Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ABC VISION - SYSTEMY ZABEZPIEC

ABC VISION - SYSTEMY ZABEZPIEC Opinie 4.7 (218)

1 MAJA 12 lokal 35
09-402
PŁOCK
243623014
opinie ABC VISION - SYSTEMY ZABEZPIEC
speedtest
4.7
218
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-20 20:53:09
Manuela
zakupy na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-19 23:57:11
Roman
Transakcja przebiegła BEZPROBLEMOWO - POLECAM
5 / 5
2020-02-19 22:01:18
Leon
klucz zaciskowy + skrętka ekranowana + RJ45 ekranowane
4 / 5
2020-02-19 19:54:20
Halina
Dobra cena, towar szybko dostarczony. Polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-19 00:05:04
Donata
znakomity kontakt, pełen profesjonalizm, polecam
4 / 5
2020-02-17 18:22:16
Beniamin
Zakup poprzedziła rozmowa z konsultantem,który doradził mi wybór właśnie tego urządzenia.Jak się sprawdzi będę wiedziała wkrótce,kiedy zostanie ono zainstalowane.
5 / 5
2020-02-14 12:33:02
Wieńczysła
Zakupy absolutnie bezproblemowe. Towar w koszyku i niemalże zaraz u mnie na stole.
5 / 5
2020-02-11 20:36:35
Kornelia
wszystko przebiegło zgodnie z opisem .polecam
5 / 5
2020-02-07 12:38:02
Jerzy
Towar zgodnie z opisem, dobry kontakt z sprzedawcą
2 / 5
2020-02-07 09:55:15
Eligiusz
Na stronie internetowej towar dostępny, a w rzeczywistości brak. Propozycja sklepu - inny, tańszy model w tej samej cenie. Dwie gwiazdki tylko dlatego, że był dość szybki telefon w tej sprawie i towar zniknął z oferty. Niestety inne z tej serii (prawdopodobnie również niedostępne ze względu na zakończenie produkcji) nadal są w ofercie.
5 / 5
2020-02-03 17:45:42
Patrycja
Transakcja bezproblemowa, wszystko co zamówilem przyszlo w ciągu 2 dni. Przesylka paczkomatem
5 / 5
2020-02-03 12:45:08
Agata
szybka bezproblemowa wysyłka, towar zgodny z opisem,jestem zadowolony
5 / 5
2020-01-31 22:20:38
Brygida
Kabel hdmi oraz uchwyt projektora wszystko jak najbardziej super polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-01-28 12:47:18
Oliwia
Zakup akumulatorów odbył się bez problemu. Jaka ich będzie trwałość to okaże się po pewnym czasie od ich zainstalowania w UPS - ach.
5 / 5
2020-01-27 17:03:36
Sabina
Wszystko szybko i bez problemu.
5 / 5
2020-01-27 11:35:58
Walentyna
Ze względu na brak kupionego towaru w magazynie zaproponowano mi bardzo podobny, ale nieco lepszy. Stąd wystąpił 2-dniowy poślizg w dostawie. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-26 10:42:12
Amelia
polecam. swietny kontak ze sprzedajacym
5 / 5
2020-01-25 13:03:14
Hubert
Regulator obrotów wentylatora FR-1 wszystko ok
3 / 5
2020-01-23 18:37:23
Kamil
Przesyłka wylądowała na poczcie a miała być w żabce.
5 / 5
2020-01-23 18:12:55
Jeremiasz
Kontakt bardzo dobry polecam ten sklep
5 / 5
2020-01-22 13:26:47
Gerard
Wszystko przebiegło szybko z pełną informacją o czasie realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-01-22 09:59:01
Oleg
otrzymany towar był zgodny z zamówieniem
1 / 5
2020-01-20 10:38:56
Łucjan
Nie wiem gdzie jest towar bo pan kurier przyjechał po terminie awizacji i nie zastał nikogo w domu. Od 13.01 nie skontaktował się i z tego względu jeśli dzisiaj mi nie dostarczy anteny, zrezygnuję z zakupu
5 / 5
2020-01-20 10:36:50
Radomir
Bez zarzutów,jak zwykle szybko,sprawnie i solidnie. Polecam
5 / 5
2020-01-14 11:39:33
Tadeusz
zamówienie było złożone w okresie świątecznym, więc czas realizacji był ok
1 / 5
2020-01-10 11:24:39
Ferdynand
Absolutnie nie polecam. Zamówienie z dn. 27-12-2019 zostało dopiero wysłane 8.01.2020. Zero kontaktu ze strony sklepu z informacją dlaczego to tak długo trwa. Dopiero po moim telefonie w dn. 2-01-2020 dowiedziałem się, że podobno przyczyną opóźnienia jest inwentaryzacja. Brak informacji o tym fakcie na stronie sklepu. Podczas tej rozmowy telefonicznej obiecano mi, że przesyłka wyjdzie jeszcze w dn. 2 stycznia. Oczywiście tak się nie stało. Na mojego maila z pytaniem co się dzieje i ile jeszcze mam czekać - zero odpowiedzi. Obsługa katastrofalna. Czas realizacji zamówienia 2 tygodnie. W dzisiejszych czasach, to chyba dość długo. Nie otrzymałem żadnej rekompensaty z tytułu tak dużego opóźnienia. NIE POLECAM
5 / 5
2020-01-02 10:15:30
Kacper
Towar otrzymałem w miarę możliwości szybko
5 / 5
2020-01-01 19:22:08
Brunon
Bez zastrzeżeń. Przesyłka zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-31 09:43:12
Mieczysława
Trzecią antenę tam kupiłam, więc o czymś to świadczy
5 / 5
2019-12-26 22:54:36
Alina
Zadowolenie z abcv.pl, polecam wszystkim, jestem klientem z Czech.
5 / 5
2019-12-20 10:39:37
Jan
super kontakt, szybkie porady, jestem zadowolony
5 / 5
2019-12-19 14:46:03
Przemysław
Wszystko OK. Szybki zakup, dobry kontakt ze sklepem i kurierem. Polecam!
5 / 5
2019-12-19 11:52:14
Henryk
Wszystko poszło dobrze, w zakupach online pomogła mi rozmowa, towar działa w 100% jestem zadowolony i polecam. R.Bača Czechy
5 / 5
2019-12-14 11:11:18
Apoloniusz
Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-12 14:44:08
Ludmiła
szybko i zgodnie z zamówieniami
5 / 5
2019-12-11 22:58:20
Ignacy
sprawnie, bez problemów. Ogarniają
5 / 5
2019-12-09 12:16:31
Jan
Solidnie jak zawsze. Polecam z uwagi na szeroki asortyment i dostępność.
5 / 5
2019-12-01 22:38:58
Paweł
Niespdziewalbym się tak szybko dostać paczkę. Szybko i bez problemów.
5 / 5
2019-11-29 15:40:17
Józef
Wszystko ok, szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2019-11-29 13:13:21
Regina
Polecam , zamówienie dotarło bez problemów, szybciej niż pisało w zamówieniu .
4 / 5
2019-11-28 13:59:37
Adam
Sklep dość długo kompletował zamówienie ale asortyment mają spory i dobre ceny.
5 / 5
2019-11-25 20:33:22
Monika
Jestem zadowolony. Zamówienie nadeszło szybko chociaż akurat mi się nie śpieszyło.
5 / 5
2019-11-21 13:17:28
Marian
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-11-07 17:59:12
Sylwester
Towar zgodny z zamówieniem, działa bez zarzutów.
5 / 5
2019-11-07 14:42:22
Hubert
Bardzo szybka realizacja polecam
5 / 5
2019-11-01 09:41:26
Benedykt
Towar zwróciłem (był nieodpowiedni do moich potrzeb), pieniądze otrzymałem z powrotem, choć to wymagało cierpliwości z mojej strony
5 / 5
2019-10-30 13:21:49
Roksana
Polecam zakupy w sklepie abcv.pl.
5 / 5
2019-10-28 22:17:48
Andrzej
Super. Zmówienie zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-10-27 18:02:29
Oleg
bardzo dobrze, szybka dostawa brak zastrzeżeń do działania. Polecam
5 / 5
2019-10-25 22:39:20
Eugeniusz
Szybko, sprawnie, bez problemów, polecam.
5 / 5
2019-10-25 21:00:26
Zygmunt
Szybko, sprawnie i konkretnie.
5 / 5
2019-10-25 12:09:19
Iwo
Transakcja przebiegła bez problemów.
5 / 5
2019-10-22 11:54:43
Stefania
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, polecam !!!
5 / 5
2019-10-17 10:20:23
Bogdana
Transakcja przebiegła bez zarzutu, polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2019-10-16 07:07:31
Magdalena
bardzo szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2019-10-14 10:12:12
Paula
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-10-11 11:57:00
Fabian
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
4 / 5
2019-10-10 15:01:27
Halina
Sklep dobrze zaopatrzony, tylko trochę z realizacją zamówień kuleją.
5 / 5
2019-10-10 11:56:03
Malina
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie.Całkowity pozytyw. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-10-04 07:52:34
Lucjan
Sklep jest OK, żadnych problemów, zakup.
5 / 5
2019-10-03 16:04:40
Ernest
Zakup pomyślny, towar dobry, przesyłka na podany termin. Dzięki temu zainstalowałem antene satelitarną. Polecam i oby więcej takich transakcji.
4 / 5
2019-10-03 14:48:40
Aleksandra
wszystko super tylko faktura była poskładana na 3 razy mimo, że w pudełku było mnóstwo miejsca
3 / 5
2019-10-02 12:46:01
Ferdynand
Musiałem kilkakrotnie kontaktować się z sprzedawcą w celu wyslki towaru, która trwała bardzo długo. Jedyny plus udało mi się wynegocjować darmową wysyłkę z powodu opóźnienia.
5 / 5
2019-09-27 07:08:26
Martyna
Bardzo solidny sklep. W razie problemów są bardzo pomocni. Polecam
5 / 5
2019-09-26 15:51:08
Wera
Są dobrzy, mmam do Nich zaufanie
5 / 5
2019-09-24 18:45:09
Sabina
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-23 09:13:18
Bogdan
Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesłany towar zgodny z opisem a do tego w doskonałej cenie.
5 / 5
2019-09-19 17:22:19
Karina
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-09-18 20:04:38
Jagoda
wszystko przebiegło bez problemu
5 / 5
2019-09-04 11:44:51
Stefania
Szybka wysyłka, szybkie i wyjaśnialne odpowiedzi z doradcą.Dotarcie paczki dotarła bez problemowe
5 / 5
2019-08-30 09:34:58
Maksymilian
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-08-29 14:21:19
Cecylia
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-08-27 13:14:46
Zbyszko
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie, darmowa wysyłka.
5 / 5
2019-08-22 10:35:53
Natalia
Profesjonalny, godny polecenia sklep.
5 / 5
2019-08-21 15:53:02
Robert
Wszystko zgodnie z zamówieniem. polecam wszystkim sprzedawcę
5 / 5
2019-08-21 14:36:13
Michalina
Zamowienie i towar bez zarzutu
5 / 5
2019-08-12 17:32:01
Eleonora
Szybka dostawa,. Polecam sklep.
5 / 5
2019-08-09 12:37:50
Genowefa
Bez problemu można zadzwonić i się poradzić. Obsługa jest na bardzo wysokim poziomie.
5 / 5
2019-08-09 09:29:22
Bartłomiej
zasilacz Ok. szybki kontakt z infolinią, polecam
5 / 5
2019-08-06 18:24:27
Natasza
Solidnie,szybko,zgodnie z zamowieniem.
5 / 5
2019-08-01 14:32:30
Gabriela
Godni polecenia. To nie jest firma krzak
5 / 5
2019-08-01 08:33:46
Albert
Szybka realizacja zamówienia.
3 / 5
2019-07-31 10:33:31
Wioletta
Należy poprawić stronę internetową, oferowane są opcje dostawy towaru które jednak jak okazuje się w momencie ich wyboru są niedostępne. Np przy wyborze dostaw do sklepów i stacji paliw ( nie wczytuje się mapa z lokalizacjami punktów odbioru )
5 / 5
2019-07-27 08:46:24
Wincenty
Szybko sprawnie jestem zadowolony, Polecam
5 / 5
2019-07-27 06:03:26
Walenty
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2019-07-26 22:05:01
Izabela
Jak zwykle wszyto przebiegło szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-07-26 10:54:57
Sandra
Towar zamawiany jest dobry, ładnie spakowany i kompletny ale długo się czeka na dostawę.
5 / 5
2019-07-23 19:52:51
Radomir
Bez zarzutu. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
3 / 5
2019-07-23 14:04:38
Patryk
Ocenę zaniża fakt ze musiałem interweniować po kilku dniach braku reakcji. Rozmawiałem z panem Marcinem który zaproponował rabat 10% za nie dotrzymanie terminu dostawy. Wysłałem numer kąta i nic, brak odzewu, reakcji. Po co wiec robicie takie numery, tylko dla zrobienia dobrej "miny" do zlej gry?.
4 / 5
2019-07-23 11:18:58
Konstanty
Pomimo drobnych problemów na starcie, brak informacji o przeciągającym się statusie w realizacji, firma zachowała sie profesjonalnie, po kontakcie mailowym sprawa została wyjaśniona i z czystym sumieniem mogę polecić firmę. Co do strony brakuje informacji o statusie wpłaty, i brakuje informacji zwrotnej o przedłużeniu wysyłki powyżej 24h. wystarczy autoresponder. Reszta w pełni sprawna :)
5 / 5
2019-07-22 22:13:06
Henryk
nie pamiętam już dokladnie, ale termin był zadowalający
5 / 5
2019-07-22 10:48:34
Teodor
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-07-21 20:20:06
Liliana
Szybko, konkretnie, rzetelnie.
5 / 5
2019-07-20 00:12:17
Iga
Zamówienie bardzo szybko dostarczone,właściwy produkt, brak uszkodzeń :))
5 / 5
2019-07-17 23:29:42
Cezary
Super sklep. Szybki kontakt. Przesyłka bez problemu
3 / 5
2019-07-12 23:04:25
Cecyl
Na przesyłkę czekałem około 4 dni, za długo nie polecam
5 / 5
2019-07-10 09:36:45
Cezary
bez zastrzeżeń, szybka wysyłka towaru, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-05 09:39:42
Weronika
SZYBKA, TERMINOWA DOSTAWA. PRODUKT SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA. SUPER SPRZEDAWCA. POLECAM.
5 / 5
2019-07-04 10:25:56
Stanisława
Wszystko w porządku. Ekspresowa realizacja zamówienia i wysyłka. Na prawdę polecam
5 / 5
2019-07-01 00:01:37
Olaf
Bardzo dobry kontakt i b. duży wybór sprzętu:)
5 / 5
2019-06-30 14:50:35
Tadeusz
Transakcja przeprowadzona wzorowo. Polecam sklep
3 / 5
2019-06-29 15:25:43
Marcel
ciężko polecić sklep jak czeka się na paczkę ponad 5 dni roboczych,bo niby wpłata umknęła,księgowość zawaliła sprawę.
4 / 5
2019-06-28 01:42:49
Maksymilian
Jeden mały minus - kontakt ze sklepem był lekko problemowy, gdyż dość długo (dzień lub dwa) czekałem na odpowiedź na zadane pytanie. W tym czasie można było spokojnie zrezygnować z zakupu i poszukać tego samego gdzie indziej. Cała reszta - bez zarzutu.
5 / 5
2019-06-24 13:09:52
Henryka
Wszystko przebiegło tak jak trzeba.
5 / 5
2019-06-24 08:10:25
Mieczysław
Sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-06-22 05:32:13
Konstancja
duży wybór, niskie ceny, dobra cena, miła obsługa-jest OK!
5 / 5
2019-06-20 13:38:24
Patryk
Super sklep (na podstawie jednego zakupu)
5 / 5
2019-06-17 10:43:43
Edmund
Rzetelny sklep, szybka realizacja.
3 / 5
2019-06-15 16:39:38
Irena
Trochę olewacko mnie potraktowano. Najpierw nie mogłam się dodzwonić potem były nici z oferowanej 24 godzinnej dostawy. Towar dostarczono mi dopiero po mojej "majlowej" interwencji (fakt tym razem szybko)no i brak było polskiej instrukcji, a elektroniczna ściągnięta ze strony sklepu dla laika montującego sprzęt jest zbyt lakoniczna.
5 / 5
2019-06-14 18:22:40
Fabian
Według mnie sklep na najwyższym poziomie.
1 / 5
2019-06-14 14:38:21
Radosław
Nie poinformowali Mnie ze brak towaru na stanie magazynowym. Gdybym sam nie zadzwonił i się nie dopytał to czekal bym nie wiadomo jak długo na przesyłke. Sprzedają coś czego nie mają na stanie. Omijać
5 / 5
2019-06-13 11:42:23
Ida
Super sprzedawca. Zamówienie zostało wysłane tego samego dnia. Darmowa dostawa od 300 PLN
5 / 5
2019-06-12 14:40:16
Sara
bardzo dobry sklep duży wybór artykułów
5 / 5
2019-06-06 17:02:54
Jonatan
Szybka realizacja, mega pakowanie zabezpieczone jakby jajka były w środku, pełna informacja o zamówieniu i statusie
5 / 5
2019-06-03 13:21:12
Henryka
Mój dobry wybór sklepu. Wszystko OK
5 / 5
2019-05-31 08:58:35
Małgorzata
szybka realizacja, dobrze zabezpieczona przesyłka, towar mógłby być lepszej jakości ale to nie wina ABCVision tylko producentów.
5 / 5
2019-05-28 11:31:26
Luba
Wszystko szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-05-24 11:10:13
Brygida
Solidną Firmą się mogą nazywać 😁
5 / 5
2019-05-23 06:28:10
Urszula
Bardzo fajny sklep. Szybka wysyłka , towar zgodny z opisem. POLECAM!!
3 / 5
2019-05-22 23:30:41
Leszek
Towar niby sprawny ale zrywa połączenie
5 / 5
2019-05-22 15:24:48
Paulina
Szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-22 13:22:47
Olaf
transakcja bez problemu polecam
5 / 5
2019-05-21 16:06:11
Celestyna
Zakup baterii był szybki i sprawnie zrealizowany przez sklep - produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-16 11:53:43
Karina
Bardzo szybko, bardzo sprawnie, w dobrej cenie.
5 / 5
2019-05-16 00:36:51
Edmund
Sprawna i szybka dostawa w spodziewanym terminie
5 / 5
2019-05-15 17:24:55
Aleksander
Pierwszy raz i jestem zadowolony.
5 / 5
2019-05-15 12:59:46
Władysława
Super :-) polecam wszystkim zainteresowanym osobom
5 / 5
2019-05-15 10:30:23
Piotr
Kontakt telefoniczny natychmiastowy. Obsługa klienta bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Bezproblemowo wysyłany status zamówienia. Oby tak dalej.
5 / 5
2019-05-14 13:58:40
Milena
Profesjonalna obsługa. Kontakt telefoniczny z ABCV.pl pomógł mi w doborze odpowiedniej kamery.
5 / 5
2019-05-13 06:46:01
Róża
Solidny partner handlowy godny polecenia.
5 / 5
2019-05-09 07:54:13
Jarosław
bardzo szybko i sprawnie, polecam
5 / 5
2019-05-09 06:43:53
Karol
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-30 12:36:55
Liwia
Bardzo dobrze. Jest profeska!!
5 / 5
2019-04-23 12:39:09
Gracjan
Sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-04-18 11:52:14
Leszek
Profesjonalna obsługa i bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2019-04-17 11:21:13
Olga
Wszystko przebiegło jak należy: czytelne i proste składanie zamówienia, potwierdzenie zam. zawierające pełne dane, bezzwłoczne wysłanie.
5 / 5
2019-04-12 19:13:27
Józef
bezproblemowo. Właśnie robię drugie zakupy
5 / 5
2019-04-05 11:39:45
Malwina
Dobra obsługa. Ekspresowa wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-03-29 14:20:01
January
Zamówienie przebiegło bez problemu. Polecam sklep każdemu.
5 / 5
2019-03-29 12:00:48
Angelika
Bardzo szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-03-28 11:25:08
Bernadeta
Towar zgodny z opisem i zdjęciami.
5 / 5
2019-03-27 14:49:51
Bogusław
Wszystko OK. Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka, profesjonalny kontakt. Gorąco polecam sklep.
5 / 5
2019-03-25 12:03:02
Brygida
Polecam sklep, szybko i sprawnie reaguje
5 / 5
2019-03-21 10:41:35
Ewelina
Zamówienie zrealizowane szybko bez problemów.
5 / 5
2019-03-18 13:51:11
Zuzanna
Szybka realizacja i wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-03-14 12:17:28
Szczepan
Jestem zadowolony, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-03-13 20:15:13
Leopold
szybko, profesjonalnie, otrzymałem to co zamówiłem.
5 / 5
2019-03-12 07:08:02
Żaneta
Polecam wszystkim jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie 😊😊
5 / 5
2019-03-11 20:13:08
Urszula
Towar zgodny z opisem, oferowana funkcja darmowej przesyłki niedostępna
5 / 5
2019-03-09 12:02:53
Tobiasz
Solidna firma. Drugi raz u nich zamawiam i drugi raz wszystko poszło sprawnie i bez żadnych komplikacji. Polecam
5 / 5
2019-03-08 20:39:00
Genowefa
Bez uwag. Ten sklep to klasa sama w sobie. Na pewno tu wrócę.
5 / 5
2019-03-07 12:30:16
Celestyna
za dobrą cenę dobry towar w dobrym czasie
5 / 5
2019-03-07 09:23:25
Manuela
Oczekiwałbym realizacji zamówienia następnego dnia roboczego.
5 / 5
2019-03-05 11:40:39
Sławomir
Szybko, sprawnie i na temat. Towar zgodny z opisem, działa bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-03-04 15:09:21
Krystyna
Miła szybka i konkretna obsługa
5 / 5
2019-03-02 09:58:01
Mateusz
Szybko i sprawnie, dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-02-27 12:06:04
Bartłomiej
Opis towaru i szybkość wysyłki zadowalająca. Niestety Poczta Polska nie popisuje się z szybkością przesyłki.
5 / 5
2019-02-22 21:47:57
Anita
Szybka realizacja zamówienia i starannie zapakowany sprzęt. Do tego informacja o każdym kroku realizacji zamówienia podawana na bieżąco.
5 / 5
2019-02-22 14:00:00
Teresa
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Towar otrzymałam już po dwóch dniach.
5 / 5
2019-02-21 22:12:50
Alicja
Dobra profesjonalna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-02-14 15:58:38
Amelia
Szybka dostawa ,miła obsługa .polecam.
5 / 5
2019-02-14 12:32:33
Szymon
Profesjonaliści............i tyle.
1 / 5
2019-02-14 10:35:43
Jerzy
Profesjonalna obsługa. Super kontakt. Polecam!!!
3 / 5
2019-02-09 11:02:11
Luba
Towar zgodny z zamowieniem. Szkoda tylko ze sprzedajacy poskąpił kartonu lecz owinal wszystko folia. Oryginalne kartonowe opakowanie zamowionej anteny dotarlo w bardzo zlym stanie. Nie potrafie ocenic czy to ABCV.PL spakowalo antene w uszkodzonym opakowaniu czy jest to wina DPD. Na szczescie, jakims cudem nic sie nie polamalo. Szanowni Panstwo z ABCV, proszę dokładać wiecej starań do solidnego i bezpiecznego opakowania sprzedawanych produktow.
5 / 5
2019-02-06 10:05:14
Wiola
Super, świetna apka do doboru anteny
5 / 5
2019-02-05 20:44:19
Weronika
Sklep bardzo szybko i dokładnie zrealizował moje zamówienie. Polecam jego usługi w zakresie sprzedaży.
5 / 5
2019-02-05 13:43:03
Bernardeta
bardzo dobry kontakt, wszystko ok
5 / 5
2019-01-31 12:37:53
Wiola
Super.Zamówienie złożone przed 12,na drugi dzień rano było do odbiór w paczkomacie.Rewelacja,profeska.Polecam!!!
5 / 5
2019-01-25 13:01:30
Maksym
Niezawodny sklep, dobry towar, dobre ceny, bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2019-01-24 13:18:26
Robert
Mój ulubiony sklep, profesjonalna obsługa, towar w pełni zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka.
5 / 5
2019-01-24 09:57:56
Róża
Super firma. Polecam sprzedawce. Ogolnie jesli jest jakis problem sa mega pomocni jaj sie zadzwoni.
5 / 5
2019-01-23 20:32:56
Władysław
Wszystko ok. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2019-01-23 09:45:40
Remigiusz
Polecam, wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
3 / 5
2019-01-22 20:13:24
Malwina
Udzielono mi bardzo wyczerpujących intormacji.
5 / 5
2019-01-21 17:17:47
Feliks
Polecam, wszystko poszło bardzo sprawnie bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-01-20 11:20:52
Mirosław
Super. Szybka dostawa. 100% zgodności z opisem.
3 / 5
2019-01-18 10:47:22
Teresa
Bardzo sprawne zakupy. Niestety produkt przyszedł w zniszczonym opakowaniu gdyż jego zawartość nie została poprawnie w nim ułożona (prawdopodobnie po weryfikacji zawartości przez kogoś). Groziło to utratą drobnych elementów w transporcie i jak się okazało po otwarciu spowodowało porysowanie niektórych elementów przez inne
5 / 5
2019-01-17 18:34:13
Konstancja
Polecam zakupy w sklepie, bardzo szybko, rzetelnie i sprawnie.
5 / 5
2019-01-16 14:45:39
Fabian
Nie nie napiszę, nie zmusicie mnie!
5 / 5
2019-01-14 18:07:54
Rozalia
Sklep godny polecenia zamówienie zostało zrealizowane w akceptowalnym terminie pomimo złożenia zamówienia w okresie międzyświątecznym.
5 / 5
2019-01-14 11:36:07
Eligiusz
Zamówienie i płatność przebiegły bez problemu. Sklep informował również na bieżąco o stanie zamówienia. Problem pojawił się dopiero na etapie doreczania towaru - został wysłany dopiero po 4 albo 5 dniach od przygotowania do wysyłki. Nie wiem czy odpowiedzialność za ten stan rzeczy ponosi sklep czy firma kurierska (InPost), niemniej jendak paczkę otrzymałem dużo później niż się tego pierwotnie spodziewałem.
5 / 5
2019-01-12 14:06:47
Cecylia
Z miłą chęcią można robić zakupy,szybka wysłaka,dobrze zabezpieczony towar.
3 / 5
2019-01-11 16:59:11
Oliwier
Przy pierwszym zamówieniu nie otrzymałem tego co zamawiałem.
5 / 5
2019-01-08 22:22:00
Miłosz
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-04 21:10:22
Mateusz
Towar dotarł na czas, jest zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-01-03 12:46:08
Radomir
Produkt i obsługa bez zarzutu.
5 / 5
2018-12-31 07:40:39
Liza
Zakup przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów, jak w normalnym sklepie.
5 / 5
2018-12-24 09:42:33
Szymon
bardzo dobry sklep warty zaufania
5 / 5
2018-12-21 16:47:33
Eugeniusz
dostawa była szybko , jest wszystko ok.
5 / 5
2018-12-21 11:12:29
Łucja
Bardzo szybka transakcja. Doskonały kontakt ze sklepem. Jestem bardzo zadowolony i na pewno wrócę z kolejnymi zamówieniami. Serdecznie polecam. Z poważaniem, Mariusz Kirpa, Ergosystem Warszawa.
5 / 5
2018-12-19 11:58:22
Apoloniusz
Zamawiałem u nich już drugi raz. Są ok. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam.
5 / 5
2018-12-18 11:12:54
Zenon
Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka.Polecam
5 / 5
2018-12-17 10:10:59
Celestyn
Wszystko w porzadku jak zawsze
5 / 5
2018-12-16 11:31:30
Tadeusz
Przesyłka dotarła zgodnie deklaracją sklepu
5 / 5
2018-12-13 19:41:26
Gustawa
Nie było zamówionego towaru, ale sklep wyszedł z propozycją zmiany uchwytu na droższy i dostępny, ale w niższej cenie tego zamówionego. Za to uznanie. Polecam.
5 / 5
2018-12-12 11:50:12
Lucyna
Super kontakt. Towar zgodny z opisem. Świetna pomoc przez czata.
5 / 5
2018-12-07 12:25:59
Krystian
Sklep bardzo pomocny w zakupach . Doradca na live chacie odpowie na każde zapytanie . Ogólnie na piątkę .
5 / 5
2018-12-07 12:15:44
Greta
Wszystko jak najbardziej w porządku, rzetelna firma polecam.
4 / 5
2018-12-07 12:13:25
Ismena
dobra i szybka transakcja , jest OK
5 / 5
2018-12-06 11:59:01
Gustaw
Minus jeden dzień zwłoki, ale zamówienie było większe więc jest ok Wszystko w porządku, sklep dobrze wyposażony, ceny względem innych sklepów konkurencyjne, fajna forma rabatów.

Rzetelne opinie o ABC VISION - SYSTEMY ZABEZPIEC