Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABC FILTER

ABC FILTER Opinie 4.8 (145)

Ul. Łokietka 280a
31-334
Kraków
12 635 10 97
opinie ABC FILTER
speedtest
4.8
145
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 10:58:37
Liza
Szybka realizacja zamówienia, super ceny. POLECAM!
5 / 5
2020-02-03 17:47:47
Zbigniew
Łatwy kontakt, duża dostępność towaru w konkurencyjnych cenach, szybka realizacja zamówienia. Udany zakup!
5 / 5
2020-01-22 21:40:21
Mariola
Szybka sprzedaz i wysylka. Kontakt bez problemow. Sprzedawca poinformowal o blednym stanie i wyslal zastepczy produkt w tej samej cenie
5 / 5
2020-01-17 15:35:08
Alfred
Jak co roku kupuję filtry w Waszej firmie, wszystko jest na najwyższym poziomie i godne polecenia. Pozdrawiam
5 / 5
2019-11-05 08:40:15
Nadia
towar zgodny z opisem Super jakość szybka dostawa Polecam 100%
5 / 5
2019-10-21 10:53:05
Edmund
Bardzo dobry kontakt i profesjonalne doradztwo.
5 / 5
2019-10-16 11:53:06
Radosław
Duży wybór dobre ceny szybką wysyłka polecam
5 / 5
2019-10-01 10:19:04
Tymon
Profesjonalne podejście do Klienta, bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą
5 / 5
2019-09-30 16:29:52
Malina
Bardzo wiarygodna firma.Polecam
1 / 5
2019-07-10 12:38:23
Daniel
Kiepsko zapakowany towar uszkodzony z góry napisane ze reklamacja sie nie uda
5 / 5
2019-05-19 18:21:14
Tamara
Polecam, bardzo dobre ceny, możliwy odbiór osobisty.
5 / 5
2019-04-29 11:47:45
Joanna
Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja
5 / 5
2019-04-23 11:07:05
Wiola
Bardzo rzetelna firma. Super szybka realizacja. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu. Polecam!!!
5 / 5
2019-04-15 10:26:25
Magdalena
Wszystko w jak najlepszym porządku, tylko towar, który był dedykowany do danego auta kompletnie do niego nie pasuje. Nie mniej jednak na pewno w przyszłości powrócę do sklepu bo ogólnie wszystko było ok.
5 / 5
2019-03-21 09:50:59
Marcin
Duży wybór, dobre ceny, możliwość odbioru osobistego bez dodatkowych kosztów. Polecam
5 / 5
2019-02-25 22:08:59
Oliwia
Bardzo dobry i kompetentny sprzedawca dbający o klienta, super kontakt i błyskawiczny czas realizacji zamówienia. Polecam wszystkim. Dziękuję.
5 / 5
2019-02-15 09:15:28
Marek
Szybko, zwięźle i konkretnie. Polecam
5 / 5
2019-02-11 06:14:49
Wincenty
Polecam. Nie było filtra który zamówiłem Ale szybko zadzwonili I poszukali zamiennik porównywalny z oryginałem w bardzo dobrej cenie. Jestem zadowolony z zakupów.
5 / 5
2019-01-30 15:46:45
Barbara
Bardzo dobra Firma. Polecam!!!!
5 / 5
2019-01-25 10:36:46
Laura
Bardzo sprawnie oraz pomoc telefoniczna w doborze filtra.
5 / 5
2019-01-23 12:31:47
Urszula
Duży wybór towaru, szybka wysyłka, dobre ceny
4 / 5
2018-11-20 12:35:00
Olga
Dobra obsługa ..poleciłbym dalej .
4 / 5
2018-11-07 16:05:45
Łukasz
POLECAM zakupy bez zarzutu. Oczekiwania spełnione.
5 / 5
2018-10-22 10:12:34
Filip
Zakupy w ABC-Filter.pl robię już od jakiegoś czasu. Duży wybór, szybka realizacja zamówień, bardzo dobre ceny.
5 / 5
2018-10-17 17:22:17
Zygfryd
Jak dlamnie wszystko super ladnie zapakowane to co chcialem jest
5 / 5
2018-10-11 11:55:37
Sofia
Super strona I super produkty.
5 / 5
2018-09-14 07:21:20
Helena
polecam ,wszystko odbyło sie bez problemu
5 / 5
2018-07-23 12:08:09
Dymitr
Profesjonalne przyjęcie zamówienia oraz dostawa towaru , bez niespodzianek . Cenna informacja o zamówionym towarze na każdym etapie realizacji .
5 / 5
2018-06-28 12:15:14
Magda
Duży wybór, dobry towar w dobrej cenie. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2018-06-22 09:49:40
Zbigniew
Pełen profesjonalizm w podchodzeniu do klientów. Godni polecenia...
4 / 5
2018-05-30 11:45:33
Franciszka
Warto było podjąć współpracę.
5 / 5
2018-04-17 08:58:37
Nastazja
Dobra cena, kontakt bez zastrzeżeń, bez zbędnych utrudnień
4 / 5
2018-04-16 08:16:37
Celestyna
łatwe zamawianie, mały problem z komunikacją o tym że towar jest gotowy do odbioru. ogólnie Polecam
5 / 5
2018-03-15 13:06:01
Klara
Serdecznie polecam. Szeroki asortyment oraz bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-03-06 14:26:28
Zofia
Profesjonalna firma ,obsługa expresowa ,towar dobrej jakości zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-20 12:17:38
Milena
Bardzo rzetelny sprzedawca.Informuje o wysyłce.Wszystkim gorąco polecam.
5 / 5
2018-02-15 09:40:39
Liwia
Firma solidna wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas.
5 / 5
2018-02-07 13:58:18
Filip
realizacja zgodnie z oczekiwaniami klienta
5 / 5
2018-02-06 22:31:52
Kazimierz
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. POLECAM!!!
5 / 5
2018-01-17 10:54:37
Cecylia
Błyskawiczne działanie i bogata oferta sklepu.
5 / 5
2018-01-08 10:29:20
Oksana
Super sprzedawca, transakcja błyskawiczna!
5 / 5
2017-12-21 22:16:22
Szymon
Sprawnie szybko super kontakt.Polecam !!!
5 / 5
2017-11-16 11:53:46
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z zamówieniem, polecam!!!
5 / 5
2017-11-14 20:46:55
Roman
Towar z godny z opisem,dobrze zapakowany.polecam kupującym a nie zawiedziecie się. Sprzedawca zna się na rzemiośle POLECAM 100%
5 / 5
2017-11-13 03:48:00
Łukasz
Miła i szybka obsługa ! Polecam !
5 / 5
2017-11-09 21:45:42
Klaudiusz
Kupowałem po raz drugi i ponownie zakupy przebiegły bardzo szybko,towar dotarł w dwa dni zgodny ze specyfikacja zakupu więc POLECAM sklep w 100% Towar dobrze zapakowany,Na pewno będę jeszcze kupował u tego sprzedawcy
5 / 5
2017-09-25 10:53:10
Alicja
Super, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2017-09-07 07:51:06
Celestyn
Adgjkhdhjfjjfhdjhdhdhryrtrtrye
5 / 5
2017-08-30 21:58:24
Łucja
Super sklep. Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2017-08-24 14:07:54
Maksymilian
Szybka realizacja, bezproblemowe zamówienie!
5 / 5
2017-08-16 15:00:35
Zbyszko
Obsługa dobra, sprawnie dokonałem zakupu.
5 / 5
2017-07-31 12:56:54
Tomasz
Rzetelnie podchodzą do problemów klienta i starają się pomóc
5 / 5
2017-07-14 16:18:22
Oleg
Pełen profesjonalizm i niskie ceny
5 / 5
2017-07-07 16:24:34
Barbara
bardzo dobre tempo i ceny też
5 / 5
2017-06-29 13:14:53
Przemysław
Pełny wybór poszukiwanego przeze mnie asortymentu. Znakomita szybkość realizacji. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2017-06-09 12:06:18
Marlena
Sklep bardzo w porządku, ale zmieńcie kuriera - nie mozna go wybrać dowolnie. Polecam!
5 / 5
2017-06-09 05:34:32
Katarzyna
Jestem zadowolony ze współpracy
5 / 5
2017-06-05 10:05:09
Oskar
transakcja przebiegla pomyślnie, nie mam uwag
5 / 5
2017-05-29 20:19:38
Lesław
filtry już zamontowane. Szybka realizacja zamówienia i wysoka jakość towaru.
4 / 5
2017-05-26 15:14:58
Eryk
Ten sklep znajduje się niedaleko mojego miejsca zamieszkanie i ma atrakcyjne ceny towarów więc czego więcej chcieć.
5 / 5
2017-05-12 14:39:21
Alfred
bardzo szybka i bezprobl;emowa
5 / 5
2017-05-12 13:29:04
Iga
Rewelacja czyli tak jak być powinno wszędzie.
3 / 5
2017-05-09 19:04:45
Regina
Długi czas oczekiwania na zamówiony towar.
5 / 5
2017-04-03 16:01:24
Konstanty
Super sklep gdzie wszystko znajduje!
5 / 5
2017-03-29 17:22:01
Edyta
Super E-sklep. Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-03-24 11:24:54
Jerzy
Zakupy przebiegają szybko, profesjonalnie i bezproblemowo. Polecam
1 / 5
2017-03-23 19:30:22
Jacek
Czekałem na zamówienie ponad dwa tygodnie niestety na próżno, ponieważ sklep bez słowa wyjaśnienia anulował moje zamowienie.
5 / 5
2017-03-23 18:24:10
Antoni
Sklep godny polecenia, jestem zadowolona z tranzakcji
5 / 5
2017-03-20 11:15:57
Henryka
polecam sklep jest wiarygodny i sumienny realizują szybko złożone zamówienia ..... napewno bedę korzystał w przyszłości z jego ofert
5 / 5
2017-03-08 10:27:53
Arleta
Bardzo profesjonalna obsługa .Szybka wysyłka .Towar zgodny z ofertą.
5 / 5
2017-03-07 19:45:30
Ireneusz
Pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2017-03-02 21:50:19
Bożena
lux obsługa wysyłka natychmiastowa
5 / 5
2017-02-20 19:58:15
Klementyna
Profesjonalny i uczciwy sklep,gorąco polecam.
5 / 5
2017-02-14 20:04:13
Wiesława
Najwyższa jakość usług oraz doradztwo.
5 / 5
2017-02-04 09:54:03
Eliza
wszystko ok... zawsze sprawnie i pewnie :) bez problemow
5 / 5
2017-01-30 13:21:55
Dalia
Jest ok szybko, sprawnie i na temat.
5 / 5
2016-11-29 21:18:35
Dalia
Polecam, wiarygodny sprzedawca.
5 / 5
2016-11-25 18:34:33
Łukasz
Towar był sprowadzany, wiec musiałem poczekać parę dni. Kontakt tel. bez zarzutu, profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła pomyślnie i przesyłka dotarła w dniu deklarowanym przez sprzedającego. Polecam.
5 / 5
2016-11-16 22:01:43
Celina
Współpraca zadowalajacz. Polecam
4 / 5
2016-11-16 13:37:10
Henryka
Towar zgodny z opisem, starannie zapakowany. Gdyby jeszcze szybsza dostawa, to dał bym porządne 5
4 / 5
2016-11-08 18:48:19
Feliks
towar sprzedawcy zgodny z opisem,może okres dostawy troszkę za długi parę dni (mogę porównać innego sprzedawcę kupiłem klocki hamulcowe zrobiłem przelew i w ciągu 24h od przelewu towar w domku)ale nic nie szkodzi nie śpieszyło mi się za to cena przyzwoita i to mi zrekompensowało czas oczekiwania na pewno polecę sklep znajomym i sam będę kupował jeszcze :-)
5 / 5
2016-11-03 07:47:41
Witold
Sklep rzetelny, obsługa bardzo dobra,z chęcią polecę go innym.
5 / 5
2016-10-24 16:49:55
Michalina
Profesjonalne podejście do klienta, towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2016-10-06 10:26:25
Dymitr
Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Szczerze polecam.
5 / 5
2016-10-02 14:03:51
Henryka
Polecam zakupy w tym sklepie.Towar zgodny z opisem,atrakcyjne ceny
5 / 5
2016-09-27 00:04:37
Cecylia
Drugi raz robię zakupy i tak jak ostatnio jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2016-09-23 10:55:57
Angelika
Wszystko OK. Przejrzysta droga od zamówienia do realizacji.
5 / 5
2016-09-01 08:11:13
Aleksandra
Rewelacja. Pelny wybor filtrow. Duzo olejow do wyboru. Taniej niz u innych z filtrami. Brak tylko opcji paczkomatu.
5 / 5
2016-08-08 13:33:57
Arlena
Super firma . Szybko i sprawnie . Dobrze zapakowany towar . Bez problemów . Dobry kontakt .
5 / 5
2016-08-03 21:48:43
Leszek
zakupy w tym sklepie to przyjemność. wrócę przy następnej wymianie płynów. Pozdrawiam
5 / 5
2016-07-19 22:31:05
Weronika
Szybko, solidnie, bez problemów
5 / 5
2016-06-12 17:32:12
Renia
Sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2016-06-08 10:38:01
Wacław
Bardzo szybka obsługa. Towar w 100% zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
4 / 5
2016-06-07 18:41:20
Zbyszko
Fachowe doradztwo. To co kupiłem jest juz złożone. Jestem zadowolony.
5 / 5
2016-05-21 19:14:35
Justyna
Bardzo dobra i rzetelna firma, warto u nich zamawiać ,szybka .wysyłka .
5 / 5
2016-05-14 23:52:12
Radosław
Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie.
5 / 5
2016-05-13 11:16:17
Janusz
Od kilku lat robię zakupy w tym niedużym specjalistycznym sklepie i zawsze byłem obsłużony profesjonalnie. Polecam klientom z Krakowa odbiór osobisty zamówionego towaru.
5 / 5
2016-05-04 07:39:02
Michał
Sklep godny polecenia, ceny konkurencyjne, z pewnością będę stałym klientem.
3 / 5
2016-05-03 11:15:02
Feliks
Nie polecam ze względu na czas realizacji.
4 / 5
2016-04-29 09:24:57
Manuela
Sklep internetowy bardzo ładnie działa.Wysyłka danego filtra przebiegła pomyślnie. Zakupiony filtr pasował od wóżka widłowego idealnie.
5 / 5
2016-04-12 10:30:55
Anita
Dobre ceny szybka obsługa polecam
5 / 5
2016-04-07 13:11:44
Gustaw
Polecam sklep. Produkty sa 100% oryginalne, kupuje tam od dlugiego czasu i jesli ktos szuka sprawdzonego miejsca to wlasnie takie jest, polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2016-03-17 10:09:38
Szczepan
BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA. SZYBKA WYSYŁKA ZAMÓWIONEGO TOWARU. POLECAM WSZYSTKIM SKLEP ABC FILTER
5 / 5
2016-03-07 14:32:32
Idzi
Godny polecenia , profesjonalna pomoc.Zadowolony
5 / 5
2016-02-28 12:35:08
Justyna
Zakup sprawny i szybki, towar zgodny ze złożonym zamówieniem. Dobra cena i jakość!
1 / 5
2016-02-03 14:55:08
Michał
Towaru wystawionego do sprzedaży nie było w magazynie. Informacje podane na stronie nie były prawdziwe.
5 / 5
2016-01-22 15:23:26
Igor
Po prostu super :-) Przed godziną 9.00 zamówiłem i zapłaciłem za 7 litrów oleju a przed upływem dwóch godzin otrzymałem wiadomość o przygotowanej przesyłce. Kolejne wiadomości były wysyłane jedna po drugiej : o wysłaniu; przyjęciu przez kuriera; itd. Po godz. 11.00 adresowana do mnie przesyłka była już w drodze !!! A zamówiony towar zgodny z rzetelnym opisem w ofercie. Dziękuję za taki poziom obsługi ;-)
4 / 5
2016-01-14 17:22:19
Feliks
dostałem produkt o jaki mi chodziło a dodatkowo w bardzo dobrej cenie.
5 / 5
2016-01-08 14:53:16
Pola
Sprawny zakup, bez jakichkolwiek problemów
5 / 5
2015-12-17 12:13:24
Emanuela
Moim zdaniem bardzo rzetelna firma z czystym sumieniem ją polecam, towar wysłany bardzo szybko, zgodny z zamówieniem i możliwość śledzenia przesyłki na bieżąco. Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2015-12-11 12:26:43
Henryk
Otrzymałem pomoc w wyborze produktów. Zlecenie zostało wysłane bardzo szybko.
5 / 5
2015-12-07 09:51:53
Sebastian
Wszystko w jak najlepszym porządku. Dysponują dobrą radą, kontakt bardzo dobry i czas dostawy bardzo szybki. Polecam...
5 / 5
2015-12-02 13:14:12
Wiola
Firma godna polecenia, na pewno zostanie stałym dostawcą filtrów;)
5 / 5
2015-11-26 11:14:51
Leon
Polecam. Fachowa obsługa, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-11-24 14:53:45
Sylwia
Szybko, sprawnie, w dobrej cenie towar. Polecam jak najbardziej.
1 / 5
2015-11-18 15:44:31
Teodor
Zamówiłem produkt FILTRONA, zapłaciłem za FILTRONA, otrzymałem paragon za FILTRONA, a w przesyłce też ......WIX. Robione podobno w tej samej fabryce.
5 / 5
2015-11-12 21:10:25
Leokadia
Wszystko OK, szybka wysyłka towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2015-11-12 21:10:25
Maria
Wszystko OK, szybka wysyłka towar zgodny z opisem. Polecam.
3 / 5
2015-10-31 12:48:27
Teodor
Uwaga! Wszystko byłoby świetnie ale otrzymałem bez żadnej informacji od sprzedawcy towar innej marki. W moim przypadku akurat było to szalenie istotne, bo chciałem filtry polskiej firmy, a otrzymałem jakieś amerykańskie i to bez żadnego zapytania czy się na to zgadzam!!!!!!!!!!!!! Reszta naprawdę była bez zarzutu lecz powyższe meritum jest nie uczciwe!!!!!
5 / 5
2015-10-30 13:19:46
Wiesława
Szybka informacja zwrotna i szybka dostawa zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2015-10-29 14:59:26
Gabriela
Bardzo dobra obsługa. Atrakcyjne ceny. Towar wysokiej jakości, bardzo często nie dostępny gdzie indziej lub bardzo trudno dostępny
5 / 5
2015-10-27 17:24:11
Aleksander
Bezproblemowo. Towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2015-10-21 16:58:03
Magdalena
Wszystko ok :-) Z przesyłką wyszło taniej niż w tanim sklepie we Wrocławiu...
5 / 5
2015-10-02 18:56:54
Gracjan
szybka dostawa, dobra komunikacja pocztą, pozdrawiam Załogę Firmy i polecam klientom
5 / 5
2015-09-24 11:04:27
Leszek
bardzo szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2015-09-18 17:30:11
Robert
zakupy robiłem pierwszy raz,problemów nie było,w przyszłości też będę tu kupował.
5 / 5
2015-09-14 18:44:07
Gerard
Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka. Cały towar zapakowany w jeden karton i odpowiednio zabezpieczony.
5 / 5
2015-09-12 21:52:44
Emanuel
Dokonywałem zakupów w tym sklepie pierwszy raz i z pewnością nie po raz ostatni
5 / 5
2015-09-10 18:07:45
Bożena
Polecam sklep. Wszystko przebiegło szybko i zgodnie z umową.
5 / 5
2015-09-08 08:43:18
Bartosz
Szybka dostawa, konkurencyjne ceny. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2015-08-31 14:41:18
Feliks
Polecam sklep .Moje zamówienie zrealizowano w 100%.
5 / 5
2015-08-24 17:20:16
Klaudia
Sklep godny polecenia.Miła fachowa obsługa rzetelne doradztwo i kontakt.Polecam.
5 / 5
2015-08-12 21:24:28
Malwina
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2015-08-07 19:35:06
Greta
Świetny kontakt pomiędzy sprzedającym a kupującym. Natychmiastowe informacje na temat przesyłki oraz towaru!!!
5 / 5
2015-07-24 09:42:57
Piotr
Sklep działa szybko i sprawnie. To mój drugi zakup, na pewno nie ostatni. Polecam
5 / 5
2015-07-23 19:33:33
Kaja
SZYBKO I SPRAWNIE ! POLECAM !!!
5 / 5
2015-07-21 15:58:38
Franciszek
dobra komunikacja, kontakt telefoniczny i e-mail - ze strony "abc" - bardzo pozytywny Polecam
5 / 5
2015-07-10 12:47:03
Izolda
szybko, sprawnie, bez problemów
5 / 5
2015-07-09 14:28:21
Witold
polecam z pelna odpowiedzialnoscia
5 / 5
2015-07-08 10:53:34
Marek
Kupiłem filtry do dwóch samochodów w dobrej cenie, szybko i miło. Zdecydowanie polecam zakupy w ABC FILTER
5 / 5
2015-07-07 10:09:06
Izyda
Transakcja przebiegła pomyśnie. Polecam!
4 / 5
2015-07-03 09:36:39
Paulina
Towar dostarczono zgodnie z oczekiwaniami- żadnych problemów
5 / 5
2015-07-02 12:27:11
Matylda
Polecam, miła i fachowa obsługa
5 / 5
2015-07-02 10:50:14
Emanuela
Polecam ten sklep! tani, szybko i solidnie!
5 / 5
2015-07-02 09:27:29
Sylwester
Jeśli ktoś zada pytanie czy kupię ponownie w tym sklepie? Odpowiem: TAK

Rzetelne opinie o ABC FILTER