Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABC ŁAZIENKI

ABC ŁAZIENKI Opinie 4.5 (341)

Kaliska 3
61-131
Poznań
618751126
opinie ABC ŁAZIENKI
4.5
341
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-09-06 04:35:50
Krzysztof
Towar zamówiłem 21.08.2023. Podobno termin realizacji zamówienia w sklepie wynosi 7 dni. Dziś jest 06.09.2023, a ja zamówionego towaru dalej nie mam. To chyba wystarczy za całą opinie
1 / 5
2023-07-31 03:13:12
Mirek
Witam. Zamówiłem końcówkę do rynienki z odpływem prawa do kabiny new trendy . Na stronie sklepu była tylko lewa, więc zamówiłem przez telefon pani poinformowała mnie ze czas oczekiwania jest do czterech tygodni ,zgodziłem się .Zamówiłem też zakończenie lewe rynienki. Po dwóch dniach paczka przyszła, tylko dostałem lewe zakończenie z odpływem i lewe zakończenie rynienki. Po kontakcie ze sklepem dowiedziałem się od kierownika ze takie zamówiłem i jak się nie znam to mam nie zamawiać . Odesłać mogę na swój koszt. Podejście do klienta olewające. Nie polecam sklepu ,omijać wielkim łukiem.
5 / 5
2020-02-22 18:46:34
Olaf
Zamówiłem i przesłali, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-22 18:46:34
Bartłomiej
Zamówiłem i przesłali, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-19 20:26:52
Renata
Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Jakość bardzo dobra.
5 / 5
2020-02-19 12:54:20
Martyna
Szybka realizacja zamówienia. Wszystko bezproblemowo i na czas. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 20:01:33
Alicja
Bardzo dobry kontakt, polecam!
4 / 5
2020-02-10 18:49:49
Apolonia
Kontakt ze sklepem dobry. Dosyć długie oczekiwanie na towar ale o wszystkim byłam na bieżąco informowana. Polecam!
5 / 5
2020-02-09 12:01:59
Maciej
Wysyłka szybsza niż w opisie asortymentu.
5 / 5
2020-02-08 15:15:07
Oliwier
Bardzo szybka wysyłka, a elementy pasują.
5 / 5
2020-02-08 14:46:02
Mateusz
Przez roztargnienie kupiłem 2 sztuki, choć mieli ostatnią. Natychmiast sprowadzili dla mnie tę drugą i towar dostałem w ciągu kilku dni. Polecam
5 / 5
2020-02-06 17:43:35
Wiola
Towar dobrej jakości, dobrze zabezpieczony na czas transportu, dobra jakość obsługi i przekazanych informacji.
5 / 5
2020-02-05 11:40:44
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie, każdorazowa informacja dotycząca zmiany statusu zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-02-04 15:04:56
Adrian
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-04 12:37:13
Stefania
dobry asortyment niedostepny w innych sklepach
5 / 5
2020-02-03 20:10:48
Wiesław
Realizacja zamówienia sprawnie ,szeroki asortynent
5 / 5
2020-01-30 13:16:38
Lucyna
Bardzo dobry sprzedawca, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-01-29 14:51:35
Matylda
Dobry kontakt Bardzo szybka dostawa
4 / 5
2020-01-29 13:06:17
Cecylia
4 gwiazdki z powodu długiego terminu realizacji zamówienia. Reszta na 5
4 / 5
2020-01-28 14:51:26
Honorata
zamówienie zrealizowano szybko; dostarczono towar nieuszkodzony.
1 / 5
2020-01-28 11:45:45
Bronisław
Brak realizacji zamówienia- sklep oferował produkty, które są nieosiągalne
4 / 5
2020-01-27 17:09:09
Ernest
ok, poza tym, że trzeba czekać na przesyłkę kilka dni
5 / 5
2020-01-25 10:08:50
Bogusław
Produkt Sprowadzany i Świetnie Wykonany Mosiądz
5 / 5
2020-01-24 07:39:55
Zuzanna
Cała transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo
5 / 5
2020-01-23 15:18:46
Teodor
Do polecenia...super kontakt...
5 / 5
2020-01-23 11:19:48
Klara
Towar wysłano szybko był dokładnie zapakowani j oznaczony polecam ten sklep k jeśli będę potrzebowała coś z ich asortyment na pewno wrócę.
5 / 5
2020-01-22 18:34:29
Nastazja
Szybko i sprawnie tak powinny działać firmy wysyłkowe.
1 / 5
2020-01-21 20:42:00
Klemens
Na towar czekałem ponad dwa tygodnie.
5 / 5
2020-01-21 20:03:23
Danuta
Kontakt bardzo dobry, towar zgodny z opisem. Bardzo szybka i bezproblemowa przesyłka.
4 / 5
2020-01-21 18:06:24
Władysława
W pierwszym dniu roboczym po złożeniu zamówienia otrzymałam powiadomienie o przekazaniu przesyłki kurierowi i z obietnicą przysłania kolejnego maila z numerem listu przewozowego. Dalszych informacji nie było, w tym - dotyczących terminu doręczenia przesyłki, zarówno ze strony sklepu jak i firmy kurierskiej. Wiedziałam, że w następnym dniu nie będę w domu, nie miałam jednak możliwości wpływu na termin doręczenia. Oczywiście, w tym dniu rano dostałam informację, że przesyłka właśnie będzie doręczona. Co prawda, nie było już później problemów, przesyłkę ponownie dostarczono w następnym dniu.
5 / 5
2020-01-21 13:29:10
Róża
Świetny kontakt ze sklepem, profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-21 12:29:14
Katarzyna
Pierwszy zakup w sklepie. Bez najmniejszych problemów. Wysyłka wcześniej niż oczekiwałam. Polecam
5 / 5
2020-01-20 17:25:23
Joanna
Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka no i przede wszystkim dobry towar ;)
4 / 5
2020-01-17 13:55:23
Daniela
Oprócz tego że paczka dosyć długo szła wszystko było w porządku. Zamówienie doszło porządnie zapakowane. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-12 10:15:30
Renia
Przesylka zostala przygotowana i oddana kurierowiu w ciagu jednego dnia. Zostalem poinformowany elektronicznie o przekazaniu przesylki kurierowi tego samego dnia. Generalnie usluga zostala wykonana profesjonalnie i zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2020-01-10 16:48:06
Sonia
Opinia bardzo dobra polecam sprzedawcę.
1 / 5
2020-01-10 09:53:04
Bogdan
Usługa została zrealizowana szybko i konkretnie.
5 / 5
2020-01-09 18:48:48
Kacper
Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.Polezam
5 / 5
2020-01-08 12:12:02
Iwo
Bardzo dobra Firma polecam wszystkim
5 / 5
2020-01-07 10:19:23
Jeremiasz
Bardzo miła obsługa, a produkty naprawdę dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-03 22:38:54
Lesław
Sklep godny polecenia. Dobry kontakt i przystępne ceny oraz duży wybór towarów.
5 / 5
2019-12-30 19:39:45
Bartłomiej
Profesjonalna życzliwość, otwartość na klienta i jego potrzeby, klimat radosnych zakupów.
5 / 5
2019-12-29 08:57:02
Hanna
Super, szybko, solidnie, duży asortyment, będę polecać
5 / 5
2019-12-28 14:46:31
Liliana
Towar zgodny z zamówieniem. Bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2019-12-24 15:17:52
Hanna
Zakupy porządku lepszy wybór towaru długi czas realizacji
5 / 5
2019-12-20 09:54:30
Piotr
Bardzo fachowe doradztwo i szybka realizacja
5 / 5
2019-12-20 07:28:25
Paulina
Wszystko w jak najlepszym porządku POLECAM
5 / 5
2019-12-19 22:14:35
Romuald
Długi czas oczekiwania i pomimo 2 kolorów do wyboru na zdjęciach ,dostępny jeden.Poza tym towar ok.
1 / 5
2019-12-19 14:00:52
Milena
Zwróciłam towar ale kurier przywiózł i go zpowrotem bo ABC łazieni nie odebrali. Dostawa po terminie. Niema możliwości dokonywania zwrotu. Zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2019-12-18 09:53:00
Tomasz
Dobry sklep. Profesjonalna obsługa.
4 / 5
2019-12-17 20:11:31
Ida
towar zgodny z opisem dziękuje
5 / 5
2019-12-17 15:56:03
Bożena
Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam
4 / 5
2019-12-16 20:33:24
Patryk
Dobrze. Dwa zakupione produkty sa ok ale jeden przyszedl uszkodzony. Reszta zwiazana z zamowieniem oceniam tez dobrze.
5 / 5
2019-12-16 17:50:31
Bernadeta
Sklep bardzo solidny, ma duży asortyment, aż trudno podjąć decyzję. Na pewno polecę go znajomym.
3 / 5
2019-12-15 16:09:13
Wioletta
Realizacja zamowienia przez brak opcji za pobraniem trwała dlugo. Byloby 5 gwiazdek, gdyby byly szybkie platnosci, np. Tpay.com
5 / 5
2019-12-14 14:38:25
Edmund
szybko, sprawnie, towar solidnie zapakowany
5 / 5
2019-12-14 09:16:57
Bogusław
wszystko było bardzo dobrze zorganizowane, produkt bez zarzutu
5 / 5
2019-12-13 15:54:54
Klaudiusz
Wszystko zgodnie z zamówieniem
3 / 5
2019-12-11 14:00:06
Celina
Jeśli chodzi o sam zakup ,wszystko przebiegło dobrze.Natomiast zamówiony towar beznadziejny .Jakosc towaru kupiona 4 lata temu bez porównania z tym co zakupiłam teraz
5 / 5
2019-12-10 20:14:19
Wincenty
Zaskakująco szybka reakcja. Potwierdzenia @ na każdym etapie realizacji zamówienia. Towar w pełni zgodny z zamówieniem. Bezpieczne zakupy. Uważam, że byłem wzorowo obsłużony.
5 / 5
2019-12-09 10:36:31
Regina
Towar dotarł zgodnie z terminem. Mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2019-12-06 16:02:33
Gracjan
Polecam, obsługa klienta staje na wysokości zadania - miałem dużo pytań, otrzymałem wszystkie odpowiedzi.
5 / 5
2019-12-04 23:52:22
Ferdynand
Z dostawy i towaru jestem zadowolona
5 / 5
2019-12-04 18:43:29
Bartosz
Super transakcja. Szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-04 15:21:41
Urszula
Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-12-03 10:59:33
Robert
szybko , miło, profesjonalnie
5 / 5
2019-11-29 15:03:35
Jolanta
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-29 08:45:49
Oleg
Profesjonalna obsługa oraz bardzo szybka realizacja. Elastyczna forma dostarczenia towaru.
5 / 5
2019-11-27 18:01:00
Zbigniew
Sprawna obsługa klienta, towar zgodny z zamówieniem, wszystko na czas.
5 / 5
2019-11-27 10:08:02
Daniel
Warto korzystać z usług tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-11-22 23:04:11
Stanisław
Produkt zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-11-22 13:22:13
Magdalena
Realizacja zamówienia szybka i bez uwag. Polecam.
4 / 5
2019-11-21 15:46:21
Robert
Trochę długi czas oczekiwania 2 tygodnie Poza tym bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-11-21 09:54:31
Jędrzej
Bardzo profesjonalna obsługa w firmie.Co do zamówionego produktu nie mogę jeszcze wystawić opinii ponieważ zakupione półki nie są jeszcze w użytku.
5 / 5
2019-11-20 17:52:56
Celestyna
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, towar otrzymany zgodny z opisem.
3 / 5
2019-11-20 14:07:37
Magdalena
bardzo długi czas realizacji (prawie 2 tygodnie), mimo informacji, że towar jest na magazynie
4 / 5
2019-11-19 23:03:33
Ludwika
Produkt spełnia oczekiwania. Jednak zbyt długo trzeba było czekać na realizacje zamówienia.
5 / 5
2019-11-19 14:59:23
Iga
Sklep bez zarzutu.Szybko i sprawnie tak jak się spodziewałam .Towar dobrze zabezpieczony.POLECAM
5 / 5
2019-11-19 13:50:10
Władysław
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, towar jest zgodny z opisem, co ważne, był bardzo dobrze zapakowany, co praktycznie uniemożliwiało uszkodzenie w transporcie, a zamówienie zostało zrealizowane w czasie , który był przedstawiony w ofercie. Polecam.
5 / 5
2019-11-18 10:20:37
Brygida
bezproblemowo, czyli tak jak powinno być! polecam:)
2 / 5
2019-11-14 22:11:56
Konstanty
Zamówiłem towar który był na stanie magazynowym. Dwa dni później zaplacilem za niego. I dopiero po zapłacie dostaje wiadomość że nie mają nic na stanie i ewentualnie mogą zamówić jak bym chciał ale muszę poczekać ponad tydzień na sprowadzenie.
5 / 5
2019-11-12 22:23:16
Kacper
POLECA ZA SOLIDNOŚĆ I DOBRĄ JAKOŚĆ
4 / 5
2019-11-05 19:47:32
Paulina
Czas oczekiwania na przesylke byl dluzszy niz obiecany.
5 / 5
2019-11-05 14:26:21
Radosław
Sklep godny polecenia - zarówno transakcja jak i jakość produktów na plus.
5 / 5
2019-11-05 11:18:12
Luiza
Bardzo dobry kontakt oraz ogromny wybór wszystkiego co jest potrzebne do łazienki. Polecam
4 / 5
2019-11-05 09:17:53
Zdzisław
polecam, choć szkoda że nie ma innych opcji wysyłki, Musiałem za transport DPD małej części plastikowej zapłacić prawie tyle co za sam towar. Przydałaby się opcja listu poleconego
5 / 5
2019-10-31 12:14:31
Romuald
Towar zamówiony w nocy, zrealizowany nastepnego dni roboczego, u kupującego po mniej niż 48 h
5 / 5
2019-10-31 06:38:59
Angelika
Bardzo profesjonalny sklep, Duży asortyment do wyboru. Chętnie robię w nim zakupy.
5 / 5
2019-10-30 15:48:00
Wojciech
Pełen profesjonalizm. POLECAM.
4 / 5
2019-10-29 19:07:36
Cyprian
Zamowienie w sklepie przebieglo sprawnie. Paczka zostala nadana w miare szybko jednak tu juz zaczely sie schody. Kurier DHL nigdy nie probowal doreczyc paczki tylko wyslal sms ze paczka czeka na odbior w sklepie centrum miasta. Uwazam ze placac 15 zl za dostawe kuriera do domu malej maty lazienkowej to w tej kwocie zostanie to spelnione. Sklep musial interweniowac kilkukrotniw po ok 1,5 tygodnia paczka zostala dostarczona, bez zadnej kolejnej zapowiedzi kuriera
5 / 5
2019-10-17 22:27:22
Benedykt
Sklep zrealizował zamówienie bardzo szybko. Dodatkowo przed zamówieniem udzielił sprawnie porady. Polecam!
5 / 5
2019-10-16 08:39:47
Eryka
Polecam. Czas oczekiwania na przesyłkę uległ wydłużeniu z winy kuriera a nie sprzedającego.
5 / 5
2019-10-15 14:42:25
Łucjan
Towar zgodny z zamówieniem. polecam przyszłym nabywcom towar z tego sklepu.
2 / 5
2019-10-10 15:47:07
Ryszard
Drugi tydzień czekam na przesyłkę i gdyby nie moje telefony do sklepu to nadal nie wiedziełabym o prawdopodobnym terminie wysyłki. Masakra
5 / 5
2019-10-04 18:38:03
Halina
Towar bez wad. Cena ok. Wszystko jasne i czytelne. Trochę długo czekałam bo kurier ponoć gdzieś zapodział przesyłkę ale sklep odbierał telefony, takie sytuacje się zdarzają. Brakowało informacji o tym zdarzeniu na mailu.
5 / 5
2019-10-03 13:43:27
Szymon
Udało się dobrać części zamienne pod mój zestaw. Polecam
4 / 5
2019-10-02 15:30:05
Paula
Dobry kontakt, przesyłka dobrze zabezpieczona . Polecam tego sprzedawcę.
4 / 5
2019-09-30 10:59:09
Wojciech
Wszystko dobrze zrealizowane , tylko przydało by się więcej zdjęć produktu (części składowe)
5 / 5
2019-09-25 08:11:54
Klaudiusz
Towar zamówiony był zgodny z zamówieniem,.
5 / 5
2019-09-24 19:04:55
Daria
Profesjonalni, rzetelni. Oby inni sprzedawcy internetowi wykazywali podobne cechy.
5 / 5
2019-09-20 19:11:42
Oksana
Termin długi ale towar super.
5 / 5
2019-09-20 13:30:09
Angelika
Towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2019-09-19 14:51:03
Maria
Sprawny i wiarygodny sklep. Polecam
5 / 5
2019-09-18 14:09:14
Arlena
Pozytywna opinia dobry i szybki kontakt.Szybka dostawa.
5 / 5
2019-09-16 13:31:23
Feliks
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.
1 / 5
2019-09-15 19:36:09
Oliwia
Katastrofa od miesiąca czekam na zamówienie,na stronie sklepu nie było mowy o takim długim terminie, dopiero po interwencji telefonicznej okazało się że czekają na towar.. porażka
5 / 5
2019-09-12 20:12:29
Wera
Wysoki poziom usług. Towar spełnia oczekiwania
5 / 5
2019-09-12 12:33:24
Ksenia
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-09-06 21:45:24
Matylda
Na realizację zamówienia czekałam ok. 7 dni ale na stronie była taka informacja. Tak więc wszystko przebiegło bezproblemowo. Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2019-09-05 06:29:16
Herbert
Wszystko przebiegło pomyślnie.
4 / 5
2019-09-04 22:14:08
Iwona
SKLEP SPEŁNIA WSZYSTKIE WARUNKI KUPNA I REKLAMACJI . KLIENTKA.JEST OK...
5 / 5
2019-09-04 12:53:08
Ilona
Błyskawiczna przesyłka za pośrednictwem kuriera, który ze szczególną dbałością dostarczył kabinę prysznicową. Kontakt za pośrednictwem e-maila trochę "kuleje", ale sądzę, że to z powodu licznych zapytań, na które pracownicy nie mają czasu bądź ochoty odpowiadać.
5 / 5
2019-09-02 14:06:12
Wieńczysła
Zadowalająca oferta i realizacja
5 / 5
2019-09-01 15:56:51
Leon
Pomimo oczekiwania na towar - też zamawiany - oceniam sklep abclazienki na 5. Towar nie dobiega od opisu i zdjęcia - jakość bardzo dobra Iwona
5 / 5
2019-08-30 17:07:53
Walenty
zadowolony, toward bardzo dobrze spakowany i zabezpieczony do transportu
5 / 5
2019-08-28 15:44:50
Tamara
Bez problemowo, towar zgadzał się z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-28 11:52:13
Luba
Solidna firma z szerokim wyborem artykułów dobrego gatunku. W moim przypadku dostawa trwała dłużej, ponieważ wybrałam deskę sedesową w nietypowym kolorze. Od razu dostałam komunikat, że dostawa zajmie 7 dni. Zamowienie dotarło dokładnie w tym terminie, wcześniej byłam informowana o wszystkich zmianach statusu i mogłam śledzić przesyłkę. Jestem w pełni usatysfakcjonowana i poleca, ABC Łazienki
5 / 5
2019-08-26 16:12:41
Tobiasz
Kontakt i zamówienie bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-26 10:48:34
Wanda
Dywaniki sa identyczne w ofercie sprzedawcy, polecam serdecznie.
5 / 5
2019-08-21 13:23:39
Bogdan
Wszystko OK chociaz czekalam na doatawe 10dni. Było warto. Tanio towar B dobrze zapakowany
3 / 5
2019-08-21 12:38:02
Weronika
Wszystko ok super polecam sklep
5 / 5
2019-08-20 14:08:49
Aniela
Wieszaki, które kupiłam są estetyczne, porządnie wykonane.
2 / 5
2019-08-16 19:29:30
Celestyn
Nie przypominam sobie abym wyrażał zgodę na otrzymywanie potransakcyjnych maili
5 / 5
2019-08-15 19:32:54
Aleksandra
Firma wiarygodna. POLECAM. Zamówienie złożyłam podczas pobytu za granicą. Informacje wiarygodne. Efekt po zamontowaniu w/g oczekiwania..Super.Jestem bardzo zadowolona.
3 / 5
2019-08-15 17:14:16
Daniel
Towar zgodny z opisem i dobrej jakości.
5 / 5
2019-08-14 08:32:18
Cyprian
Dostawa terminowo, miła sympatyczna obsługa przez Panów dostarczających towar, cenne uwagi przy rozpakowaniu towaru. Polecam.
5 / 5
2019-08-13 15:29:08
Damian
Transakcja przebiegła bez problemu, polecam.
5 / 5
2019-08-13 13:01:15
Sylwester
Przesyłka szybka, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-08-13 10:30:59
Paweł
Transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-08-12 11:01:20
Adam
Dobrze tak jak się umawiałem towar został dostarczony
3 / 5
2019-08-09 12:24:28
Regina
Ogulnie produkt ok Niestety nie jest caly stalowy jak by sie wydawalo elementy laczonce sa wykonane z plastiku i ogulna konstukcja jest troche niestabilna wiec jesli rozgladacie sie za czyms na lata musicie to przemyslec i moze warto doplacic 100/200zl do solidnego stalowego recznikowca.
5 / 5
2019-08-08 11:30:58
Arlena
Bardzo sprawna realizacja zamówienia . Szeroki wybór towarów trudno dostępnych.
1 / 5
2019-08-02 12:10:20
Michalina
Ankieta źle skonstruowana. Wyrażę opinię jak dostarczą towar.
5 / 5
2019-08-01 11:46:50
Remigiusz
Wszystko przebiegło pomyślnie. Zakupiona część pasuje. Informacje na stronie wyczerpujące.Polecam
5 / 5
2019-07-31 08:24:21
Aga
Sprawnie, bez zarzutu, nie mam uwag
5 / 5
2019-07-30 14:16:29
Róża
Wszystko przebiegło jak należy. Cena towaru niższa niż u konkurencji, czas realizacji zamówienia zgodny z zadeklarowanym przez sprzedawcę. Nie mam żadnych zastrzeżeń do tej transakcji, polecam więc sklep ABC łazienki.
4 / 5
2019-07-29 16:43:51
Wincenty
Dobra obsługa, szeroki asortyment. Polecam!
5 / 5
2019-07-25 15:36:08
Benedykt
Błyskawiczna obsługa - polecam !
5 / 5
2019-07-23 14:51:02
Lucyna
fachowa i miła obsługa,terminowa dostawa
5 / 5
2019-07-23 13:19:09
Arleta
Sprawna realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-07-22 12:09:47
Władysława
Długi czas realizacji, ale kontakt nienaganny.
5 / 5
2019-07-21 09:20:59
Kazimierz
Produkt dokładnie taki jak na zdjęciu
5 / 5
2019-07-20 14:19:16
Ireneusz
Polecam zakupy w tym sklepie. Towar był tańszy niż u konkurencji. Dostawa i kontakt ze sklepem bardzo dobry.
5 / 5
2019-07-18 19:10:50
Liwia
SZYBKA DOSTAWA..TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM..
5 / 5
2019-07-18 11:18:41
Aneta
Towar zwrócony, zwrot kosztów po 1 dniu. Bardzo dobry kontakt.
1 / 5
2019-07-16 20:28:51
Diana
bardzo słaby jakościowo produkt który otrzymałam , nadaje się do wyrzucenia , badziew, Nie polecam .
5 / 5
2019-07-16 10:29:15
Juliusz
Zamowienie przez internet - szybka dostawa
5 / 5
2019-07-16 07:42:55
Lilianna
Polecam, towar otrzymałam, bez zastrzeżeñ.
5 / 5
2019-07-12 19:27:34
Marta
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-07-12 10:39:11
Bogusław
sklep ok sprawnie załatwiłem Pani była miła i pomogła
5 / 5
2019-07-12 10:28:28
Małgorzata
polecam, szybko, fachowo i w przystępnych cenach
5 / 5
2019-07-12 08:43:49
Celestyna
Wszystko ok. Szybka wysyłka, towar jak w zamówieniu. Polecam
5 / 5
2019-07-11 10:32:32
Julianna
Jak zwykle bez problemów i sprawnie.
4 / 5
2019-07-09 11:48:29
Marek
Bez problemów. Mogli by popracować nad szybkością dostawy. Na szczęście nie ściemniają w tej kwestii
5 / 5
2019-07-08 09:39:52
Jacek
Bardzo dobry kontakt. Po wybraniu towaru okazało się że akurat wyczerpały się zapasy i będzie trzeba poczekać. Zaproponowano mi zwrot gotówki, ja natomiast zaproponowałem czekanie i jakiś rabat. Rabat otrzymałem i zamówiony towar również. Pozdrawiam i dziękuję za współpracę.
5 / 5
2019-07-08 09:05:10
Zenon
Szybka realizacja zamówienia, zakup odbył się bez żadnych niemiłych niespodzianek
5 / 5
2019-07-06 13:45:48
Dominika
dziękuję bardzo za rzetelną obsługę. towar został dostarczony w tym samym czasie jak było ustalone. towar zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. bardzo polecam
5 / 5
2019-07-05 14:16:22
Felicjan
Polecam,dobra jakość, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-04 16:20:45
Gracjan
Bardzo profesjonalne podejście. Moje zamówienie nie było typowe i stąd dłuższy czas oczekiwania.
5 / 5
2019-07-02 13:20:12
Małgorzata
Wszystko sprawnie, a w przypadku opóźnienia w dostawie - na bieżąco info. Dziękuję i polecam!
5 / 5
2019-07-02 11:48:01
Klementyna
Profesjonalnie, świetny kontakt, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-01 18:38:40
Janina
Bardzo dobry sklep. Zamówienie przyszło szybciej niż się spodziewałam, porządnie zapakowane. Towar zgodny z opisem. Zapłaciłam mniej niż gdybym kupiła ten sam produkt w sieciówce budowlanej, a nie musiałam jechać do sklepu i stać w kolejkach, bo skorzystałam z darmowej dostawy.
5 / 5
2019-07-01 15:51:57
Ireneusz
Obsługa bardzo sprawna. Produkt dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.
5 / 5
2019-06-28 11:00:24
Dariusz
wszystko ok, żadnych problemów
5 / 5
2019-06-27 22:51:35
Joanna
Zakup bez problemów. Towar przysłany zgodnie z zamówieniem w dość krótkim okresie realizacji
5 / 5
2019-06-20 13:47:57
Olaf
Profesjonalny ale bardzo drogi sklep
5 / 5
2019-06-19 11:18:17
Olaf
Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany, szybka realizacja
5 / 5
2019-06-17 12:04:46
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-06-15 12:36:08
Violetta
Solidny sprzedawca wszysko na czas.
5 / 5
2019-06-11 18:41:54
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-06-10 12:02:44
Wioletta
Jestem zadowolona z zamówionego towaru.
5 / 5
2019-06-08 22:22:37
Kaja
Profesjonalnie, sprawnie wrócę jeszcze do tego sklepu. Polecam
5 / 5
2019-06-07 21:32:31
Zbigniew
Bardzo ładna zasłona prysznicowa.
5 / 5
2019-06-05 22:12:18
Przemysław
Miła i profesjonalna obsługa
4 / 5
2019-06-05 18:26:11
Magda
wszystko poszło jak należy, towar zgodny z zamówieniem.... ale długo czekałam na dostawę- ponad tydzień
4 / 5
2019-06-05 18:26:11
Julianna
wszystko poszło jak należy, towar zgodny z zamówieniem.... ale długo czekałam na dostawę- ponad tydzień
5 / 5
2019-06-04 15:11:49
Izabela
Jestem zadowolona,wszystko przebieglo pomyslnie
5 / 5
2019-06-04 14:12:11
Wiola
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-30 00:45:54
Zygfryd
szybkie i wygodne zakupy. Akurat tylko w tym sklepie znalazłem to czego potrzebowalem.
5 / 5
2019-05-29 11:42:39
Iwona
Wszystko OK, szybki kontakt i informacje nt przesyłki.
4 / 5
2019-05-29 10:24:28
Ludmiła
Spóźniona dostawa do sprzedawcy, opóźniła dostawę do mnie, ale towar dotarł po 10 dniach. Jeszcze nie skreślam sklepu.
4 / 5
2019-05-28 18:54:06
Kajetan
W porządku zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2019-05-28 13:17:15
Bogusława
Wszystko w porządku, tego spodziewałbym się po wzorowo przeprowadzonej transakcji
4 / 5
2019-05-27 12:12:33
Arlena
Zakupiony towar bez zarzutu, ale wysyłka-wbrew informacji na stronie sprzedającego nie była w ciągu 24h a w ciągu 48h.
5 / 5
2019-05-22 15:09:06
Amelia
Bardzo dobra i szybka obsługa
5 / 5
2019-05-21 21:48:17
Remigiusz
Wszystko bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem polecam ten sklep
5 / 5
2019-05-21 10:17:18
Manuela
Tak jak powinno być- szybko - bez komplikacji I na temat !
2 / 5
2019-05-20 12:35:17
Faustyna
Szybka wysyłka towaru, ale jakość towaru już nie. Towar określ się uszkodzony, co nie wykluczyło jego użytkowania. Zaraz po rozpakowaniu towaru zrobiono zdjęcia uszkodzeń i wysłano maila reklamującego. Niestety przez 2 tygodnie odpowiedzi brak. Nie odstąpiliśmy od umowy ze względu, że koszt wysyłki wyniósłby ok.20-25% wartości towaru. Jeden koszt wysyłki ponieśliśmy, a zwrot nie byliby z naszego powodu.
5 / 5
2019-05-20 11:08:23
Dalia
Dobra informacja, szybka obsługa. Jestem zadowolona.
3 / 5
2019-05-19 13:03:55
Renia
Towar w porządku lecz dostawa po 2tyg. , nie przemawia do mnie że kurier nie przyjechał po przesyłkę! To ponawia się zlecenie,proste.
5 / 5
2019-05-16 11:27:19
Marcel
Wszystko ok. Łatwy proces zakupu, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-05-13 21:02:14
Ryszard
wszystko szybko i sprawnie - polecam :)
1 / 5
2019-05-13 10:57:54
Kaja
Zadzwoniłam na infolinię w celu ustalenia, czy produkt, który chcę nabyć jest właściwy. Pan przy telefonie chyba nie był w dobrym nastroju. Cały czas był opryskliwy i przerywał, kiedy coś chciałam powiedzieć. Po minucie rozmowy po prostu się rozłączył...... Brawo obsluga klienta!
4 / 5
2019-05-12 12:13:42
Dymitr
Towar zgodny z opisem. Towar niby dostępny na stronie sklepu internetowego a w rzeczywistości musiałem czekać na dostawę od producenta. Szkoda, że sklep udzielił informacji o postępie mojego zamówienia dopiero po mailowej interwencji.
4 / 5
2019-05-09 15:06:58
Liza
jestem zadowolona z chodniczka...ale okres oczekiwania... (no niestety jest na stronie informacja o okresie oczekiwania ale wykorzystany do deski)
5 / 5
2019-05-07 22:41:36
Malwina
Długo czekałam kilka tygodni, ale się doczekałam i jestem zadowolona.
5 / 5
2019-05-07 14:40:00
Jolanta
Polecam jestem zadwolonym klientem , towar jest ciekawy spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2019-05-07 13:59:17
Bogdana
Wszystko przebiegło dobrze. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-05-07 12:56:27
Jagoda
Pomimo problemów u dostawcy z Niemiec, wszystko było ok.
2 / 5
2019-05-01 14:10:13
Gustaw
Zasłona prysznicowa jest bardzo ładna ale okres oczekiwania na towar od chwili zapłacenia to ponad 10 dni.(A w opisie była informacja 3 dni )

Rzetelne opinie o ABC ŁAZIENKI