Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABC PREZENTACJI

ABC PREZENTACJI Opinie 4.7 (25)

Wawelska 26
02-061
Warszawa
228481501
opinie ABC PREZENTACJI
speedtest
4.7
25
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-10-28 06:30:22
Rafał
Kupowałem w tej firmie ekran elektryczny Adeo i projektor Epson. Fachowe doradztwo, szybka oferta, bardzo dobre ceny
5 / 5
2019-12-27 12:06:02
Iwona
Miło, uprzejmie, szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-12-24 10:40:21
Ignacy
Sklep w porządku. Bezproblemowy kontakt, a poszukiwana przeze mnie lampa do projektora była dostępna w bardzo atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2019-11-20 13:46:15
Pola
Pomocna ekipa, Szybka wysyłka.
1 / 5
2019-11-15 13:27:27
Seweryn
zamówionego towaru sklep nie miał
5 / 5
2019-10-18 07:51:48
Krystyna
Sklep godny polecenia, zakupy w nim to przyjemność
5 / 5
2019-07-18 10:43:45
Włodzimierz
Transakcja przebiegła bez zakłóceń.
5 / 5
2019-06-02 20:15:11
Celina
bARDZO DOBRA OBSŁUGA, KONTAKT I REALIZACJA
5 / 5
2019-05-24 12:47:22
Wacław
Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2019-04-26 13:16:44
Jarosława
Bardzo profesjonalnie, kontakt świetny!
4 / 5
2019-04-20 21:30:02
Edward
Obsługa sklepu bardzo miła ale z powodu długiego czasu oczekiwania (14-21 dni) musiałem zrezygnować z transakcji.
5 / 5
2019-04-17 12:44:32
Izabela
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-03-22 14:19:50
Zygmunt
Obsługa perfekcyjna, szybko i konkretnie. POLECAM!!
5 / 5
2019-03-20 15:59:11
Bogusław
Profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-03-15 17:23:30
Judyta
Bardzo szybka realizacji, sprzęt jak w opisie na stronie. Znakomity kontakt.
5 / 5
2019-03-07 16:27:11
Izabela
Wszystko zgodne z zamówieniem i w wyznaczonym terminie.
5 / 5
2019-02-22 08:37:38
Ida
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, przesyłka dobrze zabezpieczona, dłuższy termin oczekiwania ze względu na gabaryty przesyłki, ale zostałam o tym poinformowana. Polecam
5 / 5
2018-12-13 22:03:14
Kamila
Fachowa i miła obsługa ze strony sprzedawcy. Klient czuje się ważny.
5 / 5
2018-11-27 11:24:10
Konrad
Wyjątkowo dobrze ponieważ okazało się że przy zamówieniu był brak zamawianego towaru i został on ściągnięty od dostawcy
3 / 5
2018-11-23 14:04:16
Wincenty
Po opłaceniu zamówienie zostało zrealizowane sprawnie. Jedyne zastrzeżenia mam do sklepu online tej firmy. UWAGA! koszty przesyłki nie wiedząc czemu podawane są netto, gdy ceny przedmiotów brutto :-). Stąd po otrzymaniu mailem podsumowania zamówienia (info z danymi konta do przelewu) nie wolno dokonywać przelewu, ponieważ podsumowana kwota się nie zgadza. Firma wprowadza tym sposobem klienta w błąd i powoduje to niepotrzebne zamieszanie. Pozostaje mieć nadzieję, iż nie jest to robione umyślnie aby zaniżać koszty przesyłki.
5 / 5
2018-11-13 16:52:21
Klementyna
Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam sklep
5 / 5
2018-11-13 14:55:49
Daria
Szybka i bezproblemowa transakcja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-10-20 20:59:40
Ireneusz
Zamówienie zostało zrealizowane terminowo.
5 / 5
2018-10-18 11:29:42
Aneta
Szybka i bezproblemowa realzacja zamowienia ,swietny kontakt ze sklepem
5 / 5
2017-11-14 07:52:39
January
Towar zgodny z opisem, przystępna cena, szybka i wygodna realizacja. Super polecam :)

Rzetelne opinie o ABC PREZENTACJI