Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABC CENTRUM 2

ABC CENTRUM 2 Opinie 4.3 (47)

Nowowiejska 22D
58-200
Dzierżoniów
74 832-08-69
opinie ABC CENTRUM 2
speedtest
4.3
47
Opinii

Dobrze

5 / 5
2018-03-13 13:05:01
Michał
Polecam sklep. Sprawna obsługa, ekspresowa przesyłka i dostawa, b.solidnie zapakowane zamówienie
5 / 5
2018-02-01 10:31:54
Janina
Zakupy przebiegły bez zarzutów, bardzo dobrze.
1 / 5
2017-03-23 18:31:28
Roman
najgorsza firma jaką zatrudniłem, remont ciągnął się w nieskończoność a na koniec same poprawki
3 / 5
2016-08-21 07:52:35
Szymon
Towar był niewpełni zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-07-17 19:03:05
Leokadia
Polecam fachowo szybko bez problemów kontakt telefoniczny bez problemowy
5 / 5
2016-06-30 10:45:57
Róża
rewelacja, dostarczyli osobiście towar w trybie pilnym, polecam.
5 / 5
2016-06-09 15:17:16
Bartosz
Polecam sklep, miły kontakt, wszystkie warunki spełnione, szybka dostawa
5 / 5
2016-06-04 10:07:10
Izabela
Polecam gorąco. Fachowa obsługa, doradztwo. Kontakt na bieżąco. Dobre ceny i dobra jakość.
5 / 5
2016-05-08 16:19:03
Szczepan
Towar zgodny z opisem. Polecam Sprzedajacego
5 / 5
2016-04-27 11:06:39
Idzi
jestem zadowolony i polecam innym
5 / 5
2016-04-12 10:35:31
Sandra
Profesjonalna i miła obsługa, dobry kontakt telefoniczny z wiarygodna informacją o towarze i dostawie. Fachowe porady handlowe.
4 / 5
2016-04-08 12:32:15
Anna
Dość długi okres oczekiwania na wannę. Wysyłka miała być po 5 dniach, była po 10 dniach roboczych. Zwalam to na zewnetrznego dostawcę, aczkolwiek opóźniło to mój remont . Na plus dla firmy jest to, że zorganizowali transport (coprawda na moją prośbę) tuż po tym jak otrzymali wannę, a nie po świętach wielkanocnych.
2 / 5
2016-04-04 16:25:09
Kacper
Mało satysfakcjonująca współpraca. Po zamówieniu umywalki dostałem telefon, że jednak cena wzrosła i musiałem dopłacać różnicę przez co wydłużył się okres oczekiwania na towar. Również obiecano, że towar przyjdzie bardzo szybko, jednak czekałem na niego znacznie dłużej.
1 / 5
2016-03-26 17:34:09
Andrzej
Oferta wprowadza w błąd. Towar był uszkodzony o czym nie zostałem poinformowany przed dokonaniem odbioru osobistego. Musiałem zrezygnować na miejscu i poniesc koszt dojazdu i czas. Pomimo tego oferta na ten produkt jest dalej w sieci i nie została poprawiona. Nigdy więcej nie skorzystam z ich oferty.
5 / 5
2016-03-22 16:22:28
Gabriel
Profesjonalnie, uprzejmie, szybka dostawa oraz, co najważniejsze, cena którą pokonali całą konkurencję.
5 / 5
2016-03-20 13:20:35
Wera
Towar zgodny z opisem, bez żadnych wad. Sklep godny polecenia
5 / 5
2016-02-24 10:28:34
Sławomira
Polecam. Miła obsługa, kontakt bez problemu.
4 / 5
2015-12-30 10:07:40
Anastazja
Wszystko OK tylko drogie pobranie (20 zł dodatkowo oprócz 20 zł za kuriera).
5 / 5
2015-12-19 08:47:29
Łucjan
Bardzo dobry kontakt. Profesjonalne podejście do klienta. Towar dobrze zapakowany, szybka wysyłka. Polecam zakupy.
4 / 5
2015-11-24 10:57:49
Kornel
Wszystko ok z zamówiniem, sprawnie i szybko. Polecam
5 / 5
2015-09-22 11:30:57
Leopold
Szybko i sprawnie, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2015-09-11 09:13:46
Zygfryd
Polecam. Szybkie i łatwe zakupy.
4 / 5
2015-09-02 12:06:26
Łucjan
Pomimo poczatkowego nieporozumienia dotyczacego terminu wyslania zamowienia wszystko pozniej przebieglo sprawnie, polecam ten sklep.
1 / 5
2015-08-28 12:31:11
Stefan
Towar miał być na stanie ( dostępność 24godz.). Po dokonaniu zakupu dowiedziałem się, że towaru nie posiadają. DNO.
1 / 5
2015-08-27 16:29:33
Eliza
UWAGA!!!!!TEN SKLEP TO [...]!!!! ZAMÓWIONY TOWAR PRZYSZEDŁ USZKODZONY, NIE OTRZYMAŁAM ZWROTU PIENIĘDZY, ANI WYMIANY TOWARU NA NOWY.OBSŁUGA FATALNA,NIE WYKAZYWAŁA ŻADNEGO ZAINTERESOWANIA ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĄ,NA WŁASNA RĘKĘ MUSIAŁAM SKŁADAĆ REKLAMACJĘ W FIRMIE KURIERSKIEJ,BEZ EFEKTU.W TEJ CHWILI ODDAŁAM SPRAWĘ DO UOKiK.ZANIM KTOŚ ZDECYDUJE SIĘ NA ZAKUPY W TYM SKLEPIE, RADZĘ DOKŁADNIE TO PRZEMYŚLEĆ
5 / 5
2015-08-11 12:36:40
Greta
uprzejma, fachowa obsługa, polecam
5 / 5
2015-07-22 11:03:10
Danuta
Wszystko super, rewelacyjny sklep i super obsługa
5 / 5
2015-07-22 10:57:37
Emanuela
Kolejny mój zakup i kolejny udany. To naprawdę super sklep z profesjonalną obsługą. Szczerze i gorąco polecam :)
5 / 5
2015-07-22 10:16:12
Irmina
Supr komunikacja informacje telefoniczne na bieżąco szybka i profesjonalna obsługa polecam.
5 / 5
2015-07-21 09:48:30
Ludwika
Bardzo dobry kontakt Niskie Ceny Polecam
5 / 5
2015-07-12 14:58:23
Genowefa
bardzo dobry kontakt ,dostarczyli towar do domu i zapłaciłam przy odbiorze ,polecam ten sklep
4 / 5
2015-07-11 22:12:30
Wojciech
Firma abc centrum zakupy w porządku. Godna polecenia.
1 / 5
2015-07-06 10:00:29
Ziemowit
Nie wysyłaja towaru za pobraniem no chyba że wczesniej wysylana zostanie "stowka" przelewem. Bez kosztow przesylki a po rozmowie telefonicznej tylko 59zl. A no i szybko szybko bo juz nastepny klient czeka.
5 / 5
2013-02-05 18:46:59
Bronisława
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Paczka bez uszkodzeń a produkt zgodny z zamówieniem. Obsługa bardzo miła. Polecam.
5 / 5
2012-11-14 19:28:29
January
Rozsądna (dla mnie) cena towaru. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt. - to argumenty uzasadniające moją bardzo wysoką ocenę tego sprzedawcy. Polecam wszystkim tego sprzedawcę. Zakupy w tym sklepie były dla mnie przyjemnością. Robię sporo zakupów w necie, ale ten sklep nie ma wad - to są profesjonaliści.
4 / 5
2012-09-17 13:05:12
Roma
Transakcja przebiegła sprawnie. Wszystko zgodnie z zapewnieniami sprzedawcy. Bateria zgodna z opisem i oczekiwaniami.
5 / 5
2012-07-23 21:14:28
Maciej
FIRMA DBAJACA O DOBRO KLIENTA, SZYBKO I SPRAWNIE ZAŁATWIONA TRANSAKCJA,BARDZO DOBRY KONTAKT EMAIL.POLECAM!!!
1 / 5
2012-07-23 10:49:53
Sabina
Kupiłam w tym sklepie trzy baterie i zapłaciłam ponad 2 tyś. zł . Dwie z nich były kompletne, jedna zdekompletowana - kosztowała prawie 600zł. Towar sprzedawany nie jest fabrycznie nowo zapakowany! Kartony są ponaruszane i wszelkie zabezpieczenia typu taśmy pościągane. Taki towar jest wysyłany do klienta, możliwe nawet że wcześniej jest na ekspozycji, potem pakowany i wysyłany jako zupełnie nowy. Dzwoniąc i mówiąć, że do baterii brakuje uszczelek, śruby i blaszki mocowanej od spodu, pan stwierdził początkowo, że dołączają tylko wężyki i nic więcej, wyśmiałam go, bo w instrukcji montażu są wszystkie te rzeczy których brakowało. Więc łaskawie stwierdził, że spyta u przedstawiciela firmy no i EUREKA! okazało się, że oczywiście, że powinny być uszczelki itp. No to pan wymyślił, że skoro nie wysłali ze swojej winy to trzeba zalić winę na kuriera, że przesyłka nie kompletna - ale tu też się nie udało bo paczki doszły w stanie nienaruszonym. Nie wiedział co wymyśleć to stwierdził, że my zgubiliśmy te elementy przy montażu!!! DRAMAT!!! Zakup za tyle pieniędzy, a obsługa, kultura żenująca!!!!! Absolutnie nie polecam tego sklepu!
5 / 5
2012-07-04 12:00:18
Longin
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-06-27 15:51:50
Klemens
Zakupy w tym sklepie to przyjemność, szybka i miła obsługa, ceny najniższe a towar dobrej klasy. Na realizację czekałem krótko, produkty zamówione w poniedziałek były dostarczone w środę. Polecam ten sklep
5 / 5
2012-05-18 15:32:10
Adam
Polecam Sklep. Fachowa informacja, miła obsługa, "przyjazna" cena i dobra jakość oferowanego towaru, szybka dostawa- w sumie same plusy.
5 / 5
2012-04-27 11:10:49
Zofia
Szybko, kulturalnie, tanio. Pozytyw.
5 / 5
2012-04-25 10:05:54
Agata
Szybka wysyłka, dobry kontakt, tania bateria!
5 / 5
2012-04-24 09:52:33
Izabela
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2012-03-21 08:15:46
Mieczysława
Obsługa bardzo profesjonalna.
5 / 5
2012-03-03 12:37:42
Sandra
Bardzo miła obsługa, możliwość zamówienia produktu przez telefon, szybka dostawa do domu.
5 / 5
2012-02-04 11:24:25
Dominik
To moje pierwsze zamówienie w tym sklepie. Z czystym sumieniem polecam, bardzo dobra obsługa klienta, szybka dostawa. Na pewno wrócę tu jeszcze nie raz.

Rzetelne opinie o ABC CENTRUM 2