Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję abc-toys.pl

Abc-toys.pl Opinie 4.8 (304)

Niedziałkowskiego 17
63-000
Środa Wielkopolska
690820999
opinie Abc-toys.pl
speedtest
4.8
304
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-18 19:34:11
Radomir
Kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry i konkretny, towar natychmiast wysłany na drugi dzień był do odbioru w paczkomacie. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 19:30:58
Eliza
Wszystko bardzo profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2020-01-21 14:06:57
Hanna
Wszystko ok, sprawna przesyłka, towar super.
5 / 5
2020-01-21 13:12:56
Ryszard
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, wszystko zgodnie z informacjami wysyłanymi przez sklep. Polecam
5 / 5
2020-01-16 11:13:12
Radomir
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-14 16:05:35
Żaneta
Polecam jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-01-11 16:46:51
Marta
Rewelacyjne zabawki, świetnie odzwierciedlają prawdziwe sprzęty rolnicze
5 / 5
2020-01-09 18:05:28
Wiola
Zakupy przebiegły bez zarzutu,wszystko na najwyższym poziomie,traktor bardzo dobrej jakości,Polecam !!!
5 / 5
2020-01-08 16:43:14
Bogusława
Super sklep już kilka razy w nim kupowałam zabawki bruder
5 / 5
2020-01-04 12:32:00
Apoloniusz
Wszystko w porządku towar zgodny z opisem, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-01-03 14:15:23
Mateusz
Wszystko przebiegło bordzo pomyślnie
5 / 5
2020-01-02 14:05:32
Beata
super, wszystko zgodnie z opisem i na czas
5 / 5
2019-12-31 15:02:47
Antonina
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-12-31 14:48:14
Irmina
Polecam! Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-31 10:40:09
Sebastian
Gorąco polecam- solidny sklep, bardzo szybka realizacja
5 / 5
2019-12-30 18:23:38
Jadwiga
Jestem bardzo zadowolona z tanzakcji. Szybko, rzetelnie
4 / 5
2019-12-27 21:31:29
Ilona
Dobrze,przesyłka dotarła prędzej niż myślałem, jestem zadowolony
5 / 5
2019-12-27 19:32:48
Celestyn
Korzystam bardzo długi czas usług sklepu i jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze przedmioty jakościowo z najwyższej półki. Po drugie kontakt i realizacja 100%. Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-27 12:35:05
Ada
Moje dziecko z zabawki był bardzo zadowolony
5 / 5
2019-12-27 12:06:35
Marzena
Polecam sklep każdemu. Bardzo profesjonalny
4 / 5
2019-12-24 11:22:27
Renia
Zabwki super, zgodne z opisem. Niestety za zakupy powyżej 400 zł trzeba płacić za wysyłkę. Nie ma żadnych bonusów dla stałych klientów.
5 / 5
2019-12-24 07:37:03
Oksana
Bardzo fajny sklep profesjonalny
5 / 5
2019-12-23 10:11:31
Wacław
Sklep działa bardzo sprawnie, bez najmniejszych zarzutów. Polecam szczerze!
5 / 5
2019-12-23 10:05:11
Lucjan
Wszystko ok , szybko i sprawnie , polecam
5 / 5
2019-12-22 15:11:37
Wiesława
Korzystam ze sklepu kilka lat, polecam
5 / 5
2019-12-21 13:06:11
Ludmiła
Błyskawiczna przesyłka.wszystko zgodnie z opisem. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-20 23:25:37
Celestyn
Polecam.Towar zgodny z opisami.Szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-18 22:54:34
Gabriel
Sprzedawca godny polecenia. Bardzo szybka i bezproblemowa dostawa.
1 / 5
2019-12-18 17:31:49
Kamila
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2019-12-15 21:57:56
Martyna
Polecam w 100%. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-12 08:25:14
Ernest
wszystko przebiegło bez zarzutu
3 / 5
2019-12-10 17:47:04
Klara
Nie w pełni spełnione oczekiwania, ponieważ brakowało części potrzebnych do montazu
5 / 5
2019-12-05 15:11:21
Zygfryd
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem .
5 / 5
2019-12-05 13:28:43
Igor
Bardzo dobrze .szybko.sprawnie.towar taki jak miał być. Zobaczymy czy wytrzymały bo jeszcze nie testowany
5 / 5
2019-12-01 02:07:21
Gustawa
Wszystko super i ekspresem, polecam 🙂
5 / 5
2019-11-28 20:22:34
Judyta
Zabawka dobrze zapakowana, w transporcie się nie uszkodziła. Towar zgodny z opisem,
5 / 5
2019-11-22 20:13:02
Jowita
Często zamawiam z tego sklepu różne zabawki,zawsze jestem zadowolona.
5 / 5
2019-11-08 09:17:53
Aneta
Wszystko super, bez problemów, produkt dobrze zapakowany. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-11-06 10:50:29
Grażyna
Wszystko spełniło moje i dziecka oczekiwania
5 / 5
2019-10-30 16:44:57
Justyna
Bardzo dobry sklep szybko i na czas
5 / 5
2019-10-22 18:59:07
Apoloniusz
Wszystko w jak najlepszym porządku zgodnie z opisem polecam !!!
5 / 5
2019-10-22 18:32:16
Marcel
Polecam, szybko, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2019-10-17 11:15:26
Paula
Polecam. Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-15 12:32:00
Zbyszko
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-10 17:09:42
Ida
Sklep wiarygodny, doskonała obsługa
5 / 5
2019-10-09 11:55:33
Stanisław
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Szybka realizacja i wysyłka
4 / 5
2019-10-08 13:19:47
Luba
Wszystko byłoby dobrze gdyby zrezygnowali z tak niesolidnego partnera jak Poczta Polska!
5 / 5
2019-10-06 23:27:26
Zygmunt
Super kontakt, profesjonalnie i błyskawicznie
5 / 5
2019-10-04 19:52:56
Michał
To już któraś z kolei zabawka z tego sklepu. Ceny trzeba przyznać dość wysokie, ale jakość i wytrzymałość zabawek jest tego warta.
5 / 5
2019-10-04 09:14:20
Lidia
Swietny slep. Traktorek robi wrażenie. dziecko nie może się nacieszyć jest super. Polecam
5 / 5
2019-10-03 15:01:41
Kalina
Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, bez żadnych problemów
5 / 5
2019-10-02 10:00:00
Klementyna
Bardzo szybka i zabezpieczona przesylka.
5 / 5
2019-09-26 23:04:30
Kajetan
Wszystko jak w opisie polecam 👍👍
5 / 5
2019-09-26 18:57:50
Witold
Jestem zadowolona sklep spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2019-09-25 17:58:51
Marina
100% satysfakcji, Super sklep, obsługa na 102.
5 / 5
2019-09-24 17:37:29
Iwona
Jestem bardzo zadowolony z zamówionego towaru i z szybkości wysyłki
5 / 5
2019-09-24 14:15:25
Lilianna
Zakup przebiegł pomyślnie. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-20 14:09:32
Manuela
Super sklep, zawsze jestem zadowolona z kupna towaru. Gorąco polecam
5 / 5
2019-09-19 15:22:57
Herbert
Bardzo dobrze zabezpieczona przesylka.
5 / 5
2019-09-19 12:04:22
Aga
Jestem bardzo zadowolona:) A towar super
5 / 5
2019-09-13 11:45:34
Walenty
Zamawiając towar zawsze jestem pewna ,że dotrze szybko i na czas .Polecam w 100 % . Towar dobrze zabezpieczony 😊
5 / 5
2019-09-11 22:28:44
Dymitr
Nie pierwszy raz robię zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, zostały spełnione wszystkie moje oczekiwania.
5 / 5
2019-09-11 21:56:31
Kajetan
Jak najbardziej polecam tego sprzedawcę. Dobre ceny, dobra obsługa, aby więcej takich firm. POLECAM :)
5 / 5
2019-09-11 10:54:36
Honorata
Polecam sklep, każde zamówienie jakie złożyłam bardzo szybko było zrealizowane. Zdarzyło się ze coś potrzebowałam na już jeden telefon i udało się jeszcze tego samego dnia wysłać. Szczerze polecam
5 / 5
2019-09-08 20:30:58
Władysława
Wszystko OK... Szybką dostawa... Polecam :)
4 / 5
2019-09-06 09:56:38
Klemens
Jestem bardzo zadowolona. Szybko.
5 / 5
2019-08-20 09:44:21
Kazimiera
rzetelna firma, wysłane w obiecanym terminie , zabawka na wysokim poziomie, jestem zadowolona z przesyłki
5 / 5
2019-08-19 18:26:00
Emanuela
bezproblemowe zakupy, polecam!
5 / 5
2019-08-12 12:02:58
Jadwiga
Sklep abc-toys spisał się na medal.
5 / 5
2019-08-02 12:35:11
Maciej
Wszystko w porządku, polecam sklep.
5 / 5
2019-08-02 10:45:19
Wiktor
Świetny sklep i jeszcze lepszy asortyment
5 / 5
2019-08-01 08:49:21
Benedykt
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-07-30 19:50:25
Urszula
Polecam sklep. Bezproblemowa obsługa i szyba wysyłka.
5 / 5
2019-07-30 14:02:23
Zbigniew
Jestem bardzo zadowolona. Z czystym sumieniem polecam abc-toys.pl.
5 / 5
2019-07-23 08:19:55
Feliks
Zamówienie zrealizowane szybko i bez żadnych problemów, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-07-11 11:56:39
Dymitr
Szybko, sprawnie, dobrze spakowane
4 / 5
2019-07-10 19:54:19
Barbara
Towar otrzymany zgodnie z zamowieniem. Wszystko przebieglo szybko i bez zarzutow. Polecam.
5 / 5
2019-07-10 14:18:45
Kornelia
Wszystko w porządku. Zgodnie z ustaleniami. Towar super.
5 / 5
2019-07-04 12:28:04
Teresa
Profesjonalnie, szybko, bezproblemowo. Kolejny raz rowniez skorzystam z uslug abc-toys.pl
5 / 5
2019-07-03 19:44:10
Zenon
Jestem bardzo zadowolony. Wysyłka ekspresowa POLECAM
5 / 5
2019-07-02 12:13:34
Jadwiga
Obsługa bez zarzutów, szybka wysyłka i informacje na bieżąco. Polecam
4 / 5
2019-06-27 12:05:25
Ignacy
wszytsko poszło bardzo szybko ale mimo wysokiego zamówienia na ok 400zł nie mialam opcji darmowej wysyłki!
5 / 5
2019-06-27 10:50:48
Magda
Wszystko Ok. Przedmiot był bardzo dobrze zapakowany, konkurencyjna cena, szybka przesyłka - bałam się, że może być problem (prezent na dzień dziecka) ale wszystko przebiegło błyskawicznie.
5 / 5
2019-06-25 10:53:03
Hubert
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie
5 / 5
2019-06-21 17:58:42
Liwia
Bardzo dobra obsługa i wszystko zgodnie z planem. Pełna informacja o dostawie.
5 / 5
2019-06-19 12:39:45
Renia
Super szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-19 11:59:24
Dominika
Bardzo dobry sklep, robiłam już w nim zakupy kilka razy, za każdym razem wszystko przebiega sprawie, szybko, bez zarzutu, a ponadto sklep oferuje bardzo dobre ceny
1 / 5
2019-06-19 10:51:07
Róża
Nie kupować!!! Zabawka zamówiona w poniedziałek o 16:48, nie doszła do piątku, pomimo wybrania opcji kurier 48h. Sama musiałam jechac na pocztę, żeby odebrać zabawkę. Zachowanie sprzedającego skandaliczne, wyzywał mnie od [...], gdy zwróciłam mu uwagę, ze minęły 4 dni robocze. Prawdziwy Janusz biznesu. Nie polecam!
5 / 5
2019-06-17 12:52:11
Mirosław
Bardzo dobrze oceniam współpracę, mimo zniszczenia przesyłki przez pocztę polską, bardzo szybka i sprawna reklamacja.
5 / 5
2019-06-17 09:10:06
Kornel
Opinia pozytywną. Nie zauważyłem żadnych problemów. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-06-16 10:47:44
Ilona
Zawsze zamawiam tam zabawki brudera bo wiem ze wszystkie są i ze będą na czas.
5 / 5
2019-06-14 10:17:51
Natasza
Gorąco polecam zakup. Expresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-06-13 07:40:15
Mariola
Szybka realizacja zamówienia. Bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-06-12 14:39:07
Magdalena
Rzetelna firma, zamówienie odbyło się sprawnie i bez problemu. Kolejny raz raz zamawiam towar na tej stronie i jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-06-11 16:13:35
Arkadiusz
Przyjemna, szybka transakcja, bez problemów
5 / 5
2019-06-06 23:56:08
Oleg
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-06-06 14:21:22
Igor
Bardzo dobry sklep !😊polecam
5 / 5
2019-06-06 07:30:03
Wincenty
Jestem zadowolona z zamówionych przedmiotów
5 / 5
2019-06-05 20:25:58
Edward
rzetelna firma, super towar, szybka obsługa
5 / 5
2019-06-05 14:52:07
Sofia
Duży wybór zabawek i to dobrej jakości. Dla dziecka zafascynowanego sprzętem rolniczym dostępny towar w tym sklepie jest idealny i wytrzymały.
5 / 5
2019-06-05 14:47:09
Olga
Duży wybór zabawek dobrej jakości.
5 / 5
2019-05-31 10:44:28
Mariusz
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, polecam
5 / 5
2019-05-29 15:19:53
Apoloniusz
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA POLECAM
4 / 5
2019-05-23 17:38:47
Bogdan
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, mimo że zapisany czas oczekiwania był do 7 dni. Moja uwaga dotyczy jedynie opakowania w którym został wysłany towar. Po rozpakowaniu z folii ochronnej okazało się że oryginalny karton jest podarty i nie nadawał się do przekazania jako prezent w takiej formie.
5 / 5
2019-05-17 10:14:22
Karina
Szybka obsługa, dobrze zapakowana przesyłka.
2 / 5
2019-05-14 23:24:47
Marzena
Ceny bardzo różnią się od tego co proponuje SKLEP na stronie CENEO a tym jak jest w rzeczywistości. Dla mnie to tylko reklama sklepu żeby na nią wejść. Przez moje niedopatrzenie zapłaciłam o wiele więcej niż sklep proponował na stronie: CENEO.
5 / 5
2019-05-10 10:28:01
Maria
Jak zwykle wszystko perfekcyjnie. Termin realizacji zamówienia - błyskawiczny. POLECAM
5 / 5
2019-05-09 22:00:07
Juliusz
Bardzo szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2019-05-06 21:29:06
Rafał
Wszystko ok, towar dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2019-05-03 22:05:21
Dawid
polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-05-02 23:13:15
Wacław
Duży wybór zabawek, ciekawe modele, zwłaszcza maszyny budowlane
5 / 5
2019-05-01 15:28:56
Dorota
Wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam!
5 / 5
2019-04-25 20:12:18
Dominik
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia. Bez stresu.
5 / 5
2019-04-24 11:40:06
Julianna
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2019-04-22 14:04:38
Dariusz
Profesjonalne przyjęcie i realizacja zamówienia, żadnych zastrzeżeń, polecam i z całą odpowiedzialnością informuję, że jestem całkowicie zadowolony. No i otrzymana zabawka jest dokładnie tym co przedstawia katalog wysyłkowy. Pełny profesjonalizm
1 / 5
2019-04-21 14:57:41
Marian
Bardzo niekulturalna obsługa sklepu. Pracownik brak kompetencji. Jego zachowanie zniechęca mnie do zakupów w Waszym sklepie.
5 / 5
2019-04-17 09:07:58
Kacper
Super sklep jestem bardzo zadowolonona i na pewno skorzystam ponownie z zakupów 😊
5 / 5
2019-04-05 10:14:09
Maksym
Pewny, ptofesjonalny sklep z rozsądnymi cenami.
3 / 5
2019-04-02 16:13:51
Elżbieta
Transakcja bez zarzutu,ale dostawa to porażka...7 dni w XXI wieku- Pocztex Kurier 48-nie polecam... Kontakt ze sklepem pozostawia wiele do życzenia..dzwoniłam chyba z 40 razy i tylko raz udało mi się połączyć ze sklepem w sprawie przesyłki...później tylko puste sygnały i brak odpowiedzi na sms-a...po prostu:wysłaliśmy paczkę i dalej mamy to w d...e-reszta to problem odbiorcy...na szczęście paczka została dostarczona w całości ale niestety po 7 dniach...prawdopodobnie kurier zap.......ł z tą paczką na nogach (jedyne logiczne wytłumaczenie) ...
5 / 5
2019-03-19 19:04:40
Antoni
Mega super sklep i udane zakupy.
5 / 5
2019-03-04 13:36:14
Grzegorz
Szybka i profesjonalnie przeprowadzona transakcja
4 / 5
2019-03-03 20:03:17
Weronika
Polecam ten sklep poniewaz paczka doszla w ciagu 2 dni od zamowienia i wszystko co zamowilam doszlo . jest jeden minus, koszt przesylki mial byc darmowy poniewaz zamowilam towar na plus minus 550 zlotych. niestety musialam jednak poniesc koszty za transport. tu bylam wprowadzona w blad. no i chcialam sie dopytac i skonsultowac ale niestety telefonu nikt nie odbieral . ale co do zabawek i szybkosci przesylki jak najbardziej polecam i napewno jeszcze zloze tu zamowienie :) Sklep abc-toys.pl deklaruje możliwość darmowej wysyłki i mi ja deklarowali a co do czego musialam i tak zaplacic, wiec nie wiem o co z tym chodzi i na jakiej zasadzie miala ona byc darmowa skoro mi mowili darmo a jednak przy odbiorze placic musialam .
5 / 5
2019-02-28 13:38:20
Aniela
Jeszcze tego samego dnia paczka wysłana następnego dostarczona. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-02-08 18:21:52
Lech
Polecam wszystkim zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-02-07 12:51:36
Sławomira
Najlepszy sklep z firmowymi zabawkami, obsług rewelacyjna, ceny konkurencyjne. Polecam
5 / 5
2019-02-06 13:36:46
Helena
Nie mam zastrzeżeń ,wysoka jakość
5 / 5
2019-02-05 12:15:29
Łukasz
Miła obsługa i bardzo uczciwa. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-02-01 11:57:57
Kazimiera
Zamawiałam dwukrotnie zakupy. Raz powyżej 350 zł, raz powyżej 250 zł. Za każdym razem płaciłam za przesyłkę. Może można to skorygować.
5 / 5
2019-01-26 15:56:41
Anita
Sklep godny zaufania i polecenia . Obsługa pierwsze miejsce
5 / 5
2019-01-23 14:27:10
Monika
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Transakcja bez przebiegła bezproblemowo
5 / 5
2019-01-17 21:55:28
Tobiasz
Towar zgodny z opisem , wszystko ok
5 / 5
2019-01-15 14:24:59
Lucyna
Super bardzo szybka dostawa....
5 / 5
2019-01-14 21:28:22
Bolesław
Jeden z lepszych sklepów on-line. Produkty profesjonalnie zapakowane wszystko w jak najlepszym porzadku. POLECAM
5 / 5
2019-01-14 05:14:40
Ferdynand
Szybka wysylka, towar zgodny z opisem I dobrze zabezpieczony do wysylki
5 / 5
2019-01-10 12:22:19
Elżbieta
Polecam. To już kolejny zakup.
5 / 5
2019-01-08 21:46:00
Sławomir
bezproblemowy zakup w dobrej cenie
5 / 5
2019-01-07 17:00:39
Laura
Bardzo dobra współpraca.Towar zgodny z opisem.polecam....
5 / 5
2019-01-04 19:48:26
Ludwika
Bardzo sprawna realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-01-04 14:40:35
Marcelina
po zamówieniu na stronie szybko otrzymałam przesyłkę ( nie mogłam skontaktować się telefonicznie w okresie przed świętami Bożego Narodzenia)
5 / 5
2019-01-02 11:08:24
Miłosz
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2019-01-01 23:24:45
Jonatan
Świetny kontakt z obsługą sklepu.
5 / 5
2019-01-01 14:01:03
Ziemowit
Super obsługa. Zakupy w tym sklepie robiłem już kilka razy. Polecam
5 / 5
2018-12-31 11:03:47
Bronisław
Wszystko tak jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam!!!
5 / 5
2018-12-29 23:30:13
Klara
Sklep super jakby przesyłka była gratis byłoby idealnie
5 / 5
2018-12-29 09:43:31
Zdzisław
Towar dostarczono w sobotę gdzie zamówienie dokonałem dzień wcześniej
5 / 5
2018-12-28 16:02:48
Paweł
Towar super jakości i bardzo szybka dostawa mimo okresu świątecznego! Gorąco polecam!
5 / 5
2018-12-28 09:16:50
Bronisława
Wszystko na najwyższym poziomie .dobre ceny .szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2018-12-27 21:57:02
Jagoda
W moim przypadku zamówienie zostało zrealizowane tego samego dnia i na drugi dzień paczka do mnie dotarła.
4 / 5
2018-12-27 16:50:05
Łucjan
Szybka wysyłka choć stajnia dotarła porysowana.
5 / 5
2018-12-27 15:34:22
Bogdana
Bardzo miła obsługa, a zabawki wysokiej jakości i bardzo duży wybór.
5 / 5
2018-12-27 13:07:10
Elwira
Bardzo szybka dostawa. Oby wiecej takich sprzedawców.
5 / 5
2018-12-27 09:41:44
Małgorzata
Jestem bardzo zadowolona i polecam
5 / 5
2018-12-25 08:44:52
Rudolf
Polecam, jak zawsze jestem zadowolona!!!
5 / 5
2018-12-23 19:35:00
Bartosz
Złożyłem zamówienie rano, tego samego dnia zostało wysłane. Następnego dnia paczka była u mnie - w okresie przedświątecznym. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-21 09:17:56
Franciszka
Sklep sumiennie obsługuje klientów, ale ma mało promocji dotyczących produktów.
5 / 5
2018-12-20 09:31:51
Nadia
Po raz kolejny zamawiałam tu i po raz kolejny się nie zawiodłam. Szybka wysyłka. Paczka zapakowana bez możliwość uszkodzenia się towaru. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-12-19 07:21:29
Liwia
bardzo szybka i dogodna transakcja
5 / 5
2018-12-18 12:06:32
Dymitr
Sprawnie, szybko i profesjonalnie
5 / 5
2018-12-18 11:32:17
Dominik
Proste zakupy, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2018-12-18 10:20:23
Wiesława
jest ok. Zamówienie zgodne z ofertą
5 / 5
2018-12-14 21:48:01
Olga
Bardzo dobra, rzetelna, godna zaufania firma.
5 / 5
2018-12-14 14:00:04
Klaudia
Szybka obsługa. Jakość towaru zgodna z opisem
5 / 5
2018-12-14 11:56:09
Felicja
Sprawnie. Bez problemów. Polecam
5 / 5
2018-12-13 13:40:46
Patryk
Super obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-12-13 12:17:02
Iga
Zawsze jestem zadowolona 😊😊😊
5 / 5
2018-12-13 11:21:08
Teodor
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2018-12-12 21:40:09
Alfred
Realizacja zamówienia - zgodnie z opisem
5 / 5
2018-12-12 10:08:51
Otylia
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2018-12-11 19:15:43
Mariola
Super sklep szybka dostarczona paczka noi traktorek rewelacyjny.
5 / 5
2018-12-11 12:18:21
Franciszek
Super szybka realizacja-polecam
5 / 5
2018-12-10 14:01:42
Cezary
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zabawki bardzo dobrze zabezpieczone do wysyłki. Polecam
5 / 5
2018-12-10 10:16:17
Marzena
Bardzo dobry sklep, kupowałam tam nie pierwszy raz i zawsze szybko, profesjonalnie i w bardzo dobrych cenach :) POLECAM!
5 / 5
2018-12-09 21:54:25
Gustawa
Wzorowy sposób przeprowadzenia zakupu - poprzez zamówienie, aż do ekspresowej dostawy. Przy tym czytelnie i przejrzyście na bieżąco.
5 / 5
2018-12-07 13:28:07
Rozalia
Przesyłka zgodna z zamówieniem, szybko dostarczona
5 / 5
2018-12-05 10:34:08
Stanisława
Wszystko ok. Polecam sklep i produkty.
5 / 5
2018-12-04 11:09:16
Jadwiga
Bardzo dobra firma. Korzystałam z jej usług kilka razy. Zawsze bez problemu
4 / 5
2018-12-03 21:17:14
Felicja
Ok wszystko w nalezytym porzadku
5 / 5
2018-11-29 13:27:38
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie, zabawki duże i fajne. Dzieci się ucieszą, a radość dziecka - bezcenna :-)
5 / 5
2018-11-29 12:25:42
Benedykt
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2018-11-29 10:14:13
Izolda
Kolejne zakupy bardzo udane. Polecam
5 / 5
2018-11-28 21:56:13
Ludwika
jestem bardzo zadowolona. Dziękuje
5 / 5
2018-11-28 18:16:20
Ludmiła
Bezproblemowo, duży wybór, polecam!
5 / 5
2018-11-26 12:29:41
Greta
Bardzo udane zakupy. Szybko, bezproblemowo, w przystępnych cenach. POLECAM !!!!
5 / 5
2018-11-26 10:02:13
Beata
super sklep. ceny konkurencyjne, wysyłka szybk.Godny polecenia. Na pewno jeszcze skorzystam :)
5 / 5
2018-11-21 11:34:45
Magdalena
Polecam to nasz kolejny zakup i wszystko bez zarzutu. Towar spełnia nasze oczekiwania
5 / 5
2018-11-20 22:12:47
Roksana
Super zakup i super szybka wysyłka. Wszystko swietnie spakowane i zabezpieczone. Szczerze polecam
5 / 5
2018-11-16 14:18:18
Roman
Polecam dostarczona przesyłka profesjonalnie.
5 / 5
2018-11-15 21:31:00
Tobiasz
Szybka przesyłka, zgodna z zamówieniem
5 / 5
2018-11-15 20:50:08
Renata
Przesyłka ekspresowa. Towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2018-11-15 11:44:25
Zofia
Super obsługa i profesjonalizm
5 / 5
2018-11-14 12:10:26
Ernest
Profesjonalna obsluga serdecznie polecam
5 / 5
2018-11-14 11:10:10
Jeremiasz
Szybka wysyłka. Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam solidna firma
5 / 5
2018-11-07 16:15:53
Leopold
Skuter wszystko tak jak powinno byc
4 / 5
2018-11-04 21:39:03
Rudolf
Ceny konkurencyjne, niestety długo trzeba czekać na zamówiony towar.
5 / 5
2018-11-03 21:41:10
Ludwika
fajny sklep na pewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2018-10-31 10:04:23
Franciszek
Wszystko ok szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2018-10-29 13:18:49
Iga
Świetna współpraca jak zawsze!
5 / 5
2018-10-26 20:38:32
Joachim
Super sklep. Kupowalam juz w nim kilka razy i zawsze jestem zadowolona. Zabawki bruder sa super
2 / 5
2018-10-25 09:02:29
Paula
Wybór zabawek duży, po złożeniu zamówienia postęp realizacji na bieżąco relacjonowany. Wysyłka sprawna. Nie mniej dotarła do nas uszkodzona. Na zgłoszenie reklamacyjne, sklep prosi o wysłanie protokołu szkody spisanego przy kurierze. W dodatku mam wrażenie, że odpowiedź sklepu jest z lekka złośliwa - cytuję: "Jeżeli paczka nie została sprawdzona w obecności kuriera i nie został spisany protokół szkody nie jesteśmy wstanie uznać takiej reklamacji, nie możemy dochodzić odszkodowania od firmy kurierskiej. Wszystkie zabawki które są wysyłane są w 100% sprawne i nowe, po to płacimy za ubezpieczenie żeby w takich sytuacjach jak uszkodzenie podczas transportu dochodzić zwrotu kosztów od firmy kurierskiej." Ponieważ paczka dotarła w nie naruszonym stanie protokół z oczywistych względów nie został spisany. Wadę produktu dało się zauważyć dopiero po rozpakowaniu zabawki z oryginalnego opakowania. Nadmieniam, że znając prawa konsumenckie wiem, że sklep nie ma prawa żądać sprawdzenia przesyłki przy kurierze jeśli paczka nie nosi śladów uszkodzeń. Jest to też zapisane w regulaminie powyższego sklepu - "Masz prawo sprawdzić stan paczki w obecności kuriera. W przypadku stwierdzenia zniszczenia lub naruszenia opakowania, należy w obecności kuriera lub pracownika poczty sporządzić protokół szkody. W przypadku wykrycia szkody niewidocznej z zewnątrz, możesz w ciągu 7 dni zgłosić sytuację firmie przewozowej lub sprzedawcy. Protokół szkody przesłany do sklepu wraz z reklamacją ułatwi jej rozpatrzenie." Jako, że na moją argumentację sklep nie był łaskaw dalej prowadzić korespondencji ani odbierać telefonu postanowiłam podzielić się moimi spostrzeżeniami. Na szczęście wadę mąż naprawił przy odrobinie cierpliwości i kleju. Gdyby była większa zapewne skończyło by się gorzej. Nie polecam.
2 / 5
2018-10-25 08:56:58
Kinga
Wybór zabawek duży, po złożeniu zamówienia postęp realizacji na bieżąco relacjonowany. Wysyłka sprawna. Nie mniej dotarła do nas uszkodzona. Na zgłoszenie reklamacyjne, sklep prosi o wysłanie protokołu szkody spisanego przy kurierze. W dodatku mam wrażenie, że odpowiedź sklepu jest z lekka złośliwa - cytuję: "Jeżeli paczka nie została sprawdzona w obecności kuriera i nie został spisany protokół szkody nie jesteśmy wstanie uznać takiej reklamacji, nie możemy dochodzić odszkodowania od firmy kurierskiej. Wszystkie zabawki które są wysyłane są w 100% sprawne i nowe, po to płacimy za ubezpieczenie żeby w takich sytuacjach jak uszkodzenie podczas transportu dochodzić zwrotu kosztów od firmy kurierskiej." Ponieważ paczka dotarła w nie naruszonym stanie protokół z oczywistych względów nie został spisany. Wadę produktu dało się zauważyć dopiero po rozpakowaniu zabawki z oryginalnego opakowania. Nadmieniam, że znając prawa konsumenckie wiem, że sklep nie ma prawa żądać sprawdzenia przesyłki przy kurierze jeśli paczka nie nosi śladów uszkodzeń. Jest to też zapisane w regulaminie powyższego sklepu - "Masz prawo sprawdzić stan paczki w obecności kuriera. W przypadku stwierdzenia zniszczenia lub naruszenia opakowania, należy w obecności kuriera lub pracownika poczty sporządzić protokół szkody. W przypadku wykrycia szkody niewidocznej z zewnątrz, możesz w ciągu 7 dni zgłosić sytuację firmie przewozowej lub sprzedawcy. Protokół szkody przesłany do sklepu wraz z reklamacją ułatwi jej rozpatrzenie." Jako, że na moją argumentację sklep nie był łaskaw dalej prowadzić korespondencji ani odbierać telefonu postanowiłam podzielić się moimi spostrzeżeniami. Na szczęście wadę mąż naprawił przy odrobinie cierpliwości i kleju. Gdyby była większa zapewne skończyło by się gorzej. Nie polecam.

Rzetelne opinie o abc-toys.pl