Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABC ŁAZIENKI

ABC ŁAZIENKI Opinie 4.6 (339)

Kaliska 3
61-131
Poznań
618751126
opinie ABC ŁAZIENKI
speedtest
4.6
339
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 18:46:34
Olaf
Zamówiłem i przesłali, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-22 18:46:34
Bartłomiej
Zamówiłem i przesłali, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-19 20:26:52
Renata
Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Jakość bardzo dobra.
5 / 5
2020-02-19 12:54:20
Martyna
Szybka realizacja zamówienia. Wszystko bezproblemowo i na czas. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 20:01:33
Alicja
Bardzo dobry kontakt, polecam!
4 / 5
2020-02-10 18:49:49
Apolonia
Kontakt ze sklepem dobry. Dosyć długie oczekiwanie na towar ale o wszystkim byłam na bieżąco informowana. Polecam!
5 / 5
2020-02-09 12:01:59
Maciej
Wysyłka szybsza niż w opisie asortymentu.
5 / 5
2020-02-08 15:15:07
Oliwier
Bardzo szybka wysyłka, a elementy pasują.
5 / 5
2020-02-08 14:46:02
Mateusz
Przez roztargnienie kupiłem 2 sztuki, choć mieli ostatnią. Natychmiast sprowadzili dla mnie tę drugą i towar dostałem w ciągu kilku dni. Polecam
5 / 5
2020-02-06 17:43:35
Wiola
Towar dobrej jakości, dobrze zabezpieczony na czas transportu, dobra jakość obsługi i przekazanych informacji.
5 / 5
2020-02-05 11:40:44
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie, każdorazowa informacja dotycząca zmiany statusu zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-02-04 15:04:56
Adrian
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-04 12:37:13
Stefania
dobry asortyment niedostepny w innych sklepach
5 / 5
2020-02-03 20:10:48
Wiesław
Realizacja zamówienia sprawnie ,szeroki asortynent
5 / 5
2020-01-30 13:16:38
Lucyna
Bardzo dobry sprzedawca, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-01-29 14:51:35
Matylda
Dobry kontakt Bardzo szybka dostawa
4 / 5
2020-01-29 13:06:17
Cecylia
4 gwiazdki z powodu długiego terminu realizacji zamówienia. Reszta na 5
4 / 5
2020-01-28 14:51:26
Honorata
zamówienie zrealizowano szybko; dostarczono towar nieuszkodzony.
1 / 5
2020-01-28 11:45:45
Bronisław
Brak realizacji zamówienia- sklep oferował produkty, które są nieosiągalne
4 / 5
2020-01-27 17:09:09
Ernest
ok, poza tym, że trzeba czekać na przesyłkę kilka dni
5 / 5
2020-01-25 10:08:50
Bogusław
Produkt Sprowadzany i Świetnie Wykonany Mosiądz
5 / 5
2020-01-24 07:39:55
Zuzanna
Cała transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo
5 / 5
2020-01-23 15:18:46
Teodor
Do polecenia...super kontakt...
5 / 5
2020-01-23 11:19:48
Klara
Towar wysłano szybko był dokładnie zapakowani j oznaczony polecam ten sklep k jeśli będę potrzebowała coś z ich asortyment na pewno wrócę.
5 / 5
2020-01-22 18:34:29
Nastazja
Szybko i sprawnie tak powinny działać firmy wysyłkowe.
1 / 5
2020-01-21 20:42:00
Klemens
Na towar czekałem ponad dwa tygodnie.
5 / 5
2020-01-21 20:03:23
Danuta
Kontakt bardzo dobry, towar zgodny z opisem. Bardzo szybka i bezproblemowa przesyłka.
4 / 5
2020-01-21 18:06:24
Władysława
W pierwszym dniu roboczym po złożeniu zamówienia otrzymałam powiadomienie o przekazaniu przesyłki kurierowi i z obietnicą przysłania kolejnego maila z numerem listu przewozowego. Dalszych informacji nie było, w tym - dotyczących terminu doręczenia przesyłki, zarówno ze strony sklepu jak i firmy kurierskiej. Wiedziałam, że w następnym dniu nie będę w domu, nie miałam jednak możliwości wpływu na termin doręczenia. Oczywiście, w tym dniu rano dostałam informację, że przesyłka właśnie będzie doręczona. Co prawda, nie było już później problemów, przesyłkę ponownie dostarczono w następnym dniu.
5 / 5
2020-01-21 13:29:10
Róża
Świetny kontakt ze sklepem, profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-21 12:29:14
Katarzyna
Pierwszy zakup w sklepie. Bez najmniejszych problemów. Wysyłka wcześniej niż oczekiwałam. Polecam
5 / 5
2020-01-20 17:25:23
Joanna
Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka no i przede wszystkim dobry towar ;)
4 / 5
2020-01-17 13:55:23
Daniela
Oprócz tego że paczka dosyć długo szła wszystko było w porządku. Zamówienie doszło porządnie zapakowane. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-12 10:15:30
Renia
Przesylka zostala przygotowana i oddana kurierowiu w ciagu jednego dnia. Zostalem poinformowany elektronicznie o przekazaniu przesylki kurierowi tego samego dnia. Generalnie usluga zostala wykonana profesjonalnie i zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2020-01-10 16:48:06
Sonia
Opinia bardzo dobra polecam sprzedawcę.
1 / 5
2020-01-10 09:53:04
Bogdan
Usługa została zrealizowana szybko i konkretnie.
5 / 5
2020-01-09 18:48:48
Kacper
Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.Polezam
5 / 5
2020-01-08 12:12:02
Iwo
Bardzo dobra Firma polecam wszystkim
5 / 5
2020-01-07 10:19:23
Jeremiasz
Bardzo miła obsługa, a produkty naprawdę dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-03 22:38:54
Lesław
Sklep godny polecenia. Dobry kontakt i przystępne ceny oraz duży wybór towarów.
5 / 5
2019-12-30 19:39:45
Bartłomiej
Profesjonalna życzliwość, otwartość na klienta i jego potrzeby, klimat radosnych zakupów.
5 / 5
2019-12-29 08:57:02
Hanna
Super, szybko, solidnie, duży asortyment, będę polecać
5 / 5
2019-12-28 14:46:31
Liliana
Towar zgodny z zamówieniem. Bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2019-12-24 15:17:52
Hanna
Zakupy porządku lepszy wybór towaru długi czas realizacji
5 / 5
2019-12-20 09:54:30
Piotr
Bardzo fachowe doradztwo i szybka realizacja
5 / 5
2019-12-20 07:28:25
Paulina
Wszystko w jak najlepszym porządku POLECAM
5 / 5
2019-12-19 22:14:35
Romuald
Długi czas oczekiwania i pomimo 2 kolorów do wyboru na zdjęciach ,dostępny jeden.Poza tym towar ok.
1 / 5
2019-12-19 14:00:52
Milena
Zwróciłam towar ale kurier przywiózł i go zpowrotem bo ABC łazieni nie odebrali. Dostawa po terminie. Niema możliwości dokonywania zwrotu. Zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2019-12-18 09:53:00
Tomasz
Dobry sklep. Profesjonalna obsługa.
4 / 5
2019-12-17 20:11:31
Ida
towar zgodny z opisem dziękuje
5 / 5
2019-12-17 15:56:03
Bożena
Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam
4 / 5
2019-12-16 20:33:24
Patryk
Dobrze. Dwa zakupione produkty sa ok ale jeden przyszedl uszkodzony. Reszta zwiazana z zamowieniem oceniam tez dobrze.
5 / 5
2019-12-16 17:50:31
Bernadeta
Sklep bardzo solidny, ma duży asortyment, aż trudno podjąć decyzję. Na pewno polecę go znajomym.
3 / 5
2019-12-15 16:09:13
Wioletta
Realizacja zamowienia przez brak opcji za pobraniem trwała dlugo. Byloby 5 gwiazdek, gdyby byly szybkie platnosci, np. Tpay.com
5 / 5
2019-12-14 14:38:25
Edmund
szybko, sprawnie, towar solidnie zapakowany
5 / 5
2019-12-14 09:16:57
Bogusław
wszystko było bardzo dobrze zorganizowane, produkt bez zarzutu
5 / 5
2019-12-13 15:54:54
Klaudiusz
Wszystko zgodnie z zamówieniem
3 / 5
2019-12-11 14:00:06
Celina
Jeśli chodzi o sam zakup ,wszystko przebiegło dobrze.Natomiast zamówiony towar beznadziejny .Jakosc towaru kupiona 4 lata temu bez porównania z tym co zakupiłam teraz
5 / 5
2019-12-10 20:14:19
Wincenty
Zaskakująco szybka reakcja. Potwierdzenia @ na każdym etapie realizacji zamówienia. Towar w pełni zgodny z zamówieniem. Bezpieczne zakupy. Uważam, że byłem wzorowo obsłużony.
5 / 5
2019-12-09 10:36:31
Regina
Towar dotarł zgodnie z terminem. Mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2019-12-06 16:02:33
Gracjan
Polecam, obsługa klienta staje na wysokości zadania - miałem dużo pytań, otrzymałem wszystkie odpowiedzi.
5 / 5
2019-12-04 23:52:22
Ferdynand
Z dostawy i towaru jestem zadowolona
5 / 5
2019-12-04 18:43:29
Bartosz
Super transakcja. Szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-04 15:21:41
Urszula
Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-12-03 10:59:33
Robert
szybko , miło, profesjonalnie
5 / 5
2019-11-29 15:03:35
Jolanta
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-29 08:45:49
Oleg
Profesjonalna obsługa oraz bardzo szybka realizacja. Elastyczna forma dostarczenia towaru.
5 / 5
2019-11-27 18:01:00
Zbigniew
Sprawna obsługa klienta, towar zgodny z zamówieniem, wszystko na czas.
5 / 5
2019-11-27 10:08:02
Daniel
Warto korzystać z usług tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-11-22 23:04:11
Stanisław
Produkt zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-11-22 13:22:13
Magdalena
Realizacja zamówienia szybka i bez uwag. Polecam.
4 / 5
2019-11-21 15:46:21
Robert
Trochę długi czas oczekiwania 2 tygodnie Poza tym bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-11-21 09:54:31
Jędrzej
Bardzo profesjonalna obsługa w firmie.Co do zamówionego produktu nie mogę jeszcze wystawić opinii ponieważ zakupione półki nie są jeszcze w użytku.
5 / 5
2019-11-20 17:52:56
Celestyna
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, towar otrzymany zgodny z opisem.
3 / 5
2019-11-20 14:07:37
Magdalena
bardzo długi czas realizacji (prawie 2 tygodnie), mimo informacji, że towar jest na magazynie
4 / 5
2019-11-19 23:03:33
Ludwika
Produkt spełnia oczekiwania. Jednak zbyt długo trzeba było czekać na realizacje zamówienia.
5 / 5
2019-11-19 14:59:23
Iga
Sklep bez zarzutu.Szybko i sprawnie tak jak się spodziewałam .Towar dobrze zabezpieczony.POLECAM
5 / 5
2019-11-19 13:50:10
Władysław
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, towar jest zgodny z opisem, co ważne, był bardzo dobrze zapakowany, co praktycznie uniemożliwiało uszkodzenie w transporcie, a zamówienie zostało zrealizowane w czasie , który był przedstawiony w ofercie. Polecam.
5 / 5
2019-11-18 10:20:37
Brygida
bezproblemowo, czyli tak jak powinno być! polecam:)
2 / 5
2019-11-14 22:11:56
Konstanty
Zamówiłem towar który był na stanie magazynowym. Dwa dni później zaplacilem za niego. I dopiero po zapłacie dostaje wiadomość że nie mają nic na stanie i ewentualnie mogą zamówić jak bym chciał ale muszę poczekać ponad tydzień na sprowadzenie.
5 / 5
2019-11-12 22:23:16
Kacper
POLECA ZA SOLIDNOŚĆ I DOBRĄ JAKOŚĆ
4 / 5
2019-11-05 19:47:32
Paulina
Czas oczekiwania na przesylke byl dluzszy niz obiecany.
5 / 5
2019-11-05 14:26:21
Radosław
Sklep godny polecenia - zarówno transakcja jak i jakość produktów na plus.
5 / 5
2019-11-05 11:18:12
Luiza
Bardzo dobry kontakt oraz ogromny wybór wszystkiego co jest potrzebne do łazienki. Polecam
4 / 5
2019-11-05 09:17:53
Zdzisław
polecam, choć szkoda że nie ma innych opcji wysyłki, Musiałem za transport DPD małej części plastikowej zapłacić prawie tyle co za sam towar. Przydałaby się opcja listu poleconego
5 / 5
2019-10-31 12:14:31
Romuald
Towar zamówiony w nocy, zrealizowany nastepnego dni roboczego, u kupującego po mniej niż 48 h
5 / 5
2019-10-31 06:38:59
Angelika
Bardzo profesjonalny sklep, Duży asortyment do wyboru. Chętnie robię w nim zakupy.
5 / 5
2019-10-30 15:48:00
Wojciech
Pełen profesjonalizm. POLECAM.
4 / 5
2019-10-29 19:07:36
Cyprian
Zamowienie w sklepie przebieglo sprawnie. Paczka zostala nadana w miare szybko jednak tu juz zaczely sie schody. Kurier DHL nigdy nie probowal doreczyc paczki tylko wyslal sms ze paczka czeka na odbior w sklepie centrum miasta. Uwazam ze placac 15 zl za dostawe kuriera do domu malej maty lazienkowej to w tej kwocie zostanie to spelnione. Sklep musial interweniowac kilkukrotniw po ok 1,5 tygodnia paczka zostala dostarczona, bez zadnej kolejnej zapowiedzi kuriera
5 / 5
2019-10-17 22:27:22
Benedykt
Sklep zrealizował zamówienie bardzo szybko. Dodatkowo przed zamówieniem udzielił sprawnie porady. Polecam!
5 / 5
2019-10-16 08:39:47
Eryka
Polecam. Czas oczekiwania na przesyłkę uległ wydłużeniu z winy kuriera a nie sprzedającego.
5 / 5
2019-10-15 14:42:25
Łucjan
Towar zgodny z zamówieniem. polecam przyszłym nabywcom towar z tego sklepu.
2 / 5
2019-10-10 15:47:07
Ryszard
Drugi tydzień czekam na przesyłkę i gdyby nie moje telefony do sklepu to nadal nie wiedziełabym o prawdopodobnym terminie wysyłki. Masakra
5 / 5
2019-10-04 18:38:03
Halina
Towar bez wad. Cena ok. Wszystko jasne i czytelne. Trochę długo czekałam bo kurier ponoć gdzieś zapodział przesyłkę ale sklep odbierał telefony, takie sytuacje się zdarzają. Brakowało informacji o tym zdarzeniu na mailu.
5 / 5
2019-10-03 13:43:27
Szymon
Udało się dobrać części zamienne pod mój zestaw. Polecam
4 / 5
2019-10-02 15:30:05
Paula
Dobry kontakt, przesyłka dobrze zabezpieczona . Polecam tego sprzedawcę.
4 / 5
2019-09-30 10:59:09
Wojciech
Wszystko dobrze zrealizowane , tylko przydało by się więcej zdjęć produktu (części składowe)
5 / 5
2019-09-25 08:11:54
Klaudiusz
Towar zamówiony był zgodny z zamówieniem,.
5 / 5
2019-09-24 19:04:55
Daria
Profesjonalni, rzetelni. Oby inni sprzedawcy internetowi wykazywali podobne cechy.
5 / 5
2019-09-20 19:11:42
Oksana
Termin długi ale towar super.
5 / 5
2019-09-20 13:30:09
Angelika
Towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2019-09-19 14:51:03
Maria
Sprawny i wiarygodny sklep. Polecam
5 / 5
2019-09-18 14:09:14
Arlena
Pozytywna opinia dobry i szybki kontakt.Szybka dostawa.
5 / 5
2019-09-16 13:31:23
Feliks
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.
1 / 5
2019-09-15 19:36:09
Oliwia
Katastrofa od miesiąca czekam na zamówienie,na stronie sklepu nie było mowy o takim długim terminie, dopiero po interwencji telefonicznej okazało się że czekają na towar.. porażka
5 / 5
2019-09-12 20:12:29
Wera
Wysoki poziom usług. Towar spełnia oczekiwania
5 / 5
2019-09-12 12:33:24
Ksenia
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-09-06 21:45:24
Matylda
Na realizację zamówienia czekałam ok. 7 dni ale na stronie była taka informacja. Tak więc wszystko przebiegło bezproblemowo. Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2019-09-05 06:29:16
Herbert
Wszystko przebiegło pomyślnie.
4 / 5
2019-09-04 22:14:08
Iwona
SKLEP SPEŁNIA WSZYSTKIE WARUNKI KUPNA I REKLAMACJI . KLIENTKA.JEST OK...
5 / 5
2019-09-04 12:53:08
Ilona
Błyskawiczna przesyłka za pośrednictwem kuriera, który ze szczególną dbałością dostarczył kabinę prysznicową. Kontakt za pośrednictwem e-maila trochę "kuleje", ale sądzę, że to z powodu licznych zapytań, na które pracownicy nie mają czasu bądź ochoty odpowiadać.
5 / 5
2019-09-02 14:06:12
Wieńczysła
Zadowalająca oferta i realizacja
5 / 5
2019-09-01 15:56:51
Leon
Pomimo oczekiwania na towar - też zamawiany - oceniam sklep abclazienki na 5. Towar nie dobiega od opisu i zdjęcia - jakość bardzo dobra Iwona
5 / 5
2019-08-30 17:07:53
Walenty
zadowolony, toward bardzo dobrze spakowany i zabezpieczony do transportu
5 / 5
2019-08-28 15:44:50
Tamara
Bez problemowo, towar zgadzał się z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-28 11:52:13
Luba
Solidna firma z szerokim wyborem artykułów dobrego gatunku. W moim przypadku dostawa trwała dłużej, ponieważ wybrałam deskę sedesową w nietypowym kolorze. Od razu dostałam komunikat, że dostawa zajmie 7 dni. Zamowienie dotarło dokładnie w tym terminie, wcześniej byłam informowana o wszystkich zmianach statusu i mogłam śledzić przesyłkę. Jestem w pełni usatysfakcjonowana i poleca, ABC Łazienki
5 / 5
2019-08-26 16:12:41
Tobiasz
Kontakt i zamówienie bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-26 10:48:34
Wanda
Dywaniki sa identyczne w ofercie sprzedawcy, polecam serdecznie.
5 / 5
2019-08-21 13:23:39
Bogdan
Wszystko OK chociaz czekalam na doatawe 10dni. Było warto. Tanio towar B dobrze zapakowany
3 / 5
2019-08-21 12:38:02
Weronika
Wszystko ok super polecam sklep
5 / 5
2019-08-20 14:08:49
Aniela
Wieszaki, które kupiłam są estetyczne, porządnie wykonane.
2 / 5
2019-08-16 19:29:30
Celestyn
Nie przypominam sobie abym wyrażał zgodę na otrzymywanie potransakcyjnych maili
5 / 5
2019-08-15 19:32:54
Aleksandra
Firma wiarygodna. POLECAM. Zamówienie złożyłam podczas pobytu za granicą. Informacje wiarygodne. Efekt po zamontowaniu w/g oczekiwania..Super.Jestem bardzo zadowolona.
3 / 5
2019-08-15 17:14:16
Daniel
Towar zgodny z opisem i dobrej jakości.
5 / 5
2019-08-14 08:32:18
Cyprian
Dostawa terminowo, miła sympatyczna obsługa przez Panów dostarczających towar, cenne uwagi przy rozpakowaniu towaru. Polecam.
5 / 5
2019-08-13 15:29:08
Damian
Transakcja przebiegła bez problemu, polecam.
5 / 5
2019-08-13 13:01:15
Sylwester
Przesyłka szybka, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-08-13 10:30:59
Paweł
Transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-08-12 11:01:20
Adam
Dobrze tak jak się umawiałem towar został dostarczony
3 / 5
2019-08-09 12:24:28
Regina
Ogulnie produkt ok Niestety nie jest caly stalowy jak by sie wydawalo elementy laczonce sa wykonane z plastiku i ogulna konstukcja jest troche niestabilna wiec jesli rozgladacie sie za czyms na lata musicie to przemyslec i moze warto doplacic 100/200zl do solidnego stalowego recznikowca.
5 / 5
2019-08-08 11:30:58
Arlena
Bardzo sprawna realizacja zamówienia . Szeroki wybór towarów trudno dostępnych.
1 / 5
2019-08-02 12:10:20
Michalina
Ankieta źle skonstruowana. Wyrażę opinię jak dostarczą towar.
5 / 5
2019-08-01 11:46:50
Remigiusz
Wszystko przebiegło pomyślnie. Zakupiona część pasuje. Informacje na stronie wyczerpujące.Polecam
5 / 5
2019-07-31 08:24:21
Aga
Sprawnie, bez zarzutu, nie mam uwag
5 / 5
2019-07-30 14:16:29
Róża
Wszystko przebiegło jak należy. Cena towaru niższa niż u konkurencji, czas realizacji zamówienia zgodny z zadeklarowanym przez sprzedawcę. Nie mam żadnych zastrzeżeń do tej transakcji, polecam więc sklep ABC łazienki.
4 / 5
2019-07-29 16:43:51
Wincenty
Dobra obsługa, szeroki asortyment. Polecam!
5 / 5
2019-07-25 15:36:08
Benedykt
Błyskawiczna obsługa - polecam !
5 / 5
2019-07-23 14:51:02
Lucyna
fachowa i miła obsługa,terminowa dostawa
5 / 5
2019-07-23 13:19:09
Arleta
Sprawna realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-07-22 12:09:47
Władysława
Długi czas realizacji, ale kontakt nienaganny.
5 / 5
2019-07-21 09:20:59
Kazimierz
Produkt dokładnie taki jak na zdjęciu
5 / 5
2019-07-20 14:19:16
Ireneusz
Polecam zakupy w tym sklepie. Towar był tańszy niż u konkurencji. Dostawa i kontakt ze sklepem bardzo dobry.
5 / 5
2019-07-18 19:10:50
Liwia
SZYBKA DOSTAWA..TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM..
5 / 5
2019-07-18 11:18:41
Aneta
Towar zwrócony, zwrot kosztów po 1 dniu. Bardzo dobry kontakt.
1 / 5
2019-07-16 20:28:51
Diana
bardzo słaby jakościowo produkt który otrzymałam , nadaje się do wyrzucenia , badziew, Nie polecam .
5 / 5
2019-07-16 10:29:15
Juliusz
Zamowienie przez internet - szybka dostawa
5 / 5
2019-07-16 07:42:55
Lilianna
Polecam, towar otrzymałam, bez zastrzeżeñ.
5 / 5
2019-07-12 19:27:34
Marta
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-07-12 10:39:11
Bogusław
sklep ok sprawnie załatwiłem Pani była miła i pomogła
5 / 5
2019-07-12 10:28:28
Małgorzata
polecam, szybko, fachowo i w przystępnych cenach
5 / 5
2019-07-12 08:43:49
Celestyna
Wszystko ok. Szybka wysyłka, towar jak w zamówieniu. Polecam
5 / 5
2019-07-11 10:32:32
Julianna
Jak zwykle bez problemów i sprawnie.
4 / 5
2019-07-09 11:48:29
Marek
Bez problemów. Mogli by popracować nad szybkością dostawy. Na szczęście nie ściemniają w tej kwestii
5 / 5
2019-07-08 09:39:52
Jacek
Bardzo dobry kontakt. Po wybraniu towaru okazało się że akurat wyczerpały się zapasy i będzie trzeba poczekać. Zaproponowano mi zwrot gotówki, ja natomiast zaproponowałem czekanie i jakiś rabat. Rabat otrzymałem i zamówiony towar również. Pozdrawiam i dziękuję za współpracę.
5 / 5
2019-07-08 09:05:10
Zenon
Szybka realizacja zamówienia, zakup odbył się bez żadnych niemiłych niespodzianek
5 / 5
2019-07-06 13:45:48
Dominika
dziękuję bardzo za rzetelną obsługę. towar został dostarczony w tym samym czasie jak było ustalone. towar zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. bardzo polecam
5 / 5
2019-07-05 14:16:22
Felicjan
Polecam,dobra jakość, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-04 16:20:45
Gracjan
Bardzo profesjonalne podejście. Moje zamówienie nie było typowe i stąd dłuższy czas oczekiwania.
5 / 5
2019-07-02 13:20:12
Małgorzata
Wszystko sprawnie, a w przypadku opóźnienia w dostawie - na bieżąco info. Dziękuję i polecam!
5 / 5
2019-07-02 11:48:01
Klementyna
Profesjonalnie, świetny kontakt, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-01 18:38:40
Janina
Bardzo dobry sklep. Zamówienie przyszło szybciej niż się spodziewałam, porządnie zapakowane. Towar zgodny z opisem. Zapłaciłam mniej niż gdybym kupiła ten sam produkt w sieciówce budowlanej, a nie musiałam jechać do sklepu i stać w kolejkach, bo skorzystałam z darmowej dostawy.
5 / 5
2019-07-01 15:51:57
Ireneusz
Obsługa bardzo sprawna. Produkt dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.
5 / 5
2019-06-28 11:00:24
Dariusz
wszystko ok, żadnych problemów
5 / 5
2019-06-27 22:51:35
Joanna
Zakup bez problemów. Towar przysłany zgodnie z zamówieniem w dość krótkim okresie realizacji
5 / 5
2019-06-20 13:47:57
Olaf
Profesjonalny ale bardzo drogi sklep
5 / 5
2019-06-19 11:18:17
Olaf
Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany, szybka realizacja
5 / 5
2019-06-17 12:04:46
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-06-15 12:36:08
Violetta
Solidny sprzedawca wszysko na czas.
5 / 5
2019-06-11 18:41:54
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-06-10 12:02:44
Wioletta
Jestem zadowolona z zamówionego towaru.
5 / 5
2019-06-08 22:22:37
Kaja
Profesjonalnie, sprawnie wrócę jeszcze do tego sklepu. Polecam
5 / 5
2019-06-07 21:32:31
Zbigniew
Bardzo ładna zasłona prysznicowa.
5 / 5
2019-06-05 22:12:18
Przemysław
Miła i profesjonalna obsługa
4 / 5
2019-06-05 18:26:11
Magda
wszystko poszło jak należy, towar zgodny z zamówieniem.... ale długo czekałam na dostawę- ponad tydzień
4 / 5
2019-06-05 18:26:11
Julianna
wszystko poszło jak należy, towar zgodny z zamówieniem.... ale długo czekałam na dostawę- ponad tydzień
5 / 5
2019-06-04 15:11:49
Izabela
Jestem zadowolona,wszystko przebieglo pomyslnie
5 / 5
2019-06-04 14:12:11
Wiola
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-30 00:45:54
Zygfryd
szybkie i wygodne zakupy. Akurat tylko w tym sklepie znalazłem to czego potrzebowalem.
5 / 5
2019-05-29 11:42:39
Iwona
Wszystko OK, szybki kontakt i informacje nt przesyłki.
4 / 5
2019-05-29 10:24:28
Ludmiła
Spóźniona dostawa do sprzedawcy, opóźniła dostawę do mnie, ale towar dotarł po 10 dniach. Jeszcze nie skreślam sklepu.
4 / 5
2019-05-28 18:54:06
Kajetan
W porządku zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2019-05-28 13:17:15
Bogusława
Wszystko w porządku, tego spodziewałbym się po wzorowo przeprowadzonej transakcji
4 / 5
2019-05-27 12:12:33
Arlena
Zakupiony towar bez zarzutu, ale wysyłka-wbrew informacji na stronie sprzedającego nie była w ciągu 24h a w ciągu 48h.
5 / 5
2019-05-22 15:09:06
Amelia
Bardzo dobra i szybka obsługa
5 / 5
2019-05-21 21:48:17
Remigiusz
Wszystko bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem polecam ten sklep
5 / 5
2019-05-21 10:17:18
Manuela
Tak jak powinno być- szybko - bez komplikacji I na temat !
2 / 5
2019-05-20 12:35:17
Faustyna
Szybka wysyłka towaru, ale jakość towaru już nie. Towar określ się uszkodzony, co nie wykluczyło jego użytkowania. Zaraz po rozpakowaniu towaru zrobiono zdjęcia uszkodzeń i wysłano maila reklamującego. Niestety przez 2 tygodnie odpowiedzi brak. Nie odstąpiliśmy od umowy ze względu, że koszt wysyłki wyniósłby ok.20-25% wartości towaru. Jeden koszt wysyłki ponieśliśmy, a zwrot nie byliby z naszego powodu.
5 / 5
2019-05-20 11:08:23
Dalia
Dobra informacja, szybka obsługa. Jestem zadowolona.
3 / 5
2019-05-19 13:03:55
Renia
Towar w porządku lecz dostawa po 2tyg. , nie przemawia do mnie że kurier nie przyjechał po przesyłkę! To ponawia się zlecenie,proste.
5 / 5
2019-05-16 11:27:19
Marcel
Wszystko ok. Łatwy proces zakupu, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-05-13 21:02:14
Ryszard
wszystko szybko i sprawnie - polecam :)
1 / 5
2019-05-13 10:57:54
Kaja
Zadzwoniłam na infolinię w celu ustalenia, czy produkt, który chcę nabyć jest właściwy. Pan przy telefonie chyba nie był w dobrym nastroju. Cały czas był opryskliwy i przerywał, kiedy coś chciałam powiedzieć. Po minucie rozmowy po prostu się rozłączył...... Brawo obsluga klienta!
4 / 5
2019-05-12 12:13:42
Dymitr
Towar zgodny z opisem. Towar niby dostępny na stronie sklepu internetowego a w rzeczywistości musiałem czekać na dostawę od producenta. Szkoda, że sklep udzielił informacji o postępie mojego zamówienia dopiero po mailowej interwencji.
4 / 5
2019-05-09 15:06:58
Liza
jestem zadowolona z chodniczka...ale okres oczekiwania... (no niestety jest na stronie informacja o okresie oczekiwania ale wykorzystany do deski)
5 / 5
2019-05-07 22:41:36
Malwina
Długo czekałam kilka tygodni, ale się doczekałam i jestem zadowolona.
5 / 5
2019-05-07 14:40:00
Jolanta
Polecam jestem zadwolonym klientem , towar jest ciekawy spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2019-05-07 13:59:17
Bogdana
Wszystko przebiegło dobrze. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-05-07 12:56:27
Jagoda
Pomimo problemów u dostawcy z Niemiec, wszystko było ok.
2 / 5
2019-05-01 14:10:13
Gustaw
Zasłona prysznicowa jest bardzo ładna ale okres oczekiwania na towar od chwili zapłacenia to ponad 10 dni.(A w opisie była informacja 3 dni )
1 / 5
2019-04-25 18:39:05
Antonina
oferują produkty, których nie mają na stanie i w rezultacie po miesiącu anulują zamówienie
4 / 5
2019-04-24 23:42:44
Romana
Towar w porządku. Szybka i sprawna dostawa. Polecam.

Rzetelne opinie o ABC ŁAZIENKI