Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abc buty

Abc buty Opinie 4.4 (24)

Sikorskiego 55
96-100
Skierniewice
( brak )
opinie Abc buty
4.4
24
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-06-14 02:04:34
Sally
Bardzo dobry produkt. To mój drugi zakup, bo pierwsze (czarne) słabe i pękły. Polecam
5 / 5
2024-06-10 03:19:11
Agnieszka
Wszystko OK.Sxybka wysyłka.Polecam!!!
5 / 5
2024-05-02 02:30:37
Bożena
sznurowadła bardzo dobrej jakości, dostawa na czas, ... "świata nie zmieniłem - sznurowadła zmieniłem dzisiaj", polecam sprzedawcę.
5 / 5
2024-02-22 12:44:46
Grzegorz
Towar zgodny jak na stronie internetowej przesyłka 2 dni jak najbardziej sklep godny polecenia
5 / 5
2024-02-07 02:21:22
Weronika
Bardzo szybko wysłana przesyłka, szybka dostawa. Świetny wybór asortymentu w jednym miejscu! Bardzo polecam! Na pewno wrócę :)
5 / 5
2024-01-15 02:38:09
Leon
Polecam tego sprzedawcę towar zgodny z opisem aukcji expresowa dostawa oraz znakomity kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2023-12-12 06:30:15
Waldemar
Super podejście do klienta.Firma rzetelna,uczciwa,posiadająca dobry asortyment.Gorąco polecam:)))
5 / 5
2023-11-16 03:12:34
Szybko !
Bardzo szybka realizacja - duży plus!
1 / 5
2023-11-07 05:08:37
Eustachy
Odradzam zakupy w tym sklepie. Zamówiłem towar. Po 4 dniach od zakupu nie wysłali paczki. Nie wystawiono faktury za zakupiony towar. Na moje pytanie kiedy otrzymam towar zrzucili winę na przewoźnika, który rzekomo miał uszkodzić paczkę w transporcie. Podobno został sporządzony protokół uszkodzenia przesyłki. Tylko to niemożliwe bo paczka nie została jeszcze wysłana. Ktoś ze sklepu odpowiedział, że ponowili zamówienie i nagle pojawiła się faktura za zamówienie. Oświadczyłem, że chcę aby mi przesłali fakturę za poprzednie zamówienie i skan protokołu rzekomo uszkodzonego towaru. Po tym już nie było żadnej odpowiedzi mimo jeszcze jednego ponaglającego maila. Nabrali wody w usta bo mnie bezczelnie okłamali. A wystarczyło poprostu powiedzieć prawdę, że z jakichś powodów (błędu ludzkiego czy braku towaru nie wiem różnie się może zdarzyć) nie wysłali paczki i będzie w późniejszym czasie. Zupełnie inaczej by to wyglądało i na pewno sklep wyszedl na wiarygodny. Ale do tego potrzeba odrobinę cywilnej odwagi żeby przyznać się do błędu. Zamiast tego kłamali i szli w zaparte po czym urwali kontakt z klientem. Bardzo nie profesjonalnie.fatalny kontakt i nie udane zakupy.
5 / 5
2023-08-18 08:10:55
Kamila
Uprzejmy, szybki kontakt. Produkt zgodny z opisem. Szczerze polecam.
5 / 5
2023-08-16 03:43:52
gordon
szybka wysyłka, polecam sprzedawcę
5 / 5
2023-08-11 02:32:01
Grzegorz
Bardzo sprawnie i natychmiast wysłany zakup. Super
5 / 5
2023-05-20 12:37:28
Lila
Przesyłka dostarczona następnego dnia. Dobrze zapakowana, zgodna z opisem. Pasty do butów, produkty do renowacji- super( kolory i konsystencja taka, jakiej oczekiwałam). Polecam
5 / 5
2023-05-02 03:20:06
Aneta
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2023-04-28 03:19:44
Iwona
Sznurówki super
5 / 5
2023-03-10 02:10:17
Małgorzata
wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko zrealizowane
5 / 5
2023-02-17 00:01:09
szkodnik
Przesyłka wysłana super ekspresowo! Polecam!
5 / 5
2023-02-01 02:55:47
Katarzyna
Klasa,dziękuje i polecam w ciemno.
5 / 5
2022-10-17 04:53:07
Wioletta
Polecam. Mimo mojej pomyłki otrzymałam produkt który udało się szybko skorygować w trakcie pakowania. Pan był bardzo uprzejmy i szybko poprawił treść mojego zamowienia bez zbędnego komentarza. Finalnie wlaściwy produkt trafił do mnie z ktrorego jestem zadowolona. Polecam.
1 / 5
2022-09-01 03:33:14
Jula
Nie polecam tej firmy!!! Uważajcie! Towar, który zamówiłam nigdy do mnie nie dotarł. Minęły dwa miesiące od zamówienia! Przy reklamacji jestem zbywana i dowiedziałam się, że nie wiadomo kiedy będzie ona rozpatrzona i czy w ogóle pozytywnie!!! Czuję się oszukana.

Rzetelne opinie o abc buty