiej jakosci tak jak oczekiwalam. Sprzedawca godny zaufania.
5 / 5
2018-02-14 19:57:04
Zygfryd
Szybko sprawnie bez problemów, towar zgodny z opisem
4 / 5
2018-02-14 14:53:29
Oliwier
Polecam - większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2018-02-14 11:37:54
Hanna
Bardzo szybka przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem Pasuje idealnie. Polecam
5 / 5
2018-02-13 11:08:03
Jagoda
Wszystko zgodnie z planem. Jestem zadowolony, napewno jeszcze będe robił zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-02-12 10:35:33
Cyprian
wszystko OK - sprzedawca bardz rzetelny
5 / 5
2018-02-08 10:08:41
Wacław
Zakupy zrealizowane super szybko,polecam firmę
5 / 5
2018-02-08 07:52:31
Sylwia
Szybko, profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2018-02-07 17:10:18
Helena
W niedziele zakupiłam koszule do karmienia we wtorek odbierałam już zakup na poczcie. Bardzo szybka realizacja zamówienia towar zgodny z zamówieniem, Polecam dobry sklep.
4 / 5
2018-02-01 21:56:49
Arkadiusz
Sklep w porządku. Po problemach z wybranym kurierem przesyłka została nadana przez sklep innym kurierem bez dodatkowych kosztów.
5 / 5
2018-02-01 19:46:18
Ziemowit
Super sklep, bardzo szybko szybciej niż info w pierwszym sms-ie
5 / 5
2018-02-01 14:52:29
Kazimierz
Ok.. Polecam bardzo ten sklep.
5 / 5
2018-01-31 11:19:46
Zbigniew
Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-01-30 17:50:45
Oskar
Fachowa obsługa! Transakcja przebiegła bez zarzutów!
2 / 5
2018-01-29 15:55:05
Renata
towar nie dostarczono z uwagi na rozmiar ponadgabarytowy przesyłki- brak dalszej informacji o towarze a raczej jego dostarczeniu.
5 / 5
2018-01-28 16:59:00
Roma
Polecam, wysyłka ekspresowa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-01-25 22:10:01
Iwona
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Nawaliła jedynie poczta, która przepisała błędnie mój numer telefonu i nie miałam informacji o dostarczeniu przesyłki.
5 / 5
2018-01-25 12:53:34
Iwona
Bardzo dobre ceny i dobra obsługa
5 / 5
2018-01-25 10:31:17
Elwira
Polecam, szybko, kontak z biurem obsługi pozytywny
1 / 5
2018-01-24 16:42:18
Aneta
Bardzo namolny sklep. raz napisałam pochlebna opinię to ciągle ode mnie chcą Namolny sklep nie polecam :(
5 / 5
2018-01-24 10:04:04
Alina
Bez zarzutu. Szybko, sprawnie, wszystko zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2018-01-23 21:27:31
Eugeniusz
szybka dostawa dobty kontakt w wyniku rezygnacji z towaru zwrot pieniędzy po siedmiu dniach
5 / 5
2018-01-21 14:48:47
Beata
Polecam w 100%. Kontakt i obsługa klienta na najwyższym poziomie. Odpowiedzi natychmiastowe. Dokonywałam również zwrotu/wymiany w międzyczasie - wszystko przebiegło tak jak powinno.
5 / 5
2018-01-17 19:51:18
Patryk
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2018-01-15 11:16:46
Paweł
Polecam sklep do kontynuowania zakupów.
5 / 5
2018-01-13 22:00:10
Sara
Dobry kontakt mailowy, szybka reakcja na zgubienie paczki przez przewoźnika, odpowiednie rozwiązanie problemu. Polecam!
5 / 5
2018-01-09 11:25:14
Jowita
Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-01-08 14:48:40
Eleonora
Bardzo sprawna obsługa klienta, towar zgodny z ofertą. Polecam
5 / 5
2018-01-05 13:17:57
Daria
Dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia mimo braku produktu w głównym magazynie. Polecam!
5 / 5
2018-01-01 15:47:14
Tamara
Polecam zakupy w sklepie aba-sport
2 / 5
2017-12-30 12:12:49
Kamila
Był to mój pierwszy zakup w aba-sport i niestety zakończył się fatalnie bo na początku długo szukali mojej wpłaty a potem się okazało, że towar podobno był uszkodzony i nie mógł mi być dostarczony. Miał być to prezent pod choinkę i niestety za późno już było, żeby zamówić coś innego bo i tak by nie doszło. Kontakt ze sklepem był w porządku odpisywali na maile, czekam teraz na zwrot wpłaty. Może to tylko ja miałam to wątpliwe "szczęście" że trafiłam na trefny towar a inne opinie są pozytywne.
5 / 5
2017-12-28 20:34:45
Tomasz
Bardzo szybko i sprawnie . Polecam ☺
5 / 5
2017-12-27 16:34:46
Bronisław
Polecam !!! Udane zakupy. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z opisem
1 / 5
2017-12-27 15:23:10
Witold
sklep anulował zamówienie z powodu niemożliwości zrealizowania zamowienia i czekam na zwrot kosztów.
1 / 5
2017-12-26 09:40:27
Julianna
W opisie byly dostepne rozmiary, przyszlo do wysylki rozmiaru nie bylo
5 / 5
2017-12-23 10:57:14
Idzi
Wszystko OK - Polecam zakupy w tym miejscu. Miła obsługa! Przemek
5 / 5
2017-12-22 15:31:43
Genowefa
Szybka i udana transakcja. Polecam!
5 / 5
2017-12-22 14:19:56
Igor
Jestem b. zadowolony z dokonanych zakupów w aba-sport.pl. Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-12-21 23:01:56
Sergiusz
Bardzo fajny sklep, szybko, sprawnie, bez kłopotów
5 / 5
2017-12-21 16:34:10
Justyna
Profesjonalny i pro-kliencki:)
5 / 5
2017-12-21 09:32:51
Stefan
zgodna z oczekiwaniami, na dobrym poziomie
5 / 5
2017-12-20 20:49:42
Hanna
Dobry sklep z fajnym asortymentem i cenami
5 / 5
2017-12-20 13:42:06
Amelia
Super współpraca. Sami zadzwonili, że ich towar ma wadę. Oddali kasę i nie wysyłali bubli, które i tak bym reklamował
5 / 5
2017-12-18 11:59:41
Faustyna
Super obsługa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-16 10:19:19
Jadwiga
Polecam sklep aba - sport. Szybkie realizowanie zamówień i wysyłka dotarła również szybko i sprawnie na miejsce.
3 / 5
2017-12-15 14:27:50
Wioletta
Myślę,że sklep można polecić przede wszystkim ze względu na uczciwe postawienie sprawy. Zamówionego towaru nie dostałam, ponieważ okazało się , że jest uszkodzony i został odesłany do producenta.Informacja została przekazana mi bardzo szybko- telefonicznie oraz mailowo.Oczywiscie za zaistniałą sytuację dostałam też przeproszona oraz zaproponowano mi zakup równorzędnego towaru innej firmy.Niestety zależało mi właśnie na tym,który został odesłany,więc z zakupu zrezygnowałam. Pozdrawiam.
5 / 5
2017-12-15 09:53:13
Mikołaj
Szybko, sprawnie,,, 100%zadowolenia.
5 / 5
2017-12-14 05:55:12
Klaudia
Wypełni profesjonalna obsługa, na moją prośbę zamówienie zostało anulowane od ręki.
5 / 5
2017-12-12 15:23:55
Cyprian
Szybka wysyłka, miły kontakt, kompetentna obsługa.
5 / 5
2017-12-11 12:43:12
Patrycja
Firma bardzo rzetelna, na reklamacje reaguje bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem, polecam w 100%.
5 / 5
2017-12-09 23:38:55
Anita
Wszystko w najlepszym porządku, firma chętnie odpowiada na pytania, sam przedmiot zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobra cena, po prostu polecam :)
5 / 5
2017-12-08 21:08:43
Anita
Super szybko towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2017-12-08 10:53:14
Krzysztof
wszystko przebiegło sprawnie, polecam
5 / 5
2017-12-06 12:23:19
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-12-05 22:20:43
Tomasz
przesyłka doszła w bardzo dobrym stanie i szybko . jestem zadowolona
5 / 5
2017-12-05 13:42:46
Kinga
szybka realuzacja zamówienia dobrej jakości produkty
5 / 5
2017-12-04 16:13:21
Martyna
Szybko, sprawnie, dobra informacja o statusie przesylki
5 / 5
2017-12-04 12:37:17
Greta
Bardzo szybki i solidny sklep. Kurtka pierwsza klasa dawno nie byłam tak zadowolona z zakupu.
5 / 5
2017-12-04 08:46:27
Sylwester
Polecam w 100% Towar zgodny z opisem, cena satysfakcjonujący, błyskawiczna wysyłka mimo sezonu prezentowego i wysyłki Pocztą Polską. Dawno nie byłem tak zadowolony z zakupów. POLECAM!!!!!!!
5 / 5
2017-12-01 12:01:42
Justyna
Wymieniałam kurtkę - szkoda tylko ze cena kuriera jest rak droga
5 / 5
2017-11-30 23:20:47
Regina
Pozytywna. Zakup bez żadnych problemów.
5 / 5
2017-11-30 07:40:47
Tomasz
Wszystko w należytym porządku.
5 / 5
2017-11-29 19:59:32
Alberta
100 % zadowolenia z zakupionego towaru i obsługi zamówienia.
5 / 5
2017-11-29 16:17:50
Łucja
Szybko, profesjonalnie, bez problemów. Polecam.
5 / 5
2017-11-29 12:23:42
Maksymilian
Polecam bardzo szybko i na czas
5 / 5
2017-11-29 12:04:31
Angelika
Super sklep polecam bardzo.. Towar zgodny zz zamówieniem. Szybka wysyłka o wszystkim iformacje e-mail.. Brawo.
5 / 5
2017-11-29 10:11:39
Justyna
Bardzo rzetelny sklep. Skontaktowali się ze mną tel. bo z przyczyn obiektywnych nie mogli zrealizować mojego zamówienia i żeby nie narażać mnie na reklamację ,zaproponowali inne warianty produktu. Realizacja zamówienia nastąpiła bardzo szybko
4 / 5
2017-11-29 09:46:43
Longin
Bardzo dobry kontakt z obsługa, towaru nie dostałem z powodu uszkodzonej dostawy Polecam
5 / 5
2017-11-29 09:20:45
Honorata
Dobre ceny, dobra jakość, szybka wysyłka! Jestem bardzo zadowolony!
5 / 5
2017-11-27 20:54:47
Damian
Wszystko ok! Zgodne z opisem. Polecam!!!!
5 / 5
2017-11-23 00:04:51
Matylda
Szybka dostawa, dobrej jakości produkt. Jestem zadowolona z zakupu. polecam
5 / 5
2017-11-21 12:14:05
Jerzy
Bardzo dobry sklep jeśli chciałem dostać wiadomość od nich to po minucie już ją miałem
5 / 5
2017-11-18 07:28:24
Antoni
Bardzo dobrze przygotowany program komputerowy. Szybka realizacja.
5 / 5
2017-11-15 22:15:29
Michalina
Szybko i bezproblemowo, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2017-11-15 10:14:08
Kornelia
Cena super! Wysyłka tego samego dnia, towar pierwsza klasa! POLECAM!
5 / 5
2017-11-14 06:06:29
Otylia
Polecam, wszystko przebiegło sprawnie
5 / 5
2017-11-13 08:45:24
Gustaw
Polecam. Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2017-11-10 19:10:08
Paweł
Szybka i profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2017-11-09 21:17:57
Laura
Paczka była bardzo dobrze zapakowana, zawartość nie uległa uszkodzeniu. Dobry kontakt ze sklepem na każdym etapie zamówienia, polecam!
5 / 5
2017-11-08 14:15:35
Tamara
wszystko ok towar zgodny z ofertą
5 / 5
2017-11-08 11:56:44
Żaneta
szybko i sprawnie , jestem bardzo zadowolona,
5 / 5
2017-11-02 16:38:47
Dymitr
Rewelacja, super kontakt , szynka przesyłka :-)
5 / 5
2017-11-02 15:14:10
Weronika
Rzetelna firma, godna polecenia.
5 / 5
2017-11-01 18:44:58
Regina
Szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2017-10-28 11:20:55
Ludwika
Towar zgodny z opisem i najważniejsze że przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie.
5 / 5
2017-10-27 12:27:30
Zygmunt
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2017-10-25 09:12:55
Władysława
Sklep godny uwagi, bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2017-10-20 18:20:57
Kazimierz
Bardzo dobry kontakt, dostawa tak jak uzgodniono, wszystko OK - polecam.
4 / 5
2017-10-19 18:50:53
Tobiasz
Dobrze.towar zgodny z zamówieniem, informacja dot zamówienia ok tylko doręczenie opóźnione o 1 dzień
5 / 5
2017-10-19 07:46:06
Maksymilian
Wszystko w jak najlepszym porządku. Produkty wysokiej jakości w bardzo przystępnej cenie. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie :)
5 / 5
2017-10-18 21:30:44
Danuta
WSZYSTKO OK POLECAM NAPEWNO JESZCZE SKORZYSTAM
5 / 5
2017-10-13 12:06:48
Malina
Bardzo szybka realizacja, towar bez wad ;-)
5 / 5
2017-10-12 15:55:49
Tymon
Doskonały kontakt, błyskawiczna dostawa. Polecam.

Rzetelne opinie o ABA SPORT