Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abazur.pl

Abazur.pl Opinie 4.9 (394)

Akacjowa 11
07-230
Mostówka
510056712
opinie Abazur.pl
speedtest
4.9
394
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 19:01:58
Genowefa
Wysyłka bardzo szybka a towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-02-22 10:03:06
Juliusz
Kinkiety przepiękne, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam gorąco! 🤗
5 / 5
2020-02-20 23:08:46
Aldona
Bardzo szybki kontakt ze strony sklepu celem doprecyzowania zamowienia, towar zgodny z opisem, starannie zapakowany.
5 / 5
2020-02-19 21:12:41
Konstanty
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka 👍
5 / 5
2020-02-19 15:45:11
Sergiusz
towar zgodny z opisem na stronie, bardzo dobra jakość
5 / 5
2020-02-19 14:34:48
Marina
Duży wybór, świetna informacja (dobrze pokazany towar); wszystko razem szybko, dobrze i przyjemnie. Dziękuję!
5 / 5
2020-02-18 21:18:27
Zofia
Dobry sklep,towar świetnie zabezpieczony i wysłany w dniu złożenia zamówienia. Polecam.
5 / 5
2020-02-15 19:46:12
Renata
jestem bardzo zadowolony, polecam znajomym tę firmę
5 / 5
2020-02-13 21:38:02
Izyda
Kontakt rewelacyjny lampa dla dziecka dotarła już następnego dnia i jest super
5 / 5
2020-02-13 14:44:00
Danuta
Super szybko, łatwo i bardzo dobra jakość produktu i świetna dostawa 😊😊
5 / 5
2020-02-12 17:21:42
Izolda
bardzo fajny i profesjonalny sklep
5 / 5
2020-02-11 17:05:43
Izydor
Realizacja zamówienia bardzo szybko i sprawnie . Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-11 15:59:02
Cezary
Błyskawiczna realizacja. Sprawnie i szybko, jestem ogromnie zadowolna.
5 / 5
2020-02-07 12:11:03
Błażej
realizacja zgodna z opisem 24 godziny dostawa
5 / 5
2020-02-06 21:10:21
Oliwia
bardzo dobrze towar spełniał moje oczekiwania Jest zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-06 12:31:13
Lucjan
Udane zakupy. Super sklep dobra jakość towarów.
5 / 5
2020-02-06 11:32:58
Zofia
świetny kontakt telefoniczy, profesjonalna porada, szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-31 20:33:45
Krystyna
Kontakt super. Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2020-01-28 14:28:00
Jolanta
Pani odbierająca telefon bardzo kompetentna i Życzliwa.
5 / 5
2020-01-24 13:26:13
Renia
Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2020-01-22 18:55:41
Nadia
Ok, szybka realizacja, towar dobrze zabezpieczony w transporcie, zgodny z opisem.
3 / 5
2020-01-22 15:44:21
Zygfryd
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2020-01-22 12:16:19
Hanna
Szybka reakcja na zamowienie, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-22 09:19:41
Jowita
Abażur zgodny z opisem.Ładne wykonanie. Paczka solidnie przygotowana do przesyłki.Polecam.
5 / 5
2020-01-18 20:53:19
Wiola
Informowanie Klienta na bieżąco o statusie kupionego towaru.
5 / 5
2020-01-18 17:49:12
Zygmunt
Szybka dostawa, produkt zgodny z oczekiwaniami, ceny przystępne.
5 / 5
2020-01-17 12:39:31
Ludwik
Wszystko w jak najlepszym porządku. Paczka przyszła w podanym przedziale czasowym, dobrze zapakowana. Lampa bardzo dobrej jakości, polecam.
5 / 5
2020-01-16 00:50:59
Celestyna
Abażury otrzymałam bardzo szybko, są bardzo dobrze wykonane, piękny zielony kolor , bardzo dobry kontakt , polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2020-01-12 18:40:09
Irena
Znakomita współpraca. Plafon idealnie zapakowany. Błyskawiczna dostawa. Produkt dobrej jakości. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2020-01-11 12:04:27
Gracjan
Przesyłka zgodna z oczekiwaniem.
5 / 5
2020-01-09 09:05:13
Liza
Szybka wysyłka, piękne abażury i bardzo dobry kontakt. Polecam!
5 / 5
2020-01-07 21:20:43
Antoni
Sklep zasługuje na najwyższą ocenę! Pracownicy są dokładni i bardzo uprzejmi, z pasją wykonują swoją pracę. Bardzo dziękuję!
5 / 5
2020-01-07 16:41:42
Ida
Pozytywnie pod każdym względem.
5 / 5
2020-01-04 12:10:05
Diana
Profesjonalna ,solidna obsluga
5 / 5
2020-01-04 09:40:00
Alicja
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-01-03 13:22:20
Eligiusz
Polecam. Mega szybko , ceny bardzo dobre.
5 / 5
2020-01-02 19:24:17
Marina
Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-01-02 18:39:24
Emanuel
Wszystko przebiegało bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-02 18:06:57
Juliusz
sprawna obsługa i towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-12-31 19:17:14
Mariola
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Dodtarczony towar bez uwag - zgodny z zamówieniem. Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2019-12-31 13:30:14
Katarzyna
KUPILAM CIOCI ABAZUR DO LAMPY I DOSZEDL CALY I JEST ZADOWOLONA WIEC POLECAM
4 / 5
2019-12-29 16:58:06
Marek
szybki i sprawnie, chociaż brakuje informacji, ze wysyłano towar
5 / 5
2019-12-25 15:08:41
Malwina
Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zabezpieczony
4 / 5
2019-12-23 13:53:37
Natasza
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Niestety dokonałam złego wyboru. Chciałabym dwa abażury wymienić na większe. Jak mam to zrobić?
5 / 5
2019-12-21 02:36:24
Wera
Rewelacyjny kontakt z Panią ze sklepu. Zero problemu i mega sympatycznie.
5 / 5
2019-12-20 22:10:27
Radosław
Towar zgodny z opisem, w rzeczywistości prezentuje się lepiej. Trochę kurierowi to dłużej zajęło, co w okresie przedświątecznym jest normą. I oczywiście bardzo atrakcyjna cena. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.
5 / 5
2019-12-20 18:07:10
Dominika
Polecam zakupy. Lampa zapakowana rewelacyjnie, dotarła bez uszczerbku.
5 / 5
2019-12-20 16:52:41
Maksym
Atrakcyjny asortyment, dobrej jakości, w przystępnych cenach.
5 / 5
2019-12-19 13:07:31
Arleta
Bardzo dobry sklep. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2019-12-18 18:00:16
Natasza
Super sklep, szybka realizacja nowego zamówienia
5 / 5
2019-12-18 15:26:03
Liza
Polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-12-17 23:20:43
Wiktoria
Szybka wysyłka zamówionego artykułu. Transakcja przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-17 14:37:28
Weronika
Bardzo dobry kontakt polecam serdecznie
5 / 5
2019-12-16 14:41:56
Władysław
Towar dobrej jakości, sprawa obsługa
5 / 5
2019-12-14 19:52:31
Katarzyna
Bardzo dobry kontakt, wszystko przebiegło sprawnie,
5 / 5
2019-12-14 13:28:19
Irma
Wszystko ok.Lampy przepiekne;)
5 / 5
2019-12-13 16:50:00
Zbigniew
Durofesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówieniapży wybór abażurów,
5 / 5
2019-12-13 12:24:30
Kornelia
Jestem zadowolona z zakupu. Towar dobrej jakości
4 / 5
2019-12-12 18:26:33
Malwina
towar dostarczony w dobrym stanie, zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-11 08:42:46
Wacław
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych abażurów (perfekcyjnie wykonane) oraz z formy i sprawnego przebiegu realizacji moich kolejnych zamówień. Gratuluję Zespołowi pracującemu dla abazur.pl- twórczego zaangażowania i talentu organizacyjnego .
5 / 5
2019-12-10 22:21:09
Walentyna
Produkt zgodny z opisem. Nowy. Nie uszkodzony. Bardzo ładny.
5 / 5
2019-12-10 13:50:11
Kacper
profesjonalnie i relatywnie tanio
5 / 5
2019-12-07 21:10:16
Patryk
firma "Abażur" solidna,rzetelna,kompetentna,miła obsługa,bardzo pomocna i serdeczna
5 / 5
2019-12-06 19:42:52
Natasza
szybko, sprawnie , elastycznie, na temat,profesjonalnie jednym słowem
5 / 5
2019-12-06 13:47:14
Aneta
Wszystko szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-06 12:06:12
Bogusław
Fantastyczny sklep, piękne abażury, idealnie złączony wzór na szwie. Śliczne wykonanie Żyrandol nabrał charakteru Serdecznie dziękuję i gorąco polecam!
5 / 5
2019-12-05 20:47:08
Marina
Już 3 raz zakupy przebiegały bez zaklóceń
5 / 5
2019-12-04 16:41:31
Irma
Szybka i bezproblemowa wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-12-04 14:45:17
Cecylia
Zdjęcie na stronie nie przekłamane. Żyrandol wykonany solidnie i zgodnie z opisem oraz zdjęciem na stronie.
5 / 5
2019-12-04 13:37:48
Jadwiga
Pięknie wykonany abażur w stylu retro. Takiego szukałam ;)
5 / 5
2019-12-03 18:57:05
Luba
Duży wybór, prpdukty zgodne z opisem i zdjęciami.
5 / 5
2019-12-03 14:12:41
Emil
Sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-03 12:48:01
Kaja
Polecam sklep abazur.pl, transakcja przebiegła sprawnie.Nie spodziewałam się tak szybkiej dostawy. Jestem zadowolona z zakupu. Serdecznie pozdrawiam.
5 / 5
2019-12-03 12:10:48
Patryk
Solidna firma. Zapakowanie towaru do transportu bardzo fachowe. Polecam.
5 / 5
2019-12-02 19:21:33
Eligiusz
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. POLECAM!!!
5 / 5
2019-12-01 17:36:58
Nastazja
bardzo miła i kompetentna obsługa,szczególnie Pani Agnieszka i pozostali pracownicy,polecam
5 / 5
2019-11-30 23:36:19
Celestyn
Bardzo dobrze zapakowane klosze.
5 / 5
2019-11-29 14:17:23
Rozalia
Super sklep ,super obsługa, piękna lampa .Polecam .
5 / 5
2019-11-28 14:57:04
Aurelia
Wszystko bez zarzutów. Polecam :)
5 / 5
2019-11-27 18:46:48
Danuta
Pomocna firma, mój problem został szybko i miło rozwiązany, gdy źle podałam dane
5 / 5
2019-11-27 16:37:52
Maciej
Super. Obsluga bardzo mila i towar sliczny. Pozdrawiam i polecam Ewa
5 / 5
2019-11-27 15:06:54
Milena
Otrzymałam towar taki jak zam owiłam.Zyrandol mi się podoba.Był dobrze opakowany.Jest rysunek jak złozyć zyrandol Cieszę się z zakupu .Dziękuje
5 / 5
2019-11-25 12:54:39
Romuald
Super kontakt telefoniczny. Bardzo polecam. Towar idealny
5 / 5
2019-11-22 06:40:23
Justyna
Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.Kontakt smsowy też przebiegł bezproblemowo.
5 / 5
2019-11-21 16:17:17
Laura
Jestem bardzo zadowolona z obsługi a zamówione lampy spełniły moje oczekiwania.
5 / 5
2019-11-20 19:37:08
Julita
Pomimo komplikacji i pomyłek z mojej strony zostałam bardzo dobrze potraktowana, życzliwie i udzielono mi pomoc i rozwiązanie w mojej sytuacji.
4 / 5
2019-11-20 10:09:38
Felicja
W/g mnie długi okres oczekiwania na towar oraz za wysoka opłata przesyłkowa.
5 / 5
2019-11-19 21:49:41
Helena
zamówienie zrealizowane bardzo dobrze
5 / 5
2019-11-19 19:59:22
Feliks
Fajny sklep. Abażur przeszedł mje oczekiwania, jest supwr.
5 / 5
2019-11-19 18:35:09
Otylia
Wszystko w jak najlepszym porządku i polecam.
5 / 5
2019-11-19 14:29:24
Zygmunt
Szybka realizacja zamówienia,towar dobrej jakości,bardzo profesjonalnie zapakowany.
5 / 5
2019-11-15 13:00:06
Regina
Towar zgodny z opisem, bardzo dobrej jakości, paczka zabezpieczona adekwatnie do zawartości, dostawa bardzo szybka. Polecam sklep.
5 / 5
2019-11-14 13:55:38
Roksana
Bardzo solidna firma , polecam serdecznie.
5 / 5
2019-11-14 13:12:50
Violetta
Istotne jest, że poprosiłam o zawiadomienie mnie o dostępności towaru około 2 może więcej miesięcy i nawet o tym zapomniałam. Sklep przysłał info o dostępności i realizacja dokonała się w kilka dni. Bardzo ładne abażury, dobrej jakości w przystępnej cenie. Zamówiłam już następne. Z przyjemnością polecam.
5 / 5
2019-11-14 08:52:42
Daria
Wszystko było ok. Lampa piękna. Polecam
5 / 5
2019-11-13 21:23:06
Gracjan
PANI PRZESYMPATYCZNA.DZIEKUJE ZA DORADZENIE.ABAZUR JEST PRZEPIEKNY.DZIEKUJE I POLECAM
5 / 5
2019-11-07 10:37:47
Leokadia
Szybka wysyłka, towar starannie zabezpieczony i bardzo dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2019-11-07 10:12:30
Dymitr
Jestem bardzo zadowolona z zakupow i bardzo polecam ten sklep
5 / 5
2019-11-06 20:14:45
Paula
Miła obsługa, szybka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-06 12:53:57
Paula
Bardzo szybko i sprawnie. Jeśli chodzi o pakowanie to mogliby się podszkolic. Miałam w kartonie gąbki i to jest ok ale były też ścinki materiałów, piach i jakieś "farfocle ".
5 / 5
2019-11-04 11:49:52
Mikołaj
polecam towar spełnił moje oczekiwania
4 / 5
2019-11-03 19:52:16
Sabina
POLECAM - większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2019-11-02 19:26:50
Wincenty
Super szybko i sprawnie. Abażury piękne, zgodne z opisem, bardzo dobra jakość i wykonanie
5 / 5
2019-10-30 23:04:30
Nadia
Zamówienie zostało zrealizowane szybko , tak jak opisano na stronie sklepu.
5 / 5
2019-10-30 20:13:06
Pola
abazur bardzo ładny, spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2019-10-29 15:05:52
Marta
Bardzo dobrze spełniona usługa
5 / 5
2019-10-28 14:20:51
Janusz
Profesjonalnie, szybko. Towar jest bardzo ok. Polecam.
5 / 5
2019-10-28 10:52:37
Wera
szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-25 15:00:31
Amelia
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia , można zwrócić towar
5 / 5
2019-10-25 14:16:59
Alfred
profesjonalne podejście do klienta, towar zgodny z opisem a nawet jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach , opakowanie super zabezpieczone , polecam
5 / 5
2019-10-25 12:59:08
Kornelia
Bardzo szybka i sprawna transakcja.
5 / 5
2019-10-23 12:35:55
Olaf
Szybka obsługa i dobrej jakości towar. Polecam!
5 / 5
2019-10-22 22:39:02
Luiza
bardzo dobry sprzedawca, miły kontakt, porada, sybka wysyłka
5 / 5
2019-10-21 12:04:42
Iga
Bardzo sprawnie i bez problemów w przypadku zwrotu
5 / 5
2019-10-21 11:15:05
Sylwia
Szybko sprawnie i zgodnie z ofertą
5 / 5
2019-10-20 19:35:48
Izydor
sprawnie, szybko,towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2019-10-20 09:44:20
Klara
Polecam, produkt zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2019-10-19 18:42:35
Aldona
Szybko,miło i sprawnie.Pozdrawiam.
4 / 5
2019-10-19 08:55:24
Faustyna
Szybki kontakt emailem jak i telfoniczny, nawet w dni wolne od pracy. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-10-17 12:00:34
Marlena
Cudowna obsługa towar bez zarzutu
5 / 5
2019-10-16 22:39:06
Karolina
Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Towar w dobrej cenie,szybka wysyłka.Polecam!
5 / 5
2019-10-16 09:24:57
Sabina
Bardzo szybka wysyłka, abażur bardzo ładny
5 / 5
2019-10-15 15:16:53
Diana
Bardzo ładny abażur za niewygórowaną cenę z szybką dostawą, Dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2019-10-09 15:00:38
Leszek
Polecam ten sklep. Zamówienie było bardzo szybko zrealizowane. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-10-09 12:33:20
Aleksandra
Piekne rzeczy w atrakcyjnych cenach
5 / 5
2019-10-09 10:55:32
Ryszard
solidna firma, bardzo duży wybór (większy niż u konkurencji)
5 / 5
2019-10-09 08:59:05
Kinga
Polecam ten sklep, miła pani skontaktowała się ze mną telefonicznie i dopytała o szczegóły zamówienia.
5 / 5
2019-10-08 15:58:06
Ludwika
błyskawiczna wysyłka - towar dobrej jakości adekwatnie do ceny.
5 / 5
2019-10-08 10:13:30
Marek
Super pełen profesjonalizm.Towar zgodny z opisem przesyłka w exspresowym tempie a kontakt ze sprzedającym w pełni zadowalający
5 / 5
2019-10-07 13:47:49
Klementyna
Bardzo ładny abażur, polecam. A.K
5 / 5
2019-10-05 18:23:27
Walentyna
Wszystko bardzo kulturalnie i na czas.
5 / 5
2019-10-04 09:34:55
Martyna
Polecam .Towar otrzymałam zgodny z zamówieniem i bardzo szybko. żadnych problemów
5 / 5
2019-10-03 20:49:11
Marta
Polecam sklep. Zakupiony towar wygląda tak jak na zdjęciu. Dostawa w wyznaczonum terminie.
5 / 5
2019-10-03 14:22:23
Szczepan
Wszystko w porządku. Towar dobrze zapakowany dontransportu paczką. Polecam.
5 / 5
2019-10-02 14:31:08
Oliwier
Solidna firma, abażury okazały się jeszcze ładniejsze na żywo. Polecam
5 / 5
2019-09-29 20:41:31
Jagoda
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-29 17:27:27
Bogdan
Zakupy przebiegły sprawnie, wszystko zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2019-09-27 15:37:25
Donata
Duży wybór abażurów, ładnie wykonane, choć ceny według mnie dość mocno zawyżone, chyba z powodu małej dostępności tych produktów na rynku. Bardzo miły kontakt ze sprzedawcą, błyskawiczna realizacja zamówienia, wyjątkowa dbałość o opakowanie produktu. Jak najbardziej polecam sklep!
5 / 5
2019-09-26 19:59:05
Maksymilian
jestem zadowolona,abazur ktory zamowilam spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2019-09-26 14:03:55
Jowita
Lampa dobrej jakości. Obsługa bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2019-09-21 02:51:26
Kamil
Wspaniałe podejście do klienta i bezproblemowa wymiana towaru. Gorąco polecam
5 / 5
2019-09-20 13:35:57
Oliwier
Szybka realizacja, piękny abażur, idealnie pasuje do lampy.
5 / 5
2019-09-20 09:24:25
Elżbieta
Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem. Wszystko OK!
5 / 5
2019-09-19 18:19:01
Jan
Transakcja sprawna,szybka,profesjonalna.Zakupiony abażur zgodny z oczekiwaniami.Polecam!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-09-19 15:49:19
Władysław
Szybko, sprawnie, dobry kontakt.
5 / 5
2019-09-17 19:34:50
Beata
Bardzo dobry sklep internetowy
5 / 5
2019-09-16 09:54:27
Ignacy
Produkt w pełni spełnia oczekiwania. Łatwy i sprawny kontakt. Szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2019-09-13 22:58:03
Agata
Wszystko OK. Przesyła natychmiastowa. Towar super, cena jeszcze lepsza. Polecam
5 / 5
2019-09-11 12:51:30
Władysław
Polecam, szybka dostawa, towar bardzo dobrze zapakowany
5 / 5
2019-09-05 19:13:48
Krystian
Jestem zadowolony z jakość produktu oraz szybkiej dostawy.
5 / 5
2019-09-05 15:21:29
Edward
Lampa piekna dokładnie taka jak miała być.
5 / 5
2019-09-03 20:14:37
Wera
Super super super , Polecam każdemu kto jest w potrzebie kupna ,
5 / 5
2019-08-30 11:28:55
Jerzy
Doskonały kontakt ze sklepem, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-08-29 14:55:15
Jerzy
Dobra jakość abażura , szybka i rzetelna wysyłka oraz dobrze zabezpieczony towar w przesyłce
5 / 5
2019-08-28 13:39:55
Bernardeta
Bardzo serdecznie polecam! Piękne abażury, dobra jakość, niska cena i szybka wysyłka 👍
5 / 5
2019-08-23 17:01:56
Jolanta
Profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2019-08-22 08:50:24
Roman
Sklep polecam za bardzo szybką dostawę, bardzo dobre zapakowanie towaru, dobrą ofertę towaru.
4 / 5
2019-08-21 17:12:00
Brunon
Oczekiwania dotyczące towaru zostały spełnione.
5 / 5
2019-08-21 10:10:19
Sandra
Bardzo miła obsługa. Towar wysłany tego samego dnia co zakup.
5 / 5
2019-08-20 11:00:06
Nina
Profesjonalne podejście sklepu. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-08-19 10:03:03
Nadia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Zakupy udane.
5 / 5
2019-08-09 15:43:28
Kajetan
Rewelacja....kontakt bardzo miły....polecam
5 / 5
2019-08-08 13:53:08
Beniamin
Polecam zakupy w sklepie abazur.pl. Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-08 12:38:58
Irma
Super szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniami, polecam
5 / 5
2019-08-06 10:21:34
Maciej
Super profesjonalna obsługa. Będę polecała znajomym. Bardzo jestem zadowolona z obsługi, abażura, pięknie dziękuję i pozdrawiam, M. CZAPSKA
4 / 5
2019-08-04 20:55:10
Laura
Ptodukt doskonaly sle niestety po przymiarce nie pasuje do całości wystroju.Głównie chodzi o grubszy splot .niestety będę zwracać abazur Ale zdecydowanie bede polecac.pozdrawiam Ewa Grzybowska
5 / 5
2019-08-02 10:43:43
Lucjan
Bardzo dobry kontakt .Super realizacja POLECAM !!!!!!!!!
5 / 5
2019-07-31 16:31:11
Magda
Wszystko w porządku, zwłaszcza kontakt ze Sprzedającym
5 / 5
2019-07-31 14:57:04
Karolina
Paczka doręczona bardzo szybko, następnego dnia po zaksięgowaniu pieniędzy z przelewu. Paczka starannie zapakowana, został odebrany przeze mnie w stanie nianaruszonym. Abażur bardzo ładny, piękny intensywny kolor żółty. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-07-31 11:15:28
Błażej
Abażur jest cudny, dziękuję
5 / 5
2019-07-27 07:45:22
Roman
Polecam czystym sumieniem za rzetelność , każdy etap zamówienia był przekazywane na bieżąco. Przesyłka natychmiastowa, 100% spełnienie moich oczekiwań.
5 / 5
2019-07-24 15:03:25
Gabriela
Abażury dobrej jakości. Wysyłka bardzo szybka.
5 / 5
2019-07-24 07:00:17
Wieńczysła
Świetny kontakt ze sprzedawcą służącym pomocą w doborze asortymentu, błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam wszystkim.
5 / 5
2019-07-21 10:43:07
Dominik
Wszystko przebiegło sprawnie i dobrze
5 / 5
2019-07-18 14:45:35
Rafał
Obsługa rewelacyjna. Towar zgodny z opisem. Sprawnie, szybko i profesjonalnie. POLECAM
5 / 5
2019-07-16 22:26:57
Sara
Super obsługa. Nie dość że ekspresowa realizacja zamówienia to jeszcze kontakt telefoniczcny w celu upewniena się że zamówienie ma być tak zrealizowane ( ja się pomyliłam i miałam szansę naprawy przed wysyłką) duuuuży plus
5 / 5
2019-07-15 17:37:40
Sonia
Towar zgodny z opisem. Taki jakiego oczekiwałam. Dziękuję. Abażur jest piękny. Dostawa szybka,bez uszkodzeń, super zapakowany towar i oznaczony. Polecam sklep.
5 / 5
2019-07-12 09:10:05
Konstanty
obsluga profesionalna wykonanie abazurow perfekcyjne
5 / 5
2019-07-11 00:46:59
Lucjan
Wszystko przebiegło tak jak powinno .Szybko sprawnie .Super
5 / 5
2019-07-10 12:55:09
Emanuel
sprawnie, bardzo szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-07-10 12:05:29
Wiktor
Jestem bardzo zadowolona z transakcji i otrzymanego towaru.
5 / 5
2019-07-10 10:57:36
Jeremiasz
Świetny kontakt ze Sprzedającym. Wyśmienity towar.
5 / 5
2019-07-05 17:49:44
Fabian
REALIZACJA ZAMÓWIENIA I OBSŁUGA BARDZO SPRAWNA
5 / 5
2019-07-04 18:06:14
Julian
Idealnie zrealizowane zamówienie.
4 / 5
2019-07-03 21:31:15
Iga
Przesyłka nienaruszone,db zabezpieczona.Firma kurierska beznadziejną.
5 / 5
2019-07-03 07:58:42
Renia
Abażur jest klasyczny, elegancki, w sam raz do kobiecego buduaru, bardzo starannie wykonany, jestem zadowolona.
5 / 5
2019-07-02 17:32:13
Daria
polecam, towar z godnie z opisem, bardzo estetycznie zapakowany z naklejkami ostrożnie, jestem bardzo zadowolona. 10/10
5 / 5
2019-07-02 10:21:49
Tadeusz
Solidna firma, bardzo szybka wysyłka. Polecam jak najbardziej
4 / 5
2019-06-27 21:58:54
Daniel
Szybka realizacja wysyłki, abażur bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki, tylko jakość materiału użytego na abażur taka sobie. Nie wygląda tak porządnie jak na fotografii.
5 / 5
2019-06-25 13:12:02
Amelia
polecam , szybko i rzetelnie wykonana usługa
5 / 5
2019-06-25 10:52:45
Julianna
Szybko, sprawnie, obsługa klienta bez zarzutu
5 / 5
2019-06-25 08:01:30
Sylwester
Ekspresowa wysyłka, abażur bardzo fajny, dobrze zapakowany
5 / 5
2019-06-24 11:15:00
Leopold
Abażury bardzo dobrze wykonane, estetyczne, polecam.
5 / 5
2019-06-21 12:30:34
Zbyszko
Dobra jakość produktów, szybka dostawa
5 / 5
2019-06-19 12:54:41
Witold
Kontakt b.dobry, przesyłka na czas, brakujący element po przesłaniu zdjęcia i rozmowie tel. uzupełniono o kolejna przesyłkę . Czekam na jej zawartość
5 / 5
2019-06-19 08:52:04
Ida
Bardzo sprawna obsługa - bez problemowo telefonicznie uzupełniono zamówienie, gdy już po jego złożeniu postanowiłam je zmienić, bardzo szybko dostarczono towar (dokładnie taki jak potrzebowałam).
5 / 5
2019-06-05 12:40:13
Danuta
Szybko , sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2019-06-01 00:36:08
Jeremiasz
Szybko i sprawnie abażury solidnie wykonane.
5 / 5
2019-05-29 13:17:22
Marina
Super sklep pełen profesjonalizm pani , przemiła jestem 100 razy na tak
5 / 5
2019-05-29 13:15:04
Iwona
Świetna obsługa klienta. Polecam

Rzetelne opinie o abazur.pl