Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABAK.GRATIS.NET.PL

ABAK.GRATIS.NET.PL Opinie 4.1 (71)

Zakładowa 7
41-940
Piekary Śląskie
325550222
opinie ABAK.GRATIS.NET.PL
speedtest
4.1
71
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-08-24 05:04:51
Aneta
Ta firma to partacze. Wysyłają paczkę która jest nie zabezpieczona , szukają winy w kurierze ,brak kompletnego towaru , listwy przyjechały całe połamane, a teraz robią wielki problem ze zwrotem ! Kurier nie chce przyjąć bo za długi metraż a oni mają problem żeby swojego kuriera po to przysłać ! I tak już 2 tygodnie się z nimi bawię ! Tylko ta zabawa wcale nie jest śmieszą ! Nie polecam ! Zero kompetencji !
1 / 5
2022-04-29 10:06:41
Wanda
W stu procentach nie polecam masakra jakaś
5 / 5
2022-04-24 12:31:04
Henryk
Dobra Firma potrzebuje ja ponownie
5 / 5
2022-01-03 14:31:06
Acik
Rewelacyjna firma . Wszystko piękne i bardzo dobrze wykonane . Pozdrawiam Pana Tymona. Acik .
1 / 5
2021-12-14 06:02:32
Tragiedia
Drzwi zamówione we wrześniu, prawie co 2 tygodnie dzwoniłem, pisałem maile by dostać termin dostawy, otrzymałem lakoniczna odpowiedz ze jak będą to sie odezwą, z początkiem grudnia dzwonił Oszust Szymon i umawiał mnie na montaż, po czym przestał odbierać telefony, pojechałem osobiście, okazało sie ze Oszusta Szymona nie ma, a moje zamówienie z września nie zostało zamówione u producenta, nie czują sie odpowiedzialni za ten BŁAD? ponieważ on juz nie pracuje wiec nie bedą sie mi tłumaczyć, moge czekać kolejne 12 tygodni lub więcej bo nie wiedzą kiedy producent prześle. Ludzie wystrzegajcie sie tej firmy, nie dajcie sie nabrać na ich śmieszne ceny BEZ MONTAŻU. To trzeba zgłaszać na Policje bez skrupułów, ja jeszcze dziś tak zrobie,
1 / 5
2021-09-22 15:44:25
Ewelina
Oszuści wysyłają niekompletne zamówienie
5 / 5
2021-08-02 10:54:15
piotr
polecam firmę ceny konkurencjne
1 / 5
2021-07-24 15:21:16
Adam
Zamówiłem drzwi w lutym , do dzisiaj czyli 24.07.2021 zamówienie nie zostało zrealizowane , brak kontaktu z firmą , żadnych informacji , sprawę zgłaszam do Rzecznika Praw konsumentów , a potem chyba do sądu
1 / 5
2021-07-04 12:22:39
Adam
Na drzwi czekamy od lutego ,na wskutek pomyłki sprzedawcy z zamówieniem termin się ciągle przedłuża .Obecnie nikt z tej firmy nie wie czy te drzwi wogule będą
1 / 5
2020-02-11 10:37:31
Alina
NA stronie oferowane produkty których nie ma na stanie..
5 / 5
2019-12-26 15:00:13
Wioletta
Zamówienie zgodne z oczekiwaniem.
5 / 5
2019-11-04 14:26:49
Kinga
Chwyt marketingowy w przypadku zamówienia za montażem w cenie. De facto przy tej opcji za wszystkie podkłady, narożniki i listwy płaci się 200% ceny. Ale poza tym wszystko ok.
1 / 5
2019-10-25 13:39:30
Apolonia
do transakcji w ogóle nie doszło, mimo ze sklep najpierw telefonicznie potwierdził dostępność paneli, później mailowo, a na końcu zamówienie zostało anulowane w związku z brakiem towaru... wszystko trwało bardzo długo, gdyż zarówno kontakt telefoniczny, jak i mailowy jest utrudniony i trzeba być niezwykle zawziętym, aby do tego kontaktu doszło
2 / 5
2019-09-10 10:33:11
Felicja
Nie aktualna oferta. Zapłaciłam za towar,który jak się okazuje został wycofany z produkcji.
2 / 5
2019-08-04 19:44:21
Daniela
pierwszy kontakt ze sklepem pozytywny, problemy zaczęły się później z dostawa mojego zamówienia, zamawiając panele prosiłam o dostawę w wyznaczonym prze zemnie, przed złożeniem zamówienia zadzwoniłam z pytaniem czy jest taka opcja, powiedziano mi ze jest, później okazało się ze nikt nie sprawdził ze dla przewoźnika będzie to problem, zamówienie utknęło 60km od miejsca docelowego, w rezultacie sama odebralam moje zamówienie, zapłaciłam za dostawę gdzie sama musiałam odebrać towar, zapłaciłam za paletę euro a towar zapakowano na zwyklej palecie,
5 / 5
2019-06-05 16:30:51
Arkadiusz
Zdecydowanie polecam, towar zgodny z opisem, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-05-27 13:23:30
Celestyn
Jestem bardzo zadowolona z zakupu paneli i listew w sklepie. Obsługa bardzo profesjonalna. Polecam. Ewa z Białegostoku
1 / 5
2019-05-06 15:34:45
Bogdan
Firma kogucik robią ludzi w konia .Zakupiłem panele z montażem gratis a potem okazało się że fakturę dostałem na usługę budowlaną która jest opodatkowana vat 8% oszustwo podatkowe,usługa niestarannie wykonana panele się ruszają ,po złożeniu reklamacji szukanie haków w podpisanym operacie uwaga co podpisujecie,przy odbiorze usługi z tej firmie zwrócić uwagę na końcowy podpis .Tym fatalnym podpisem pozbawiamy się gwarancji na usługę i zakupione panele.
1 / 5
2019-01-23 13:13:00
Ludmiła
W dniu 23.01.2019 miał zostać wykonany montaż paneli podłogowych w moim mieszkaniu. Ekipa składała się z 1 pracownika, który nawet nie zaczekał aż meble zostaną wyniesione. Ewidentnie chciał wyłudzić pieniądze za kolejny przyjazd w kwocie 100 zł. Jestem zniesmaczona podejściem do klienta. Domyślam się, że to standardowe zagranie wobec klientów więc przestrzegam kolejnych jak to wygląda. Bardzo nie fachowe podejście do pracy. Słaby kontakt z klientem. Dodam, że koszt tanich paneli, niskiej jakości wynosi 3000 zł. Jeśli są Państwo zainteresowani takim cyrkiem to śmiało bierzcie tą firmę do pracy. Mało to, zostałam zapewniona, że panele zostaną położone w 1 dzień ale po przyjściu 1 osobowej ekipy okazuje się że ma to trwać 3 dni. Żenada i brak profesjonalizmu. Bardzo nie polecam!!!!
5 / 5
2019-01-16 15:13:06
Klemens
Przesyłka byłaby u mnie następnego dnia roboczego, ale ze względu na śnieżycę dostawa nastąpiła 2 dnia roboczego.
5 / 5
2019-01-04 14:28:46
Leopold
super obsluga. bardzo szybko i sprawnie. naprawdę polecam
5 / 5
2018-12-20 13:09:05
Helena
Sprawna komunikacja poprzez e-mail i telefon.
5 / 5
2018-11-22 11:02:43
Martyna
Witam Do transakcji nie doszło przez moje niedopatrzenie..jednak sprzedawca okazał się wyrozumiały i anulowal zamówienie.polecam
5 / 5
2018-10-28 17:21:50
Jagoda
Szybko, sprawnie, solidnie i tanio. Polecam
5 / 5
2018-10-12 17:37:24
Emil
Dobra komunikacja, niskie ceny, szybka dostawa
2 / 5
2018-08-10 08:38:57
Arkadiusz
Niestety nie polecam sklepu. Odpowiedzi na pytania byly udzielane bardzo szybko do momentu wplacenia pieniędzy. Później nie moglam sprawdzić statusu przesylki. Dodzwonilam sie i dostalam informacje, ze towar jest w drodze do mnie niestety pomylono adres i zostal cofniety. W środę dowiedzialam się, ze nastepnego dnia transport rusza do mnie a panele otrzymalam we wtorek w nastepnym tygodniu. Najgorzej oceniam Pana odpowiadajacego pod nr tel sprzedaży internetowej ponieważ nie potrafil przeprosić za pomyłkę i opryskliwie odpowiadal. Każdy może sie pomylic ale uważam, że slowo przepraszam można powiedzieć a tego nie usłyszałam. Ogólnie nie polecam. Dwa tygodnie stresu czy ponad 4 tys które wplacilam przepadly czy jednak dostanę towar. Na pewno drugi raz nie kupie nic w tym sklepie.
5 / 5
2018-07-24 22:54:47
Hubert
Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2018-06-19 19:54:57
Grzegorz
zdecydowanie polecam, choć faktycznie odbiór osobisty mógłby być realizowany w krótszym czasie
1 / 5
2018-05-28 11:53:43
Genowefa
Bardzo bardzo nie polecam. podłoga po 3 dniach od położenia się rozeszła. Panele w jednym miejscu rozsunęły się po 3 dniach od położenia. Dodam, że pokój jest nie użytkowany do tej pory. Po założeniu paneli poproszono mnie o podpis na dokumencie odbiorczym. Podłoga była położona dobrze wiec złożyłam podpis w dwóch miejscach tak jak mnie poproszono. teraz okazuje się że obok mojego podpisu zaznaczono okienko "montaż na nierównym podłożu" co jest wierutnym kłamstwem bo w pokoju była wykonywana nowa wylewka, gładziutka i idealna. Reklamacja została odrzucona z uwagi na złożony prze ze mnie podpis odbioru. Faktycznie w dniu odbioru wszystko było w porządku po 3 dniach panele się rozeszły. Przy odbiorze montażysta zapytał czy jestem zadowolona z montażu powiedziałam, że tak, poprosił o podpis w dwóch miejscach na protokole odbiory podpisałam i tym samym sama zrzekłąm się prawa do jakichkolwiek roszczeń i gwarancji na montaż i panele. Zwróćcie na to uwagę przy odbiorze ja nie zwróciłam i teraz muszę zapłacić za innej firmie za ponowne położenie paneli. Czuję się oszukana przez firmę Abak. Podpis w feralnym miejscu złożyłam ale jest to działanie celowe firmy, wiec uważajcie ....
5 / 5
2018-05-06 14:14:27
Jadwiga
Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2018-05-02 12:48:19
Brunon
Zakupy przebiegły pomyślnie. Pomimo małych zawirowań z dostawą firma Abak dołożyła starań żeby wszystko wyjaśnić. Polecam
5 / 5
2018-04-11 17:42:16
Marian
Wszystko przebiegło pomyślnie .miła obsługa polecam😊
5 / 5
2018-03-26 15:18:46
Paweł
Zdecydowanie polecam ten sklep, szybka dostawa i konkurencyjne ceny
5 / 5
2018-03-05 09:08:25
Karina
Świetna obsługa, generalnie jestem zaskoczony szybkością z jaką skompletowano zamówienie oraz szybkością wysyłki!!! Jestem bardzo zadowolony i na pewno skorzystam ponownie z oferty sklepu.
5 / 5
2018-03-04 16:35:58
Katarzyna
Mila obsługa,duży wybór towarów atrakcyjne ceny.POLECAM
5 / 5
2018-03-04 10:05:54
Igor
Zakupy przebiegły bez zarzutu, bardzo miła i pomocna obsługa, maja duży asortyment produktów.
5 / 5
2018-03-04 10:04:23
Izydor
Polecam ten sklep, maja bardzo dużą ofertę, oraz zawsze doradzają
5 / 5
2018-03-04 08:15:03
Przemysław
Doskonały sklep, jeśli ktoś szuka odpowiednich drzwi do swojego domu - jednak to jest wizytówka. Niskie ceny, wysoka jakość i profesjonalizm obsługi. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-03-04 07:24:43
Dymitr
polecam ten sklep duży wybór, miła i fachowa obsługa, ceny niższe zdecydowanie niż w innych sklepach
5 / 5
2018-03-03 19:33:52
Maksymilian
Szeroki wybór paneli, dobre ceny i fachowa obsługa. Zamówiłem ofertę z montażem paneli i jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-03-03 15:48:44
Jan
Atrakcyjne ceny i bardzo szeroki asortyment produktów:) Gorąco polecam:)
5 / 5
2018-03-03 12:31:43
Adrian
Wybrałem ten sklep z polecenia znajomego i nie zawiodłem się, szybka dostawa, dobra jakość, świetne podejście do klienta. Polecam!
5 / 5
2018-03-03 11:26:33
Sebastian
Wysoka jakość produktów i przystępne ceny, polecam.
4 / 5
2018-03-03 10:48:53
Kajetan
Raczej polecam. Wszystko przebiegło bez większych problemów.
5 / 5
2018-03-03 10:43:55
Julianna
Jak najbardziej polecam firmę ABAK, która w profesjonalny sposób doradziła i wykonała montaż drzwi.
5 / 5
2018-03-03 10:02:09
Kornelia
Zdecydowanie polecam ten sklep, szybka dostawa i konkurencyjne ceny
5 / 5
2018-03-03 10:01:02
Bartosz
Obsługa sklepu była bardzo miła, zamawiałem panele do mieszkania, szybka dostawa z wniesieniem do mieszkania
5 / 5
2018-03-03 10:00:03
Ilona
Bardzo dobra firma, polecam każdemu
5 / 5
2018-03-03 09:59:56
Krystian
Goraco polecam! Swietny asortyment i super ceny
5 / 5
2018-03-02 08:39:01
Eugeniusz
Z czystym sumieniem polecam tego użytkownika. Profesjonalna obsługa klienta Wysokiej jakości asortyment
5 / 5
2018-03-02 08:32:22
Sara
Obsługa sklepu bardzo miła świetny kontakt szybka wysyłka polecam
5 / 5
2018-02-25 09:51:28
Sławomira
Wysoka jakość produktów i miła obsługa.
5 / 5
2018-02-22 10:47:13
Albert
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Super kontakt ze sklepem, dostawca w szybkim czasie otrzymał pieniądze, szybka dostawa i przede wszystkim jakość produktu. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni i będziemy polecać znajomym.
5 / 5
2018-02-22 10:30:29
Marek
Transakcja przebiegła prawidłowo, dobry kontakt ze sklepem, bardzo fachowa i pomocna obsługa odpowiadająca na moje pytania dotyczące produktu, polecam
5 / 5
2018-02-21 14:36:23
Antonina
Bardzo polecam zakupy. Szybki czas realizacji, zostały mi udzielone wszelkie informacje i uzyskałam odpowiedzi na każde pytanie i fachowe doradztwo techniczne. Super. Z pewnością wrócę.
5 / 5
2018-02-19 20:07:26
Norbert
Polecam ten sklep. Wysokiej jakości produkty, wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2018-02-19 18:22:32
Leon
Każdemu polecam firmę Abak. Duży wybór paneli, fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia. Zamontowane panele prezentują się świetnie! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam ;)
5 / 5
2018-02-19 14:12:53
Sergiusz
Bardzo polecam, bardzo dobre jakościowo panele, oraz fachowy montaż.
5 / 5
2018-02-15 16:08:53
Gracjan
Bardzo dobra jakość sprzedawanych produktów. Szybka realizacja zamówień.. Goraco polecam...
5 / 5
2018-02-13 17:23:11
Stefan
Cała transakcja przebiegła bez żadnych potknięć. Zamówienie tak jak ustalono przyszło na czas. Z obsługą można było się bez problemu dogadać, a także otrzymać od nich porady. Pozdrawiam, polecam i dziękuję.
5 / 5
2018-02-13 11:13:21
Antoni
Realizacja zamówienia przebiega bardzo szybko i bez żadnych niepotrzebnych komplikacji. Jestem z nich bardzo zadowolona i bardzo gorąco polecam..
5 / 5
2018-02-08 14:08:48
Patryk
Pracownicy tego sklepu mają bardzo dobre podejście do klienta :) Bardzo polecam ten sklep każdemu ze znajomych, ponieważ jest bardzo szybka realizacja zamówienia i dostawa towaru tez przebiega bardzo szybko:))Bardzo gorąco polecam...
5 / 5
2018-01-25 11:15:27
Bernadeta
bardzo dobre podejście do klienta, niestety zrezygnowałam, z przyczyn niezależnych od sklepu musiałam dość długo czekać na zamówienie a niestety czas gonił, ale sklep zachował się wzorowo. Na drugi dzień od rezygnacji z opłaconego zamówienia miałam pieniądze z powrotem na koncie. Polecam
4 / 5
2018-01-19 22:06:32
Felicjan
Świetny kontakt mimo okresu świątecznego. Atrakcyjna cena towaru i transportu. Towar dotarł według wcześniejszych ustaleń- dzień i godzina dostawy. Dziękuję, pozdrawiam i polecam sklep.
1 / 5
2017-09-27 08:52:29
Oliwia
Nikomu nie polecam firmy ABAK. Po montażu panele strzelają jak karabin. W nocy nie da się przejść przez mieszkanie nie budząc rodziny. Reklamację raz uznali potem się wykręcali i do teraz walczę żeby odzyskać przynajmniej część inwestycji. Monterzy fałszują protokoły reklamacji ! Dopisują swoje uwagi po podpisie klienta. Kontakt na poziomie 0 Firma typu - zgarnąć kasę i zapomnieć o kliencie. Gwarancję traktują jak papier toaletowy.
1 / 5
2017-05-11 09:27:58
Zenon
Zdecydowana porażka, żałuję że tam zakupiliśmy drzwi i panele, obsluga jest bardzo nieprzyjemna,panowie wulgarni,zostawili nas z wybrzuszonymi panelami i niezamontowanymi opaskami drzwiowymi...Nie polecam!!
5 / 5
2017-01-29 18:36:20
Tobiasz
Panele w konkurencyjnych cenach dodatki także. Profesjonalna obsługa, łatwy kontakt ze sprzedawcą. Polecam w 100%.
5 / 5
2017-01-18 11:16:28
Sabina
Przyjechali po południu i zamontowali u mnie w 3 pokojach panele, które wybraliśmy sobie z mężem na sklepie w Rybniku. Panowie zapytali w jakim kierunku mają kłaść oraz o instalację elektryczne w ścianach - pełen profesjonalizm. Następnie rozpoczęli rozkładanie podkładu i paneli. Szybko im to poszło, nie spodziewałam się, ale skończyli przed dwudziestą (a przyjechali po trzynastej), także jestem w lekkim szoku. Na końcu dopłaciliśmy gotówką za faktycznie wykorzystany materiał. Polecam :)
5 / 5
2017-01-18 11:06:13
Daniel
Bardzo dobra i fachowa obsługa. Zaangażowani goście pomogli wybrać, doradzili, szybka dostawa.
1 / 5
2016-10-26 16:50:04
Aldona
dla mnie ta firma to totalni oszuści. Zgodzili się na zwrot paneli. Oczywiście koszt zwrotu poniosłam ja. Jednakże przez rok nie mogę od nich odzyskać pieniędzy - ponad 2000 zł NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŹĆ NISKIMI CENAMI - to po prostu czyste oszustwo.
5 / 5
2016-04-18 15:13:55
Oliwier
Znalazłem ich aukcje na allegro i zadzwoniłem, czy to nie ściema z tym montażem gratis. Zrobili mi wycenę i przyjechali na montaż. Mogę powiedzieć, że ceny dobre i montaż do tego, to kuszące. Bałem się tylko jaka będzie jakość wykonania usługi, bo to różnie bywa, a ja raczej robię takie rzeczy sam ... ale zostałem pozytywnie zaskoczony. Przyjechali wnieśli i zamontowali ok. 50m2 w kilka godzin! i to dwóch gości, a robota zrobiona tak, że nie było się do czego przyczepić. Żona tez nie narzekała, bo ogarnęli wszystko po sobie, także mogę polecić.

Rzetelne opinie o ABAK.GRATIS.NET.PL