Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Abc Suplement

Abc Suplement Opinie 4.7 (45)

Dubiela 5
41-800
Zabrze
( brak )
brak obrazu
speedtest
4.7
45
Opinii

Dobrze

5 / 5
2014-06-25 19:44:52
Zygfryd
Obsluga klienta na najwyzszym poziomie, kontakt z klientem rowniez bardzo dobry, absolutnie zadnych zarzutow, serdecznie polecam :)
5 / 5
2014-06-06 06:29:36
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-05 16:24:27
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-27 19:41:53
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 17:20:11
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-24 14:23:03
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Minusem był tylko czas dostawy.
1 / 5
2014-04-09 12:49:47
Kaja
Nie polecam sklepu,ze wzgledu na czas oczekiwania na suplement,w tym przypadku mija juz tydzien bez doreczenia,pomimo ze zamowienie bylo przez kuriera.w innych przypadkach towar jest dostarczany nastepnego dnia,badz max po 2 dniach oczekiwania( ups badz dhl)
4 / 5
2014-04-02 13:51:58
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-04-02 13:34:15
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2014-03-25 13:05:44
Klara
Sprzedawca Wart zaufania. Miła i solidna obsługa Polecam!
5 / 5
2014-03-25 13:00:28
Teodor
Super kontakt, szybka dostawa Super sprzedawca Polecam!
5 / 5
2014-03-25 12:55:48
Aniela
Dobry sprzedawca miła obsługa Polecam
5 / 5
2014-03-19 11:15:04
Krzysztof
Super sklep po złożeniu większego zamówienia mimo niskich cen otrzymałem rabat. Sprzedawca warty uwagi. Miła obsluga Polecam
5 / 5
2014-03-19 11:10:39
Ireneusz
Super sprzedawca , szybka wysyłka Polecam !
5 / 5
2014-03-19 11:05:52
Fabian
Tranzakcja przeszłą bez najmniejszych problemów.Dobry kontakt miła obsługa Polecam.
5 / 5
2014-03-19 11:00:03
Marcelina
Super ceny fachowe porady. Naprawde warto Polecam
5 / 5
2014-03-19 10:53:01
Dymitr
Super sklep z kompetentną obslugą.Na pewno jeszcze tu kupie Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2014-03-17 19:16:08
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-14 08:34:06
Włodzimierz
Bardzo dobry kontakt z sprzedającym. Transakcja przebiegała pomyślnie. Atrakcyjni Cenowo. To był mój pierwszy duży zakup od tej firmy, ale z pewnością nie ostatni. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2014-02-20 15:03:45
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Świetna obsługa!
5 / 5
2014-02-14 14:30:05
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 16:57:37
Cezary
Super sklep z super cenami.Miła obsługa Polecam
5 / 5
2014-02-10 12:52:56
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-06 20:02:45
Igor
beznadziejnie, sprzedają wirtualny towar, którego nie mają na stanie. nie polecam
5 / 5
2014-02-06 17:58:32
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 11:05:55
Mateusz
Tranzakcja przeszła bez komplikacji.Sprzedawaca godny zaufania. Polecam
5 / 5
2014-02-06 11:02:43
Daniela
Polecam super obsługa.Sprzedawaca warty zaufania. Pozdrawiam
5 / 5
2014-02-06 10:59:12
Oleg
Super sprzedawca,kontakt.Tranzakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 16:42:50
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 14:50:21
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sprzedawca po wcześniejszym kontakcie fachowo wyjaśnił mi działania produktów. Jestem zachwycona działaniem ich,a ekspresowa wysyłka poprawiła mi humor! Na pewno do Państwa wrócę na kolejne zakupy!
1 / 5
2014-01-18 17:16:28
Tamara
sklep porażka nie polecam sklepu są inne lepsze szanujące klienta
5 / 5
2013-12-30 16:47:25
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 18:04:28
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 15:55:55
Kazimierz
Moim zdaniem sklep wart polecenia! Świetne ceny, fachowa pomoc przy doborze suplementów oraz szeroki wybór!
5 / 5
2013-12-10 14:24:37
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 11:29:34
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-03 09:13:06
Cezary
Brak zapytania czy zgadzam się na zmianę paczkomatu, kwota za paczkomat z 9.90 zmieniła się na 14,21.
5 / 5
2013-11-20 10:29:17
Zbyszko
Kupowałem w tym sklepie pierwszy raz, polecił mi go znajomy i mówiąc szczerze jestem bardzo mile zaskoczony, asortyment jest bardzo duży kontakt w sprawie przesyłki bardzo dobry sama przesyłka dotarła do mnie na 3 dzień po zamówieniu więc bardzo szybko. POLECAM W 100%
5 / 5
2013-11-14 18:40:42
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetny kontakt i porady naprawde warto Polecam !! Oby więcej takich sprzedawców.
5 / 5
2013-11-14 18:40:42
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetny kontakt i porady naprawde warto Polecam !! Oby więcej takich sprzedawców.
5 / 5
2013-10-26 23:29:07
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobre ceny, profesjonalna obsługa
5 / 5
2013-10-21 09:03:46
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-03 10:23:18
Krystian
Produkt zamówiony 28.09, a dziś został wysłany, lecz dostałem maila,że czas dostawy zależy od dystrybutora. Poza tym kontakt bardzo dobry, na pewno jeszcze będę w tym sklepie robił zakupy, polecam.
5 / 5
2013-09-24 13:15:16
Zygmunt
Świetny kontakt ze sprzedającym, miła i profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam ten sklep wszystkim kupującym !!!
5 / 5
2013-09-23 13:06:21
Sara
100% pozytyw. Bardzo miła współpraca. ZDECYDOWANIE POLECAM.

Rzetelne opinie o Abc Suplement