Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABC-STORE

ABC-STORE Opinie 4.7 (57)

Szosa Knyszyńska 17/3
15-694
Białystok
515875591
opinie ABC-STORE
speedtest
4.7
57
Opinii

Dobrze

4 / 5
2019-09-29 12:36:05
Liza
Ogólnie ok. Tylko czasami oferta na stronie jest nieaktualna. Zamówiłam towar który był w ofercie dostępny a okazało się że faktycznie go nie ma. Od razu był kontakt ze strony sklepu. Zaproponowano satysfakcjonujące rozwiązanie
5 / 5
2019-09-20 12:59:38
Eliza
Wysyłka tego samego dnia co zamówienie towar na drugi dzień w domu
5 / 5
2019-08-19 13:37:54
Julita
Bardzo dobry kontakt z dostawcą, atrakcyjne ceny.
5 / 5
2019-07-31 13:38:46
Sabina
Wszystko sprawnie załatwione. Polecam i na pewno będę korzystać z usług sklepu 😁
5 / 5
2019-07-26 22:48:22
Michał
Bardzo dobrze i super szybko POLECAM
5 / 5
2019-07-26 17:30:27
Sara
Jestem bardzo zadowolona pod każdym względem, jeśli chodzi o relacje kupujący-sprzedający. Oferta sklepu godna polecenia. Zachęcam szukających dobrych towarów przede wszystkim oryginalnych zagranicznych. Kontakt ze sklepem i mailowy, i telefoniczny, niespotykanie rzeczowy i uprzejmy. POLECAM!
5 / 5
2019-07-15 08:42:34
Konstancja
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-07-12 15:50:34
Izabela
Świetnie. Jak zawsze wszystko przebiegło świetnie :)
5 / 5
2019-07-05 14:13:26
Wiesław
Nigdy nie otrzymałem przesyłki tak szybko jak w tym sklepie. Towar zamówiony jednego dnia o 16, otrzymałem drugiego dnia koło południa. Mistrzostwo, a sam towar trudno osiągalny w innych sklepach.
5 / 5
2019-07-03 15:41:48
Gabriela
Bardzo szybko i sprawnie firma dziła
5 / 5
2019-06-21 16:26:06
Sławomira
Szybka dostawa, towar spełniający oczekiwania
5 / 5
2019-06-14 12:35:29
Jędrzej
Błyskawiczna przesyłka, miła obsługa sklepu internetowego, towar bardzo dobry.
5 / 5
2019-06-11 20:48:43
Izyda
komunikacja ze sklepem bardzo ok
5 / 5
2019-06-11 12:51:34
Manuela
B.sprawnie i b.solidnie spakowana przesyłka
4 / 5
2019-05-29 14:11:53
Teresa
Niestety ostatnio otrzymalam produkt z bardzo krotkim terminem przydatnosci, szkoda bo do tej pory bylam zadowolona ze sklepu
5 / 5
2019-05-27 10:10:00
Malwina
towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-05-16 18:57:51
Angelika
super sklep szybko i zgodne z zamowieniem
5 / 5
2019-05-07 19:04:49
Grzegorz
Szybka wysyłka, profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2019-04-29 14:40:10
Bartosz
Doskonały sklep z doskonałym towarem i obsługą klienta na najwyższym poziomie. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo dziękuję, na pewno wrócę na kolejne zakupy - i z czystym sumieniem polecam ten sklep wszystkim szukającym towarów wysokiej jakości.
5 / 5
2019-04-18 22:32:12
Bożena
Świetna, błyskawiczna dostawa, miła, fachowa obsluga. Będę wracać 😊😊
5 / 5
2019-04-18 09:46:10
Gabriel
Szybko i sprawnie. Kawa w atrakcyjnej cenie
5 / 5
2019-04-17 13:30:31
Barbara
Jestem zadowolona. Wszystko zgodnie z informacją na stronie. Zakupy udane
5 / 5
2019-04-12 13:14:53
Klemens
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!
5 / 5
2019-04-12 12:30:14
Eugeniusz
Solidny sklep,terminowa dostawa
5 / 5
2019-04-11 14:49:05
Teodor
Szybki zakup, dobra jakość obsługi
3 / 5
2019-04-05 09:12:50
Łukasz
Jeszcze nie otrzymałem przesyłki to jest chyba coś nie tak w ofercie było dostarczenie w 24 godziny
5 / 5
2019-04-02 10:59:00
Antoni
Transakcja przebiegła bez problemu ok.
4 / 5
2019-03-28 15:36:12
Eliza
Wszystko na najlepszej drodze do doskonałości...
4 / 5
2019-03-28 15:36:12
Mieczysław
Wszystko na najlepszej drodze do doskonałości...
5 / 5
2019-03-26 16:13:00
Franciszek
Wspaniała firma towar super na pewno zamówię znowu.
5 / 5
2019-03-05 12:51:16
Pola
Jestem bardzo zadowolony z realizacji i szybkości dostawy towaru. Polecam w 100% :)
5 / 5
2019-02-26 11:34:22
Malina
Bardzo korzystne ceny. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-02-23 13:42:18
Dariusz
Szybka wysyłka.Bardzo dobry kontakt ze sklepem.Jakość zamawianego towaru - pierwsza klasa.Wszystkim POLECAM. :) :) :)
5 / 5
2019-02-21 10:47:22
Anna
Polecam, obsługa zadawalająca
5 / 5
2019-02-20 08:32:07
Stanisława
Zakupy w Abc-Store to prawdziwa przyjemność. Zamówiona kawa dotarła błyskawicznie, w paczce mądrze zapakowanej, BŁYSKAWICZNIE. Uprzejmy i uśmiechnięty kurier dopełnił, przyjemności. Z czystym sumieniem polecam !
5 / 5
2019-02-19 11:37:37
Brunon
Szybko, miło, bezproblemowo. Polecam :-)
5 / 5
2019-02-18 15:53:32
Zbyszko
Szybko i bez problemów, zamówienie kompletne i fantastycznie zapakowane :) piąteczka!
4 / 5
2019-02-14 10:54:25
Eryk
W sklepie zamawiam kawę. Zakupy robię bezproblemowo. Dla większej wygody namawiałbym sklep do możliwości opłacenia za towar bezpośrednio z poziomu zamówienia. Za każdym razem dostaję komunikat że powinienem przesłać przelew na kwotę i pilnować aby w treści przelewu był numer zamówienia. To już trochę archaiczne. Gdyby sklep w porozumieniu z bankami przygotowywał mi systemowo taki przelew dałbym 5 gwiazdek. Robię tego typu przelewy u innych dostawców i podoba mi się takie rozwiązanie.
5 / 5
2019-02-12 21:26:03
Jadwiga
Wszystko świetnie! Nie mam żadnych zastrzeżeń! Zamówiony towar otrzymałam bez żadnych problemów! Skorzystam na pewno w razie potrzeby!
5 / 5
2019-02-08 22:36:46
Stefan
Można było użyć większego pudełka, 2 opakowania mentosów które zamówiłem, były naruszone, wręcz otwarte, można byłoby lepiej zadbać o zapakowanie produktów, poza tym, nie mam zastrzeżeń, a są to moje pierwsze zakupy na tej stronie.
5 / 5
2019-02-05 11:16:47
Zdzisława
Super sklep. Szybka i rzetelna obsługa. Bardzo dobre i smaczne produkty.
5 / 5
2019-01-31 12:34:05
Luba
kupowanie oraz przesylka u tego sprzedawcy to sama przyjemnosc
4 / 5
2019-01-26 12:55:20
Marzena
szybko i sprawnie chociaż płyn który zamówiłam częściowo się rozlał. szczęście że nie uszkodził reszty towaru.
5 / 5
2019-01-25 22:39:07
Emanuela
Sprawdzony, godny zaufania sklep internetowy
5 / 5
2019-01-18 13:32:11
Franciszka
jestem zadowolony z zakupow w abc-store.pl polecam tego sprzedawce
4 / 5
2019-01-08 17:46:51
Fryderyk
Sklep ok. Dobry kontakt. Natomiast 4 punkty zamiast 5 za InPost. Dostawa do domu dramat. Sugeruję zmianę firmy realizującej przesyłki.
5 / 5
2019-01-06 11:22:53
Rafał
Zakupy w porządku, mogę śmiało polecić, zamówienie złożone 27 grudnia, wysłane 28 grudnia-otrzymałem 3 stycznia, długi czas oczekiwania był wynikiem weekendu i świąt, myślę że gdyby nie to przesyłka przyszła by expresowo
5 / 5
2019-01-04 11:40:00
Kamila
Świetny wybór , szczególnie kaw i rewelacyjne ceny. Sklep szybko zrealizował zamówienie, a status przesyłki znałam na bieżąco.
5 / 5
2018-12-19 13:27:49
Dominika
Bardzo solidny sklep. Obsługa i fachowość na najwyższy poziomie. Produkty pierwszej klasy.
5 / 5
2018-12-17 11:27:37
Waldemar
Super, wszystko ok. Szybka wysyłka. Towar ok.
5 / 5
2018-12-14 19:25:46
Romana
Od dłuższego czasu kupuje w sklepie i nie mam żadnych zastrzeżeń.
3 / 5
2018-12-11 16:17:35
Henryka
Nie mogę ocenić, ponieważ towar do mnie nie dotarł jeszcze.
5 / 5
2018-12-07 11:26:03
Arlena
Super sklep i miły dostawca towaru
5 / 5
2018-12-05 11:29:10
Iga
Profesjonalnie i fachowo. Polecam.
5 / 5
2018-11-30 12:56:14
Stefan
Zakupy w sklepie abc-store to sama przyjemność.
1 / 5
2018-11-30 12:12:55
Jacek
Bardzo dobry kontakt, informacja o przesyłce na bieżąco. Szybko, sprawnie. Dostarczony towar bardzo dobrej jakości.Polecam
3 / 5
2018-11-30 09:43:24
Mariusz
Slaby,,bardzo długi czas oczekiwania

Rzetelne opinie o ABC-STORE