Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abc buty

Abc buty Opinie 4.8 (67)

Sikorskiego 55
96-100
Skierniewice
( brak )
opinie Abc buty
speedtest
4.8
67
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-11-29 02:34:59
Aneta
Szybka i sprawna wysyłka. A hasło reklamowe na sznurówkach zrobiło mi dzień :)
5 / 5
2022-11-28 03:38:17
Przemek
Towar zgody z opisem Wysyłka express Polecam w 100%
5 / 5
2022-11-25 02:01:16
Justyna
jak najbardziej polecam :)
5 / 5
2022-11-23 23:52:12
ŁUKASZ
wszystko w należytym porządku, błyskawiczna dostawa - gorąco polecam !!!
5 / 5
2022-11-23 02:58:57
Maciej
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2022-11-22 02:38:06
Sylwia
Szybko, sprawnie i bez problemów. Towar zgodny. Opisem.
5 / 5
2022-11-21 03:22:51
Tomasz
Torba porządnie wykonana, brak zastrzeżeń.
5 / 5
2022-11-18 03:14:22
Eliza
Szybka wysyłka i w miarę szybko doszła, biorąc pod uwagę zwykły list.
5 / 5
2022-11-16 23:58:44
Sebastian
Polecam, świetne sznurówki i perfekcyjnie szybka dostawa
5 / 5
2022-11-16 03:17:38
Monika
Torba zgodna z opisem,przesyłka wysyłana expresowo
5 / 5
2022-11-15 03:35:48
Maciek
Wszystko ok polecam!!!
5 / 5
2022-11-14 03:32:44
Małgorzata
Bardzo sorawna obsługa.
5 / 5
2022-11-09 23:37:24
Robert
Zdecydowanie polecam, szybka wysyłka, super kontakt ze sklepem :)
5 / 5
2022-11-09 03:07:10
Frank
Podpiętki bardzo przydatne dla któtszej nogi
5 / 5
2022-11-08 02:34:42
Elżbieta
Wkładki bardzo dobrze wykonane, pokryte skórą naturalną, wygodne w użyciu
5 / 5
2022-11-07 01:54:46
Mateusz
Szybkomi zgodne z opisem. Polecam i Pozdrawiam
5 / 5
2022-11-04 04:07:56
ROBERT
Zgodnie z zamówieniem szybka wysylka
5 / 5
2022-11-03 00:47:31
Magdalena
KOLEJNE ZAKUPY - WYSOKI POZIOM UTRZYMANY :) SZYBKA PRZESYŁKA, STARANNIE ZAPAKOWANA, WSZYSTKO SIĘ ZGADZA - POLECAM :)
5 / 5
2022-11-02 03:34:02
Łukasz
Polecam. Dobra jakość wykonania, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2022-10-31 04:04:59
KONRAD
Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowana przesyłka, towar zgodny z opisem. Nic dodać, nic ująć. Polecam z całą odpowiedzialnością.
5 / 5
2022-10-28 02:38:13
Bartosz
Super produkt, dostawa ekspresowa. Polecam!
5 / 5
2022-10-26 23:44:40
Justyna
Super polecam. Przy watpliwościach dotyczących koloru farby, otrzymałam super pomoc wraz z wizualizacja. Produkty super, zgodne z opisem, a obsługa extra. Dziekuje i pozdrawiam.
5 / 5
2022-10-26 03:02:03
Małgorzata
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem, piękne kolory sznurówek
5 / 5
2022-10-25 03:07:19
Sebastian
Ekspresowa wysyłka
5 / 5
2022-10-24 03:58:52
Marta
Super. Świetny kontakt, szybka wysyłka. Wszystko wzorowo.
5 / 5
2022-10-21 02:53:04
Stanisław
wszystko ok, towar dobrej jakości.
5 / 5
2022-10-19 23:47:15
Mateus
Bez zarzutu :) dziękuję, pozdrawiam i polecam.
5 / 5
2022-10-19 02:53:00
Hubert
mimo wady fabrycznej jednej sztuki zamawianej sprzedawca podszedł profesjonalnie i szybko załatwiliśmy temat polecam serdecznie
5 / 5
2022-10-18 05:19:08
ANNA
Super. Bardzo miłe zaskoczenie zamiast farby 250 ml.dostalam 700 ml w tej samej cenie , bo brakowało na stanie opakowania z mojego zamówienia.
5 / 5
2022-10-17 04:53:07
Wioletta
Polecam. Mimo mojej pomyłki otrzymałam produkt który udało się szybko skorygować w trakcie pakowania. Pan był bardzo uprzejmy i szybko poprawił treść mojego zamowienia bez zbędnego komentarza. Finalnie wlaściwy produkt trafił do mnie z ktrorego jestem zadowolona. Polecam.
5 / 5
2022-10-17 03:16:46
Marcin
Wszystko na wysokim poziomie. Super
5 / 5
2022-10-12 23:54:47
romca
Wszystko jest w porządku, szybkość, jakość. Serdecznie polecam
5 / 5
2022-10-12 03:11:23
Paulina
Świata nie zmienisz. Sznurowadła możesz już dzisiaj. Taka radość ze sznurówek. Polecam
5 / 5
2022-10-10 02:50:58
Artur
Dostawa z prędkością światła. Miło kupować u takich dostawców.
5 / 5
2022-10-07 03:25:23
Janusz
Polecam innym, zarówno sprzedawcę, jak i towar.
5 / 5
2022-10-05 02:51:52
Barbara
Produkty zgodne z opisem szybka realizacja polecam
5 / 5
2022-10-04 02:26:44
Martusia
Dostawa ekspresowa - POLECAM WSZYSTKIM
5 / 5
2022-10-03 03:03:47
adaś
Bardzo szybka wysyłka. Towar dostarczony w ciągu 24 h Polecam
5 / 5
2022-09-29 00:39:01
Łukasz
Nie wiem jeszcze jak wszystkie produkty ale samą obsługę mogę ocenić na 5+. Szybka odpowiedź na zadane pytanie oraz doradztwo w doborze produktów oraz szybka wysyłka to wszystko czego potrzebowałem. Dziękuję.
5 / 5
2022-09-28 02:31:45
RYSZARD
Sznurowadła pierwsza klasa! tania i szybka wysyłka!OK!
5 / 5
2022-09-26 07:24:21
Patrycja
Bardzo szybka obsługa! Polecam!
5 / 5
2022-09-23 04:03:35
Krystian
Dobra obsługa. Jedyny minus to taki, że czerwone sznurówki tak naprawdę są malinowe.
5 / 5
2022-09-21 03:50:44
Jarosław
Polecam, szybka wysyłka towar zgodny z opisem.
5 / 5
2022-09-19 05:08:00
Oliwia
polecam serdecznie sznorowki są przepiękne w super cenie supi
5 / 5
2022-09-14 23:50:45
Henryk
Dostawa w terminie Zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2022-09-14 07:27:11
Rafal
Sznurowadła spisują się jak na razie bardzo dobrze. Polecam
5 / 5
2022-09-13 02:48:57
Filip
Dobry sklep, szybka wysyłka w zasadzie błyskawiczna nie spodziewałem się. Wszystko ok, towar dobrej jakości mogę śmiało polecić.
5 / 5
2022-09-12 06:09:11
Dorota
Bardzo solidny sklep, natychmiastowa wysyłka, towar zgodny z opisem Sztos!
5 / 5
2022-09-12 02:13:07
Aneta
Bez zastrzeżeń! Wszystko OK
5 / 5
2022-09-09 02:45:41
Agnieszka
Szybka dostawa
5 / 5
2022-09-07 23:49:23
Irmina
Farbowałam skórzany plecak . Wyszło? Rewelacja! Polecam!
5 / 5
2022-09-07 02:37:28
Gosia
Fajne sznurówki, polecam
5 / 5
2022-09-06 03:34:07
Grzesiek
Szybka dostawa. Sznurówki grube, solidne. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2022-09-05 03:57:24
Bartek
Łyżka do butów super. Polecam
5 / 5
2022-09-02 02:16:06
Marek
Jakość materiału:Super Kolor:Super Wygląd:Elegancko Super Express i wyśmienicie, polecam wszystkim
1 / 5
2022-09-01 03:33:14
Jula
Nie polecam tej firmy!!! Uważajcie! Towar, który zamówiłam nigdy do mnie nie dotarł. Minęły dwa miesiące od zamówienia! Przy reklamacji jestem zbywana i dowiedziałam się, że nie wiadomo kiedy będzie ona rozpatrzona i czy w ogóle pozytywnie!!! Czuję się oszukana.
5 / 5
2022-08-31 07:21:00
KRZYSZTOF
Zamawiam od bardzo dawna w abcbuty rzeczy do czyszczenia moich butów z zamszu i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wielokrotnie zdarzało się, że w momencie składania zamówienia zaproponowano mi większą pojemność szamponu lub impregnatu które akurat były w promocji i za kilka złotych miałem dużo więcej kosmetyków do wykorzystania !
5 / 5
2022-08-30 07:53:11
Agata
Super obsługa, pomyliłam adres @, przesympatyczny pan udzielił mi informacji, tymczasem paczka była już w drodze.
5 / 5
2022-08-23 05:28:29
Małgosia
Kupiłam dla dwóch synów plecaki (g4-17 i g4-13) i jestem bardzo zadowolona z ceny i ich jakości
5 / 5
2022-08-17 06:46:40
Szymon
Zadzwoniłem, uzyskałem rzeczowe informacje na temat tego jakich rzeczy potrzebuję do naprawy skóry na kierownicy i kupiłem z darmową wysyłką.
5 / 5
2022-08-10 02:57:23
Gośka
Bardzo sprawna realizacja zamówienia i najważniejsze że czytają uwagi wpisane w koszyku zamówienia :)
5 / 5
2022-08-09 07:24:13
Camillo
Sznurowadła zamówione w czwartek po godzinie 17 na następny dzień były już gotowe do odbioru z paczkomatu !! :) Bezproblemowe i profesjonalne podejście do Klienta.
1 / 5
2022-07-24 15:19:54
Marian
Buty firmy NOWBUT są klejone klejami podłej jakości, co powoduje, że podeszwa potrafi odpaść. Kupiłem dwie pary butów tej firmy i w obydwu parach podeszwy odpadły. Źle to wyglądało, bo w jednej parze podeszwa odpadła w czasie pogrzebu, a w drugiej na imieninach. W obu przypadkach ratowałem się kaloszkami-ogrodniczkami, które stale wożę w samochodzie. Stwierdzam, że buty firmy NOWBUT nadają się dla denatów w trumnie, tj. ładnie wyglądają, ale nie do chodzenia.
5 / 5
2022-07-21 04:53:54
Bartek
Polecam zakupy, największy jaki do tej pory spotkałem wybór sznurowadeł do butów
2 / 5
2022-03-28 04:00:11
Dominika
Jeden z produktów w zamówieniu uszkodzony. Mimo mojej próby kontaktu ze sklepem, nie otrzymałam żadnej wiadomości zwrotnej- zlewka na klienta indywidualnego.
5 / 5
2022-02-08 07:20:40
Tyna
Prosiłam o bardzo szybką realizację zamówienia, co zostało wykonane, towar przyszedł ekspresowo i zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2021-11-17 06:40:01
Michał
Polecam w 100 % , dobrej jakości produkty w rozsądnej cenie, szybka wysyłka oraz darmowa dostawa.

Rzetelne opinie o abc buty