Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abart-posciel

Abart-posciel Opinie 4.8 (377)

Grudowska 80
05-822
Milanówek
502063126
opinie Abart-posciel
speedtest
4.8
377
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-07-19 13:30:13
Aga
Świetna jakość produktu, wszystko jak w opisie, doskonała jakość za bardzo dobrą cenę, ponadto bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Polecam, na pewno zostanę stałym klientem:)
5 / 5
2020-02-10 11:04:07
Franciszka
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i rzetelnie . Towar jest bardzo dobrej jakości .
5 / 5
2020-02-07 20:23:08
Róża
Super szybka realizacja i dostawa jak na wysylke zagraniczna,tylko troche koszty wysylki wysokie.Pościel pierwsza klasa.Bardzo dziekuje!!!
5 / 5
2020-02-06 20:49:14
Laura
Kupiona narzuta dobrej jakości
5 / 5
2020-02-04 12:36:20
Diana
Otrzymany towar prezentuje się wspaniale perfekcyjne wykonanie.Polecam zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2020-02-03 11:46:48
Malwina
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, świetny kontakt z firmą. Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam zakupy w tej firmie. Jolanta B.
5 / 5
2020-02-02 11:08:18
Malwina
Pościel ładna,była kupiona na prezent. Prezent się podoba więc oceniam ok. Spodziewałam się tylko szybszej wysyłki. Poza tym małym mankamentem polecam.
5 / 5
2020-01-31 14:53:04
Radomir
Wszystko świetnie, a towar doskonały! Polecam!
5 / 5
2020-01-28 17:59:34
Grażyna
Bardzo dobry wręcz wzorowy kontakt ze sklepem, towar zgodny z opisem, jakość adekwatna do ceny. Polecam.
5 / 5
2020-01-24 09:38:09
Gustawa
Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, pościel zgodna z ofertą - kolor, wymiary, po praniu bez zmian.
5 / 5
2020-01-22 14:09:04
Joanna
Kontakt internetowy. Sprawa była załatwiona natychmiast. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-01-17 14:00:13
Walentyna
Kontakt telefoniczny super.Od razu paczka zostala przygotowana dla kuriera.Otrzymalam przesyłkę zaraz na drugi dzien.Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2020-01-17 13:47:21
Marta
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, pościel piękna Polecam!
5 / 5
2020-01-15 10:48:15
Maksymilian
Szybka dostawa. Pościel ładniejsza niż na zdjęciu, dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2020-01-01 12:33:23
Ziemowit
Wzorowa transakcja. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-30 08:45:51
Leopold
Super polecam szybko sprawnie pościel bardzo ładna i dobrej jakości
5 / 5
2019-12-27 11:23:07
Zenon
Super obsługa!! Szczerze polecam!!
5 / 5
2019-12-26 10:00:41
Mariusz
Pościel bardzo ładna,kołdra również wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-23 07:49:36
Diana
Koce są po prostu piękne. Szybka dostawa, polecam!
5 / 5
2019-12-20 21:03:34
Izolda
wszystko jak najbardziej w porzadku szybko sprawnie towar zgodny z opisem polecam sprzedawce
5 / 5
2019-12-20 18:08:24
Sławomir
Bardzo fajna pościel i super kontakt.
5 / 5
2019-12-17 14:14:54
Stefania
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-17 10:24:18
Bartłomiej
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.Polecam
5 / 5
2019-12-16 12:42:31
Marta
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-12-15 15:26:40
Walentyna
Sklep ok, szybka dostawa, zamowilam 3 komplety poscieli. Dwa są super, piekne kolory, dobra jakosc, niestety jeden z kompletow jest poprzecierany I sa na nim nieestetyczne kreski..
5 / 5
2019-12-12 20:08:59
Bernadeta
Sprzedawca godny polecenia. Sumienny, szybki, towar zgodny z opisem, doskonała jakość.
5 / 5
2019-12-12 14:03:50
Antonina
Wszystko przebiegał bez problemu.Towar b.ładny Profesjonalne podejście do klienta.Polecam sklep
5 / 5
2019-12-09 13:19:50
Jolanta
Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupu jak i z przebiegu transakcji. Polecam.
5 / 5
2019-12-09 07:25:12
Włodzimierz
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z zamowieniem
5 / 5
2019-12-07 21:19:08
Jowita
ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-05 12:29:12
Leopold
Obsługa bardzo miła.Nie mam żadnych problemów z moim zamówieniem.
5 / 5
2019-12-02 11:29:03
Marina
Bardzo szybka wysyłka, realizacja zamówienia była przekazywana na bieżąco, pościel przyszła w nienaruszonym stanie. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-12-01 19:46:28
Beniamin
Firma solidna i konkretna Towar bardzo dobrej jakości i zgodny z opisem Polecam
5 / 5
2019-11-28 20:14:02
Sebastian
Rzetelna i godna polecenia firma. Towar zgodny z opisem, doskonała jakość.
5 / 5
2019-11-28 17:04:41
Daniela
Szybka realizacja zamówienia, miła obsługa.
3 / 5
2019-11-19 12:15:44
Lech
Wszystko fajnie ale wysyłka jak dla mnie trochę za długo ,
5 / 5
2019-11-18 09:45:38
Leopold
W sklepie duży wybór, kontakt świetny - bardzo miła obsługa, wysyłka ekspresowa - jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam :) POLECAM
5 / 5
2019-11-13 10:11:45
Izydor
polecam piekna pościel w dobrym gatunku
5 / 5
2019-11-06 21:16:49
Adam
Rzetelny sklep, dobry kontakt, bardzo dobre jakościowo produkty. I polskie!
5 / 5
2019-11-06 14:57:50
Włodzimierz
Bardzo dobry kontakt (na bieżąco informacja o statusie zamówienia)
5 / 5
2019-11-04 13:47:49
Małgorzata
polecam dobra jakosc miła obsługa
5 / 5
2019-11-04 07:35:03
Emanuel
Polecam posciel piękna zgodna z opisem
5 / 5
2019-10-24 10:30:56
Oliwia
Jestem zadowolona pościel bardzo ładna.Polecam!
5 / 5
2019-10-23 17:03:55
Ida
Szybka dostawa, informacja na bieżąco, towar zgodny zopisem
4 / 5
2019-10-14 13:26:19
Malina
Pościel piękna o taką jak na zdjęciach, warta zakupu.
5 / 5
2019-10-08 23:14:05
Ada
tak szybko zrealizowane,że nie zdążyłam pomyśleć
3 / 5
2019-09-24 16:17:39
Radomir
Produkt inny na zdjeciu inny w rzeczywistosci
4 / 5
2019-08-28 12:50:50
Marta
Posciel zgodna z zamowieniem. Ale niestety posiada plamy😔
5 / 5
2019-08-20 09:31:07
Fryderyka
Super. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z panią i pościel jest piekna i dobra gatunkowo.
4 / 5
2019-08-09 23:15:36
Sofia
Jestem zadowolona z otrzymanego towaru. Sklep wart polecenia.
5 / 5
2019-08-02 06:36:56
Weronika
Polecam Sprzedawcę. Towar zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-08-01 10:09:20
Kornelia
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-07-31 10:25:54
Konstancja
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i realizacji zamowienia.
5 / 5
2019-07-29 23:10:04
Łukasz
Wszystko jak należy. Pościel zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-07-26 15:48:53
Maciej
Dobrej jakości i ładnie wygląda .
5 / 5
2019-07-23 07:54:49
Teodor
posciel sliczna i co najważniejsze bawełniana .....taka jak w opisie...
5 / 5
2019-07-19 12:28:56
Bogusława
Pościel piękna,materiał z którego jest wykonana porządny.
5 / 5
2019-07-18 22:41:25
Kornel
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar wysokiej jakości i zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-18 17:54:47
Kornelia
Kolejny raz kupiłam i wszystko super
5 / 5
2019-07-18 08:42:27
Lucjan
Jestem bardzo zadowolona z jakości pościeli, piękne wzory.
5 / 5
2019-07-17 08:45:15
Alberta
Abart- pościel spełnia wszystkie oczekiwania. Serdecznie polecam, godne zaufania.
5 / 5
2019-06-22 20:36:18
Malwina
bardzo dobrze pościel taka jaka miała być
5 / 5
2019-06-06 13:05:33
Dorota
Pościel piękna Jestem bardzo zadowolona polecam
5 / 5
2019-05-31 11:25:24
Eugenia
Wszystko w najlepszym porządku. Pościel bardzo ładna, zgodna z opisem. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-05-23 09:35:21
Cyprian
Wszystko w porządku. Bardzo sympatyczna obsługa. Knkretnie i szybko.
4 / 5
2019-05-22 20:13:43
Ilona
Pościel bardzo ładna, jakość bez zarzutu. Jedyne do czego można się przyczepić to fakt że wzór na poszewkach na poduszki całkowicie różni się od wzoru pokazanego w ofercie
5 / 5
2019-05-08 22:16:47
Wiktor
Ciekawa i różnorodna oferta Mam nadzieję że będę zadowolona też podczas użytkowania
5 / 5
2019-04-29 11:24:08
Olga
duży wybór i wysoka jakość produktów, polecam
5 / 5
2019-04-24 13:37:42
Herbert
Towar dotarł błyskawicznie, mimo, że było przed świętami. Obrus ładnie zapakowany. Wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-24 12:54:38
Natasza
Sprawnie, duży wybór pościeli.
5 / 5
2019-04-18 11:29:52
Luiza
wszystko zgodnie z zamowieniem polecam
5 / 5
2019-04-17 20:41:23
Feliks
Polecam. Pościel i obrus - super.
5 / 5
2019-04-17 11:02:09
Bartłomiej
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam
1 / 5
2019-04-11 21:17:03
Agata
Obsługa miła, dostawa szybka, ale pościel nie spełniła moich oczekiwań jeśli chodzi o jakość i wygląd w porównaniu z tym na zdjęciu, może innym pasuje.
4 / 5
2019-04-10 13:03:03
Monika
towar zgodny z zamówieniem ok
5 / 5
2019-04-09 10:02:41
Magdalena
Godne polecenia, korzystałam już drugi raz😊
5 / 5
2019-04-04 11:39:42
Stefan
Dobry kontakt, że sprzedającym i fachowe doradztwo
4 / 5
2019-04-02 16:57:50
Celina
Jestem strasznie oburzona firmą ,DHL PARCEL, wczoraj napisali ,że będą nie byli ,dziś podjechali i nawet nie zadzwonił. Przecież nikt nie będzie czekał przez 3 dni od 12,30 do 16,30 na łaskawce kuriera.
5 / 5
2019-03-29 20:58:44
Daniel
Polecam. Profesjonalnie zrealizowane zamowienie.
5 / 5
2019-03-26 11:31:45
Bogusław
Wszystkie zamówione artykuły zostały dostarczone. Bardzo dobra obsługa. Polecam gorąco.
5 / 5
2019-03-23 06:59:41
Danuta
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam
5 / 5
2019-03-20 11:04:55
Bogna
Pościel piękna dobra gatunkowo obsługa z prędkością światła😊polecam!!!
5 / 5
2019-03-18 12:28:30
Włodzimierz
Bez zarzutu, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-03-06 10:39:57
Angelika
Zakup udany, transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Zamawiam następne produkty. Waszystko na medal.
5 / 5
2019-03-04 13:01:10
Jadwiga
Jestem bardzo zadowolony, miło i bezproblemowo.
5 / 5
2019-02-26 15:16:28
Wera
Zakup bardzo sprawny Towar taki jak oczekiwałam Przesyłka w terminie Wszystko w najlepszym porządku !
5 / 5
2019-02-23 23:49:55
Ada
Szybka realizacja zamówienia.Towar zgodny ze zdjęciem i opisem.Polecam
5 / 5
2019-02-22 17:22:23
Bogna
Szybka, profesjonalna obsługa. Wspaniały produkt. Zakupiłam po raz drugi. Polecam.
5 / 5
2019-02-20 15:22:04
Elżbieta
Szybka przesylka,bardzo duzy wybor poscieli dobrej jakosci,polecam serdecznie
5 / 5
2019-02-20 11:54:32
Roksana
Towar zgodny z opisem, a przede wszystkim bezproblemowy kontakt ze Sprzedawcą.
5 / 5
2019-02-19 13:08:00
Paweł
Wszystko bez zarzutu, bardzo szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany. Zamówiona pościel ładniejsza niż na zdjęciach.
5 / 5
2019-02-14 17:29:07
Karina
Bardzo dobrze oceniam zakupy .
5 / 5
2019-02-06 19:23:04
Jolanta
wydaje się zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2019-02-04 10:04:44
Aniela
PROFESJONALNA OBSŁUGA, RZECZOWA BARDZO POMOC, NATURALNA CHĘĆ POMOCY KLIENTOWI. BARDZO POLECAM!
5 / 5
2019-02-03 22:57:28
Bernardeta
WsYstko super, przewyższylo moje oczekiwania
5 / 5
2019-02-01 09:45:35
Tamara
To moje trzecie albo czwarte zakupy w abart-posciel.pl i za każdym razem jest to transakcja profesjonalna, na czas i taka, z której jestem w pełni zadowolona :) Co do samego zakupu - na razie wypowiedzieć mogę się tylko o poprzednio zakupionej pościeli, ale wciąż mi służy z powodzeniem, dzięki czemu chętnie wracam od abart po nowe :)
5 / 5
2019-01-28 14:31:56
Eliza
Pościel super materiał przyjemny
5 / 5
2019-01-24 10:58:07
Krystian
Super jakość. wyglada jeszcze lepiej niż na zdjęciu.
5 / 5
2019-01-24 07:53:53
Jagoda
Wspaniały kontakt, zmieniałam zamówienie z mojej winy, sprawa załatwiania natychmiastowo bez problemu. Towar rewelacyjny!!! Szczere polecam!!!
4 / 5
2019-01-22 23:29:40
Helena
całość zamówienia oceniam pozytywnie, choć częściowo towar został zwrócony. Ogólnie sklep polecam.
5 / 5
2019-01-22 10:07:34
Albert
Jestem zadowolona z jakości oraz szybkiej wysyłki
5 / 5
2019-01-17 17:45:09
Ksenia
jak zawsze super, a zamówiona pościel najwyższej jakości i bardzo cenne sugestie Pani Beaty. Polecam
5 / 5
2019-01-15 23:39:09
Fabian
wszystko super, szybka realizacja zamowienia, posciel piękna, polecam!!!
5 / 5
2019-01-11 13:36:56
Kornel
Coś pięknego! Świetna jakość produktu. Polecam z czystym sumieniem. Wyglada bardzo elegancko.
5 / 5
2019-01-09 10:16:31
Krystyna
swietna jakosc i swietne ceny, ta sama posciel zamawialam dwa tygodnie temu ze strony satyna24.pl i przeplacilam dwukrotnie. takze od dzisiaj tylko Abart-posciel. polecam
5 / 5
2019-01-07 11:16:36
Krystian
Wszystko super, bez zarzutów :) żeby wszędzie była taka obsługa
5 / 5
2019-01-04 13:45:44
Kamila
Na pewno u Was jeszcze zamówię 🤗 produkt dokładnie taki jak na zdjęciu a nawet jeszcze piękniejszy, szybka dostawa i kompetentna obsluga, super 😁
5 / 5
2019-01-02 17:29:29
Anastazja
Szybko sprawnie bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2019-01-02 17:27:04
Joanna
Super sprzedawca bardzo polecam.
5 / 5
2019-01-01 17:07:11
Feliks
blyskawiczna realizacja zamowienia polecam
5 / 5
2018-12-31 16:20:07
Bogusław
Super pościel i świetny sklep. Obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.
2 / 5
2018-12-30 22:53:45
Leopold
Pełen profesjonalizm w opisie i dostarczeniu towaru. Polecam
5 / 5
2018-12-30 22:18:34
Anastazja
BARDZO DOBRA OBSŁUGA A PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO SZYBKA WYSYŁKA
5 / 5
2018-12-28 07:28:07
Leszek
Pościel dobrej jakości jestem zadowolona. Obsługa bardzo profesjona.
4 / 5
2018-12-27 15:20:52
Apoloniusz
Profesjonalna obsługa, to na plus. Jesli chodzi o towar, niestety nie zawsze zdjęcie odzwierciedla wzór i kolory. Moim zdaniem zbyt malo zdjęć, dodatkowo b.niewyraźne.
5 / 5
2018-12-26 13:44:33
Tadeusz
Korzystałem, korzystam i bede korzystał z ich usług :)
5 / 5
2018-12-26 09:56:41
Leon
Bardzo dobrze. Towar odpowiada zamówieniu.
5 / 5
2018-12-21 08:31:54
Klara
Obsługa bardzo profesjonalna, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2018-12-19 14:15:42
Anita
Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-12-19 10:07:48
Remigiusz
Super pościel polecam przesyłką szybko dotarła jestem zadowolona napewno jeszcze coś zamówię
5 / 5
2018-12-18 20:31:56
Kacper
Bardzo solidną Firmą, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Polecam !
5 / 5
2018-12-18 17:53:07
Amelia
Wszystko super! Bardzo sprawny kontakt błyskawiczna wysyłka no i jakoś pościeli na najwyższym poziomie :) polecam serdecznie
5 / 5
2018-12-18 11:45:51
Arleta
Super, szybki przebieg transakcji, jakość towaru ok. Naprawdę polecam.
5 / 5
2018-12-18 11:37:57
Kacper
Produkt zgodny z opisem i zdjęciami, obsługa jest zaangażowana i konkretna.
5 / 5
2018-12-17 18:24:06
Wieńczysła
Bardzo sprawna obsługa. Sklep wart polecenia. Na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2018-12-16 19:59:32
Eryk
Najlepszy sklep z tego typu asortymentem,ludzie tam pracujący są kompetentni i wiedzą na czym polega ich praca .Nigdzie indziej już od dłuższego czasu tylko tam kupuje pościel ,prześcieradła,poszewki dziękuje bardzo i pozdrawiam.
5 / 5
2018-12-16 12:18:51
Antonina
Jestem zadowolona z zakupu w sklepie,choć późno otrzymałam towar,ale to nie wina sklepu tylko doreczyciela choć rozumiem bo okres przed świąteczny.Polecam.
5 / 5
2018-12-15 19:26:50
Ferdynand
Szybko, sprawnie i przyjemnie.
5 / 5
2018-12-14 14:11:12
Emil
Pełen profesjonalizm.:) Uwielbiam takie firmy ,ktore szanują klienta. Szybka wysyłka I informację co dzieje się z przesyłką. Gorąco wszystkim polecam. Dziękuję I życzę Zdrowych I Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.🙂
5 / 5
2018-12-13 18:57:28
Kinga
Bardzo dobry zakup. Pościel zgodna z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-12-12 23:00:08
Norbert
Dobry kontakt i sprawny przebieg transakcji.i
5 / 5
2018-12-12 13:20:42
Konstancja
Pościel bardzo dobrze wykonana. Jakość idealna.
5 / 5
2018-12-12 11:46:21
Maria
Pościel elegancko zapakowana i szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2018-12-07 18:22:03
Sandra
Polecam firmę. Dobry asortyment. Wysyłka bardzo szybka. Bez problemu. Polecam z całego serca.
5 / 5
2018-12-07 11:51:03
Jagoda
Bardzo szybka wysyłka pościel śliczna dziękuje.
1 / 5
2018-12-06 18:47:09
Genowefa
nie polecam. kompletnie inna pościel... zamiast satyny- bawełna nie kupujcie tu!
5 / 5
2018-12-05 13:08:31
Filip
Świetna jakość. Przystępne ceny. Ekspresowa dostawa
5 / 5
2018-11-26 12:49:27
Jowita
Jestem zadowolona. Bardzo dobra jakosc obrusa. Pieknie prezentuje sie na stole👍
5 / 5
2018-11-21 20:54:23
January
Super sklep ! Szybka i dobra komunikacja odnośnie zakupu .Polecam
1 / 5
2018-11-21 19:15:52
Renata
W opisie posciel opisywana jsko gawelna satynowa. Jedna z przydlanych poscieli to bawelna
5 / 5
2018-11-20 12:14:58
Brunon
pościel ładna i dobra gatunkowo. polecam.
5 / 5
2018-11-19 12:18:48
Klaudiusz
Świetna firma. Pościel pierwsza klasa😃
5 / 5
2018-11-18 15:49:29
Remigiusz
Towar zgodny z opisem, dostawa bez zwłoki. Polecam
5 / 5
2018-11-17 19:28:51
Helena
profesjonalna i szybka obsluga
5 / 5
2018-11-15 18:48:25
Ewelina
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam !!
5 / 5
2018-11-15 14:09:55
Stefania
Sprawna, skuteczna i rzetelna usługa Polecam Gabriela
1 / 5
2018-11-12 17:07:05
Teodor
zamiast pościeli 140 dostałem 160 cm
5 / 5
2018-11-11 17:12:07
Bożena
pościel dość dobra gatunkowo, zgodna z opisem
5 / 5
2018-10-29 15:44:48
Bartłomiej
szybki i sprawnie jakość świetna
5 / 5
2018-10-26 19:01:08
Izolda
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Towar zgodny z opisem oraz moimi oczekiwaniami
5 / 5
2018-10-26 15:26:54
Izyda
Wysoka jakość. Przystępna cena. Polecam
5 / 5
2018-10-24 11:22:56
Luiza
towar zgodny z opisem- jakość bardzo dobra
5 / 5
2018-10-24 11:06:43
Joanna
Polecam. Szybko, sprawnie. Towar zgodny z moimi oczekiwaniami. Jestem zadowolona, na pewno jeszcze nie raz dokonam zakupu w tym sklepie.
5 / 5
2018-10-22 10:32:23
Alina
Wiarygodny sprzedawca - szybko realizuje dostawę. Pościel i poszwy są bardzo ładne.
5 / 5
2018-10-20 08:25:36
Halina
Bardzo dobrze, profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2018-10-17 21:45:33
Bernardeta
Pełen profesjonalizm i wyjątkowa dbałość o zadowolenie klienta.
5 / 5
2018-10-17 13:06:47
Arnold
Bardzo fajna pościel , polecam
5 / 5
2018-10-17 12:52:40
Andrzej
Bardzo udany i sprawnie zrealizowane zakupy.polecam wszystkim.
5 / 5
2018-10-12 10:10:22
Olga
Bardzo ladna posciel jestem zadowolona
5 / 5
2018-10-08 19:50:37
Jacek
Polecam. Piękna, dobrej jakości pościel. Kontakt ze sprzedawca super.
5 / 5
2018-10-05 10:36:16
Bożena
super - moje drugie zamowienie bardzo jestem zadowolna. polecam sklep
5 / 5
2018-10-04 07:53:47
Matylda
Dobry kontakt ze sklepem. Polecam
4 / 5
2018-10-03 16:22:14
Bożena
Polecam każdemu pościel,jestem zachwycona.
5 / 5
2018-09-27 21:33:22
Luba
Bardzo miła i szybka obsługa.
3 / 5
2018-09-24 14:45:20
Alberta
Niestety zamówienie zostało anulowane ponieważ wybrany wzór był niedostępny
5 / 5
2018-09-24 14:03:02
Sandra
duży wybór produktów, przystępne ceny, krótki czas realizacji zamówienia, fachowa obsługa telefoniczna, jedynie sugerowałabym przed zakupem potwierdzić kolorystykę pościeli, bo u mnie nie była identyczna jak na zdjęciu, ale POLECAM
5 / 5
2018-09-20 14:07:26
Sławomir
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Pościel bardzo dobra gatunkowo. Doskonale się prezentuje i jest przyjemna wdotyku. Polecam.
5 / 5
2018-09-19 09:49:16
Gabriela
Konkretnie, szybko, tak jak byc powinno
5 / 5
2018-09-18 18:44:21
Zygmunt
Wszystko w porządku. Pościel dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2018-09-17 20:18:50
Jolanta
Zakupy przebiegły bez. zarzutu. Towar zgodny z zamowieniem. Polecam
5 / 5
2018-09-13 15:32:39
Julianna
Towar przyszedł szybko, pościel bardzo ładna, dobrej jakości.
5 / 5
2018-09-13 10:32:04
Felicja
posciel jest piekna i gatunkowo super juz uzywam...wzielam jeszcze tylko mniejsze 2komplety na prezent
5 / 5
2018-09-12 20:59:28
Julianna
Gorąco polecam !osobiście jestem bardzo zadowolona .
5 / 5
2018-09-11 15:05:03
Stanisław
Wysyłka bardzo szybka, a towar super :)
1 / 5
2018-09-10 11:57:28
Otylia
pościel jest sztywna, nie jest miła w dotyku, dzieci nie chcą pod nią spać. Uprałam więc ją w zmiękczających płynach, mając nadzieje, że stanie się bardziej miękka, nadal jest jak blacha... jestem rozczarowana
5 / 5
2018-09-09 09:49:03
Eryka
Produkt zgodny z opisem, miły kontakt mailowy.firma godna polecenie
5 / 5
2018-09-07 13:04:02
Bronisława
Polecam pościel jest rewelacyjna szybka przesyłka
5 / 5
2018-09-06 21:23:42
Kajetan
Super. Pościel bardzo dobra jakościowo .
4 / 5
2018-09-05 10:20:51
Jacek
Bardzo ładna pościel tylko niestety trzeba najpierw wyprac aby założyć na pościel
5 / 5
2018-09-04 12:51:54
Emanuel
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane. Pościel super jakość! POLECAM
5 / 5
2018-09-02 07:55:38
Renata
Towar doszedł kontakt z Firmą był na piątkę, miły i konkretny. Nie było żadnych problemów ze zwrotem pomyłkowo zamówionego towaru. Polecam tą firmę.
5 / 5
2018-09-02 07:03:21
Łucjan
Super jakość, serdecznie polecam!
5 / 5
2018-08-29 11:34:37
Klemens
Bardzo rzetelna realizacja zamowienia. Towar zgodny z zamowieniem. Pelna satysfakcja
5 / 5
2018-08-29 10:25:53
Tomasz
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgadza się z zamówieniem
5 / 5
2018-08-27 11:06:09
Violetta
Polecam ! Szybko sprawnie i towar bez zarzutu .
3 / 5
2018-08-26 22:17:55
Daniela
Spawnie szybko posciel bardzo dobrej jakości kolor piękny taki jak chciałam. 😊
5 / 5
2018-08-23 13:44:40
Apoloniusz
Polecam. Jestem zadowolona. Szybka i bezproblemowa wysyłka. Pościel super.
5 / 5
2018-08-15 19:42:07
Manuela
szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń
5 / 5
2018-08-15 14:37:52
Stefania
Sprawna obsługa, opisy towaru bardzo rzetelne, polecam.
5 / 5
2018-08-15 14:37:52
Magda
Sprawna obsługa, opisy towaru bardzo rzetelne, polecam.
5 / 5
2018-08-08 13:19:46
Sara
Jakość pościeli bardzo dobra, szybka przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam sklep.
5 / 5
2018-08-02 17:19:47
Inga
Pościel z dobrego materiału i piękne kolory
5 / 5
2018-08-02 12:39:17
Hubert
Jak najbardziej polecam sklep, pościel jest super jakości, najlepsza jaką do tej pory miałam. Wysyłka szybko, żadnych problemów
5 / 5
2018-07-30 22:36:03
Genowefa
Szybki kontakt z osoba sprzedajaca. I szybka wysylka
5 / 5
2018-07-30 14:06:41
Longin
Pościel jest rewelacyjna wszystko się zgadza z opisem szybki czas realizacji polecam
5 / 5
2018-07-28 08:51:19
Roman
Rzetelny sprzedawca.serdecznie polecam
5 / 5
2018-07-27 18:20:35
Bożena
pościel bardzo ładna- polecam w 100%
5 / 5
2018-07-25 20:25:39
Aniela
Polecam jak najbardziej sklep. Ale DHL spóźnił dostawę. Trzeba było reklamować
3 / 5
2018-07-24 15:03:33
Katarzyna
wysyłka szybka i sprawna ale pościel słabej jakości. nie polecam
5 / 5
2018-07-24 13:24:39
Dariusz
super sklep i wspaniała pościel

Rzetelne opinie o abart-posciel