Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABC-RC

ABC-RC Opinie 4.9 (316)

Nidecka 17
34-122
Wieprz
333 003 080
opinie ABC-RC
speedtest
4.9
316
Opinii

Doskonale

2 / 5
2023-01-10 15:20:45
Józef
Ciągle czegoś nie mają na magazynie.
5 / 5
2022-11-17 04:13:46
Hapro Sp. J.
Fenomenalna obsługa, błyskawiczna wysyłka. Dołożyli wszelkich starań by pomóc w sytuacji kryzysowej klientowi.
1 / 5
2022-08-25 07:31:47
Sebastian
Takiego braku profesjonalizmu nie widziałem nigdzie. Kupiłem 110m światłowodów. Dostałem zwiniętą w koło sklejoną papierową taśmą "zbitkę" Po "rozpakowanie" Cały światłowód poszedł do śmieci. Wszystko tak się zaplątało i po zaginął, że pękał sam w rękach.
5 / 5
2020-02-21 13:34:57
Ludwik
Kontakt bardzo dobry, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-18 22:12:12
Kazimierz
bardzo dobry kontakt, szybka i dobrze zapakowana paczka polecam :)
5 / 5
2020-02-18 12:41:18
Bronisław
Genialnie szybko i profesjonalnie. Bardzo szybki kontakt ze sprzedającym. Gdyby wszystkie firmy działały jak ta to zakupy internetowe byłyby znaczenie przyjemniejsze . Polecam
5 / 5
2020-02-14 18:14:49
Wacław
moje zamówienie dostarczone było w całości i zgodne
5 / 5
2020-02-13 18:06:43
Konstancja
obsługa bardzo miła niestety musiałam zrezygnować ze względu na to ,że część nie pasowała do mojego urządzenia a spostrzegłam to już po jej zdemontowaniu.Nie było żadnych problemów z przyjęciem przez sklep rezygnacji bardzo dziękuję i na pewno kiedyś skorzystam.
5 / 5
2020-02-11 20:48:51
Bolesław
Bardzo dobrze opisany na stronie asortyment.
5 / 5
2020-02-11 17:45:33
Eleonora
Jestem zadowolony z przesyłki i towaru
5 / 5
2020-02-11 16:31:50
Julianna
Wszystko tak,jak w zamówieniu.Polecam.
4 / 5
2020-02-10 14:35:55
Daniel
Pomylono wysyłkę. Dostałem inny towar. Nastąpił zwrot ale wszytko się opóźniło.
5 / 5
2020-02-09 13:05:48
Laura
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Mailowo byłam informowana o postępach w realizacji. Zamówiony zegarek bardzo podoba się mojej 12 latce
5 / 5
2020-02-07 11:30:08
Bartosz
Bardzo dobry kontakt z obsługą, pomogli wysłać towar NATYCHMIAAST. Dziękuję.
5 / 5
2020-02-07 11:12:47
Sonia
Wszystko załatwione szybko i profesjonalnie, bardzo dobry kontakt ze sklepem, polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-05 19:12:08
Martyna
Jak zwykle w tym sklepie OK. Wysyłka błyskawiczna.
5 / 5
2020-02-05 13:46:47
Jagoda
Towar jeszcze nie dojechał ale operacja przebiegła wzorowo. Śmiało polecam, pełen profesjonalizm
5 / 5
2020-02-05 11:44:17
Urszula
Bardzo dobre produkty. Szybko i sprawnie
5 / 5
2020-02-05 10:39:51
Barbara
Bardzo szybka wysyłka i odpowiedź na emaile :)
5 / 5
2020-02-04 19:38:36
Felicjan
Bardzo atrakcyjne ceny na produkty modelarskie
5 / 5
2020-02-03 18:47:35
Stefania
Ciekawy asortyment urządzeń.Polecam innym osobom zainteresowanym modelarstwem, elektroniką.
5 / 5
2020-02-03 11:10:13
Emanuel
Very good. I am from Lithuania, so all went well.
5 / 5
2020-01-31 17:16:44
Diana
W tym sklepie kupuje się z zadowoleniem, świetny kontakt, asortyment zadowalający jak coś brakuje to następnym razem kupię. Polecam.
5 / 5
2020-01-31 12:50:59
Iwona
Jestem mile zaskoczony niektórymi cenami. Nie opłacało się ciągnąć z Chin mimo że dużo kupuję. Niektóre ceny są niższe , w szczególności na elektronikę DIY. Będę walczył o rabat. Bardzo szybka wysyłka. Zraził mnie opis elektroniki, bardzo podstawowe , ogólne opisy , brak jak to u Chińczyka opisu wyjść, schematów ale to normalne. Kolejne miłe zaskoczenie opisu taimera , ładna instrukcja wykonana przez RC, u Chinola ledwo do zrozumienia. POLECAM
5 / 5
2020-01-29 15:04:24
Aurelia
Pierwsze, ale udane, cena przystępna, szybka dostawa
5 / 5
2020-01-28 21:51:10
Robert
Jest duży asortyment choć mógłby być jeszcze trochę większy. Dużo niższe ceny niż w innych sklepach internetowych. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 11:40:00
Sergiusz
Polecam! Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-26 13:58:08
Brunon
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-25 16:15:51
Ilona
super profesjonalny kontakt i produkty
5 / 5
2020-01-24 14:05:39
Jacek
Dobrze przemyślana funkcjonalność sklepu, więc zakupy robi się przyjemnie.
3 / 5
2020-01-24 05:51:27
Gerard
Jeden z dwóch higiometrow niesprawny :(
5 / 5
2020-01-22 19:24:47
Bolesław
Kupuję po raz kolejny - rewelacja, wysyłka błyskawiczna.
5 / 5
2020-01-22 11:15:05
Martyna
Bardzo sprawnie realizowane zamówienie. Realizacja zgodna z ofertą sklepu i moim zamówieniem. Pełna informacja o krokach wykonywanych w czasie jego realizacji!!!
5 / 5
2020-01-21 17:50:00
Natasza
Zakupy zrobione bez problemu towar dotarł na czas określony przez sprzedającego. Towar estetycznie zapakowany i odpowiednio zabezpieczony. Jestem zadowolony i polecam sklep ABC RC.
5 / 5
2020-01-18 09:24:22
Bogdan
Super sklep :-) dostałem paczkę na drugi koniec Polski w mniej niż 24h polecam
5 / 5
2020-01-17 17:07:42
Przemysław
Dobre ceny, naprawdę duży wybór, choć czasem czegoś jednak nie ma, szybka realizacja, zamówienie do południa dochodzi na następny dzień. Fajny balans pomiędzy cenami konkurencji, a długą dostawą z prc.
5 / 5
2020-01-13 13:38:36
Irmina
Szybka dostawa . Produkty dobrej jakości
5 / 5
2020-01-12 12:39:14
Kornel
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem i ceny konkurencyjne w porównaniu do podobnych stron ;-)
5 / 5
2020-01-08 10:46:35
Aniela
Solidnie i szybko. Paczka bardzo dobrze zapakowana.
5 / 5
2020-01-03 23:05:50
Patryk
SOLIDNOŚĆ, OBSŁUGA ,POLECAM !!!
5 / 5
2019-12-25 12:36:33
Agnieszka
Jestem zadowolona z zakupu i po raz pierwszy Poczta Polska i to przed świętami dostarczyła przesyłkę w ciągu 4 dni. Ogromny postęp.
5 / 5
2019-12-21 17:32:37
Janusz
Wszystko przebiefło bez zadnych problemów
5 / 5
2019-12-20 13:08:28
Sara
Jestem zadowolona, realizacja zamówienia spełniła moje oczekiwania
5 / 5
2019-12-20 12:13:16
Daniela
Szybko I konkretnie , wszystko dziala , wszystko sie zgadzalo. Sklep polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam Tomasz
5 / 5
2019-12-19 11:55:18
Daria
Wszystko w porządku!!!! Polecam
5 / 5
2019-12-18 22:35:35
Felicja
świetny sklep, konkurencyjne (lekko) ceny, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-12-17 12:16:17
Eliza
Super sklep! Super towar! Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 16:54:20
Benedykt
W porządku. Sprawnie i szybko, kontakt bez problemów.
5 / 5
2019-12-12 20:22:40
Olga
Sklep ze sprzętem dla majsterkowiczów bardzo profesionalnie podchodzi do obsługi kupującego. Z czystym sumieniem polecam sklep abc-rc.pl każdemu,kto poszukuje dużego wyboru różnego rodzaju części modelarskich.
5 / 5
2019-12-12 12:12:37
Oksana
Super sprzedawca. Super kontakt,. Szybka realizacja zamówienia :) stanowczo Polecam
4 / 5
2019-12-12 11:52:23
Dawid
Dobry sklep internetowy można kupić wiele rzeczy modelarskich / płytek arduino wydałem już dobre 300 zł na zakupy i w większości przypadków towar był okej jednakże ostatnie płytki arduino które zamówiłem dotarły do mnie niesprawne...
5 / 5
2019-12-10 18:38:06
Tomasz
pełen profesjonalizm polecam jak najbardziej
5 / 5
2019-12-09 22:40:19
Ada
Wszystko w najlepszym kierunku
5 / 5
2019-12-06 14:31:44
Diana
Wszystko dotarło co było zamówione polecam
5 / 5
2019-12-06 13:34:27
Celestyn
Abc RC to sklep szanujący klienta .
5 / 5
2019-12-04 07:55:55
Bolesław
Dostawa zgodna z zamówieniem. Wszystko ok!!!
4 / 5
2019-12-02 13:38:05
Gustaw
Jak zawsze błyskawiczna wysyłka .
5 / 5
2019-12-02 09:29:01
Róża
Dobry rzetelny sklep, nastąpiła pomyłka, ale naprawili ją i towar dosłali gratis. To się ceni.
1 / 5
2019-11-28 18:31:27
Jarosław
Firma abc-rc.pl towar wysłała tylko nasza kochana Poczta Polska tradycyjne zawaliła sprawę.
5 / 5
2019-11-28 13:53:01
Gracjan
Szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-11-28 13:21:57
Klaudia
Jak zawsze wszystko co zostało zamówione dotarło, do tego zapakowane według dodatkowej prośby, polecam!
5 / 5
2019-11-28 09:08:57
Lech
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-11-28 07:41:34
Grażyna
Bardzo szybka realizacja i przyjemne ceny
5 / 5
2019-11-27 13:33:24
Izolda
jak dla mnie wszystko maja :D mega pozytyw :)
5 / 5
2019-11-26 15:44:59
Witold
Bardzo dobry sklep .Polecam !!!
4 / 5
2019-11-22 19:36:06
Władysława
Braki przy pakowaniu: złacze kijanki przy pakowaniu było niezabezpieczone i zarysowało folię filtracyjną ekranu urządzenia
5 / 5
2019-11-22 16:53:37
Barbara
Jak zawsze doskonała i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2019-11-21 14:44:19
Henryka
Jestem zadowolony, zakupione elementy działają dobrze, duży wybór szeroki asortyment, dobre ceny
5 / 5
2019-11-21 12:08:28
Mariusz
szybko i bez udziwnień, jednym słowem super
5 / 5
2019-11-21 10:43:47
Jarosław
Zakupy przebiegły sprawnie i bez kłopotów. Mam zastrzeżenia co do filmiku instruktażowego montażu zakupionej obudowy oscyloskopu. Jeśli już go produkować to w normalnym nie przyspiesznym tempie, a zamiast denerwującej muzyczki prezenter mógł dać swój głos.
5 / 5
2019-11-20 21:05:38
Sebastian
Wszystko jak zwykle szybko i bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-11-20 20:34:30
Agnieszka
Dobrze spakowane, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-20 16:35:22
Honorata
SUPER SKLEP i super transakcja
5 / 5
2019-11-19 12:09:58
Marcin
Wszystko jak najbardziej w porządku,jestem zadowolony z poziomu obsługi.
5 / 5
2019-11-18 18:11:12
Zenon
Oby wszystkie sklepy w tej branży i nie tylko działały w podobny sposób co ABC to wszystkim żyło by się lepiej i bezstresowo.Np.moja reklamacja została załatwiona pozytywnie w jednym dniu,a w zasadzie w ciągu godziny bez konieczności "stu pytań i odpowiedzi włącznie z podaniem nr. kołnierzyka"
5 / 5
2019-11-18 15:43:53
Judyta
Szybko,sprawnie i bezproblemowow!!
5 / 5
2019-11-18 12:17:10
Franciszek
Szybko,sprawnie zgodne z opisem polecam.
5 / 5
2019-11-14 13:35:19
Łukasz
Bardzo fajny sklep, duży wybór, jasne opisy, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-11-14 11:15:22
Iwo
Świetny sklep, szybka realizacja zamówienia, dokładnie zapakowana przesyłka.
5 / 5
2019-11-13 20:49:45
Hanna
Zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-11-13 13:02:27
Longin
Uważam, że ABC-RC jest firmą XXI wieku!!! Chciałbym spotykać tylko takie sklepy internetowe. Zakupy u Nich to sama przyjemność. Bardzo przejrzysty system przeglądania oferty i realizacji zakupów sprawia, że chętnie do Nich wracam.
5 / 5
2019-11-12 12:15:41
Bernadeta
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Towar zgodny ze specyfikacją, dostarczony w odpowiednio zabezpieczonym opakowaniu. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-08 00:06:54
Judyta
Wszystko jest jak należy dostajesz to za co płacisz polecam
5 / 5
2019-11-07 14:55:47
Jarosław
Szeroki asortyment umożliwiający wybór interesującego nas produktu. Przyzwoita cena, błyskawiczna przesyłka oraz pełna zgodność towaru z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-11-06 18:28:16
Wiktoria
Abc-rc jak zawsze wszystko zwinne i na czas więc klient nie ma prawa być niezadowolony. Polecam jak zawsze!
5 / 5
2019-11-06 08:58:46
Eliza
Bardzo dobra i miła obsługa, dobre ceny. Polecam
5 / 5
2019-11-05 14:22:05
Radosław
Super, jestem bardzo zadowolony z zakupu
5 / 5
2019-10-31 20:09:44
Idzi
W razie potrzeby będę korzysta z Waszych usług w pierwszej kolejnościł
5 / 5
2019-10-31 19:36:59
Mikołaj
Korzystałem ze sklepu już kilkakrotnie. Zawsze byłem bardzo zadowolony z obsługi, terminowości i rzetelności. Na koniec, może to mało ważne, ale jest to chyba pierwszy znany mi sklep internetowy który wysyła przesyłki we własnych firmowych opakowaniach (a nie w kartonach po basenach czy butach). ;-).
5 / 5
2019-10-30 21:43:16
Bernadeta
W pełni profesjonalne podejście do klienta. Błyskawiczna wysyłka, towar bezpiecznie zapakowany...
5 / 5
2019-10-29 08:22:52
Bronisław
witam .Polecam abc-rc.pl znajomym ,sam jestem bardzo zadowolony i na pewno skorzystam jeszcze z ofert tej firmy.
5 / 5
2019-10-23 20:00:29
Ireneusz
Mój pierwszy zakup. Szybka realizacja – zamówienie złożone w niedzielę wysłano w poniedziałek. Towar był odpowienio zapakowany.
5 / 5
2019-10-21 13:33:09
Matylda
świetne ceny, szybka przesyłka, czytelny interfejs sklepu
5 / 5
2019-10-17 07:13:14
Janusz
Super sklep z szybką obsługą
5 / 5
2019-10-16 14:13:42
Mieczysława
Wszystko idealnie w niedzielę zamówienie a we wtorek z rana paczka już w paczkomacie ze wszystkim co potrzebne idealnie zapakowana i zabezpieczona.
5 / 5
2019-10-15 18:40:06
Sara
Po prostu super. :) Gorąco polecam
5 / 5
2019-10-14 21:40:40
Magdalena
Bardzo szybka i miła obsługa,pompki szybciutko dotarły do paczkomatu a syn bardzo zadowolony i kolejny automat do napoi zmontowany. Serdecznie polecam 😍
5 / 5
2019-10-11 19:21:59
Dariusz
Bardzo miła i fachowa obsługa
5 / 5
2019-10-10 20:05:31
Jerzy
Jak zwykle sklep O K! Tylko firma kurierska do niczego...
5 / 5
2019-10-10 14:44:26
Laura
Dobry towar. Pełna profesja. Polecam.
1 / 5
2019-10-07 10:25:13
Witold
Sklep może ok,ale kupiłem przejściówki, ktore sie do niczego nie nadają, po prostu DNO
5 / 5
2019-10-04 13:08:08
Wojciech
Czułem się bardzo dobrze poinformowany o statusie mojego zamówienia :D
5 / 5
2019-10-03 20:34:09
Przemysław
Bardzo przyjazny i przejrzysty sklep, z ciekawymi produktami. Dobre ceny, wiele możliwości dostawy, wszystkie informacje na bieżąco na mailu. Liczę na większy asortyment bo zakupy w abc-rc.pl to przyjemność.
5 / 5
2019-10-03 11:26:48
Wojciech
Wzorowa współpraca, jestem usatysfakcjonowany
4 / 5
2019-10-02 20:32:49
Dorota
Szybka obsluga zlecenia- 2 -do 3 dni i zamowiona przesylke mozna odebrac . Jedyny mankament, to brak niektorych towarow.
5 / 5
2019-10-02 11:35:03
Radomir
Jak zawsze, wszystko OK. Błyskawiczna wysyłka. Bardzo Polecam
5 / 5
2019-10-01 10:51:10
Gracjan
Błyskawiczna realizacja, mimo zamówienia wielu rozdrobnionych towarów. Polecam!
5 / 5
2019-09-26 17:51:09
Irmina
Rewelacja, szybko sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-09-26 13:25:50
Bernard
Wszystko jest ok. Polecam. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-24 09:19:28
Bronisława
Bardzo dobra obsługa i komunikacja. Towar wysłali błyskawicznie.
5 / 5
2019-09-23 22:33:05
Iwona
Super. Łatwo sprawnie i rzetelnie.
2 / 5
2019-09-19 17:12:57
Witold
Na razie nie mam powodu, aby napisać dobrą opinię. Od trzech dni czekam na obiecany zwrot pieniędzy za towar, którego nie ma w sklepie i nie wiadomo, czy kiedykolwiek będzie. Wojciech Łączyński Włocławek
5 / 5
2019-09-19 16:29:45
Bolesław
Co tu duzo mowic. Wszystko co chcę. Szybki kontakt techniczny i ekspresowa dostawa.
5 / 5
2019-09-16 13:49:48
Kacper
Wszystko jak najbardziej ok. Szybko, sprawnie i miło. Są to już moje kolejne zakupy w tym sklepie i napewno jeszcze tu wrócę.
5 / 5
2019-09-15 10:29:12
Alberta
Bardzo szybka dostawa, wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-14 11:55:15
Gustaw
Bardzo szybka wysyłka i dostawa.
5 / 5
2019-09-13 20:38:15
Zbyszko
Sklep działa profesjonalnie. Towar zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-09-13 13:27:07
Donata
Ogolnie polecam w zamowieniu byl 1 blad mianowicie zamawialem plytki do ladowania ogniw 1amper a jedna plytka przyszla mi ktora prad ladowania miala 850mah jest to do "wybaczenia" bez problemu bo na wszelki wypadek wzielem wiecej plytek.a takie bledy sie moga zdazyc.
5 / 5
2019-09-12 14:55:57
Eugeniusz
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-09-12 12:57:16
Kazimierz
Perfekcyjna obsługa i. Polecam wszystkim
5 / 5
2019-09-09 13:12:41
Honorata
Świetny sklep. Gorąco polecam
5 / 5
2019-09-09 13:04:32
Luiza
polecam wszystko szybko i sprawinie
5 / 5
2019-09-09 10:43:51
Filip
Świetne ceny, bardzo bogaty asortyment a czas realizacji niemal natychmiastowy. Polecam każdemu.
5 / 5
2019-09-06 11:49:21
Marcin
Zero uwag. Zapłaciłem dostałem co zamawiałem.
5 / 5
2019-09-05 10:29:30
Adrian
duży wybór ciekawych produktów i bardzo dobre ceny. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu. Polecam
5 / 5
2019-09-04 12:39:40
Marcel
Super SKLEP. Transakcja szybka i sprawna.
5 / 5
2019-09-03 19:52:55
Wiesława
Świetny sklep,zawsze tam kupuje i nie było nigdy problemu z niczym.
5 / 5
2019-09-02 18:13:47
Daria
Super szybko i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-09-02 13:29:32
Dorota
Wszystko zgodnie z opisem, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-09-02 13:10:05
Regina
Ekspresowa obsługa, świetne ceny.
5 / 5
2019-09-01 10:13:00
Cecyl
Zamówiłem NANO V3.0, wszystko przebiegło bez zarzutów.
5 / 5
2019-08-28 18:36:51
Celina
Super sklep. Bardzo szybka wysyłka oraz wrazie jakich kolwiek pytań zawsze uzyskuje się konkretną odpowiedź
5 / 5
2019-08-27 12:34:25
Klaudiusz
Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka
5 / 5
2019-08-27 08:33:22
Jacek
Brak zastrzeżeń do sklepu, zamówienie szybko wysłane.
5 / 5
2019-08-23 15:50:21
Fryderyka
Szybka i bezproblemowa dostawa
5 / 5
2019-08-23 04:56:17
Amelia
Już nie pierwszy raz bez problemu. Naprawdę polecam
5 / 5
2019-08-20 11:06:53
Jakub
Rzetelna firma z dobrą ofertą.
5 / 5
2019-08-19 23:09:40
Karol
Bardzo dobre ceny. Towar zgodny z opisem. Szeroka oferta silniczków elektrycznych. Polecam
5 / 5
2019-08-19 11:17:56
Fryderyk
Bardzo bogaty asortyment, niskie ceny, godny polecenia.
5 / 5
2019-08-16 15:39:55
Lech
Sklep wywiązuje się z umowy, paczka doszłą nienaruszona
5 / 5
2019-08-16 11:43:13
Kacper
W pełni profesjonalna obsługa, szybka wysyłka zamówionego towaru, wyczerpujące odpowiedzi na zadawane pytania i doskonale doradztwo. Na prawdę bardzo polecam.
5 / 5
2019-08-14 13:30:08
Klemens
Bardzo dobra obsług. Prosiłem żeby było gotowe we wtorek o 9 i było
5 / 5
2019-08-12 10:37:37
Gustaw
Witam, ciężko mi zrozumieć, dlaczego jest tyle negatywnych ocen sklepu abc RC. Konkurencja? Wiele razy zamawiałem w tym sklepie części do mojego drona, łącznie zostawiłem już pewnie ponad 1500 zł. Nigdy nie było żadnych niedomówień czy nieścisłości. Zawsze wysyłka była realizowana szybko, zamówienie zawsze się zgadzało. Na pewno jeszcze dokonam niejednego zakupu. Szczerze polecam!
5 / 5
2019-08-11 19:53:22
Lilianna
Bardzo szybka realizacja. Mała uwaga co do strony: telefon komórkowy ze strony nieaktywny. Kontakt drogą emailową - błyskawiczny
5 / 5
2019-08-08 19:15:19
Walenty
Zakupy przebiegły bez zarzutu, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-05 12:11:20
Dymitr
Jestem zadowolony z oferty oraz obsługi.
5 / 5
2019-07-31 20:13:59
Walenty
Profesjonalna obsługa, polecam.
5 / 5
2019-07-30 19:50:39
Arnold
Bardzo polecam ten sklep. Konkurencyjne ceny, bogaty asortyment, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-07-30 13:34:19
Bolesław
Super.! W nocy złożyłem zamówienie. Tego samego dnia wysłane było, następnego dnia było i mnie. To już nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie i powtórnie się niezawiodłem.
5 / 5
2019-07-27 11:34:30
Ryszard
Nic dodać, nic ująć. Poprostu SUPER!!
5 / 5
2019-07-26 06:19:21
Julita
Kupuję u nich elektronikę, więc się nie wypowiem o modelach RC. Mają bardzo atrakcyjne ceny, bezkonkurencyjne na polskim rynku.
5 / 5
2019-07-25 12:07:23
Wiesław
Rzetelny sklep w którym można tanio kupić dużo rzeczy dla majsterkowiczów
5 / 5
2019-07-24 20:54:40
Agnieszka
Jestem zadowolony z zakupionego towaru . Czyli wszystko OK
5 / 5
2019-07-23 12:01:34
Liliana
Super. Na pewno wrócę po nowe upatrzone zakupy.
5 / 5
2019-07-20 19:34:39
Feliks
Szybko i sprawnie. Jak zawsze bez opoznien i bez klopotow.
5 / 5
2019-07-18 19:51:56
Jagoda
Bardzo mile mnie zaskoczył na plus. Ceny ogólnie przystępne, wysyłka paczkomat i- post 12.50 zł drogo, wszędzie 8.99zł. Kontakt ze sklepem super, często i dokładnie. Polecam i wrócę tu.
5 / 5
2019-07-17 23:12:38
Michał
Polecam sklep wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-07-15 11:26:31
Celestyna
Bardzo sprawnie i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-07-13 06:37:59
Romana
Zakupy udane. Szybkie i sprawne. Dostawa na kolejnego dnia (pomimo zamówienia po godzinie 15). Fantastyczny sklep.
5 / 5
2019-07-11 19:04:09
Krystian
Jak zwykle w tym sklepie wszystko super!
5 / 5
2019-07-10 15:15:37
Bolesław
jak zamówiłem tak dostałem bez żadnych przeszkód
5 / 5
2019-07-10 08:34:11
Jadwiga
Ceny - najlepsze z dostępnych Termin realizacji - sklep - natychmiast - InPost w 12h --> Warszawa - następnego dnia towar u mnie
4 / 5
2019-07-09 13:12:42
Kinga
Nie ma tu nic do oceny. Poprawnie.
5 / 5
2019-07-09 10:51:27
Konrad
Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem, niskie ceny, dobra jakość. POLECAM !!!
5 / 5
2019-07-08 13:15:33
Klaudia
Artykuly jak w opisie, wszystko dziala, szybka wysylka Jedyny maly minus za " kontakt " - > probowalem sie dodzwonic kilkukrotnie na wskazany numer na stronie, niestety nie udalo sie. Byc moze to byl tylko chwilowy problem.
5 / 5
2019-07-08 10:43:12
Tadeusz
wyjatkowo solidna firma - od lat !
5 / 5
2019-07-08 10:16:03
January
Sklep naprawdę rewelacyjny, Miła i fachowa obsługa,-informacje o stanie zamówienia na bieżąco poprzez e-mail. Błyskawiczna dostawa i zgodność zamówienia. Dokonałem już wielokrotnie zakupu i jestem bardzo zadowolony, POLECAM WSZYSTKIM !!!
4 / 5
2019-07-03 16:57:37
Włodzimierz
zamówiłem iinny produkt a dostałem inny ale ogólnie dobrze,z tej samej serii ale inna
5 / 5
2019-07-03 16:04:49
Stanisław
Bardzo mi się podobało podejście do klienta. Sprawnie, szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-07-03 13:45:46
Zbyszko
Dobry sklep polecam. Nie było żadnych problemów przy zakupie.
5 / 5
2019-07-02 13:52:07
Rozalia
Szybko, sprawnie i na temat. Gdy czegoś potrzebuję a jest w ofercie abc-rc - zawsze u nich kupuję.
5 / 5
2019-07-02 10:33:27
Tobiasz
Firma zadziałała bardzo szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-07-01 17:25:42
Tamara
Idealna realizacja zamówienia!
5 / 5
2019-07-01 10:54:02
Beata
Błyskawicznie dostarczono, zgodnie z zamówieniem - super polecam.
5 / 5
2019-06-30 16:32:51
Adrian
Bardzo dobry sklep z dobrym towarem i przystępnymi cenami.
5 / 5
2019-06-26 18:25:31
Rozalia
Spoko cena, przesylka elegancko zapakowana, wszystko bylo tip top. 5
5 / 5
2019-06-26 15:24:03
Aleksandra
Jako stały klient,jestem zadowolony w 💯%
5 / 5
2019-06-24 08:05:49
Szymon
Zamówiony towar otrzymałem dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Polecam
5 / 5
2019-06-21 11:58:04
Izydor
Wszystko okej kupiłem w lepszej cenie niż gdzie indziej
5 / 5
2019-06-15 14:13:37
Iwo
spoko sklep szybka wysyłka i pomocna obsługa
5 / 5
2019-06-14 14:32:07
Małgorzata
Doskonała fachowa obsługa 100%.
5 / 5
2019-06-14 12:34:35
Seweryn
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczony towar i niskie ceny, same plusy. Polecam!
5 / 5
2019-06-12 19:51:51
Aneta
Sklep w jak najlepszym porządku ale firma kurierska przeleciała w kulki przyszło powiadomienie że kurier nie zastał nikogo w domu a paczka dotarła 2 dni puzniej.
5 / 5
2019-06-12 09:24:26
Genowefa
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, szybka obsługa i dostawa. Polecam sklep.
5 / 5
2019-06-11 15:26:56
Krzysztof
bardzo dobra firma , kupiłem u nich wiele rzeczy wszystko ok
5 / 5
2019-06-11 14:02:44
Ziemowit
Tak powinno wyglądać zakupowanie😀 w necie pozdrawiam obsługę👍
5 / 5
2019-06-06 14:25:51
Lucyna
Dobry solidny sklep, godny polecenia
5 / 5
2019-06-06 09:58:22
Ismena
Polecam. Bardzo szybka wysyłka. Towar ok.
5 / 5
2019-05-31 19:12:55
Ksenia
Kupuję w tym sklepie kolejny raz i jak zwykle super! Polecam!
5 / 5
2019-05-31 12:32:04
Edward
Szybka realizacja. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-05-29 17:59:38
Dariusz
Już kilka lat robię tam żakupy i zawsze nie było problemów z obsługą i wysyłką zamówionego towaru Ja polecam !
5 / 5
2019-05-29 05:57:03
Roman
B.DOBRZE,ALE MAM PYTANIE CZY ZAKUPIONY MODUŁ ESP 8266 TO ORYGINAŁ CZY PODRÓBKA? MODUŁ WI-FI JEST ODWRÓCONY O 180 STOPNI.PRZEJRZAŁEM DUŻO ZDJĘĆ W INTERNECIE I NIE SPOTKAŁEM PODOBNEGO MONTAŻU.BYŁBYM WDZIĘCZNY ZA ODPOWIEDŹ.
5 / 5
2019-05-28 19:52:00
Nadia
Zajebiaszczy sklep gorąco polecam
5 / 5
2019-05-27 12:42:55
Zuzanna
Super szybka wysyłka wszystko ok
4 / 5
2019-05-24 06:42:28
Leon
Szybko i sprawnie - tak jak powinno być
5 / 5
2019-05-21 17:54:46
Felicja
dobry sklep serdecznie polecam
5 / 5
2019-05-20 12:45:00
Jakub
Zamówienia realizowane są prawie natychmiast..Łatwy i szybki kontakt .Reklamacje uznawane są bez zastrzeżeń z dużym zaufaniem do opinii klienta.Polecam.
5 / 5
2019-05-20 07:34:18
Malina
spory wybór, szybka realizacja
5 / 5
2019-05-17 21:05:10
Irma
Sumienna i profesjonalna firma. Po zmiany strony jeszcze lepsza w wykonaniu sprzedaży swojego towaru. Polecam tą firmę jak wzór dla innych sklepów internetowych.
5 / 5
2019-05-15 15:07:03
Mirosław
Szybka realizacja. Pełna informacja na każdym kroku od zakupu do wysyłki. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

Rzetelne opinie o ABC-RC